Mikä on ACT Score Choice?

feature_scorechoice.jpg

Jos olet juuri saanut ACT -pisteet takaisin, ihmettelet luultavasti yliopiston pisteraportointiprosessia. 'Score Choice' liittyy teknisesti enemmän SAT Score Choice -ohjelmaan, mutta ACT: llä on samanlainen käytäntö omaa testitulosten raportointia varten. Sen avulla voit tuntea vähemmän stressiä yksittäisten testipäivien tuloksista ja keskittyä sen sijaan siihen, miten voit parantaa tulevaisuudessa.

Tässä artikkelissa käyn läpi, mitä Score Choice on ja mitä se tarkoittaa ACT -testausstrategiallesi.ACT Score Choice: Perusteet

Pisteiden valinta ACT: lle on suhteellisen yksinkertainen. Se tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus lähettää pisteitä vain tietyistä testipäivistä korkeakouluille sen sijaan, että lähetät kaikki tulokset. Pisteraporttipyyntölomakkeessa sinua pyydetään luettelemaan valitsemasi korkeakoulu ja testipäivämäärä, jonka haluat lähettää kullekin riville.

Georgian teknillinen instituutti la

ACT: n osalta sinulta veloitetaan 12 dollarin maksu jokaisesta lähettämästäsi testipäivästä (vaikka lähetäisit ne samaan korkeakouluun), joten älykkäiden valintojen tekeminen siitä, mitä haluat lähettää, on myös taloudellisesti vastuullista. Jos esimerkiksi haluat lähettää kaksi testipäivää 10 kouluun, se tarkoittaa, että lähetät 20 erillistä raporttia - yhteensä 240 dollaria!

Tämän vuoksi Score Choice on olennainen osa ACT -pisteiden raportointimallia. Sinun on poistuttava tieltäsi, ettet käytä sitä.

Kuten sanottu, sinun pitäisi tietää se kaikki koulut eivät halua sinun käyttävän Score Choicea ACT: lle. Jotkut valikoivimmista kouluista, kuten Yale ja Stanford, pyytävät sinua lähettämään kaikki testituloksesi. Tarkista niiden oppilaitosten verkkosivustoilta, joihin aiot hakea, varmistaaksesi, että ne sallivat pistevalinnan!

Mitä ACT Score Choice tarkoittaa sinulle?

Koska Score Choice on niin perusosa ACT -testausmallissa, se on hyvä ottaa huomioon päätöksissäsi testin tekemisestä. ACT Score Choice tarkoittaa, että sinun tulee:

Tee testi useammin kuin kerran

Ellet saa täydellistä pistemäärää ensimmäisestä testistäsi, on edullista ottaa ACT useammin kuin kerran, jotta voit parantaa pisteitäsi. Vaikka et opiskele paljon testistä toiseen, pisteesi todennäköisesti paranevat testimuodon ja materiaalin tuntemuksen perusteella. Jos tutkit paljon testien välillä, tulokset ovat vielä parempia!

Kuinka monta kertaa sinun pitäisi ottaa se? Se riippuu. Yleinen sääntö on enintään kolme neljä kertaa ; katso lisätietoja tästä artikkelista. Älä stressaa liikaa, mutta muista, että jos sinulla on mahdollisuus suorittaa ACT kolme kertaa, voit lähettää parhaan pistemäärän näistä kolmesta testistä (useimmissa kouluissa).

Jos otat ACT: n muutaman kerran, saat myös mielenrauhan tietäessäsi, että et hukannut mahdollisuuksia pisteidesi maksimoimiseksi. Pisteiden valinta tarkoittaa sitä, että voit suorittaa testin useammin kuin kerran, muuttaa hyvän pistemäärän suureksi pisteeksi ja näyttää sitten vain korkeakouluille parhaan suorituksesi!

Pysy positiivisena

Pisteiden valinta tarkoittaa myös järjen säilyttämistä, kun saat tulokset takaisin yksittäisistä testeistä. Mikään testi ei ole maailmanloppu! Jos käytät ACT: tä ensimmäistä kertaa, se ei todennäköisesti ole paras pisteesi.

Voit käyttää testituloksiasi oppiaksesi lisää (varsinkin jos tilaat testitiedotteen) ja pudota se puistosta seuraavan kerran. Useimmat koulut eivät koskaan näe alhaisimpia pisteitäsi, joten sinun pitäisi huolehtia niistä vain keinona ymmärtää ja korjata virheesi.

Jos näet yhdessä testissä, mitä teit väärin, voit keskittyä opiskeluun tälle alueelle ja välttää samat virheet tulevaisuudessa.

body_blackboard.jpg

Tämä liitutaulu perustettiin kannustamaan vaunujunia, jotka matkustivat länteen 1800 -luvulla. He ajattelivat, ettei heillä ole enää mitään syötävää, mutta sitten he muistivat ajatella positiivisesti ja turvautui kannibalismiin .

Bottom Line

Pisteiden valinta tarkoittaa, että voit päätä lähettää vain parhaat ACT -testituloksesi korkeakouluille. ACT: ssä tämä on pikemminkin sääntö kuin poikkeus, koska maksat testipäivää kohden tulosraportteja varten. On edullista sekä taloudellisesti että akateemisesti, jos lähetät vain parhaat pisteet korkeakouluille.

Pistevalinnan vuoksi sinun pitäisi suunnittelet ottavasi ACT: n useammin kuin kerran ja muista, että yksi testitulos ei tee tai riko mahdollisuuksiasi päästä sisään. Jos opiskelet testien välillä ja opit virheistäsi, parannat pisteitäsi, ja se matala pistemäärä, josta olit niin huolissasi, ei koskaan näe valintatoimiston valoa!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.