Mitä ovat NCAA -divisioonat? Lohko 1 vs 2 vs 3

ominaisuus_NCAA

Olet todennäköisesti kuullut yliopisto -urheilun eri osastoista, mutta miten ne on järjestetty ja miksi niitä on enemmän kuin yksi? Ja jos haluat olla opiskelijaurheilija, mikä jako on sinulle paras?

Tässä artikkelissa, Hajotan erot NCAA -osastojen välillä, jotta saat paremman käsityksen siitä, mikä erottaa divisioonan I, II ja III koulut. . Niille teistä, jotka haluavat osallistua kollegiaaliseen yleisurheiluun, saatte käsityksen siitä, mikä divisioona sopisi parhaiten kiinnostuksen kohteisiinne ja kykyihisi. Niille teistä, jotka eivät halua kilpailla, mutta välität urheilusta, voit käyttää tätä opasta selvittääksesi, onko korkeakoulun urheiluryhmien jako ratkaiseva tekijä valittaessa korkeakoulua.Mikä on NCAA?

NCAA on National Collegiate Athletic Association. Se on kollegiaalisen yleisurheilun tärkein hallintoelin . Yli 1200 korkeakoulua ja yliopistoa on NCAA: n jäseniä. Se on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka tuo noin miljardin dollarin tulot vuosittain.

Yleisesti ottaen NCAA -divisioonat erottavat koulut kilpailun tason ja urheiluosastojensa resurssien mukaan. Useimmat televisiossa näkemäsi kollegiaaliset urheilutapahtumat maaliskuun hulluudesta College World Seriesiin ovat Division I -koulujen välisiä kilpailuja.

Division I tarjoaa korkeimman kilpailun ja Division I koulujen urheiluosastoilla on suurimmat budjetit. Division III on NCAA: n alin kilpailu, ja Division III -kouluilla on myös pienimmät urheilulajien budjetit.

Mitkä ovat NCAA: n velvollisuudet?

NCAA: n ensisijaiset tehtävät ovat valvoa mestaruuskilpailuja ja valvoa ja vahvistaa säännöt jäsenlaitoksilleen . Monet NCAA: n säännöt koskevat taloudellista tukea urheilijoille, rekrytointia ja urheilijoiden kelpoisuuden määrittämistä. Lisäksi NCAA on vastuussa muutoksista joidenkin sen hallitsemien urheilulajien sääntöihin.

NCAA: n jäsenlaitokset on jaettu kolmeen divisioonaan: Division I, II ja III .

Jalkapallon osalta Division I on edelleen jaettu Football Bowl Subdivision -kouluihin (FBS) ja Football Championship Subdivision Schools (FCS).

Divisioonien tarkoituksena on luoda tasa -arvo ja tasapuolisemmat toimintaedellytykset kollegiaalisessa urheilussa. Myös divisioonien olemassaolo antaa pienemmille kouluille, joilla on vähemmän resursseja, mahdollisuuden kilpailla mestaruuksista.

body-rugby-polvillaan-urheilu-intramural

Kilpailuun NCAA -urheilussa liittyy arvostusta ja julkisuutta, etenkin suururheilun korkeimmilla tasoilla. Esimerkiksi Butler, hieman tuntematon koulu Indianapolisissa, sai 639 miljoonaa dollaria julkisuus saavuttamalla NCAA: n miesten divisioonan I koripallon pudotuspelien viimeisen pelin vuonna 2010.

Kalifornian yliopisto, san diego

Korkeakoulut haluavat mahdollisuuden altistumiseen ja arvovaltaan, jonka NCAA: n osallistuminen voi antaa heille. Yleensä mitä korkeampi jako, sitä enemmän julkisuutta koulu voi saada yleisurheiluohjelmansa kautta. Jopa alemmilla tasoilla NCAA -urheiluohjelmat tuottavat kuitenkin julkisuutta ja houkuttelevat opiskelijoita (ja heidän opetustaan) ympäri maailmaa.

Mennään syvemmälle jokaisesta NCAA -divisioonasta määrittääksemme niiden väliset erot.

Division I

Division I -kouluilla on suurimmat opiskelijakunnat, suurimmat urheilubudjetit ja urheilullisimmat apurahat . Yli 350 koulua, jotka järjestävät yli 6000 joukkuetta ja tarjoavat mahdollisuuksia yli 170 000 opiskelijaurheilijalle, ovat NCAA Division I: n jäseniä.

