Mitä korkeakoulun hyväksymiskirje sanoo? Asiantuntijaopas

feature_student_tablet

Kun syksy tarkoittaa korkeakoulujen hakukautta, kevät tarkoittaa pääsyilmoitusten aikaa. Kaikki lukion eläkeläiset haluavat saada korkeakoulun hyväksymiskirjeen parhaiten valituille kouluilleen. Mutta miltä sisäänpääsykirje näyttää? Ja mitä se sanoo?

Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä tietoja tyypillinen korkeakoulun hyväksymiskirje sisältää, ja näytämme sinulle todellisia korkeakoulun hyväksymiskirjeen näytteitä, jotta voit saada käsityksen siitä, miltä ne näyttävät. Annamme sinulle myös neljä tärkeintä vinkkiä siitä, mitä tehdä, kun olet saanut hyväksymiskirjeen.Mitä korkeakoulun hyväksymiskirje sanoo?

Tyypillinen korkeakoulun hyväksymiskirje sanoo yleensä juuri sen, mitä odotat sen sanovan: että sinut on hyväksytty kouluun ja tarjottu paikka tulevalle luokalle.

Suurimman osan ajasta, korkeakoulun hyväksymiskirje menee suoraan asiaan: se alkaa selkeästi ja onnittelemalla joten sinulla ei ole epäilystäkään siitä, onko sinut hyväksytty vai ei.

Alla on esimerkkejä sanoista ja lauseista, joita yleisesti käytetään hyväksymiskirjeen ensimmäisessä kappaleessa:

  • 'Onnittelut!'
  • '' Minulla on ilo ilmoittaa teille, että teidät on hyväksytty ... ''
  • '' Meillä on ilo ilmoittaa, että sinut on hyväksytty ... ''
  • '' Olemme iloisia/iloisia voidessamme tarjota sinulle pääsyn ... ''
  • 'Minulla on ilo tarjota sinulle pääsy…'
  • '' Olen erittäin iloinen siitä, että tarjoamme teille pääsyn… ''

Luonnollisesti lauseissa on paljon vaihtelua, mutta yllä olevat esimerkit edustavat melko hyvin sitä, mitä näet kollegion hyväksymiskirjeen avauksessa.

Pääsytarjouksen sisältävän kappaleen jälkeen saat tyypillisesti pari virkettä (jotka ovat oikeastaan ​​vain kohteliaisuuksia) siitä, miten hakemuksesi erottui, kuinka kilpailukykyinen hakijaryhmä oli tänä vuonna ja/tai miten sinun pitäisi olla ylpeä itse, että pääset sisään.

Seuraava kappale tai kaksi vaihtelee koulusta riippuen. Monet oppilaitokset ilmoittavat hyväksytyille hakijoille kampuksella sijaitsevasta vain sisäänpääsytapahtumasta, joka on yleensä fuksi-suuntautumisen kaltainen viikonloppu. Nämä tapahtumat opettavat sinulle enemmän kampuksella ja millaisia ​​mahdollisuuksia ja tukea koulu tarjoaa; ne myös kannustavat sinua käymään koulua.

esimerkkejä argumentoivasta esseestä

Tyypillisen korkeakoulun hyväksymiskirjeen loppukappaleet antavat sinulle yksityiskohdat määräajasta, johon mennessä sinun on tehtävä ja toimitettava korkeakoulupäätöksesi (eli osallistutko kouluun vai et). Tämä määräaika on melkein aina toukokuun 1. Siihen mennessä sinun olisi pitänyt saada pääsypäätökset kaikista kouluista, joihin olet hakenut (ellet ole jonossa jonossa ja odotat, pääsetkö jonotuslistalta).

Tämä on vain ydin siitä, mitä voit odottaa kollegion hyväksymiskirjeen sanovan. Mutta miltä sisäänpääsykirje näyttää?

