Mitä ovat HBCU-korkeakoulut? Onko yksi oikea sinulle?

Konfetti-tyttö-valmistuminen-1139317

HBCU: ita, joka tarkoittaa historiallisesti mustia korkeakouluja ja yliopistoja, on ollut olemassa sen jälkeen, kun Cheyneyn yliopisto Pennsylvaniassa perustettiin vuonna 1837. Monet tunnetut tutkijat, yrittäjät ja viihdyttäjät ovat valmistuneet HBCU: sta, mukaan lukien Toni Morrison, Sean Combs, Thurgood Marshall, Martin Luther King, Jr., Taraji P.Henson ja Oprah Winfrey.

miltä isompi merkki näyttää

Harkitsetko osallistumista HBCU: han? Käymme läpi mitä HBCU: t ovat, osallistumisen hyvät ja huonot puolet, ja luetellaan joitain tärkeitä faktoja kouluista.Mikä on historiallisesti musta korkeakoulu ja yliopisto?

Historiallisesti musta korkeakoulu ja yliopisto määritellään vuoden 1965 korkeakoululain III osastossa nimellä ennen vuotta 1964 akkreditoitu ja perustettu korkeakoulu, jonka pääasiallinen tehtävä oli afrikkalaisten amerikkalaisten koulutus .

Nykyään HBCU: t rekisteröivät enimmäkseen afrikkalaisamerikkalaisia ​​opiskelijoita, mutta koko neljänneksellä HBCU: ista Yhdysvalloissa on vähintään 20% muusta kuin mustasta opiskelijakunnasta .

HBCU-tosiasiat

  • On julkinen, yksityinen ja uskonnollinen HBCU: t.
  • On 2 ja 4 vuotta HBCU: t.
  • HBCU: lla on ⅛ koko pääosin valkoisten instituutioiden varoja.
  • Enemmän kuin 75% HBCU: n opiskelijoista palkitaan Ihon apurahat .
  • HBCU: t ovat vastuussa 23% kandidaatin tutkinnoista myönnetään afrikkalaisamerikkalaisille .
  • 70% afroamerikkalaisista hammaslääkäreistä ja lääkäreistä ja 50% afroamerikkalaisista opettajista oli koulutettu HBCUs.

Hyödyt ja haitat osallistumiselle HBCU Collegeen

Tässä osiossa keskustellaan sekä HBCU: n osallistumisen eduista että haitoista. Suuri osa tiedoista tulee foorumin keskusteluista College luottamuksellinen , Reddit ja Yahoo .

HBCU-korkeakoulujen edut

Aloitetaan HBCU-yliopistokoulutuksen eduista.

# 1: Juhli mustaa ylpeyttä

Monet opiskelijat päättävät osallistua HBCU: han koska haluavat omaksua ja juhlia heidän mustuuttaan. Koska sinua ympäröi niin paljon mustia ikäisensä, sinun ei tarvitse huolehtia hiuksistasi / vaatteistasi / puhetavastasi jne. olla paikoillaan. Voit olla ylpeä esi-isistäsi ja ulkonäöstäsi, koska opiskelet koulua, jonka tarkoituksena on auttaa kaltaisiasi ihmisiä menestymään elämässä.

# 2: Alempi lukukausimaksu

HBCU: lla on yleensä huomattavasti pienempi keskimääräinen lukukausimaksu verrattuna PWI: iin. Tämä voi auttaa sinua valmistumaan korkeakoulusta pienemmällä velalla kuin jos olisit osallistunut PWI: hen. PWI: llä on kuitenkin usein enemmän resursseja tarjota enemmän opiskelijoiden apurahoja. Joten, jos luulet olevasi oikeutettu saamaan merkittävän stipendin PWI: llä, PWI: n kokonaiskustannukset saattavat olla halvempia kuin HBCU: lla.

# 3: Vahvemmat verkostoitumismahdollisuudet

Verkostoituminen on todella mitä teet sen, mutta jos osallistut HBCU: han, saatat tuntea olosi mukavammaksi ottamalla yhteyttä alumniin tai puhumalla professoreiden kanssa mahdollisista uravaihtoehdoista . He ymmärtävät todennäköisemmin, millaista on olla musta ihminen, joka liikkuu uramaailmassa, ja he voivat rohkaista sinua etsimään mahdollisuuksia, jotka voisit muuten tuntenut ulottumattomissasi. Ihmiset tuntevat usein olonsa mukavimmaksi myös muiden kanssa, joilla on ollut samanlaisia ​​kokemuksia kuin omillaan, joten jos sinulla on pitkä luettelo menestyvistä alumneista ja ikäisistäsi, jotka ovat käyneet HBCU: llasi, saatat olla avoimempi ottamaan heihin yhteyttä.

# 4: Professoreiden hoivaaminen

Vaikka kaikissa korkeakouluissa on professoreita, jotka odottavat opiskelijoitaan, HBCU: n opiskelijat voivat olla helpommin saavutettavissa ja sijoittaa enemmän mustien opiskelijoidensa tuloksiin. Opinnot ovat osoittaneet STEM-kentän pääaineenaan suorittavan HBCU: n opiskelijoiden pitävän kiinni tästä tutkimusalueesta useammin kuin vastaavien alojen opiskelijat PWI: ssä. Tämä johtuu ehkä siitä, että HBCU: n opiskelijat näkevät säännöllisesti esimerkkejä mustista tutkijoista, jotka ovat suorittaneet nämä tiukat ohjelmat onnistuneesti ja voivat tarjota räätälöityjä neuvoja ja rohkaisua.

# 5: Ei kutsuttu edustajaksi

Joillekin mustille opiskelijoille vuodet, joihin he osallistuvat HBCU: ssa, ovat ainoa aika elämässään, jolloin he eivät ole vähemmistö yhteisössään. Tämä tarkoittaa, että sinua ei pyydetä edustamaan mustaa tai vähemmistön näkökulmaa. Jos PWI: ssä kysymys, jonka uskotaan vaikuttavan suhteettomasti mustiin ihmisiin, tulee esiin luokassa tai jopa vain ystäväsi sisällä, saatat usein kutsua palvelemaan mustana 'asiantuntijana'. Tämä voi olla sekä ärsyttävää että emotionaalisesti tyhjentävää, joten monet opiskelijat arvostavat sitä, että he voivat sekoittua enemmän HBCU: han, sekä olemista yhteisössä, jossa monilla opiskelijoilla on ollut samanlaisia ​​elämänkokemuksia kuin omilla.

# 6: Vahvat mustat opiskeluohjelmat

Jos haluat pääaineenaan mustat tutkimukset tai mikä tahansa muu alue, joka liittyy afrikkalaisten ja / tai afrikkalaisten amerikkalaisten historiaan, olet hyvissä käsissä HBCU: ssa. Heillä on usein huippuluokan ohjelmia ja professoreita tällä alalla. Lisäksi jopa muilla aloilla pääaineopiskelijat käyvät usein mustia opintoja kursseilla HBCU: ssa, joten saat syvällisemmän koulutuksen tästä aiheesta, jonka todennäköisesti tekisit PWI: llä.

Haittoja

Ja nyt HBCU: n osallistumisen negatiivisista puolista.

# 1: Vähemmän taloudellisia resursseja

HBCU: lla on usein huomattavasti pienemmät lahjoitukset kuin PWI: t, ja tämä voi valitettavasti vaikuttaa moniin koulun osa-alueisiin. HBCU: t eivät välttämättä tarjoa niin monta akateemista ohjelmaa, niillä ei ehkä ole yhtä moderneja tai hienostuneita tiloja kuin monien PWI-laitteiden kohdalla, niillä voi olla vähemmän opetussuunnitelmia jne.

# 2: Lisää hallinnollisia haasteita

Kaikki korkeakouluopiskelijat tuntevat olevansa juuttuneet koulun byrokratiaan yhdessä vaiheessa, mutta jokaisella katsomallamme foorumilla HBCU: n opiskelijat mainitsivat, kuinka tehottomiksi he pitivät koulunsa hallintoa. Lainoja ja apurahoja ei välttämättä jaeta ajoissa, joudut ehkä odottamaan kauemmin vastauksiisi kysymyksiisi, saatat olla vaikea tavoittaa henkilöä auttamaan sinua ongelmassasi jne. Nämä hallinnolliset kysymykset johtuvat usein taloudellisten resurssien puutteeseen monet HBCU: t joutuvat kamppailemaan, ja ne voivat aiheuttaa paljon stressiä opiskelijoille.

# 3: Vähemmän kamaradiota

HBCU-yksiköissä mustien opiskelijoiden keskuudessa voi olla vähemmän yhtenäisyyttä, koska suurin osa opiskelijoista on mustia. PWI: ssä mustat opiskelijat pyrkivät yhtymään yhteen, ja heillä on enemmän tunteita toverisuudesta ja keskinäisestä tuesta. Lähes kaikilla PWI: llä on musta ylioppilaskunta tai muu ryhmä, jonka tarkoituksena on kannustaa mustien opiskelijoiden keskuudessa ykseyttä ja perhetuntemusta. Nämä ryhmät eivät ole yhtä merkittäviä HBCU: issa, koska ilmeisesti koulut ovat pääasiassa afroamerikkalaisia.

# 4: Voi olla vähemmän akateemisesti haastavaa

On olemassa useita korkeasti luokiteltuja HBCU: ita, kuten Howard University ja Spelman College, ja on mahdollista saada erinomainen koulutus missä tahansa HBCU: ssa. Monet HBCU: t ovat kuitenkin akateemisesti vähemmän tiukkoja kuin vastaavat PWI: t. Osa tästä johtuu siitä, että monet HBCU: t painottavat niin voimakkaasti toveruutta ja tiiminrakentamista, että henkilökohtainen akateeminen saavutus ei ole ainoa tavoite, joka usein voi olla PWI: llä. Mutta HBCU: t ovat usein vähemmän kilpailukykyisiä pääsemään, ja jotkut korkean tason opiskelijat eivät tunteneet erityisen haastavia HBCU: ssaan.

aikuisten-aivoriihi-kollegat-1181355

Täydellinen luettelo historiallisesti mustista korkeakouluista

Tähän luetteloon otin mukaan vain akkreditoidut 4-vuotiset korkeakoulut. Suurin osa näistä kouluista on etelässä, mutta HBCU-korkeakouluja on 20 osavaltiossa, Washington DC: ssä ja Neitsytsaarilla.

Julkiset yliopistot ovat lihavoitu. Koulut ilmoittivat afrikkalaisamerikkalaisten opiskelijoiden hyväksymisprosentit ja prosenttiosuuden edelliseltä lukuvuodelta.

Alabama

Koulu Hyväksyntäaste % afrikkalaisamerikkalaisista
Alabaman A & M-yliopisto 51% 89%
Alabaman osavaltion yliopisto 98% 91%
Concordia College-Selma 100% Ei raportoitu
Miles College 100% 96%
Oakwood University 66% 85%
Selma-yliopisto 100% Ei raportoitu
Stillman College 39% 94%
Talladega College 63% 89%
Tuskegee-yliopisto 52% 80%

Arkansas

Koulu Hyväksyntäaste % afrikkalaisamerikkalaisista
Arkansasin baptistikoulu 100% 94%
Philander Smith College 52% 91%
Arkansasin yliopisto, Pine Bluff 44% 91%

Kaliforniassa

Koulu Hyväksyntäaste % afrikkalaisamerikkalaisista
Charles Drewin lääketieteen ja tieteen yliopisto 100% 29%

Delaware

Koulu Hyväksyntäaste % afrikkalaisamerikkalaisista
Delaware State University 49% 63%

Columbian piiri

Koulu Hyväksyntäaste % afrikkalaisamerikkalaisista
Howardin yliopisto 31% 86%
Columbian piirin yliopisto 74% 37%

Florida

Koulu Hyväksyntäaste % afrikkalaisamerikkalaisista
Bethune-Cookmanin yliopisto 84% 78%
Edward Waters College 56% 55%
Floridan A&M -yliopisto 39% 84%
Florida Memorial University 33% 73%

Georgia

Koulu Hyväksyntäaste % afrikkalaisamerikkalaisista
Albanyn osavaltion yliopisto 91% 90%
Clark Atlantan yliopisto 71% 82%
Fort Valleyn osavaltion yliopisto 61% 91%
Morehouse College 58% 94%
Paine College 40% 91%
Savannahin osavaltion yliopisto 78% 88%
Spelman College 39% 97%

Kentucky

Koulu Hyväksyntäaste % afrikkalaisamerikkalaisista
Kentuckyn osavaltion yliopisto 72% 56%
Simmons College of Kentucky 100% 96%

Louisiana

Koulu Hyväksyntäaste % afrikkalaisamerikkalaisista
Dillardin yliopisto 61% 91%
Nyrkkeilyosavaltion yliopisto 95% 90%
Southern University ja A&M College 57% 93%
Southern University New Orleansissa 79% Ei raportoitu
Xavier University of Louisiana 58% 61%

Maryland

Koulu Hyväksyntäaste % afrikkalaisamerikkalaisista
Bowie State University 38% 82%
Coppinin osavaltion yliopisto 38% 77%
Morgan State University 66% 80%
Marylandin yliopisto, itäranta 54% 75%

Mississippi

Koulu Hyväksyntäaste % afrikkalaisamerikkalaisista
Alcorn State University 89% 91%
Jackson State University 69% 92%
Mississippi Valleyn osavaltion yliopisto 86% 91%
Rest College 53% 60%
Tougaloo College 92% 66%

Missouri

Koulu Hyväksyntäaste % afrikkalaisamerikkalaisista
Harris-Stowe State University 52% 80%
Missourin Lincolnin yliopisto 100% 64%

Pohjois-Carolina

Koulu Hyväksyntäaste % afrikkalaisamerikkalaisista
Parturi-Scotia College Ei raportoitu Ei raportoitu
Bennett College 96% Ei raportoitu
Elizabeth City State University 59% 68%
Fayetteville State University 68% 59%
Johnson C.Smithin yliopisto 46% 79%
Livingstone College 42% 80%
Pohjois-Carolina A&T State University 62% Ei raportoitu
Pohjois-Carolinan keskusyliopisto 47% 78%
Pyhän Augustinuksen yliopisto 63% 85%
Shawin yliopisto 52% 74%
Winston-Salemin valtionyliopisto 65% 73%

Ohio

Koulu Hyväksyntäaste % afrikkalaisamerikkalaisista
Central State University 57% 95%
Wilberforcen yliopisto 67% Ei raportoitu

Oklahoma

Koulu Hyväksyntäaste % afrikkalaisamerikkalaisista
Langstonin yliopisto 55% 69%

Pennsylvania

Koulu Hyväksyntäaste % afrikkalaisamerikkalaisista
Cheyneyn yliopisto Pennsylvaniassa 100% 77%
Lincolnin yliopisto 49% 52%

Etelä-Carolina

Koulu Hyväksyntäaste % afrikkalaisamerikkalaisista
Allenin yliopisto 100% 94%
Benedict College 100% 96%
Claflinin yliopisto 56% 92%
Morris College 100% 98%
Etelä-Carolinan osavaltion yliopisto 93% 53%
Voorhees College 65% 96%

Tennessee

Koulu Hyväksyntäaste % afrikkalaisamerikkalaisista
American Baptist College 100% Ei raportoitu
Kalan yliopisto 72% 82%
Lane College 61% 99%
LeMoyne-Owen College 93% 66%
Tennessee State University 66% 67%

Texas

Koulu Hyväksyntäaste % afrikkalaisamerikkalaisista
Huston-Tillotsonin yliopisto 47% 62%
Jarvis Christian College 100% 75%
Paul Quinn College 90% 75%
Prairie View A&M -yliopisto 74% 86%
Lounais Christian College 100% Ei raportoitu
Texas College 64% Ei raportoitu
Texasin eteläinen yliopisto 57% 77%
Wiley College 100% 82%

Virginia

Koulu Hyväksyntäaste % afrikkalaisamerikkalaisista
Hamptonin yliopisto 44% 92%
Norfolkin osavaltion yliopisto 90% 84%
Virginian osavaltion yliopisto 91% 41%
Virginia Union University 44% 93%
Virginia University of Lynchburg 91% Ei raportoitu

Länsi-Virginia

Koulu Hyväksyntäaste % afrikkalaisamerikkalaisista
Bluefield State College 95% 9%
Länsi-Virginian osavaltion yliopisto 94% 8%

Neitsytsaaret

Koulu Hyväksyntäaste % afrikkalaisamerikkalaisista
Neitsytsaarien yliopisto 98% Ei raportoitu
Neitsytsaarien yliopisto-Kingshill Ei raportoitu Ei raportoitu

kirja-liike-tietokone-2380263

Kuinka sinun pitäisi käyttää tätä luetteloa?

Jos harkitset osallistumista HBCU: han, sinun tulisi tutkia luettelossa sinua kiinnostavia korkeakouluja selvittääkseen, ovatko he kouluja, joihin sinun pitäisi hakea tai osallistua . On monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon sen määrittämiseksi, sopiiko korkeakoulu sinulle, mukaan lukien sijainti, valikoivuus, tukipalvelut ja tarjotut pääaineet.

Katso koulun verkkosivusto ja käytä sitä oppaat , korkeakoulujen löytäjät ja hae verkkosivustoja auttaa sinua yliopiston valintaprosessissa. Jos mahdollista, ota yhteyttä opettajiin, ohjaajiin, vanhempiin, nykyisiin opiskelijoihin ja alumneihin.

Saadaksesi yleiskuvan eri HBCU: iden maineesta, voit tarkistaa heidät US News HBCU-rankingit . Myös, Iso tulevaisuus voit etsiä HBCU: ita ja muita ominaisuuksia, joita etsit yliopistossa. Muista, että kuten muut korkeakoulujen rankingit, HCBU-luokitukset ovat epätarkkoja ja niitä tulisi käyttää keinona kerätä lisätietoja koulusta.

suosituskirjeen malli opiskelijalle

Lopuksi voit osallistua HBCU: han yliopiston messut tai kiertueella saadaksesi lisätietoja tietyistä HBCU: ista.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

3 asiantuntijavinkkiä UVA-esseen kehotusten torjumiseksi

Yritätkö kirjoittaa UVA-täydennys essee? Tutustu UVA-esseen kehotteiden täydelliseen analyysiin, jonka avulla voit valita sinulle sopivan aiheen ja tehdä vaikutuksen valintalautakuntaan kirjoituksellasi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Utahissa + Rankings / Stats (2016)

Hakeudutko Utahin korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Utahin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT -testauskeskukseni oli painajainen - Varmista, että näin ei tapahdu sinulle

Testiympäristösi SAT/ACT -testikeskuksessasi on uskomattoman tärkeä pisteidesi kannalta. Testauskeskukseni oli painajainen, täynnä virheitä, jotka häiritsivät opiskelijoita. Opi kokemuksestani ja varmista, ettei se tapahdu sinulle seuraavana testipäivänä.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

2015 & 2016 Täysi katsaus kaikista SAT -testipäivistä

Käymme läpi tarkat, tarkat SAT -testin päivämäärät vuosille 2015 ja 2016 fuksille, toisen vuoden opiskelijoille, junioreille ja eläkeläisille, ja kerromme kunkin testauspäivän edut.

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Oberlinin SAT -tulokset ja GPA

Saint Josephin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä lukiolaisten pitäisi tehdä koulun jälkeen?

Mitä lukio -ohjelmien jälkeen lukiolaisten tulisi tehdä parantaakseen arvosanojaan, korkeakoulusovelluksiaan ja onnellisuuttaan? Tässä on loistava luettelo ideoista.

Yalen pääsy: 4 asiantuntijapääsyvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä Yalessa? Selitämme kaikki sisäänpääsyvaatimukset, jotka sinun on tiedettävä, ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä Yalen pääsemiseksi.

Kuinka löytää ja käyttää AP-pisteiden laskimia

Etsitkö AP -pistelaskimia eurolle, maailmanhistorialle, biologialle ja muulle? Opi mistä löytää testilaskennan pisteet ja paras tapa käyttää niitä.

Kansasin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Uusi SAT-kirjoittaminen: Mikä muuttuu?

Mitä eroa on vuoden 2016 SAT-kirjoituksessa? Käymme läpi 4 keskeistä muutosta ja 5 valmisteluvinkkiä varmistaaksemme uuden testin ässä.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | San Ramon Valleyn lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Ramon Valley High Schoolista Danvillessä, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

SAT: n läpäiseminen: asiantuntijan valmisteluvinkkejä

Oletko huolissasi SAT: n läpäisemisestä? Opi mitä tämä todella tarkoittaa ja tutustu asiantuntijavalmistautumisvinkkeihimme tarvittavan pistemäärän saamiseksi.

Marymount University SAT -tulokset ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Asiantuntijan opas AP Calculus BC -kokeeseen

Onko sinulla kysymyksiä AP Calculus BC -kokeesta? Tutustu BC Calcin täydelliseen oppaaseemme, joka on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.