Mitkä ovat Ivy League -koulut? Pitäisikö sinun mennä yhteen?

feature_whatistheivyleague.jpg

Kun kuulemme lauseen Ivy League, useimmat meistä ajattelevat todennäköisesti rikkaita ihmisiä, jotka sitovat villapaitoja kaulaansa. Uskokaa tai älkää, siinä on paljon enemmän. Ivy League on ryhmä eliittiopistoja, joilla on pitkä historia vaikuttavista saavutuksista ja merkittävistä alumneista. Mutta miten tämä tapahtui? Millaiset nämä koulut todella ovat? Lue lisää saadaksesi lisätietoja Ivy-liigan muodostumisesta, sen jäsenkouluista ja siitä, pitäisikö sinun harkita hakemista.

Lyhyt historia Ivy-liigasta

Ivy League koostuu kahdeksasta Yhdysvaltain vanhimmista ja arvostetuimmista yliopistoista. Nämä koulut perustivat alun perin liigan, joka perustui yhteisiin etuihinsa sekä akateemikoissa että yleisurheilussa.mitä retorisia välineitä on

Täydellinen luettelo Ivy League -kouluista:

  • Brown University (perustettu 1746)
  • Columbian yliopisto (perustettu 1754)
  • Cornellin yliopisto (perustettu 1865)
  • Dartmouth College (perustettu 1769)
  • Harvardin yliopisto (perustettu 1636)
  • Pennsylvanian yliopisto, AKA UPenn (perustettu 1740)
  • Princetonin yliopisto (perustettu 1746)
  • Yalen yliopisto (perustettu 1702)

Vaikka koulut itse ovat peräisin paljon ennen Amerikan vallankumousta, termi Ivy League on ollut olemassa lyhyempää aikaa kuin luulisi. Suosituin alkuperätarina on, että termin loi 1930-luvun alkupuolella New York Herald-Tribune -sivuston urheilutekijä. joka valitti kattavansa jalkapallopelin Columbian ja UPennin välillä sen sijaan, että pelaisi hänen alma materiaan, Fordhamin yliopistoa. Hän viittasi jonkin verran halveksivasti Columbiaan ja UPenniin vanhoina murattipinnoitettuina kouluina ja käytti ensimmäisenä termiä Ivy League seuraavassa artikkelissa.

Tarrasta tuli virallinen vasta vuonna 1945, jolloin kahdeksan koulun presidentit kokoontuivat sopimukseen 'Vahvistaakseen aikomuksensa jatkaa jalkapalloliittojen välistä jalkapalloa siten, että pelin arvot säilyvät samalla kun se pidetään sopusoinnussa akateemisen elämän päätavoitteiden kanssa.' Pohjimmiltaan he tekivät tehtävänsä työskennellä yhdessä tasapainottaakseen yleisurheilun ja tutkijoiden korkeakouluissa (alun perin vain jalkapallo, mutta myöhemmin laajennettu muihin urheilulajeihin). He kutsuisivat itseään Ivy-liigaksi.

body_justiceleague.jpg Ivy League on eräänlainen kuin Justice League, paitsi silloin kun se alun perin perustettiin, vain rikkaat valkoiset kaverit voisivat olla osa sitä. No, luultavasti se pätee myös Justice League -joukkueeseen. Nyt olen masentunut.

Kaksi yliopistojen välistä komiteaa muodostettiin, yksi, joka pani täytäntöön Ivy League -urheilun kelpoisuussäännöt (ja koostui pääosin yliopiston dekaaneista) ja toinen, joka vahvisti yleisen urheilupolitiikan (koostui urheilujohtajista). 1950-luvun puolivälistä lähtien nämä koulut alkoivat järjestää kilpailuja keskenään erilaisissa urheilulajeissa. Ivy League lisäsi myöhemmin valintakomiteat sisäänpääsyä ja taloudellista tukea varten, kun organisaatio otti akateemisen painopisteen.

Vaikka Ivy-liigan perustaminen juurtui yleisurheiluun, nykyään nämä koulut ovat tunnettuja akateemisesta arvostuksestaan ​​ja kuuluisista alumneistaan. Kaikilla Ivy League -oppilaitoksilla on suuret lahjoitukset, jotka ovat tulleet varakkaiden alumnien vuosien mittaisista panoksista. Ivy League -kouluja pidetään usein elitismin symboleina, koska ne houkuttelevat varallisuuden perinnöistä kotoisin olevia opiskelijoita, mutta ne tarjoavat suuria taloudellisia tukipaketteja heikommassa asemassa oleville opiskelijoille heidän suurten kykyjensä vuoksi.

Ivies edustaa maan valikoivimpia ja tunnetuimpia korkeakouluja. Ivy-liigan kouluilla on ollut enemmän aikaa kuin useimmilla muilla korkeakouluilla maineensa kasvattamiseksi keräämällä erittäin menestyviä tutkinnon suorittaneita. Kilpailukykyisten perustutkinto-ohjelmien lisäksi Ivy League -yliopistot tarjoavat joitain parhaita laki- ja lääketieteen ammattilaisia.

kehon_teos.jpg Gavel Banging 101 on ylivoimaisesti paras lakikoululuokka, mutta finaalit voivat olla hieman kaoottisia.

Ivy League -koulut: erityispiirteet

Luettelon jokaisen Ivy League -oppilaitoksen ilmoittautumis-, pääsy- ja lukukausitilastot, jotta saat paremman käsityksen siitä, miten ne eroavat toisistaan:

Koulu Sijainti Undergrad-ilmoittautuminen Hyväksymisprosentti Vuosittaiset kustannukset US News Sijoitus
Ruskea Providence, RI 7,160 6,9% $ 76,504 14
Columbia New York, NY 6,245 6,3% $ 74,065 3
Cornell Ithaca, NY 15,043 10,9% $ 75,162 18
Dartmouth Hannover, NH 4,459 8,8% $ 77,131 13
Harvard Cambridge, MA 6,755 5,0% $ 72,391 2
UPenn Philadelphia, PA 10,019 8,1% $ 71,056 8
Princeton Princeton, NJ 5,422 5,8% $ 69,950 1
Yale Hartford, CT 6,092 6,5% $ 77,750 4

Lähteet: Yhdysvaltain uutisten parhaiden kansallisten yliopistojen luettelo , jokaisen koulun viimeisin yhteinen tietojoukko tai vastaava tietojoukko

Ovatko Ivy League -koulut todella parempia kuin muut yliopistot?

Ivy-liigan jäsenet saattavat olla maan arvostetuimpia korkeakouluja, mutta antavatko he todella paremman koulutuksen kuin muut koulut, joilla on samanlainen hyväksymisaste?

Tärkein syy, että Ivy League -koulu voi olla parempi kuin mikään muu huipputason yliopisto, johtuu nimen tunnustamisesta. Ivy League -oppilaitoksen tutkintotodistus voi avata sinulle ovet, koska työnantajat ja jatko-opiskelijoiden vastaanottajat tietävät heti, että olet käynyt erittäin kilpailukykyisessä koulussa. Ivy League -yliopistoilla on suuri kansainvälinen maine, jota monet muut korkeakoulut eivät voi vaatia. Saat myös mahdollisuuden verkostoitua erittäin menestyvien ja vaikutusvaltaisten alumnien kanssa.

vesimies paras avioliitto

Silti sinun tulisi pitää se mielessä Ivy-liigan koulujen välillä on suuria eroja maineen suhteen. Perinteisen kolmen parhaan, Harvardin, Yalen ja Princetonin, nähdään olevan hieman vaikuttavampia kuin vähemmän selektiiviset Ivies kuten Cornell tai Dartmouth. He ovat kaikki arvostettuja kouluja, mutta pääsy yhteen Ivy League -kouluun ei ole samanlaista kuin päästä niihin kaikkiin.

Tästä ja muista syistä on riskialtista olettaa, että Ivy League -luokitukset lopputuloksena ovat 'menestyvämpiä' kuin muut opiskelijat. Menestys on enemmän opiskelijan luontaista halua ja kykyä kuin mitä koulua hän lopulta käy. Yksi tutkimus totesi, että 'parempi tulojen ennustaja oli keskimäärin SAT-pisteet valinnaisimmasta koulusta, johon teini-ikäinen sovelsi, eikä oppilaitoksen tyypilliset pisteet.' Toisin sanoen opiskelijat, jotka hakivat Ivy League -kalibreja kouluja, mutta päätyivät käymään vähemmän valikoivissa oppilaitoksissa, eivät menestyneet huonommin kuin heidän eliittikoulujensa.

body_ambition.jpg Kunnianhimo on yksi menestyksen tärkeimmistä tekijöistä. On myös hyvä kantaa raskas salkku aina. Ihmiset palkkaavat sinut todennäköisemmin, jos sinulla on yksi suhteettoman vahva käsivarsi.

Totuus on se Ivy League -oppilaitoksilla ei ole aina korkealaatuista opetusta perustutkinto-opiskelijoille. Kaiken kaikkiaan heillä on taipumus keskittyä hyvin akateemisen tutkimuksen tekemiseen säilyttääkseen asemansa akateemisen maailman eturintamassa. Professorit saattavat olla vähemmän kiinnostuneita opetuksesta kuin henkilökohtaisista projekteistaan; Vaihtoehtoisesti koulut saattavat päätyä palkkaamaan tonnia lisätiedot pitää kustannukset alhaisina. Voit päätyä parempaan oppimiskokemukseen pienessä, erittäin valikoivassa korkeakoulussa, joka rekisteröi yksinomaan perustutkinnon suorittaneita opiskelijoita koska professorit ovat ensisijaisesti opettamassa.

Ivy League -oppilaitokset eivät myöskään ole ainoita kouluja, joista saat inspiraatiota hämmästyttävistä asioista, joita opiskelijat ympärilläsi tekevät. Maassa on monia valikoivia korkeakouluja ja yliopistoja, jotka houkuttelevat motivoituneita opiskelijoita ja joilla on oppimisympäristöt, jotka haastavat sinut. Vaikka Iviesillä on runsaasti intensiivisiä opiskelijoita, heillä ei todellakaan ole yksinoikeutta perustutkinnon suorittaneiden lahjakkuuksiin.

Yhteenvetona, tässä on kaavio, joka kertoo kuinka erilaiset ei-Ivy-yliopistot verrataan Ivy League -kouluihin. Plus-merkki osoittaa, että tämän tyyppinen korkeakoulu on kiistatta parempi kuin Ivy League -koulut vasemmalla määritellyssä luokassa. Miinusmerkki osoittaa, että se ei ole aivan yhtä hyvä. Yhtäläisyysmerkki osoittaa, että korkeakoulutyyppi on verrattavissa Ivy-liigan korkeakouluihin.

Huipputason tutkimusyliopistot

(Stanford, MIT)

Ylimmän tason pienet opettajakoulut

(Amherst, Pomona)

Hieman matalammat yliopistot

(16-30 US News )

Maine (kansallinen ja kansainvälinen) = - -

Perustutkinto-opetus

= + =
Tutkimusmahdollisuudet = - =
Tutkijakoulun potentiaali = = -
Opiskelijoiden kaliiperi = = -

Pitäisikö sinun hakea Ivy League -kouluihin?

Mahdollisuus mennä Ivy League -yliopistoon saattaa kuulostaa hyvältä, mutta ennen kuin päätät hakea, sinun on otettava huomioon muutama erilainen tekijä. Näin sinun on tehtävä ennen sovelluksen lähettämistä.

Tarkista pätevyytesi

Jotta kannattaa hakea mihinkään näistä kouluista, sinun tulee esiintyä akateemisesti erittäin korkealla tasolla. Jopa Iviesissä, joiden hyväksymisaste on yli 8 prosenttia (Cornell, Dartmouth, UPenn), vakavilla hakijoilla on erittäin vaikuttavat lukiolaulut ja testitulokset. Esimerkiksi Cornellissa keskimääräinen SAT-pisteet hyväksytyille opiskelijoille on 1480.

Jos haluat saada hyvät mahdollisuudet pääsyyn useimmissa Iviesissä, sinun pitäisi ampua vähintään 1520 SAT-pisteet tai 33 ACT-pisteet. Useimpien Ivy League -yliopistoihin hyväksyttyjen opiskelijoiden GPA-arvot ovat vähintään 4,0. Oletetaan, että olet käynyt vaikeimmat kurssit lukiossa ja olet vähintään luokkasi 5-10 prosentin kärjessä.

Kuten ehkä tiedätte, Harvard, Yale ja Princeton ovat tunnetusti valikoivimpia Iviesistä (vaikka Columbia on hiipinyt heihin viime vuosina). Näihin kouluihin pääsemiseksi sinulla on oltava hyvät testipisteet ja arvosanat sekä muut vaikuttavat ja ainutlaatuiset saavutukset, jotka erottavat sovelluksesi. Tämä voi olla mitä tahansa kansallisen tiedemessukilpailun voittamisesta oman yrityksen perustamiseen romaanin kirjoittamiseen. Lue tämä artikkeli saadaksesi lisätietoja naurettavammin valikoivista kouluista.

helsinki-1.jpg Jos useimmat muut hakijat ovat pieniä vaaleanpunaisia ​​kukkia, sinun on oltava iso vaaleanpunainen puu. Tai vielä parempi, ole vuori.

kansallisten ansioiden psat -tulokset 2016

Tee tutkimuksesi

OK, joten luulet, että sinulla on todennäköisesti mahdollisuus hyväksyä. Pitäisikö sinun hakea vain Princetonia, koska nimi kuulostaa jonkinlaiselta maagiselta valtakunnalta? Ehdottomasti ei! Vaikka kaikilla Ivy League -opistoilla on hyvät tutkijat ja motivoituneet opiskelijajärjestöt, jotkut sopivat mieltymyksiisi paremmin kuin toiset. Voit päättää, että mikään niistä ei sovi sinulle parhaiten, vaikka sinulla olisi asianmukainen pätevyys.

Voisit olla kiinnostunut hakemaan korkeakouluista, jotka sijaitsevat eri puolilla maata. Länsirannikolla on joitain hienoja kouluja, jotka ovat samalla tasolla kuin Ivies (ajattele Stanfordia) ilman ilkeä talvisää. Jos olet kiinnostunut hyvin pienistä tai erittäin suurista korkeakouluista, et ehkä halua mennä Ivy League -kouluun. Pienimmällä, Dartmouthilla, on 4000-5000 perustutkintoa ja suurimmalla Cornellilla 14000-15000, joten kaikki nämä koulut ovat kooltaan keskitasoa suurempia.

Jos mahdollista, sinun tulisi käydä sinua kiinnostavien koulujen kampuksilla, jotta voit tuntea, millaista he ovat. Tarkastellessani korkeakouluja harkitsin hakemista Princetoniin, mutta kun menin kampuskiertueelle, päätin, että se tuntui minusta liian intensiiviseltä paikalta. Päätin valita Dartmouthin, koska minusta tuntui, että siellä oli mukavampi ilmapiiri läheisen yhteisön ja kampuksen kanssa, joka kannusti ulkoilua.

Nämä ovat vain joitain tekijöitä, joita voit harkita riippuen sinulle tärkeimmistä. Muita huolenaiheita voivat olla taloudellinen tuki, tutkimusmahdollisuudet ja -välineet, perustutkinnon suorittaneiden opetuksen laatu, opiskelu ulkomailla ja paljon muuta. Älä koske Ivyä vain siksi, että olet kuullut koulusta aiemmin. Katso oppaastani miten tehdä yliopistotutkimus saadaksesi tarkempia tietoja!

kehon_tutkimus-3.jpg Lisäksi saat käytäntöä tutkimuksen tekemiseen yliopistossa! Fake hauska tosiasia: Ivy League -kirjastot tarjoavat kaikille opiskelijoille hirvittäviä ilmaisia ​​lasia estääkseen heitä flirttailemasta keskenään opiskellessaan.

Varmista, että päätös on sinun

Mielestäni tämä idea on tarpeeksi tärkeä, jotta se olisi oma asia, vaikka se liittyy tutkimuksesi tekemiseen. Suurimmalla osalla meistä on porattu mieleemme suhteellisen nuoresta iästä lähtien, että Ivy League -yliopistoon meneminen on paras tapa todistaa kerta kaikkiaan, että olet korttia kantava älykäs henkilö (vaikka pilaankin, minä Olen myös kouristelu). On niin vaikeaa olla vaikuttamatta tähän yhteiskunnalliseen normiin, varsinkin jos vanhempasi, opettajat ja jopa ikäisesi ajavat sinua käymään yhdessä näistä kouluista. Tiedän, että se vaikutti minuun, ja toisinaan toivon, että olisin tehnyt toisenlaisen päätöksen, joka perustuisi vakaammin persoonallisuuteen ja kiinnostuksen kohteisiin sen sijaan, että muut odottivat minulta.

Muista se Ivy League -yliopistoon meneminen ei ole sinun tehtäväsi vain siksi, että pystyt. Jos rakastat aidosti yhtä näistä kouluista, jatka sitä, mutta jos on olemassa toinen korkeakoulu, joka sopii tarpeisiisi paremmin, sinun ei pitäisi tuntea painostusta mennä Ivyyn sen sijaan. Siellä on paljon hyviä korkeakouluja, ja sinun pitäisi käyttää aikaa miettiä, mitä todella haluat, ennen kuin teet valinnan. Tämä on elämäsi neljä vuotta, joten muista nauttia siitä!

helsinki-1.jpg 'Hyvä päiväkirja, vihaan sitä täällä Harvardissa. Crimson on kauhea väri. Toivon, että vanhempani eivät olleet niin pakkomielteisiä hämäristä punaisista sävyistä. '

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ACT-tuloskaavio: Raaka pisteet muunnetaan skaalattuun pisteeseen

Kuinka muunat ACT-raaka-asteikon skaalatuksi pisteeksi? Laske ACT-pistemäärä täällä muuntokaavion avulla.

Seattlen yliopiston pääsyvaatimukset

1370 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Morehouse College pääsyvaatimukset

Stratfordin yliopisto - Woodbridgen pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset USF: lle: ACT-tulokset ja GPA

Mikä on Iambic Pentameter runoudessa?

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää jambisen pentametrin määritelmää? Tutustu tämän tyyppisten mittarien täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien syväanalyysit jambic -pentameter -esimerkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

Concordia University St.Paul ACT -tulokset ja GPA

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA

Jeffersonin terveystieteiden korkeakoulun pääsyvaatimukset

Keskusopiston pääsyvaatimukset

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Carlos Albizun yliopisto - Miamin pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

Mikä on ammattikoulu? Selitämme, miksi saatat käydä kauppakorkeakoulua, mitä voit opiskella siellä ja miten hakea.

2016-17 Akateeminen opas | Morenon laakson lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Moreno Valley High Schoolista Moreno Valley, CA.

Kuinka kirjoittaa stand-out 'Miksi Columbia' -essee

Etsitkö 'Miksi Columbia' -esseitä, jotka toimivat? Tutustu 'Miksi Columbia' -esseesimerkkiimme ja saat vinkkejä oman vastauksesi kirjoittamiseen kehotteeseen.

7 vaihetta lääkäriksi: täydellinen opas

Harkitsetko lääketieteen uraa? Täydellinen oppaamme opastaa sinua opiskelemaan lääkäriksi lukiosta residenssiin asiantuntijavinkkien avulla.

Kuinka päästä sisään: Texasin osavaltion pääsyvaatimukset

820 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Suihkulähteen laakson lukio 2016-17 rankingit | (Fountain Valley,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fountain Valley High Schoolista Fountain Valley, CA.

Täydellinen opas: UConn SAT -pisteet ja GPA

11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille

Oletko lukiolainen, joka etsii tietojenkäsittelytieteen kilpailuja osallistuakseen? Tutustu oppaaseemme oppilaiden parhaista koodauskilpailuista.