Mistä teko on tehty?

Olet ehkä kuullut tästä standardoidusta testistä nimeltä ACT. Mikä tämä testi on? Mikä on korkein ja pienin ACT-pisteet? Ja mitä pisteitä sinun pitäisi yrittää saada? Vastaan ​​kaikkiin näihin kysymyksiin alla.

Mistä teko on tehty?

Kun saat ACT-pisteet-raporttisi, näet useita numeroita, mukaan lukien yhdistetyt ACT-pisteet ja yksittäisten osioiden pisteet (on neljä osiota: englanti, matematiikka, lukeminen ja tiede).San Diegon osavaltion keskimääräinen gpa

Yhdistetty ACT-pisteet on ensisijainen luku, jota korkeakoulut tarkastelevat. Yhdistetty ACT-pisteet ovat 36: sta. Pisteet vaihtelevat välillä 1 - 36. Kukin osa on myös 36: sta, ja pisteet vaihtelevat välillä 1 - 36 yksittäisissä osioissa. Jotta saisit käsityksen ACT-pisteiden vaihteluvälistä Yhdysvalloissa, olen koonnut tämän kaavion likimääräisillä kansallisilla ACT-prosenttipisteillä:

Prosenttipiste ACT-pisteet
25. päivä 16
50. kaksikymmentä
75. 24

Lopullinen ACT-yhdistelmäpistemäärä lasketaan neljän osion pisteiden keskiarvolla ja pyöristämällä lähimpään kokonaislukuun. Lisätietoja on artikkelissa Kuinka lasket ACT-pisteet?

millä arvosanalla käytät fysiikkaa

Mitä pisteitä sinun pitäisi tavoittaa alueella?

Sinun ei välttämättä tarvitse tavoittaa täydellistä 36. Sinun tulisi valita ACT-pisteet sen perusteella, mikä pisteet vievät sinut kohdekouluihisi. Selvitä, mikä on keskimääräinen ACT-pisteet hyväksytyille opiskelijoille kohdekouluihisi hakemalla [College Name] ACT Googlessa. Löydät todennäköisesti koulun 25./75. Prosenttipisteet.

Mitä nämä numerot ovat? 25. prosenttipisteen ACT-pisteet tarkoittavat, että 25% hyväksytyistä ensimmäisistä opiskelijoista sai pistemäärän, joka oli alle tai alle (75% hyväksytyistä opiskelijoista pisteytti enemmän). 75. prosenttipistemäärä tarkoittaa, että 75% hyväksytyistä ensimmäisistä opiskelijoista sai pistemäärän, joka oli alle tai alle (25% hyväksytyistä opiskelijoista sai korkeamman pistemäärän).

No, mihin pitäisi pyrkiä 25./75. Prosenttipisteellä? Sinun tulisi pyrkiä pisteisiin, jotka ovat 75. prosenttipistettä tai sitä korkeammat, jotta sinulla olisi parhaat mahdollisuudet päästä. Jos haluat tarkemman selityksen siitä, minkä ACT-tavoitepisteesi tulisi olla, lue Mikä on hyvä ACT-pisteet? Huono ACT-pisteet? Erinomainen ACT-pisteet?

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.