West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Torrance, CA

Oletko West High Schoolin opiskelija tai vanhempi? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan West High -oppaan . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen West High osallistuu
  • SAT/ACT/AP tulokset länsikorkeakoulun opiskelijat
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa West Highissa
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä West Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

West High School on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Torrance, CA Los Angelesin piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella West High luokitellaan kouluksi keskikokoisessa kaupungissa. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

West High School
20401 Victor St.
Torrance, CA 90503-2255

Puhelinnumero : 3105334299

kuinka löytää sat -pisteet

West High Schoolin kotisivu : http://www.whs.tusd.org/

Rehtori : Pamela Metz
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Ilmoittautumisten määrä West High Schoolissa on yhteensä 2195 opiskelijaa , tehden siitä a suuri lukio , 25 parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

West Highiin osallistuminen tuntuu pieneltä yliopistolta. Luokallasi on muutama sata oppilasta, jotka tarjoavat tarpeeksi mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeiltavaksi. Mutta verrattuna Kalifornian suurimpiin lukioihin, oppilaskoko ei ole ylivoimainen.


Kasvua oppilaskoko

Onko West High School kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautumiset West Highissa ovat lisääntyneet viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 274 275 549
10tharvosana 292 271 563
yksitoistatharvosana 263 280 543
12tharvosana 263 271 534

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 15 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

miten pääsin nyuun

On olemassa muutamia syitä, miksi näin voi tapahtua. Torrancen kaupungin väkiluku voi kasvaa, mikä lähettää lisää opiskelijoita West Highiin. Vaihtoehtoisesti West High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko West High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan West Highilla on 50:50 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

iowan yliopiston gpa -vaatimukset

West Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Los Angelesin piirikunnan väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että West High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rotujen monimuotoisuus West High Schoolissa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan West Highilla on monipuolinen opiskelijakunta . Mikään yksittäinen etnisyys ei muodosta yli 50% kaikista opiskelijoista, mikä tarkoittaa, että sinua ympäröi monipuolinen oppilasjoukko luokassa. Vain kolmannes Kalifornian kouluista on näin moninaisia.

Yleisin etnisyys West Highissa on aasialainen . Koko Kaliforniassa aasialaiset opiskelijat muodostavat 11,5% ilmoittautuneista, mutta on harvinaista, että koulu on pääasiassa aasialaista. Siten West High on tunnettu siitä, että sillä on erityisen vahva aasialainen läsnäolo.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,3% 8
aasialainen 42,8% 940
latinalaisamerikkalainen 16,6% 366
Musta 4,7% 104
Valkoinen 29,7% 652
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,6% viisitoista
Kaksi tai useampia kilpailuja 5,0% 110

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Torrancea. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät monimuotoisuudelta, googlettamalla '[koulun nimi] prepscholar' löydät oppaamme kyseiseen kouluun.


Länsimaisten perheiden tulotaso

Mitkä ovat West High Schoolin opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

New Mexico State Universityn hyväksymisaste

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

West Highissa, 7,2% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 15,0% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että West Highilla on alhainen köyhyysaste . Valtaosa West Highin opiskelijoista ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin. Torrance on siten todennäköisesti vauras yhteisö, jolla on melko korkeat perheen tulot.

Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat 159 7,2%
Ilmaiset lounaat 330 15,0%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 1706 77,7%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti Torrancea ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Koska West High on perheiden tulojen mukaan koulujen ykköskvartilissa, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu verrattuna muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP/IB-luokkiin ja paremmin rahoitettuihin oppitunteihin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää West Highin tarjoamia resursseja. Jos työskentelet ahkerasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja sen jälkeen.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on osallistua West High Schooliin? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapauksista West Highissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaisten lähetykset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden West High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Enneagrammi Tyyppi 6: Lojaalisti

Oletko tyypin 6 Enneagrammi? Opi kertomaan, mikä ura sopii sinulle ja millainen Enneagram 6s on romanttisissa suhteissa.

New England College SAT -pisteet ja GPA

Saint Josephin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

11 parasta arkkitehtuurikoulua alakoululaisille

Harkitsetko arkkitehtuuria? Opi Yhdysvaltojen parhaat arkkitehtuurikoulut auttamaan sinua päättämään, minne mennä perustutkintoon.

La Kanadan lukio | 2016-17 rankingit | (Kanada,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta La Kanadan lukiosta La Kanadassa, Kaliforniassa.

Sinun täytyy tarkistaa nämä 70 Amerikan liberaalimpaa korkeakoulua

Etsitkö liberaalia, vasemmistolaista ympäristöä yliopistolle? Olemme koonneet maan liberaalimmat korkeakoulut, jotta löydät poliittisen sopivuutesi.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

1480 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

LMU SAT -tulokset ja GPA

Khan Academy SAT ei koskaan riitä - tässä miksi

Onko Khan Akatemian SAT-valmisteluohjelma tarpeeksi hyvä parantamaan SAT-pisteitäsi? Opi sen suurimmat puutteet ja miksi se ei koskaan ole tarpeeksi hyvä SAT-käytäntöön.

Kuinka päästä: Fordhamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Täydellinen opas vertaissuosituksiin

Tarvitsetko vertaissuositusta? Lue täydellinen opas Davidsonin ja Dartmouthin vertaissuosituksista selvittääksesi, keneltä sinun pitäisi kysyä ja miten heidän pitäisi kirjoittaa kirjeesi.

Mikä on ylioppilastutkinto? Miten se eroaa kandidaatista?

Mitä eroa on ylioppilastutkinnon ja kandidaatin tutkinnon välillä? Määritämme ylioppilastutkinnon ja autamme sinua päättämään, onko se oikea tavoite sinulle.

Indiana University - Purdue University Fort Wayne Pääsyvaatimukset

Crown College pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Point Loma Nazarene University SAT -tulokset ja GPA

URI SAT -pisteet ja GPA

9 inspiroivinta espanjalaista lainausta elämästä

Opi espanjaa? Tutustu luetteloon inspiroivista espanjalaisista lainauksista, joita voit harjoitella samalla kun saat viisautta elämästä.

Mikä oli vuoden 1763 julistus?

Missä oli vuoden 1763 julistuslinja? Opi kaikki tästä tärkeästä asetuksesta ja sodasta, jonka se auttoi käynnistämään.

Minnesotan yliopisto, Crookstonin pääsyvaatimukset

Huhtikuun ABC: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Mitä APR tarkoittaa? Mitä se tarkoittaa? Selitämme, mikä on vuosikorko (sekä luottokorteille että lainoille) ja mitä se tarkoittaa sinulle.

Lukion englanninkurssit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä englannin kursseja käyt lukiossa? Pitäisikö sinun valita kirjallisuus vai kieli? Täältä voit oppia vaikuttamaan korkeakouluihin englanninkielellä.

Lopullinen opas ennen lakia: 13 vinkkiä valmistautumiseen lakikouluun

Harkitsetko lakikoulua? Selitämme, mikä on esioikeus, kuinka valita pääaine, parhaat oikeuskoulut ja vinkkejä asianajajaksi ryhtymiseen.