Mitä korkeakoulut etsivät valinnoissa? Miksi SAT / ACT on tärkeä?

body-college-student-library

Hakeudutko yliopistoon pian? Haluatko tietää, mitä korkeakoulut etsivät hakijoista, varsinkin kun on kyse SAT- tai ACT-pisteistä? Etkö ole varma siitä, miten pinoat muita hakijoita unelmakoulussasi?

Jos sinusta tuntuu, että sinulla on enemmän kysymyksiä kuin vastauksia siitä, mitä korkeakoulut etsivät valinnoissa, olet yksin.Yliopiston valintaprosessi voi olla hyvin hämmentävä, ja on helppo tuntea kadonneen ja turhautuneen.Tässä artikkelissa kerromme sinulle, mitä korkeakoulut etsivät valinnoissa ja kuinka tehdä hakemuksestasi paras mahdollinen. Käsittelemme:  • Mitä korkeakoulut etsivät hakijoista
  • Miksi SAT- ja ACT-testitulokset ovat tärkeitä
  • Kuinka korkeakoulujen valintaperusteiden ymmärtäminen voi auttaa omaa yliopistosi pääsyprosessia


Sukelletaan sisään!

rochesterin teknologiainstituutti gpa

Mitä korkeakoulut etsivät hakijoista?

Kun korkeakoulut tarkastelevat hakijoita, he toivovat löytävänsä opiskelijoita, jotka menestyvät yliopistossa ja muualla. Suurin osa yliopistoista etsii opiskelijoita, jotka menestyvät luokassaan, mutta osallistuvat myös kampuksen yhteisöön omilla ainutlaatuisilla tavoillaan.

Joten miten korkeakoulut tunnistavat nämä hämmästyttävät opiskelijat? Korkeakoulutkäytä pisteitäsi (SAT / ACT-pisteet, GPA / transkriptio, luokan sijoitus ja muut testitulokset) samoin kuin opetussuunnitelmiasi, hakemisesseja ja suosituskirjeitäarvioida valmius osallistua heidän kouluunsa.He haluavat tietää, että sinusta tulee hyvä opiskelija, mutta he haluavat myös varmistaa, että lisäät heidän korkeakouluyhteisöönsä nyt ja alumneina.

Kuinka korkeakoulut arvioivat hakijoita?

Nyt kun meillä on yleiskatsaus siitä, mitä korkeakoulut etsivät hakijoista, käsittelemme hakemuksen kutakin osaa ja keskustelemme kuinka korkeakoulu tuomitsee sinutkyseisen osan perusteella.

SAT / ACT-tulokset

SAT / ACT-pisteiden pääarvo on se ne tarjoavat korkeakouluille tavanomaisen tavan arvioida opiskelijoita. Jokaisella hakijalla on vaihteleva tausta: hän on käynyt eri kouluissa ja / tai käynyt eri luokissa. Lähes jokainen hakija on kuitenkin ottanut SAT: n tai ACT: n.

Korkeakoulut käyttävät SAT / ACT-pisteitäsi indikaattorina siitä, oletko valmis käymään heidän koulussa.Osoittaaksesi olevasi akateemisesti valmistautunut, sinulla on oltava pisteet keskimääräisen SAT / ACT-pistemäärän sisällä hyväksytyille opiskelijoille kyseiseen kouluun ... tai ehkä jopa korkeampi. Jotta saisit parhaan mahdollisen pääsyn, sinun tulisi pyrkiä saavuttamaan vähintään 75. prosenttipisteen SAT / ACT-pisteet hyväksytyille opiskelijoille. (Puhumme lisää siitä, kuinka löytää tämä alue hieman myöhemmin.)

On tärkeää huomata sejoissakin kouluissa ei tehdä SAT- tai ACT-opinnoista ehdottomaa pääsyvaatimusta. Nämä koulut , esimerkiksi, on valinnainen testi valinnalla mahdollisille opiskelijoille. Lisäksi COVID-19-pandemian takia peruutettujen tai uudelleenjärjestettyjen testipäivien vuoksi jotkut koulut ovat päättäneet mennä testi-valinnainen vuosina 2021 ja 2022 ... ja jotkut saattavat jatkaa tätä politiikkaa tulevaisuudessa (kuten Kalifornian yliopiston koulut).

GPA / transkriptio

Korkeakoulut tarkastelevat GPA: ta ja transkriptiotakahdesta tärkeästä syystä:

  1. Nähdäksesi mitä luokkia valitsit.
  2. Nähdäksesi, miten pärjäsit luokissasi.

Korkeakoulut haluavat nähdä, mitä luokkia olet käynyt lukiossa ja miten suoritit niissä varmistaaksesi, että olet valmis osallistumaan heidän korkeakouluunsa. GPA: n / transkription perusteellaValintaneuvojat voivat arvioida, oletko valmis osallistumaan heidän koulussaan tarjottuihin kursseihin.

Oman akateemisen valmiutesi arvioimiseksi suosittelemme, että tutustut unelmakouluesi valintaprofiiliin. Katso, mikä keskimääräinen GPA on kyseisen yliopiston opiskelijoille. Löydät sen suorittamalla Google-haun hakusanalla ”[College Name] + GPA + PrepScholar”. Se tuo sinut kyseisen koulun pääsisivulle.

Kun olet selvittänyt, mikä on keskimääräinen GPA-alue valituille opiskelijoille, yritä saada sinun GPA samanlaiselle alueelle, jotta saat parhaan mahdollisuuden päästä.

S: llekilpailevista korkeakouluista kiinnostuneet opiskelijat (Ivies, Stanford , Vanderbilt jne.), Kun vastaanottovirkailijat katsovat transkriptiotasi, he toivovat näkevänsä, että valitsit vaikeimmat luokat lukiossa ja että teit niissä hyvin.

Joten jos toivot pääsevän ylemmän tason kouluun ja koulusi tarjoaa IB / AP-kursseja, sinun tulisi työskennellä noilla luokilla aikatauluusi.Yliopistojen huippuvirkamiehet sanovat yleensä, että he mieluummin näkevät, että sait B: n AP- tai IB-kurssilla kuin A: n tavallisella ei-AP / IB-kurssilla(kun tarjotaan IB / AP-kursseja). Jos koulussasi ei ole tarjolla IB- tai AP-luokkia, valintaviranomaiset eivät tietenkään odota sinun ottaneen mitään.

Kaikki mitä sanotaan, mitä voit tehdä, jotta GPA / transkriptio olisi vahva? Ensinnäkin ensin: työskentele kovasti ja pidä GPA: si ajan tasalla. Sieltä,ota vaikeimmat luokat, joita tarjotaan koulussa ja pärjäävät niissä hyvin. (Ja tietysti kaikki tämä vaatii paljon kovaa työtä!)

body_rank.jpg

Sinulla on aina korkeampi arvosana kuin G!

Luokan sijoitus

Luokkasi sijoitus on sidottu transkriptioon ja GPA: han. Mitä korkeammat arvosanasi ovat (ja todennäköisesti, sitä enemmän AP- ja / tai IB-luokat, jotka otat ja saat kuten), sitä korkeampi luokkasi sijoitus on. Ja luokkasi sijoitus on tärkeä valintahuomio, jos aiot hakea superkilpailukykyisiin kouluihin.

Huipputason korkeakoulut (Harvard, MIT, UPenn ) oikeastaan ​​halua vain opiskelijoita, jotka on luokiteltu korkeimmalle 10 prosentille lukioluokastaan. Yksi opiskelija, jonka kanssa puhuimme, teki lukion kesäohjelman yhdessä Iviesissä. Hänen osallistuneen ohjelman tiedettiin hyväksyvän melkein kaikki osallistujat yliopistoon. Häntä ei otettu mukaan. Kun hän kysyi miksi, hänelle kerrottiin, että heille oli iso juttu, että häntä ei luokiteltu luokkansa kymmenen parhaan joukkoon.

Luokan sijoituksella on merkitystä myös valtion kouluihin pääsyssä. Joissakin osavaltioissa, kuten Texas , opiskelijoille, jotka valmistuvat luokkansa 5-10 prosentin alkuun, taataan pääsy valtion kouluihin. Joten jos pärjäät hyvin lukiossa, sinulle taataan paikka valtion sisäisessä julkisessa koulussa, kun olet valmistunut

Jos aiot osallistua huipputason kouluun tai aiot hyödyntää osavaltion koulujen valintaperiaatteita, luokan sijoitus on tärkeä. Yritä käydä vaikeimmissa luokissa ja nosta arvosanasi pysyäksesi lähellä luokan kärkeä. Luokan sijoituksesta riippumatta varmista kuitenkin, että pidät GPA: ta yllä. Haluat varmistaa, että se on selvästi keskimääräistä korkeampi, jos haluat päästä unelmakouluusi!

feature_runner

Ehkä harrastuksesi on muodin eteenpäin lenkkeily. Mikä tahansa harrastuksesi on, potentiaaliset korkeakoulut haluavat tietää siitä.

Ulkopuoliset

Joten mitä korkeakoulut etsivät valinnoista opetussuunnitelmien ulkopuolella?

Kuten aiemmin mainitsimme, korkeakoulut etsivät huippuluokan hakijoita, jotka lisäävät kampusyhteisöjään.Opiskelun ulkopuoliset oppilaitokset ovat yksi tapa, jolla korkeakoulut voivat oppia lisää sinusta ja siitä, sopiiko sinä hyvä persoonallisuus heidän kouluunsa.Kaikki korkeakoulut haluavat nähdä, että olet osallistunut opetussuunnitelmiin, ja he haluavat erityisesti nähdä, että sinulla oli johtava rooli niissä.

Huipputason korkeakoulut (Harvard, Stanford, Yale) haluavat nähdä, että sinulla on asiantuntemusta jollakin alueella, ja voit rakentaa tätä asiantuntemusta opetuksen ulkopuolella. Sillä ei ole merkitystä, mikä tuo osaamisalue on, mutta mitä valitsetkin, tutki sitä syvällisesti. Jos pidät tiede, yritä voittaa valtion tiedemessut, kilpaile tiedeolympialaisissa ja / tai harjoittele paikallisessa laboratoriossa. Jos pidät näyttelijöistä, kilpaile keskusteluryhmäsi kanssa näyttelijäluokissa (dramaattinen tulkinta, humoristinen tulkinta, Duo-tulkinta), järjestä näytelmä ilmaiseksi paikallisessa lastensairaalassasi ja / tai tee alueteatteria.

Jos aiot osallistua Harvardin kaltaiseen huipputason kouluun - ja haluat tehdä heille vaikutuksen opetussuunnitelmillamme - artikkelimme Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy-liigaan, kirjoittanut Harvard Alum keskustelee tästä syvällisemmin.

Muttasuurten opetuksen ulkopuolisten aktiviteettien tekeminen yliopistosovelluksissasi on tärkeää kaikille, riippumatta siitä, mihin korkeakouluihin haet. Tästä artikkelista saat lisätietoja siitä, mikä opetuksen ulkopuolella voi olla sinulle hyödyllistä.

Suosituskirjeet

Suosituskirjeet antavat pääsyvirkamiehille tärkeän katsauksen siihen, miten muut näkevät sinut opiskelijana, yhteisön jäsenenä ja henkilönä. Koska nämä kirjeet ovat nimettömiä, thei nähdään usein aitona ja rehellisenä välähdyksenä siitä, kuka olet ja oletko valmis menestymään yliopistossa.

MERKINTÄ: Jotkut korkeakoulut eivät vaadi suosituskirjeitä tai henkilökohtaisia ​​esseitä, joten tarkista kohdekollegioiden pääsisivusto.

Haluat saada hyviä suosituskirjeitä, jotka kiertävät siitä, kuka olet, mikä intohimosi on ja kuinka suuri olet intohimoisesti. Katso nämä esimerkit upeista suosituskirjeistä ja erittely siitä, mikä tekee niistä niin suuria.

Henkilökohtaiset esseet

Kuten suosituskirje, henkilökohtaisten esseesi (tarvittaessa) pitäisi paljastaa kuka olet ja mitä haluat koulutuksestasi ja muualta . Nämä esseet antavat pääsyneuvojille enemmän tietoa siitä, kuka olet ihmisenä, ja siitä, miten sovitat heidän ainutlaatuiseen kampukseensa.

Nämä ovat tärkeä osa yliopistohakemustasi, joten muista aloittaa ne kauan ennen kuin ne erääntyvät. Mutta älä huoli:meillä on tonnia korkeakoulujen pääsyvälineitä auttamaan sinua!Tarkista nämä esimerkit yliopiston henkilökohtaisista esseistäsekä vinkkejä luoda ikimuistoinen. Ja tietysti, älä missaa tätä blogia, joka käy läpi kaiken, mitä sinun on tiedettävä henkilökohtaisen esseen kirjoittamisesta.

body_testscores-1.png

Entä AP / IB-testit? Kuinka nämä pisteet vaikuttavat pääsyyn?

Muut testitulokset

Muita testituloksia ovat AP / IB-tenttitulokset, SAT-aihekokeet (nämä ovat voimassa vasta kesäkuuhun 2021 asti - sen jälkeen ne keskeytetään) ja muut valitsemasi sisällyttämäsi muut kuin SAT / ACT-kokeet sovelluksessasi. Aivan kuten ACT / SAT,korkeakoulut tarkastelevat näitä arvioidakseen valmiustasi korkeakouluun. Lisäksi monet koulut myöntävät opintopisteitä tai harjoittelupaikkoja, jos saavutat riittävän korkeat AP- tai IB-tentit.

Korkeakoulut käyttävät näitä muita testipisteitä tarkistaakseen, että olet valmis heidän kouluunsa.Jos sait täydellisen SAT-pistemäärän, mutta epäonnistut jokaisessa suorittamassasi AP-tentissä, valintapäällikkö voi kyseenalaistaa, oletko valmis heidän työsuhteisiinsa. Pohjimmiltaan, älä anna muiden testitulosten olla punainen lippu. Tvertaile muita testipisteitäsi vakavasti, mutta tiedä, että ne eivät vahingoita mahdollisuuksiasi, ellei pisteet ole todella matalia (epäonnistuminen AP- tai IB-kokeissa).

Tästä huolimatta, älä stressaudu yhdestä ei-niin kovasta AP-testistä - AP-testituloksesi vahingoittavat sinua vain, jos ne ovat kaikki huono. Yritä vain saada korkeimmat pisteet AP- ja IB-kokeissasi, jotta korkeat pisteet antavat korkeakouluille uuden syyn hyväksyä sinut!

Miksi SAT / ACT-pisteet ovat niin tärkeitä?

SAT / ACT-pisteet ovat tärkeitä korkeakouluille kahdesta syystä. Keskustellaan kustakin syystä yksi kerrallaan.

Syy # 1: SAT / ACT-pisteesi on se, kuinka korkeakoulut vertaavat sinua muihin hakijoihin ympäri maailmaa

Vaikka yhden korkeakoulun hakijat tulevat eri taustoista, he ovat käyneet eri lukioissa, ovat käyneet erilaisia ​​luokkia ja suorittaneet erilaisia ​​opetuksen ulkopuolisia aktiviteetteja, kaikki hakijat ovat suorittaneet SAT: n ja / tai ACT: n (ainakin muissa kuin testattavissa olevissa valinnaisissa kouluissa).

SAT / ACT-pisteesi paljastavat, ovatko GPA: si ja transkriptiosi tarkkoja esityksiä korkeavalmiusvalmiudestasi. Korkeakoulut käyttävät SAT / ACT-pisteitäsi selvittääkseen, olivatko lukion arvosanasi paisuneet vai tarkat. Esimerkiksi, jos sinulla on 4,0 GPA ja täydellinen SAT- tai ACT-pisteet, korkeakoulut todennäköisesti vaikuttavat ja ajattelevat, että GPA heijastaa akateemista potentiaaliasi (koska pisteet olivat niin korkeat). Jos sinulla on kuitenkin 4,0 GPA, jolla on 1000 SAT-pisteet tai 20 ACT-pisteet, korkeakoulut saattavat ajatella, että kurssisi arvosanat olivat liian suuret.

Lisäksi, korkea SAT / ACT-pisteet voivat myös korvata pienemmän GPA: n. Jos sinulla on 3,0 GPA ja täydellinen SAT / ACT-pisteet, korkeakoulut saattavat olla halukkaita jättämään huomiotta alemman GPA-arvosi ja pitämään SAT / ACT-pisteitäsi viitteenä siitä, että olet valmistautunut korkeakouluun.

st louisin yliopiston lakikoulun sijoitus

Kuten edellä mainittiin, jotkut koulut eivät vaatia hakijat ovat suorittaneet kumman tahansa kokeen. Mutta, jopa koe-valinnaiset koulut voivat käyttää SAT- ja ACT-pisteitä hakijoiden vertailussa. Jos sinulla on esimerkiksi 4,0 GPA, mutta sinulla ei ole testipisteitä, mutta toisella mahdollisella opiskelijalla on 4,0 GPA ja korkeat testipisteet, tämä opiskelija on toimittanut enemmän todisteita akateemisesta potentiaalistaan ​​kuin sinä (ja hänet voidaan valita sen sijaan). Joten paras panoksesi on ottaa SAT tai ACT, vaikka kohdekoulu on testi-valinnainen.

body_compare.png

Korkeakoulut käyttävät SAT / ACT-pisteitä verratessaan omenoita appelsiiniin ... tai tiedätkö, opiskelijat muihin opiskelijoihin!

Syy # 2: Korkeakoulut arvioidaan SAT / ACT-pisteiden mukaan

Kyllä, SAT / ACT on tärkeä kouluille, koska he käyttävät sitä arvioidessaan valmiustasi yliopistoon. Kuitenkin, se on tärkeää myös kouluille, koska jos sinut hyväksytään, SAT / ACT-pisteet sisällytetään heidän vuotuisiin SAT / ACT-tilastoihin.

Korkeakoulut julkaisevat vuosittain fuksivalintaprofiilinsa(katso esimerkki Princeton ). Tässä profiilissa korkeakoulut antavat tietoja hyväksytyistä opiskelijoistaan. Nämä tiedot sisältävät joko 25./75. Prosenttipisteen SAT / ACT-pisteet (joskus kutsutaan keskimmäisiksi 50%: ksi) tai hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräiset SAT / ACT-pisteet. 25. prosenttipistemäärä tarkoittaa, että 25% hyväksytyistä opiskelijoista pisteytti tällä pisteellä tai sen alapuolella (ja siksi 75% hyväksytyistä opiskelijoista pisteytti yli). 75. prosenttipiste tarkoittaa, että 75% hyväksytyistä opiskelijoista pisteytti tällä pisteellä tai sen alapuolella (ja siksi 25% hyväksytyistä opiskelijoista pisteytti yli). Keskimääräinen pistemäärä on juuri miltä se kuulostaa, kaikkien hyväksyttyjen opiskelijoiden keskiarvo.

Suuri yleisö tarkastelee näitä tietoja havaitakseen koulun valikoivuuden (mitä korkeampi vaihteluväli, sitä kilpailukykyisempi tai 'parempi' yleisö ajattelee korkeakoulun olevan). Kun ajattelet huipputason kouluja, kuten Dartmouth, Brown tai Columbia, luulet todennäköisesti: 'Vau, nämä ovat hyviä kouluja!'

Mutta miksi luulet heidän olevan hyviä kouluja? Saatat ajatella heidän alumnejaan tai kampuksia. Kuitenkin monet alemman tason koulut, kuten Denison on kauniita kampuksia kuuluisien alumnien, kuten miljardööri, kanssa Michael Eisner . Saatat ajatella heidän alhaisia ​​valintaprosenttejaan, mutta on myös muita korkeakouluja, joiden valintaprosentit ovat vertailukelpoisia Iviesiin, ja niiden hinnat eivät välttämättä kuvasta heidän myöntämiensä opiskelijoiden akateemista huippuosaamista.

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi yhdistät huipputason korkeakoulut arvostukseen, johtuu niiden julkaistuista SAT / ACT-pisteet-alueista ja sijoituksesta muiden korkeakoulujen joukossa. Kun teet tutkimusta kouluihin hakemisesta, olet todennäköisesti törmännyt USA News & World -raportti Yhdysvaltain korkeakoulujen sijoitus. Joka vuosi US News & World Report kokoaa heidän luokitukset useiden luokkien perusteella mukaan lukien hyväksyttyjen opiskelijoiden SAT / ACT-tulokset.

Jos sinut hyväksytään kouluun, SAT / ACT-pisteet otetaan huomioon kyseisen koulun yleiseen kansalliseen sijoitukseen sisäänUSA News & World -raportti.Huipputason korkeakoulut, kuten Princeton, Yale ja Stanford, haluavat, että SAT-pisteet ovat hyvät, jotta ne heijastavat niitä hyvin. Jopa 'toisen tason koulut', kuten Vanderbilt, USC ja Emory, välittävät tästä, koska he toivovat nousevansa edelleen USA: n News & World Report -listalla.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle?

Jos valintaviranomaiset arvioivat sinua niin kovasti SAT / ACT-pisteiden perusteella, haluat saada pisteet, jotka täyttävät heidän standardinsa. Kuten aiemmin mainitsin, korkeakoulut toivovat pääsevänsä opiskelijoihin, jotka ovat SAT / ACT-pisteiden rajoissa (tai yli keskiarvon).

vähemmän kuin enemmän kuin merkki

Täällä PrepScholar, suosittelemme, että yrität saada pisteet vähintään 75%: n prosenttipisteiden SAT / ACT-pisteiden perusteella, jotta saat parhaan mahdollisuuden päästä. Asetetaan tämä SAT / ACT-pisteet tavoitteeksi.


Pistetavoitteen asettaminen

Antaa itsellesi parhaat mahdollisuudet päästä unelmakouluusi, sinun on asetettava pisteet, jotka ovat vähintään 75. prosenttipisteen SAT / ACT-pisteet tälle koululle.

Kuinka saat selville, mikä on kyseisen koulun 75. prosenttipisteen SAT / ACT-pisteet? Täällä PrepScholarissa olemme luoneet erittäin hienon resurssin paikantaa kunkin yliopiston 25./75. Prosenttipistemäärä ja laskea mahdollisuutesi päästä tiettyyn kouluun SAT / ACT-pisteiden ja GPA: n perusteella.

Tämän resurssin käyttäminen , yksinkertaisesti Google-haku, '[yliopiston nimi] [ACT- tai SAT-pisteet] PrepScholar.' Etsin esimerkiksi Emory University -sivua:

Näyttökuva 2021-06-03 klo 17.00.38

Kaksi ensimmäistä hakutulosta ovat molemmat PrepScholarista. Pääsyvaatimukset -sivu antaa GPA-, SAT- ja ACT-tiedot. Toinen sivu antaa tietoja vain SAT: sta ja GPA: sta.

Aloita katsomalla täydelliset pääsyvaatimuksia koskevat artikkelimme kohdekorkeakouluille, jotta saat käsityksen hyväksyttyjen opiskelijoiden SAT- ja ACT-pisteistä. Tässä on näyte meidän Emory-yliopiston pääsyopas :

Näyttökuva 2021-06-03 klo 17.06.15

Vieritä alas ja löydät SAT- ja ACT-tiedot:

Näyttökuva 2021-06-03 klo 17.19

Näyttökuva 2021-06-03 klo 5.09.24

Kuten aiemmin mainitsimme, tähtää pisteeseen, joka on 75. prosenttipisteen tai sitä korkeampi , joten Emorylle tämä olisi vähintään 34 ACT: ssä tai 1520 tai enemmän SAT: ssa. Miksi tähtää niin korkealle? Haluat antaa itsellesi ehdottomasti parhaat mahdollisuudet pääsyyn. Haluat olla ylimmässä hakijaryhmässä. Haluat, että vastaanottovirkailija näkee hakemuksesi ja sanoo: '' Duh, heidän pitäisi päästä sisään. '' Okei, he todennäköisesti sanovat jotain kaunopuheisempaa, mutta ymmärrät mielipiteeni.

Saatat ajatella, 25% myöntää pisteet alle 25. prosenttipisteen, eikö voin vain pisteyttää hieman alle 25. prosenttipisteen ja päästä sisään? ' Teoriassa kyllä, voit. Todellisuudessa se on epätodennäköistä.

Korkeakoulut hyväksyvät tietyt hakijat, joilla on alhaisemmat SAT / ACT-pisteet, koska kyseinen korkeakoulu tarvitsee sitä opiskelijaa jostain syystä. Esimerkiksi korkeakoulut hyväksyvät joskus urheilijat , perinnöt tai opiskelijat, joilla on jokin muu poikkeuksellinen lahjakkuus (ykkönen keskustelija Yhdysvalloissa tai maailmanluokan viulisti), joilla on matalat SAT / ACT-pisteet. Korkeakoulut hyväksyvät toisinaan myös matalampien pisteiden opiskelijat, jotka ovat merkittävien alumnirahoittajien lapsia tai muiden varakkaiden tai kuuluisten ihmisten lapsia.

Ellet kuulu johonkin yllä olevista, yritä pyrkiä pisteisiin, jotka ovat 75. prosenttipisteen tai sitä korkeammat. Vaikka nämä opiskelijat eivät ehkä muodosta 25% hyväksytyistä opiskelijoista, on parempi olla turvassa kuin pahoillani. Hanki pisteet vähintään 75. prosenttipisteestä, jotta saat parhaan mahdollisuuden!

Valmistelun suunnittelu

Nyt kun olet asettanut SAT / ACT-pisteet tavoitteesi, sinun on luotava suunnitelma sen saavuttamiseksi. Katso oppaamme opintosi suunnittelusta toivottujen parannusten määrän ja opiskeluajan perusteella.

Tarvitsetko käynnistyspisteen testivalmisteluun? Tutustu SAT- ja ACT-valmistelujen täydellisiin oppaisiimme. Otatko testin todella pian (kuukauden sisällä)? Katso SAT: n ja ACT: n täyttöoppaamme.

feature_clockquestionmarks

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA