Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

College prep on hämmentävä termi, koska se voi viitata kolmeen eri asiaan!

Joskus kutsuminen johonkin korkeakoulun valmisteluluokkaan on vain tapa erottaa se toisaalta korjaavista luokista ja toisaalta arvosanoista/AP -luokista. Muina aikoina korkeakoulujen valmistelu on tapa kuvata joukko julkisia tai yksityisiä ohjelmia, joiden tarkoituksena on lisätä pääsyä yliopistoon niille, jotka yleensä eivät todennäköisesti mene. Ja lopuksi, yliopiston valmistelu on lyhyt nimi lukioille, jotka korostavat ylivoimaisesti oppilaidensa saamista yliopistoon.Mutta älä huoli. Halusitpa lukea lukion tavallisista lukioista, oppia ohjelmista, jotka helpottavat korkeakoulua, tai olet utelias julkisista ja yksityisistä lukioista, jotka todella painottavat korkeakouluun pääsyä, olet tullut oikeaan paikkaan.

#1: College Prep = peruskoulun perusopetussuunnitelma

Koska lukion tavoite on valmistaa opiskelijoita yliopistoon, on järkevää, että lukiossa suorittamiasi luokkia kutsutaan yliopiston valmisteluiksi. Loppujen lopuksi tapa valmistautua yliopistoon on oppia, mitä lukiossa on opittavaa!

Itse asiassa ne ovat kirjoja - ne on tarkoitettu lukemiseen, eivät leukahaaroihin.

mikä on härän persoonallisuus

Niin, ensimmäinen ja yleisin määritelmä termille 'college prep' ovat ylemmän korkeakouluopetuksen vaatimukset . Ne vaihtelevat kouluittain, mutta tyypillisesti jotakin tällaista:

 • 4 vuotta englantia
 • 3 vuotta matematiikkaa
 • 3 vuotta tiedettä
 • 3 vuotta yhteiskuntatieteitä

Osavaltioissa ja piireissä, jotka vaativat lukion lähtökokeen valmistuakseen, nämä ovat aiheita, joihin tämä poistumistesti perustuu. Esimerkiksi Massachusetts ei salli opiskelijoiden valmistua, elleivät he voi läpäistä MCAS -tenttiä englanniksi, matematiikaksi ja yhdeksi tieteen tai teknologian aiheeksi.

College Prep vs. Honours/AP vs. Remedial Classes

Koska 'college prep' viittaa lukio -oppituntien ydinjoukkoon, tästä termistä on pohjimmiltaan tullut tapa tunnistaa vakioluokkataso. College Prep on luokka, jonka pidät, kun luokan arvosanat tai AP-versio ei haasta sinua, ja kun sinua ei aseteta luokan korjaavaan versioon.

Korkeakoulun valmistelutunnit ja suuri päätös

Kun aloitat lukion opetussuunnitelman suunnittelun, sinun on tehtävä vaikea päätös. Pitäisikö sinun noudattaa tavallisia (tai korkeakoulujen valmisteluja) luokkia saadaksesi korkeamman GPA: n tai haastaa itsesi ja osallistua kunnianosoituksiin tai AP -kurssille, jossa luultavasti teet hieman huonommin?

Vastaus on: haasta itsesi - järjen rajoissa . Yleensä sinun pitäisi mennä vaikeamman tason luokkaan, jos luulet voivasi ansaita B tai korkeamman, koska yleensä useimmat oppilaitokset näkisivät mieluummin B -arvon kunnia- tai AP -kurssilla kuin joukon suoria A -lukioita yliopiston valmistelutunneilla. Suoraan Kuten kaikilla korkeakoulujen valmistelukursseilla, näyttää siltä, ​​että vältyt arvosanojen/AP: n haasteelta, ja korkeakoulut eivät pidä haasteiden välttämisestä hakijoissaan.

Älä jää loukkuun helppoa A: n houkutusta!

mitä veni vidi vici tarkoittaa

Ajatuksena on osoittaa, että haastat itsesi ja hallitset materiaalin. B -arvosanan saaminen sanoo: 'Olen vain hieman saavuttamassa otteeni.' Toisaalta arvosanojen tai AP -luokkien välttäminen, joissa saat todennäköisesti C- tai D -arvon, osoittaa itsetuntemusta ja kypsää harkintaa - toinen asia, jota korkeakoulut yleensä arvostavat. Liian monien arvosanojen ja AP -luokkien ottaminen ja pääosin C- ja D -luokkien antaminen tarkoittaa, että vakioluokat olisivat sopineet paremmin.

Joten mitä sinun pitäisi tehdä? Suosittelemme, että yrität käydä 1-2 arvosanaa tai AP-kursseja, ehkä aiheissa, joissa tunnet olosi mukavaksi, tai niissä, joissa vahvuutesi ovat, tai niissä, joista olet eniten kiinnostunut jatkamaan. Jos haluat tutustua eri vaihtoehtoihin, tutustu oppaisiimme, jotka erittelevät kunkin keskeisen aiheen etenemisen:

 • Lukion matematiikan luokat, jotka sinun pitäisi käydä
 • Lukion englannin luokat, jotka sinun pitäisi käydä
 • Lukion luonnontunnit, jotka sinun pitäisi käydä
 • Lukion historiatunnit, jotka sinun pitäisi käydä

#2: College Prep = Ohjelmat oppilaitoksen pääsyn lisäämiseksi

Joskus termi 'college prep' on tapa viitata joukkoon ohjelmia, jotka pyrkivät lisäämään pääsyä korkeakouluun erityisesti niille opiskelijoille, jotka ovat vähiten todennäköisiä ilmoittautumaan. Nämä ohjelmat keskittyvät akateemisten taitojen kehittämiseen, käsittelevät korkeakouluihin pääsyä tai taloudellista apua, osallistuvat perheisiin ja ohjaajiin ja sisältävät joskus palveluprojekteja.

Oikealla tuella kaikki on mahdollista.

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä, jotka on jaettu liittovaltion, osavaltion, yliopiston ja yhteisöpohjaisiin luokkiin.

Liittovaltio TRIO -ohjelmat

Nämä ohjelmat on tarkoitettu auttamaan pienituloisia, ensimmäisen sukupolven ja vammaisia ​​opiskelijoita.

 • Ylöspäin sidottu on tarkoitettu pienituloisille taustoille, joilla ei ole riittävää keskiasteen valmistelua. Perinteisesti aliedustettujen ryhmien opiskelijat altistuvat simuloidulle yliopistokokemukselle, joka sisältää runsaasti akateemista ja motivoivaa tukea. Opiskelijat saavat ohjausta, neuvontaa ja yksilöllistä opetusta valmistautuakseen yliopistoon.
 • Talent Search palvelee pienituloisia ensimmäisen sukupolven opiskelijoita. Ohjelma tarjoaa erilaisia ​​neuvontapalveluja, jotka auttavat opiskelijoita valmistumaan lukiosta ja ansaitsemaan korkeakoulututkinnon.
 • Opiskelijoiden tukipalveluohjelma (SSS) auttaa pienituloisia, ensimmäisen sukupolven ja vammaisia ​​opiskelijoita suorittamaan korkeakoulututkinnon. Tukipalvelut tarjoavat opiskelijoille tarvittavaa apua akateemisen neuvonnan, uraneuvonnan, mentoroinnin, tutoroinnin, rahoitustuen ohjauksen ja jonkin verran taloudellista apua.
 • Varhaisen tietoisuuden ja valmiuden hankkiminen perustutkinto -ohjelmiin (VARUSTAUTUA). GEAR UP pyrkii lisäämään korkeakoulutietoisuutta ja valmistelua pienituloisten ja vähemmistöopiskelijoiden keskuudessa seitsemännestä luokasta lukion valmistumisen kautta tarjoamalla heille intensiivistä ohjausta, mentorointia, korkeakoulu-/urasuunnittelutietoja ja joskus myös apurahoja.

Valtion ohjelmat

 • New York , Kaliforniassa ja New Jersey Koulutusmahdollisuusohjelmat palvelevat opiskelijoita, jotka ovat osoittaneet mahdollisuuksia menestyä korkeakoulussa, mutta eivät ole suorittaneet tyypillisiä yliopiston valmisteluohjelmia lukiossa taloudellisten tai henkilökohtaisten haittojen vuoksi.
 • New Yorkissa on myös Kollegiaalisia valmisteluohjelmia joka kehittää yhteistyökumppanuuksia korkeakoulujen, koulujen, yhteisöjärjestöjen, vanhempien, opiskelijoiden, yritysten ja hallituksen välillä, jotta New Yorkin osavaltion opiskelijoilla on kaikki mahdollisuudet menestyä.
 • Floridan College Reach-Out -ohjelma (CROP) tarjoaa koulutustukea pienituloisille, akateemisesti heikommassa asemassa oleville kuudennen ja kahdennentoista luokan oppilaille auttamalla opiskelijoita kehittämään ja ylläpitämään tietoja, taitoja ja asennetta, jotka ovat välttämättömiä korkeakouluopetuksen menestyksekkäälle jatkamiselle ja suorittamiselle.

Yliopisto -ohjelmat

 • Kalifornian yliopisto Varhainen akateeminen tiedotusohjelma (EAOP) on kollegiaalinen opiskelijoiden akateeminen kehitysohjelma, joka tarjoaa akateemista rikastumista, pääsykokeiden valmistelua, akateemista neuvontaa ja korkeakoulutietoa.
 • Coloradon yliopisto Kollegiaalinen ohjelma on akateeminen lisäohjelma, jonka tarkoituksena on motivoida ensimmäisen sukupolven ja aliedustettuja keskiasteen ja lukion opiskelijoita jatkamaan korkeakoulutusta.

Yhteisön ja voittoa tavoittelemattomat ohjelmat

Joskus tarvitset pientä paikallista tukea.

 • '' Minulla on unelma '' Ohjelma auttaa pienituloisten alueiden lapsia saavuttamaan koulutus- ja uratavoitteensa tarjoamalla pitkän aikavälin mentorointi-, tutorointi- ja rikastamisohjelman, jolla on taattu mahdollisuus korkea-asteen koulutukseen.
 • LINKKI lisää latinolaisten mahdollisuuksia päästä yliopistoon ja suorittaa yliopisto.

#3: College Prep = Koulut, jotka keskittyvät onnistuneeseen College -sovellukseen

Lopuksi, 'college prep' voi viitata tietyntyyppiseen lukioon, jossa keskitytään paljon korkeakoulun käsitteeseen . Nämä koulut voivat olla julkisia, yksityisiä, sisäoppilaitoksia, seurakuntia ja tilauskouluja - niin kauan kuin he korostavat eniten pääsyä yliopistoon ja sen valmistumista.

mikä luku on biljoonan jälkeen

Pääsy yliopistoon - ja valmistuminen - tekee maailmasta osterisi.

Tässä muutamia esimerkkejä tällaisista kouluista:

 • Klo Gateway High School , tilauskoulu San Franciscossa, kaikki yhdeksännet luokkalaiset vierailevat yliopistossa ensimmäisenä koulupäivänä.
 • Kohteessa Gary Lighthouse Charter -koulut , jokainen opiskelija tutkii korkeakouluja ja laatii luettelon ulottuvuus- ja turvallisuuskouluista ja kirjoittaa paperin, jossa esitetään suunnitelma korkeakouluun hakemisesta. Itse asiassa opiskelijat eivät ansaitse lukion tutkintotodistusta, jos heitä ei hyväksytä vähintään yhteen korkeakouluun.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ACT -pisteet vuodelle 2020?

Suunnitteletko ACT: n ottamista vuonna 2020? Opi, mikä on hyvä tulos sinulle, missä haluat hakea.

Kolmiot SAT-matematiikasta: geometrian strategiat ja käytännön ongelmat

Opiskeletko kolmioita SAT-matematiikassa? Tässä ovat kaikki tarvitsemasi geometriset kaavat ja käsitteet sekä matematiikkastrategiat ja käytännön kysymykset.

Woodburyn yliopiston SAT-tulokset ja GPA

UMBC -pääsyvaatimukset

Kaakkois -Missourin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka voin lähettää suosituskirjeitä?

Hämmentynyt siitä, kuinka suosituskirjeitä lähetetään yliopistoon? Opastamme sinua lähetysprosessissa sekä verkossa että postitse, jotta tiedät mitä odottaa.

Mitä sinun on tiedettävä Foothill High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Foothill High Schoolista Santa Ana, CA.

100+ jännittävää STEM-uraa (ja korkeimmin maksavat tieteelliset työpaikat)

Harkitsetko uraa STEM: ssä? Tutustu täydelliseen STEM-uraluetteloomme, jossa on bonustietoja parhaiten maksavista tieteellisistä töistä.

Mikä on luonnontieteiden olympialaiset? Täydellinen opas voittoon

Harkitsetko osallistumista luonnontieteiden olympialaisiin? Entinen voittaja kertoo, mikä kilpailu on, miksi sinun pitäisi osallistua ja miten voit menestyä.

St. Edwardin yliopiston pääsyvaatimukset

SAT- ja ACT-testipäivät: Löydä paras 2021-2022 -testausaikataulu

Mitkä ovat parhaat SAT- ja ACT-testipäivät? Luettelomme kaikki tulevat SAT- ja ACT-päivämäärät, jotta voit suunnitella eteenpäin vuodelle 2021.

Yhdysvaltojen 51 kalleinta korkeakoulua

Mietitkö kuinka paljon lukukausimaksu maksaa Yhdysvaltain kalleimmissa korkeakouluissa? Tässä on luettelo 51 parhaasta.

Kaikki lukemasi korkeakoulujen listat

Etsitkö yliopistojen sijoituksia? Tässä on katsaus parhaista käytettävissä olevista korkeakoulujen rankinglistoista, mukaan lukien US News, Forbes ja paljon muuta.

44 korkeakoulua, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet, sijoitus

Etsitkö korkeakouluja, joilla on alhaiset SAT-pisteet? Olemme luokittaneet maan koulut, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet täällä.

Kuinka opiskella SSAT: lle: 8 parasta valmisteluvinkkiä

Etkö ole varma mistä aloittaa SSAT -valmistelu? Täydellinen oppaamme opastaa sinua prosessin läpi ja sisältää vinkkejä käytännön testien löytämiseen ja opintosuunnitelman luomiseen.

Berkeleyn lukio | 2016-17 Rankings | (Berkeley,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Berkeley High Schoolista Berkeley, CA.

UC Riverside ACT -pisteet ja GPA

Marist College ACT -pisteet ja GPA

3 tyyppisiä ACT -tieteitä: Mitä sinun on tiedettävä

Mitkä ovat ACT -tieteen kohtien tyypit ja kysytyt kysymykset? Tutustu ACT -tieteen taitoihin ja strategioihin täällä.

Monte Vistan lukio 2016-17 rankingit | (Danville,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Monte Vistan lukiosta Danvillessä, Kaliforniassa.

ACT -trigonometria: täydellinen opas

Mitä triggeriä tarvitset ACT -matematiikkaan? Lue täydellinen ACT -trigonometriaoppaamme, jossa on kaavoja, strategioita ja käytännön kysymyksiä.

Santa Claran lukio 2016-17 rankingit | (Santa Clara,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Claran lukiosta Santa Clarassa, Kaliforniassa.

University of St. Thomas (TX) Pääsyvaatimukset

Dickinson College SAT -pisteet ja GPA

Miksi SAT/ACT -tulokset ovat niin tärkeitä sotilasopiskelijoille?

Hakemus West Pointiin, ilmavoimien akatemiaan tai merivoimien akatemiaan? SAT/ACT -pisteet ja opiskeluun käytetyt strategiat ovat kriittisiä pääsyllesi.