Mitä ovat Yhdysvaltain armeijan korkeakoulut? Pitäisikö sinun mennä?

feature_military_colleges.jpg

Niille opiskelijoille, jotka haluavat saada sotilaskoulutusta ja ansaita korkeakoulututkinnon, Yhdysvalloissa on useita korkeakouluja, jotka on suunniteltu sinua tavoittelemaan sotilaallisia ja koulutuksellisia tavoitteitasi samanaikaisesti. Yhdysvaltain armeijan korkeakouluja on kolme päätyyppiä: palveluakatemiat, vanhemmat sotilaskoulut ja sotilaskoulut.

Tässä artikkelissa kuvailen jokaista sotilaskoulun tyyppiä ja selitän niiden väliset erot. Lisäksi autan sinua määrittämään, millainen korkeakoulu voi olla sinulle paras.Mitä ovat Yhdysvaltain armeijan korkeakoulut?

Sotilasopistot tarjoavat yhdistelmän sotilasopetusta ja korkeakoulutusta. Sotilasopistoon osallistuminen voi antaa sinulle mahdollisuuden saada korkeakoulututkintoa ja armeijan työtä tutkinnon suorittamisen jälkeen; jotkut armeijan korkeakoulut jopa vaativat sinua palvelemaan armeijassa valmistumisen jälkeen.

Kuten edellä mainitsin, armeijan korkeakoulut voidaan jakaa palveluakatemiat, Senior Military Colleges ja Military Junior Colleges .

5 Yhdysvaltain palveluakatemiaa

Palveluakatemiat ovat loistava vaihtoehto opiskelijoille, jotka tietävät haluavansa opiskella korkeakoulussa ja palvella armeijassa.

Palveluakatemioita on viisi, joista jokainen on omistettu eri asevoimille:

 • Yhdysvaltain sotilasakatemia (West Point, New York)
 • Yhdysvaltain merivoimien akatemia (Annapolis, Yhdysvallat)
 • Yhdysvaltain ilmavoimien akatemia (Colorado Springs, CO)
 • Yhdysvaltain rannikkovartiosto (Uusi Lontoo, CT)
 • Yhdysvaltain kauppamerenkulkuakatemia (Kings Point, New York)

Palveluakatemioiden valmistuneet saavat kandidaatin tutkinnon, heidät nimitetään virkamiehiksi haarassaan ja ovat vaaditaan palvella vähintään viisi vuotta valmistumisen jälkeen .

body_militarydog

Palveluakatemioihin pääsy

Palveluakatemiat ovat erittäin valikoivia kouluja , ja kaikki akatemiat rannikkovartiota lukuun ottamatta vaativat kongressin suosituskirje päästäkseen sisään.

Opiskelijoiden on myös toimitettava korkeakouluhakemuksen tyypilliset vaatimukset (hakemus, transkriptio, testitulokset, suositukset ja college -essee), hakijat palveluakatemioille on läpäistävä lääkärintarkastus ja tehtävä kuntotesti . Ilmavoimien akatemia ja merivoimien akatemia edellyttävät haastattelut yhtä hyvin.

Sinua arvioidaan ensisijaisesti lukion akateemisesta suorituksesta, testituloksista ja opetuksen ulkopuolisista saavutuksista. Palveluakatemiat pitävät opiskelijoista, jotka ovat suorittaneet johtotehtäviä ja osoittaneet sitoutumista yhteisöihinsä. He arvostavat myös opiskelijoita, jotka ovat menestyneet urheilullisesti ja saaneet palkintoja ja johtotehtäviä urheiluryhmissään.

Kustannus

Taloudellisesti palveluakatemiat ovat epäilemättä uskomaton juttu. Opetus, kirjat, lauta, lääketieteellinen ja hammashoito maksetaan täysimääräisesti kaikkien neljän vuoden ajan. Lisäksi saat kuukausittaisen apurahan elinkustannusten kattamiseen ja erilaisten tarvikkeiden maksamiseen.

Palveluakatemian elämä

Jokaisen sotilasakatemian opiskelijoiden elämä on monella tapaa hyvin samanlaista. Akatemiat ovat tunnettuja erittäin tiukka, konservatiivinen , ja se vaatii paljon kurinalaisuutta .

Varsinkin alaluokkalaisilla on hyvin vähän vapautta. He saavat harvoin lähteä kampukselta, ja juomista ja huumeiden käyttöä koskevat ankarat säännöt ja rangaistukset. Yleensä palveluakatemian opiskelijoilla on pakollisia aktiviteetteja noin klo 6.00–20.00. Sitten he alkavat opiskella ja tehdä läksyjä. Lisäksi he saavat vain muutaman viikon kesäloman, toisin kuin opiskelijoiden kolme kuukautta tavanomaisissa korkeakouluissa.

miten näyttelytulokset lähetetään

Palveluakatemian opiskelijat eivät saa paljon vapautta tai vapaa -aikaa, mutta heillä on taipumus saada hyvä koulutus, ainutlaatuinen sidoskokemus vertaistensa kanssa ja monia tulevaisuuden mahdollisuuksia . Itse asiassa Navy, Army ja Merchant Marine Academy sijoittuivat Payscalen 15 parhaan joukkoon parhaat yliopistot ja korkeakoulut palkkapotentiaalin mukaan .

Akatemiat korostavat myös yleisurheilua . Opiskelijoiden on osallistuttava yliopisto- tai intramural -urheiluun, ja opiskelijoiden on osallistuttava kotipallo -otteluihin.

Suurimmat erot akatemioiden välillä liittyvät niiden sijainteihin ja vastaaviin sivuliikkeisiin, joissa he valmistavat sinua palvelemaan. Myös rannikkovartiosto ja Merchant Marine Academy ovat paljon pienempiä kuin muut kolme akatemiaa.

Annan nyt yleiskatsauksen jokaisesta akatemiasta, jotta saat käsityksen siitä, mikä tekee jokaisesta ainutlaatuisen ja mitä sinun on tehtävä päästäksesi sisään. Osana jokaista kuvausta tiivistin oppilaiden arvostelut, jotka ovat peräisin Niche -sivustolta, joka sijoittaa ja arvioi koulut.

body_army_commencement.jpg

Armeijan aloitus ( Yhdysvaltain armeija /Flickr)

Yhdysvaltain sotilasakatemia

Yhdysvaltain sotilasakatemia, joka tunnetaan myös nimellä armeija tai West Point, perustettiin vuonna 1802 ja kouluttaa kadetteja armeijan upseereiksi. Se sijaitsee West Pointissa, New Yorkissa, noin 50 kilometrin päässä New Yorkista.

Nopeat faktat

 • Sijainti: West Point, NY
 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 4 457
 • Hyväksymisaste: 10%
 • Keskimääräinen GPA: 3.9
 • Keskimääräinen SAT: 1280
 • Keskimääräinen ACT: 29
 • US News sijoitus: #15 National Liberal Arts Colleges

Opiskelijoiden näkökulmat

Opiskelijat tunnustavat, että kadettien elämä on äärimmäisen stressaavaa ja kiireistä, mutta monet ovat kiitollisia opiskelijakokemuksistaan ​​ja siitä, että he saavat erinomaista koulutusta armeijan uralle. He arvostavat myös ystävyyssuhteita, joita he ovat saaneet aikaan West Pointissa.

Negatiivinen puoli on, että jotkut valittavat päätöksestään mennä sinne vapauden puutteen ja drakonisten sääntöjen vuoksi.

Yhdysvaltain merivoimien akatemia

Yhdysvaltain merivoimien akatemian opiskelijat koulutetaan laivaston ja merijalkaväen upseereiksi. Naval Academyn opiskelijat ovat aktiivisessa palveluksessa Yhdysvaltain laivastossa. Akatemia sijaitsee Annapolisissa, MD, jossa Severn -joki virtaa Chesapeakenlahdelle. Se on noin tunnin matkan päässä Washingtonista.

Nopeat faktat

 • Sijainti: Annapolis, MD
 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 4,524
 • Hyväksymisaste: 9%
 • Keskimääräinen GPA: 3.66
 • Keskimääräinen SAT: 1380
 • Keskimääräinen ACT: 31
 • US News sijoitus: #6 National Liberal Arts Colleges

Opiskelijoiden näkökulmat

Monet Naval Academy -opiskelijat nauttivat palveluakatemian elämän haasteista ja laivaston saamasta koulutuksesta. He myös toutavat joukkovelkakirjoja, joita he muodostavat vertaistensa kanssa, ja he ovat kiitollisia taloudellisista eduista ja kesäkoulutuksesta, jonka heillä on mahdollisuus saada.

Jotkut kuitenkin uskovat, että jokapäiväisen elämän yksitoikkoisuus ja tiukkuus voivat sammuttaa heidän intohimonsa ja kuluttaa ne.

Washingtonin yliopiston lääketieteellinen korkeakoulu

body_naval_academy_wedding.jpg

Se on Naval Academyn häät. ( Lawrence OP /Flickr)

Yhdysvaltain ilmavoimien akatemia

Ilmavoimien akatemia kouluttaa kadetteja ilmavoimien upseereiksi. Akatemia sijaitsee Colorado Springsissä, CO.

Nopeat faktat

 • Sijainti: Colorado Springs, CO
 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 4304
 • Hyväksymisaste: 11%
 • Keskimääräinen GPA: 3,87
 • Keskimääräinen SAT: 1320
 • Keskimääräinen ACT: 31
 • US News sijoitus: #28 National Liberal Arts Colleges

Opiskelijoiden näkökulmat

Oppilaat kommentoivat ankaria sääntöjä ja sitä, miten haasteisiin sopeutuminen voi olla vaikeaa, jos et ole sotilaallinen. Monet arvostavat tekemiään joukkovelkakirjoja ja opettajiaan, mutta he näyttävät odottavan enemmän etuja, joita he saavat ilmavoimien tutkinnon suorittaneina kuin nauttivat siellä vietetystä ajasta.

Yhdysvaltain rannikkovartiosto

Rannikkovartiosto on pienin palveluakatemioista. Valmistuneista tulee rannikkovartioston upseereita. Se sijaitsee New Londonissa, CT, joka on noin kahden tunnin päässä Bostonista ja New Yorkista.

Nopeat faktat

 • Sijainti: New London, CT
 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 1069
 • Hyväksymisaste: 21%
 • Keskimääräinen GPA: 3,92
 • Keskimääräinen SAT: 1880
 • Keskimääräinen teko: 28
 • US News sijoitus: #1 alueelliset korkeakoulut (pohjoinen)

Opiskelijoiden näkökulmat

Opiskelijat uskovat, että on vaikea täyttää kaikki velvoitteensa ja yrittää sosiaalista elämää. He kuitenkin arvostavat saamaansa koulutusta ja tulevaisuuden mahdollisuuksia. Lisäksi he ilmaisevat opettajiaan.

body_coast_guard.jpg

Rannikkovartioston hauskaa ( Yhdysvaltain rannikkovartiosto /Flickr)

Yhdysvaltain kauppamerenkulkuakatemia

Yhdysvaltain Merchant Marine Academy valmistuu lisensoiduista Merchant Marine Officersista. Merchant Marine on laivasto, joka kuljettaa tuontia ja vientiä rauhan aikana, ja siitä tulee laivaston apulainen sodan aikana. Akatemia sijaitsee Kings Pointissa, NY, noin 20 kilometriä New Yorkista itään.

Nopeat faktat

 • Sijainti: Kings Point, NY
 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 954
 • Hyväksymisaste: 22%
 • Keskimääräinen GPA: 3.6
 • Keskimääräinen SAT: 1310
 • Keskimääräinen teko: 28
 • US News ranking: #3 alueelliset korkeakoulut (pohjoinen)

Opiskelijoiden näkökulmat

Täällä opiskelijat tunnustavat jälleen palveluakatemian elämän ankaruuden. He hyväksyvät, että heillä on enemmän vastuuta ja he ovat kiireisempiä kuin tavalliset opiskelijat. Yksi Merchant Marine Academy -yliopiston ainutlaatuinen osa, jota opiskelijat ylistivät, on Sea Year, joka on ohjelma toisen ja toisen vuoden aikana, kun he harjoittelevat aluksilla ja matkustavat ympäri maailmaa.

Vanhemmat sotilasopistot

Vanhemmat sotilasopistot antavat opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa sotilaskoulutusta yliopiston aikana. Sotilasoppilaitoksia on kuusi:

Lisäksi Virginian naisten johtajainstituutti osoitteessa Mary Baldwin College on liitännäisohjelma.

Virginian sotilasinstituutissa kaikkien opiskelijoiden on ryhdyttävä kadetteihin, mikä tarkoittaa, että he ovat osa armeijan koulutusohjelmaa. Muissa korkeakouluissa opiskelijat voivat olla tavallisia siviili -opiskelijoita tai liittyä kadettien joukkoon. Kadeteiksi tulleilla on samanlainen aikataulu ja kokemus kuin palveluakatemioiden opiskelijoilla. Heidän on noudatettava tiukkaa aikataulua, heillä on oltava samanlaiset säännöt ja heidän on läpäistävä fyysinen ja sotilaallinen koulutus.

Jokaisen kadetin on mentävä kadettien joukkoon ja reservivirkailijoiden koulutusjoukkoon. SMC-kadeteilla kadetit asuvat omissa asuntoloissaan ja eri sääntöjen mukaisesti, joita perinteisten neljän vuoden korkeakoulujen ROTC-opiskelijat eivät koske.

Toisin kuin palveluakatemiat, Senior Military Collegesissa, palveluvaatimusta ei ole valmistumisen jälkeen, ellet saa ROTC -apurahaa .

body_texasam-2.jpg

kuinka kirjoittaa sat essee

Texasin A&M Corps of Cadetsin jäsenet saavat keinuttaa näitä kenkiä. ( bk1bennett /Flickr)

Pääsy johtaviin sotilaskouluihin

Yleensä SMC -yrityksiä haettaessa sinun on lähetettävä hakemus, henkilökohtainen essee, transkriptio ja standardoidut testitulokset. Sinua arvioidaan akateemisen suorituksesi ja oppituntien ulkopuolisten saavutusten perusteella.

SMC -yritysten valikoivuus vaihtelee, mutta yleensä, jos saavutat niiden keskimääräisen GPA: n ja standardoidut testitulokset, sinulla on hyvät mahdollisuudet tulla hyväksytyksi. Virginia Techin keskimääräinen GPA on 3,66, ACT -pisteet 27 ja hyväksyy 65% ​​hakijoista. Citadelin keskimääräinen GPA on 3,6, ACT -pisteet 23 ja hyväksyy 81% hakijoista.

SMC: llä, joka antaa sinulle mahdollisuuden liittyä kadettien joukkoon vai ei, on erilaiset hakumenettelyt. Texas A&M: ssä sinun on hyväksyttävä yliopistoon tavallisena opiskelijana ennen liittymistä kadettien joukkoon. Virginia Techissä ilmoitat hakemuksessasi, aiotko liittyä Corpsiin. Kuitenkin, Jos päätät olla liittymättä ilmoittamalla aikomuksesi tehdä niin, hakemuksesi arvioidaan uudelleen .

Kustannus

Lisäksi suuri ero palveluakatemioiden ja ylempien sotilasopistojen välillä on se, että et saa akatemioiden taloudellisia etuja tai et saa täyden apurahan SMC: hen osallistumisesta.

Lukuvuonna 2020–2021 Pohjois-Georgian yliopisto oli noin 21 000 dollaria vuosittain kadeteille. Virginia Techissa osavaltion opiskelijoiden kustannukset olivat myös noin 23 000 dollaria, mutta valtion ulkopuolella opiskelijat olivat noin 42 000 dollaria.

Kuitenkin kadetteille on saatavana apurahoja ja ROTC -apurahoja. Lisäksi voit hakea tarvepohjaista taloudellista apua.

Sotilaskoulut

Military Junior Colleges ovat kaksivuotisia oppilaitoksia, joiden avulla kadetit voivat tulla upseereiksi armeijan reserviin varhaisen käyttöönotto-ohjelman kautta ohjelman päätyttyä. Ohjelman päätyttyä opiskelijat saavat myös apulaistutkinnon.

Opiskelijoiden on edelleen saatava kandidaatin tutkinto neljän vuoden korkeakoulussa toimimaan vakituisena virkailijana aktiivisessa tehtävässä . Kuitenkin, kun opiskelijat saavat nelivuotisia tutkintojaan, he voivat toimia reservivirkailijoina sotilasuransa edistämisessä.

Jotkut sotilaskoulut tarjoavat muita ohjelmia varhaisen käyttöönotto -ohjelman lisäksi, kuten Palveluakatemian valmisteluohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille yhden vuoden valmistautumisen siirtyäkseen palveluakatemiaan . Muut koulut tarjoavat kahden vuoden kadettien/ROTC -ohjelman, joka on riippumaton varhaisen käyttöönoton ohjelmasta.

Yhdysvalloissa on neljä sotilaskoulua:

Pääsy sotilaskouluun

Sotilaalliset nuoret korkeakoulut edellyttävät, että lähetät hakemuksen, lukion transkription ja jotkut vaativat SAT/ACT -pisteitä. Jopa ne koulut, jotka eivät vaadi standardoituja testituloksia, voivat käyttää niitä sijoittelutarkoituksiin.

Jos haluat osallistua varhaisen käyttöönoton ohjelmaan, GPA- ja SAT/ACT -vähimmäisvaatimukset vaihtelevat koulun mukaan. Jos sinulla on 2,5 GPA ja 920 SAT -pisteet tai 19 ACT -pisteet, täytät kaikkien ohjelmien vähimmäisvaatimukset.

Lisäksi, ECP: tä varten sinun on läpäistävä lääkärintarkastus, armeijan fyysinen kuntotesti ja suoritettava sotilaskoulutus lukion jälkeen . Voit suorittaa kadettien peruskoulutuksen kesällä lukion jälkeen ennen ECP: hen ilmoittautumista.

Kustannus

Military Junior Collegesin kustannukset vaihtelevat. Wentworthin sotilasakatemiassa, yksityisessä korkeakoulussa, koko osallistumismaksu on yli 32 000 dollaria vuosittain. Kuitenkin, on olemassa apurahoja ja apurahoja . Jos esimerkiksi saat Military Junior College -apurahan, saat täyden lukukausimaksun ja palkkiot, ja saat rahaa kirjoista, univormustasi ja kuukausipalkasta.

texas a ja m pääsyvaatimukset

New Mexico Military Institute, valtion rahoittama korkeakoulu, maksaa noin 20 000 dollaria osavaltion opiskelijoille. Jälleen on olemassa lukuisia apurahamahdollisuuksia ja voit hakea taloudellista tukea.

Onko sotilasopisto oikea sinulle?

On otettava huomioon useita tekijöitä, ennen kuin sitoudut osallistumaan sotilasopistoon sen sijaan, että menisit tavalliseen korkeakouluun. Ennenkaikkea, kuinka motivoitunut olet saada sotilaallista koulutusta ja palvella armeijassa? Jos et ole täysin innostunut palvelemisesta, sinun tulee harkita kahdesti ennen kuin päätät mennä kouluun, joka vaatii sinua viettämään vuosia armeijan palveluksessa valmistumisen jälkeen.

Myös, pystytkö käsittelemään armeijan korkeakoulujen uskomattoman jäsenneltyä ja kurinalaista ympäristöä? Tarvitsetko enemmän vapaa -aikaa ja rentoa ympäristöä, vai oletko innoissasi ajatuksesta saada työntöä fyysisesti ja akateemisesti? Haluatko tuntea ainutlaatuisen toveruuden, jonka koet kadettien kanssa?

Henkilökohtaisesti harkitsin hetkeksi West Pointiin osallistumista. Armeija värväsi minut voimisteluun, ja kun valmentaja soitti minulle ja myi akatemian minulle, olin kiinnostunut. Taloudelliset ja mahdolliset ammatilliset edut armeijasta kuulostivat hyvältä. En kuitenkaan ollut koskaan aiemmin harkinnut liittymistä armeijaan ja epäröin sitoutua viiteen vuoteen valmistumisen jälkeen. En myöskään uskonut menestyväni niin tiukassa ympäristössä; Halusin enemmän vapautta harjoittaa erilaisia ​​etujani.

body_military_drill.jpeg

Kuinka valita, millainen korkeakoulu sopii sinulle

Jos olet kiinnostunut sotilaskoulutuksesta ja korkeakouluopetuksesta, sinulla on useita vaihtoehtoja. Palveluakatemioiden, ylimpien sotilasopistojen ja sotilaskoulujen lisäksi voit liittyä ROTC: hen toisessa korkeakoulussa tai liittyä kadettiohjelma joissain merikouluissa.

On useita tekijöitä, jotka on otettava huomioon päätettäessä, minkä tyyppiseen kouluun haluat osallistua:

Kuinka sitoutunut olet uran aloittamiseen armeijassa?

Jos olet täysin varma, että haluat palvella armeijassa yliopiston jälkeen, palveluakatemiat voivat olla hyvä vaihtoehto sinulle. Jos olet kiinnostunut sotilaskoulutuksesta, mutta et ole täysin sitoutunut sotilasuraan, kenties Senior Military College olisi sinulle parempi.

Haluatko olla siviiliopiskelijoiden ympärillä tai uppoutua sotilasympäristöön muiden kadettien kanssa?

Jos haluat tasapainon tuntua normaalilta opiskelijalta ja saada sotilaskoulutusta, liittyminen ROTC -ohjelmaan perinteisessä yliopistossa on luultavasti paras vaihtoehto. Jos haluat olla ympäristössä, joka on täysin omistettu valmistautumaan palvelemaan sotilasupseeria ja jakamaan kokemuksesi ikätovereidesi kanssa, voit halutessasi osallistua palveluakatemiaan.

Jos haluat enimmäkseen sotilaskoulutuskokemusta, mutta haluat silti altistua säännöllisille opiskelijoille, sinun kannattaa ehkä harkita yhtä SMC: tä, jolla on ei-kadettisia opiskelijoita.

Jos haluat kadettikokemuksen ja säännöllisen opiskelukokemuksen, voit mennä Military Junior College -kouluun ja siirtyä sitten 4-vuotiseen korkeakouluun.

Oletko kilpailukykyinen hakija?

Palveluakatemioihin on erittäin vaikea päästä. Jos sinulla ei ole erinomaisia ​​arvosanoja ja testituloksia, et ehkä voi saada ehdokkuutta tai päästä johonkin akatemiaan. Jos et ole lähellä akatemioiden keskimääräistä GPA- tai testitulosta, kannattaa harkita yhtä vähemmän valikoivista SMC -tuotteista.

Toinen vaihtoehto on mennä Military Junior College -kouluun, jossa voit liittyä varhaisen käyttöönoton ohjelmaan, tai voit suorittaa Service Academy -valmennusohjelman, jos olet päättänyt mennä palveluakatemiaan.

Miten talous vaikuttaa päätökseesi?

Toivottavasti taloudella ei ole liikaa roolia päätöksessäsi, mutta raha on melkein aina tekijä. Ilman apurahoja tai apurahoja palveluakatemiat tarjoavat ylivoimaisesti parhaan rahoitustarjouksen. Taloudellisen tuen avulla saatat kuitenkin saada vastaavan tilanteen Senior Military Collegessa tai Junior Military College -oppilaitoksessa.

Yliopiston valitseminen

Sen tyyppisen koulun lisäksi, johon päätät osallistua, on tärkeää valita sinulle sopivin korkeakoulu . Oppia miten valita yliopisto . Varmista myös, että teet riittävästi korkeakoulututkimus ennen kuin haet.

Jotkut tekijät, jotka on otettava huomioon tutkimusta tehdessäsi, ovat koulujen sijainti, perustutkinto, valikoivuus, akateemiset ohjelmat ja kampuksen kulttuuri.

kuinka kauan esseen pitäisi olla

Voit käyttää yliopiston verkkosivustoja, etsijöitä , oppaat , sijoituslistoja ja etsi verkkosivustoja auttamaan tutkimuksessasi.

Lisäksi saatat haluta kuulla neuvonantajien, opettajien, nykyisten opiskelijoiden ja alumnien kanssa auttaaksesi sinua yliopistopäätöksessäsi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä tarvitset Charlestonin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

14 parasta tietotekniikkakoulua

Mitkä ovat huipputietotekniikan koulut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien parhaat tietotekniikan verkkokoulut.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Leojen yhteensopivuus: Kenen kanssa leot ovat parhaiten yhteensopivia?

Mitkä ovat leo-yhteensopivia merkkejä? Katso täydellinen opas leojen yhteensopivuudesta oppiaksesi, mitkä ovat yhteensopivia leijonan horoskoopin kanssa.

Omaisuuden tuotto: mitä se on ja miten sitä käytetään

Mikä on omaisuuden tuotto? Erotamme ROA -kaavan auttaaksemme sinua ymmärtämään, miten sitä käytetään tehokkaasti.

UNCG ACT -pisteet ja GPA

Onnistunut Harvard-sovellus (täydellinen yhteinen sovellus + täydennysosa)

Tässä on TÄYDELLINEN sovellus, joka sai minut jokaiseen kouluun, johon haen, mukaan lukien Harvard, Stanford ja Princeton. Katso yhteinen sovellukseni, henkilökohtaiset esseeni ja suosituskirjeet ja opi strategioita omalle korkeakoulusovelluksellesi.

Enneagrammin tyyppi 8: Itsevarma suoja

Oletko Enneagram-tyyppi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagrammi on rakkaudessa ja parisuhteessa.

York College pääsyvaatimukset

Langstonin yliopiston pääsyvaatimukset

Lyndon State Collegen pääsyvaatimukset

Oklahoman tiede- ja taideyliopiston pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Albanyn yliopisto SAT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Henry M.Gunnin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Henry M. Gunnin lukiosta Palo Altossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Alamitos High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Alamitos High Schoolista paikassa Garden Grove, CA.

Moravian College pääsyvaatimukset

Centenary College of Louisiana Pääsyvaatimukset

Varhainen toiminta vs. varhainen päätös: Mikä on ero?

Päätetäänkö varhaisen toiminnan ja varhaisen päätöksen välillä? Ota selvää eroista, jotta et tee väärää päätöstä yliopistosovelluksissa.

Täydellinen luettelo yhteisöpalvelun apurahoista

Oletko tehnyt yhdyskuntapalvelua ja mietit, mitä apurahoja olet oikeutettu saamaan? Katso täältä täydellinen luettelo yhteisöpalveluista.

Täydellinen opas: CSU -pääsyvaatimukset

McNeesen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Florida Southern Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka aloittaa maksaminen opiskelijoille hyvistä arvosanoista tehokkaasti

Harkitsetko lasten maksamista hyvistä arvosanoista? Opi opiskelijoiden käteiskannustimien eduista ja haitoista ja niiden onnistuneesta toteuttamisesta.

UT Arlingtonin SAT -tulokset ja GPA