Kaikki suuret urheilukonferenssit, mukaan lukien SEC, Big 10, Pac 12 ja ACC, koostuvat Division I -kouluista.

Ivy League Institutions ovat Division I, mutta ne eivät tarjoa urheilullisia apurahoja . Ivy League -koulut ovat Brown, Columbia, Cornell, Dartmouth, Harvard, Pennsylvanian yliopisto, Princeton ja Yale.

NCAA: n säännöt divisioonan I kouluille

NCAA asettaa standardit jäsenlaitoksilleen, joiden on täytettävä, jotta koulu saavuttaa tai säilyttää Division I -aseman. Nämä säännöt on asetettu takaamaan kilpailutasapaino ja sukupuolten tasa -arvo .

Lisäksi jalkapalloa ja koripalloa varten on erityiset säännöt. Koska nämä ovat urheilulajeja, jotka tuottavat eniten tuloja, niitä seurataan tarkemmin, ja ero urheilijoiden ja harrastajien välillä on paljon suurempi.

Divisioonan I koulujen on sponsoroitava vähintään kuusi urheilulajia miehille ja kahdeksan urheilulajia naisille.

Jokainen pelikausi (syksy, talvi ja kevät) on edustettava kummankin sukupuolen mukaan.

Muu urheilu kuin jalkapallo ja koripallo, Division I -koulujen on pelattava 100% vähimmäismäärästä kilpailuja Division I -vastustajia vastaan . Kaikkien pelien vähimmäismäärän ylittävän on oltava 50% Division I.

Miesten ja naisten koripallojoukkueet joutuvat pelaamaan kaikki paitsi kaksi peliä divisioonan I joukkueita vastaan.

Miesten koripallojoukkueiden on pelattava 1/3 peleistään kotiareenallaan.

kuinka päästä georgetowniin

Divisioonan I koulujen on täytettävä yleisurheiluohjelmansa vähimmäisrahoituspalkinnot, ja jokaiselle urheilulajille myönnetään enimmäispalkinto, jota Division I -koulu ei voi ylittää.

FBS (Football Bowl Subdivision)

FBS on korkeimman tason kollegiaalinen jalkapallo . FBS -koulut osallistuvat kulho -peleihin. FBS -jalkapallossa on säälimätön määrä rahaa, niin paljon, että eniten palkatut FBS -valmentajat ansaitsevat yli 7 miljoonaa dollaria vuosittain. Vuonna 2019 Forbes arvioi Texas A&M -jalkapallojoukkueen arvoksi 147 miljoonaa dollaria.

FBS -joukkueiden on täytettävä läsnäolovaatimukset. FBS -joukkueen on keskimäärin 15 000 henkilöä tosiasiallisesti tai maksullisesti läsnä kotiottelua kohden. Osallistumisvaatimukset on täytettävä kerran kahden vuoden aikana. Vuonna 2018 keskimääräinen läsnäolo FBS: n kotipelissä oli 41 856 . Jos joukkue ei voi edes keskimäärin 15 000 ihmistä, se ei todennäköisesti voi olla kilpailukykyinen muiden FBS -joukkueiden kanssa.

FBS: ssä on sekä julkisia että yksityisiä korkeakouluja. Esimerkkejä yksityisistä FBS -kouluista ovat Stanford, Notre Dame, Duke ja Northwestern. Esimerkkejä julkisista FBS -kouluista ovat Alabama, Oklahoma, UCLA ja Michigan.

body_FBS

Alabaman yliopiston jalkapallojoukkue pitää hauskaa presidentti Obaman kanssa

tutkimuspaperien aiheita yliopistolle

FCS (Football Championship Subdivision)

FCS on kollegiaalisen jalkapallon seuraava korkein taso FBS: n jälkeen . FCS-koulut osallistuvat NCAA-mestaruuteen.

FCS -tiimien ei tarvitse täyttää läsnäolovaatimuksia, mutta voit vain verrata osallistumislukuja FBS -koulujen lukuihin, Vuoden 2018 keskiarvo FCS: n kotiotteluita oli 7853 .

Esimerkkejä FCS: n yksityisistä kouluista ovat Harvard, Princeton, Dartmouth ja Colgate. Esimerkkejä FCS: n julkisista kouluista ovat Cal Poly San Luis Obispo, UC Davis, North Dakota State University ja Illinois State University.

Division II

Lähes 300 koulua kuuluu divisioonaan II. Division II -koulut tarjoavat edelleen urheilullisia apurahoja, mutta apurahoja on vähemmän kuin Division I: ssä. Täysi urheilulliset apurahat ovat yleisempiä divisioonassa I; useimmat divisioonan II urheilijat saavat osittaisia ​​urheilullisia apurahoja .

Koulut ja urheiluosastojen budjetit ovat pienemmät divisioonassa II kuin divisioonassa I. Vaikka Division I -koulut matkustavat usein kansallisesti kilpaillakseen, alueelliset kilpailut hallitsevat divisioonan II aikatauluja.

Esimerkkejä divisioonan II kouluista ovat UCSD, University of West Florida, Northern Michigan University, Oklahoma Baptist University ja Valdosta State University.

Divisioonan II koulujen säännöt

Aivan kuten divisioonan I kouluissa, NCAA asettaa standardit divisioonan II kouluille säilyttääkseen kilpailutasapainon, mahdollisuudet kaikille urheilijoille ja tasa -arvon.

Divisioonan II koulujen on sponsoroitava vähintään viisi urheilulajia miehille ja viisi naisille (tai neljä miehille ja kuusi naisille), jossa on kaksi joukkuelajia kutakin sukupuolta kohden ja jokainen pelikausi edustaa kumpaakin sukupuolta.

Jokaisella lajilla on kilpailut ja osallistujat. Jalkapallon sekä miesten ja naisten koripallon on pelattava vähintään 50% peleistään divisioona II, FBS tai FCS vastaan.

Toisin kuin divisioona I, koripallo- tai areenapelivaatimuksille ei ole läsnäolovaatimuksia. Jokaiselle urheilulajille on myönnetty enimmäistuki.

Divisioona III

Division III on suurin kaikista NCAA -divisioonista . Division III: ssa on 444 oppilaitosta ja yli 170 000 opiskelijaurheilijaa.

Keskeinen ero Division III: ssa on se, että urheilullisia apurahoja ei ole . Suurin osa urheilijoista saa kuitenkin jonkinlaista akateemista tai tarvepohjaista apua. Lisäksi D III: ssa on lyhyempiä harjoitustunteja ja vähemmän matkoja peleihin.

Division III: ssa painotetaan urheilussa kilpailemisen arvoa osallistujalle. Tulojen tuottamiseen tai tapahtumien luomiseen katsojille ei keskitytä vähemmän.

Esimerkkejä Division III -kouluista ovat Babson College, California Institute of Technology, Emory, Eastern Connecticut State University ja Rochesterin yliopisto.

body_footballplaya

Divisioonan III koulujen säännöt

Division III: n säännöt on suunniteltu tasa -arvon ylläpitämiseksi ja sen varmistamiseksi, että koulut tarjoavat vähimmäismäärän mahdollisuuksia kaikille urheilijoille.

yhteensopivin merkki Jousimiehen kanssa

Divisioonan III koulujen on sponsoroitava vähintään viisi urheilulajia miehille ja viisi naisille. jossa on kaksi joukkuelajia kutakin sukupuolta kohden ja jokainen pelikausi edustaa kumpaakin sukupuolta.

Jokaiselle urheilulajille on asetettu kilpailu- ja osallistujaminimit.

Suurimmat erot NCAA -osastojen välillä

Division I -joukkueet ovat arvostetuimpia, niillä on eniten rahaa ja heillä on korkein urheilijoiden taso. Divisioonan I koulut ovat myös keskimäärin suurimpia.

Division II tarjoaa edelleen apurahoja, mutta ne ovat harvinaisempia ja pienempiä, ja Division II -kouluissa on tyypillisesti vähemmän urheiluosastojen varoja ja vähemmän urheilujoukkueita kuin Division I -kouluissa. Divisioonan I kouluissa on keskimäärin 18 urheilulajia ja divisioonan II kouluissa 15 urheilulajia .

Division III ei tarjoa urheilullisia apurahoja, sillä on yleensä alhaisin kilpailu, mutta suurin osallistujamäärä kaikissa divisioonissa. Division III -koulut tarjoavat keskimäärin 18 urheilulajia koulua kohden. Myös divisioonassa III on korkein keskimääräinen prosenttiosuus urheiluun osallistuvasta opiskelijakunnasta .

Tässä erittely näiden lukujen mukaan eroja NCAA -osastojen välillä .

Yleisesti, suurimmat erot divisioonien välillä ovat perinteisessä tuloja tuottavassa jalkapallossa ja miesten koripallossa. Vaikka kotijalkapallo -otteluiden keskimääräinen osallistuminen FBS -kouluun on yli 44 000, kotijalkapallo -otteluiden keskimääräinen osallistuminen Division III -kouluun on alle 2000. Monet FBS: n päävalmentajat saavat monen miljoonan dollarin palkkaa. Samaan aikaan monilla divisioonan III jalkapallovalmentajilla on myös opetuspaikkoja oppilaitoksissa tulojensa täydentämiseksi.

On tärkeää huomata se vain siksi, että koulu on alemmassa jaossa, ei tarkoita, että sen oppilaskunta ei välitä urheilusta tai että koulu ei ole niin kiinnostunut urheilijoistaan. Monilla divisioonan II ja III kouluilla on intohimoinen fanijoukko erityisesti korkean profiilin urheilulajeissa ja joukkueissa, jotka säännöllisesti kilpailevat mestaruuksista.

Muut korkeakoulujen väliset urheiluliitot

NCAA: n lisäksi on kaksi muuta hallintoelintä kollegiaalien välisessä urheilussa, NAIA ja NJCAA.

Kansallisella yliopistojenvälisen yleisurheilun yhdistyksellä tai NAIA: lla on noin 300 jäsenlaitosta. NAIA -koulut ovat pienempiä ja niillä on suhteellisen alhaiset urheilulajien budjetit, suunnilleen samaan tapaan kuin Division III -koulut.

ap maailmanhistorian käytäntö dbq 2020

Toisin kuin NCAA Division III, NAIA -koulut tarjoavat kuitenkin urheilullisia apurahoja. Esimerkkejä NAIA -kouluista ovat Morningside College, Mayville State University ja Florida Memorial University. NAIA: lla ei ole NCAA: n arvostusta, mutta se tarjoaa vaihtoehdon pienemmille kouluille, jotka haluavat kilpailla.

National Junior College Athletics Association tai NJCAA on kahden vuoden korkeakoulujen urheilulautakunta. NJCAA: n jäsenet voivat myös tarjota urheilullisia apurahoja.

Stipendirajat urheilun ja osaston mukaan

Niille teistä, jotka toivovat saavansa urheilullisen apurahan, seuraava kartoittaa auttaa antamaan sinulle käsityksen kunkin urheilulajin käytettävissä olevista urheilullisista apurahoista jokaisessa divisioonassa. Jos yrität saada urheilullisen apurahan korkeakoululle, tämä kaavio voi kertoa sinulle käytettävissä olevista mahdollisuuksista, ja näet erot saatavilla olevissa urheilullisissa apurahoissa eri ryhmissä. Jotkut näistä numeroista ovat muuttuneet hieman, mutta ne ovat suunnilleen tarkkoja.

Saatat huomata, että useimmissa urheilulajeissa ei ole yhtä monta apurahaa saatavilla samassa lajissa samassa jaossa miehille ja naisille. Ensisijainen syy tähän on se, että NCAA haluaa sekä eettisistä että oikeudellisista syistä, että koulut antavat suunnilleen saman määrän tukea miehille ja naisille; koska jalkapallo -apurahoja on niin paljon, naisille on myönnetty enimmäisapurahoja useimmissa muissa urheilulajeissa .

Lisäksi, vaikka joillakin urheilulajeilla on enemmän apurahoja NJCAA-tasolla kuin NCAA-tasolla, muista, että apurahat ovat arvokkaampia NCAA-tasolla, koska kaksivuotiset korkeakoulut ovat paljon halvempia.

Lopuksi kaaviossa näet termin `` head count sports '' joidenkin urheilulajien vieressä. Päälaskenta -urheilu voi tarjota vain täysiä apurahoja. Päälaskentalajeja ovat FBS -jalkapallo, Division I -koripallo, Division I -naisten voimistelu ja Division I -lentopallo . Useimmat urheilulajit eivät ole urheilulajeja ja tarjoavat myös osittaisia ​​apurahoja.

Loppuhuomautus: Mikä NCAA -osasto on paras sinulle?

Jokaisella NCAA -osastolla on etuja ja haittoja, ja voit päättää prioriteettisi ja toiveidesi perusteella, mikä osasto voi olla sinulle paras.

Jos olet urheilija, sinun pitäisi olla realistinen nykyisestä taitotasostasi, urheilullisista tavoitteistasi ja halustasi kilpailla. Jos haluat mennä olympialaisiin tai tulla urheilusi ammattilaiseksi, sinun pitäisi ehkä osallistua Division I -kouluun ja testata itsesi huippu -urheilijoita vastaan. Jos sinut palkataan vain II -luokan kouluissa, sinun on ehkä parasta osallistua johonkin niistä ja saada paremmat mahdollisuudet kilpailla sen sijaan, että kävelisit I -luokan koulussa etkä mahdollisesti saisi mahdollisuutta osallistua todellinen peli.

Jos olet urheilun ystävä, ehkä nautit ympäristöstä Division III -tapahtumissa, joissa pääset todella lähelle toimintaa ja usein ilmaiseksi. Tai ehkä haluat mieluummin mennä FBS -kouluun saadaksesi mahdollisuuden olla stadionilla 100 000 muun huutavan fanin kanssa ja katsoa säännöllisesti koulusi kilpailua kansallisessa televisiossa.

Ihannetapauksessa yleisurheilun pitäisi olla vain yksi tekijä korkeakoulupäätöksesi määrittämisessä, ja sen pitäisi olla vähemmän huolestuttavaa kuin tutkijat. Urheilulla voi kuitenkin olla suuri rooli kollegiaalisessa kokemuksessasi. Koulusi NCAA -osastolla on tärkeä rooli sen määrittämisessä, millainen opiskelukokemuksesi tulee olemaan.

body_basketball-1

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Kysymyksiä ASVAB-pisteistäsi? Selitämme ASVAB-pisteet, joita tarvitset armeijalle, ilmavoimille ja muille armeijan haaroille.

Pitäisikö sinun saada STEM -tutkinto?

Harkitsetko STEM -ohjelmaa? Tutustu huippuluokan STEM -pääaineiden luetteloon saadaksesi ideoita ja vinkkejä oikean STEM -tutkinnon löytämiseen.

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Tässä oppaassa selitetään, mikä määrittää AP-luokan vaikeuden ja kuinka päättää, onko AP World haastava sinulle.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Kuinka tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi

Mitä tarvitaan kansallisten ansioiden semifinalistiksi pääsemiseksi? Selitämme NMSQT -prosessin, luetellaan PSAT -raja -arvot ja tarjoamme valmistelustrategioita.

10 parasta sisustuskoulua Yhdysvalloissa

Luettelomme kymmenen parhaan sisustuskoulun joukosta auttaa sinua löytämään sinulle parhaan sisustuskoulun.

Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

Etsitkö SAT -matematiikan käytännön ongelmia ja kysymyksiä? Tässä on joukko ilmaisia ​​resursseja, joilla voit testata matemaattisia taitojasi.

Mitä eroa? Tuetut vs tukemattomat lainat

Vertaatko tuettuja ja tukemattomia lainoja ja haluat tietää, mitä eroa niiden välillä on? Lue koko oppaamme koroista, palkintosummista ja opiskelijaveloista.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.

Mitä tarvitset VCU: lle: ACT -tulokset ja GPA

San Diegon yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jackson State Universityn pääsyvaatimukset

Sacred Heart University SAT -pisteet ja GPA

Parhaat kesäaskartelut lapsille: 25 hauskaa, helppoa ideaa

Tarvitsetko kesäkäsityksiä esikoululaisille, pikkulapsille tai vanhemmille lapsille? Tutustu luetteloomme hauskoista ideoista, jotka taatusti pitävät pienet mielessä.

Averettin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

12 parasta journalismikoulua

Etsitkö parhaita journalismikouluja? Tutustu luetteloon parhaista undergrad-raportointiohjelmista, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen yliopiston sinulle.

Täydellinen opas: College of Charleston SAT -pisteet ja GPA

Tyynenmeren luterilaisen yliopiston pääsyvaatimukset

SUNY Cortlandin pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen asiantuntija-analyysi: Dylan Thomas 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Yritätkö ymmärtää `` Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' merkitystä? Katso täydellinen analyysi Dylan Thomasin kuuluisasta runosta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

ACT-esimerkkikysymykset: Jokainen kysymystyyppi selitetty

Etsitkö esimerkkikysymyksiä ACT: stä? Olemme keränneet kaikenlaiset ACT-kysymykset ja selittäneet, miten ne näkyvät testissä, joten tiedät mitä odottaa.

Esimerkki suosituskirjeestä sisäistä edistämistä varten

Suositteletko työntekijää ylennykseen? Tutustu esimerkkiviittauskirjeeseemme ja opi kirjoittamaan tehokas suositus.