Mikä on 14. muutos? Yksinkertaistettu opas

ominaisuus-perustuslaki-me

Yhdysvaltain perustuslain muutokset auttavat selventämään kaikkea Yhdysvaltain kansalaisten oikeuksista siihen, kuinka monta termiä henkilö voi toimia presidenttinä.

Yksi perusteltuimmista perustuslakimuutoksista on 14. muutos. Mutta mikä tarkalleen on 14. tarkistus? 14. tarkistus selventää Yhdysvaltojen kansalaisuuteen liittyviä kysymyksiä - erityisesti, kuka voi olla Yhdysvaltain kansalainen, lisäoikeudet kansalaisuuteen ja miten kansalaisuus risteilee Yhdysvaltain lainsäädännön kanssa.Tässä artikkelissa autamme sinua ymmärtämään tämän tärkeän perustuslakimuutoksen perusteet, mukaan lukien:

  • Vastaus kysymykseen: Mikä on 14. tarkistus?
  • 14. tarkistuksen yksinkertainen selitys
  • Antaa sinulle historiallisen yleiskuvan 14. tarkistuksen ratifiointiprosessista
  • Katsaus 14. tarkistuksen jokaiseen osaan, selitetty yksityiskohtaisesti
  • Listaa tärkeimmät termit, jotka sinun on tiedettävä

Okei, sukelkaamme sisään!

Mikä on 14. muutos? Pikakäyttöopas

Tässä oppaassa on paljon tietoa. Tämä johtuu siitä, mikä on 14. muutos? on oikeastaan ​​aika syvällinen kysymys!

Haluamme helpottaa etsimäsi tiedon löytämistä. Voit siirtyä nopeasti tämän oppaan eri osiin alla olevien linkkien avulla :

perustuslain muutos

Mikä on perustuslain muutos ja mitä he tekevät?

Yhdysvaltain perustuslaki on asiakirja, joka toimii Yhdysvaltain hallituksen perustana . Se perustaa Yhdysvaltojen hallintojärjestelmä , järjestelmä tarkastukset ja saldot joka pitää hallituksen linjassa ja kansakunnan perussäännöt.

Perustuslain muutos täydentää tai muuttaa alkuperäistä perustuslakiasiakirjaa. Yhdysvaltain perustuslakia voidaan muuttaa hyvin erityisellä ja melko vaikealla prosessilla, joka on kuvattu 5 artikla Yhdysvaltain perustuslaista. (Älä huoli: puhumme hieman enemmän tästä prosessista sekunnissa.)

Perustuslaki on perustusasiakirja, eli se on maan tai kansakunnan perusperiaate. Mutta ajan muuttuessa perustuslakia-mukaan lukien Yhdysvaltain perustuslakia-on ehkä muutettava sisällyttämällä siihen uudet säännöt, lait tai oikeudet jonka maa uskoo olevan olennainen sen toiminnalle.

Tässä on esimerkki: Yhdysvaltojen perustuslain kymmenen ensimmäistä muutosta tunnetaan yhdessä nimellä Bill of Rights. Philadelphian yleissopimuksen aikana vuonna 1787 perustajat eivät voineet sopia siitä, mitkä perusoikeudet Yhdysvaltojen kansalaisilla oli ... tai olisiko nämä oikeudet sisällytettävä perustuslakiin. Tämän seurauksena perustuslaki allekirjoitettiin ilman erityisiä luovuttamattomia oikeuksia ja suojaa amerikkalaisille.

Seuraavan vuoden aikana monet johtajat ymmärtäisivät, kuinka tärkeää on säätää näistä oikeuksista perustuslaissa. Vuonna 1791 Bill of Rights ratifioitiin. Niiden avulla voitiin hahmotella erityisesti kansalaisten oikeudet, mukaan lukien oikeus sananvapauteen (ensimmäinen tarkistus) ja oikeus oikea -aikaiseen oikeudenkäyntiin (kuudes tarkistus).

kuinka monta uc -koulua siellä on

On tärkeää huomata, että kun muutokset on ratifioitu, niitä käsitellään perustuslain toisena osana. Toisin sanoen, Yhdysvaltain perustuslain muutoksia käsitellään yhtä tärkeinä ja painavina kuin ne sisällytettäisiin alkuperäiseen asiakirjaan allekirjoitettu yli 200 vuotta sitten.

Yhdysvaltain perustuslakia on muutettu 27 kertaa sen jälkeen, kun se hyväksyttiin vuonna 1789. 27. muutos, viimeisin perustuslain muutos, hyväksyttiin vuonna 1992.

runko-kalenteri

Milloin 14. muutos hyväksyttiin?

14. muutos hyväksyttiin 9. heinäkuuta 1868.

Sisällissodan jälkeisen jälleenrakennuskauden aikana, Kongressi keskusteli siitä, mitkä Yhdysvaltain perustuslain tarjoamat oikeudet koskivat maan juuri vapautettuja orjia, joille ei aiemmin annettu perustuslain mukaisia ​​oikeuksia tai suojaa . (Orjuus poistettiin 13. tarkistuksen nojalla.)

Pian sen jälkeen, Kongressi hyväksyi vuoden 1866 kansalaisoikeuslain . Tämä laki takaa kansalaisuuden kaikille Yhdysvalloissa syntyneille riippumatta heidän syntymästään rotu , ihonväri tai aikaisempi orjuutus.

parhaat insinööriohjelmat Yhdysvalloissa

Mutta vuoden 1866 kansalaisoikeuslain kiistanalaisuus-sen silloinen presidentti Andrew Johnson vetoi, ja eteläiset osavaltiot kiistivät sen kiivaasti-oli huolestuttavaa lakkauttaneille. He pelkäsivät, että laki voitaisiin kumota tai kumota, mikä vaarantaisi mustien amerikkalaisten kansalaisoikeudet. Tämän torjumiseksi he vaativat, että nämä suojat tulevat osaksi Yhdysvaltain perustuslakia perustuslain muutoksen kautta.

Jotta muutos voitaisiin ratifioida tai hyväksyä, sen on ensin hyväksyttävä kaksi kolmasosaa kongressin molemmista edustajainhuoneista. Sieltä muutos siirtyy osavaltioihin hyväksyttäväksi. Jotta Yhdysvaltain perustuslakimuutos hyväksytään, sen on hyväksyttävä kolme neljäsosaa Yhdysvaltojen osavaltioista. Tämä tarkoittaa, että vuonna 2021 muutoksen on hyväksyttävä 38 valtiota.

9. heinäkuuta 1868 kolme neljännestä Yhdysvaltojen osavaltioista hyväksyi 14. muutoksen ja siitä tuli osa Yhdysvaltain perustuslakia.

(Pikahuomautus: on toinen tapa hyväksyä perustuslakimuutos, jos kaksi kolmasosaa Yhdysvaltojen osavaltioista vaatii perustuslakisopimusta hyväksyä muutos. Muutokset joutuisivat vielä hyväksymään kolmen neljänneksen osavaltioiden kautta oman lainsäädäntönsä kautta. Koska tätä menetelmää ei ole koskaan käytetty Yhdysvaltain perustuslakimuutoksen ratifioimiseen, emme puhu siitä perusteellisesti ... mutta voit oppia lisää siitä, miten se toimii täällä .)

Perustuslain 14. yksinkertainen muutos

Joten mikä on 14. tarkistus yksinkertaisesti? Pohjimmiltaan 14. tarkistus koskee kansalaisuusoikeuksia. Se sisältää:

  • Kansalaisuusoikeudet Yhdysvalloissa syntyneille ihmisille riippumatta rotu tai etnisyys
  • Tasainen suoja lain mukaan kaikille Yhdysvaltain kansalaisille
  • Kuinka kansalaiset ovat edustettuina hallituksessa edustajainhuoneen kautta
  • Rangaistus kansalaisille, joita syytetään kapinasta tai kapinasta Yhdysvaltoja vastaan
  • Vapauttaa liittovaltion ja osavaltioiden hallitukset maksamasta entisten liittovaltioiden velkoja.

Joten jos olet miettinyt, mikä on 14. tarkistus, nämä ovat yleisiä ajatuksia, joita tämä perustuslakimuutos kattaa.

Mutta sinun on tiedettävä paljon muutakin 14. tarkistuksesta, jos aiot ymmärtää sen. Perustuslain 14. muutos on jaettu viiteen eri osaan , joista jokainen käsittelee näitä aiheita. Katsotaanpa tarkemmin alla olevaa 14. tarkistuksen jokaista osaa.

kehon suurennuslasi-hahmo

Lähennetään nyt 14. tarkistuksen jokaista osaa.

Yksinkertaistettu 14. tarkistus: jakso 1

Kaikki Yhdysvalloissa syntyneet tai kansalaistuneet henkilöt, jotka ovat sen lainkäyttövallan alaisia, ovat Yhdysvaltojen ja sen asuinvaltion kansalaisia. Mikään valtio ei anna tai pane täytäntöön lakia, joka rajoittaa Yhdysvaltojen kansalaisten erioikeuksia tai vapauksia; eikä valtio saa riistää keneltäkään henkeä, vapautta tai omaisuutta ilman asianmukaista oikeudenkäyntiä; eikä kiellä keneltäkään sen lainkäyttövaltaan kuuluvalta henkilöltä lakien tasapuolista suojaa.

Tätä osiota kutsutaan usein kansalaisuuslausekkeeksi, koska se auttaa selvittämään, kuka on Yhdysvaltain kansalainen. Vaikka Yhdysvaltain perustuslain alkuperäinen kieli puhuu Yhdysvaltojen kansalaisista, se ei määrittele sitä selvästi WHO saa olla kansalainen ... ja kuka ei. 14. tarkistus auttaa selventämään tämän.

Pykälässä 1 säädetään syntymäoikeuden kansalaisuudesta. Tämä on hieno tapa sanoa, että jos olet syntynyt Yhdysvalloissa tai Yhdysvaltojen maaperällä, sinua pidetään automaattisesti Yhdysvaltain kansalaisena ja saat kaikki siihen liittyvät oikeudet ja etuoikeudet. (Muistatko Bill of Rightsin? Kyllä, tästä puhumme täällä!)

Tämä tarkistus myös tarjoaa kansalaisuuden naturalisoituneille kansalaisille , jotka ovat ihmisiä, jotka eivät ole syntyneet Yhdysvalloissa vaan tulevat kansalaisiksi laillisen maahanmuuton kautta. Nämä prosessit määräytyvät liittovaltion lainsäädännön kautta. Kun joku on naturalisoitu, hänelle myönnetään täydet kansalaisuusoikeudet, aivan kuten joku, joka on syntynyt Yhdysvalloissa.

Myös 14. tarkistus varmistaa sen kaikki joka täyttää nämä kriteerit, on täysi Yhdysvaltain kansalainen rodusta tai etnisestä taustasta riippumatta. Tämä on erityisen tärkeää mustille amerikkalaisille. Yhdysvaltain perustuslain alkuperäisessä tekstissä mustia ihmisiä - joista suurin osa oli orjia - ei pidetty kansalaisina tai edes kokonaisina ihmisinä. Tätä lauseketta kutsutaan yleisesti nimellä Kolmen viidennen kompromissi . 14. muutos ohittaa tämän säännöksen ja myöntää sen sijaan entisille orjille sekä kaikille muille vähemmistöille täydellisen Yhdysvaltain kansalaisuuden.

Lisäksi tämä tarkistus varmistaa sen Yksikään valtio ei voi antaa lakia, joka vaikuttaa kielteisesti Yhdysvaltain kansalaisten Yhdysvaltain perustuslaissa säädettyihin oikeuksiin . Tässä me tarkoitamme. Sano, että Kalifornia yritti antaa osavaltion lain, joka esti ihmisiä protestoimasta rauhanomaisesti julkisesti. Tämä olisi laitonta 14. tarkistuksen mukaan, koska tämä laki on suoraan ristiriidassa kansalaisten perustuslaillisen oikeuden kanssa rauhanomaisesti protestoida (josta säädetään Ensimmäinen tarkistus ).

Ja lopuksi, 14. tarkistuksen 1 jakso selventää kansalaisten laillisia oikeuksia. Esimerkiksi mikään valtio ei voi laillisesti viedä ihmiseltä henkeä, vapautta tai omaisuutta ilman asianmukaista menettelyä. Pohjimmiltaan Tämä tarkoittaa sitä, että hallituksen on myönnettävä kansalaisille kaikki heidän lailliset oikeutensa lain mukaan. Tämä estää valtioita toimimasta lain ulkopuolella ja suojelee kansalaisia ​​takaamalla heidän oikeutensa tulla kuulluksi. Jos esimerkiksi hallitus päättää heittää jonkun vankilaan ilman oikeudenkäyntiä, se rikkoisi asianmukaista menettelyä, koska perustuslain mukaan kaikilla amerikkalaisilla on oikeus oikeudenkäyntiin puolueettoman tuomariston kanssa.

mikä on hyvä sat esseen pisteet

Myös tämä jakso takaa kaikille Yhdysvaltain kansalaisille yhdenvertaisen suojelun lain mukaan . Tämä tarkoittaa sitä, että hallituksen on sovellettava lakia tasapuolisesti kaikkiin, jotka ovat samanlaisessa tilanteessa ja tilanteessa. Jos esimerkiksi rotujenvälinen pari halusi mennä naimisiin, valtio ei voisi evätä heiltä avioliittoa heidän rodunsa vuoksi, koska he myöntävät lisenssin saman rodun pareille.

Koska 14. tarkistuksen 1 jakso on niin tiheä ja tarjoaa niin monia oikeuksia, siitä on tullut yksi oikeudenkäynnin perustuslakimuutoksista . Brown vastaan ​​opetuslautakunta , Plessy v. Ferguson ja Rakastava vastaan ​​Virginia ovat kaikki kuuluisia korkeimman oikeuden tapauksia, jotka käsittelevät 14. tarkistusta.

Yksinkertaistettu 14. tarkistus: jakso 2

Edustajat jaetaan useiden valtioiden kesken niiden lukumäärän mukaan laskemalla kussakin osavaltiossa olevien henkilöiden kokonaismäärä lukuun ottamatta verottomia intialaisia. Mutta kun äänioikeus missä tahansa vaaleissa Yhdysvaltojen presidentin ja varapresidentin, kongressin edustajien, valtion toimeenpanovalta- ja oikeusviranomaisten tai sen lainsäätäjän jäsenten valitsijoiden valitsemiseksi valitsijoilta valitaan tämän valtion miesasukkaista, jotka ovat 21-vuotiaita, ja Yhdysvaltojen kansalaisista tai muulla tavalla lyhennetyistä, lukuun ottamatta kapinaan osallistumista tai muuta rikosta, edustuksen perusta on vähennettävä suhteessa joka näiden miespuolisten kansalaisten lukumäärän on vastattava koko kaksikymmentäyksi vuotta täyttäneiden miespuolisten kansalaisten määrää kyseisessä valtiossa.

Kun 14. muutos hyväksyttiin, se myönsi mustille amerikkalaisille täyden kansalaisuuden. Alun perin kunkin valtion edustajainhuoneessa edustavien lainsäätäjien lukumäärä laskettiin käyttämällä kolmen viidennen kompromissia. Pohjimmiltaan tämä tarkoitti sitä, että mustaa orjaa pidettiin vain kolmanneksella ihmisestä, kun hän selvitti osavaltion väestöä.

14. tarkistuksen 1 ja 2 kohta poistavat kolmen viidennen kompromissin myöntämällä mustille amerikkalaisille täydet kansalaisuusoikeudet. Mutta se tarkoitti myös sitä, että hallituksen oli selvennettävä, miten edustajainhuoneen paikat jaetaan valtioiden kesken. Osassa 2 todetaan, että osavaltion edustajien lukumäärä parlamentissa määräytyy valtion väestön perusteella. (Iso huomio tässä: tässä historian vaiheessa intiaaneja ei oteta huomioon väestömäärissä, koska liittohallitus ei verota heitä.)

Osa 2 myös rankaisee valtioita, jotka kieltävät täysivaltaisilta kansalaisilta äänioikeutensa. (Mustien miesten äänioikeus oli suojattu 15. tarkistuksella, ja naisille annettiin äänioikeus 19. tarkistuksella. Äänioikeus lasketaan 21. tarkistuksesta 21: stä 18: een.) 14. tarkistuksessa sanotaan myös, että jos valtio kieltää kansalaiset äänestämästä, he vähentävät edustustaan ​​parlamentissa.

Tähän sääntöön on kuitenkin melko suuri poikkeus: 14. tarkistuksen osassa 2 sanotaan se selvästi valtio voi oikeudellisesti rajoittaa Yhdysvaltain kansalaisen äänioikeutta jos heidät on tuomittu rikoksesta tai osallistuneet kapinaan Yhdysvaltain hallitusta vastaan. Siksi tänään on edelleen valtioita, jotka voivat evätä äänioikeuden ihmisiltä, ​​jotka on tuomittu rikoksesta.

kehon kohotetut nyrkit-kapina

14. tarkistuksen osio 3 koskee nimenomaan ihmisiä, jotka yrittävät kaataa väkivaltaisesti Yhdysvaltain hallituksen tai auttaa Yhdysvaltojen vihollisia.

Yksinkertaistettu 14. tarkistus: jakso 3

Kukaan ei saa olla kongressissa senaattori tai edustaja tai presidentin ja varapresidentin vaalija tai hallinto, siviili- tai sotilasvirasto Yhdysvaltojen tai minkään valtion alaisuudessa, joka on aiemmin vannonut jäsenenä Kongressin edustajana tai Yhdysvaltain virkamiehenä tai minkä tahansa valtion lainsäätäjän jäsenenä tai minkä tahansa valtion toimeenpanevana tai oikeusviranomaisena Yhdysvaltojen perustuslain tukemiseksi on osallistunut kapinaan tai kapinaan sama tai annettu apua tai lohtua sen vihollisille. Mutta kongressi voi kahden kolmasosan äänestyksellä kustakin parlamentista poistaa tällaisen vamman.

Tarkistus 14 3 kohta on hyvin erityinen lauseke miten sinun oikeutesi kansalaisena vaikuttaa, jos osallistut kapinaan Yhdysvaltain hallitusta vastaan tai mikä tahansa hallituksen etu .

Osan 3 ymmärtämiseksi meidän on ensin määriteltävä termit kapina ja kapina . Kapina ja kapina ovat avoimia, väkivaltaisia ​​ja yleensä epäonnistuneita uhmauksia tai vastustusta vakiintuneelle hallitukselle.

parhaat luovan kirjoittamisen oppilaitokset

Jos henkilö on osallistunut kapinaan tai kapinaan Yhdysvaltain hallitusta vastaan, hänellä ei ole enää mahdollisuutta toimia julkisessa tehtävässä . Siihen kuuluu senaattori, edustaja, kuvernööri tai tuomari liittovaltion tai osavaltion tasolla. Tämä koskee myös sotilasjohtajan tehtäviä.

Kohta 3 koskee myös kuka tahansa, joka auttaa julistettuja Yhdysvaltain vihollisia. Esimerkiksi jos Yhdysvaltain kansalainen olisi antanut älykkyyttä natsi -Saksalle toisen maailmansodan aikana - ja jos hänet todettaisiin syylliseksi siihen tuomioistuimessa - he voisivat menettää samat etuoikeudet kuin kapinalliset tarkistuksen 14 kohdan 3 mukaisesti.

Tarkistus 14 Jakso 3 oli alun perin tarkoitettu rangaistamaan liittovaltion johtajia estämällä heitä toimimasta uudelleen. (Konfederaatio irtautui alun perin Yhdysvalloista, koska he halusivat jatkaa asunto -orjuuden harjoittamista, mikä sai aikaan sisällissodan.) Yhdysvaltain hallituksen jäsenet ovat keskustelleet muutoksen 14 kohdan 3 vetoamisesta kapinalliset, jotka hyökkäsivät Yhdysvaltain Capitoliin 6. tammikuuta 2021.

Yksinkertaistettu 14. tarkistus: jakso 4

Yhdysvaltojen lain sallimaa julkista velkaa, mukaan lukien velat, jotka aiheutuvat eläkkeiden ja palkkioiden maksamisesta kapinan tai kapinan tukahduttamisesta, ei saa kyseenalaistaa. Mutta Yhdysvallat tai mikään valtio ei ota tai maksa velkoja tai velvollisuuksia, jotka ovat aiheutuneet kapinaa tai kapinaa vastaan ​​Yhdysvaltoja vastaan, tai vaatimuksia orjan menettämisestä tai vapauttamisesta; mutta kaikki tällaiset velat, velvoitteet ja vaatimukset ovat laittomia ja mitättömiä.

Osassa 4 käsitellään Yhdysvaltain velkaa. Se vahvistaa Yhdysvaltojen velan, mikä tarkoittaa, että hallitus on koukussa velkojensa maksamiseen. . Siihen kuuluu valtion eläkkeiden maksaminen ja ihmisten korvaaminen muista palveluista, erityisesti kapinan tukahduttamisen osalta.

Mutta tämä koskee vain velkaa, joka syntyy kapinaa vastaan ​​taistellessa vastaan Yhdysvaltain hallitus. Mikä tahansa valtio osallistuu kapinassa joutuu maksamaan omat velkansa ilman liittohallituksen apua.

Tämä on toinen osa 14. tarkistuksesta, joka käsittelee nimenomaan Amerikan sisällissodan vaikutuksia. Sisällissodan jälkeen liittovaltiot olivat kertyneet paljon velkaa sekä rahoittamalla sotatoimiaan että menettämällä orjiaan. Jakso 4 varmisti, että entiset liittovaltiot olivat vastuussa omista sisällissodan veloistaan-eivätkä voineet pantata sitä liittohallitukselle.

Yksinkertaistettu 14. tarkistus: jakso 5

Kongressilla on toimivalta valvoa tämän artiklan määräyksiä asianmukaisella lainsäädännöllä.

Tämä muutoksen osa on yksinkertainen ja suoraviivainen: se antaa kongressille vallan panna täytäntöön tarkistuksessa 14 esitetyt lait.

runko-hahmo avaimella

Mikä on perustuslain 14. muutos: keskeiset ehdot

Sinun on tiedettävä paljon terminologiaa ymmärtääksesi perustuslain 14. tarkistuksen. Olemme koonneet kaikki tärkeät sanastot yhteen hyödylliseen luetteloon:

Termi Määritelmä
Amerikan sisällissota Sota unionin (liittoutuneet pohjoisvaltiot) ja liittovaltion (liittoutuneet eteläiset valtiot) välillä. Konfederaation valtiot irtautuivat-tai lähtivät-Yhdysvalloista, koska ne eivät halunneet poistaa telttorjuutta. Sota kesti 12. huhtikuuta 1861 - 9. toukokuuta 1865, jolloin liittovaltio antautui.
Bill of Rights Perustuslain kymmenen ensimmäistä muutosta, joissa esitetään jokaisen Yhdysvaltain kansalaisen perusoikeudet.
Tarkastukset ja saldot: Hallitusperiaate, jossa kukin haara auttaa tarkistamaan muiden haarojen voiman. Yhdysvalloissa valvonta- ja tasapainotusjärjestelmää sovelletaan toimeenpanevaan, oikeudelliseen ja lainsäädäntövaltaan.
Vuoden 1866 kansalaisoikeuslaki Ilmoitti, että kaikki Yhdysvalloissa syntyneet ihmiset olivat Yhdysvaltain kansalaisia ​​ja heitä suojeltiin Bill of Rightsin mukaisesti. Tämän lain hyväksyminen oli edeltäjä 14. tarkistuksen laatimiselle ja hyväksymiselle.
Perustuslain muutos Perustuslain muutokset ovat määräyksiä, jotka lisätään Yhdysvaltain perustuslakiin alkuperäisen asiakirjan lisäämiseksi, selkeyttämiseksi tai muuttamiseksi. Perustuslain muutoksia on vaikea hyväksyä, koska ne vaativat hyväksynnän
Perustuslakisopimus Perustuslakisopimuksia voidaan kutsua koolle, jos kaksi kolmasosaa valtioista suostuu pitämään yhden järjestääkseen keskustelun ja ehdottaakseen perustuslakimuutosta. Tämä muutosprosessi esitetään perustuslain V artiklassa. Mikään Yhdysvaltojen muutos ei ole koskaan hyväksytty tällä menetelmällä.
Määräaikainen prosessi Lakisääteinen vaatimus, jonka mukaan Yhdysvaltain hallituksen on noudatettava lakia ja kunnioitettava näin kaikkia Yhdysvaltojen kansalaisille myönnettyjä laillisia oikeuksia. 14. tarkistuksen mukaan kaikilla Yhdysvaltain kansalaisilla on oikeus asianmukaiseen käsittelyyn.
Perustajaisät Ryhmä amerikkalaisia ​​poliittisia johtajia, jotka johtivat Yhdysvaltain vallankumousta ja loivat Yhdysvaltain perustuslain.
Kapina Kapinan teko tai tapaus siviilivaltaa tai vakiintunutta hallitusta vastaan. ( Merriam-Webster )
Philadelphian yleissopimus Järjestettiin 14. toukokuuta 1787 - 17. syyskuuta 1787. Yhdysvaltain perustuslaki allekirjoitettiin ja ratifioitiin tämän yleissopimuksen aikana. Tätä kutsutaan myös Yhdysvaltain perustuslakisopimukseksi.
Kapina Avoin, aseistettu ja yleensä epäonnistunut vastustaminen vakiintuneelle hallitukselle. ( Merriam-Webster )
Kolmen viidennen kompromissi Tämä kompromissi saavutettiin perustuslakikokouksen edustajien kesken vuonna 1787. Siinä todetaan, että vain kolme viidesosaa orjaväestöstä laskettaisiin verotusta ja hallituksen edustusta varten. Pohjimmiltaan tämä tarkoitti sitä, että jokainen orja laskettiin vain kolmeksi viidesosaksi ihmisestä eikä hänellä ollut perustuslain mukaisia ​​kansalaisuusoikeuksia.
MEILLE. Perustuslaki Asiakirja, joka on ratifioitu vuonna 1787 ja jossa vahvistetaan Yhdysvaltojen perustuslait ja hallintomekanismit. Yhdysvaltain perustuslakia voidaan muuttaa vain hyväksymällä Yhdysvaltain perustuslakimuutokset.
Yhdysvaltain Bill of Rights Perustuslain kymmenen ensimmäistä muutosta. Nämä muutokset kuvaavat Yhdysvaltojen kansalaisille myönnettyjä oikeuksia, etuja ja suojaa.

body-next-nuolet-jalat

Mitä seuraavaksi?

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

3 asiantuntijavinkkiä UVA-esseen kehotusten torjumiseksi

Yritätkö kirjoittaa UVA-täydennys essee? Tutustu UVA-esseen kehotteiden täydelliseen analyysiin, jonka avulla voit valita sinulle sopivan aiheen ja tehdä vaikutuksen valintalautakuntaan kirjoituksellasi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Utahissa + Rankings / Stats (2016)

Hakeudutko Utahin korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Utahin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT -testauskeskukseni oli painajainen - Varmista, että näin ei tapahdu sinulle

Testiympäristösi SAT/ACT -testikeskuksessasi on uskomattoman tärkeä pisteidesi kannalta. Testauskeskukseni oli painajainen, täynnä virheitä, jotka häiritsivät opiskelijoita. Opi kokemuksestani ja varmista, ettei se tapahdu sinulle seuraavana testipäivänä.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

2015 & 2016 Täysi katsaus kaikista SAT -testipäivistä

Käymme läpi tarkat, tarkat SAT -testin päivämäärät vuosille 2015 ja 2016 fuksille, toisen vuoden opiskelijoille, junioreille ja eläkeläisille, ja kerromme kunkin testauspäivän edut.

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Oberlinin SAT -tulokset ja GPA

Saint Josephin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä lukiolaisten pitäisi tehdä koulun jälkeen?

Mitä lukio -ohjelmien jälkeen lukiolaisten tulisi tehdä parantaakseen arvosanojaan, korkeakoulusovelluksiaan ja onnellisuuttaan? Tässä on loistava luettelo ideoista.

Yalen pääsy: 4 asiantuntijapääsyvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä Yalessa? Selitämme kaikki sisäänpääsyvaatimukset, jotka sinun on tiedettävä, ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä Yalen pääsemiseksi.

Kuinka löytää ja käyttää AP-pisteiden laskimia

Etsitkö AP -pistelaskimia eurolle, maailmanhistorialle, biologialle ja muulle? Opi mistä löytää testilaskennan pisteet ja paras tapa käyttää niitä.

Kansasin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Uusi SAT-kirjoittaminen: Mikä muuttuu?

Mitä eroa on vuoden 2016 SAT-kirjoituksessa? Käymme läpi 4 keskeistä muutosta ja 5 valmisteluvinkkiä varmistaaksemme uuden testin ässä.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | San Ramon Valleyn lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Ramon Valley High Schoolista Danvillessä, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

SAT: n läpäiseminen: asiantuntijan valmisteluvinkkejä

Oletko huolissasi SAT: n läpäisemisestä? Opi mitä tämä todella tarkoittaa ja tutustu asiantuntijavalmistautumisvinkkeihimme tarvittavan pistemäärän saamiseksi.

Marymount University SAT -tulokset ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Asiantuntijan opas AP Calculus BC -kokeeseen

Onko sinulla kysymyksiä AP Calculus BC -kokeesta? Tutustu BC Calcin täydelliseen oppaaseemme, joka on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.