Mistä mannermainen aamiainen kuuluu? Näyte-valikko

feature_breakfast.jpg

Jos olet menossa jonnekin, joka tarjoaa mannermaisen aamiaisen, termi voi olla hämmentynyt. Mikä on mannermainen aamiainen, oikeastaan? Pitäisikö sinun olla innoissaan siitä tai pelätä sitä?

suosituskirjeen näyte kouluun

Joku, joka on syönyt satoja, ellei tuhansia, mannermaisia ​​aamiaisia ​​ympäri maailmaa, haluan opastaa sinut tämän erityisen aterian läpi. Selitän mannermaisen aamiaisen, eritän tyypillisen mannermaisen aamiaismenun ja kuvaan eroja pahimman ja parhaimman mannermaisen aamiaisen välillä.
Mikä on mannermainen aamiainen?

Mannermainen aamiainen on kevyt aamuateria. Se tarjoillaan buffet-tyyliin, ja siinä on yleensä vähemmän tarjouksia kuin perinteisessä aamiaisessa ravintolassa. Normaalisti se koostuu leipätuotteista, hedelmistä, hedelmämehuista, kahvista ja teestä. Useimmiten löydät mannermaisen aamiaisen hotelleista, moteista ja tapahtumista.

Nyrkkisääntönä on, että mannermainen aamiainen ei yleensä sisällä kuumaa ruokaa, kuten munia tai makkaroita. Tuotteet ovat yleensä kylmiä tai huoneenlämpöisiä.

Mannermaista aamiaista tarjoavat hotellit tai motellit tarjoavat yleensä niitä ilmaiseksi vieraille vieraille 6-9 tai 6-10 aamulla. Jos lähdet lomalle, toivotan sinulle onnea yrittäessäsi herätä ajoissa hyödyntääksesi ilmaista mannermaista aamiaista.

Kuinka termi mannermainen aamiainen syntyi?

On epäselvää, milloin termi mannermainen aamiainen on alkanut, luultavasti 1800-luvun puolivälissä , mutta mannermainen aamiainen viittaa Manner-Euroopan maihin, joissa kevyt aamiainen oli normaalia. On järkevää, eikö?

Mannermaisen aamiaisen on tarkoitus olla toisin kuin tavallinen englantilainen aamiainen, joka on erittäin raskas. Englantilainen aamiainen sisältää munia, pekonia, makkaraa, paahtoleipää ja kahvia tai teetä. Lisäksi se voi sisältää kalaa, papuja ja englantilaista vanukasta. Se on koko lotta ruokaa päivän aloittamiseksi.

Mannermainen aamiainen koostuu kevyemmistä hinnoista ja perustuu pääasiassa leipätuotteisiin. Mannermainen aamiainen tuli yleiseksi amerikkalaisissa hotelleissa, kun yhä useammat eurooppalaiset matkustivat Yhdysvaltoihin 1800-luvun lopulla, ja hotellit yrittivät vastata turistien makuun ja odotuksiin.

Nyt mannermainen aamiainen viittaa tyypillisesti yhtä paljon hintaan kuin ruokavaihtoehtoihin. Ateriat sisältyivät aiemmin perinteisten amerikkalaisten hotellien hintaan; turistit alkoivat kuitenkin kieltäytyä hotellin aterioista, mutta he halusivat silti aamiaista. Siten syntyi ilmainen mannermainen aamiainen.

Mitä tuotteita mannermainen aamiainen sisältää?

Tässä on luettelo elintarvikkeista, joita löydät usein mannermaisesta aamiaisesta:

Leipätuotteet

body_bread.jpg

Perinteisessä mannermaisessa aamiaisessa leivän tuotteet hallitsevat korkeinta. Voit usein löytää munkkeja , muffinit , leipää , bagelit , croissanteja , vilja ja leivonnaiset.

Mukavammissa mannermaisissa aamiaisissa saatat pystyä juhlimaan vohveleita , pannukakut, tai Köyhät ritarit .

Sinulla on myös tarvittavat mausteet leipätuotteiden parantamiseen, mukaan lukien voita, kermajuustoa ja hilloa / hyytelöä.

Hedelmät

helsinki-1.jpg

suurempi tai pienempi kuin merkki

Useimmat mannermaiset aamiaiset tarjoavat hedelmiä terveellisemmäksi vaihtoehdoksi. Tyypillisesti tulee olemaan omenat ja banaanit , joten voit saada kuidut ja kalium. Jos olet onnekas, voit nauttia melonista, päärynöistä, viinirypäleistä ja valikoimasta marjoja.

Hedelmämehu

body_orange_juice.jpg

Toinen mannermainen aamiaistuote on hedelmämehu. Yleensä voit valita appelsiinimehun ja omenamehun välillä. Muita mahdollisia hedelmämehuvaihtoehtoja ovat karpalo, greippi ja rypälemehu.

Kahvi ja tee

helsinki-7.jpg

Useimmista mannermaisista aamiaisista saa kahvia ja teetä. Ihannetapauksessa kahvisi on juuri valmistettu. Jos haluat teetä, sinun on todennäköisesti hankittava itsellesi kuumaa vettä ja teepussi. Kerman ja makeutusaineiden tulisi olla lisättyä makua kuumiin juomiin.

Sekalaiset tuotteet

Tässä on joitain muita elintarvikkeita, joita voit joskus nähdä mannermaisella aamiaisella:

  • Jogurtti
  • Kaurapuuro
  • Munat
  • Pekoni
  • Makkara
  • Juusto

Mikä tekee hyvää mannermaisesta aamiaisesta?

Mannermaisen aamiaisen laatu riippuu sen tarjousten määrästä ja laadusta. Pohjimmiltaan kuinka monta tuotetta sillä on ja kuinka hyviä nämä tuotteet ovat? Tässä ovat mannermaisen aamiaisen eri tasot:

Huono mannermainen aamiainen

Olen nähnyt melko surullista ja karkeaa mannermaista aamiaista. Pahimmat, jotka olen nähnyt, toimittivat vain vanhentuneita säkkejä ja vanhoja muroja. Ei ollut maitoa (oliko minun tarkoitus syödä kuivaa viljaa?), Ei hedelmämehua eikä tuoretta kahvia. Oli ilmeistä, että mannermainen aamiainen ei ollut kunnossa ja hyvin rajoitettuja tuotteita ei vaihdettu säännöllisesti.

Mannermainen aamiainen

Tavallinen mannermainen aamiainen on järjestetty hyvin ja tarjoaa enimmäkseen tuoreita tuotteita, mutta tarjolla on rajoitetusti tarjouksia. Tavallisessa mannermaisessa aamiaisessa on jonkin verran yhdistelmää hedelmiä, muffineja, bageleita, muroja, leipää, croissanteja, leivonnaisia, vohveleita, jogurttia, mehua, maitoa, teetä ja tuoretta kahvia. Lisäksi tarjolla on voita, hilloa / hyytelöä, kermaa ja sokeria .

Tässä on kuva tavallisesta mannermaisesta aamiaisesta:

on 1100 hyvä psat -pisteet

body_standard_continental_breakfast.jpg

Voit nähdä muroja, maitoa, hedelmiä ja kahvia. Kuvan oikeassa kulmassa näyttää siltä, ​​että siellä voi olla vohvelikone. Useimmiten sinun on tehtävä omat vohvelit mannermaisella aamiaisella .

Hyvä mannermainen aamiainen

Ensisijainen tekijä, joka erottaa tavallisen mannermaisen aamiaisen hyvästä, on ruokavaihtoehtojen määrä. Hyvä mannermainen aamiainen näyttää enemmän kuin buffetaamiainen ravintolassa .

Vaikuttavimmat aamiaislevitteet sisältävät munia, pekonia, makkaraa, ranskalaista paahtoleipää ja pannukakkuja kaikkien tavallisen mannermaisen aamiaisen vaihtoehtojen lisäksi. . Saatat jopa saada miellyttävämpiä aamiaisruokia, kuten piikkareita, munakkaita tai munia Benedict. (Ollakseni oikeudenmukainen, tässä vaiheessa se lakkaa olemasta perinteinen mannermainen aamiainen ja siitä tulee enemmän Kaiken aamiaista.)

Katso kaikki nämä vaihtoehdot:

Bev Sykes / Flickr

Kuinka tehdä mannermainen aamiainen oikein

Mannermaisten aamiaisien seuraajana haluan neuvoa teitä siitä, miten voit hyödyntää ilmaista aamiaiskokemustasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Vaihe 1: Saapuvat ajoissa

Monille ihmisille (minä mukaan lukien) suurin este ilmaisen mannermaisen aamiaisen hyödyntämiselle on herääminen ajoissa nauttimaan aamiaisesta. Jotkut mannermaiset aamiaiset päättyvät jo klo 9.00, ja jos olet lomalla ja sinulla on harvinainen mahdollisuus nukkua, et ehkä halua nousta sängystä ennen keskipäivää.

Suosittelen saapumista mannermaiseen aamiaiseen vähintään 20 minuuttia ennen kuin sen pitäisi päättyä. Jos ilmoitat viime hetkellä, hotellin henkilökunta saattaa viedä esineitä, kun yrität palvella itseäsi. Haluat myös antaa itsellesi tarpeeksi aikaa sekuntien saamiseen.

Jos rakastat aamiaista, mutta et ole valmis aloittamaan päiväsi määrätyillä aamiaistunneilla, voit aina napata mannermaisen aamiaisen, viedä sen takaisin huoneeseesi, syödä ja sitten palata takaisin unelmamaalle. Se on taitava liike.


Vaihe 2: Tutki vaihtoehtojasi

Ennen kuin otat ruokaa, katso mitä on saatavilla ja tarkista vaihtoehtosi lyhyesti . Vaikka mannermainen aamiainen on vain syötävää, on parempi olla ottamatta ruokaa, jota et syö tai ettet pidä.

Voit esimerkiksi pitää tyypillisesti bageleista ja hedelmistä, mutta usein mannermaisen aamiaisen bagelit ja hedelmät ovat kaukana tuoreista. Olen nähnyt muutaman kuukauden ikäisiä mannermaisen aamiaisen banaaneja ja bageleja, jotka olivat tarpeeksi kovia rikkomaan auton ikkunaa. Rakastan munia, mutta on mannermaisia ​​aamiaismunia, jotka ovat yhtä kumisia kuin auton renkaat.

Sinulla on todennäköisesti nautinnollisin ateria valitsemalla korkealaatuisimmat saatavilla olevat tuotteet .

Vaihe 3: Harkitse tavoitteitasi

Ajattele, mitä yrität saada tästä ateriasta. Haluatko maukkaimman mahdollisen aterian? Yleensä tämä on tavoitteeni mannermaisella aamiaisella. Haluan tyydyttää nälkääni ja nauttia ruoasta.

Jos olet kuin minä, haluat todennäköisesti etsiä muffineja, munkkeja tai leivonnaisia ​​tavallisesta mannermaisesta aamiaisesta. Jos sinulla on kärsivällisyyttä, oman vohvelin tekeminen on myös hyvä kutsu.

Jos olet hyvä mannermainen aamiainen, haluat munia ja lihaa. Ihanteellinen mannermainen aamiainen on munat, pekoni, makkara, kaksi muffinia, munkki ja omenamehu. Namia.

Yritätkö saada lihaksia tai laihtua? Jos haluat lisätä lihaksia tai laihtua, valitse vähärasvainen proteiini ja hedelmät. Kovaksi keitetyt munat, kalkkunan pekoni, kaurapuuro, jogurtti ja hedelmät olisivat ihanteellisia vaihtoehtoja sinulle.

Haluatko yhdistelmän terveellisiä ja maukkaita? Terveelliseksi ja maukkaaksi suosittelen kohtuullisen kokoista tasapainoista ateriaa. Esimerkiksi voit tehdä bagelin vähärasvaisen kermajuuston, hedelmien, munien ja jogurtin kanssa. Yritä pitää juomasi juomassa, mutta jos tarvitset kofeiinia, ota se helposti makeutusaineisiin.

mikä merkki sopii eniten leoon

Vaihe 4: Ota vähän vähemmän kuin aiot syödä

Luulen, että olemme kaikki syyllisiä siihen, että annamme silmiemme olla vatsaamme suurempia. Jos otat mannermaisen aamiaisen, kun olet melko nälkäinen, saat todennäköisesti liikaa ruokaa. Et halua tuhlata ruokaa, ja et halua syödä niin paljon, että sinusta tuntuu pahalta, kun olet valmis .

Olen tosin ollut syyllinen ahmimisesta, ja minun on pitänyt antaa munia viiden munkin, kuuden makkaralinkin ja viiden pekonipalan jälkeen. Muista, että mannermainen aamiainen on kaikki mitä voit syödä. Jos olet edelleen nälkäinen ensimmäisen lautasesi jälkeen, voit aina palata sekunneiksi.

Vaihe 5: Laske odotuksiasi

Koska mannermainen aamiainen on yleensä ilmainen, älä odota maailmanluokan ruokaa. Jos olet ruokasnob, joka voi nauttia vain hienoimmista ruoista, olet epäilemättä pettynyt mihin tahansa mannermaiseen aamiaiseen. Jos haluat vain toivoa leipää, joka ei ole vanhentunutta, ja ruokaa, joka maistuu paremmin kuin vanhentunut leipä, sinulla on hyvät mahdollisuudet olla tyytyväinen mannermaiseen aamiaiseseesi.

Jos ruoka on ilmaista, muistuta itseäsi siitä, että ilmainen ruoka on herkullisinta. Mannermaisella aamiaisella on erittäin mahdollista saada tyydyttävä ateria melko hyvällä ruoalla, ja se on ilmaista ja syötävää. Ei siinä mitään vikaa.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.