Mitä sudenkorento symboloi? Dragonfly -pakkauksen purkaminen

63678

Sudenkorennot ovat kirkkaanvärisiä hyönteisiä, jotka tunnetaan kirkkaista väreistään ja lentävistä kyvyistään. Ne ovat usein olleet myyttejä ja legendoja, ja ne ovat olleet osa tarinoitamme ja taidettamme niin kauan kuin ihmiset ovat olleet lähellä. Vaikka sudenkorentoja pidetään hyönteisinä, niitä kunnioitetaan usein joissakin legendoissa ja toisissa pelätään. siitä huolimatta ne ovat tunnettu symboli monissa kulttuureissa.

Miksi sudenkorento on yleinen symboli?

Sudenkorennot ovat olleet jo kauan (300 miljoonaa vuotta!), Mikä tarkoittaa, että ihmisillä on ollut paljon aikaa sisällyttää ne myytteihin ja legendoihin ja ottaa ne käyttöön symboleina. Sudenkorennot ovat myös havaittavissa ulkonäöltään . Ne ovat suuria ja värikkäitä, mikä tarkoittaa, että ne houkuttelevat ihmissilmää ja kiinnostusta. Ne ovat myös tyylikkäitä ja ketteriä lentäjiä, mikä tekee niistä houkuttelevan olennon.Mitä sudenkorento symboloi?

Sudenkorentojen symboliikka on yleistä, ja niitä käytetään usein taiteessa ja kirjallisuudessa. Värit, muodot ja käyttäytyminen voivat inspiroida tulkintaa ja suunnittelua sudenkorentoja löytyy myös yleisesti jokapäiväisistä tavaroista, kuten koruista ja vaatteista , jotta ihmiset voivat ilmaista itseään sudenkorennan tunnetun symbolismin kautta. Tässä on joitain symboleja, joista ihmiset rakastavat sudenkorentoa.

Sudenkorento -symboliikka 1: Muutos ja uusi alku

Sudenkorento sulaa useita kertoja elämänsä aikana, ja joka kerta se aloittaa uuden luvun elämässään. Sudenkorennot ovat yleinen muutoksen symboli ja uusien alkujen ja uusien mahdollisuuksien hyväksyminen.

Sudenkorento Symbolismi 2: Elä elämää täysillä

Sudenkorennot viettävät suurimman osan elämästään nymfeinä vedenpinnan alapuolella ja ovat vain kauniina sudenkorentoina, jotka tunnemme ja rakastamme enintään noin kuudeksi kuukaudeksi. Päinvastoin, he voivat elää nymfeinä jopa neljä vuotta, ja ne voivat sulaa missä tahansa 8-17 kertaa.

hauskoja kirjoitusohjeita lapsille

Koska sudenkorento on lopullisessa muodossaan vain muutaman kuukauden, se symboloi hetkessä elämistä ja annetun lyhyen ajan hyödyntämistä.

Sudenkorento Symbolismi 3: Kypsyys

Kuten edellä mainitsin, sudenkorento, kuten me tiedämme ja rakastamme, on olennon elämän viimeinen vaihe. Sellaisena sudenkorento on kasvun, kypsyyden ja viisauden symboli jonka saavuttaisi täysin elämisen ja elämänkokemuksen hankkimisen jälkeen.

keskimääräinen sat pisteet nyu

Sudenkorento Symbolismi 4: Poise

Sudenkorennot ovat tehokkaita ja tyylikkäitä lentäjiä. Ne heiluttavat siipensä vain noin 30 kertaa minuutissa , ja niiden siipissä on noin 20 kertaa enemmän voimaa kuin muilla hyönteisillä. Ne ovat asiantuntijalehtisiä ja tunnetaan sekä voimasta että kauneudesta.

sudenkorento-1443053_1920

Sudenkorentojen yleiset tulkinnat

Sudenkorennolla on monia merkityksiä, ja sudenkorennan näkeminen voi olla jännittävä kokemus, varsinkin jos et ole tottunut näkemään niitä ympärilläsi. Mutta sudenkorentojen näkeminen ja uneksiminen voi merkitä muita asioita, ja ihmiset usein tulkitsevat nämä havainnot yllä olevista symboleista.

Sudenkorennot Dreamsissa

Jos haaveilet sudenkorennasta, se voi ilmaista muutamia asioita. Yksi yleinen tulkinta on, että jonkinlainen muutos on tulossa.

Toisaalta sudenkorento, joka ylittää polkusi tai on muuten tavoittamattomissa, voi merkitä sitä, että olet epävarma jostakin elämästäsi ja sinun on työskenneltävä kovasti voidaksesi kokea kasvun.

Jos sudenkorento hyökkää unessa, se voi osoittaa, että joku läheisesi on satuttanut sinua tai että olet loukannut läheistäsi. Koska ne symboloivat kypsyyttä, tasapainoa ja armoa, hyökkäys tai pisto on erityisen tärkeä henkilökohtainen hyökkäys ja edustaa sitä myös elämässä .

Sudenkorennot elämässä

Jos törmäät sudenkorentoon elämässäsi, se voi toimia muistutuksena elää täysipainoisesti ja arvostaa jokaista hetkeä. Sudenkorennot voivat myös symboloida, että olet valmis muutokseen elämässäsi, ja ne voivat olla loistava aloite alkuun pääsemiseksi.

Jos näet kaksi sudenkorentoa yhdessä, se voi toimia vahvistuksena siitä, että olet kypsässä suhteessa, joka on ainutlaatuinen . Se voi myös merkitä, että tällainen suhde on edessäsi tulevaisuudessa.

piirustus-655201_1920

Myyttejä ja legendoja sudenkorennoista

Vaikka sudenkorennot ovat tunnettu ja arvostettu symboli, ne eivät välttämättä ole niin rakastettuja kaikkialla maailmassa. Koska sudenkorentoja on kaikkialla maailmassa, nykymaailmassa vallitsevissa myytteissä on paljon kiehtovia sudenkorentojen merkityksiä. Tässä on muutamia suosikki sudenkorentojen legendoja.

mikä on hyvä luokan sijoitus

Zuni

Zunit, alkuperäiskansojen pueblo -heimo, sanovat, että kauan sitten heidän maallaan oli elintarvikepula. Ihmiset siirtyivät eteenpäin jättäen vahingossa pienen pojan ja tytön jälkeensä. Poika teki olennon maissista ja ruohosta, ja heidän mielikuvituksensa ja rakkautensa kautta olento heräsi eloon.

Tämän olennon oli tarkoitus mennä jumalien luo anomaan zuni -ihmisten puolesta, jotta he saisivat sadon, mutta kun tyttö sairastui, olento meni maissityttöjen, pyhien olentojen, jotka liittyvät maissiin ja elämää, pyytää ruokaa. Maissitytöt suostuivat ja kertoivat lapsille, että jumalilla oli erityisiä suunnitelmia heitä kohtaan. Maissi kasvoi uudelleen ja heimo palasi maahansa. He tekivät heimosta pojan ja tytön johtajia, jotka sitten tekivät kumppanin olennolle, joka pelasti heidät. Olento pyysi, että häntä kutsuttaisiin 'sudenkorentoksi'.

Sudenkorentoa käytetään usein osana pyhiä Zuni -esineitä symboloimaan terveyttä, sadetta, kesää ja satoa.

Ruotsi

Ruotsissa sudenkorentojen sanotaan ilmoittavan lähestyvästä tragediasta. Ne liittyvät goblineihin ja ghouleihin, ja he tulevat katsomaan, onko pahoja sieluja vietävä metsään.

Romania

Romaniassa sudenkorentojen sanotaan symboloivan pahaa ja pimeää taikuutta. Yksi legenda jopa väittää, että sudenkorennot tulivat paholaisesta. Kun paholainen ei kyennyt vakuuttamaan kalastajaa viemään häntä veneen yli joen yli, paholainen muutti itsensä siivekkääksi hyönteiseksi, jota kutsumme sudenkorentoksi.

Saksa

Legenda sudenkorennasta Saksassa on mielenkiintoinen. Se väittää, että sudenkorento luotiin, kun ilkeä prinsessa kieltäytyi puhumasta miehensä kanssa hänen valtakunnassaan ja juoksi hänet hevosensa kanssa. Legendan mukaan mies kirosi hänet liittymään ikuisesti hänen hevosensa luo ja muodosti näin sudenkorento.

Synkkä alkuperä tarkoittaa, että sudenkorento liittyy väärintekoon, pahuuteen ja kirouksiin, ja monet pitävät yhden näkemistä huonona merkinä.

Japani

Sudenkorennot ovat Japanissa rakastettuja ja arvostettuja olentoja, joita esiintyy usein taiteessa ja runoudessa.

Legenda kertoo, että kauan sitten nuori keisari oli metsässä ja vaarallinen hyönteinen hyökkäsi hänen kimppuunsa. Sudenkorento ilmestyi ja söi hyönteisen, mikä suojeli keisaria vahingoilta.

joiden kanssa kalat ovat yhteensopivia

Yhteenveto: Mitä sudenkorento symboloi?

Maailmassa on monia sudenkorentojen merkityksiä, mukaan lukien sudenkorentojen hengelliset merkitykset. Sudenkorentojen uskotaan olevan voittamattomia Japanissa, ja jotkut myytit osoittavat, että soturit panivat heidät panssariin tai kantoivat sudenkorentojen totemit taisteluun. Sudenkorennot ovat kauniita olentoja, joilla on pitkä ja mielenkiintoinen historia. Sudenkorentoja on ollut olemassa jo ennen dinosauruksia ja varmasti niin kauan kuin ihmiset ovat olleet ympärillä. Meillä on ollut pitkä aika elää sudenkorentojen keskellä, ja niistä johtuvat myytit ja legendat ovat yhtä erilaisia ​​kuin värikkäät sudenkorennot.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA