Mitä korkeakoulun hyväksymiskirje sanoo? Asiantuntijaopas

feature_student_tablet

Kun syksy tarkoittaa korkeakoulujen hakukautta, kevät tarkoittaa pääsyilmoitusten aikaa. Kaikki lukion eläkeläiset haluavat saada korkeakoulun hyväksymiskirjeen parhaiten valituille kouluilleen. Mutta miltä sisäänpääsykirje näyttää? Ja mitä se sanoo?

Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä tietoja tyypillinen korkeakoulun hyväksymiskirje sisältää, ja näytämme sinulle todellisia korkeakoulun hyväksymiskirjeen näytteitä, jotta voit saada käsityksen siitä, miltä ne näyttävät. Annamme sinulle myös neljä tärkeintä vinkkiä siitä, mitä tehdä, kun olet saanut hyväksymiskirjeen.Mitä korkeakoulun hyväksymiskirje sanoo?

Tyypillinen korkeakoulun hyväksymiskirje sanoo yleensä juuri sen, mitä odotat sen sanovan: että sinut on hyväksytty kouluun ja tarjottu paikka tulevalle luokalle.

Suurimman osan ajasta, korkeakoulun hyväksymiskirje menee suoraan asiaan: se alkaa selkeästi ja onnittelemalla joten sinulla ei ole epäilystäkään siitä, onko sinut hyväksytty vai ei.

Alla on esimerkkejä sanoista ja lauseista, joita yleisesti käytetään hyväksymiskirjeen ensimmäisessä kappaleessa:

  • 'Onnittelut!'
  • '' Minulla on ilo ilmoittaa teille, että teidät on hyväksytty ... ''
  • '' Meillä on ilo ilmoittaa, että sinut on hyväksytty ... ''
  • '' Olemme iloisia/iloisia voidessamme tarjota sinulle pääsyn ... ''
  • 'Minulla on ilo tarjota sinulle pääsy…'
  • '' Olen erittäin iloinen siitä, että tarjoamme teille pääsyn… ''

Luonnollisesti lauseissa on paljon vaihtelua, mutta yllä olevat esimerkit edustavat melko hyvin sitä, mitä näet kollegion hyväksymiskirjeen avauksessa.

Pääsytarjouksen sisältävän kappaleen jälkeen saat tyypillisesti pari virkettä (jotka ovat oikeastaan ​​vain kohteliaisuuksia) siitä, miten hakemuksesi erottui, kuinka kilpailukykyinen hakijaryhmä oli tänä vuonna ja/tai miten sinun pitäisi olla ylpeä itse, että pääset sisään.

Seuraava kappale tai kaksi vaihtelee koulusta riippuen. Monet oppilaitokset ilmoittavat hyväksytyille hakijoille kampuksella sijaitsevasta vain sisäänpääsytapahtumasta, joka on yleensä fuksi-suuntautumisen kaltainen viikonloppu. Nämä tapahtumat opettavat sinulle enemmän kampuksella ja millaisia ​​mahdollisuuksia ja tukea koulu tarjoaa; ne myös kannustavat sinua käymään koulua.

esimerkkejä argumentoivasta esseestä

Tyypillisen korkeakoulun hyväksymiskirjeen loppukappaleet antavat sinulle yksityiskohdat määräajasta, johon mennessä sinun on tehtävä ja toimitettava korkeakoulupäätöksesi (eli osallistutko kouluun vai et). Tämä määräaika on melkein aina toukokuun 1. Siihen mennessä sinun olisi pitänyt saada pääsypäätökset kaikista kouluista, joihin olet hakenut (ellet ole jonossa jonossa ja odotat, pääsetkö jonotuslistalta).

Tämä on vain ydin siitä, mitä voit odottaa kollegion hyväksymiskirjeen sanovan. Mutta miltä sisäänpääsykirje näyttää?

4 Real College -kirjeen näytettä

Nyt kun olemme käyneet läpi, mitä tyypillinen hyväksymiskirje sanoo, luultavasti ihmettelet, miltä tämä kirje voi näyttää.

Olemme julkaisseet neljä todellista korkeakoulun hyväksymiskirjeen näytettä, joita voit tarkastella. Ne osoittavat, miltä hyväksymiskirjeet näyttävät yleisesti, kuinka ne on usein muotoiltu ja järjestetty ja millaista tietoa ne yleensä sisältävät.

Napsauta alla olevia linkkejä nähdäksesi kunkin yliopiston hyväksymiskirjeen näytteen ja saadaksesi lisätietoja siitä, mitä nämä korkeakoulut sanovat hyväksytyille hakijoille:

mikä on kunniakoulu
  • Harvardin hyväksymiskirje
  • Princetonin hyväksymiskirje
  • Stanfordin hyväksymiskirje
  • MIT -hyväksymiskirje

Usein, kun olet saanut hyväksymiskirjeen, saat koululta myöhemmät kirjeet, joissa kerrotaan sinulle enemmän vain vastaanottajille tarkoitetuista tapahtumista, päätöksen lähettämisestä ja niin edelleen. Klikkaa tästä nähdä todellinen seurantakirje NYU: n yliopiston hyväksymiskirjeelle.

body_april_calendar-1

Milloin voit odottaa korkeakoulun hyväksymiskirjeen?

Näinä päivinä, useimmat korkeakoulut ilmoittavat ensin ja joskus vain hakijoille pääsypäätöksistään sähköisesti, joko verkkoportaalin kautta tai sähköpostitse. Useimmat oppilaitokset seuraavat myös verkkotarjoustaan muodollinen korkeakoulun hyväksymiskirje, joka postitetaan suoraan hakijalle.

Milloin voit odottaa kuulevani oppilaitoksilta hyväksymispäätöksesi, voi vaihdella. Suurin osa korkeakouluista palaa hakijoiden luokse pääsypäätöksillään huhtikuun ensimmäisellä viikolla, monet julkistivat päätöksensä maaliskuun puolivälissä tai lopussa.

Jos olet soveltanut kouluun varhaista toimintaa tai varhaista päätöstä, kuulet sen todennäköisesti joulukuussa, tammikuussa tai helmikuussa.

mikä on luokan sijoitus

Jos haluat lisätietoja siitä, milloin voit odottaa saavansa pääsypäätöksen, tutustu oppaaseemme, milloin korkeakoulun hyväksymiskirjeet saapuvat.

Onko sinulla ylioppilaskortti? 4 vaiheet seuraavaksi

Jos olet saanut yliopiston hyväksymiskirjeen, onnittelut! Sinut on juuri hyväksytty korkeakouluun, johon hait - hieno saavutus. Kun kuitenkin olet juhlinut hieman, mitä sinun pitäisi tehdä seuraavaksi? Tässä on neljä kriittistä vaihetta, jotka on suoritettava korkeakoulun hyväksymiskirjeen saamisen jälkeen.

Vaihe 1: Odota, että muut päätösilmoitukset saapuvat

Useimmat opiskelijat hakevat useita korkeakouluja kerralla, joten vaikka olisit saanut yhden korkeakoulun hyväksymiskirjeen, on hyvä odottaa, ennen kuin olet tehnyt päätöksesi siitä, minne mennä yliopistoon, kunnes olet saanut kaikki hakupäätökset oppilaitoksilta, joihin hait.

Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi odottaa viimeistään huhtikuun ensimmäiseen viikkoon, kuten useimpien korkeakoulujen olisi pitänyt lähettää (sähköisesti, postitse tai molemmilla) päätöksensä ilmoitukset tähän mennessä.

Ainoa poikkeus tähän sääntöön on, jos koulu, josta sait korkeakoulun hyväksymiskirjeen, on paras valinta. Tässä tapauksessa tiedät jo, että haluat varmasti osallistua tähän kouluun, joten siirry vaiheeseen 3!

Vaihe 2: Valitse oppilaitos, johon haluat osallistua

Kun olet saanut vastauksia kaikista oppilaitoksista, joihin olet hakenut, on aika laskea tulokset. Et ilmeisesti voi osallistua mihinkään korkeakouluun, josta sinut on hylätty, joten voit jättää vain ne koulut, joihin olet päässyt ja jonotuslistalla.

Sinun on nyt tehtävä tärkeä päätös: joista korkeakouluista sinut on hyväksytty, mihin korkeakouluun haluat osallistua eniten? Toisin sanoen, missä näet itsesi menestyvän?

Jos sinulla on vaikeuksia päättää, kysy itseltäsi, mitä etsit koulun kampukselta, akateemikoilta/pääaineilta, opintojaksojen ulkopuolelta, yleiseltä ilmapiiriltä, ​​sijainnilta, kustannuksilta jne. Tarjoamme oppaassamme lisää vinkkejä, miten paras yliopisto sinulle.

Vaihe 3: Vahvista paikkasi ja lähetä talletus

Kun olet selvittänyt, mihin yliopistoon haluat osallistua, on aika vahvista paikkasi uudessa fuksi -luokassa. Tätä varten sinun on yleensä täytettävä lomake ja palautettava se yliopistolle ilmoittamalla heille, että aiot ilmoittautua syksyllä.

Vastauksesi määräaika on todennäköisesti Toukokuun 1. päivä, joten muista ottaa yhteyttä valitsemaasi korkeakouluun tähän päivämäärään mennessä. Tässä vaiheessa sinun on myös lähetettävä hakemuksesi ei palauteta talletus yliopistolle. Tämä lukukausimaksu takaa, että sinulla on paikka uudella luokalla.

helppo muuntaa celsius fahrenheitiksi

Ota huomioon, että tätä talletusta ei palauteta missään olosuhteissa, vaikka muuttaisit mieltäsi tai pääsisit jonkun toisen yliopiston jonotuslistalta, haluaisit mieluummin osallistua.

body_money_wallet_deposit

Vaihe 4: Hylkää muiden korkeakoulujen pääsytarjoukset

Kun olet hyväksynyt tarjouksesi päästä suosituimpaan kouluusi, on aika hylätä kaikki muut saamasi pääsytarjoukset. Yleensä sinun tarvitsee vain täyttää lomake, joka ilmoittaa koululle, aiotko ilmoittautua. Jälleen tämä on yleensä tehtävä 1. toukokuuta mennessä.

Yhteenveto: Mitä tietää kollegion hyväksymiskirjeestä

Jos sinut on hyväksytty korkeakouluun, saat oppilaitoksen hyväksymiskirjeen kyseiseltä koululta, todennäköisesti aluksi sähköisesti ja myöhemmin postitse paperiversiona.

Suurin osa yliopiston päätöksistä julkaistaan ​​keväällä, yleensä viimeistään huhtikuun ensimmäisellä viikolla. Jos kuitenkin käytit varhaista toimintaa/varhaista päätöstä, voit odottaa kuulevani sen joko joulukuussa, tammikuussa tai helmikuussa.

Jos olet saanut hyväksymiskirjeen, se on hienoa! Kun olet päättänyt juhlia, on aika miettiä seuraavat askeleet. Ensinnäkin sinun on odotettava, että kuulet palautteen kaikista oppilaitoksista, joihin olet hakenut, koska saatat saada hyväksynnän myös muihin kouluihin. Kun olet kuullut takaisin, on aika tehdä päätös siitä, mihin haluat mennä yliopistoon.

Kun olet päättänyt, sinun täytyy vahvista ilmoittautumisesi valitsemaasi kouluun, yleensä 1. toukokuuta mennessä. Sinun on myös toimitettava palautettavissa oleva lukukausimaksu. Noin tähän aikaan voit alkaa kieltäytyä kaikista muista korkeakouluilta saamistasi hyväksymisistä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.