Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

main_getahead

Jos olet aloittanut lukion äskettäin tai olet aloittamassa pian, saatat ihmetellä: 'Mitä AP -tunnit ovat?' Olet ehkä kuullut, että he ovat erittäin kehittyneitä tai että voit ansaita yliopistopisteitä suorittamalla AP-kokeet. Mutta miten nämä luokat toimivat?

stevens Institute of Technology keskim

Lue oppaamme AP -kursseille ja opi, miten nämä erikoisluokat voivat viedä sinut eteenpäin.body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mikä on edistynyt sijoittelu?

Advanced Placement on College Boardin (SAT: n päättäjien) ylläpitämä ohjelma, jonka avulla voit suorittaa erityisiä lukion kursseja, jotka voivat ansaita sinulle korkeakouluopintoja ja/tai saada sinut edistyneempiin luokkiin, kun aloitat opiskelun.

Mitä AP -kurssit sitten ovat? Ne on suunniteltu antamaan sinulle kokemusta sisäisen tason korkeakoulutunnista jo lukion aikana. Lisäksi voit saada opintopisteen luokalle, jos läpäiset AP -kokeen.

AP-luokat perustettiin 1950-luvun puolivälissä vastauksena laajentuvaan eroon lukion (lukion) ja korkeakoulun välillä. Pilottiohjelmassa vuonna 1952 oli 11 aihetta, mutta AP julkaistiin virallisesti vasta lukuvuonna 1956 , kun College Board otti haltuunsa ja nimesi sen College Board Advanced Placement Program.

Tämä ohjelma laajeni nopeasti vuosien varrella. Näinä päivinä, noin 2,8 miljoonaa opiskelijaa suorittaa AP -tentit vuosittain 38 aiheesta . On myös paljon yleisempää, että opiskelijat ottavat useita AP -luokkia lukion uransa aikana.

body_lecturehall

Sisäisen korkeakoulutunnin sisältö ... et istu tällaisella luentosalilla ennen yliopistoa!

Mutta mitä AP -kokeet tarkalleen ottaen ovat? AP -tentti on pohjimmiltaan testi kaikesta, mitä opit AP -luokassa. Ansaitset tyypillisesti yliopistopisteitä, jos läpäiset vuoden lopussa toukokuussa annetun kokeen. (AP -testit pisteytetään 1 ja 5 välillä, ja kaikki yli 3 katsotaan läpäiseväksi.)

Vaikka on mahdollista ohittaa AP -luokka ja opiskella AP -tenttiä itsenäisesti, on erittäin suositeltavaa suorittaa vastaava luokka. AP -tunnit on suunniteltu erityisesti auttamaan opiskelijoita valmistautumaan AP -kokeisiin.

toimiiko neliön viimeistely aina

AP-kurssin suorittaminen ja kokeen läpäiseminen on merkki siitä, että pystyt käsittelemään korkeakoulutason työtä, mikä vahvistaa korkeakoulusovelluksiasi valtavasti.

Miksi ottaa AP -luokat? 3 Tärkeimmät edut

Nyt kun tiedät mitä AP -luokat ovat, miksi sinun pitäisi harkita niiden ottamista? Alla annamme sinulle kolme mahdollista hyötyä AP -luokkien ottamisesta.

#1: Ne voivat tehostaa korkeakoulusovelluksiasi

AP -luokan (tai useamman!) Ottaminen on loistava tapa haastaa itsesi akateemisesti ja näyttää oppilaitoksille, että olet tosissasi koulutuksestasi. Transkriptisi AP -luokka osoittaa vahvempaa akateemista koulutusta, etenkin kun testissä on hyvät 4 ja 5 pistettä.

Erityisesti, jos saat AP-testissä 5, näet, että olet edistyneempi oppiaineessa kuin 80–90% edistyneistä opiskelijoista - joka näyttää erittäin vaikuttavalta korkeakouluille!

Koska AP -kurssit ovat haastavia ja vaativat sinua opiskelemaan kattavaa tenttiä, ne opettavat sinulle taitoja, jotka auttavat sinua yliopistoluokissa. Kollegion hallituksen mukaan opiskelijat, jotka suorittavat AP -kokeet, saavat korkeammat arvosanat yliopistossa kuin ne, joilla on vastaavat arvosanat älä ota AP -tentit.

body_aheadoftgame

Pääasiassa pääset alkuun yliopistossa.

Monet korkeakoulut sanovat niin he tarkistavat, käytitkö koulusi vaikeimpia kursseja . AP -luokkien ottaminen on usein paras tapa osoittaa, että haastat itsesi akateemisesti lukiossa.

Esimerkiksi, Yalen osavaltiot sen pääsyverkkosivustolla: 'Odotamme sinun hyödyntävän [AP] -kursseja vain, jos lukiosi tarjoaa ne.' Toisin sanoen, jos koulullasi on AP -kursseja ja sinä älä ota ne, saattaa näyttää siltä, ​​ettet haasta itseäsi .

kansallisten ansioiden apurahan finalistit 2017

Esimerkiksi länsirannikolla, USC on yksinkertaisempi : 'Opiskelijoiden tulisi suorittaa Advanced Placement- tai International Baccalaureate -kursseja aina kun mahdollista ja jos lukio tarjoaa.'

Korkean 4 tai 5 pisteen saaminen osoittaa edelleen akateemisen potentiaalisi korkeakouluille. (Muuten, jos olet utelias korkeakoulun ehdottamasta lukion kurssikuormasta, etsi sen pääsyverkkosivusto etsimällä '[Koulun nimi] pääsyvaatimukset.')

ap englannin kielen pisteet laskin

#2: He voivat osoittaa intohimosi

AP -kokeen ottaminen on myös tapa osoittaa todellinen akateeminen kiinnostus tiettyyn aiheeseen . Jos esimerkiksi olet tavoitteleva insinööri, AP Calculus- ja AP Physics -kurssien suorittaminen ja vastaavien tenttien läpäiseminen todistavat yliopiston pääsykomiteoille, että suhtaudut vakavasti suunnitteluun ja sinulla on tarvittavat taidot sen harjoittamiseen.

Toisaalta, jos olet kiinnostunut valtio-opista tai lakiin perustuvista kappaleista, AP US History, AP US Government, AP Statistics ja/tai AP Economics ovat osoittaneet vahvaa valmistautumista näihin aiheisiin.

Tai jos toivot olevasi valmis lääkäriin, AP-kemia, AP-biologia ja/tai AP-laskenta osoittavat, että sinulla on taidot ja tausta, joita tarvitset vaikeiden pre-med-luokkien käsittelyyn opiskelijana.

#3: He voivat saada sinulle opintotukea

Jotkut oppilaitokset antavat luottoa AP -luokille. Tämä mahdollistaa korkeakoulun valmistumisen paljon lyhyemmässä ajassa, mikä säästää lopulta rahaa!

Esimerkiksi, Harvardin avulla voit hakea Advanced Standingia jos olet suorittanut vuoden korkeakoulututkinnon AP -kokeiden kanssa. Myös Michiganin yliopisto myöntää uusille opiskelijoille kurssipisteitä ja korkeamman luokan harjoittelujaksoja AP -kokeisiin .

Jotkut oppilaitokset käyttävät kuitenkin pisteitä auttaakseen oppilaita sijoittamaan korkeamman tason luokkiin, mutta älä salli näiden opintojen täyttävän valmistumisvaatimuksia, joten et voi valmistua aikaisemmin . Samoin muut koulut voivat antaa sinun ansaita korkeakouluopintoja, mutta niillä on rajoituksia, jotka AP -tentit hyväksyvät.

Esimerkiksi Stanfordin yliopisto hyväksyy AP -opintopisteen monilta tieteen, kielen ja matematiikan AP -kursseilta mutta ei historian tai englannin kursseilta .

Washingtonin yliopisto St.Louisissa myöntää jonkin verran luottoa AP -testeihin mutta ei salli sinun käyttää näitä opintopisteitä yleisten koulutusvaatimusten täyttämiseen:

'' Enintään 15 yksikköä esikoululaitetta voidaan laskea mihin tahansa perustutkintoon. Nämä yksiköt lasketaan mukaan valmistumiseen, mutta eivät täytä yleisiä koulutusvaatimuksia. ''


Kaikesta tästä huolimatta tehostaminen edistyneempiin luokkiin voi auttaa sinua suorittamaan suuren osan nopeammin ja antamaan sinulle kehittyneempiä ja mielenkiintoisempia kursseja fuksi. Vaikka et ansaitsisikaan AP -pisteitäsi, AP -luokat voivat silti viedä sinut eteenpäin.

istui koeajankohdat 2016 17

Jos olet kiinnostunut korkeakoulun AP -käytännöstä, yliopiston hallituksella on tietokanta voit etsiä minkä tahansa koulun käytäntöjä.

body_collegefund

Mitä vähemmän vuosia yliopisto kestää, sitä vähemmän joudut viettämään!

Kuinka ilmoittautua AP -luokkiin ja testeihin

Voit ilmoittautua AP -kurssille tavallisen lukion rekisteröintiprosessin kautta. Pidä mielessä, että joissakin kouluissa on vaadittavat kurssit, jotka sinun on suoritettava ennen voit ilmoittautua AP -luokkaan . Ota yhteys ohjaajaan, jos sinulla on kysyttävää tästä.

Ilmoittaudut AP -kokeisiin koulusi kautta nimetty AP -koordinaattori (usein ohjaaja), joka auttaa prosessissa. Jos olet kotikoulussa tai haluat suorittaa AP -testin luokalle, jota koulu ei tarjoa, ota yhteyttä koulusi AP -koordinaattoriin .

AP -testit maksavat 94 dollaria kukin . Jotkut koulut tarjoavat tukea ja kollegion hallituksella on taloudellista tukea 32 dollarin alennuksen muodossa.

Muista, että jos läpäiset AP -kokeen, voit vaihtaa pisteet korkeakouluopintoihin, kun pääset yliopistoon . Joten vaikka tuo 94 dollarin maksu on jyrkkä, se on edullinen verrattuna samaan luokkaan osallistumisen kustannuksiin lukiossa lukiossa!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset