Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

yhteensopivin merkki Jousimiehen kanssa

Olet todennäköisesti kuullut yliopistosovellusten ja standardoidun testauksen välillä TÄRKEITÄ koodeja mainittiin jossain vaiheessa lukio -urasi aikana. Olet ehkä jopa ihmetellyt, mitä ne olivat muita kuin salaperäisiä nelinumeroisia numeroita.

Tämä opas selittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CEEB -koodeista.Mikä on CEEB -koodi?

CEEB -koodit ovat tiettyjen paikkojen ja organisaatioiden tunnistenumerot . Ne on luonut College Board (CEEB tarkoittaa yksinkertaisesti College Entrance Examination Board, eli College Board) estääkseen sekaannukset ja Varmista, että esimerkiksi testitulokset, transkriptiot ja sovellukset menevät oikeisiin paikkoihin . Esimerkiksi CEEB -koodin sisällyttäminen Columbia -yliopistolle tarkoitettuun tulosraporttiin auttaa varmistamaan, että se ei mene Columbia Collegeen.

Vaikka CEEB -koodien alkuperäinen käyttö oli SAT -pisteiden lähettäminen, niiden käyttö on laajentunut, ja nyt on olemassa koodeja korkeakouluille, lukioille, maille, pääaineille, apurahoille ja testikeskuksille.

Kuka käyttää CEEB -koodeja?

CEEB -koodien ensisijainen kannattaja on ilmeisesti kollegion hallitukselle , mutta useimmat Yhdysvaltojen korkeakoulutukseen osallistuvat koulut ja organisaatiot käyttävät niitä yhteen tai toiseen tarkoitukseen.

Käytännössä puhuen, tarvitset niitä tunnistamaan vastaanottajat, kun lähetät SAT -pisteraportteja, lukion transkripteja ja muita asiakirjoja . Älä huolehdi liikaa tästä, koska useimmat online -sovellukset ja -lomakkeet antavat sinun etsiä kouluja nimen mukaan ja täyttää sitten automaattisesti oikea koodi.


Miten CEEB -koodit eroavat SAT- ja ACT -koodeista?

CEEB- ja SAT -koodit ovat saman asian eri nimiä. Nämä kaksi ovat identtisiä ja niitä käytetään keskenään, joten älä paniikkia, jos joku mainitsee SAT -koodit.

kuinka tarkistaa sat -pisteesi

Kuitenkin, ACT, Inc: llä on omat koulu- ja apurahakoodit , täysin riippumaton CEEB -järjestelmistä. Ne ovat vähemmän laajalti hyväksyttyjä, ja niitä käytetään oikeastaan ​​vain tunnistamaan mihin haluat lähettää ACT -pisteraportit.

Mitä CEEB -koodit merkitsevät sinulle?

Yleisesti ottaen sinun ei pitäisi huolehtia CEEB -koodeista. Ne ovat yksinkertainen hallinnollinen osa korkeakoulun koko hakuprosessia. Sinun on kuitenkin pidettävä mielessä neljä keskeistä kohtaa:

  • Tulet ehdottomasti tarvitse CEEB -koodeja lähettääkseen SAT -tulokset ja saatat tarvita niitä lähettääksesi lukion opintosuoritusoteesi. Käytät niitä myös tunnistamaan, mistä pääaineista olet kiinnostunut.
  • Useimmissa sovelluksissa ja lomakkeissa, mukaan lukien SAT -rekisteröinti ja Common App, on sisäänrakennettu hakutoiminto, jonka avulla voit löytää koulun nimen mukaan ja täyttää sitten koodin automaattisesti.
  • Jos sinä sinun on löydettävä tietty CEEB -koodi , voit käyttää koodihakusivulla kollegion hallituksen verkkosivuilla.
  • Jos haluat lähettää myös ACT -pisteitä, sinun on lähetettävä se käytä eri koodeja .

Lisälukemista

Jos sinulla on lisää kysymyksiä aiheesta ilmoittautuminen SAT: ään , kokeile oppaitamme täydelliseen rekisteröintiprosessiin (kuvilla), pääsylippuun ja kaikkiin kustannuksiin ja maksuihin.

maya angelou silti i nouse analyysi

Etkö ole varma minne hakea? Tutustu oppaaseemme, miten voit valita parhaan yliopiston sinulle.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA