Mistä teko on tehty?

Olet ehkä kuullut tästä standardoidusta testistä nimeltä ACT. Mikä tämä testi on? Mikä on korkein ja pienin ACT-pisteet? Ja mitä pisteitä sinun pitäisi yrittää saada? Vastaan ​​kaikkiin näihin kysymyksiin alla.

Mistä teko on tehty?

Kun saat ACT-pisteet-raporttisi, näet useita numeroita, mukaan lukien yhdistetyt ACT-pisteet ja yksittäisten osioiden pisteet (on neljä osiota: englanti, matematiikka, lukeminen ja tiede).San Diegon osavaltion keskimääräinen gpa

Yhdistetty ACT-pisteet on ensisijainen luku, jota korkeakoulut tarkastelevat. Yhdistetty ACT-pisteet ovat 36: sta. Pisteet vaihtelevat välillä 1 - 36. Kukin osa on myös 36: sta, ja pisteet vaihtelevat välillä 1 - 36 yksittäisissä osioissa. Jotta saisit käsityksen ACT-pisteiden vaihteluvälistä Yhdysvalloissa, olen koonnut tämän kaavion likimääräisillä kansallisilla ACT-prosenttipisteillä:

Prosenttipiste ACT-pisteet
25. päivä 16
50. kaksikymmentä
75. 24

Lopullinen ACT-yhdistelmäpistemäärä lasketaan neljän osion pisteiden keskiarvolla ja pyöristämällä lähimpään kokonaislukuun. Lisätietoja on artikkelissa Kuinka lasket ACT-pisteet?

millä arvosanalla käytät fysiikkaa

Mitä pisteitä sinun pitäisi tavoittaa alueella?

Sinun ei välttämättä tarvitse tavoittaa täydellistä 36. Sinun tulisi valita ACT-pisteet sen perusteella, mikä pisteet vievät sinut kohdekouluihisi. Selvitä, mikä on keskimääräinen ACT-pisteet hyväksytyille opiskelijoille kohdekouluihisi hakemalla [College Name] ACT Googlessa. Löydät todennäköisesti koulun 25./75. Prosenttipisteet.

Mitä nämä numerot ovat? 25. prosenttipisteen ACT-pisteet tarkoittavat, että 25% hyväksytyistä ensimmäisistä opiskelijoista sai pistemäärän, joka oli alle tai alle (75% hyväksytyistä opiskelijoista pisteytti enemmän). 75. prosenttipistemäärä tarkoittaa, että 75% hyväksytyistä ensimmäisistä opiskelijoista sai pistemäärän, joka oli alle tai alle (25% hyväksytyistä opiskelijoista sai korkeamman pistemäärän).

No, mihin pitäisi pyrkiä 25./75. Prosenttipisteellä? Sinun tulisi pyrkiä pisteisiin, jotka ovat 75. prosenttipistettä tai sitä korkeammat, jotta sinulla olisi parhaat mahdollisuudet päästä. Jos haluat tarkemman selityksen siitä, minkä ACT-tavoitepisteesi tulisi olla, lue Mikä on hyvä ACT-pisteet? Huono ACT-pisteet? Erinomainen ACT-pisteet?

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

New Mexico State Universityn pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Simon Rodian jatkokoulu

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Simon Rodian jatkokoulusta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mansfieldin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

2.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.0: lla

Mikä on 2.0 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2.0 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

2016-17 Akateeminen opas | Valencian lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Valencian lukiosta paikassa Placentia, CA.

Santa Fe University of Art and Design Pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Desert Hot Springs High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Hot Springs High Schoolista kohteessa Desert Hot Springs, CA.

RMU: n pääsyvaatimukset

Lafayette Collegen pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Duluthin pääsyvaatimukset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

Mikä on klassinen oppimistesti? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CLT-tentistä, mukaan lukien milloin ja missä otat sen ja kuinka valmistautua.

Miten SAT -esseen pituus vaikuttaa pisteeseesi?

Kuinka pitkä SAT -esseesi pitäisi olla? Tässä on analyysimme SAT -esseen pituudesta ja siitä, miten se vaikuttaa esseesi pisteisiin.

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Curry Collegen pääsyvaatimukset

Lewisin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Randolph-Macon Collegen pääsyvaatimukset

Ohion yliopiston eteläinen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Mikä on CUNY? Mitä CUNY tarkoittaa?

Mitä CUNY tarkoittaa? Opi kaikki New Yorkin kaupunginyliopistosta ja jos se sopii sinulle.

Carroll University pääsyvaatimukset