Mihin korkeakouluihin minun pitäisi hakea? Koululuettelon tekeminen

ominaisuus_maskotti.jpg

Valittavanasi on yli 5000 korkeakoulua eri puolilla maata, ja saatat kysyä itseltäsi: 'Mihin korkeakouluihin minun pitäisi hakea?' Miten kavennat tuhansia kouluja vain kymmeneen? Paras tapa virtaviivaistaa yliopistoluetteloasi on jakaa se suunnilleen tasan turvallisuuskoulujen, ottelukoulujen ja koulujen välillä.

Tässä oppaassa käydään läpi, mitä nämä termit tarkoittavat ja miten valita parhaat koulut sinulle. Ennen kuin johdat prosessin läpi vaihe vaiheelta, tarkastellaan tutkimusprosessia kokonaisuutena .Oppilaitosluettelon tekeminen: Koko prosessi

Tässä oppaassa käsitellään muutamia tärkeitä kohtia, joiden tarkoituksena on auttaa sinua tekemään yliopistoluettelosi. Lopulta, Sinun tehtäväsi on valita muutama turvallisuuskoulu, muutama ottelukoulu ja muutama koulukunta .

Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä, mitä oppilaitokset etsivät hakijoiltaan. Jos haluat tehdä oman luettelon, sinun pitäisi keskittyä lähinnä GPA- ja SAT/ACT -pisteet .

Vaikka arvosanat ja testitulokset eivät yleensä ole ainoita tärkeitä osia korkeakouluhakemuksestasi, ne riittävät antamaan sinulle karkean arvion pääsymahdollisuuksistasi. Kun tiedät, mitä korkeakoulu odottaa, voit Käytä PrepScholarin pääsylaskuria nähdäksesi, kuinka kirjautumistietosi kasautuvat .

Tämä opas käsittelee tämän prosessin jokaisen vaiheen, alkaen selityksestä miten oppilaitokset arvioivat ehdokkaita . Kun luet, pidä mielessä ensisijainen tehtäväsi: tee ihanteellinen yliopistoluettelo.

Mikä määrittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon?

Jos olet aloittanut yliopiston sisäänpääsytien, sinulla on todennäköisesti hyvä käsitys siitä, mitä oppilaitokset etsivät hakijoilta. Useimmat korkeakoulut kuuluvat johonkin kahdesta luokasta, kun on kyse pääsypäätöksistä:

  • Niitä, jotka käyttävät varma sisäänpääsy
  • Ne, jotka ottavat a Kokonaisvaltainen lähestymistapa

Lue lisätietoja molemmista.

Varma sisäänpääsy

Varma sisäänpääsy on melko paljon perustuu pelkästään arvosanoihin ja testituloksiin . Jos sinulla on vähintään SAT- tai ACT -pisteet ja GPA, korkeakoulu päästää sinut sisään. Oklahoman osavaltio ja Washingtonin osavaltio ovat kaksi koulua, jotka käyttävät taattua pääsyä.

(Huomaa, että tämä voi olla hieman erilainen 2020-2021-sovellusluokassa COVID-19-tilanteen vuoksi. Jotkut koulut ovat valinneet testin valinnaiseksi, eli ne eivät vaadi sinua lähettämään testituloksia. Lisätietoja on tässä artikkelissa.)

Monet muut tarjoavat taatun sisäänpääsyn osavaltion asukkaat , mukaan lukien Kalifornian, Iowan, Missourin, Mississippin, Teksasin ja Nevadan osavaltion koulut. Jos asut valtion ulkopuolella, muut tekijät tulevat myös tärkeiksi.

Kokonaisvaltainen sisäänpääsy

Monet muut korkeakoulut käyttävät kokonaisvaltaista lähestymistapaa. Arvosanojesi ja testitulosten lisäksi he ottavat huomioon sinun opetuksen ulkopuoliset osallistumiset, yhdyskuntapalvelu ja kaikki harjoittelujaksot sekä akateemiset ja henkilökohtaiset ominaisuudet jotka tulevat läpi suosituskirjeissäsi ja henkilökohtaisessa esseessäsi. Nämä oppilaitokset pyrkivät tuntemaan 'koko ihmisen', mukaan lukien kiinnostuksen kohteesi ja tavoitteesi.

Koska nämä muut elementit tulevat peliin, se on vaikea tehdä tarkkaa ennustusta siitä, pääsetkö kouluun vai et. Kilpailukykyiset koulut, kuten Ivy League, voivat olla erityisesti uhkapeliä.

Vaikka et voi tietää varmasti, hyväksytäänkö sinut, voit silti arvioi pääsymahdollisuutesi GPA- ja SAT/ACT -pisteidesi perusteella . Ennen kuin tutkimme, miten tämä tehdään, tarkistetaan kuitenkin, miksi mahdollisuuksien arvioiminen on keskeinen osa korkeakoululuettelon tekemistä.

body_cat-2.jpg

Korkeakoulut, jotka käyttävät kokonaisvaltaista pääsyä, ylittävät numerot oppiakseen sinusta monista eri näkökulmista.

Pääsymahdollisuuksien arvioiminen

Ymmärtämällä, mitä oppilaitokset etsivät hakijoilta, voit selvittää, mitkä koulut ovat turvallisia, sopivia tai tavoittavat kouluja sinulle . Voit keskittyä hyväksyttyjen oppilaiden keskimääräisiin SAT/ACT -pisteisiin ja GPA -pisteisiin pitäen mielessä muut tekijät, jotka vaikuttavat kokonaisvaltaisiin oppilaitoksiin.

Jos omat pisteet ja GPA ovat paljon korkeammat kuin keskimäärin hyväksytyn opiskelijan, saatat pitää koulua turvallisuutena. Jos päinvastoin on totta, se voi olla ulottuvuuskoulu sinulle.

Jotta voisimme arvioida mahdollisuutesi tarkemmin, olemme kehittäneet kätevän pääsylaskurin. Mutta ennen kuin näytät kuinka käyttää sitä luettelon luomiseen, Käydään läpi eri tapoja tutkia kiinnostavia oppilaitoksia .

esimerkki argumentoivasta esseestä

Kuinka löydät tietoja tulevista korkeakouluista? 3 Resurssit

Arvioidaksesi mahdollisuutesi päästä tiettyyn kouluun sinun pitäisi vertaa arvosanojasi ja testituloksiasi keskimääräisen hyväksytyn oppilaan arvosanoihin . Joten mistä voit löytää tämän tiedon?

Päälähteitä on kolme:

  • College -hakukoneet
  • Viralliset yliopiston pääsyverkkosivustot
  • PrepScholarin tietokanta ja pääsylaskin

Aloitetaan hakukoneista.

#1: College -hakukoneet

Kun aloitat tutkimuksen kouluissa, korkeakoulujen hakukoneet voi olla paras ystäväsi. Niiden avulla voit asettaa erilaisia ​​suodattimia - kuten GPA, testitulokset, sijainti ja koulun koko - oppiaksesi kouluista.

Voit asettaa niin monta tai vähän suodattimia kuin haluat ja tutkia sitten, mitä tulee esiin. Kun alat lukea, tutkia ja ehkä käydä kampuksilla, alat huomata kavenna luettelo suurimpiin kilpailijoihin . Hakusivustojen käytön jälkeen voit koota luettelon noin 20 koulusta.

Tietenkin 20 hakemuksen lähettäminen vie paljon aikaa ja rahaa, joten haluat todennäköisesti rajata sen omaan kahdeksan tai yhdeksän parhaan joukkoon . Tarkastelemalla lähemmin koulujen odotuksia voit vahvistaa luetteloasi entisestään. Lisätietoja jokaisesta koulusta sen virallisella verkkosivustolla ja PrepScholarin koulujen tietokannassa.

#2: Viralliset yliopiston pääsyverkkosivustot

Korkeakoulututkimuksesi johtaa sinut varmasti yliopistosi verkkosivustoon melko nopeasti. Voit oppia paljon korkeakoulusta sen verkkosivustolla, erityisesti sen pääsyosa .

Useimmat oppilaitokset julkaisevat tietoja hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräiset GPA- ja SAT/ACT -pisteet joka vuosi. Jos haluat löytää nämä tiedot suoraan, voit yrittää hakea '[koulun nimi] keskimääräiset SAT -tulokset' tai '[koulun nimi] keskimääräinen GPA'.

Esimerkkinä voidaan mainita seuraava kuva NYU: n verkkosivusto . Se näyttää keskimääräisen (painottamattoman) GPA: n, keskimääräisen SAT -pisteytysalueen (osio -pisteillä) ja keskimääräisen ACT -pistealueen saapuvilta fuksilta:

body-NYU-shapshot


Jokainen pääsypaikka on erilainen, ja jotkut tarjoavat vain rajoitettua tietoa. Löydät nämä tiedot heti siirtymällä osoitteeseen PrepScholarin tietokanta . Löydät tietoja paitsi kouluistasi myös pääsylaskurin, jonka avulla voit arvioida hyväksymismahdollisuutesi!

#3: PrepScholarin tietokanta ja pääsylaskin

PrepScholarilla on virtaviivainen tapa löytää korkeakoulusi keskimääräiset testitulokset ja GPA . Etsi nämä tiedot sekä kaikki muut sovellusvaatimukset etsimällä '[Koulun nimi] PrepScholar'.

Esimerkiksi tässä PrepScholarin tiedot NYU: n keskimääräisistä SAT -pisteistä :

body-NYU-sisäänpääsy-info

Sen lisäksi, että opit tarvittavat testitulokset ja arvosanat, voit myös käytä pääsylaskuriamme arvioidaksesi mahdollisuutesi . Tämä työkalu sijaitsee kunkin koulun PrepScholar -pääsyvaatimussivun alareunassa. Syötä vain arvosanasi ja testituloksesi.

Alla oleva esimerkki näyttää pääsymahdollisuudet NYU: han opiskelijalle, jolla on SAT -pisteet 1410 ja 3,7 GPA:

body-NYU-sisäänpääsylaskin

Kuten näette, opiskelijalla, jolla on 1410 SAT ja 3,7 GPA, on noin 13%: n mahdollisuus päästä sisään . Tietysti tämä on vain arvio kun muut tekijät tulevat pelaamaan NYU: n kaltaisessa koulussa, joka käyttää kokonaisvaltaista pääsyä.

Kuten tämän oppaan alussa mainittiin, pääsymahdollisuuksien selvittäminen on kriittinen askel korkeakoululuettelon tekemisessä. Ymmärtämällä todelliset mahdollisuutesi voit rajata luettelosi turvallisuuteen, otteluun ja kouluihin.

uvan keskimääräinen sat -piste

Lue tarkat määritelmät ja vaiheet omien löytämiseksi.

body_pug.jpg

Kuten pentu turvavälissä, tee olosi mukavaksi hakeutumalla kahteen tai kolmeen turvallisuuskouluun.

Mikä on turvallisuuskoulu?

Opiskelijaluettelon tekeminen edellyttää sinua tee tutkimusta oppilaitoksista, joista olet kiinnostunut . Kun olet ymmärtänyt heidän vaatimukset, voit lajitella ne turvallisuuteen, otteluun ja tavoittaa koulut.

Aloitetaan turvallisuudestasi. Voit valita lopullisesta luettelostasi kaksi tai kolme turvallisuuskoulua. Turvallisuuskoulu on sellainen paikka akateemiset tiedot ovat paljon vahvempia kuin keskimäärin hyväksytyn opiskelijan .

Tunnet suhteellisen luottavaisesti, että sinut hyväksytään. Sinulla saattaa olla 80% tai suurempi mahdollisuus päästä sisään , arvio, jonka voit tehdä pääsylaskurillamme.

korkein mitä voit saavuttaa la

Kuten edellä näet, jotkut koulut ovat varmistaneet pääsyn kaikille hakijoille tai osavaltion asukkaille. Jos sinulla on yksi näistä luettelostasi, voit pitää sitä turvallisuuskouluna.

Turvallisuuskoulut eivät yleensä ole ensimmäinen valinta, mutta niiden pitäisi silti olla kouluja, joihin haluaisit mielellään osallistua . Joten miten voit käydä läpi edellä käsitellyn tutkimusprosessin löytääksesi kaksi tai kolme turvallisuuskoulua?

Kuinka löytää turvallisuuskoulut

Kuten puhuimme, voit etsiä tietoja korkeakoulusi viralliselta verkkosivustolta ja PrepScholarin tietokannasta.

Sanotaan vain esimerkki, että olet kiinnostunut Mississippin yliopisto . Sen viralliselta verkkosivustolta löydät nämä tiedot säännöllisestä sisäänpääsystä :

body_ole_miss_regular_admission_screenshot

Jos asut Mississippissä ja täytät GPA- ja testitulosvaatimukset, sinulla on automaattinen hyväksyminen (eli varma sisäänpääsy ). Jos tämä kuvaa sinua, voit ehdottomasti pitää Ole Missiä turvallisuuskouluna.

Jos tämä ei kuvaa sinua tai haluat silti löytää lisätietoja tästä korkeakoulusta, voit tutustua PrepScholarin tietokantaan.

Päällä tietokantasivumme Ole Missille , huomaat, että keskimääräinen GPA on 3,6, keskimääräinen SAT -pisteet on 1160 ja keskimääräinen ACT -pisteet on 25.

Oletetaan, että sinulla on 1200 SAT -pistemäärä ja sinulla on tällä hetkellä 3,6 GPA. Liitä nämä tilastot laskemaan pääsymahdollisuutesi , niinkuin:

body-Ole-Miss-laskin

Kuten näette, opiskelijalla, jolla on tämä SAT -pisteet ja GPA, on noin 90% mahdollisuus päästä hyväksytyksi. Koska se on yli 80% , tämä oppilas voi pitää Ole Missiä turvallisuuskouluna.

Käy tämä prosessi läpi ja käytä pääsylaskuria löytää kaksi tai kolme turvallisuuskoulua jossa mahdollisuutesi päästä sisään ovat 80% tai suuremmat .

Seuraavaksi voit valita kahdesta kolmeen ottelukoulua.

body_match.jpg

Valitse ottelu, mutta ei mikä tahansa ottelu. Lisäksi, mikä maaginen temppu tämä on? Näyttää vaaralliselta.

Mikä on ottelukoulu?

Ottelukoulut, jotka tunnetaan myös nimellä kohdekoulut, ovat kouluihin, joissa sinulla on hyvä, mutta ei taattu mahdollisuus päästä hyväksytyksi . Toisin sanoen, akateemiset tunnistetietosi vastaavat keskimääräisen hyväksytyn opiskelijan tietoja.

Vaikka turvallisuuskoulusi eivät ehkä ole ensimmäinen valintasi, ottelukoulut ovat tyypillisesti jotka olisit innostunut osallistumaan . Joten miten voit valita ottelukoulusi?

Näiden pitäisi olla kouluissa, joissa sinulla on 20–80 prosentin mahdollisuus päästä sisään . Alemmassa päässä olevat voivat olla rajanylityskouluja, kun taas yläpäässä olevat ovat rajatapauksia.

Lue vaiheittainen esimerkki ottelukoulun löytämisestä.

miljardissa on monta nollaa

Kuinka löytää ottelukoulut

Kuten edellä mainittiin, voit pitää korkeakoulua ottelukouluna, jos sinulla on 20–80% mahdollisuus päästä sisään . Tutki korkeakoulusi vaatimuksia ja siirry PrepScholarin pääsylaskuriin arvioidaksesi mahdollisuutesi.

Esimerkiksi tässä on opiskelija, joka on kiinnostunut Purduen yliopisto . Hänellä on 3,5 GPA ja 1260 SAT -pisteet. Molemmat ovat melko lähellä Purduen opiskelijoiden keskimääräisiä GPA- ja SAT -pisteitä. Mitkä ovat hänen mahdollisuutensa päästä sisään?

body-purdue-sisäänpääsylaskuri

Tällä GPA- ja SAT -pisteellä opiskelijalla on noin 39% mahdollisuus päästä sisään. Muista, että muut tekijät vaikuttavat, joten hänen ylimääräiset opetuksensa, esseensä ja suosituskirjeensä saattaa lisätä (tai heikentää) hänen pääsymahdollisuuksiaan .

Valitse noin kolme ottelukoulua tällä alueella 20--80%: n mahdollisuus päästä sisään. Kun olet tehnyt sen, voit lopettaa korkeakoululuettelosi muutamalla tavoittavalla koululla.

body_reach-1.jpg

Koululistasi viimeiset paikat on varattu ulottuville. Tämä lapsi tavoittelee frisbeetä, ei yliopisto -sovellusta. Hän on 10.

Mikä on Reach School?

Kun olet valinnut turvallisuus- ja kohdekoulut, voit valita muutamia tavoittavia kouluja. Usein tavoitetaan kouluja sellaisia, joihin haluat ja haluaisit osallistua, mutta et voi luottaa siihen, että pääset sisään .

Ivy League -kouluja olisi muuten pidettävä lähes kaikkien opiskelijoiden ulottuvilla, vaikka sinulla olisi täydellinen GPA- ja SAT/ACT -pisteet. Muukalaisten lisäksi voit harkita mitä tahansa koulua, jossa sinulla on 20% tai vähemmän mahdollisuus päästä sisään olla saavutettava koulu.

Koulutuskouluissa keskimääräisen hyväksytyn oppilaan valtakirja on vahvempi kuin sinun. Samaan aikaan ne eivät ole niin korkealla, että sinulla ei ole mahdollisuutta hyväksyä.

Käydään esimerkki ulottuvuuskoulun tutkimisesta.

Miten tavoitat koulusi

Tavoittaa koulut muodostavat kolmanneksen yliopistoluettelostasi . Tässä seuraavassa esimerkissä tarkastellaan Bostonin yliopisto . BU -hyväksytyt opiskelijat keskimäärin 3,71 GPA ja 1420 SAT.

body-bu-sisäänpääsy-laskin

Opiskelijalla, jolla on 3,7 GPA ja 1290 SAT -pisteet, on noin 8% mahdollisuus päästä sisään. Hänen mahdollisuutensa eivät ole mahdottomia, mutta ne eivät varmasti ole taattuja.

Vaikka sinun pitäisi suunnitella huolellisesti kaikki yliopistosovelluksesi, etenkin haluat tehdä vahvan esityksen koulujen saavuttamiseksi. Jos arvosanasi ja testituloksesi alittavat odotukset, sinun on harkittava miten voit esittää muita ehdokkuutesi näkökohtia antaa sinulle etua.

Kun olet valinnut ulottuvuuskoulusi, sinun pitäisi olla lähes valmis lukulistasi kanssa! Sinulla pitäisi olla noin kaksi tai kolme turvakoulua, ottelukoulua ja tavoituskoulua.

Vaikka mahdollisuutesi tulla hyväksytyiksi auttaa sinua kaventamaan luetteloasi, niitä on useita muut näkökohdat oppilaitoksia valittaessa . Tarkastellaan muutamia tärkeimpiä.

18.-jpg

Sen lisäksi, että arvioit mahdollisuutesi tulla hyväksytyksi, muista tutkia taloudellista apua! Jotkut oppilaitokset näyttävät nykyään ajattelevan, että tältä näyttää keskimääräisen opiskelijan asuntolan huone.

Koululuettelon tekeminen: 3 lisävinkkiä

Tähän mennessä tämä opas on keskittynyt lähinnä kova tieto koulujen valitsemisesta . Voit auttaa sinua tekemään konkreettisia valintoja turvallisuudestasi, otteluistasi ja koulujen tavoittamisesta keskittymällä lukuihin: keskimääräiset SAT/ACT -pisteet, keskimääräinen GPA ja mahdollisuutesi päästä sisään.

Omien mahdollisuuksien arvioinnin lisäksi sinun pitäisi harkitse muita tekijöitä kun teet korkeakoululuettelon. On monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon, mutta tässä oppaassa keskitytään kolmeen päävinkkiin.

#1: Harkitse taloudellista apua

Taloudellinen apu on valtava tekijä monille opiskelijoille. Jos olet yksi heistä, sen pitäisi ehdottomasti ottaa huomioon sovellussuunnitelmissasi.

Sen lisäksi, että olet selvittänyt pääsymahdollisuutesi GPA: n ja testitulosten perusteella, tutkimuskoulujen rahoitustukipolitiikkaa . Vaikka et voi aina ennustaa, miltä rahoitusapupakettisi näyttää, voit saada käsityksen siitä, kuinka paljon kukin koulu täyttää osoitetun taloudellisen tarpeen.

New Mexico State Universityn hyväksymisaste

Jos pääset sisään ja sinulla ei ole varaa osallistua, turvallisuuden, ottelun ja koulujen saavuttamisen käsitteillä ei ole merkitystä. Varmista, että koulusi edustavat realistisia vaihtoehtoja . Varmista samalla tavalla, että kaikki luettelossasi olevat koulut ovat sellaisia, joihin haluaisit kohtuudella osallistua.

#2: Hae vain kouluihin, joihin todella haluaisit osallistua

Vaikka innostus kouluista vaihtelee varmasti, sinun pitäisi silti olla kohtuullisen innoissaan kaikki niistä . Oppilaat pitävät turvallisuuskouluja joskus heitettävinä, mutta tämä lähestymistapa on järjetön.

Turvallisuutesi ovat luettelossasi syystä, etkä halua tuntea olosi jumiin tai ilman vaihtoehtoja. Kouluja on tonnia ympäri maata. Jos et ole löytänyt vähintään kahta tai kolmea turvallisuutta, vastaavuutta ja tavoittamiasi kouluja, niin sitten jatka etsimistä !

#3: Löydä paras istuvuus

Yliopistohakuun liittyy monia muita tekijöitä kuin vain pääsymahdollisuuksien arvioiminen.

Kun alat käyttää korkeakoulujen hakukoneita, alat miettiä mitä sinä olet etsii koulun koon, sijainnin, pääaineiden, oppituntien ulkopuolisten tarjousten tai jopa harjoittelu- tai opiskelumahdollisuuksien suhteen.

Vaikka et ehkä ole varma siitä, mitä aiot tehdä tai opiskele, sinun kannattaa silti käyttää tämä aika itsesi heijastamiseen. Mieti, mikä innostaa sinua ja mitä haluat opiskella ja tehdä.

Jotkut oppilaat vaikuttavat koulun maineeseen tai arvovaltaan, mutta heidän tulisi harkita sopivuutta vieläkin vakavammin. Fit on kaksisuuntainen katu. Etsi paikka, jossa luulet nauttivan opiskelusta ja elämästä elämäsi seuraavat neljä vuotta!

Lopuksi käydään läpi tärkeimmät kohdat, jotka muistetaan korkeakoululuettelon tekemisestä.

body_library-5.jpg

Niin kauan kuin teet tutkimustasi, voit olla varma korkeakoululuettelostasi!

Johtopäätös: Mihin korkeakouluihin minun pitäisi hakea?

Ei ole maagista määrää korkeakouluja, joihin hakea, mutta hyvä summa useimmille opiskelijoille on kahdeksan ja kymmenen koulun välillä . Noin kolmannes näistä voi olla turvallisuuskouluja, kolmasosa otteluoppilaitoksia ja kolmasosa kouluja.

Selvittääksesi turvallisuutesi, ottelusi ja ulottuvuutesi, tutkia mahdollisuuksiasi päästä sisään jokaisesta koulusta, josta olet kiinnostunut . PrepScholarin pääsylaskin tarjoaa erinomaisen tavan liittää GPA ja testitulokset ja arvioida karkeasti mahdollisuutesi.

Yli 80%: n pääsymahdollisuus on turvallisuuskoulu, 20–80% kuuluu tulitikkuun ja alle 20% on ulottuvuus. Erittäin valikoivat koulut, kuten Ivies, ovat melko paljon tavoittaa kaikki , jopa opiskelijat, joilla on täydelliset arvosanat ja testitulokset.

Hyödyntämällä saatavilla olevia tietoja ja PrepScholar -hyväksyntälaskuriamme voit saada realistisen käsityksen pääsymahdollisuuksistasi ja koota hyvin tutkittu yliopistoluettelo.

Kun sinulla on koulut, voit keskittyä luomaan vahvimman sovelluksen!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Tämän vuoden Etelä -Carolinan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka saada 30 (tai korkeampi!) ACT: 9 avainvinkkiä

Onko 30 hyvä ACT -pisteet? Ehdottomasti! Opi kuinka saada ACT: stä 30, valmistautumalla tehokkaasti ja hyökkäämällä testiin luottavaisin mielin 30+ ACT -pistemäärän suhteen.

Valdostan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Paras AP: n ympäristötieteen tarkistusopas

Tarvitsetko apua taidon APES review kanssa? Käymme läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää AP -ympäristötieteen tentistä ja kuinka valmistautua siihen.

ACT Hand Scoring: Pitäisikö sinun tilata se?

Mikä on ACT Hand Scoring, ja pitäisikö se tilata? Milloin se on rahan tuhlausta? Ota selvää tästä.

Uusi SAT -muunnoskaavio: Vanha 2400 - Uusi 1600 (virallinen)

Kun otat uuden SAT: n ja ihmettelet, miten vanha 2400 -pisteet muuttuvat uudeksi 1600 -pistetaulukkoksi? Löydät pisteiden muuntotaulukkomme täältä.

Paras analyysi: Rakkaus ja suhteet Great Gatsbyssä

Onko sinulla kysyttävää The Great Gatsbyn suhteista? Analysoimme Gatsbyn ja Daisyn, Myrtlen ja Georgen ja muiden välisiä romansseja selittääksemme rakkauden roolin romaanissa.

Barronin ACT: Expert Prep Book Review

Pitäisikö sinun ostaa Barronin ACT -kirja? Tutustu Barronin ACT -valmistelukatsaukseen selvittääksesi, onko tämä paras ACT -kirja sinulle.

4.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.5

Mikä on 4.5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,5 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mitä opettajat todella tekevät SAT/ACT -tuutoroinnin aikana?

Kun maksat opettajalle, haluat, että jokainen minuutti on mahdollisimman tehokas. Tässä kerromme parhaista käytännöistä, joita opettajasi on käytettävä.

Kuinka moni saa ACT: n 34, 35, 36? Pisteiden jakautuminen

Kuinka moni oppilas saa ACT: n huippupisteet vuosittain? Mieti, miten voit liittyä tähän harvinaiseen ryhmään.

64 suurta korkeakoulua, jotka eivät vaadi esseitä

Etsitkö korkeakouluja, jotka eivät vaadi esseitä? Katso täydellinen luettelo 65 korkeakoulusta ilman essee-vaatimuksia!

UTSA SAT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopisto Fort Smithin pääsyvaatimukset

ITT: n teknisen instituutin pääsyvaatimukset

Houstonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

SAT Math vs ACT Math: Mikä on ero?

Miten päätät SAT vs ACT matematiikan välillä? Tässä on täydellinen vertailu kysymystyypeillä, muodolla ja käytännön kysymyksillä.

1800 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Concordia Collegen pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

3 avainvinkkiä AP -laskennan ässäyksen vapaaksi vastaukseksi

Oletko huolissasi AP Calculus BC: n ilmaisista vastauskysymyksistä? Tutustu oppaaseemme kaikkeen mitä sinun tarvitsee tietää AP Calc BC FRQ: sta.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Rotu vs. etnisyys vs. kansalaisuus: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Mitä eroa rodun, etnisyyden ja kansallisuuden välillä on? Selitämme kaikki kolme käsitettä hyödyllisten esimerkkien avulla.

Yucaipan lukio | 2016-17 rankingit | (Yucaipa,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Yucaipan lukiosta Yucaipassa, Kaliforniassa.

Columbia College Chicago ACT -pisteet ja GPA