Mitä tuoda SAT: lle ja mitä ei tuoda

feature_pencilandcalculator

Kuukausien suunnittelun ja valmistelun jälkeen testipäivä on vihdoin tullut! Mitä sinun tarvitsee tuoda SAT: lle - ja mitä sinun pitäisi vain lähteä kotoa?

Puhumme siitä, mitä SAT: lle tuoda tietyille ja joillekin ei niin ilmeisille asioille, jotka saattavat olla hyödyllisiä. Varmista, että laukkusi on pakattu ja käyttövalmis, jotta voit keskittyä parhaasi suorittamiseen - eikä kynänteroittimen jäljittämiseen!miten saan pisteeni

Mitä tuoda SAT-päivänä: 4 olennaista

Ensimmäiset asiat ensin: mitä sinun täytyy tuoda SAT: lle? Tässä on neljä olennaista, joita sinulla ei ole varaa unohtaa testipäivänä:

# 1: Pääsylippu

Sinun on tulostettava pääsylippusi ja tuotava se testauskeskukseen. Paperinen kopio lippustasi on 100% välttämätön pääsylle - et voi näyttää sitä matkapuhelimellasi, tabletillasi jne.

Voit tulostaa sen kirjaudu College Board -tilillesi ja napsauta Tulosta pääsylippu.

# 2: Kuvallinen henkilötodistus

Kuvallinen henkilöllisyystodistus pitäisi muistuttavat kuvaa, jonka lähetit College Boardin verkkosivustolle rekisteröidyessäsi SAT: iin. Alla on luettelo hyväksyttävät ja kelpaamattomat henkilöllisyystodistukset :

 • Viralliset valtion myöntämät henkilöllisyystodistukset (esim. Ajokortti, passi, sotilastunnus, kansallinen henkilötodistus jne.)
 • Nykyinen koulukortti
 • Opiskelijatodistuslomake , jos sinulla ei ole muita lomakkeita; tämän lomakkeen on oltava sen koulun valmistama, jossa käydään tai notaari, jos olet kotikoulu

Hyväksymättömät henkilöllisyystodistukset sisältävät vanhentuneen tai vaurioituneen henkilötodistuksen, joka ei vastaa College Board -kuvasi.

Joitakin kelpaamattomia henkilöllisyystodistuksia ovat seuraavat:

 • Luotto- tai maksukortit (myös valokuvakortit)
 • Syntymätodistukset
 • Sosiaaliturvakortit
 • Työntekijän henkilökortit
 • ChildFind henkilökortit
 • Muut väliaikaiset henkilökortit

# 3: Vähintään kaksi # 2 lyijykynää ja pyyhekumi

Kynät, korostuskynät, nestemäinen paperi tai muut kirjoitusvälineet ovat ei sallittu, ei edes esseelle (jos otat SAT: n esseen kanssa). Tarkista pyyhekumit varmistaaksesi, että ne toimivat hyvin.

# 4: Hyväksyttävä laskin

Sinun on tuotava oma laskin matemaattista laskinta varten. Hyväksyttävät laskimet sisältää graafiset ja tieteelliset laskimet. Neljän toiminnon peruslaskin on myös sallittu, mutta sitä ei suositella. Opi kaikkilaskimen käyttötarkoitukset ja rajoitukset oppaan avulla.

Laskimet, joita ei voida hyväksyä, sisältävät seuraavat:

 • Kannettavat tietokoneet
 • Tabletit
 • Kännykät
 • Laskimet, jotka aiheuttavat melua tai käyttävät näppäimistömäistä (QWERTY) näppäimistöä, pistorasiaa tai paperinauhaa

Pohjimmiltaan, älä tuo mitään, mikä voi olla häiritsevää tai jolla on viestintäominaisuuksia.Niin kauan kuin sinulla on nämä neljä tuotetta - pääsylippusi, henkilötodistuksesi, lyijykynät / pyyhekumit ja hyväksytyn laskimen - Sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia päästä SAT: iin.

Nyt kun tiedät asioita, jotka tuodaan SAT: lle, harkitsemme muutamia muita materiaaleja, jotka saattavat auttaa sinua testin aikana.

Muut tuotteet, jotka haluat tuoda SAT: lle

Neljän välttämättömän lisäksi mitä muita tuotteita voit tuoda SAT: lle? Tässä on joitain suosituksiamme asioita, jotka voivat olla hyödyllisiä SAT-testipäivänä:

 • Extra # 2 lyijykynät ja pieni kädessä pidettävä kynänteroitin. Koska aika on tiukka ja puhuminen on kielletty, et todellakaan halua löytää itsesi keskelle SAT: ta ilman mitään kirjoitettavaa! Ota siis mukaan varmuuskopiointivälineitä ja teroitin.
 • Lisäakut laskinta varten , varmuuden vuoksi. On myös hyvä laittaa uudet paristot pari päivää ennen SAT: ta - ja varmista, että laskimesi toimii!
 • Juomaa ja välipaloja taukoillesi. Näiden on todennäköisesti pysyttävä laukussa, kaapissa tai ylhäällä testin järjestelmänvalvojan pöydällä ja kulutettava testaushuoneen ulkopuolella. SAT on pitkä testi; juomat ja välipalat auttavat sinua pysymään hydratoituneina, energisinä ja keskittyvinä.
 • Kello, niin kauan kuin sillä ei ole äänimerkkejä tai ääniä. Ota se mukaan, jos se auttaa ajan seuraamisessa. Jos kuitenkin pidät sitä vain häiritsevänä, jätä se kotiin!

Nämä lisäominaisuudet ja varmuuskopiot voivat osoittautua hyödyllisiksi SAT: n päivänä. Mitä nytsinun pitäisi ehdottomasti ei tuoda SAT-testipäivänä?

body_cellphonefreezone

Mitä EI tuoda SAT: lle

SAT-testipäivänä on paljon kiellettyjä esineitä. Seuraavassa luetellaan muutama, mutta paras veto on välttää tuomasta mitään, mitä ei suositella yllä oleviin luetteloihin:

ap fysiikka 2 kurssin kuvaus
 • Mikä tahansa muu tekniikka laskimen lisäksi varsinkin mitä tahansa viestintä- tai tallennuskykyyn. Tämä tarkoittaa, ettei matkapuhelimia, kannettavia tietokoneita, tabletteja, ajastimia, kameroita tai äänitallentimia ole. Kollegion hallitus ottaa turvallisuuden erittäin vakavasti, kuten voit kertoa näistä korkean profiilin huijauskandaaleista.
 • Muut muistiinpanot, huijausarkit, sanakirjat, kääntäjät, kirjat tai paperit.

Toistaakseni jos joudut tuomaan matkapuhelimesi, sammuta se hyvissä ajoin ennen testiä. Jos se antaa vain yhden äänimerkin, lääkäri takavarikoi sen ja peruuttaa testin välittömästi.

Valmistautuminen SAT-testipäivään: 5 tärkeintä vinkkiä

Nyt kun tiedät tarkalleen, mitä SAT: lle tuoda (ja mitä ei), miten voit varmistaa, että olet valmis tekemään parhaansa testissä? Lue lisää siitä, miten voit pitää upean SAT-testipäivän:

# 1: Valmistaudu ennen aikaa

Kerää kaikki materiaalisi koottuun ja pakattuun päivää ennen testiäsi. Et todellakaan halua sekoittua aamulla yrittäessäsi löytää lyijykynät ja paristot laskimeesi. Tämä aiheuttaisi paljon turhaa ahdistusta ja saattaisi viivästyä (ja siten kelpaamattomana) testiin! Joten saat kaiken hoidettua ainakin edellisenä päivänä.

# 2: Testaa laskin

Tarkista ennen SAT: ta, että laskimesi toimii oikein. Testaa eri toiminnot ja aseta siihen uudet paristot jotta sillä ei olisi mitään mahdollisuutta kuolla testin aikana!

# 3: Tulosta useita kopioita pääsylipustasi

Se on hyvä idea tulosta muutama kopio SAT-pääsylipustasi joka tapauksessa. Jos sinulla ei ole tulostinta, saat sen hoidettua koulussa, paikallisessa kirjastossa tai muussa tulostuskeskuksessa, kuten niitit. Muista, että aiot ei tulla testipäivänä ilman tätä lippua.

Kuten yllä mainittu, älä odota aamuun tai myöhään illalla ennen SAT: ta tulosta lippusi. Tulostimien outo ja selittämätön sääntö on, että ne pyrkivät toimimaan väärin ennen suurta testiä tai eräpäivää. Tulosta siis kaksi tai kolme kopiota aikaisin ja säästä itsesi vaivaa!

# 4: Harjoittele itsehoitoa

Itsehoito on tärkeää yleensä, mutta erityisesti SAT: ta edeltävinä päivinä.

Testin aamu, syödä terveellistä aamiaista. Edellisenä päivänä harjoittelu (ja yleensä) voi myös auttaa lievittämään stressiä ja puhdistamaan mieltäsi. Älä aliarvioi ruokavalion ja liikunnan voimaa tuntea olosi hyväksi ja ajatella selkeästi!

mikä on korkein sat -piste

# 5: Tarkista vielä, että olet saanut kaiken tarvitsemasi

Lopuksi, tee tarkistuslista ja tarkista laukkusi vielä kerran, ennen kuin suuntaat testauskeskukseesi. Kaiken valmistelun jälkeen sinun tulisi keskittyä kokonaan SAT: een. Kun kaikki nämä materiaalit on hoidettu, olet valmis toimimaan parhaasi mukaan!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä sinun on tiedettävä San Diegon luovan ja esittävän taiteen koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Diegon luovan ja esittävän taiteen koulusta San Diegossa, Kaliforniassa.

Miksi sinun ei pitäisi luottaa US News College Rankingsiin

US News -yliopistojen sijoitukset ovat erittäin suosittuja, mutta ne voivat olla harhaanjohtavia tietyillä tavoilla. Tästä syystä sinun ei pitäisi luottaa näihin sijoituksiin ja vinkkejä parhaan yliopiston löytämiseen.

Etelä -Carolinan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

2.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.4

Mikä on 2.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2,4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Colorado University Colorado Springsin pääsyvaatimukset

Colemanin teknisen peruskirjan lukio 2016-17 rankingit | (San Diego,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Coleman Tech Charter High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Chicagon taideakatemian korkeakoulun pääsyvaatimukset

15 vaikeinta SAT-matematiikkakysymystä

Haluatko harjoitella todella vaikeilla SAT-matemaattisilla ongelmilla saadaksesi täydelliset matemaattiset pisteet? Tässä on 15 vaikeinta kysymystä, jotka olemme nähneet - jos uskallat.

5 parasta ACT -sovellusta (ja kuinka käyttää niitä valmistelussa)

Etsitkö ACT -valmistelusovelluksia, joiden avulla voit opiskella? Tutustu luetteloon 4 parhaasta vaihtoehdostamme ja vinkkejä niiden tehokkaaseen käyttöön valmistautumaan testiin.

2016-17 Akateeminen opas | Vista Murrietan lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Vista Murrieta High Schoolista Murrietassa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Utahissa + Rankings / Stats (2016)

Hakeudutko Utahin korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Utahin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Stewart's Calculus 8. painos, osa 1.1 Kysymys 1

Jos f (x) = x + sqrt (2-x) ja g (u) = sqrt (g-u), onko totta, että f = g? Opi vastaamaan tähän kysymykseen Stewartin laskelmasta ratkaisuoppaamme avulla.

Täydellinen opas: Villanova SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Canyonin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Canyon High Schoolista Canyon Country, CA.

Ultimate SAT Math Prep Guide: Vinkkejä, kaavoja ja harjoittelua

Tämä täydellinen opas SAT-matematiikkaan sisältää kaikki suuren kuvan strategiat, kaavat, harjoitusongelmat ja viime hetken vinkit, joita tarvitset testin ässään.

Mikä on Pell-apurahan määrä? Mikä on suurin palkinto?

Mikä on keskimääräinen ja suurin Pell Grant -summa, jonka saat? Täältä voit oppia, kuinka paljon Pell-apuraha voi auttaa sinua maksamaan yliopistosta.

Penn State Erie, Behrend Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo NCAA Division 2 Collegesista (uusin)

Mitkä ovat kaikki maan II -luokan koulut? Täältä löydät täydellisen luettelon NCAA D2 -oppilaitoksista osavaltion mukaan.

Mikä on CSET? Rekisteröityminen, harjoittelu ja tulokset

Valmistaudutko CSET -testiin? Tutustu täydelliseen oppaaseemme saadaksesi tietoa kaikesta rekisteröinnistä tuloksiin.

Texasin yliopisto, Permin altaan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

Jokainen AP Yhdysvaltain historian käytännön tentti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP US History -harjoitustestit? Meillä on täydellinen kokoelma vinkkejä niiden tehokkaaseen käyttöön tentin valmistelussa.

Saint Mary's College of California pääsyvaatimukset

5 vinkkiä erinomaisen UCF-sovelluksen esseen kirjoittamiseen

Etkö ole varma, kuinka vastata UCF: n esseekehotteeseen? Tutustu asiantuntijavinkkeihimme tähtitieteellisen yliopiston Keski-Floridan sovelluksen kirjoittamiseen.