Mitä ovat Claremont -korkeakoulut? Opas Claremont -konsortioon

feature-claremont-college-arieal

Claremont Colleges - joka tunnetaan myös nimellä Claremont Consortium tai 7Cs - ovat ryhmä yksityisiä vapaiden taiteiden kouluja Etelä -Kaliforniassa. Konsortiona, t nämä yliopistot toimimaan yhdessä tarjotakseen yhteisiä resursseja ja laaja valikoima akateemisia mahdollisuuksia opiskelijoilleen.

Jos et ole 100% varma, mikä yliopistokonsortio on tai miten se toimii, älä huoli. Tässä artikkelissa, opetamme sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää Claremont Consortiumista . Selitämme:

 • Claremont Collegesin historia
 • Mitkä oppilaitokset ovat osa Claremont Consortiumia
 • Keskeiset tilastot jokaisesta Claremont Collegesta, mukaan lukien pääsyaste, ilmoittautumisnumerot ja kansallinen sijoitus
 • Ominaisuudet, jotka tekevät jokaisesta Claremont Collegesta ainutlaatuisen
 • Claremont Collegessa käymisen edut

Kerromme viisi parasta vinkkiämme Claremont Collegeen pääsemiseksi. Aloitetaan nyt!

1 2 rkl vastaa kuinka monta tl

Esitelty kuva: Htonl/ Wikimedia

Mitä ovat Claremont -korkeakoulut?

Claremontin korkeakoulut ovat seitsemän korkeakoulun ryhmä - viisi perustutkintoa ja kaksi jatko -oppilaitosta - Claremontissa, Kaliforniassa , joka sijaitsee itäisessä Los Angelesin piirikunnassa. Konsortio perustettiin vuonna 1925 ja mallinnettiin sen suunnittelun jälkeen Oxfordin yliopisto . Oxfordin tavoin Claremont Collegesin tavoitteena on tarjota opiskelijoille suuren yliopiston resurssit ja pienten korkeakoulujen tarjoama erikoistuminen ja henkilökohtainen huomio.

Peruskoulut, jotka ovat osa Claremont -järjestelmää, ovat:

 1. Pomona College
 2. Scripps College
 3. Claremont McKenna College
 4. Harvey Mudd College
 5. Pitzer College

Kaksi jatko -oppilaitosta, jotka ovat osa Claremont -järjestelmää, ovat:

 1. Claremont Graduate University
 2. Keck Graduate Institute

Nämä korkeakoulut ovat myös hyvin lähellä toisiaan-itse asiassa kaikki kampukset (paitsi Keck) ovat yhden neliökilometrin päässä. Mutta asia, joka tekee 7C: stä niin ainutlaatuisia, on se, että he tekevät yhteistyötä. Esimerkiksi oppilaitoksilla on kirjasto, kampuksen turvallisuuspalvelut ja kampuksen terveyspalvelut.

Suurin etu opiskelijana jossakin seitsemästä Claremont -korkeakoulusta on se, että voit ottaa oppitunteja missä tahansa muussa konsortion korkeakoulussa. Kaikissa seitsemässä korkeakoulussa Claremont -konsortiossa on noin 7700 opiskelijaa, 3600 opettajaa ja henkilökuntaa, ja se tarjoaa yli 2000 kurssia lukukausittain.

body_important_red

Claremontin korkeakoulut: tärkeitä tilastoja

Seitsemän Claremont -korkeakoulua hallitsevat samanlaiset arvot ja tavoitteet, mutta jokainen niistä on ainutlaatuinen omalla tavallaan. Alla, Käymme läpi jokaisen Claremont -kollegion tärkeät tilastot, mukaan lukien hyväksymisaste, ilmoittautumisnumerot ja opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde.

Mitkä ovat Claremont Collegesin sijoitukset ja Claremont Collegesin hyväksymisprosentit? Olemme sisällyttäneet kunkin korkeakoulun kansallisen sijoituksen vapaiden taiteiden korkeakouluksi sen mukaan Yhdysvaltain uutiset ja maailmanraportti.

Korkeakoulun nimi Valmistua/ Perustutkinto Pääsymaksu Ilmoittautuminen yhteensä Opiskelija -tiedekunnan suhde National Liberal Arts College Ranking
Claremont McKenna College Perustutkinto 10% 1343 8: 1 6
Harvey Mudd College Perustutkinto 14% 895 8: 1 25
Pitzer College Perustutkinto 14% 1119 10: 1 36
Pomona College Perustutkinto 7% 1718 8: 1 4
Scripps College Perustutkinto 32% 1089 10: 1 28
Claremont Graduate University Valmistua Vaihtelee opintoalueen mukaan 2032 8: 1 n / a
Keck Graduate Institute Valmistua 40% -50% 617 12: 1 n / a

Kuten näet, jokainen yliopisto on pieni. Kaikilla kampuksilla on alle 2000 opiskelijaa! Ryhmänä otettuna Claremont -korkeakoulut ovat suunnilleen samankokoisia Princetonin yliopisto tai Pepperdinen yliopisto , jotka ovat myös yksityisiä taidekouluja.

Claremontin korkeakoulut ovat myös erittäin valikoivia kouluja. Useimpien peruskoulujen pääsyaste on 14 prosenttia tai vähemmän, mikä tekee niistä yhtä kilpailukykyisiä kuin koulut Georgetown ja UCLA . Pomona College, jonka hyväksymisaste on 7 prosenttia, on tasainen lisää kilpailukykyisempi kuin mennessä ,Dartmouthja Julliard !

Tämä tarkoittaa, että sinulla on oltava fantastinen GPA , loistava testipisteet , ja erinomainen korkeakouluhakemus jos haluat päästä johonkin Claremont -yliopistosta.

body-hyödyt-merkki-nick-youngson

Yliopistokonsortio, kuten Claremont's, tarjoaa ainutlaatuisia etuja opiskelijoilleen, kuten pieniä tiedekuntien ja opiskelijoiden suhteita ja mahdollisuuden osallistua luokkiin missä tahansa jäsenkoulusta.
(Nick Youngson/ NYPhotographic )

Mitä hyötyä Claremont Collegesta osallistumisesta on?

Jokainen Claremont College tarjoaa 4-vuoden taiteellisen koulutuksen. Nämä yksityiset oppilaitokset ovat kansallisesti tunnustettuja akateemisten ohjelmiensa laadusta ja tarkkuudesta. (Kuten aikaisemmin, jotkut Claremont -korkeakoulut ovat yhtä kilpailukykyisiä kuin Ivy League -koulut Cornell ja UPenn !) Claremont Collegesiin osallistuvat opiskelijat saavat ehdottomasti huipputason koulutuksen.

Monille opiskelijoille, Claremont Collegesin sijainti on valtava etu myös. Claremont sijaitsee tunnin matkan päässä Los Angelesista Etelä -Kaliforniassa. Rantojen ja kauniin sään ohella Claremont Collegesin sijainti tarjoaa myös loistavat työmahdollisuudet! Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään tekniikan, viihteen, ilmailun, liikenteen tai muodin parissa, hyötyvät 7C: n läheisyydestä L.A.

Opiskelija-tiedekunta-suhde on toinen syy, miksi opiskelijat haluavat osallistua Claremont Consortium -opistoon. Suhteissa 8: 1-10: 1 Claremont Colleges antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua professoreihinsa ja saada henkilökohtaista opastusta akateemisissa tiedekunnissaan. Pienet luokkakoot antavat opiskelijoille mahdollisuuden osallistua toistensa kanssa oppimiseen yhteistyössä, olla vuorovaikutuksessa professoreidensa kanssa ja saada henkilökohtaista opetusta, jotka kaikki ovat usein ratkaisevia opiskelijoiden menestyksen kannalta.

Toinen merkittävä etu Claremont -konsortioon osallistumiselle on pienen yliopiston tunne. Koska jokainen yksittäinen koulu on pieni, oppilaat oppivat tuntemaan oppilaat paljon paremmin kuin jos he kävivät paljon isommassa koulussa. Pienen kampusympäristön tiivis luonne sopii erinomaisesti opiskelijoille, jotka haluavat intiimimmän college-kokemuksen.

Mutta opiskelijat saavat edelleen joitain etuja osallistumalla suuremmalle kampukselle. Claremont Collegessa opiskelevilla opiskelijoilla on ainutlaatuinen tilaisuus ottaa oppitunteja muissa korkeakouluissa, jotka ovat osa Claremont Consortiumia. Joten jos esimerkiksi opiskelet Pitzer Collegessa, mutta löydät Claremont McKenna Collegesta kiinnostavan kurssiluettelon, voit osallistua kurssille! Tämä antaa Claremont -opiskelijoille mahdollisuuden olla yhteydessä entistä useampiin tiedekunnan jäseniin ja Claremont -opiskelijoihin. Tämän vuoksi opiskelijat eri kampuksilta päätyvät sekoittumaan yhteen osana suurempaa yhteisöä.

body-Claremont_Colleges_Collage

Vaikka Claremont -korkeakoulut toimivat yhdessä, ne ovat edelleen yksittäisiä kouluja. Jokainen konsortion korkeakoulu tarjoaa jotain erilaista ilmoittautuneille opiskelijoille. Voit oppia lisää kunkin koulun ainutlaatuisista ominaisuuksista alla!
(Jodamaster / Wikimedia )

Mistä jokainen Claremont -korkeakoulu tunnetaan?

Claremont Collegesia yhdistää usko yhteistyöopetuksen arvoon, mutta jokaisella koululla on oma tehtävänsä ja akateemiset erikoisalansa. Siksi sinun on haettava ja hyväksyttävä yksi Claremont Collegesista 7C: n sijaan.

Jokainen Claremont -korkeakoulu on ainutlaatuinen, joten sinun on varmistettava, että haet kouluun, joka vastaa parhaiten tarpeitasi ja tavoitteitasi. Voit oppia lisää kustakin Claremont -korkeakoulusta alla.

Claremont McKenna College

Claremont McKenna College on korkeakoulu, joka on erikoistunut talous ja hallitus, mutta tämä koulu tunnetaan myös luonnontieteiden, yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden pääaineistaan. Tämä koulu korostaa hyvää kansalaisuutta vastuullisella johtamisella ammattimaailmassa. Tämä koulu opettaa oppilaita ajattelemaan kriittisesti liiketoiminnan, politiikan, talouden ja sosiaalisten asioiden välisiä yhteyksiä.

Toinen tämän koulun tärkeä vetovoima on sen yksitoista maailmanluokan tutkimuslaitosta ja avoimet mahdollisuudet perustutkinto -opiskelijoille tehdä tutkimusta tiedekunnan kanssa. Yli 90% Claremont McKennan opiskelijoista suorittaa harjoittelujaksoja, joten tämä koulu voi sopia hyvin opiskelijoille, jotka haluavat todellista kokemusta alaltaan ennen valmistumistaan.

Harvey Mudd College

Harvey Mudd College on erikoistunut tekniikkaan, matematiikkaan, tietotekniikkaan sekä fyysisiin ja biologisiin tieteisiin. Monet opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita esilääkityksestä, tekniikasta tai tekniikkaurasta, osallistuvat Harvey Mudd Collegessa.

Tämän koulun tekee ainutlaatuiseksi se, että se on myös vapaiden taiteiden korkeakoulu. Harvey Mudd opettaa oppilaita olemaan tietoisia työnsä sosiaalisista vaikutuksista luonnontieteissä, matematiikassa ja tekniikassa. Harvey Muddin opiskelijat myös sinulla on mahdollisuus osallistua korkean tason tutkimushankkeisiin ja saada todellista kokemusta tunnetun kautta Klinikkaohjelma .

Pitzer College

Pitzer College on tunnettu siitä tieteidenvälinen koulutus ja johtajuus sosiaalisessa oikeudenmukaisuudessa, kulttuurienvälisessä ymmärryksessä ja ympäristön kestävyydessä . Pitzer tarjoaa myös erinomaisia ​​ohjelmia taiteessa, humanistisissa tieteissä sekä yhteiskunta-, käyttäytymis- ja luonnontieteissä.

Yksi houkutteleva-ja ainutlaatuinen-asia Pitzerissä on, että tämän koulun oppilaat muokkaavat omaa koulutuspolkuaan. Opiskelijat voivat työskennellä joukosta kohdennettuja koulutustavoitteita yhteistyössä Pitzer -tiedekunnan kanssa suunnitellakseen tutkintasuunnitelmansa. Pitzer -opiskelijat voivat jopa luoda omia erikoisuuksiaan!

Opiskelijat, jotka etsivät huippuluokan vapaiden taiteiden koulutusta, jossa on paljon joustavuutta ja monialaisia ​​mahdollisuuksia, voivat löytää sopivansa Pitzer Collegessa.

Pomona College

Pomona College tunnetaan parhaiten sen monitieteinen opiskelu taiteissa ja tieteissä. Tämä koulu on myös omaksunut pääsy- ja taloudellista apua koskevat käytännöt, jotka mahdollistavat huippuluokan koulun käymisen kaikille elämänaloille.

Esimerkiksi, Pomona College hyväksyy kotimaiset hakijat riippumatta heidän kyvystään kattaa osallistumiskustannukset, ja täyttää sitten täyttä taloudellista tarvetta / kaikki otetut opiskelijat. Itse asiassa 56 prosenttia Pomonan opiskelijoista saa taloudellista tukea. Lisäksi lähes kaikki Pomonan opiskelijat asuvat kampuksella asuinhuoneissa. Jos etsit läheistä opiskelijayhteisöä eri puolilta maailmaa, Pomona saattaa olla harkintasi arvoinen.

body-scripps-college-naiset

Scripps College on Claremont Consortiumin ainoa naisten korkeakoulu.
(Luukas Valokuvaus/ Wikimedia )

Scripps College

Scripps College on 7C: n ainoa naisten college. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kaikkien naisten yliopistoon, Scripps voi olla hyvä valinta sinulle.

Scripps tarjoaa vankan vapaiden taiteiden opetuksen, jossa on monitieteinen opetussuunnitelma ja edistyksellinen politiikka, joka edistää monimuotoisuutta ja osallisuutta koko koulutuskokemuksessa. Yksi ainutlaatuinen asia Scrippsissä on se kaikkien opiskelijoiden on suoritettava perustutkinto tai projekti osana valmistumisvaatimuksiaan. Sen lisäksi, että Scripps College edistää sitoutumista alkuperäiseen tutkimukseen, se tarjoaa korkeamman prosenttiosuuden STEM -tutkinnoista kuin mikään muu Yhdysvaltain naisten korkeakoulu.

Claremont Graduate University

Claremont Graduate University on yksi Claremont Consortiumin kahdesta tutkijakoulusta. Tämä koulu tarjoaa maisterin ja tohtorin tutkintoja, kaksoistutkintoja ja monitieteisiä mahdollisuuksia. CGU: n akateemiset ohjelmat perustuvat käytäntöön, mikä tarkoittaa, että ne ovat käytännönläheisiä. Tämä voi miellyttää opiskelijoita, jotka haluavat aloittaa työskentelyn opintoalueillaan ennen tutkinnon suorittamista.

Claremont Graduate University on harvinainen esimerkki laitoksesta, joka on omistettu kokonaan jatko -opiskeluun. Tämä tarkoittaa CGU pystyy tarjoamaan alhaiset opiskelijoiden ja tiedekuntien suhteet, pienet luokkakoot ja yksilöllisen mentoroinnin tiedekunnalta.

Keck Graduate Institute

Claremont Consortiumin ainoana ainoana jatko-oppilaitoksena Keck Graduate Institute (KGI) tarjoaa viisi jatkotutkinto -ohjelmaa, jotka keskittyvät biotieteisiin . Nämä akateemiset ohjelmat on järjestetty ammattikorkeakouluun ja farmasian korkeakouluun. KGI valmistautuu myös käynnistämään lääketieteellisen korkeakoulun, jossa opiskelijat voivat kouluttautua lääketieteen tohtoriksi.

KGI on koulu opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa uraa elämän- ja terveystieteissä, tekniikassa, liike -elämässä, apteekissa ja/tai genetiikassa. KGI: n opiskelijoilla on myös paljon mahdollisuuksia tiimipohjaiseen oppimiseen ja he saavat huippuluokan alan kokemusta.

body-number-four-post-it-note

4 vinkkiä Claremont Collegeen pääsemiseksi

Tiedät jo, että Claremontin korkeakoulut ovat melko valikoivia. Mutta on tärkeää pitää mielessä, että Claremont -korkeakoulut voivat olla valikoivia eri tapoja. Jokaisella koululla on oma hakuprosessi, jolla on ainutlaatuiset pääsyvaatimukset, joten sinun kannattaa tutkia perusteellisesti jokaista Claremont Collegea, johon haluat hakea.

On kuitenkin joitain yleisiä vaiheita, joilla voit varmistaa, että sovelluksesi jollekin 7C -laitteelle on loistava. Lue vinkkimme Claremont Collegeen pääsemiseksi.

Vinkki 1: Tunne koulun tehtävä

Jokaisella Claremont Collegessa on ainutlaatuinen tehtävä ja jokainen koulu haluaa tietää sen sinä ovat valmiita osallistumaan tehtäväänsä. Tämä tarkoittaa, että sinun on tiedettävä ja ymmärrettävä heidän tehtävänsä!

Tämä alkaa nopealla haulla kunkin koulun tehtävistä. Kunkin koulun tehtävän tunteminen auttaa sinua räätälöimään sovelluksesi vastaamaan sen arvoja. Tämä auttaa pääsyneuvojia näkemään, että sinä sopit hyvin heidän kouluunsa.

Vinkki 2: Aloita hakemuksesi ajoissa

Koska Claremontin korkeakoulut ovat valikoivia, Hakemuksesi on oltava mahdollisimman täydellinen, jotta sinulla on parhaat mahdollisuudet päästä sisään. Ja se tarkoittaa, että asiat on aloitettava ajoissa.

Tässä me tarkoitamme. Varmista ensin, että aloitat vakiokokeiden suorittamisen riittävän nopeasti pystyy tekemään suuren pistemäärän . Varmista, että osallistut koulun ulkopuolista toimintaa (ja voit jopa harkita itsesi asettamista piikki .) Ja tietysti aloita esseen kirjoittamisprosessi kuukaudet etukäteen, joten sinulla on aikaa tarkistaa, tarkistaa, tarkistaa!

Vinkki 3: Ota kovia kursseja

Ei ole mikään salaisuus, että 7C: t tarjoavat tiukkoja koulutuskokemuksia. Claremont Admissions haluaa tietää, että olet haasteessa, joten sinun on osoitettava hakemuksesi menestyminen vaikeilla kursseilla.

Itse asiassa Harvey Mudd Admissions korostaa, että hakijat, jotka kieltäytyvät vaikeista lukio -opinnoista, ovat epäedullisessa asemassa valintaprosessissa. Tämä ei välttämättä tarkoita, että sinun on otettava seitsemän AP -kurssit lukukautta kohti. Se tekee tarkoittaa sinun on selvitettävä, kuinka monta edistynyttä kurssia voit realistisesti sovittaa aikatauluusi säilyttäen samalla GPA -sopimuksesi ja muut ulkopuoliset sitoumuksesi.

Vinkki 4: Pidä kiinni tavoitteistasi ... ja arvoistasi

Jokainen Claremont Consortium -koulu luottaa kokonaisvaltaiseen valintaprosessiin. Tämä tarkoittaa sitä, että he ottavat huomioon useita sinua koskevia tekijöitä lukion GPA , testituloksiin, koulun ulkopuoliseen toimintaan. Se myös tarkoittaa että Claremont Admissions haluaa oppia sinä henkilönä.

Jos esimerkiksi mainitset ansioluettelossasi neljän vuoden vapaaehtoistyön paikallisessa veteraanisairaalassa, Claremontin vastaanotto saattaa haluta tietää, miksi tämä kokemus oli sinulle merkityksellinen ja miten se on valmistanut sinut elämään Claremont -opiskelijana. Yleisesti, sinun on oltava valmis vastaamaan kysymyksiin siitä, mitkä toiminnot merkitsevät sinulle eniten, mitkä tavoitteet motivoivat sinua ja mistä ideoista olet innoissasi jotta Claremont -sovelluksesi olisivat huippuluokkaa.

body-kysymysmerkki-1

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA