Mitkä ovat hyvät ACCUPLACER-testitulokset?

feature-accuplacer-logo

Joillekin uusille korkeakouluopiskelijoille ACCUPLACER-kokeen suorittaminen on ensimmäinen askel ilmoittautumiseen oikeille kursseille heidän taitotasonsa mukaan. Tämä johtuu siitä, että ACCUPLACER on harjoittelutesti, jota jotkut korkeakoulut käyttävät selvittääkseen, oletko valmis opintosuorituksia ansaitseville kursseille vai joudutko käymään muutamassa kunnostustunnissa.

Se tarkoittaa sitä jos menestyt ACCUPLACER-tentissä, voit aloittaa opintojen ansaitsemisen heti!Mutta mikä on tarkalleen hyvä ACCUPLACER-pisteet? Tässä artikkelissa annamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot ACCUPLACER-testituloksista, mukaan lukien:

 • Mikä ACCUPLACER-testi on, kuka sen suorittaa
 • Miksi menestyä ACCUPLACER-kokeissa on tärkeää
 • Kuinka ACCUPLACER-kokeet pisteytetään ja pisteytysalue
 • Kuinka tulkita ACCUPLACER-testipisteitäsi

Sitten kerromme asioita parhaimmilla vinkeillämme, kuinka menestyä kokeessa. Joten aloitetaan!

korkein gpa, jonka voit saada

runko-keltainen-kysymysmerkki

Mikä on ACCUPLACER-testi?

CollegeBoardin ACCUPLACER-tentti on testi, jota Yhdysvaltain korkeakoulut ja yliopistot käyttävät arvioidakseen opiskelijoiden valmiuksia johdantotason luottokelpoisiin korkeakouluopetuksiin. Toisin sanoen, yliopistot käyttävät ACCUPLACER-testiä varmistaakseen, että olet valmis osallistumaan opintoja ansaitseviin luokkiin!

Kenen on suoritettava ACCUPLACER-testi? Lyhyt vastaus on, että se riippuu yliopistosi vaatimuksista . Kaikki koulut eivät vaadi ACCUPLACER-testiä, ja niillä voi olla kriteerejä, joiden avulla korkea-arvosanat tai testipisteet saaneet opiskelijat voidaan vapauttaa tentistä. Lisäksi jotkut yliopistot vaativat ei-äidinkielenään englantia puhuvia suorittamaan kokeen ESL-version.

Lopulta, paras tapa tietää, jos joudut suorittamaan ACCUPLACER-kokeen, on tarkistaa yliopistostasi.

Mutta mitä ACCUPLACER-tentti kattaa tarkalleen? Ja mitä käsitteitä ja taitoja sinulla on oltava läpäisevissä väreissä?

ACCUPLACER-tentti testaa viisi eri aihealuetta: Lukeminen; Kirjoittaminen; Aritmeettinen; Kvantitatiivinen päättely, algebra ja tilastot; ja Advanced Algebra ja toiminnot.

On myös f ACCUPLACER ESL -kokeet (englanti toisena kielenä): Kielen käyttö, kuuntelu, lukeminen ja lauseitaidot. ACCUPLACER ESL -testit arvioivat englannin kielen oppijoiden englannin kielen taitoa.

Muista, että ACCUPLACER-tentti on suunniteltu testaamaan korkeakouluesi valmiutta. Jos haluat aloittaa opintosuoritusten ansaitsemisen mahdollisimman pian, sinun on saatava hyvät ACCUPLACER-pisteet. Jos haluat oppia lisää ACCUPLACER-tentistä, tutustu kattavaan oppaaseen.

runko-leikepöytä-hyvä-huono-erinomainen

hahmo kirje ystävälle

Jokainen yliopisto määrittää, mikä on 'hyvä' ACCUPLACER-testitulos. Tästä syystä meidän yleinen neuvomme on, että sinun tulisi pyrkiä vähintään 237-pisteisiin.

Kuinka ACCUPLACER-testi pisteytetään?

Luku-, kirjoitus-, aritmeettinen, kvantitatiivinen päättely-, algebra- ja tilastotiedot sekä edistyneiden algebra- ja funktiotestien ACCUPLACER-pistemäärä on 200-300.

ACCUPLACER-pisteet

Tässä ACCUPLACER-pisteet-alueella on viisi pisteet tai pienemmät pisteet, jotka on määritelty ja selitetty Skills Insight -lausekkeilla. Skills Insight -lausunnot , jonka on suunnitellut College Board, jaa ACCUPLACER-tenttitulokset seuraaviin viiteen pisteeseen:

 • 200–236
 • 237–249
 • 250–262
 • 263 - 275
 • 276–300

Jokainen yliopisto määrittää vähimmäispisteet, jotka sinun on tehtävä, jotta voit ohittaa korjausluokat ja alkaa ansaita korkeakouluopintoja.

Sen sanottuaan, Suosittelemme, että tavoitat vähintään 263. Tämä johtuu siitä, että kahden korkeimman pistemäärän pisteyttävät opiskelijat osoittavat kohtuullisen käsityksen monimutkaisista taidoista ja tiedoista, joita tarvitset menestyäksesi yliopistokursseilla.

Kunkin ACCUPLACER-kokeen Skills Insight -lausunto sisältää täydellisen kuvauksen jokaisesta pisteytysalueesta. Nämä kuvaukset selittävät, mitä taitoja ja tietoja opiskelijat, jotka tekevät pisteitä tietyllä pisteytysalueella, voivat tyypillisesti osoittaa .

Esimerkiksi, Skills Insight -lausunto ACCUPLACER Reading -kokeelle sanoo seuraavan opiskelijoista, jotka tekevät pisteitä 276-300-pisteytysalueella:

Tässä bändissä pisteyttävät opiskelijat voivat tyypillisesti osoittaa seuraavat lisätaidot ja tiedot monimutkaisista erittäin monimutkaisiin teksteihin:

 • Määritä tekstin osan monimutkainen tehtävä suhteessa koko tekstiin
 • Määritä monimutkainen tai erittäin monimutkainen tekstin keskeinen vaatimus tai vastakanne
 • Saavuta monimutkainen tai erittäin monimutkainen tai hienovarainen arvio tekijän päättelystä tai todisteiden käytöstä

Onneksi, Kollegion hallitus tarjoaa kattavan erittelyn pisteytysalueista kullekin aihekokeelle . Opiskelija voi oppia kullekin tenttiprosessille liittyvistä normaaleista taidoista ja tiedoista lukemalla ACCUPLACER Skills Insight -asiakirjan .

ACCUPLACER ESL -pisteet

Neljä ACCUPLACER ESL -testiä käyttää eri pisteytysaluetta. Kielenkäytön, kuuntelun, lukemisen ja lauseitaitojen ESL-testien pisteet ovat 20–120 , jolloin korkein mahdollinen pisteet on 120. Kollegion hallitus ei tarjoa pisteitä tai Skills Insight -lausekkeita näille kokeille, mutta voit oppia lisää siitä, mitä ESL-kokeet arvioivat tässä .

WritePlacer-esseen tenttipisteytysalue

Siellä on myös WritePlacer essee tentti ja WritePlacer ESL essee tentti, jotka käyttävät pisteet välillä 1-8 ja 1-6, vastaavasti . Aivan kuten muutkin ACCUPLACER-testit, sitä suurempi luku, sitä parempi pisteet.

Kollegion hallitus tarjoaa esimerkkikyselykehotteita ja näytevastauksia s jokaiselle mahdolliselle WritePlacer- ja WritePlacer ESL -tenttitulokselle heidän verkkosivuillaan. Näiden materiaalien lukeminen antaa sinulle erinomaisen käsityksen siitä, mikä on vahva, korkeat pisteet essee.

body_algebra_math_blackboard

ACCUPLACER-testitulosten ymmärtämisen ei tarvitse tuntua tältä. Olemme täällä auttamassa!

Kuinka tulkita ACCUPLACER-testituloksia

ACCUPLACER-testit hallinnoidaan verkossa ja tenttien tulokset annetaan testinottajien saataville heti kokeen päättymisen jälkeen.

Testipisteiden lisäksi näissä välittömissä pisteytysraporteissa on mukautettuja viestejä opiskelijan korkeakoululta tai yliopistolta ja lisätietoja kurssin sijoittelusta. Pohjimmiltaan tiedät, onko sinulla pisteitä ansaitseville kursseille heti, kun olet suorittanut testin.

insinööri -apuraha lukion eläkeläisille

Yksittäiset korkeakoulut ja yliopistot, jotka käyttävät ACCUPLACER-laitetta, ovat vastuussa omien kurssiharjoitustulostensa luomisesta sijoituspäätösten helpottamiseksi. ACCUPLACER ei anna toimeksiantoa tai suosittele sitä, miten jokin koulu toteuttaa kurssin sijoituspisteet. Se tarkoittaa, että paras tapa tulkita ACCUPLACER-pisteitä on keskustelemalla akateemisen neuvonantajan kanssa korkeakoulun tai yliopiston sijoituspisteiden vaatimuksista.

Hyvä uutinen on, että ACCUPLACER-tentti on a sijoittelu tentti, mikä tarkoittaa sitä et voi epäonnistua testissä . Lisäksi ACCUPLACER-pistemääräsi ei vaikuta ilmoittautumiseen kouluusi. Testin tarkoituksena on selvittää, onko sinun käytettävä kehitystunteja vai ei.

Yhteenvetona kukaan ei läpäise tai hylkää ACCUPLACER-kokeita, eikä universaalia pistemäärää voida pitää hyvänä pistemääränä ACCUPLACER-testeissä. Keskustelun akateemisen neuvonantajan tai lukion ohjaajan kanssa pitäisi auttaa sinua asettamaan tavoite, mille pisteytysalueelle sinun on pisteytettävä, jotta saavutat pisteet, jotka auttavat sinua sijoittumaan haluamallesi kurssille.

Joten mitä hyötyä on ACCUPLACER-testin onnistumisesta? Tärkein etu pisteytykselle ACCUPLACER-testissä on se saat todennäköisesti irti osallistumalla kehityskursseille (joita kutsutaan joskus perus- tai korjauskursseiksi) ja mene suoraan koulusi aihealueen johdantotason kursseille. Vaikka kehityskurssit voivat olla tärkeitä menestyksellesi korkeakoulussa, sinun on silti maksettava niistä ... eivätkä ne laske yliopiston luottoja. Näiden kehityskurssien testaaminen ACCUPLACER-testien menestyminen säästää aikaa ja raha!

body-number-four-post-it-note

on 2,8 gpa hyvä


4 vinkkiä ACCUPLACER-pisteiden parantamiseen

Nyt kun tiedät hieman enemmän ACCUPLACER-testistä ja ACCUPLACER-pisteistä, on aika alkaa valmistautua testiin.

Siksi olemme koonneet neljä vinkkiä tentteihin valmistautumiseen, jotta ACCUPLACER-pisteet ovat huippuluokkaa - tarkista heidät alla!

Vinkki 1: Tarkista Skills Insight Statements

Paras paikka aloittaa asettamalla itsesi menestymään ACCUPLACER-kokeissa on tarkastelemalla ACCUPLACER Skills Insight -lausunnot . Muista: nämä Skills Insights -lausunnot selittävät pisteet. Erityisesti he kertovat sinulle kyvyt, jotka osoitat jokaisella pisteet tasolla. Paitsi että Skills Insights -lausunnot auttavat sinua ymmärtämään paremmin, mikä on hyvä ACCUPLACER-pisteet, ne auttavat myös selvittämään, mitä sinun on opiskeltava, jotta pärjäät testissä hyvin.

Vinkki 2: Tutki CollegeBoard ACCUPLACER -näytekysymyksiä

Kun olet perehtynyt testattaviin taitoihin ja tietoihin, olet valmis harjoittamaan vastaamista todellisiin ACCUPLACER-kysymyksiin käyttämällä ACCUPLACER-verkkosivustolla olevia esimerkkikysymyksiä . Nämä esimerkkikysymykset ja esseekehotteet ovat ilmaisia ​​ja ladattavia PDF-muodossa. Voit käyttää näytemateriaaleja saada käsitys siitä, mitä odottaa eri ACCUPLACER-testien sisällöltä ja muodolta. Testimuodon ja materiaalin ymmärtäminen on erinomainen ensimmäinen askel saamaan hyvät ACCUPLACER-pisteet!

Vaikka ACCUPLACER-näytekysymyksiä on paljon, suosittelemme aloittamaan CollegeBoard-verkkosivuston kysymyksistä. Koska CollegeBoard hallinnoi ACCUPLACER-tenttiä, nämä kysymykset ovat taatusti heijastavia muodossa ja materiaalissa, jonka näet todellinen ACCUPLACER-testi.

Lisäksi jokaisessa näytesarjassa on vastausavain ja perustelut jokaiselle oikealle vastaukselle lopussa. Jos et ymmärrä, miksi vastasit kysymykseen väärin, vastausten perustelut voivat auttaa sinua ymmärtämään virheesi ja vastaamaan kysymyksiin oikein seuraavan kerran.

body-accuplacer-app-logo

Vinkki 3: Lataa ACCUPLACER Study -sovellus

Kollegion hallitus tarjoaa myös ilmainen ACCUPLACER-opintosovellus joita voidaan käyttää tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. ACCUPLACER Study -sovelluksen päätarkoitus on tarjota käytännön testejä jotka on muotoiltu aivan kuten todelliset ACCUPLACER-testit, ja antamaan välitön pisteet ja selitykset oikeille ja virheellisille vastauksille.

Jos haluat parantaa ACCUPLACER-pisteitäsi, puhelimen tai tabletin piiskaaminen, kun sinulla on vähän vapaa-aikaa, ja harjoittelutestin tekeminen voivat auttaa sinua todella tuntemaan ACCUPLACER-kokeen muodon ja sisällön. ACCUPLACER-opintosovellus voi myös auttaa sinua totuttamaan testin suorittamisen digitaalisella laitteella, mikä sinun on tehtävä todellisen testipäivän saapuessa.

on 2,8 gpa hyvä yliopistossa

Vinkki 4: Keskustele neuvontaneuvojan tai akateemisen neuvonantajan kanssa

Yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä varmistaaksesi hyvät pisteet ACCUPLACER-kokeissa, on puhua ohjaajan tai akateemisen neuvonantajan kanssa ennen teet testin. Neuvonantajasi tai neuvonantajasi pystyy selittämään, kuinka korkeakoulusi tai yliopistosi käyttää ACCUPLACER-testejä, ja neuvoo, mihin pisteisiin sinun pitäisi ampua. Tietäen nämä tiedot voivat auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä siitä, miten valmistautua parhaiten ACCUPLACER-tenttiin.

Koska yksittäiset korkeakoulut ja yliopistot määrittelevät omat pisteytyskäytäntönsä ACCUPLACER-testeille, on tärkeää, että ymmärrät koulusi mielestä hyvät pisteet. Sisäänkirjautuminen akateemisen neuvonantajan kanssa voi myös auttaa sinua varmistamaan, että ACCUPLACER-testin suorittaminen on oikeastaan ​​oikea vaihtoehto sinulle akateemisen ennätyksesi ja oppimistapojesi perusteella. Voit joutua oikeuttamaan vapautuksen!

keho-mitä-seuraava

Mitä seuraavaksi?

Oletko valmis aloittamaan ACCUPLACER-tentin opiskelun, mutta et ole aivan varma, mistä aloittaa? Älä huoli: meillä on kattava opas ACCUPLACER-tenttiin . Tämä artikkeli opastaa sinut läpi kunkin aiheen kokeen aiheet, ja se antaa sinulle myös uskomattomia tutkimusresursseja.

Kuten aiemmin mainitsimme, jotkut korkeakoulut tarjoavat ACCUPLACER-tenttipoikkeuksia, jos sinulla on vankka lukion GPA. Mutta mikä on hyvä GPA? Voit oppia lisää siitä, mikä tekee hyvästä GPA: sta täältä . ( Ja jos sinun on nostettava GPA: ta kiireellä , olemme saaneet sinut myös katetuksi!)

ACCUPLACERille opiskelu voi tuntua pelottavalta. Loppujen lopuksi yrität myös valitse pääaine , ilmoittaudu luokkiin ja hakea taloudellista tukea . Mutta opiskelun ei tarvitse olla aikaa vievää, jos teet sen tehokkaasti. Suosituimmat opintovihjeemme voivat auttaa sinua saamaan kaiken irti opiskeluajastasi !Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA