Mitkä ovat parhaat kysymykset yliopistomessuilla?

ominaisuus_messu

Yliopistomessuilla ei välttämättä ole popcornia ja karnevaaleja - anteeksi, ihmiset! - Mutta he ovat loistava tietolähde tuleville opiskelijoille. Valmistelemalla yksityiskohtainen suunnitelma, mukaan lukien luettelo kysymyksistä, jotka on esitettävä yliopistomessuilla, varmistat, että saat kaiken irti kokemuksestasi. Tämä on usein ensimmäinen tilaisuutesi tavata koulun edustajia, joten käytä tämä aika viisaasti!

Tärkein asia, jonka voit tehdä saadaksesi kaiken irti college -messuista, on valmistautua etukäteen . Älä mene yliopistomessuille tietämättäsi mitä teet tai miksi, tai tuhlaat korkeakoulun edustajan ja oman aikasi.Tämä kokoelma yliopistomessujen kysymyksiä ja vinkkejä auttaa sinua saamaan paremman kokemuksen seuraavilla yliopistomessuillasi. Tämän tyyppinen tapahtuma on ensisijaisesti matalapaineinen tapa oppia lisää sinua kiinnostavista kouluista, mutta jos sinulla on kysyttävää yliopistomessuilla, saatat myös antaa etukäteen muita hakijoita.

ruumis_lampaat

Et löydä mitään näistä söpölöistä college -messuilla.

mikä on painottamaton gpa

Mikä on yliopistomessut?

Valitettavasti et löydä yhtään arvostettua karjaa yliopistomessuilta. Nämä tapahtumat koostuvat korkeakoulujen pääsyedustajista, jotka ovat valmiita keskustelemaan tulevien opiskelijoiden kanssa heidän kouluistaan. Löydät paikallisia korkeakoulujen messuja lukiosta, opiskelijoiden neuvonantajista korkeakouluissa, yliopistojen postituslistoista ja Kansallinen yhdistys korkeakoulujen valintaneuvontaan (NACAC) .

Korkeakoulujen messut ovat loistavia paitsi saadaksesi tarkempaa tietoa jo tiedetyistä korkeakouluista, myös niiden koulujen löytämiseen, joista et ole koskaan kuullut. Siksi kannattaa saada kysymykset valmiiksi etuajassa; täydellinen koulusi ei ehkä kuulu luetteloosi!

Todellinen hyöty college -messuille on se, että voit saada tietoa suoraan lähteestä, mukaan lukien vastaukset kysymyksiin, joita ei ole saatavilla verkossa. Kaikki lisätiedot voivat auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen siitä, mihin korkeakouluun haluat osallistua, varsinkin jos etsit tarkkaa tietoa kampuksen elämästä, ohjelmatyypeistä ja muista karkeista yksityiskohdista.

Auttaako yliopistomessuilla osallistuminen pääsymahdollisuuksiasi?

Tässä on lyhyt vastaus: yliopistomessujen vierailu ei todennäköisesti a valtava ero yliopistoon pääsyssä . Tapaaminen edustajan kanssa yliopistomessuilla ei tähtitieteellisesti lisää mahdollisuuksiasi, mutta se tahtoa antaa sinulle lisätietoja, joita tarvitset tehdäksesi tietoon perustuvan päätöksen siitä, mikä koulu sopii sinulle.

Joten mikä vaikutus voi osallistutko yliopistomessuille, onko hakemuksessasi? Korkeakoulujen kohdalla tämä tekijä osoitti mielenkiintoa - toisin sanoen kiinnostusta osallistua korkeakouluun vierailujen tai muiden keinojen kautta - se voi tarkoittaa, että rekisteröidyt hiukan kirkkaammaksi heidän tutkilleen . Jos haluat todella antaa vaikutelman, harkitse seurata korkeakoulujen kanssa messujen jälkeen; tämä osoittaa, että et ole vain kiinnostunut mistään koulusta, vaan erityisesti siitä.

Lycoming College Admissions Director Jessica Hess sanoo , 'Puhelut yliopistoon, kampusvierailut, läsnäolo paikallisissa tapahtumissa riippumatta siitä, avaavatko he sähköpostit ja kuinka monta linkkiä he napsauttavat, tutkimus, läsnäolo lukion korkeakoulujen messuilla - kaikki lasketaan osoitetuksi kiinnostukseksi . '

Jokainen koulu ei kuitenkaan osoittanut kiinnostusta. Jopa niille, jotka tekevät, se on vain yksi osa menestyvää yliopistohakemusta. Tapaaminen yliopiston kanssa yliopistomessuilla voi olla positiivista, mutta se ei auta, jos sinulla ei vielä ole tähtihakemusta. Sen sijaan, keskittyä saamaan mahdollisimman paljon tietoa yliopistomessuilta —Tiedot auttavat sinua valitsemaan oikean koulun ja räätälöimään sovelluksesi tehokkaasti.

body_sailor 'Osoitettu kiinnostus' tekee sinusta suuremman huijauksen tutkassa.

Kuinka sinun pitäisi valmistautua yliopistomessuille?

Ensinnäkin haluat pystyä sanomaan pääsi yläpuolelta, mikä on GPA, mitkä arvosanat tai AP -luokat olet parhaillaan ottamassa tai suunnittelet ottavasi, ja kaikki aktiviteetit, joista olet kiinnostunut tai jotka olet tällä hetkellä mukana sisään . Nämä tiedot voivat auttaa korkeakoulun edustajaa antamaan sinulle hyödyllisiä vastauksia kysymyksiisi.

Seuraavaksi haluat asettaa joitain tavoitteita. Ole realistinen tässä - yliopistomessut kestävät noin kolme tai neljä tuntia, joten sinun on priorisoitava. Älä murehdi puhumasta jokaisen siellä olevan koulun kanssa, äläkä lähesty yliopistomessuja keinona myydä itseäsi suoraan kyseisille korkeakouluille. Ensinnäkin yliopistomessut on tarkoitettu sinulle oppimaan lisää kouluista.

Sinun tulisi käyttää tätä tapahtumaa mahdollisuutena saada tietoja, ei sovelluksesi kokeilujaksona. Koulut tapaavat monien opiskelijoiden kanssa muutamassa tunnissa, joten tuskin annat pysyvää vaikutelmaa. Käytä aikaa oppimiseen sen sijaan, että tekisit vaikuttavan esityksen.

Ajattele tämä mielessä kysymyksiin, kuten kuinka monelle koululle haluat puhua ja mitä tietoja haluat saada niistä. Muista myös esirekisteröityä ! Paitsi että saat tarkempaa tietoa siitä, mitkä korkeakoulut auttavat sinua paremmin suunnittelemaan, myös jos rekisteröidyt NACAC: n kautta , saat viivakoodin, joka sisältää kaikki henkilökohtaiset tietosi. Korkeakoulut voivat skannata sen ja helpottaa yhteydenpitoa myöhemmin.

Harkitse, minkä koulujen kanssa haluaisit eniten puhua, ja vertaa sitä koulujen luetteloon, jotka osallistuvat. Luo luettelo noin kymmenestä koulusta, joissa kannattaa käydä, mutta sinun ei tarvitse päästä jokaiseen niistä, koska on myös tärkeää viettää vähän aikaa tapaamisissa koulujen kanssa, joista et ole vielä kuullut.

Priorisoi! Mistä luettelossasi olevista oppilaitoksista sinulla on jo tarpeeksi tietoa päätöksen tekemiseksi? Nämä voivat mennä alempana prioriteettiluettelossasi, elleivät he ole unelmakoulu-sinun pitäisi käyttää tilaisuutta puhua jollekin kasvokkain osallistumisesta. Mutta ennen kaikkea haluat viettää aikaa saada vastauksia kysymyksiin, joita et löydä verkosta.

Kun olet tehnyt luettelon kouluista, joissa haluat käydä, tee uusi luettelo asioista, jotka haluat tietää ennen sitoutumista korkeakouluun. Tämä voi olla mikä tahansa - valintaprosentti, mitä klubeja he tarjoavat, tarjotaanko päämiehellesi siellä jopa. Vietä sitten aikaa Googlen avulla löytääksesi vastaukset itse. Kun sinulla on koulun edustaja edessäsi, käytä heitä vastaamaan kysymyksiin, joita koulun verkkosivusto ei voi!

Tarkista koulun verkkosivustot ja muut lähteet, jotta voit poistaa alkeellisimmat vastaukset, ja vie nämä kysymykset pois luettelostasi. Vain muutaman tunnin kuluttua sinun on maksimoitava aika. Yliopistomessuilla esitettävät kysymykset eivät saisi olla helposti löydettävissä verkossa.

body_list-1 Luettelo auttaa sinua pysymään raiteillasi jokaisessa keskustelussa.

Parhaat kysymyksetkysyä yliopiston messuilla

Voi olla hyödyllistä ryhmitellä kysymyksesi, jotka esität yliopistomessuilla, luokkiin. Organisaatio auttaa sinua varmistamaan, ettet unohda mitään puhuessasi pääsyvirkamiesten kanssa. Seuraavassa on joitain mahdollisia aiheita ja esimerkkikysymyksiä, jotka haluat ehkä sisällyttää:

Akateemikot

 • Mistä ohjelmista olet ylpein?
 • Ovatko ensimmäisen vuoden opiskelijat etusijalla kurssien valinnassa?
 • Mitkä ohjelmat ovat suosituimpia?
 • Kuinka lukioluokka lukiosta kääntyy pääaineeksi?
 • Mitä apua on opiskelijoille, jotka puhuvat englantia toisena kielenä, jotka käyttävät amerikkalaista viittomakieliä tai kokevat oppimiseroja tai muita näkökohtia?

Pääsymaksut

 • Mitä minun pitäisi tietää kilpailevista suuryrityksistä? Tarkoittaako 'kilpailu' hyväksynnän suhteen ylimääräisiä näkökohtia vai onko tilaa rajoitettu?
 • Mitä oppilaat pitävät ja eivät pidä tässä koulussa?
 • Onko oppilaita, joiden kanssa voin puhua kokemuksestaan?

Opetus ja kustannukset

 • Onko olemassa ohjelmakohtaista taloudellista tukea tai apurahaohjelmia, joista minun pitäisi tietää?
 • Mitä mahdollisuuksia on tarjolla kansainvälisille, aliedustetuille tai muille erityistilanteessa oleville opiskelijoille?

Opiskelijaelämä

 • Jos kiinnostavaa klubia ei ole olemassa, voinko perustaa klubin?
 • Mitä opiskelijat tekevät vapaa-ajallaan?
 • Millaisia ​​ravintoloita ja aktiviteetteja kampuksen lähellä on?
 • Mikä on pääaineeni työmäärä?
 • Millaisia ​​turvatoimia kampuksella on?

Työnhaku

 • Mitä pääaineeni valmistuneet jatkavat?
 • Miten saan kaiken irti alumniverkostostani?

Jotkut kysymyksistä, joita kysytään yliopistomessuilla, ovat yleisellä puolella: asioita, joita voit pyytää useilta oppilaitoksilta vertaamaan ja vastakkain tarjoamaansa. Muiden yliopistomessuilla esitettävien kysymysten tulisi perustua yksityiskohtiin, kuten tietyn ohjelman yksityiskohtiin.

Oletetaan esimerkiksi, että olet aloitteleva kirjailija, joka haluaa kirjoittaa fantasiakirjoja. Mikä on Englannin osaston kanta genrefiktioon ? Tätä ei luultavasti ole lueteltu yliopiston verkkosivustolla, mutta jos korkeakoulun edustaja tietää vastauksen, sinulla on parempi kuva siitä, sopiiko koulu - ja jos he eivät tiedä, he voivat laittaa sinut sisään koskettaa jonkun kanssa, joka tekee.

Sinun ei tarvitse kysyä täsmälleen samoja kysymyksiä jokaisessa koulussa, mutta varmista, että saat kaikki tarvitsemasi tiedot. Yliopistomessuilla korkeakouluille esitettävät kysymykset auttavat sinua tekemään mahdollisimman tietoisen päätöksen siitä, mihin haluat osallistua.

6 College Fair -vinkkiä

Koska olet jo tehnyt suunnitelman, olet oikealla tiellä saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen yliopistomessuiltasi. Mutta voit tehdä vielä enemmän.

#1: pukeudu vaikuttamaan

Älä huolehdi siitä, että näytät erittäin tyylikkäältä, mutta yritä hieman pukeutua asuun. Keskity vaatteisiin, jotka saavat sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja luottavainen . Ajattele napitettavia paitoja, hameita ja ammattimaisia ​​housuja, kuten vakosametti, khakit tai chinos. Muodollinen kuluminen ei ole välttämätöntä, mutta ponnista hieman enemmän kuin ehkä keskimääräisenä koulupäivänä.

Pue nyt paras itsevarma hymysi, koska olet vaikuttava!

#2: Tuo tarvikkeita

Sinun pitäisi tuoda pullo vettä - aiot tehdä paljon puhumisesta - sekä muistikirja ja kynä. Muistiinpanojen tekeminen auttaa paitsi varmistamaan, että et unohda kunkin yliopiston vastausta kysymyksiisi, mutta muistiinpanojen tekeminen muistiin jokaisen keskustelun jälkeen varmista, että muistat sen paremmin. Jos sinulla on osoitetarrat, nämä voivat olla loistava tapa jakaa henkilökohtaiset tietosi, jos sinulla ei ole NACAC -viivakoodia.

#3: Saavu aikaisin

Yliopistomessuilla on tyypillisesti reilu hakemisto ja laukku. Jos saavut sinne aikaisin, voit käyttää hakemistoa suunnitellaksesi optimaalisen reitin varmistaaksesi, että saat mahdollisuuden puhua kaikkien koulujen kanssa, joiden kanssa haluat tavata, sen sijaan, että vaeltaisit tavoitteettomasti ja toivoisit kompastuvan niihin.

# 4: Ole aito

Kun puhut jokaisen koulun edustajien kanssa, älä huolehdi siitä, että olet huoneen vaikuttavin henkilö, mutta tee niin ajattele olevasi aito itsesi . Ole rehellinen ja ennakoiva ja ilmaise aitoa kiinnostusta. Älä yritä tehdä vaikutusta sellaisten asioiden perusteella, joita et todellakaan tunne, usko tai tee, koska pääsyvalvontaviranomaiset eivät vain voi ottaa siitä selvää, vaan se johtaa myös todennäköisemmin siihen, että korkeakoulu on huonokuntoinen.

Paras korkeakoulu ei ole aina arvostetuin - haluat koulun, joka johtaa akateemiseen menestykseen, loistavan tien uralle ja täyttävän koulutuksen, ei vain sellaista, joka kantaa vain tuttu nimi.

# 5: Tutustu tuntemattomiin korkeakouluihin

Sinun pitäisi varata ainakin vähän aikaa puhua korkeakoulujen kanssa, joista et ehkä ole kuullut. Suurimmat, ikimuistoisimmat nimet eivät välttämättä ole parhaiten sopivia - pienemmät koulut voivat yllättää sinut! Siksi on hyvä saada yleisiä kysymyksiä yliopistomessuilla käydessäsi: et halua jäädä sekoittumaan keskusteluun, kun unelmakoulu saattaa olla edessäsi.

# 6: Seuranta

Nosta edustajilta esitteitä, hakemus, taloudellisen tuen tietoja ja käyntikortteja, jos niitä on saatavilla. Voit jopa lähettää seurannan kenelle tahansa, jolle puhut; se on loistava tapa osoittaa aloitteellisuutta ja kiinnostusta. Lisäksi haluat kaikki nämä tiedot myöhemmin, kun on aika hakea - ahkera työn ja suunnittelun ansiosta sinulla on kaikki mitä tarvitset löytääksesi sinulle täydellisen koulun !

body_outfit

Sinun ei tarvitse näyttää äärimmäisen hienolta, mutta ponnista.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset