Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

cheating_august_sat

Pian elokuun 2018 SAT: n päättymisen jälkeen alkoi levitä huhuja, että kokeessa oli ongelma, joka antoi joillekin opiskelijoille epäoikeudenmukaisen edun.

veden tiheys lb/ft3

Valituksen perusajatuksena on, että Yhdysvalloissa 25. elokuuta annettu testi oli itse asiassa sama tarkka tentti, joka oli annettu kansainvälisesti lokakuussa 2017.Tämä syytös herätti huolen siitä, että jotkut oppilaat olisivat ottaneet jalkansa toisille, koska he ovat saattaneet nähdä kysymykset ennen, joko siksi, että he tekivät kokeen, kun se tarjottiin kansainvälisesti, tai koska he käyttivät edellisen kokeen kysymyksiä opiskellakseen elokuun 2018 testi.

Katsotaanpa, mitä elokuun 2018 SAT: n kanssa todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle testattavana.

Oliko todella huijausta elokuun SAT: ssa?

Yhdysvaltojen opiskelijat ottivat SAT: n 25. elokuuta. Lähes heti testin jälkeen viestit alkoivat liikkua sosiaalisessa mediassa. Nämä viestit sanoivat pohjimmiltaan, että 25. elokuuta SAT: ssa annetut kysymykset olivat samat kuin ne kysymykset, jotka olivat lokakuussa 2017 toimitetussa kansainvälisessä SAT: ssa.

Siitä lähtien vihaisia ​​oppilaita ja vanhempia ovat siirtyneet Redditiin ja aloitti vetoomuksen pyytää College Boardia mitätöimään elokuun 2018 testin tulokset.

Ihmiset ovat huolissaan siitä, että tietyillä opiskelijoilla oli epäoikeudenmukainen etu viimeisimpään SAT: iin, koska on mahdollista, että he joko suorittivat annetun testin kerran ennen tai pääsivät vuotamaan testiin harjoittelua varten.

Omalta osaltaan, College Board ei ole tullut ulos ja tunnustanut, olivatko testit kaksoiskappaleita vai eivät mutta totesi, että se ryhtyy laadunvalvontatoimenpiteisiin varmistaakseen, ettei huijausta ole tapahtunut.

Onko huijaaminen elokuun SAT: ssa tapahtunut ennen?

Jos tämä tilanne on ensimmäinen kokemuksesi mahdollisesta SAT -pisteytysdraamasta, se voi tuntua todella järkyttävältä ja pelottavalta. Saatat ihmetellä, kuinka suuri asia tämä piste -ero todella on. SAT -pisteytyskiistalla on itse asiassa paljon ennakkotapauksia.

SAT: n osia (tai kokonaisia ​​testejä) on käytetty uudelleen aiemmin. Usein kansainväliset SAT: t ovat kierrätettyjä versioita testeistä, jotka annettiin aiemmin Yhdysvalloissa. Vaikka on olemassa monia turvatoimenpiteitä sen varmistamiseksi, ettei opiskelijoilla ole epäoikeudenmukaista etua, on ollut aikoja, jolloin oppilaat ja opettajat ovat yrittäneet oppia Yhdysvaltain SAT -kysymyksiä koskevista kysymyksistä saadakseen jalan koetustyöhönsä . Kun College Board havaitsee tämän huijauksen, tulokset mitätöidään.

On myös puhuttu siitä, että College Board käyttää uudelleen kokonaisia ​​osioita Yhdysvaltojen eri testeissä. Yksi Reddit -juliste ehdotti, että College Board käytti uudelleen kesäkuun 2017 kysymyksiä marraskuun 2017 testissä . Näitä pisteitä ei kuitenkaan mitätöity.

College Boardin mukaan validoidun SAT: n tuottaminen on todella kallista. Ennen kuin jokainen tentti julkaistaan ​​yleisölle, se käy läpi tarkat laadunvalvontatestit, jotka vievät paljon aikaa ja vaivaa. Näiden merkkien läpäisseen testin käyttäminen uudelleen säästää College Boardin aikaa ja rahaa.

Samoin testien uudelleenkäyttö auttaa kalibroimaan pisteet. Mitä enemmän oppilaita pystyy ottamaan tietyn SAT: n, sitä enemmän College Board pystyy kertomaan kysymysten todellisen vaikeusasteen sekä keskimääräistä alhaisemmat, keskimääräiset ja keskimääräistä paremmat tulokset.

On melko yleistä, että SAT -kysymyksiä käytetään uudelleen ja käytetään uudelleen. Tämä tapaus on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun kansainvälisiä testejä käytettiin Yhdysvalloissa eikä päinvastoin.

Mitä tapahtuu elokuun 2018 SAT -tuloksille?

Nyt kun tiedämme, että testikysymysten kiista on tapahtunut aiemmin, saatat ihmetellä, mitä tapahtuu seuraavaksi.

Vaikka College Board ei ole vielä myöntänyt, että testeissä oli ongelma, tai ilmoittanut, mitä sen toimet tulevat olemaan, meillä on melko hyvä käsitys siitä, mitä tapahtuu.

Jos meidän pitäisi kuitenkin arvailla, tässä on se, mitä ajattelemme tapahtuvan:

Michiganin yliopisto - Ann Arbor

Epäilemme, että College Board peruuttaa kaikki yhdysvaltalaiset testitulokset. Elokuun SAT on erittäin tärkeä osa pääsyprosessia. Näiden pisteiden peruuttaminen aiheuttaa suuria häiriöitä kymmenille tuhansille opiskelijoille. Puhumattakaan siitä, että monien pisteiden peruuttaminen olisi myös melko kiusallista College Boardille.

College Board voi ryhtyä toimiin torjuakseen kansainvälistä opiskelijoiden huijausta, varsinkin jos se näkee pisteet, jotka eivät ole järkeviä, koska ne ovat liian korkeita.

Meidän on vain odotettava ja katsottava, mitä College Board päättää, kun se yrittää määrittää epäoikeudenmukaisia ​​etuja.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos otin elokuun 2018 SAT: n?

Jos otit elokuun SAT: n, älä panikoi! Paras asia tällä hetkellä on vain odottaa ja teeskennellä, että tämä koko asia ei tapahtunut.

College Board tietää, että sen on tehtävä päätös pian, jotta opiskelijoilla on aikaa valmistautua lokakuun kokeeseen, joten voit odottaa kuulevani jotain seuraavien viikkojen aikana.

Sillä välin työskentele korkeakouluhakemuksesi muiden osien parissa, kuten ylioppilasesseesi, odottaessasi kuulemista.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset