Miltä hyvä suosituskirje näyttää?

ominaisuus_suositettu

Valintaviranomaiset ottavat vakavasti huomioon suosituskirjeet. Kun otetaan huomioon, että yliopistoon pääsy on yhä kilpailukykyisempää vuosittain, suositukset voivat auttaa sinua pääsemään hyväksymään (tai nielemään, hylkäämään).

Useimmat valintalautakunnat etsivät kokonaisvaltaista näkemystä opiskelijasta. He haluavat tietää kuka olet, arvosanojen ja testitulosten lisäksi. Suuri suosituskirje herättää sekä mahtavia ominaisuuksia että avaa ikkunan persoonallisuuteesi ja hahmosi.luokat käydä lukiossa

Kun tiedät tarkalleen, miksi jotkin suosituskirjeet ovat tehokkaampia kuin toiset, voit selvittää keneltä sinun on kysyttävä ja mitä sinun on tehtävä saadaksesi sellaisen. Joten mikä tekee joistakin rec-kirjeistä vaikuttavampia kuin toiset? Katsotaanpa tarkemmin hyvien suosituskirjeiden ominaisuuksia ja esimerkkejä niistä.

Kirjeesi tulisi puhua henkilökohtaisten ominaisuuksien sekä akateemisen kyvyn suhteen

Olipa suosituskirjeesi peräisin opettajalta, kouluneuvojalta tai vertaiselta, sen tulisi puhua henkilökohtaisista ominaisuuksistasi ja akateemisista saavutuksistasi. Pääsykomiteat haluavat tietää sinusta enemmän. He haluavat saada vahva käsitys siitä, kuka olet henkilökohtaisten vahvuuksien, persoonallisuuden ja kiinnostuksen kohteiden suhteen. Mikä motivoi sinua? Kuinka kommunikoida opettajien ja ikäisesi kanssa? Kuinka vastaat haasteisiin? Mitä tavoitteita olet asettanut itsellesi ja mitä teet niiden saavuttamiseksi?

Jos nämä tiedot kuulostavat melko henkilökohtaisilta, se johtuu siitä. Siksi sinun on pyydettävä jotakuta suosittelemaan sinua kuka tuntee sinut hyvin ja voi kirjoittaa lämpimän ja oivaltavan kirjeen.

Sinun ei pitäisi myöskään pelätä kerro suosittelijalle, mikä menisi ihanteelliseen kirjeeseesi. Haluatko, että englanninopettajasi puhuu kirjoittamistaidostasi ja intohimostasi runouteen? Haluatko, että biologianopettajasi keskittyy uteliaisuuteesi luonnollista maailmaa kohtaan? Kerro suosittelijalle, mikä on sinulle tärkeintä. Se auttaa häntä kirjoittamaan kirjeensä ja auttaa sinua saamaan hyvän viitteen lähetettäväksi korkeakouluihisi.

Katsotaanpa muutama ote vahvista suosituskirjeistä, jotka puhuvat sekä opiskelijoiden henkisestä kyvystä että henkilökohtaisista vahvuuksista. Tämä esimerkki on englannin opettajalta:

Ensimmäisestä luokan päivästä lähtien Mary vaikutti minuun kyvylläni ilmaista vaikeita käsitteitä ja tekstejä, herkkyydestään kirjallisuuden vivahteisiin ja intohimollaan lukemiseen, kirjoittamiseen ja luovaan ilmaisuun sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella. Hän perusti koulumme kirjallisuusklubin, jossa hän julkaisee runojaan, mitä hän toivoo voivansa jatkaa yliopistossa ja sen ulkopuolella. Marian avoin ja ystävällinen luonne on loistanut läpi luokassa, jossa hän tukee ikäisensä ja kunnioittaa mielipiteitä, vaikka ne poikkeavat hänen omastaan.

Tässä kirjeessä puhutaan Marian älyllisestä oivalluksesta, luovuudesta, johtajuudesta ja toisten kunnioittamisesta. Tämä seuraava on koulun neuvonantajalta. Kouluneuvojasi voi olla erityisen hyvässä asemassa kommentoimaan mitä tuod kouluyhteisölle ja kuinka olet kasvanut lukiossa (ehdottomasti muuttava neljä vuotta).

Jos sinulla on ollut merkittävä käännekohta, ilmoitus tai haaste, joka on vaikuttanut sinuun viime vuosina, sinun pitäisi jaa se koulunneuvojalle. Kun he puhuvat kasvukyvystäsi, se auttaa myös kommunikoimaan vastaanottovirkailijoille näkemyksen siitä, mitä saavutat yliopistossa ja sen ulkopuolella.

Tutkittuaan erilaisia ​​valintoja ensimmäisen lukuvuoden aikana Alvan löysi suuren intohimonsa valokuvaukseen. Hänen työnsä on ollut esillä koulun ja yhteisön näyttelyissä, ja hän on vapaaehtoinen paikallisessa järjestössä, joka opettaa valokuvan perusteita lapsille. Vaikka hän aloitti lukionsa hieman epävarmana itsestään, Alvan on kukoistanut itsevarmaksi ja itseohjautuvaksi yksilöksi, jolla on vahva ääni, jonka hän ilmaisee voimakkaimmin taiteellaan.

Korkeakoulut haluavat opiskelijan, joka osallistuu yhteisöönsä ja saavuttaa suuria asioita. Siksi vahva kirje puhuu menneisyydestänne ja miten se ennustaa tulevan menestyksesi.

Joitakin taitoja ja ominaisuuksia, jotka vaikuttavat erityisesti valintavastaavaan, ovat vahvuus luonne, osoittanut johtajuutta ja luovuutta. Suosittelijat saattavat puhua rehellisyydestäsi, rehellisyydestäsi, rohkeudestasi, huumoristasi, huomaavaisuudestasi, kypsyydestäsi, kulttuuritietoisuudestasi, oivalluksestasi tai myötätunnostasi muita kohtaan. Opettajat saattavat pystyä erityisesti keskustelemaan taitojesi ongelmanratkaisusta, analysoinnista, vieraasta kielestä, viestinnästä tai yhteistyöstä.

Tämä esimerkki keskittyy Leilan kypsyyteen ja kulttuuritietoisuuteen. Sitä vahvistaa myös se, että hänen suosittelijansa tietää hakevansa kansainvälisiä suhteita.

Leilalla on maturiteetti vuosiensa jälkeen, todennäköisesti seurausta hänen matkustamisestaan ​​ympäri maailmaa. Asunut Euroopassa ja Etelä-Amerikassa ennen Lincolnin lukioon osallistumista, Leila osoittaa helppoutta sopeutua ja löytää uusia ystäviä. Hänen ystävällinen luonteensa, kulttuuritietoisuutensa ja avoimuutensa muille ihmisille ja elämäntavoille palvelevat häntä hyvin elämässäsi tässä jännittävässä seuraavassa luvussa. Odotan innolla kaiken, mitä hän oppii, antaa panoksensa ja saavuttaa kansainvälisten suhteiden ohjelmassaan ensi vuonna.

Kirjeesi on vahvin, jos se tulee joltakin, joka tuntee sinut hyvin ja korostaa henkilökohtaisia ​​vahvuuksiasi. Kuka tahansa, jolla on kopio ansioluettelostasi, voi kirjoittaa kirjeen, jossa luetellaan vain arvosanat, aktiviteetit ja muut tosiasiat ja luvut. A henkilökohtainen kirje osoittaa, että olet luonut hyvät suhteet opettajiin ja teet saman yliopistokampuksella.

Avainasia

Suosituskirjeesi pitäisi auttaa pääsyvirkamiehiä tuntemaan sinut moniulotteisena henkilönä, vaikka he eivät ole koskaan tavanneet sinua. Sen tulisi puhua henkilökohtaisista ominaisuuksistasi sekä akateemisesta kyvystään. Henkilökohtaisen suosituskirjeen saamiseksi sinun on tehtävä kaksi asiaa. Kysy ensin ihmisiltä, ​​jotka tuntevat sinut hyvin. Toiseksi kerro suosittelijallesi, mitä haluat hänen sisällyttävän kirjeeseesi ja mitkä arvot, tavoitteet ja kokemukset ovat sinulle tärkeimpiä.

Aivan kuten sinun on tuettava SAT- tai ACT-esseesi esimerkeillä, suosituskirjeesi pitäisi anna konkreettisia esimerkkejä. Suosittelijan tulisi kuvata havainto tai vuorovaikutus, joka hänellä oli kanssasi ja joka kuvaa jotain olennaista hahmossasi. Katsotaanpa, mitä tarkoitan, kun sanon, että suosituskirjeesi voi 'näyttää' eikä vain 'kertoa'.

body_chekhov

Kirjeessäsi tulisi käyttää anekdootteja ja esimerkkejä

Toinen syy on hyvä kysyä suosittelijalta, joka tuntee sinut hyvin, että hän pystyy antamaan tarkkoja anekdootteja ja esimerkkejä. Jos kirjeesi on täynnä abstrakteja lausuntoja, se ei tee paljon maalata kuvaa sinusta lukijan mielessä. Suosittelijanne pitäisi havainnollista vahvuuksiasi mielekkäillä tarinoilla.

Harkitse näitä kahta esimerkkiä:

1. Jen välittää paljon muista ihmisistä. Hän on ystävällinen ja myötätuntoinen henkilö. Hän on myös lahjakas taiteilija. Jenin huolehtiva luonne ja taiteellinen kyky tekevät Jenistä erityisen.

2. Jen yhdisti kaksi vahvinta voimavaraansa - taiteellisen lahjakkuutensa ja syvällisen empatiansa toisia kohtaan - järjestääkseen kahvihuonetyylin. Hän koordinoi opiskelijoiden ja tiedekunnan kanssa pitämään yön opiskelijatyötä ja esityksiä ja keräämään rahaa paikalliselle kodittomalle. Hän otti jopa yhteyttä yhteisön yrityksiin lahjoittamaan ruokaa ja laitteita tapahtumaan. Intiimi, inspiroiva tapahtuma oli suuri menestys, ja Jenin vision ja johtajuuden ansiosta se pidetään jälleen kevätlukukaudella.

Molemmat esimerkit pyrkivät välittämään samat Jenin henkilökohtaiset ominaisuudet: hänen taiteellisen taipumuksensa ja huolenpitonsa muista. Mutta ensimmäinen ei anna esimerkkejä, eikä lukija tiedä, kuinka suosittelija tietää tämän Jennystä tai missä määrin se on totta. Hän saattaa välittää muista, mutta onko se motivoinut häntä toimimaan tavalla, joka hyödyttää hänen ympärillään olevia?

Toinen esimerkki on spesifinen, kertoo tarinan ja selittää, miten Jenin arvot ja kiinnostuksen kohteet ilmenevät konkreettisina toimina. Lisäksi se erottaa hänet muista opiskelijoista ikimuistoisella ja vaikuttavalla tarinalla hänen kahvihyötyistään.

Älä huoli, jos luet tätä ja ajattelet, Mutta en ole koskaan perustanut hyväntekeväisyyskahvia kouluuni. 'Tämä on vain yksi esimerkki. Jopa pieni hetki voi saada suuren merkityksen ja kommunikoi jotain olennaista arvojesi ja luonteen suhteen.

Kuten edellä mainitsin, jos pystyt miettimään erityisiä kokemuksia tai haasteita, jotka olivat merkityksellisiä tai opettaneet sinulle jotain itsestäsi, sinun tulisi puhua niistä suosittajan kanssa. Jos suosittelijasi tuntee sinut hyvin, niin hänen pitäisi myös olla erityisiä esimerkkejä jonka hän voi sisällyttää kirjeeseensä.

Avainasia

Kirjeessäsi tulisi käyttää mielekkäitä, eläviä tarinoita ja esimerkkejä erinomaisten ominaisuuksien osoittamiseksi. Jos sinulla on ideoita, jaa ne suosittelijasi kanssa. Suosittelijasi voi myös sisällyttää omat tarinansa, jotka paljastavat kuka olet ja millaisten henkilöiden pääsyvirkamiehet voivat odottaa esiintyvänsä yliopistossa.

Sinulla voi olla paljon syötteitä ja hallintaa siitä, mitä kirjeenne sisältää. Samalla suosittajan on varmistettava, että hänen kirjeensä on kirjoitettu hyvin ja virheettömästi. Hienon suosituskirjeen tulisi olla selkeä ja selkeästi muotoiltu.

miten pääsin mittiin

body_wordtree

Kirjeesi tulisi käyttää tehokasta kieltä

Kuten minkä tahansa kirjoituksen kohdalla, sanavalinta yliopistokirjeessäsi on erittäin tärkeä. Toivottavasti suosittelijasi kirjoittaa kirjeen, joka on keskittynyt, selkeä ja käyttää vahvoja ja tarkkoja adjektiiveja.

Sen sijaan, että kutsuisi sinua fiksuksi, suosittelijasi saattaa puhua innovatiivisesta lähestymistavastasi ongelmien ratkaisemiseen. Sen sijaan, että kutsuisit sinua ahkeraksi työntekijäksi, se saattaa sanoa, että olet ahkera ja kekseliäs. Joitakin muita vahvoja sanoja oivaltava, analyyttinen, utelias, tarkkaavainen, tietyn aihealueen hallinta, luova, kypsä, joustava, antelias, empaattinen, johtaja, monipuolinen, eettinen, motivoitunut, kunnianhimoinen ja kommunikoiva.

Sanat, jotka ovat yleisiä tai kliseisiä, heikentäisivät kirjettäsi , kuten 'ahkera työntekijä', joka 'menee yli ja yli' ja 'ampuu aina tähtiä varten'. Kirjeessäsi ei myöskään pitäisi olla ylintä innostusta, sanojen ja lauseiden, kuten 'nero' tai 'supertähti', kanssa, joiden saavutukset ovat 'liian hämmästyttäviä uskottavaksi'.

Vastaavasti kirjeesi ei pitäisi näkyä epäselvä sanamuoto tai lauseita, jotka voivat olla hämmentäviä tai tulkita imartelemattomalla tavalla. Jos siinä sanotaan, että olet 'kiihkeästi itsenäinen', tämä saattaa kuulostaa hieman ankaralta, kuten et aina toimisi hyvin muiden kanssa. Jos suosittelijasi sanoo, että näytät esimerkkiä, hän voi tarkoituksella tai ei, ehdottaa johtotehtävien puutetta koulussa.

Lopuksi, jos suosittelija keskittyy 'valtavaan potentiaaliin' ja 'kasvumahdollisuuteesi', vastaanottovirkailijat saattavat lukea rivien välistä, että suosittelijasi ei ole liian vaikuttunut edistyksestänne. Vaikka nämä lauseet eivät sinänsä ole punaista lippua, niiden tulisi olla tasapainossa muiden vahvuuksien ja positiivisten kommenttien kanssa.

Joskus suosittelijat näyttävät sinulle kirjeensä ennen lähettämistä, joten voit tarkastella niitä ja tarjota kohteliaasti muutosehdotuksia. Muina aikoina suosittelija pitää kirjeen luottamuksellisena.

Tässä tapauksessa parasta mitä voit tehdä, on kysy opettajalta, jolla on maine kirjoittaa hyvin ja vaivaa hänen kirjeitään. Jos kuulet jonkun käyttävän lomake kaikille, ja vain liittää opiskelijoiden nimet sisään, niin vältä kyseistä henkilöä hinnalla millä hyvänsä!

Käytännössä englannin opettajat joutuvat usein iskemään suosituskirjepyynnöillä vanhemman vuoden syksyllä, koska he ovat yleensä hyviä kirjoittajia. Jos hyötyisit englanninopettajan kirjeestä, muista kysyä häneltä aikaisin ja puhua hänelle ideasi kirjeestäsi.

Avainasia

Kysy suositelijalta, joka osaa kirjoittaa hyvin ja vie aikaa ja vaivaa laatiakseen huomaavainen, virheetön kirje. Kysy neuvoa neuvonantajalta ja tee pyyntösi aikaisin, jotta opettajan kiintiö rekrytointipyyntöihin ei täyttyisi.

Jos haet valikoivaan kouluun, kuten Ivy-liigassa, toinen ominaisuus, joka voi saada kirjeen erottumaan, on korkean tason lausunto. Kääntöpuolella keskimääräinen sijoitus voisi olla jakaja ja se olisi parasta jättää pois.

ser tulevaisuudessa

body_olympicmedals

Kirjeesi pitäisi sijoittaa sinut korkealle tai ei lainkaan

Jos haet selektiiviseen tai Ivy League -kouluun, kuten Harvard, korkean tason lausunto voi erottua ja tehdä vaikutuksen pääsyvirkamiehiin. Tässä on muutama esimerkki.

Carla on epäilemättä lahjakkain ja ohjattavin opiskelija, jota minulla on koskaan ollut ilo opettaa viidentoista vuoden aikana Rooseveltin lukiossa.

Pablo on yksi kolmesta parhaasta opiskelijasta, jotka minulla on ollut AP Calculus -luokassani kymmenen vuoden aikana, joita olen opettanut.

Vaikuttavan päättäväisyytensä, ponnistelunsa ja älyllisen uteliaisuutensa ansiosta Alexis on noussut luokkansa kärkeen.

Tämäntyyppiset lausunnot ovat erityisen vaikuttavia, jos opettajasi tai neuvonantajasi on ollut koulussa monta vuotta. Sijoituksesi voisi myös saada enemmän erityinen, kuten sanoa, että sinulla on huippuluokan 'kyky tieteelliseen tutkimukseen', 'uteliaisuus ongelmien ratkaisemiseen' tai 'hienostunut kirjallisuuden analysointi ja ymmärtäminen'.

Päinvastoin, jos suosittelijasi sanoo olevasi 'keskiarvon yläpuolella' tai 'tyydyttävä', niin kuulostaa haalealta ja ei lisää paljon sovellukseesi. Yläkoulussa tällainen keskinkertainen sijoitus voi jopa upottaa sovelluksesi kasan pohjaan.

Avainasia

Vakiintuneen opettajan tai neuvonantajan korkean tason lausunto on yksi ominaisuus, joka voi auttaa tekemään suosituskirjastasi suurenmoisen.

Lopuksi suosittelukirjeesi tulee tulla pätevältä henkilöltä, jonka mielipidevalvontaviranomaiset ottavat vakavasti. Kouluilla on vaatimukset sille, keneltä suosituskirjeesi tulisi olla. Sinun tulisi myös tietää keneltä kysyä ja keneltä ei.

body_deets

Kirjeesi pitäisi tulla oikealta henkilöltä

Mainitsin muutaman kerran, että suosituskirjeesi tulisi tulla opettajilta tai ohjaajilta, jotka tuntevat opiskelijan hyvin. Lukijat voivat noutaa tämän melko helposti tarjotun oivalluksen syvyys ja kuinka henkilökohtainen kirjeesi on.

Niiden pitäisi myös tulla oikeita ihmisiä. Esimerkiksi valikoivammat koulut vaativat kahta opettajan suositusta ja yhtä koulun ohjaajan suositusta. Muut koulut haluavat vain yhden opettajan ja yhden ohjaajan. Dartmouth ja Davidson ovat ainutlaatuisia, koska he haluavat suosituksen vertaiselta.

Tarkoittaako tämä sitä, että sinun pitäisi kysyä opettajalta, jolla olet koskaan ollut lukiossa? Ehdottomasti ei. Yleensä parhaat rec-kirjeet tulevat nuorempien vuosien opettajat koska heillä oli sinut luokassa viime aikoina ja koko vuoden. Toinen hyvä opettaja on se, jolla olet ollut useammassa kuin yhdessä luokassa tai joka on neuvonut sinua koulun jälkeisessä klubissa. Fuksi tai toisen vuoden opettaja ei todennäköisesti olisi tarpeeksi uusi.

Suosittelijat tekevät kerro heidät ja kuinka he tuntevat sinut johdannoissa. Tällä tavalla pääsyvirkamiehet tietävät harkitsevan mielipiteensä vakavasti. Nämä esittelyt saattavat näyttää tältä:

Jimin 11. luokan AP-kemian opettajana ja akateemisena neuvonantajana minulla on kunnia toimittaa hänelle tämä suosituskirje Dartmouth Collegelle.

Minulla oli ilo saada Caitlin 11. luokan englanninkielellä ja nykyisessä luovan kirjoittamisen luokassa. Ensimmäisestä luokan päivästä lähtien hän vaikutti minuun oivaltavilla kommenteilla ja edistyneillä kirjoitustaidoilla. Olen varma, että Caitlin jatkaa menestystään akateemisesti ja luovasti tulevaisuudessa, ja suosittelen häntä erittäin hyvin perustutkintosi ohjelmaan.

Jos sinusta tuntuu, että sinulla ei ole opettajia, jotka tuntevat sinut tarpeeksi hyvin (ehkä koulussasi on valtava opiskelijoiden ja opettajien suhde), voit lähettää lisäsuositus esimieheltä, valmentajalta, yhteisön jäseneltä tai muulta henkilöltä, joka tuntee sinut hyvin ja kuka ottamisvirkailija näkee virallisena, luotettavana ja tietoisena lähteenä.

Avainasia

Vahvimmat suosituskirjeet korkeakoululle tulevat yleensä nuoremmilta opettajilta tai opettajilta, joilla on ollut sinua useissa luokissa tai klubeissa (ja siten tuntenut sinut useammassa kuin yhdessä yhteydessä). Fuksi- ja toisen vuoden opettajat eivät todennäköisesti ole tarpeeksi tuoreita, ja vanhempien opettajien ei ehkä ole ollut sinua tarpeeksi kauan tuntemaan sinut hyvin. Koska todennäköisesti kysyt nuorempien opettajien suosituksia, mennä nuorempaan vuoteen ennakoivalla ajattelutavalla. Osallistu luokkaan, tutustu opettajiin ja ole avoin tulevaisuuden tavoitteidesi suhteen.

Kun lähestymme, katsotaanpa tärkeimmät ominaisuudet, jotka antavat hyvän suosituskirjoituksen yliopistolle ja mitä voit tehdä saadaksesi yhden (tai kolme)!

mikä on turvallisuuskoulu

body_remember

Mikä tekee suuresta suosituskirjeestä?

Suosituskirjeesi tulee olla äskettäin opettajalta tai muulta lähteeltä, joka tuntee sinut hyvin. Kirjeesi tulisi tuoda esiin tärkeimmät henkilökohtaiset ja akateemiset vahvuutesi sekä tukea niitä esimerkkeillä. Sen sijaan, että toistaisit ansioluettelosi, sen tulisi keskittyä vain muutamaan tärkeimmät näkökohdat siitä, kuka olet opiskelijana ja ihmisenä.

Voit tehdä muutaman asian varmistaaksesi, että saat hyvän rec-kirjaimen. Kysy ensin opettajalta, joka tukee sinua ja tuntee sinut hyvin. Toiseksi, älä pelkää antaa heille tietoja , sekä 'kerskailulomakkeen' muodossa, joka on täynnä itsesi heijastuksia, että kertomalla heille nimenomaisesti, mitä haluat kirjeesi sisällyttävän. Tämä on erityisen tehokasta, jos haet tietylle pääaineelle, kuten englanniksi, ja haluat, että englanninopettajasi puhuu oivaltavista kirjallisuusanalyyseistasi.

Niin kauan kuin olet miettinyt sitä, keneltä kysyt ja annat joitain vakava ajatus siitä, mitä haluat ihanteellisen kirjeesi sisällyttävän , sitten ponnisteluidesi pitäisi maksaa pois vaikuttavalla ja mieleenpainuvalla suosituskirjeellä yliopistohakemuksellesi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

10 vaihetta Yhdysvaltain opiskelijaviisumin saamiseksi: Täydellinen hakemusopas

Etkö ole varma, kuinka saada opiskelijaviisumi Yhdysvaltoihin? Opastamme sinut läpi Yhdysvaltain opiskelijaviisumin hakuprosessin ja tarjoamme vinkkejä siitä, miten saat hyväksynnän.

Pohjois-Arizonan yliopiston pääsyvaatimukset

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Helix High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Helix High Schoolista kohteessa La Mesa, CA.

Culver City High School | 2016-17 Rankings | (Culver City,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Culver City High Schoolista Culver Cityssä, Kaliforniassa.

6 parasta korkeakoulua päättämättömille päämiehille

Etkö ole varma, mitä haluat opiskella yliopistossa? Lue oppaamme hyvistä kouluista päättämättömille päämiehille oppiaksesi, mitä etsiä korkeakoulujen ulkopuolella, joissa on paljon pääaineita.

Kuinka rekisteröityä SAT: ksi kotikoululaiseksi opiskelijaksi

Miten kotiopiskelijat rekisteröityvät SAT: ään ja mikä on SAT -kotikoulun koodi? Ota selvää tästä.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

Täydellinen opas vertaissuosituksiin

Tarvitsetko vertaissuositusta? Lue täydellinen opas Davidsonin ja Dartmouthin vertaissuosituksista selvittääksesi, keneltä sinun pitäisi kysyä ja miten heidän pitäisi kirjoittaa kirjeesi.

Barnard Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen opas fraktioihin ja suhteisiin ACT Mathissa

Ovatko ACT -matematiikan murtoluvut ja suhteet hämmentäviä? Lue vinkkimme ja käytä niitä todellisissa ACT -matemaattisissa tehtävissä saadaksesi paremmat pisteet.

Washingtonin yliopiston Tacoman pääsyvaatimukset

Tärkeimmät teemat Great Gatsbyssä, analysoitu

Onko sinulla kysyttävää Great Gatsby -teemoista? Selitämme, mitä ne ovat, mitä ne tarkoittavat ja kuinka kirjoittaa niistä essee.

Shawin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

New Yorkin osavaltion edustajien kokeet: mitä ne ovat? Milloin otat ne?

Mitkä ovat New York Regentsin kokeet ja kuinka monta sinun on suoritettava valmistuaksesi? Lue lisää NYSED Regentsin aikataulusta ja vaatimuksista.

Macalester College SAT -pisteet ja GPA

Oinas Kuun merkki: Mitä se tarkoittaa?

Onko sinulla Oinas -kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Oinas -kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Dillardin yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Powayn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Poway High Schoolista Poway, CA.

Kuinka päästä sisään: JMU SAT -tulokset ja GPA

Thiel College SAT -pisteet ja GPA

Kuinka monta vapaaehtoistyötä tarvitset yliopistoon?

Keskusteletko vapaaehtoistyöstä yhteisössäsi? Lue, kuinka monta yhdyskuntatyötä tarvitset yliopistolle ja mitä vastaanottovirkailijat etsivät.

1490 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA