Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

aika-273857_640.jpg

Joskus elämä tapahtuu ja lopulta puuttuu AP-tentti. Luonnollisesti, koska testit ovat kalliita ja haluat suorittaa ne, kun materiaali on vielä mielessäsi, kannattaa ehkä tehdä tentti.

Tässä artikkelissa aion mennä yli mitä tehdä, jos tiedät etukäteen, et voi suorittaa AP-tenttiäsi , mitä tehdä hätätilanteessa, miten AP: n myöhäinen testaus toimii ja tilanteita, joissa et ehkä pysty muodostamaan testiä - ja mitä tehdä asialle.body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt kolmessa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

on 2,9 gpa huono yliopistossa

Mitä tehdä, kun tiedät, että AP-testi puuttuu

On useita syitä, joiden vuoksi saatat huomata, että muutama kuukausi sitten ilmoittautunut tentti on ristiriidassa sen kanssa, jota et voi välttää.

Heti kun huomaat, että sinulla voi olla ristiriita kokeen kanssa, sinun tulee ottaa yhteyttä koulusi AP-koordinaattoriin keskustellaksesi AP myöhäisestä testauksesta. He ilmoittavat sinulle, voidaanko testi tehdä ja miten, milloin ja missä se tapahtuu.

Jos et tiedä kuka AP-koordinaattorisi on, kysy joku koulun toimistossa tai neuvonantaja. Koulussasi voi olla myös nimetty prosessi myöhäisen AP-testauksen pyytämiseksi, josta joku pääkonttorissa voi kertoa sinulle.

Testien laatimiseksi, kun tiedät konfliktista etukäteen, skenaarioita on kaksi : kollegion hallitus katsoo konfliktisi joko väistämättömäksi tai vältettäväksi .

Välttämättömät ristiriidat

Niistä konflikteista, joita kollegion hallitus pitää välttämättöminä, voit suorittaa meikkikokeen ilmaiseksi. Suurin osa konflikteista kuuluu tähän luokkaan.

Välttämättömät ristiriidat sisältävät seuraavat:

mikä on 3,2 gpa
 • Olet suorittamassa kaksi AP-tenttiä, jotka on suunniteltu samalle aikavälille , tai olet suorittamassa vähintään kolme AP-tenttiä, jotka on suunniteltu samalle päivälle
 • Sinulla on IB-koe tai valtion- tai kansalliskokeen samana päivänä
 • On aikatauluongelmat koulusi kielilaboratorion kanssa (tämä olisi ensisijaisesti ongelma vieraiden kielten kokeissa)
 • Sinulla on akateeminen tapahtuma tai tapaaminen (esim. tietokilpailukulho tai matematiikkaryhmäkilpailu)
 • Sinulla on urheilutapaaminen tai peli joka on ristiriidassa kokeen kanssa
 • Se on uskonnollinen vapaapäivä
 • Koulu on suljettu vaaleihin tai kansallisiin pyhäpäiviin
 • On ongelma vammaisten kanssa (josta tiedät etukäteen)

aavikko-kilpikonna-987972_640.jpg

Valitettavasti en voinut suorittaa AP-tenttiäni. Olin kiireinen kuoriutumisesta.

Vältettävät ristiriidat

Muissa ristiriidoissa, jotka College Boardin mielestä on vältettävissä, voit suorittaa kokeen myöhemmin, mutta sinun on tehtävä maksaa 40 dollarin maksu . Tästä maksusta luovutaan niille, jotka ovat oikeutettuja taloudelliseen apuun.

Vältettävät ristiriidat sisältävät seuraavat

 • Sinulla on tentti kurssille samana päivänä ; tässä tapauksessa saattaa olla järkevämpää järjestää luokan kokeen suorittaminen eri aikaan myöhäisen AP-kokeen sijasta
 • Se on koululoma (ennalta suunniteltu, ei kansallispäivä tai hätätilanne)
 • Sinulla on perheen sitoutuminen tuo on ei hätätilanne

Jos et ole varma, riittääkö konfliktisi myöhäisen kokeen suorittamiseen, keskustele siitä AP-koordinaattorisi kanssa. He koordinoivat viime kädessä kaikki koulusi myöhäiset testit.

Voit myös soittaa kollegion hallitukselle keskustelemaan aikataulutuskysymyksistä osoitteessa (888) 225-5427 tai (212) 632-1780 (toinen numero on kansainvälinen rivi).

Mutta entä jos menetät AP-kokeen odottamattomasti parhaista suunnitelmistasi huolimatta?

apurahoja näyttelytuloksille 32

hauska-kuvat-676672_640.jpg

Tämä sammutin tajusi juuri, että hän menetti AP-kokeensa.

AP-testien tekeminen: Entä jos tapahtuu jotain odottamatonta?

Saattaa olla tilanteita, joissa sinulla on äkillinen hätätilanne etkä voi suorittaa AP-tenttiäsi. Tässä tapauksessa sinun pitäisi ilmoita koulusi AP-koekoordinaattorille mahdollisimman pian jotta he voivat koordinoida meikkiäsi.

Koordinaattori on henkilö, joka tilaa kaikki myöhäiset AP-kokeet kouluusi, joten heidän on päätettävä, sallitaanko sinun suorittaa meikkikoe. Jos he sallivat sen, he ilmoittavat sinulle, milloin, missä ja miten voit suorittaa myöhäisen AP-kokeen.

pitäisikö minun istua tai toimia

Kollegion hallitus aikoo ei veloittaa myöhäisestä tentistä hätätilanteen vuoksi. Mahdollisia hätätilanteita ovat seuraavat:

 • Ennakoimaton ongelma vammaismajoituksissasi
 • Pommi pelottaa tai palohälytys koulussa
 • Luonnonkatastrofi
 • Työlakko koulussasi
 • Perhetragedia
 • Vakava vamma tai sairaus

Jos sinulla on vain haisteluja, saatat haluta tuoda laatikon kudoksia. Jos sinulla on halkaiseva päänsärky ja kurkkukipu etkä pysty puhumaan, harkitse AP-tentin ohittamista ja lääkärin käyntiä (saadaksesi muistiinpanon). Myöhäiset AP-kokeet ovat tuskaa, mutta et myöskään halua päätyä 2: een 4: n sijasta, koska tunsit kevyesti ja pahoinvoivaa koko ajan.

Mutta entä jos menetät AP-kokeen muusta kuin hätätilanteesta?

Päätökset kaikki meikkikokeet ovat koulun AP-koekoordinaattorin vastuulla. Joten riippumatta siitä, nukuitko hälytyksen läpi, vai pikkusiskosi heitti reppusi koko sisällön roskakoriin tai päädyit lokasuojaan matkalla kouluun, vie tapauksesi AP-koordinaattorille.

Jos he sanovat ei, se ei ole mahtavaa - mutta se ei ole myöskään kauhein asia maailmassa. Jos he sanovat kyllä, niin hienoa! Lue tietää, mitä odottaa, kun muodostat AP-testisi.

Mitä tapahtuu, kun muodostat AP-kokeen?

Kollegion hallitus on määrittänyt myöhäiset testauspäivät AP-kokeille. Jos et voi suorittaa sitä ensimmäisellä kierroksella, otat sen testin määräämällä meikkipäivällä.

Eräiden erittäin epätavallisten olosuhteiden estäminen, kun avaat AP-kokeen et ole enää kelvollinen myöhäiseen testaukseen. Joten valitettavasti, jos heität evästeesi keskellä testiä, et voi tehdä sitä myöhemmin.

Huomaa, että otat testin vaihtoehtoinen muoto . Tämä johtuu siitä, että myöhään AP-tentit suorittavat opiskelijat eivät voi saada luokkatovereiltaan tietoja tentin sisällöstä. Sen lisäksi kokemus on samanlainen kuin tavallinen AP-testi.

Voit tarkistaa tuleva AP: n myöhäinen testausohjelma College Boardin verkkosivustolla.

kuinka tehdä uusi sat

Entä jos et pysty muodostamaan AP-tenttiäsi?

Voitko suorittaa AP-tenttisi vai ei, riippuu ensisijaisesti AP-tenttikoordinaattoristasi, joka pyytää meikkikokeet College Boardin kautta. Tämä henkilö voi antaa sinun tehdä kokeen, vaikka olisit tekemässä jotain, kuten nukkua hälytyksen aikana, tai unohdat testin ja menet tavalliseen luokkaasi.

Et kuitenkaan voi luottaa siihen, että näin tapahtuu, joten älä ole henkilö, joka palaa kotiinsa, koska unohdit kynän tai kynän (joku lainaa sinulle, jos unohdat sen!) Pakkaa laukkuusi kaikki tarvitsemasi edellisenä iltana ja lähde kouluun aikaisin.

Jos pahin tapahtuu pahimmassa tapauksessa ja unohdat kokeen (etkä kykene tekemään sitä), toiveesi ja unelmasi eivät ole kuolleet. Luultavasti loppuu AP-testistä maksamasi 94 dollaria (vaikka saatat pystyä neuvottelemaan sen koulusi tenttikoordinaattorin kanssa), mutta se ei näy pisteytysraportissa tai missään. Kukaan ei tiedä, että olet unohtanut kokeen, ja korkeakoulut eivät välttämättä odota, että suoritat AP-kokeen jokaisesta suorittamastasi AP-tason kurssista.

Jos haluat silti kyseisen yliopistoluoton, voit suorittaa AP-testin seuraavana vuonna; sinun on kuitenkin käytettävä vakavaa opiskeluaikaa, jotta voit muistaa kaiken!

Tärkeimmät takeaways: Myöhäinen AP-testaus ja miten se toimii

AP-tentit puuttuvat. Heti kun huomaat, että sinulla on konflikti tai hätätesti testipäivänä, ota yhteyttä koulusi AP-koekoordinaattoriin . Jos et tiedä kuka se on, on sinun etusi saada selville nyt!

Jos sinulla on mahdollisuus tehdä AP-testi, otat vaihtoehtoisen lomakkeen pari viikkoa säännöllisesti suunnitellun kokeen jälkeen. Jos et kuitenkaan saa tehdä sitä, tentti ei näy pisteytysraportissasi.

Mene ja valloita, jalot AP-seikkailijat!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Yin ja Yang: Mitä symboli tarkoittaa?

Mitä yin yang -symboli tarkoittaa? Ja mikä on yin ja mikä on yang? Asiantuntijaoppaamme vastaa kaikkiin yin- ja yang-kysymyksiisi.

Regis College pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Mantecan lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mantecan lukiosta Mantecassa, Kaliforniassa.

Keskipisteen kaavan käyttäminen

Mikä on keskipisteen kaava? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on esimerkkejä keskipisteen kaavasta.

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Philadelphian yliopiston SAT -tulokset ja GPA

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pugetin yliopiston ääni ACT-tulokset ja GPA

Miksi minulla on aaltoilevat kielen reunat?

Mietitkö, mikä aiheuttaa aaltoilevan kielen? Selitämme, mitä aaltoilevat kielen reunat voivat merkitä ja onko sinun syytä huolestua.

Varhaiset päätöksentekopäivät jokaiselle korkeakoululle, jolla on ED

Etsitkö määräaikoja kouluille, joilla on varhainen päätös, kuten Duke, Cornell ja U Penn? Tässä on täydellinen luettelo kaikkien korkeakoulujen aikaisten päätösten määräajoista.

Bowien osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Troyn yliopiston ACT -tulokset ja GPA

10 suosittua tyyppiä: ilmainen tulostettava graafinen paperi

Tarvitsetko tulostettavaa graafista paperia? Tutustu ilmaisten graafisten papereiden PDF- ja JPG-kokoelmiin kaikilla tyylillä sekä vinkkejä niiden käyttöön.

19 vaihetta yliopiston professoriksi

Mietitkö, miten sinusta tulee yliopiston professori? Selitämme työnäkymät ja korkeakouluprofessorin vaatimukset auttaaksemme sinua valmistautumaan ja opastamaan sinut koko opettajankoulutusprosessin läpi.

Cal State Fullertonin pääsyvaatimukset

Hussonin yliopiston pääsyvaatimukset

Wilkesin yliopiston pääsyvaatimukset

New Yorkin teknillisen korkeakoulun SAT -tulokset ja GPA

Paljonko ACT Prep -kurssit maksavat? Asiantuntijavertailu

Kuinka paljon ACT-luokat todella ovat? Jaottelemme ACT: n kokonaiskustannukset auttaaksemme sinua suunnittelemaan eteenpäin.

Heidelbergin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset Marylandin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

Stevensonin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Mercedin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mercedin lukiosta Mercedissä, Kaliforniassa.

SUNY Geneseon pääsyvaatimukset