4 Real College -kirjeen näytettä

Nyt kun olemme käyneet läpi, mitä tyypillinen hyväksymiskirje sanoo, luultavasti ihmettelet, miltä tämä kirje voi näyttää.

Olemme julkaisseet neljä todellista korkeakoulun hyväksymiskirjeen näytettä, joita voit tarkastella. Ne osoittavat, miltä hyväksymiskirjeet näyttävät yleisesti, kuinka ne on usein muotoiltu ja järjestetty ja millaista tietoa ne yleensä sisältävät.

Napsauta alla olevia linkkejä nähdäksesi kunkin yliopiston hyväksymiskirjeen näytteen ja saadaksesi lisätietoja siitä, mitä nämä korkeakoulut sanovat hyväksytyille hakijoille:

mikä on kunniakoulu
  • Harvardin hyväksymiskirje
  • Princetonin hyväksymiskirje
  • Stanfordin hyväksymiskirje
  • MIT -hyväksymiskirje

Usein, kun olet saanut hyväksymiskirjeen, saat koululta myöhemmät kirjeet, joissa kerrotaan sinulle enemmän vain vastaanottajille tarkoitetuista tapahtumista, päätöksen lähettämisestä ja niin edelleen. Klikkaa tästä nähdä todellinen seurantakirje NYU: n yliopiston hyväksymiskirjeelle.

body_april_calendar-1

Milloin voit odottaa korkeakoulun hyväksymiskirjeen?

Näinä päivinä, useimmat korkeakoulut ilmoittavat ensin ja joskus vain hakijoille pääsypäätöksistään sähköisesti, joko verkkoportaalin kautta tai sähköpostitse. Useimmat oppilaitokset seuraavat myös verkkotarjoustaan muodollinen korkeakoulun hyväksymiskirje, joka postitetaan suoraan hakijalle.

Milloin voit odottaa kuulevani oppilaitoksilta hyväksymispäätöksesi, voi vaihdella. Suurin osa korkeakouluista palaa hakijoiden luokse pääsypäätöksillään huhtikuun ensimmäisellä viikolla, monet julkistivat päätöksensä maaliskuun puolivälissä tai lopussa.

Jos olet soveltanut kouluun varhaista toimintaa tai varhaista päätöstä, kuulet sen todennäköisesti joulukuussa, tammikuussa tai helmikuussa.

mikä on luokan sijoitus

Jos haluat lisätietoja siitä, milloin voit odottaa saavansa pääsypäätöksen, tutustu oppaaseemme, milloin korkeakoulun hyväksymiskirjeet saapuvat.

Onko sinulla ylioppilaskortti? 4 vaiheet seuraavaksi

Jos olet saanut yliopiston hyväksymiskirjeen, onnittelut! Sinut on juuri hyväksytty korkeakouluun, johon hait - hieno saavutus. Kun kuitenkin olet juhlinut hieman, mitä sinun pitäisi tehdä seuraavaksi? Tässä on neljä kriittistä vaihetta, jotka on suoritettava korkeakoulun hyväksymiskirjeen saamisen jälkeen.

Vaihe 1: Odota, että muut päätösilmoitukset saapuvat

Useimmat opiskelijat hakevat useita korkeakouluja kerralla, joten vaikka olisit saanut yhden korkeakoulun hyväksymiskirjeen, on hyvä odottaa, ennen kuin olet tehnyt päätöksesi siitä, minne mennä yliopistoon, kunnes olet saanut kaikki hakupäätökset oppilaitoksilta, joihin hait.

Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi odottaa viimeistään huhtikuun ensimmäiseen viikkoon, kuten useimpien korkeakoulujen olisi pitänyt lähettää (sähköisesti, postitse tai molemmilla) päätöksensä ilmoitukset tähän mennessä.

Ainoa poikkeus tähän sääntöön on, jos koulu, josta sait korkeakoulun hyväksymiskirjeen, on paras valinta. Tässä tapauksessa tiedät jo, että haluat varmasti osallistua tähän kouluun, joten siirry vaiheeseen 3!

Vaihe 2: Valitse oppilaitos, johon haluat osallistua

Kun olet saanut vastauksia kaikista oppilaitoksista, joihin olet hakenut, on aika laskea tulokset. Et ilmeisesti voi osallistua mihinkään korkeakouluun, josta sinut on hylätty, joten voit jättää vain ne koulut, joihin olet päässyt ja jonotuslistalla.

Sinun on nyt tehtävä tärkeä päätös: joista korkeakouluista sinut on hyväksytty, mihin korkeakouluun haluat osallistua eniten? Toisin sanoen, missä näet itsesi menestyvän?

Jos sinulla on vaikeuksia päättää, kysy itseltäsi, mitä etsit koulun kampukselta, akateemikoilta/pääaineilta, opintojaksojen ulkopuolelta, yleiseltä ilmapiiriltä, ​​sijainnilta, kustannuksilta jne. Tarjoamme oppaassamme lisää vinkkejä, miten paras yliopisto sinulle.

Vaihe 3: Vahvista paikkasi ja lähetä talletus

Kun olet selvittänyt, mihin yliopistoon haluat osallistua, on aika vahvista paikkasi uudessa fuksi -luokassa. Tätä varten sinun on yleensä täytettävä lomake ja palautettava se yliopistolle ilmoittamalla heille, että aiot ilmoittautua syksyllä.

Vastauksesi määräaika on todennäköisesti Toukokuun 1. päivä, joten muista ottaa yhteyttä valitsemaasi korkeakouluun tähän päivämäärään mennessä. Tässä vaiheessa sinun on myös lähetettävä hakemuksesi ei palauteta talletus yliopistolle. Tämä lukukausimaksu takaa, että sinulla on paikka uudella luokalla.

helppo muuntaa celsius fahrenheitiksi

Ota huomioon, että tätä talletusta ei palauteta missään olosuhteissa, vaikka muuttaisit mieltäsi tai pääsisit jonkun toisen yliopiston jonotuslistalta, haluaisit mieluummin osallistua.

body_money_wallet_deposit

Vaihe 4: Hylkää muiden korkeakoulujen pääsytarjoukset

Kun olet hyväksynyt tarjouksesi päästä suosituimpaan kouluusi, on aika hylätä kaikki muut saamasi pääsytarjoukset. Yleensä sinun tarvitsee vain täyttää lomake, joka ilmoittaa koululle, aiotko ilmoittautua. Jälleen tämä on yleensä tehtävä 1. toukokuuta mennessä.

Yhteenveto: Mitä tietää kollegion hyväksymiskirjeestä

Jos sinut on hyväksytty korkeakouluun, saat oppilaitoksen hyväksymiskirjeen kyseiseltä koululta, todennäköisesti aluksi sähköisesti ja myöhemmin postitse paperiversiona.

Suurin osa yliopiston päätöksistä julkaistaan ​​keväällä, yleensä viimeistään huhtikuun ensimmäisellä viikolla. Jos kuitenkin käytit varhaista toimintaa/varhaista päätöstä, voit odottaa kuulevani sen joko joulukuussa, tammikuussa tai helmikuussa.

Jos olet saanut hyväksymiskirjeen, se on hienoa! Kun olet päättänyt juhlia, on aika miettiä seuraavat askeleet. Ensinnäkin sinun on odotettava, että kuulet palautteen kaikista oppilaitoksista, joihin olet hakenut, koska saatat saada hyväksynnän myös muihin kouluihin. Kun olet kuullut takaisin, on aika tehdä päätös siitä, mihin haluat mennä yliopistoon.

Kun olet päättänyt, sinun täytyy vahvista ilmoittautumisesi valitsemaasi kouluun, yleensä 1. toukokuuta mennessä. Sinun on myös toimitettava palautettavissa oleva lukukausimaksu. Noin tähän aikaan voit alkaa kieltäytyä kaikista muista korkeakouluilta saamistasi hyväksymisistä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA