Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

yhteensopivin merkki Jousimiehen kanssa

Olet todennäköisesti kuullut yliopistosovellusten ja standardoidun testauksen välillä TÄRKEITÄ koodeja mainittiin jossain vaiheessa lukio -urasi aikana. Olet ehkä jopa ihmetellyt, mitä ne olivat muita kuin salaperäisiä nelinumeroisia numeroita.

Tämä opas selittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CEEB -koodeista.Mikä on CEEB -koodi?

CEEB -koodit ovat tiettyjen paikkojen ja organisaatioiden tunnistenumerot . Ne on luonut College Board (CEEB tarkoittaa yksinkertaisesti College Entrance Examination Board, eli College Board) estääkseen sekaannukset ja Varmista, että esimerkiksi testitulokset, transkriptiot ja sovellukset menevät oikeisiin paikkoihin . Esimerkiksi CEEB -koodin sisällyttäminen Columbia -yliopistolle tarkoitettuun tulosraporttiin auttaa varmistamaan, että se ei mene Columbia Collegeen.

Vaikka CEEB -koodien alkuperäinen käyttö oli SAT -pisteiden lähettäminen, niiden käyttö on laajentunut, ja nyt on olemassa koodeja korkeakouluille, lukioille, maille, pääaineille, apurahoille ja testikeskuksille.

Kuka käyttää CEEB -koodeja?

CEEB -koodien ensisijainen kannattaja on ilmeisesti kollegion hallitukselle , mutta useimmat Yhdysvaltojen korkeakoulutukseen osallistuvat koulut ja organisaatiot käyttävät niitä yhteen tai toiseen tarkoitukseen.

Käytännössä puhuen, tarvitset niitä tunnistamaan vastaanottajat, kun lähetät SAT -pisteraportteja, lukion transkripteja ja muita asiakirjoja . Älä huolehdi liikaa tästä, koska useimmat online -sovellukset ja -lomakkeet antavat sinun etsiä kouluja nimen mukaan ja täyttää sitten automaattisesti oikea koodi.


Miten CEEB -koodit eroavat SAT- ja ACT -koodeista?

CEEB- ja SAT -koodit ovat saman asian eri nimiä. Nämä kaksi ovat identtisiä ja niitä käytetään keskenään, joten älä paniikkia, jos joku mainitsee SAT -koodit.

kuinka tarkistaa sat -pisteesi

Kuitenkin, ACT, Inc: llä on omat koulu- ja apurahakoodit , täysin riippumaton CEEB -järjestelmistä. Ne ovat vähemmän laajalti hyväksyttyjä, ja niitä käytetään oikeastaan ​​vain tunnistamaan mihin haluat lähettää ACT -pisteraportit.

Mitä CEEB -koodit merkitsevät sinulle?

Yleisesti ottaen sinun ei pitäisi huolehtia CEEB -koodeista. Ne ovat yksinkertainen hallinnollinen osa korkeakoulun koko hakuprosessia. Sinun on kuitenkin pidettävä mielessä neljä keskeistä kohtaa:

  • Tulet ehdottomasti tarvitse CEEB -koodeja lähettääkseen SAT -tulokset ja saatat tarvita niitä lähettääksesi lukion opintosuoritusoteesi. Käytät niitä myös tunnistamaan, mistä pääaineista olet kiinnostunut.
  • Useimmissa sovelluksissa ja lomakkeissa, mukaan lukien SAT -rekisteröinti ja Common App, on sisäänrakennettu hakutoiminto, jonka avulla voit löytää koulun nimen mukaan ja täyttää sitten koodin automaattisesti.
  • Jos sinä sinun on löydettävä tietty CEEB -koodi , voit käyttää koodihakusivulla kollegion hallituksen verkkosivuilla.
  • Jos haluat lähettää myös ACT -pisteitä, sinun on lähetettävä se käytä eri koodeja .

Lisälukemista

Jos sinulla on lisää kysymyksiä aiheesta ilmoittautuminen SAT: ään , kokeile oppaitamme täydelliseen rekisteröintiprosessiin (kuvilla), pääsylippuun ja kaikkiin kustannuksiin ja maksuihin.

maya angelou silti i nouse analyysi

Etkö ole varma minne hakea? Tutustu oppaaseemme, miten voit valita parhaan yliopiston sinulle.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA