Mitä hyviä kysymyksiä on kysyttävä yliopiston haastattelussa?

feature_interview.png

Yliopistohaastattelut ovat yleistymässä etenkin valikoivien korkeakoulujen keskuudessa. Monet opiskelijat menevät haastatteluihin valmiina vastaus kysymyksiä, mutta unohda, että se on tärkeää kysyä mielenkiintoisia kysymyksiä.

Tässä artikkelissa kerron perusasiat siitä, miten valmistaudutaan yliopistohaastatteluihin, ja selitän, mitä kysymyksiä sinun ei pitäisi kysyä haastattelun aikana, joten tunnet olevasi täysin valmis päivänä.Tietoja College-haastatteluista

Yliopistohaastattelu tarjoaa korkeakoululle mahdollisuuden antaa sinulle lisätietoja korkeakoulusta ja vastata kaikkiin koulua ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiisi. Lisäksi, haastattelu antaa koululle mahdollisuuden oppia lisää sinusta, kiinnostuksen kohteistasi ja siitä, miten pystyt osallistumaan kouluun .

Hyvin harvat korkeakoulut vaativat haastattelua . Useimmat suuret julkiset yliopistot eivät tarjoa haastatteluja, koska hakijoita on liikaa. Haastatteluja tarjoavat korkeakoulut ovat tyypillisesti hyvin valikoivia tai yksityisiä.

Muutamia haastatteluja tarjoavia korkeakouluja ovat Columbia , Oberlin ja Bates . Tarkista yliopiston verkkosivusto tai ota yhteyttä valintatoimistoon selvittääkseen, tarjotaanko haastatteluja ja miten se ajoitetaan. Haastattelut voivat olla kampuksella, yleensä pääsyvallan edustajan kanssa, tai kampuksen ulkopuolella asuinpaikkasi lähellä, yleensä yliopiston valmistuneen kanssa.

Jos sinulla on mahdollisuus haastatteluun, tee se . Haastattelu osoittaa koululle, että olet aidosti kiinnostunut osallistumisesta, ja kiinnostuksen osoittaminen voi auttaa sinua pääsemään. Lisäksi haastattelu antaa koululle uuden mahdollisuuden tutustua sinuun hakemuksesi ulkopuolella.

Älä korosta haastattelua liikaa. Niin kauan kuin olet kohtelias, tarkkaavainen ja valmistautunut, sen pitäisi vain auttaa mahdollisuuttasi saada hyväksyntä.

body_dont_stress.jpg

Elää elämää onnellisena / Flickr

Kuinka valmistautua haastatteluun

Ennen haastattelua tutkimusta mahdollisimman paljon koulusta. Keskitä tutkimuksesi siihen, miksi koulu sopii hyvin sinulle ja kiinnostuksellesi . Sinun olisi pitänyt tehdä paljon tutkimusta ennen kuin päätät hakea, joten toivottavasti tämän ei pitäisi viedä paljon aikaa.

miten saan lukion tutkintotodistuksen

Ennen haastattelua tehtävän tutkimuksen tulisi olla enimmäkseen tarkasteltavaa ja keskittyä sen yksityiskohtiin miten koulu sopii tarpeisiisi . Jos esimerkiksi harkitset tiettyä pääainetta tai ohjelmaa, voit tutkia kurssivaatimuksia, tiloja ja professoreita. Jos olet laulaja, joka haluaa olla osa acapella-ryhmää yliopistossa, voit tutkia kampuksen eri acapella-ryhmiä.

Todennäköisesti jossakin haastattelun vaiheessa Sinulta kysytään, miksi haluat käydä kyseisessä koulussa . Jos olet ilmoittanut haluavasi suorittaa tietyn pääaineen, sinulta kysytään miksi. Tutkimuksesi pitäisi auttaa sinua tarjoamaan yksityiskohtaisia ​​vastauksia. Käytä koulun verkkosivustoa, korkeakoulujen löytäjät , oppaat ja hae verkkosivustoja auttaa sinua oppimaan koulusta.

Valmista kyselyyn liittyviä kysymyksiä haastattelun aikana. Sen lisäksi, että valmistelet kysymyksiä haastattelijalle, sinun on oltava valmis vastaamaan tyypillisiin haastattelukysymyksiin. Voit yrittää simuloida haastattelukokemusta ohjaajan, ystävän tai vanhemman kanssa Harjoittele vastaamista näihin kysymyksiin :

# 1 : Miksi haluat osallistua yliopistoon?

# 2 : Mitä voit osallistua kouluun?

# 3 : Mitkä ovat vahvuutesi ja heikkoutesi?

# 4 : Mitkä ovat tulevaisuuden tavoitteesi?

# 5 : Mikä on suosikkikirjasi ja miksi?

Sinulle ei ehkä esitetä kaikkia näitä kysymyksiä, ja sinulle todennäköisesti kysytään ainakin yksi kysymys, jota et odota. Ole rehellinen ja huomaavainen. Haluat tulla keskustelupuheeksi (et kuin luisit käsikirjoituksesta), mutta hyvin valmistautuneina.

Haastattelupäivänä muista pukeutua ammattimaisesti ja olla täsmällinen. Hyvin pukeutuminen ja ajoissa oleminen osoittavat haastattelijalle, että olet vastuussa ja haluat tehdä hyvän vaikutelman.

onko vaikea päästä nyuun

body_suit.png

Voit vapaasti rokata puku haastattelussa.

Miksi sinun pitäisi kysyä kysymyksiä haastattelusi aikana?

Kysymysten esittäminen osoittaa kiinnostuksesi kouluun ja siitä, että välität todella yliopiston hakemisesta ja valintaprosessista. Ihannetapauksessa se osoittaa myös, että olet sitoutunut ja että olet kuunnellut tarkkaavaisesti sitä, mitä haastattelija on sanonut koko haastattelun ajan.

Hyviä kysymyksiä yliopiston haastattelijalle

Muista, että kysymyksiesi tulisi osoittaa ajattelua, että olet tehnyt tutkimuksesi ja että olet kuunnellut haastattelijaa.

Kysymyksiä on kolme päätyyppiä: tutkimukseen perustuvat kysymykset, henkilökohtaiset kysymykset haastattelijalle ja kysymykset, jotka perustuvat haastattelijan haastattelun aikana paljastamiin tietoihin.

Hyvät tutkimukseen perustuvat kysymykset

On olemassa useita hyviä tutkimuksiin perustuvia kysymyksiä. Pidä kysymyksesi keskittyneenä ja varmista, että ne vastaavat kiinnostuksenkohteita. Valmista nämä kysymykset etukäteen. Koska vastaat kysymyksiin suurimman osan haastattelusta, sinun on valmisteltava vain muutama kysymys. Vältä kysymysten esittämistä, joilla on vastauksia, jotka voidaan helposti saada yksinkertaisella tutkimuksella .

Tässä on muutama hypoteettinen esimerkki hyvistä tutkimukseen perustuvista kysymyksistä:

# 1 : Haluaisin mielelläni hyödyntää opiskelijoiden tarjoamia mahdollisuuksia opiskella Kiinassa, mutta mietin, pystynkö siihen niin, jos olen lentopallojoukkue. Onko opiskelija-urheilijoita, jotka opiskelevat ulkomailla, kun otetaan huomioon heidän aikansa sitoutuminen urheiluun?

# 2 : Olen hyvin kiinnostunut harjoitteluohjelmasta, jonka sinulla on journalismin opiskelijoille. Tiedätkö tietyistä harjoittelupaikoista, joita opiskelijat ovat saaneet, ja kuinka nämä harjoittelupaikat ovat auttaneet opiskelijoita akateemisesti tai uralla?

Hyviä henkilökohtaisia ​​kysymyksiä

Nämä ovat kysymyksiä, joissa kysyt haastattelijan näkökulmaa tai mielipidettä. Henkilökohtaiset kysymykset voivat olla hyviä kysymyksiä, koska haastattelija haluaa todennäköisesti antaa ohjeita, ja monet ihmiset nauttivat puhumisesta itsestään.

Tässä on pari hyviä henkilökohtaisia ​​kysymyksiä kysyä yliopiston haastattelijaltasi:

# 1 : Mitä neuvoja olisit minulle tulevana fuksi?

# 2 : Mitä haluat, että olisit tuntenut tulevana fuksi?

# 3 : Luin (lisää suosittu kampuksella tapahtuma tai perinne). Oletko osallistunut? Millaista on?

Tämä viimeinen kysymystyyppi on hyvä, koska se osoittaa, että olet tehnyt tutkimuksen ja ihmiset haluavat puhua nostalgisesti yliopistokokemuksestaan.

Hyviä kysymyksiä, jotka osoittavat, että olet kuunnellut

Et voi todella valmistautua tämän tyyppisiin kysymyksiin, mutta ne on hyvä kysyä, koska ne osoittavat, että olet kiinnostunut, kiinnostunut ja kiinnität huomiota. Jos voit esittää kysymyksen sen perusteella, mitä haastattelija on kertonut sinulle haastattelun aikana, mene siihen. Esimerkiksi, jos haastattelija keskustelee tutorointiohjelmasta, voit kysyä haastattelijalta, oliko hän mukana siinä, tai voit kysyä lisätietoja ohjelman toiminnasta.

mitoosin neljä vaihetta

body_listen.jpg

B ruusuja / Flickr

Mitä sinun ei pitäisi kysyä

On joitain aiheita, joita sinun tulee välttää kyselemästä haastattelusi aikana.

Älä kysy mahdollisuudestasi saada pääsy . Ehdottomasti, älä kysy, pääsetkö sisään. Sinua saatetaan pitää ylimielisenä ja haastattelijasi ei ehkä ole edes pätevä antamaan sinulle rehellistä vastausta. Haastattelijat ovat usein nykyisiä opiskelijoita tai alumneja, jotka eivät ole nähneet hakemustasi, ja lukuun ottamatta sitä, mitä he kertovat koululle haastattelusta, heillä ei ole sananvalintapäätöksiä.

Älä kysy liikaa ei-akateemisia kysymyksiä . Keskitä suurin osa kysymyksistäsi tutkijoille. Vaikka on täysin hyväksyttävää kysyä kampuksen elämästä ja koulun ulkopuolisesta toiminnasta, muista, että olet ensisijaisesti yliopistossa opiskelemaan ja oppimaan. Jos suurin osa kysymyksistäsi koskee juhlia tai urheilua, sinua ei ehkä pidetä vakavana opiskelijana.

Älä kysy tiedoista, jotka voidaan helposti saada yliopiston verkkosivustolta tai perustutkimuksesta . Jos kysyt haastattelijalta koulun sijaintia tai jos heillä on tietty pääaine, osoitat, että olet käyttänyt vähän aikaa valmistautumiseen.

Älä kysy sijoituksista tai vastaavasta 'Mikä on paras osastosi?' Vaikka korkeakoulut haluavat mainostaa sijoitustaan ​​verkkosivuillaan tai esitteissään, haastattelusi ei ole hyvä aika keskustella niistä. Muista, että haastattelija yrittää oppia sinusta ja selvittää sopivuutesi kyseiseen kouluun. Et halua törmätä liikaa maineeseen tai sijoituksiin. Haastattelija epäröi myös sanoa, että mikä tahansa ohjelma tai pääaine on paras, koska hän epäröi antaa ymmärtää, että mikä tahansa ohjelma on huonompi tai ei niin hyvä.

Pidä kysymyksesi muodollisina ja ammattimaisina. Jos haastattelijasi on nykyinen opiskelija tai aluna, voit kysyä hänen kokemuksestaan ​​koulussa ja miksi hän valitsi kyseisen yliopiston. Älä kuitenkaan kysy mitään liian henkilökohtaista. Kysymyksiesi tulisi koskea aiheita, joista olisi sopivaa keskustella opettajan tai pomon kanssa.

Viimeinen neuvonta

  • Tee joitakin tutkimusta valmistautua haastatteluun.

  • Hyvien kysymysten esittäminen on erinomainen tapa näyttää, että olet kiinnostunut koulusta ja kihloissa.

  • Sinä pystyt tuo kysymyksesi kirjoitettu ylös jos unohdat yhden kysymyksistäsi. Suurimman osan haastattelusta tulisi kuitenkin olla vain keskustelu. Et halua tulla pois kuin olisit yrittänyt muistaa kaiken, mitä sanot.

  • Jos olet huolissasi haastattelustasi, voit yrittää Harjoittele vanhemman, opettajan, neuvonantajan tai ystävän kanssa . Jos harjoittamasi henkilö ei ole perehtynyt haastatteluprosessiin, voit harjoitella vastaamista yleisiin haastattelukysymyksiin. Vastaavasti, jos mietit, ovatko valmiit kysymyksesi hyviä, kysy yhdeltä opettajistasi tai neuvonantajallesi.

  • Tutustu oppaaseen parhaista työkaluista, jotka auttavat sinua valmistautumaan haastatteluun, mukaan lukien muistikirja kysymysten kirjoittamiseen.

body_thumbs_up.png

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.