Mitä IELTS -pisteesi tarkoittaa? Tulosten tulkinta

feature_woman_laptop_ielts

Jos olet juuri ottanut IELTSin, olet todennäköisesti innokas näkemään pisteesi. Oletko pärjännyt tällä hankalilla englannin kielen tentillä niin hyvin kuin sinun piti tehdä vai et? Milloin saat virallisen IELTS -tulosraporttisi ja milloin voit nähdä IELTS -tulokset verkossa?

Vastaamme näihin kysymyksiin ja annamme sinulle selityksen siitä, mitä IELTS -tulosraportissasi on. Tarjoamme myös vinkkejä siitä, mitä tehdä IELTS -testituloksillesi, kun olet saanut ne.Milloin ja miten saat IELTS -tulokset?

Näet IELTS -tulokset verkossa 13 päivää paperin ottamisen jälkeen IELTS tai 5-7 päivää tietokoneen toimittaman IELTS-tekniikan jälkeen. Testausorganisaatiosi tulee ilmoittaa sinulle, kun tulokset ovat valmiita katseltavaksi.

Minne sinun on mentävä nähdäksesi IELTS -tulokset, riippuu siitä, minkä verkkosivuston kautta rekisteröit, koska ne vaihtelevat maittain. Jos esimerkiksi otit IELTSin Yhdysvalloissa, sinun on kirjauduttava IELTS USA: n verkkosivustolle tilillä, jonka teit takaisin rekisteröinnin yhteydessä. Jos otit IELTSin Australiassa, menisit IELTS Essentialsiin .

Pääset IELTS -tuloksiin verkossa sinun on tiedettävä henkilötodistuksen/passin numero käytit rekisteröityessäsi ja testipäiväsi . IELTS -tulokset ovat nähtävissä verkossa 28 päivän ajan.

Noin silloin, kun saat online -pisteet, virallinen IELTS -pisteraporttisi lähetetään sinulle myös postitse testikeskuksestasi. Tätä IELTS -tulosten paperiversiota kutsutaan Testiraporttilomake (TRF) . TRF lähetetään osoitteeseen, jonka kirjoitit muistiin rekisteröinnin aikana, joten varmista, että tämä osoite on oikea.

Saat vain yhden TRF: n. Jos kadotat sen, voit pyytää korvaavan kopion ottamalla yhteyttä testikeskukseesi ja antamalla heille kopion kokeesta käyttämästäsi henkilöllisyystodistuksesta.

sat math 2 pisteet

Huomaa, että online -IELTS -pisteraporttisi on teknisesti vain a väliaikainen raportti . Toisin sanoen, TRF on sinun vain virallinen IELTS -tulosraportti .

Kuinka lähetät IELTS -tulosraporttisi kouluille ja organisaatioille, jotka tarvitsevat sitä?

Yhdysvalloissa voit lähettää jopa viisi IELTS -tulosraporttia ilmaiseksi (vaikka saatat joutua maksamaan pienen maksun, jos lähetät ne Yhdysvaltojen ulkopuolelle). Kun viralliset IELTS -testituloksesi on julkaistu, pisteraporttisi lähetetään automaattisesti kaikille laitoksille tai organisaatioille, jotka ilmoitit rekisteröinnin aikana.

kenen kanssa oinas tulee toimeen?

Kun päätät lähettää tulosraporttisi, saat vaihtoehdon valita pisteiden toimitustapa: sähköinen tai paperinen . Tarkista koulujesi/organisaatioidesi virallisilta verkkosivuilta, mikä menetelmä he haluavat (jos sellainen on).

Vaikka voit lähettää IELTS -tulokset sen jälkeen, kun olet vastaanottanut ne, sinun on yleensä maksettava tästä palvelusta maksu.

body_man_ielts_score_report

Mitä IELTS -tulosraportistasi tulee?

Virallinen IELTS -pisteraporttisi sisältää seuraavat tiedot:
 • Valitsemasi IELTS -tyyppi ( Akateeminen tai Yleinen koulutus )
 • Testikeskuksesi numero
 • Testipäiväsi
 • Ehdokasnumerosi
 • Sinun valokuvasi
 • Koko nimesi
 • Ehdokkaatunnuksesi
 • Syntymäaikasi
 • Sinun sukupuolesi
 • Kansallisuutesi
 • Ensimmäinen kielesi
 • Bändisi pisteet jokaisesta osiosta (kuunteleminen, lukeminen, kirjoittaminen ja puhuminen)
 • Bändin kokonaispisteet (esim. neljän osiosi pisteiden keskiarvo )
 • Sinun CEFR -taso (järjestelmä, jota käytetään kielitaidon määrittämiseen)

Sinä pystyt katso esimerkki IELTS-tulosraportteja IELTS-blogissa saadaksesi paremman käsityksen siitä, miltä oma TRF näyttää.

IELTS käyttää bändipisteytysjärjestelmä asteikolla 0-9 puolen pisteen välein . Mitä korkeammat pisteet, sitä paremmin teit (ja sujuvammin puhut englantia).

Tässä on yleiskatsaus siitä, mitä kukin merkittävä bänditaso tarkoittaa englannin kielen taidon kannalta:

IELTS -bändipisteet Englannin taitotaso
9 Asiantunteva käyttäjä
8 Erittäin hyvä käyttäjä
7 Hyvä käyttäjä
6 Osaava käyttäjä
5 Vaatimaton käyttäjä
4 Rajoitettu käyttäjä
3 Erittäin rajoitettu käyttäjä
2 Ajoittainen käyttäjä
1 Raitis
0 Ei yrittänyt testiä

Lähde: IELTS.org

Joten jos sait kuunteluun 7, lukemiseen 6,5, kirjoittamiseen 6 ja puhumiseen 7,5, IELTS -kaistan kokonaispistemäärä olisi (7 + 6,5 + 6 + 7,5) / 4 = 6,75 = 7 ( pyöristetty ). Lopullinen IELTS -pisteesi olisi 7, mikä osoittaa, että olet 'hyvä käyttäjä' englanniksi.

body_next_step_drawing_blackboard

Mitä tehdä IELTS -tulosten kanssa

Kun saat IELTS -tulokset, mitä seuraavaksi?

kuinka monta kiloa tonnia

Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on tarkastella bändin kokonaispistemäärää. Katso, saitko tavoitteesi ja vertaa sitä yllä olevaan kaavioon määrittääksesi yleisen englannin kielen taitotasosi.

Seuraavaksi sinun on tarkista, että pisteesi ovat riittävän korkeat kouluille/yliopistoille, joihin haet (olettaen, että otit akateemisen IELTSin). Tätä varten sinun on tarkistettava kunkin koulun virallinen verkkosivusto ja tarkasteltava sen englannin kielitaitoa ja vaadittuja IELTS -pisteitä koskevia käytäntöjä.

Käydään esimerkki läpi. Oletetaan, että haet alakoulua seuraaviin Yhdysvaltain kouluihin:

Koulu Minimi IELTS -pisteet Huomautuksia
Washingtonin yliopisto
Michigan State University
Minnesotan yliopisto

Selvittääksesi, mitä IELTS -pisteet kukin koulu vaatii, hae '[koulun nimi] vähintään IELTS -pisteet' tai '[koulun nimi] IELTS -pistevaatimus.' Haluat löytää koulun viralliset verkkosivut, jotka on tarkoitettu erityisesti kansainvälisille perustutkinto -opiskelijoille, ei jatko- tai muille ohjelmille.

Vaihtoehtoisesti voit siirtyä suoraan koulun verkkosivustolle ja etsiä linkkejä kansainvälisille opiskelijoille tarkoitetuille sivuille. heillä pitäisi olla englannin kielitaitoja koskeva kohta jossain.

Tutkimuksen jälkeen huomaat sen SINUN edellyttää vähintään 6,0 IELTS -pistettä , MSU vaatii 6.5 ja UMN vaatii 6.5 (vähintään 6,5 kirjoitusosapistemäärä).

Laitat kaikki nämä tiedot kaavioon:

sanaraja yhteinen sovellusessee
Koulu Minimi IELTS -pisteet Huomautuksia
Washingtonin yliopisto 6.0 Suositeltava 7.0
Michigan State University 6.5 6,0 väliaikaisen pääsyn osalta
Minnesotan yliopisto 6,5 (6,5 kirjoituspisteellä) 5.5 ehdollinen pääsy

Etsi nyt kaaviosi korkein vähimmäis -IELTS: tämä on IELTS -pisteet, jotka sinun on voitava päästä sisään kaikki koulusi. Tässä tapauksessa sinulla on oltava vähintään 6,5 kaistapistettä päästäksesi UW-, MSU- ja MSN -kursseille (vaikka 6,0, voit päästä UW: hen ja saada ehdollisesti myönnetty sekä MSU: lle että UMN: lle).

Monet koulut tarjoavat ehdollinen tai väliaikainen pääsy , mikä tarkoittaa, että he hyväksyvät sinut, vaikka sinulla olisi alhaisempi IELTS-pisteet, kunhan täytät kaikki muut akateemiset vaatimukset ja pystyt ja haluat suorittaa intensiivisen englanninkielisen ohjelman (yleensä koulussa).

Useimmat Yhdysvaltain korkeakoulut vaativat vähintään IELTS -pistemäärän 6.0-7.0 säännölliselle sisäänpääsylle , ja monet heistä pyytävät myös tiettyä alipistettä Kirjoitus-osiossa (yleensä 5,5-6,5).

Yleensä mitä akateemisemmin haastava tietty koulu on, sitä korkeammat IELTS -pisteet se vaatii. Tämä koskee esimerkiksi Ivy League -kouluja yleensä vaativat vähintään 7.0 IELTS -järjestelmässä .

Joten vaikka IELTS -järjestelmässä ei ole yleistä 'läpäisevää' pistettä, sinun on varmistettava, että saamasi pisteet ovat lopulta riittävän hyviä kouluillesi. Jos ei, voit aina ottaa IELTSin uudelleen ja toivottavasti ansaita paremmat pisteet!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kova lukio: miten se vaikuttaa opiskelumahdollisuuksiisi

Menetkö vaikeaan lukioon? Onko se vahingoittanut GPA: ta? Opi kuinka haastava lukio tulee vaikuttamaan korkeakouluvaihtoehtoihisi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Massachusettsissa + sijoitukset/tilastot (2016)

Hakeudutko yliopistoihin Massachusettsissa? Meillä on täydellinen luettelo Massachusettsin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Parhaat IB -kemiakirjat, tarkistettu

Mitä IB -kemia -kirjoja kannattaa käyttää valmisteluun ja mitä kirjoja kannattaa ehdottomasti välttää? Varmista, että käytät oikeita oppikirjoja ja opinto -oppaita.

New Yorkin City College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka monta SAT -aiheen testiä minun pitäisi tehdä?

Kuinka monta SAT -aihekoetta vaaditaan pääsyllesi? Ota selvää tästä.

Mistä löytää IB Chemistry Past Papers - ilmainen ja virallinen

Haluatko aiempia papereita IB Chemistry SL: lle ja HL: lle? Lue oppaamme löytääksesi kaikki saatavilla olevat paperit, jotta voit opiskella todellista testiä varten.

Montanan yliopiston länsimaiset pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Gateway to Collegeista Laney Collegessa

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Gateway To Collegeista Laney Collegessa Oaklandissa, Kaliforniassa.

Middle Tennessee State University ACT Scores and GPA

Mitä sinun on tiedettävä Esperanzan lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Esperanzan lukiosta Anaheimissa, Kaliforniassa.

Saginaw Valley State Universityn pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Näytönkomento: 5 keskeistä SAT-lukustrategiaa

Hämmentyykö SAT-lukemista koskevista todisteiden komentokysymyksistä? Tämä opas opastaa sinut läpi erilaisia ​​tyyppejä ja antaa vinkkejä heidän kokeilemiseensa.

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newark SAT -pisteet ja GPA

1410 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Cal State Long Beachin SAT -tulokset ja GPA

Penn State New Kensingtonin pääsyvaatimukset

4 vinkkiä valmistautumiseen NYS: n virkamieskokeisiin

Haetko julkisen sektorin työpaikkoja New Yorkin osavaltiossa? Sinun on suoritettava NYS -virkamieskokeen, joten tutustu oppaaseemme valmistautumisesta.

Kalifornian parhaat koulut | Richmond High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Richmond High Schoolista Richmondissa, Kaliforniassa.

Linfield College pääsyvaatimukset

New Yorkin osavaltion edustajien kokeet: mitä ne ovat? Milloin otat ne?

Mitkä ovat New York Regentsin kokeet ja kuinka monta sinun on suoritettava valmistuaksesi? Lue lisää NYSED Regentsin aikataulusta ja vaatimuksista.

Lewis & Clark Collegen pääsyvaatimukset

1090 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

10 parasta taidekoulua Yhdysvalloissa

Hakeminen taideopistoihin? Nämä ovat 10 taidekoulua, joihin sinun on ehdottomasti harkittava hakemista. Lue lisää miksi nämä koulut ovat niin hyviä.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset