Mitkä värit tekevät vaaleanpunaiseksi? Kuinka tehdä vaaleanpunainen helposti

ominaisuus-harjat-maali-CC0

Oletetaan, että työskentelet maalauksen parissa ja sinun on sekoitettava täydellinen vaaleanpunainen sävy. Mistä edes aloitat? Mitkä värit tekevät vaaleanpunaiseksi?

Jotta voisimme ymmärtää, miten vaaleanpunainen tehdään, meidän on ymmärrettävä paljon sekä fysiikasta että kulttuurista. Tämä artikkeli opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää siitä, mitkä värit tekevät vaaleanpunaiseksi ... ja opetamme sinulle myös hieman väriteoriaa! Tässä on mitä löydät alla:veni vidi vicin merkitys
  • Pikaopas miten tehdä vaaleanpunainen
  • Tieteellinen vastaus kysymykseen, mikä on vaaleanpunainen?
  • Perusteellinen kuvaus siitä, kuinka tehdä monimutkaisemmista vaaleanpunaisista sävyistä
  • Esimerkkejä vaaleanpunaisen sävyistä ja mihin väriperheisiin ne kuuluvat

Paljon on katettavaa, joten aloitetaan! Aloitetaan aivan perusasioista.


Kuinka tehdä vaaleanpunainen: nopea pohjamaali

Mitkä värit tekevät vaaleanpunaiseksi? Punainen ja valkoinen sekoitettuna tekevät vaaleanpunaiseksi. Jokaisen lisäämäsi värin määrä vaikuttaa lopullisen vaaleanpunaisen sävyyn. Joten enemmän valkoista antaa sinulle vaaleamman vaaleanpunaisen, kun taas enemmän punaista antaa sinulle tummemman vaaleanpunaisen.

Se tarkoittaa sitä vaaleanpunainen on itse asiassa sävy, ei puhdas väri . Sävyt tehdään, kun sekoitat minkä tahansa värin valkoiseen. Joten koska vaaleanpunainen on sekoitus punaista ja valkoista, se on itse asiassa sävy!

Näyttää melko yksinkertaiselta, eikö? Ei niin nopeasti. Saaminen tarkka sävy haluamasi vaaleanpunainen - kuten syvä violetti tai kirkas fuksia - on monimutkaisempi. Sinun on itse asiassa tiedettävä enemmän väritieteestä, jotta ymmärrät miten tehdä nämä vaaleanpunaiset sävyt!

Älä huoli: annamme sinulle nopean yleiskuvan siitä, mitä sinun tarvitsee tietää alla.

runko-vaaleanpunainen-auringonlasku-CC0

Se, kuinka sekoittaa täydellinen vaaleanpunainen sävy - kuten ne, jotka sinun tarvitsee maalata kuva tästä auringonlaskusta - voi olla vaikeaa. Mutta tieteen ymmärtäminen värin takana voi auttaa yksinkertaistamaan prosessia!

Mikä on vaaleanpunainen? Tiede värin takana

Nyt tiedät, mitkä värit tekevät vaaleanpunaiseksi, mutta mikä todella on vaaleanpunainen? Punaisen ja valkoisen sekoittaminen yhdessä vaaleanpunaiseksi on nopea selitys sille, mikä on todella monimutkainen prosessi.

Joten vastaamaan kysymykseen, Mikä on vaaleanpunainen, sinun on tavallaan tiedettävä mikä väri on. Ja siihen sisältyy hieman enemmän tietoa siitä, miten valo toimii.

Näin värien mestari, Crayola , selittää miten valo luo sen, mitä näemme värinä :

Kun valoa loistaa esineeseen, jotkut värit pomppivat esineestä ja toiset absorboivat sen. Silmämme näkevät vain värejä, jotka on palautettu tai heijastunut.

Auringonsäteet sisältävät kaikki sateenkaaren värit sekoitettuna. Tämä seos tunnetaan valkoisena valona. Kun valkoinen valo osuu valkoiseen värikynään tai tynnyriin, se näyttää meille valkoiselta, koska se ei absorboi väriä ja heijastaa kaikkia värejä tasaisesti. Musta värikynä tai merkkikorkki absorboi kaikki värit tasaisesti eikä heijasta niitä, joten se näyttää meille mustalta. Vaikka taiteilijat pitävät mustaa värinä, tutkijat eivät, koska musta on kaiken värin puuttuminen.

Pohjimmiltaan, esineen fyysinen meikki saa valon (tunnetaan myös nimellä sähkömagneettisina aaltoina) kimpoamaan siitä eri tavalla ... mikä luo väriä!

Joten joskus kaikki värit pomppivat ja näyttävät valkoisilta. Joskus kukaan ei tee ja se näyttää mustalta. Mutta yleensä esineellä on jokin muu väri, kuten punainen, sininen tai vihreä ... joka on itse asiassa kohteen heijastama valon aallonpituus!

Mutta mikä on aallonpituus ? Ajattele valoa ikään kuin se olisi vettä rannalla. Joskus aallot tulevat korkealle ja lähellä toisiaan. Muina aikoina aallot tulevat matalalle ja kauas toisistaan. Jos mittaat näiden aaltojen pituuden, aloitat yhden aallon harjasta (korkeimmasta kohdasta) ja mitaten seuraavan aallon harjaan. Se antaisi sinulle aallonpituus vedestä rannalla.

Valo toimii hyvin samalla tavalla, paitsi että aallot ovat paljon pienempiä ja lähempänä toisiaan. Silmäsi mittaa nämä pituudet, kun ne palautuvat esineestä ja kääntävät ne aivoissasi eri väreihin .

Koko mahdollista aallonpituuksien aluetta kutsutaan spektriksi. Näin spektrin kevyt kääntyy Väri :

kehon näkyvä spektri-wikimedia-mndnf

(MNDNF / Wikipedia )

Valon aallonpituus mitataan nanometreinä (nm). T mitä pidempi aallonpituus, sitä lämpimämpi väri näkyy . (Puhumme myöhemmin lämpimistä ja viileistä väreistä.)

Mutta huomaa se voimme nähdä vain pienen osan koko valonspektristä - vain ne aallonpituudet, jotka ovat noin 400–800 nanometriä. Mutta mahdolliset valon aallonpituudet ulottuvat melkein loputtomasti kumpaankin suuntaan tuon pienen alueen ulkopuolella. Jotkut eläimet, kuten perhosia ja poroja , voi itse asiassa nähdä enemmän käytettävissä olevista taajuuksista.

Aluetta, jonka ihmiset voivat nähdä tekniikan avulla, kutsutaan näkyvä spektri .

Punainen, vaaleanpunaisen pääkomponentti, putoaa vain noin 700 nanometrin aallonpituudella ja on yksi pidemmistä aallonpituuksista kuin voimme nähdä. Etäisyys harjasta harjaan on vain hieman paksumpi kuin saippuakupla . Mutta mikä tärkeämpää, jollain mielestämme punaisella on meikki, joka saa sen absorboimaan kaikki valon aallonpituudet lukuun ottamatta niitä, joiden pituus on noin 700 nanometriä . Koska esine heijastaa tarkkaa aallonpituutta, luulemme sen olevan punainen!

Mutta vaaleanpunainen ei ole luonnossa esiintyvä valon aallonpituus . Se on punainen, mikä On luonnossa esiintyvä plus valkoinen. Joten mitkä kaksi väriä tekevät vaaleanpunaiseksi? Kun mikä tahansa aallonpituus, joka on yhtä suuri kuin 700 nm - mikä on punainen - sekoitetaan valkoiseen (joka on näkyvän spektrin kokonaisuus).

Tiedämme, että se kuulostaa monimutkaiselta, joten aiomme hajottaa sen hieman enemmän seuraavassa osassa.

body-question-mark-1

Joten miten teet vaaleanpunaisen?

Kun sekoitat yhteen esineet, jotka heijastavat valoa eri tavalla, myös niiden kyky heijastaa valoa sekoittuu toisiinsa . Tämä tapahtuu kahdella eri tavalla: additiivinen sekoittaminen ja subtraktiivinen sekoitus.

Kuinka tehdä vaaleanpunainen: lisäaineiden sekoitus

Lisäaineiden sekoittaminen on sitä, miten värit sekoittuvat, kun itse valoaallot yhdistetään. Joten esimerkiksi, jos aallonpituus on 250 nm ja toinen, eri 450 nm: n aallonpituus sekoitetaan yhteen, saat punaisen värin ... vaikka kumpikaan alkuperäisistä kahdesta aallonpituudesta ei ole valospektrin punaisella osalla. Tämä on oikeastaan miten televisiosi toimii .

Joten mitkä kaksi väriä tekevät vaaleanpunaiseksi, kun yhdistät aallonpituudet? Lisäaineiden sekoituksessa vaaleanpunainen on sekoitus punaista ja sinistä valon aallonpituutta.

Kuinka tehdä vaaleanpunainen: Subtraktiivinen sekoitus

Subtraktiivinen sekoittuminen tapahtuu, kun aallonpituudet ovat poistettu näkyvän valon spektristä käyttämällä fyysisiä väliaineita, kuten maaleja tai väriaineita.Tätä prosessia kutsutaan subtraktiiviseksi väriksi, koska värilliset pigmentit luovat kerroksia, jotka absorboivat joitain aallonpituuksia ja heijastavat toisia.

Kun sekoitat punaista ja valkoista maalia tai väriä vaaleanpunaiseksi, sekoitat itse asiassa yhdisteitä, jotka heijastavat eri aallonpituuksia. Vaaleanpunaisen tapauksessa jotkut seoksen yhdisteet heijastavat valon punaista aallonpituutta, kun taas toiset heijastavat kaikkia aallonpituuksia (koska se on valkoinen). Kun ne yhdistetään yhteen subtraktiivisen sekoittamisen avulla, nämä valkoiset ja punaiset yhdisteet heijastavat valoa, jonka koemme vaaleanpunaisena!

Kuinka tehdä vaaleanpunainen: sävyt ja sävyt

Muistatko, kuinka sanoimme aiemmin, että vaaleanpunainen ei ole aivan väri ... se on sävy?

Sävyt ovat värejä, jotka on valmistettu lisäämällä valkoinen toiseen väriin. Varjostimet tehdään lisäämällä musta toiseen väriin. Lisätyn mustan tai valkoisen määrää suhteessa värien määrään kutsutaan kylläisyydeksi. Tämä mustavalkoisen lisäys seokseen muuttaa väripyörän a: ksiväripallo:

kehon väri-pallo (Datumiz / Wikimedia )

Joten väri vaaleanpunainen on olemassa vain punaisena sävynä . Jotain punaista on sekoitettava johonkin valkoiseen ja ehkä vihjeeseen toisesta väristä vaaleanpunaiseksi.

Kuinka tehdä vaaleanpunainen: Neonvarjostimet

Useimmat meistä kutsuvat väriä neoniksi, jos se näyttää olevan tietyn värin voimakas, kirkas sävy. Neon-appelsiinit, keltaiset ja vaaleanpunaiset ovat suosittuja värejä käytettäväksi näkyvissä tilanteissa ... tai jos yrität vain kaapata 80-luvun tunnelman.

Osoittautuu niin mikä todella tekee väri-neonista, on sen läpinäkyvyys . Kun valo kykenee kulkemaan pigmentin läpi ja heijastumaan sen alapuolelta, se luo neonvaikutuksen.

Joten jos haluat tehdä neon-vaaleanpunaisesta, sinun on käytettävä erityisiä pigmenttejä ja emäksisiä väliaineita, jotka päästävät valon läpi!

body-false-nick-youngson-alphastock-1

(Nick Youngblood / Alpha Arkistokuvat )

Myyttejä vaaleanpunaisesta

Vaaleanpunainen on oikeastaan ​​melko monimutkainen väri. Siksi niitä on paljon myyttejä, jotka tekevät ymmärrystä siitä, miten vaaleanpunaisesta tehdään monimutkainen prosessi. Kumoamme kaksi yleisintä myyttiä alla olevasta vaaleanpunaisesta väristä.

Myytti 1: Vaaleanpunaista ei ole olemassa

Tämän Minute Physics -videon ansiosta , ajatus siitä, että vaaleanpunaista ei ole olemassa, tuli melko yleiseksi.

kuinka monta nollaa on miljardissa

Ja tässä ajatuksessa on jonkin verran totuutta . Jos uskot, että väri on olemassa vain, jos se on yksi aallonpituus näkyvän valon spektrissä, niin joo. Vaaleanpunaista valoa ei ole olemassa.

Ja historiallisesti ottaen vaaleanpunainen väri on suhteellisen uusi ilmiö . Vaaleanpunainen väri on nimetty Länsi-Euroopasta kotoisin olevan kukkalajin mukaan - Dianthus , vaaleanpunainen. Vaaleanpunainen väriaineen värinä ei ollut suosittu vasta 1700-luvulla. Aikaisemmin ihmiset pyrkivät käyttämään sen sijaan punaisia ​​tai violetteja sävyjä.

Mutta kuten edellä huomautimme, voit ehdottomasti tehdä vaaleanpunaisen lisäaineiden ja subtraktiivisten värien sekoittamisen avulla . Kuten Michael Moyer huomauttaa Tieteellinen amerikkalainen , Vaaleanpunainen on todellista - tai ei ole - mutta se on yhtä todellista tai ei-todellista kuin punainen, oranssi, keltainen, vihreä, sininen, indigo ja violetti.

Myytti 2: Vaaleanpunainen on tytön väri

Jos ajattelet takaisin peruskouluun, muistat todennäköisesti ainakin yhden luokkatovereistasi valittavan siitä, kuinka vaaleanpunainen on tytön väri.

Ensimmäiset asiat ensin: ei ole tieteellistä näyttöä siitä, että vaaleanpunainen pitäminen tai havaitseminen olisi sidottu biologisesti naispuoliseen olemiseen. Naiset eivät voi nähdä enemmän vaaleanpunaisia ​​sävyjä kuin miehet, eivätkä heidän silmänsä ole optisesti herkempiä väreille.

Vaaleanpunaisen yhdistys naisiin tunnistavien ihmisten kanssa on siis sosiaalinen rakenne . Yhteiskunta on opettanut meille, että tyttöjen tulisi pitää vaaleanpunaisia ​​ja pojat pitävät sinisenä. Haluatko arvata, milloin vaaleanpunainen on tyttöjen idea? 1700-luvulla? Ei. 1800-luvulla? Ei.

kuinka paljon vettä gallonaan

Vaaleanpunainen ei liittynyt naisellisuuteen vasta 1900-luvun puolivälissä . Vuonna 1953 Mamie Eisenhower käytti vaaleanpunainen puku aviomiehensä presidentin virkaanastujaisiin, joka aloitti vaaleanpunaisen yhdistymisen naisellisena ja naisellisena. Ennen tätä vaaleanpunainen nähtiin sopivana värinä sekä mies- että naislapsille.

Mitä muita värejä voit tehdä vaaleanpunaisella?

Nyt kun tiedät kaiken vaaleanpunaisesta taustasta, olet todennäköisesti arvannut sen erilaisia ​​sävyjä ja vaaleanpunaisia ​​sävyjä voidaan tehdä lisäämällä punaista ja valkoista toisella värillä , yleensä musta, valkoinen, sininen tai violetti. Punaisten, valkoisten ja muiden värien yksittäiset määrät luovat yhdessä tietyn vaaleanpunaisen sävyn.

Tässä on joitain suosituimpia vaaleanpunaisia ​​sävyjä!

Pääasiassa punaisia ​​sävyjä

Mitkä kaksi väriä tekevät vaaleanpunaiseksi? Pohjimmiltaan valkoinen ja punainen. Sävyt, jotka ovat enemmän spektrin punertavassa päässä, ovat:

Mansikka

vartalo-mansikka

Booli

kehon lyönti

Viini

vartalo-viini-vaaleanpunainen

Mulberry

keho-mulperi

Pääasiassa valkoiset vaaleanpunaiset sävyt

Haluatko tietää, miten tehdä vaaleanpunainen, joka on vaaleampi sävy? Vaaleammalle vaaleanpunaiselle, joka sisältää enemmän valkoista kuin punaista, kutsutaan usein pehmeiksi vaaleanpunaisiksi.

Tässä on joitain suosituimpia:

Ruusu

ruusu-1

Puuterihuisku

vartalojauhe

Purukumi

kehon kupla

Sininen ja violetti vaaleanpunainen sävy

Mitä väriä tekee vaaleanpunainen ja sininen? Tyypillisesti vaaleanpunaiset, lisäämällä sinisiä ja violetteja sävyjä, ovat violettiperheessä.

Tässä on joitain suosittuja esimerkkejä:

Violetti

kehon violetti

Laventeli

vartalo-laventeli

Mauve

vartalonlila

Harmaat vaaleanpunaiset sävyt

Pinkit, jotka ovat lisänneet mustia tai harmahtavia sävyjä, ovat suosittuja kodinsisustuksessa, koska ne tekivät hillityn vaaleanpunaisen, joka täydentää monia muita värejä.

Tässä on muutama harmahtava vaaleanpunainen:

Iiris

kehon iiris

kuinka monta numeroa miljoonasta

Heather

keho-kanerva

Muut värit vaaleanpunaisissa sävyissä

Tässä on muutama muu vaaleanpunainen sävy, joista sinun pitäisi tietää.

Kerma

Mitä väriä tekee vaaleanpunainen ja vihreä? Kerma! Väriseoksesta ja kylläisyydestä riippuen sinulla voi olla vaalea kerma (kuten maito) tai tumma kerma, joka reunustaa ruskeaa.

vartalovoide

Persikka

Mitä väriä vaaleanpunainen ja oranssi tekevät? Persikka! Koska oranssi sisältää myös keltaista, voit säätää oranssin sävyä kirkkaamman, elävämmän persikan sävyn saamiseksi.

runko-vaaleanpunainen-persikka

Munakoiso

Mitä väriä vaaleanpunainen ja musta tekevät? Munakoiso! Lisäämällä mustaa saadaan syvempi munakoisoväri.

kehon munakoiso

Magenta

Magenta on erittäin tärkeä vaaleanpunainen sävy, koska se on yksi neljästä väristä, jotka mahdollistavat väritulostuksen! Magentan valmistamiseksi sekoita vain kirkas punainen sävy pieneen siniseen!

runko-magenta

3 vinkkiä haluamasi vaaleanpunaisen sävyn saamiseksi

Nyt kun olemme keskustelleet vaaleanpunaisesta väristä jonkin verran, olet todennäköisesti valmis yrittämään luomaan oman vaaleanpunaisen sävyn.

Tiedät jo mikäkaksi väriä tekee vaaleanpunaisesta - valkoisesta ja punaisesta - joten aloita siitä. Sitten voit tarkistaameidän kolme parasta vinkkiä, joiden avulla voit luoda haluamasi vaaleanpunaisen sävyn . Suosittelemme värisovitusyhtiön Pantone'sin käyttämistä online-värityökalu keinona auttaa sinua visualisoimaan erilaisia ​​vaaleanpunaisia ​​sävyjä.

Vinkki 1: Valitse sävy

Väreissä, sävy viittaa tiukasti värilliseen pigmenttiin tai pigmenttiyhdistelmiin, joihin ei ole lisätty valkoista tai mustaa . (Muista: valkoinen ja musta vaikuttavat kylläisyys värisi!) Sävy on elementti, joka luo puhtaan värin.

Joten jos haluat a lämmin vaaleanpunainen sävy, aloita lämpimällä punaisella sävyllä . Tässä on keltaisen tai oranssin sävyjä. Saadaksesi viileän vaaleanpunaisen, aloita viileällä punaisella sävyllä. Näillä sävyillä on sininen, vihreä tai violetti pohjaväri.

Vinkki 2 Harkitse pimeyttä ja valoa

Värin suhteellista vaaleutta tai tummuutta kutsutaan sen arvoksi. Tyypillisesti värit, joilla on kevyempi arvo (lisää valkoista) tuntuu kevyemmältä ja helpommalta , kuten vauvan vaaleanpunainen. Jos yrität sovittaa vaaleanpunaisen värin piirustukseen tai maalaukseen, yritä säätää arvoa sisällyttämään enemmän valkoista.

Tummemmat arvot (enemmän mustaa lisättyä) tuntuu pelottavammalta ja uhkaavammalta. Viini ja munakoiso ovat kaksi vaaleanpunaista sävyä, jotka ovat yleensä hieman miellyttävämpiä. Jos haluat tummempaa, eloisampaa vaaleanpunaista sävyä, yritä säätää arvot sisällyttämään enemmän mustaa.

Vinkki 3: Säädä kylläisyyttä

Sävyyn sisältyvän värimäärää suhteessa valkoisen tai mustan määrään kutsutaan sen kylläisyydeksi. Värit, joihin on lisätty hyvin vähän valkoista tai mustaa, ovat voimakkaampia . Joten jos haluat kirkasta fuksiaa tai magentaa, käännä kylläisyyden valitsin.

Värit, joihin on lisätty paljon valkoista tai mustaa, ovat vähemmän tyydyttyneitä. Joten värillä, kuten bubblegum pinkillä, on pienempi kylläisyys.

body-what-question-graffiti

Mitä nyt?

Jos olet kiinnostunut väreistä, saatat sopia hyvin taidekouluun. Meillä on luettelo parhaista taidekouluista joka voi auttaa sinua löytämään sinulle sopivan ohjelman.

Tiesitkö, että voit käydä myös ulkomailla taidekoulussa? H Maailman 12 parasta taidekoulua ovat.

Lopuksi, jos haluat oppia lisää värien toiminnasta, sinun on otettava fysiikka, koska se on tieteenala, joka tutkii aaltoja ja valoa. Onneksi t tässä on kolme AP-fysiikan luokkaa, joihin voit osallistua: fysiikka 1, 2 ja C . Tässä artikkelissa on lisätietoja niiden välisistä eroista.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuka on Zeus? 6 keskeistä myyttiä Kreikan jumalien kuninkaasta

Kiinnostaako Zeus? Opi kaikki Kreikan jumalien kuninkaasta, mukaan lukien hänen perheensä ja tärkeimmät myytit hänestä.

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

4 Vinkkejä kaksoismajorin tuplaamiseen 4 vuodessa

Miten kaksoisopiskelijat toimivat? Osaatko tuplata duurin? Opi suorittamaan kaksinkertainen (tai kolminkertainen) pääaine ja valmistumaan silti neljässä vuodessa.

Ultimate Decimal to Binary Converter Tool

Mietitkö, miten muuntaa binaari desimaaliksi? Desimaalimuunnos binäärimuunninoppaassamme selittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää näiden kahden välillä muuntamisesta.

Asiantuntijaopas: Kuinka pitkä SAT on?

Kuinka monta tuntia SAT on ja kuinka monta taukoa saat? Opi käsittelemään SAT: n voimakasta pituutta.

Otterbeinin yliopiston pääsyvaatimukset

FGCU SAT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: Texas Tech SAT -pisteet ja GPA

Tärkeimmät symbolit Great Gatsbyssä, analysoitu

Kamppailetko kirjoittaa Great Gatsby -symboleista? Selitämme kuinka löytää ja analysoida romaanin merkittäviä kuvia.

SAT -pisteiden peruuttaminen

Teitkö SAT -testissä niin huonosti, että sinusta tuntuu siltä, ​​että on parempi peruuttaa SAT -pisteet? Täältä löydät ohjeet peruuttamiseen, kuinka paljon se maksaa ja paljon muuta.

5 avainvinkkiä pennun tehokkaaseen kouluttamiseen

Koulutatko potta koiraa? Selitämme kuinka koiran kouluttaminen, mitä tarvitset, mitä tehdä onnettomuuksille ja kuinka kauan se kestää.

Kuinka päästä: Fordhamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Parhaat ISEE-käytännön testit

Etkö ole varma, miten lähestyä ISEE-testin valmistelua? Katso opas parhaiden ISEE-käytäntöjen lähteistä.

Auta! Claritin ei toimi. Mitä minun pitäisi tehdä?

Eikö Claritin toimi sinulle? Opi yleisiä syitä, miksi Claritin ei toimi, ja mitä voit tehdä lievittääksesi allergiaoireitasi.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

4.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.4

Mikä on 4.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 4.4 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

San Franciscon osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

6 asiantuntijavinkkiä AP Calculus AB: n ilmaisen vastauksen saamiseksi

Oletko huolissasi AP Calculus AB: n ilmaisista vastauksista? Tutustu oppaaseen kaikkeen, mitä sinun tarvitsee tietää AP Calc AB FRQ: sta.

Kuinka tehdä vapaaehtoistyötä eläinsuojassa

Haluatko ryhtyä vapaaehtoiseksi eläinsuojelualalle? Tässä oppaassa kerrotaan, miten voit osallistua paikalliseen turvakotiin ja mitkä ovat sen hyvät ja huonot puolet.

Tennesseen yliopiston pääsyvaatimukset

Menlo Collegen pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.