Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

feature_workstation.jpg

ACT ilmoitti juuri ensimmäisestä virallisesta kumppanuudestaan ​​testivalmistusyrityksen Kaplanin kanssa. Tämä voi olla suuri uutinen opiskelijoille, jotka suunnittelevat ACT: n ottamista - yhteistyössä Kaplanin kanssa ACT, Inc. tarjoaa edullisen (tai jopa ilmaisen) testivalmisteluohjelman ACT® Kaplan Online Prep Live.

Uuden testin valmistelualustan laadusta ei ole vielä paljon tietoa - opiskelijat eivät voi käyttää sitä jonkin aikaa - mutta tiedämme, mitä ohjelman tulisi sisältää ja mitä sen pitäisi maksaa. Ilmaiset suoratoistokurssit esitetään suorana ennen ohjelman julkaisua - voit lukea lisää siitä, millaisia ​​nämä kurssit ovat postauksen lopussa.Lue lisää selvittääksesi, mitä tämä uusi testivalmistuskumppanuus merkitsee sinulle!

ACT/Kaplan -kumppanuus

ACT ja SAT kilpailevat ikuisesti opiskelijatestien suorittajista. Viime vuonna, College Board ilmoitti yhteistyöstä Khan Academyn kanssa tarjota ilmaista testivalmistelua - ei ole yllätys, että ACT, Inc. on seurannut esimerkkiä samalla tavalla: muodollisesti yhteistyössä Kaplanin kanssa tarjotakseenonline-valmisteluohjelma, joka on maksuton pienituloisille opiskelijoille ja joka on huomattavasti alhaisempi kuin muut valmistautumisohjelmat kaikille muille opiskelijoille.

Vaikka kumppanuus julkistettiin juuri, testin valmisteluohjelma on saatavilla vasta syksyllä 2016 (joten siitä ei ole paljon apua opiskelijoille, jotka käyttävät ACT: tä tänä kesänä). Ohjelma tarjoaa kuitenkin muutamia ilmaisia ​​tunteja ennen virallista julkaisupäivää - tutustu ACT streaming -tapahtumasivu ja jatka lukemista saadaksesi lisätietoja.

Ohjelman kustannukset

Tämä testin valmisteluohjelma on maksuton pienituloisille opiskelijoille . Saadakseen opiskelijoiden on rekisteröidyttävä ACT: hen maksuvapautuksella (lue meidän täydellinen opas ACT -maksuvapautuksista Lisätietoja).

Pääsy alustalle pitäisi tulla alle 200 dollaria opiskelijoille, jotka eivät ole oikeutettuja maksuvapautukseen.

Mitä ohjelma sisältää?

Tämän testivalmisteluohjelman hinta vaikuttaa melko kohtuulliselta, mutta hintaa tärkeämpi on se, mitä saat rahoillesi.

Ensimmäinen, Ohjelma sisältää pääsyn live -luokkiin opettivat Kaplan -ohjaajat. Opiskelijoiden pitäisi pystyä olemaan vuorovaikutuksessa näiden ohjaajien kanssa kurssialustan kautta, vaikka on epäselvää, kuinka paljon henkilökohtaista palautetta kukin oppilas saa (on todennäköistä, että monet opiskelijat katsovat jokaista live -luokkaa - yksi opettaja ei voi mitenkään vastata reaaliajassa, satojen opiskelijoiden kysymyksiin).

Oppilailla on myös pääsy tallennettuihin luokkiin, jos he eivät voi katsella livenä - tämä antaa jonkin verran joustavuutta. Nämä kurssit ovat saatavilla tietokoneilla, tableteilla ja puhelimilla, joten voit katsella niitä liikkeellä ollessasi.

ACT/Kaplan ei ole julkistanut luetteloa luokan aiheista, mutta heillä on tällä hetkellä muutama ilmainen kurssi kalenterissa - kuvittelen, että uuden valmisteluohjelman kurssit ovat kooltaan samanlaisia. Tässä ilmainen kurssiaikataulu :

 • ACT -pisteidesi ymmärtäminen ja mitä tehdä seuraavaksi (30. huhtikuuta 2016 kello 14.00 EDT)
 • Johdanto varsikonsepteihin (11.5.2016 kello 19.00 EDT)
 • Johdatus ELA -konsepteihin (22.5.2016 kello 14.00 EDT)

Ohjelmaan kuuluu myös pääsy sosiaaliseen alustaan mukaan lukien opettajat ja ikätoverit. Tämän sosiaalisen median alustan on tarkoitus auttaa yhteisöä keskustelemaan, kannustamaan ja tukemaan.

Mitä ohjelma ei sisällä

Perustuu ohjelman lehdistötiedote , on olemassa muutamia tärkeitä asioita, joita tämä testin valmisteluohjelma ei tarjoa.

Ensinnäkin tämä valmisteluohjelma on ACT -valmistelukurssin online -versio ei tarjoa henkilökohtaista tai räätälöityä opetusta opiskelijoille (lukuun ottamatta mitä tahansa live -kurssin opetuksen kautta saatua palautetta). Ennustan sen sijaan, että se toimii johdantona keskeisille konseptialueille, testausstrategioille ja logistisille huolenaiheille.

Toiseksi, vaikka opettajat käyttävät virallisia ACT -kysymyksiä esimerkkinä opettaessaan suoria kursseja, ei näytä siltä, ​​että opiskelijoilla olisi pääsy muihin virallisiin harjoitusmateriaaleihin . ACT julkaisee joitakin virallisia harjoitusmateriaaleja ilmaiseksi - ne ovat kaikkien saatavilla - mutta muut viralliset valmistelumateriaalit on ostettava.

Bottom Line

Tähän ohjelmaan sisältyvä sisältö voi ehdottomasti muuttua, mutta toistaiseksi (ainakin virallisen lehdistötiedotteen perusteella) opiskelijat näyttävät saavan rahoilleen:

 • Pääsy live-kursseille (tai tilauksesta, jos et voi katsoa livenä) ACT-sisältöä ja logistiikkaa koskevista aiheista.
 • Mahdollisuudet vuorovaikutukseen opettajien kanssa live -luokkien aikana.
 • Pääsy sosiaalisen median alustalle vertaisten ja ohjaajien kanssa.
 • Ei ylimääräisiä harjoitusmateriaaleja tai henkilökohtaisia ​​ohjeita.

Muista kuitenkin, että meillä on tällä hetkellä vain hyvin alustavia tietoja. Monet yksityiskohdat saattavat muuttua ennen ohjelman virallista julkaisua tänä syksynä.

Online -valmistelut: ilmaiset suoratoistotapahtumat

Saadaksesi makua siitä, millainen online -valmisteluohjelma tulee olemaan, katselin ohjelman ensimmäisen ilmaisen suoratoistoluokan: ACT -pisteidesi ymmärtäminen ja mitä tehdä seuraavaksi. Se esitettiin lauantaina 30. huhtikuuta.

Kurssin yleiskatsaus

Tämä live -verkkokurssi (oletettavasti samanlainen kuin varsinaiset Online Prep Live -kurssit tulevat olemaan) oli helposti saatavilla tämän kautta ilmoitussivu . Tällä kurssilla käsiteltiin:

 • Mitä ACT -tulosraporttisi tiedot tarkoittavat ja miten voit käyttää niitä
 • ACT College- ja uravalmiusstandardit (sekä mitä ne ovat ja miksi niillä on merkitystä)
 • TOIMI seuraavat vaiheet, mukaan lukien päättäminen siitä, otatko testin uudelleen tai älä ja paranna pisteitäsi
 • Tutkitaan tulevia yliopisto- ja uramahdollisuuksia

Plussat

Olin vaikuttunut siitä, kuinka helppoa kurssille pääsy oli, ja kuinka selkeästi tiedot välitettiin. Opettaja (Boris) oli kiinnostava ja asiantunteva, mikä on iso plussa.

Vaikka opiskelijat eivät pystyneet keskustelemaan suoraan ohjaajan kanssa, hän totesi kurssin alussa, että 'ACT -asiantuntijoiden ryhmä' oli verkossa vastaamassa opiskelijoiden kysymyksiin koko live -istunnon ajan. Boris huomasi tiettyjä opiskelijoiden kommentteja tai kysymyksiä koko live -tapahtuman aikana, joten hän näytti yleensä kytkeytyneen opiskelijoiden huolenaiheisiin.

Vastatessaan opiskelijoiden kysymyksiin opettaja viittasi tosielämän tietoihin, jotka auttoivat tukemaan hänen väitteitään. Hän halusi vastata esimerkiksi siihen, saisiko ACT: n uudelleenvalinta opiskelijat näyttämään huonolta vastaanottovirkailijoille. Vastauksessa hän huomautti, että monet opiskelijat suorittavat testin uudelleen ja suurin osa (57%) saa korkeammat pisteet toisella kerralla.

Lopuksi arvostin, että kaikki asiasta kiinnostuneet voivat joko katsoa tallennettu tapahtuma on-demand ja pääsy a koko transkriptio kurssista milloin tahansa.

Haittoja

Ensinnäkin tämä tunnin mittainen valmistelukurssi ei ollut läheskään tunnin mittainen. Jos viitat tapahtumatallennukseen, huomaat, että ensimmäinen ja viimeinen osa ovat maksullisen ACT Online Prep Live -ohjelman mainoksia, EI kurssin ohjevideota. Tämä tarkoitti sitä, että Boris todella opetti yhteensä noin 36 minuuttia.

Toiseksi kurssi ei aina antanut hyödyllisiä, konkreettisia ohjeita tai resursseja opiskelijoiden huolenaiheita käsiteltäessä. Keskustellessaan joistakin ilmaisista työkaluista, jotka ovat käytettävissä auttamaan oppilaita nostamaan pisteitä, esimerkiksi Boris huomauttaa, että sinun pitäisi viedä luettelo heikoista testitaidoistasi ohjaajalle saadaksesi apua. Vaikka on hienoa tietää, missä sinun pitäisi parantaa, opiskelijat ovat saattaneet hyötyä viittauksista hyödyllisiin testin valmistelumateriaaleihin.

Seuraavaksi opettaja käytti jonkin aikaa kannustaakseen katsojia osallistumaan chat -alustaan ​​kehotteilla, kuten 'kerro minulle, jos tunnet myötätuntoa näihin kamppailuihin!' Jotkut katsojat saattavat todella arvostaa sitä, miten tämä lähestymistapa edistää yhteisöllisyyden tunnetta katsojien keskuudessa, mutta minusta oli hukkaan heitettyä aikaa, joka olisi voinut kulua muun materiaalin tarkistamiseen.

Näistä ilmaisista suoratoistokursseista ei ole hyötyä kaikille (erityisesti opiskelijoille, jotka jo tuntevat testin yksityiskohdat), mutta kehotan sinua tarkistamaan transkription tai tallenteen ennen kuin päätät, sopivatko ne sinulle.

Miten ACT/Kaplan -kumppanuus vaikuttaa opiskelijatestin valmisteluun?

Koska tämä on ensimmäinen kerta, kun ACT on virallisesti tehnyt yhteistyötä minkä tahansa testivalmistusyrityksen kanssa, uusi online -valmisteluohjelma saa aikaan aaltoja. Sitä ei ole virallisesti käynnistetty, joten kukaan ei voi olla täysin varma ohjelman vahvuuksista ja heikkouksista. Sen perusteella, mitä ohjelma tarjoaa (ja mitä ei), voin kuitenkin spekuloida ohjelman eduista ja haitoista.

body_studentworking.jpg

Tärkeää: mitä tällä ohjelmalla on tekemistä ACT: n opiskelun kanssa?

Uskon, että opiskelijat voivat hyötyä (tai eivät) tästä uudesta kumppanuudesta:

Mahdolliset edut

ACT Kaplan Online Prep Live -ohjelma on askel oikeaan suuntaan, kun on kyse kohtuuhintaisen ja joustavan valmistelun järjestämisestä kiireisille opiskelijoille. Tässä ovat ohjelman suurimmat edut:

Virallinen ACT -materiaali

Aina kun opiskelet mitä tahansa standardoitua testiä, on parasta saada käsiinne virallinen testin valmistelumateriaali. ACT -kysymykset on kirjoitettu hyvin erityisellä tyylillä ja muodossa (mikä on epävirallisten testivalmistelulähteiden vaikea jäljitellä). Jotta testi sujuisi hyvin, on tärkeää tutustua sen ainutlaatuiseen tyyliin.

Testintekijät ovat yleensä melko varovaisia ​​sen suhteen, kuinka paljon virallista materiaalia he luovuttavat harjoitteluun. Koska ACT hyväksyy tämän Live Prep -ohjelman, voit olla varma, että opettajat viittaavat opettaessaan vain virallisiin esimerkkikysymyksiin.

Helppokäyttöisyys

testin päivämäärät ja paikat 2018

Kun rekisteröidyt normaalille ACT -kurssillesi, se tarkoittaa sitoutumista osallistumaan luokkiin tiettyinä aikoina ja päivämäärinä. Jos sinulla on kiireinen aikataulu ja/tai rajoitetut kuljetusvaihtoehdot, henkilökohtainen ACT-kurssi ei ehkä toimi sinulle.

ACT Live Prep -ohjelman avulla on helppo katsella tunteja sinulle sopivina aikoina - tarvitset vain internetyhteyden. Voit halutessasi katsella luokkia suorana tai tilauksesta, mikä on hyödyllistä, jos käsittelet muita sitoumuksia. Jopa paras ACT -kurssi ei auta sinua, jos et löydä aikaa osallistua - verkko -ohjelman pitäisi helpottaa keskimääräisen opiskelijan asioita.

Hintapiste

Yksi suurimmista esteistä laadukkaiden ACT -valmistelujen saatavuudelle on hinta. Kaplan on yksi suurimmista nimistä testin valmistelussa - ennen tätä kumppanuusilmoitusta yhtiön halvin ACT -kurssi oli hinnoiteltu 299 dollarilla, kun taas sen intensiivisemmät kurssit alkavat 749 dollarista. Tämä on yksinkertaisesti mahdotonta monille opiskelijoille ja heidän perheilleen.

Tämä Live Prep -ohjelma on kohtuuhintainen verrattuna moniin muihin testivalmisteluohjelmiin (varsinkin jos opiskelijat ovat oikeutettuja ACT -maksuvapautuksiin, jolloin he voivat rekisteröityä ilmaiseksi). Alempi hinta tarkoittaa parempaa pääsyä ACT -valmisteluun, mikä on aina hyvä asia.

Sosiaalisen median tuki

Kun he ilmoittautuvat Live Prep -kurssille, opiskelijat pääsevät myös sosiaalisen median alustalle muiden vertaisten ja ohjaajien kanssa. Jotkut opiskelijat voivat opiskella hienosti itsenäisesti, mutta toisten voi olla hyödyllistä olla vuorovaikutuksessa ikätovereiden kanssa pyrkiäkseen ylläpitämään hyviä opiskelukäytäntöjä.

Mahdolliset haitat

Kuten aiemmin mainitsin, on vaikea sanoa varmasti, mitä voimme odottaaACT Kaplan Online Prep Live -ohjelma. Sen kuvauksen perusteella valmisteluohjelman lähestymistavassa on kuitenkin joitain tärkeitä heikkouksia.

Ei ylimääräistä harjoitusmateriaalia

Kuten aiemmin totesin, ei mainita lisämateriaalia, jota opiskelijoille tarjotaan itsenäiseen opiskeluun. Jos haluat harjoitella mitä tahansa sisältöä tai strategiaa, josta keskusteltiin tietyllä luokalla, sinun on todennäköisesti löydettävä omat käytännön kysymykset tai testit.

Ei räätälöintiä

Tämä on heikkous, joka löytyy minkä tahansa testin valmistelukurssin kanssa. Opettajat ovat siellä opettamassa koko luokkaa, eivät yksittäisiä oppilaita - sinusta saattaa tuntua, että tietyt oppitunnit eivät ole yhtä hyödyllisiä kuin toiset (esimerkiksi oppitunti, joka ylittää jo hyvin tutun sisällön). Päinvastoin, sinulla ei ole mahdollisuuksia saada lisäapua käsitteillesi, joiden kanssa kamppailet.

Jotta voit opiskella tehokkaimmin ja tehokkaimmin, haluat käyttää eniten aikaa asioihin, jotka ovat sinulle vaikeita. Koska jokainen opiskelija on erilainen, jokaisen opiskelijan ihanteellinen opintosuunnitelma on erilainen. ACT Kaplan Online Prep Live -ohjelma ei pysty tähän.

body_tapemeasure.jpg Useimmat ryhmätunnit käyttävät '' yksi koko sopii kaikille '' -lähestymistapaa tarpeettomasti.

Rajoitettu vuorovaikutus ohjaajien kanssa

Ohjelman kuvauksessa todetaan, että opiskelijat voivat esittää kysymyksiä ohjaajille live -luokkien aikana. Vaikka tämä on mielenkiintoinen idea, en ymmärrä, miten se toimisi käytännössä - jokaisella live -kurssilla on todennäköisesti satoja (tai jopa enemmän) opiskelijoita kerralla. Opettaja ei voi mitenkään vastata henkilökohtaisesti niin monien opiskelijoiden kysymyksiin.

Odotan, että valittuihin kysymyksiin (esim. Kysymyksiin, jotka koskevat eniten oppilaita) vastataan live -kysymyksien aikana. Kuulemisopettajat vastaavat muiden kyselyihin voivat olla hyödyllisiä, mutta en menisi luokkaan odottaen vastausta omiin henkilökohtaisiin kysymyksiini.

Luota sosiaalisen median tukeen

Saatat ihmetellä, miksi minulla on tämä 'mahdolliset haitat' -osiossa. Suuri ongelma, joka minulla on sosiaalisen median tukialustan kanssa, on se, että valmisteluohjelma ohjaa oppilaat ennakolta sinne vastaamaan testeihin liittyviin kysymyksiin.

Tämä on ongelmallista, koska suurin osa tämän alustan ihmisistä ei tule olemaan ACT -ohjaajia - he ovat muita opiskelijoita. Vaikka taitavilta opiskelijoilta on mahdollista saada luotettavaa apua, on myös mahdollista saada erittäin harhaanjohtavia (ja yksinkertaisesti vääriä) neuvoja. Sosiaalisen median alusta on todennäköisesti mahtava resurssi niille, jotka etsivät testivalmisteluyhteisöä, mutta opiskelijoiden, jotka kääntyvät sen puoleen testivalmisteluapua varten, tulisi kuulla suolaa.

Yleiskatsaus syvälliseen kurssimateriaaliin

Live Prep -kurssi ei ole vielä julkaissut kaikkia aiheita, joita he käsittelevät luokillaan. He voivat hyvin esitellä luokkia, jotka käsittelevät korkeamman tason sisältöä ja strategiaongelmia, mutta niiden luettelon perusteella ilmaiset suoratoistoluokat , Epäilen, että näin on. Opiskelijat, jotka tuntevat jo ACT -logistiikan, strategian ja sisällön, eivät hyöty tunneista, jotka käsittelevät ensisijaisesti perusasioita.

Pitäisikö sinun käyttää uutta valmistelusuunnitelmaa?

Nyt kun sinulla on kaikki saatavilla olevat tiedotACT Kaplan Online Prep Live -ohjelma, saatat ihmetellä, kannattaako sinun rekisteröityä. En osaa sanoa, pitäisikö sinun ehdottomasti ostaa ohjelma, mutta uskon, että jotkut opiskelijat hyötyisivät siitä enemmän kuin toiset.

Harkitse rekisteröitymistä, jos ...

 • Olet oikeutettu ACT -maksuvapautukseen. Jos olet oikeutettu luopumiseen, ohjelma on ilmainen. Ei ole haittaa rekisteröitymisestä, vaikka et lopulta löytäisi siitä apua.
 • Et tiedä paljon ACT: stä ja hyötyisit yleiskatsauksesta. Perustuu ilmaisia ​​suoratoistotapahtumia Ohjelma tarjoaa ennen varsinaista julkaisua, näyttää siltä, ​​että kurssit käsittelevät tärkeitä johdantokäsitteitä (esim. 'ACT -pisteidesi ymmärtäminen ja mitä tehdä seuraavaksi'). Jos ACT -perusteet ovat sinulle uusia, tämä ohjelma voi sopia hyvin.
 • Sinun on vaikea sitoutua mihinkään henkilökohtaiseen ACT-valmisteluohjelmaan . Tämän ACT/Kaplan -ohjelman avulla opiskelijoiden on helppo katsella kursseja missä ja milloin tahansa. Jos tarvitset enemmän joustavuutta ACT -valmisteluohjelmasta, sinun kannattaa tarkistaa tämä.

Harkitse kurssin siirtämistä, jos ...

 • Olet suhteellisen korkea pistemäärä ja tarvitset perusteellisen ACT-tarkastelun . Jos näin on, epäilen, että kurssi opettaa sinulle jotain, mitä et vielä tiedä. Vietä aikaasi tehokkaammin parantamalla pisteitäsi.
 • Aiot ottaa ACT: n tänä kesänä, syksyllä tai alkutalvena . Ohjelma käynnistyy vasta syksyllä 2016, joten jos käytät ACT: tä ennen sitä (tai pian sen jälkeen), sinulla ei ole tarpeeksi aikaa hyötyä verkkokursseista.
 • Sinulla on resursseja (ja motivaatiota) osallistua ohjelmaan, joka tarjoaa räätälöityä palautetta . Pystyt valmistautumaan tehokkaammin, jos saat todellista palautetta vahvuuksistasi ja heikkouksistasi. Tämänkaltaiset kurssit ovat hyvä paikka aloittaa, mutta jos haluat lisää ohjausta ja tukea, suosittelen sinua tutustumaan muihin vaihtoehtoihin.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA