Mikä on ACT -valmiustila? Kuinka saat sen?

feature_standby.jpg

Tarvitsetko ACT: n seuraavana testipäivänä, mutta myöhästyit ilmoittautumisajan? Onneksi, vaikka ACT -testipäivän myöhäisen rekisteröinnin määräaika on jo ohi, saatat silti pystyä suorittamaan testin rekisteröitymällä valmiustilatestaukseen. Mutta mikä on valmiustilatestaus? Kuinka rekisteröidyt siihen? Lue oppiaksesi miten voit pyytää ACT: n valmiustilatestiä ja miksi voit tehdä sen.ACT Standby -testauksen pyytäminen

Voit pyytää ACT: n valmiustilatestaus ei myöhempään kuin kahdeksan päivää ennen testipäivää. Valmiustestiä on pyydettävä ACT -verkkotilisi kautta valmiustilan pyyntöaika - eli aika myöhäisen rekisteröinnin määräajan ja kahdeksan päivän välillä ennen testiä.

kuinka tietää, mikä merkki on

Tässä on luettelo tulevan lukuvuoden koepäivämääristä ja niiden valmiuspyynnön määräajoista:

Testin päivämäärä Valmiusaika
8. syyskuuta 2018 31. elokuuta 2018
27. lokakuuta 2018 19. lokakuuta 2018
8. joulukuuta 2018 30. marraskuuta 2018
9. helmikuuta 2019 1. helmikuuta 2019
13. huhtikuuta 2019 5. huhtikuuta 2019
8. kesäkuuta 2019 31. toukokuuta 2019
13. heinäkuuta 2019 5. heinäkuuta 2019

Lähde: ACT.org

Olla varma lataa kuva itsestäsi ja täytä kaikki online -tiedot, jotta valmiustilapyyntösi on pätevä. Sinun on maksettava normaali rekisteröintimaksu (46 dollaria ACT ilman kirjoittamista, 62,50 dollaria ACT with Writing) ja valmiustilan testausmaksu on 53 dollaria (joka palautetaan sinulle, jos sinulta evätään pääsy koepäivänä).

on 3,7 gpa hyvä

Valmiustesti ACT -testipäivänä

Valitettavasti, sinulle ei taata paikkaa tai testivihkoa testikeskuksessa jos ilmoittaudut valmiustilatestaukseen. Pikemminkin sinut hyväksytään saapumisjärjestyksessä. Jos käsillä ei ole tarpeeksi materiaaleja tai henkilökuntaa, sinut voidaan kääntää pois; kuitenkin, saat sekä rekisteröintimaksun että odotuslistamaksu takaisin, jos näin tapahtuu!

Muista ota mukaasi valmiuslippu, joka ilmoittaa oikean testikeskuksen nimen ja hyväksyttävän kuvallisen henkilötodistuksen (eli virallisen valtion viraston tai koulun julkaisema). Valmiuspyyntöjä varten tarjotaan vain normaaliaikaa ja vakiotestausmateriaaleja, joten jos tarvitset erityisiä testimajoituksia, vältä valmiustilatestausta.

3 syytä pyytää ACT -valmiustilatestiä

Onko todella sen arvoista rekisteröityä ACT -valmiustilatestaukseen, jos myöhästyit ilmoittautumisajan umpeuduttua? Seuraavassa on muutamia skenaarioita, joissa voit harkita sitä vaihtoehtona:

#1: Tämä on viimeinen mahdollisuutesi tehdä ACT ennen kuin lähetät pisteitä korkeakouluille

Monet korkeakoulut eivät hyväksy pisteitä mistään ACT: stä, jotka on otettu joulukuun jälkeen. Siksi, jos olet viimeinen vuotesi ja myöhästyit ilmoittautumispäivästä joulukuun ACT -testipäivälle, voit harkita valmiustilatestausta. Ilmoittaudu tähän viimeiseen ACT -testipäivään, jos uskot, että olet onnistunut parantamaan pisteitäsi suorittamalla testin viimeisen kerran.

#2: Suunnitelmasi on ratkaisevan tärkeää tehdä ACT tällä hetkellä

Jos olet suunnitellut tätä testauspäivää ja tiedät, että se on paras aika ottaa ACT yliopistosovellussuunnitelmasi suuressa järjestelmässä, voit harkita valmiustilatestausta.

Jos tämän piti olla ensimmäinen ACT nuoremman vuoden syksyllä, toinen ACT nuoremman vuoden keväällä tai viimeinen ACT syksyllä (kaikki vertailutestit), sinun on järkevää harkita valmiustilatestausta pysyäksesi oikealla tiellä.

Kannattaa myös miettiä, miksi myöhästyneen rekisteröinnin määräaika jäi myöhässä, jos tämä oli niin tärkeä testi sinulle. Jos olit liian sitoutunut opiskeluun muistaaksesi rekisteröityä ACT: hen, sinun on ehkä lievennettävä intensiteettiäsi hieman!

body_facebook.png Jos kasvosi ovat juuttuneet kirjaan, sinun on arvioitava elämänvalintasi uudelleen. Valoisalla puolella sinulla on hieno uusi profiilikuva, joka tarjoaa myös purevia sosiaalisia kommentteja.

kuinka monta litraa on 2 gallonaa

#3: Haluat käyttää tutkimustietojen julkaisua (TIR) ​​tutkimukseen

ACT, Inc: n testitietojulkaisu (TIR) ​​antaa sinulle mahdollisuuden tarkastella ACT -pisteitäsi tarkemmin tarjoamalla pääsyn testivihkoosi sekä yksityiskohtia kysymyksistä, joihin vastasit oikein, vastasit väärin ja jäit pois.

Vaikka tämä palvelu on käytettävissä vain joulu-, huhtikuu- ja kesäkuun testipäivinä , se voi olla todella hyvä opetusväline. Jos tiedät, ettet saa toista tilausta tilata TIR: ää hetkeksi, jos menetät tämän testipäivän, harkitse ehdottomasti valmiustilatestausta.

2 syytä odottaa seuraavaa ACT -testipäivää

Joskus ei ole fiksu idea rekisteröityä ACT: n valmiustilatestaukseen. Loppujen lopuksi se maksaa kohtuullisen määrän ylimääräistä rahaa, ja sinun ei ehkä tarvitse todella suorittaa testiä kyseisenä päivänä. Tässä on kaksi syytä, joiden vuoksi sinun kannattaa pysähtyä odottamaan seuraavaa ACT -testipäivää:

la matematiikan harjoitustestit pdf

#1: Voit tehdä ACT: n seuraavana päivänä ilman, että se vaikuttaa suunnitelmiisi paljon

Jos kyseessä on esimerkiksi nuorempi vuotesi ja olet jättänyt molemmat syyskuun ilmoittautumisajat, sinun ei ehkä ole iso asia ottaa ACT lokakuussa. Voit silti suorittaa sen nuoremman vuoden syksyllä ja antaa itsellesi aikaa ensimmäisen ja myöhempien testipäivien välillä talvella ja keväällä keskittyäksesi opiskeluun.

#2: Valmiusmaksusta tulee taloudellinen taakka

Surullinen totuus on se et voi saada maksuvapautusta ACT -valmiusmaksusta. Jos luulet, että 53 miljoonan dollarin lisämaksun maksaminen rasittaa sinua, älä valitse valmiustilatestausta, ellei tämä testipäivämäärä ole ehdoton viimeinen mahdollisuutesi ottaa ACT ja saavuttaa tavoitetuloksesi.

Bottom Line: Kuinka ACT -valmiustilan testaus toimii

Voit tilata ACT -valmiustilatestin enintään kahdeksan päivää ennen testipäivää. Se on a 53 dollarin maksu, mutta tämä hyvitetään sinulle, jos sinulta evätään pääsy testikeskukseen. ACT-valmiustilatestissä käytetään ensin tullutta palvellaan ensin -periaatetta, joten sinulle ei taata paikkaa testipäivänä.

Harkitse valmiustilatestauksen tilaamista, jos luotat tähän ACT -testipäivään, jotta pysyt ajan tasalla opintosuunnitelmistasi tai jos viimeinen mahdollisuus tehdä ACT ennen kuin haet yliopistoon.

Toisaalta älä tilaavalmiinatestata, voitko ottaa ACT: n helposti seuraavana testipäivänä ilman merkittäviä seurauksia tai jos sinulla ei ole varaa ylimääräiseen valmiustilan testausmaksuun.

Loppujen lopuksi on parasta vältä asettamasta itseäsi tähän tilanteeseen tietoisena kaikista tulevista ACT -testin päivämääristä ja ilmoittautumalla hyvissä ajoin!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA