Walmart's Live Better U: Arvostelut ja vaatimukset

feature-live-better-u

Ei ole mikään salaisuus, että yliopisto on kallista. Tämä pätee erityisesti ihmisiin, jotka haluavat tutkinnon, mutta joilla on perhe-, raha- tai muita velvoitteita, jotka vaikeuttavat koulunkäyntiä.

Siksi Walmart on luonut Walmart Live Better U -ohjelma . Suunnittelija Walmart Corporation, Live Better U tarjoaa edullisia GED-, kauppakorkeakoulu- ja korkeakoulututkinto -ohjelmia kaikille Walmartin työntekijöille.Jos työskentelet Walmartilla, harkitset työskentelyä Walmartilla tai olet vain utelias tavoista osallistua yliopistoon rikkomatta pankkia, tämä artikkeli on sinua varten! Tässä artikkelissa, selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Walmart Live Better U Walmart -ohjelmasta , mukaan lukien:

 • Mitä Live Better U -ohjelma on
 • Kuinka Live Better U eroaa perinteisestä apurahaohjelmasta
 • Live Better U -vaatimukset kelpoisuudelle ovat
 • Live Better U -ohjelmaan rekisteröityminen
 • Yleiskatsaus Live Better U -arvosteluihin ja
 • Live Better U: n käyttäminen

Oletko valmis oppimaan lisää? Hyppäämme sitten mukaan!


Ominaisuuskuva: Walmart Inc./ Walmart

Mikä on Live Better U?

Elä paremmin U on Walmartin työnantajapohjainen koulutusetu. Live Better U tarjoaa mahdollisuuden työntekijöille, jotka tunnetaan myös osakkuusyrityksinä, ansaita todistuksia ja tutkintoja paljon halvemmalla. Live Better U tarjoaa online -tarjouksia yhteistyökumppaneille, jotka haluavat tehdä jonkin seuraavista:

 • Suorita lukio
 • Valmistaudu SAT- ja ACT -tapahtumiin
 • Hanki korkea -asteen koulutus, mukaan lukien kandidaatin tutkinto -ohjelmat
 • Hanki ammattitaitoinen ammattipätevyys ja uratodistukset

Live Better U: n päätavoite on yksinkertainen: auttaa Walmart -kumppaneita ansaitsemaan tutkinnon tai todistuksen samalla, kun ansaitset palkan ja ilman opiskelijavelkojen lisätaakka. Ja lisää hyviä uutisia: Live Better U -ohjelmat ovat sidoksissa akkreditoituihin kouluihin ja yliopistoihin, joten voit olla varma, että saat vankan koulutuskokemuksen.

Lisäksi Walmart sanoo Live Better U on suunniteltu kiertämään opiskelijoiden työaikatauluja , minkä vuoksi kaikki heidän ohjelmansa ovat verkossa. Live Better U ei toistaiseksi tarjoa henkilökohtaisia ​​tunteja osallistuville opiskelijoille.

Yksi suuri asia, joka sinun pitäisi tietää Live Better U: sta, on se, että se ei tarjoa todistuksia tai tutkintoja millään ja kaikilla aihealueilla. Sivustolla todetaan, että Live Better U tarjoaa korkeakouluohjelmia, jotka valitaan työn tulevaisuutta varten. Tätä varten useimmat tarjotut tutkinnot ovat liike-, teknisiä tai kaupallisia. Jos haluat opiskella historiaa, englantia tai musiikkia, sinun on etsittävä muualta.

parhaat yliopistot lääketieteelle

Kustannusnäkökulmasta katsottuna Live Better U -ohjelmat ovat joko ilmaisia ​​tai edullisia kaikilla tasoilla oleville osakkuusyrityksille, mutta syvennymme tarkemmin näihin taloudellisiin tietoihin. Katsotaanpa nyt, kuinka Live Better U eroaa perinteisestä apurahaohjelmasta.

Miten Live Better U eroaa apurahasta?

Live Better U ei ole apurahaohjelma - se on työsuhde -ohjelma.

Se tarkoittaa sitä Live Better U -ohjelman tarjonta on avoin kaikki Walmart yhdistää ... mutta ei ihmisiä, jotka eivät työskentele Walmartilla ! Live Better U on a hyötyä saat Walmartin työntekijänä. Se ei ole avoin yleisölle, eikä se ole kenenkään Walmartin työntekijöihin liittyvän henkilön, kuten lasten, puolisoiden tai vanhempien, saatavilla.

Toisin kuin perinteinen apuraha, Live Better U ei ole kilpailukykyinen tai ansioihin perustuva. Apurahat myönnetään yleensä lukion akateemikkojen, ylimääräisten oppilaitosten tai tiettyihin ohjelmiin osallistumisen perusteella. Haet apurahaa, ja jos voitat sen, saat rahat yliopistolle.

Sitä vastoin Live Better U on opettavainen ohjelmoida Tämä on avoin kaikille Walmart -yhteistyökumppaneille riippumatta siitä, mikä heidän lukion GPA tai ylimääräiset opinnot olivat. Sen sijaan voit ajattele, että Live Better U -ohjelma muistuttaa työnantajan tarjoamia terveydenhuolto- ja eläke-etuja. Live Better U -koulutustarjonta on työntekijöiden saatavilla Walmart -työsuhteen eduksi, mutta työntekijät voivat valita, haluavatko he ja miten he haluavat osallistua.

Lisäksi Live Better U -ohjelmaan osallistujat voivat saada ohjelman tarjoamia etuja vain, jos he saavat koulutuksensa kautta ohjelma. Joillakin apurahoilla voit ottaa voittamasi palkinnon ja soveltaa sitä mihin tahansa korkeakouluun, johon osallistut. Live Better U: n kanssa, Sinun on kirjauduttava Live Better U: n kautta tarjottaviin ohjelmiin ja osallistuttava niihin.

body-walmart-live-better-u-cc0

mitä kysyä 20 kysymyksen pelissä

Vuodesta 2021 Walmart lopettaa perinteisen stipendiohjelmansa.

Tarjoaako Walmart edelleen apurahoja korkeakoululle?

Koska se on keskittynyt Live Better U -ohjelman parantamiseen, Walmart on päättänyt lopettaa muut apurahaohjelmansa .

1. helmikuuta 2021 Walmart ei enää tarjoa apurahamahdollisuuksia. Näitä keskeytyksiä ovat Walmart Associate Scholarship ja Walmart Dependent Scholarship . Walmart jatkaa kuitenkin kaikkien olemassa olevien stipendien, myös vuonna 2021 myönnettyjen, apurahojen saamista suorittamalla tutkinnon tai enintään neljä tai kuusi vuotta.

Tässä on mitä Walmart sanoo lopettamisesta Walmart Scholarship -sivustolla:

Kun yhä useammat stipendiohjelmat ovat yleisön saatavilla, ja kun Walmart on muuttanut opetusohjelmansa Live Better U: n avulla, Walmart -säätiö on tehnyt päätöksen lopettaa liitännäis- ja riippuvaisapurahaohjelman 1. helmikuuta 2021 alkaen. vain noin 10 prosenttia ohjelman hakijoista sai stipendejä IRS -vaatimusten vuoksi. Walmart -säätiö keskittyy edelleen strategiseen apurahojen myöntämiseen organisaatioille.

Walmartin mukaan Live Better U korvaa apurahaohjelman. He uskovat uuteen Live Better U -ohjelmaan antaa useammille kumppaneille mahdollisuuden jatkaa opintojaan kuin apurahaohjelma.

Paljonko elää paremmin U maksaa?

Live Better U: n lukion tutkintotodistus ja yliopiston valmisteluohjelmat ovat kumppaneille täysin ilmaisia. Ne, jotka osallistuvat niihin, eivät joudu maksamaan omia kulujaan.

Ammattitodistukseen tai tutkinto -ohjelmiin osallistuvien osakkuusyritysten on maksaa pieni osa kustannuksista taskustaan. Walmart -kannet suurin osa näiden ohjelmien lukukausimaksusta etukäteen, mutta Live Better U -sivuston mukaan osakkuusyritysten on maksettava yksi dollari päivässä ilmoittautuakseen näihin ohjelmiin.

Kuinka paljon rahaa Todella määrä ei ole valitettavasti selvä. Sinun on otettava yhteyttä Live Better U -palveluun saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka paljon sertifiointi tai koulutusohjelma maksaa sinulle.

body-test-checklist-list-graphic

Mitkä ovat kelpoisuusvaatimukset Live Better U: lle?

Live Better U koostuu neljästä eri aliohjelmasta, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset vaatimukset. Jotta saisit käsityksen siitä, mikä Live Better U -ohjelma voisi olla paras sinulle, käymme läpi kunkin aliohjelman pääkriteerit vain sekunnissa.

Ensinnäkin haluamme kuitenkin korostaa yhtä kelpoisuuskriteeriä, jota sovelletaan kaikki Live Better U -ohjelmista: sinun on oltava Walmart -kumppani ! Lisäksi Live Better U -ohjelmaan osallistumiselle ei ole odotusaikaa. Voit aloittaa osallistumisen tähän ohjelmaan ensimmäisestä työpäivästäsi lähtien.

On erityisen tärkeää huomioida tämä vaatimus, jos olit kiinnostunut nyt lopetetusta Walmart-huollettavien apurahaohjelmasta. Toisin kuin huollettavien apuraha, Live Better U -edut ovat avoinna vain Walmart -kumppaneille, eivät heidän perheenjäsenilleen . Tämä tarkoittaa, että Walmart -kumppanien sukulaiset - mukaan lukien heidän lapsensa - eivät voi osallistua Live Better U -tapahtumaan.

Vaikka tämä saattaa olla pettymys uutinen, Live Better U -ohjelman selvä plussa on, että osakkaat yrityksen kaikilla tasoilla ovat kelvollisia ja sekä osa- että kokopäiväiset työntekijät voivat osallistua .

Nyt tarkastelemme tarkemmin kunkin Live Better U -aliohjelman yksilöllisiä kelpoisuusvaatimuksia. Käsittelemme:

 • Lukion suoritusohjelman kelpoisuus
 • Korkeakoulututkinnon kelpoisuus
 • Ammattipätevyys ja ammattitaitoinen ura -tutkintotodistusohjelma
 • Lukion ja oppilaitoksen valmistelukelpoisuus

Voit napsauttaa yllä olevaa linkkiä siirtyäksesi suoraan haluamaasi osioon tai jatka vierittämistä saadaksesi lisätietoja kaikesta Live Better U: n tarjonnasta.

Lukion suoritusohjelman kelpoisuus

Live Better U tarjoaa ilmaisen lukion suoritusohjelma yhteistyökumppaneille . Tämä on tarkoitettu kaikille, jotka eivät ole suorittaneet lukiota, mutta haluavat suorittaa GED: n (tai GED -vastaavan).

Tämä ohjelma on täysin verkossa ja koostuu 22 kurssipisteestä, jotka sisältävät keskeiset akateemiset kurssit ja valinnaiset. Live Better U: n lukion suoritusohjelma on saatavilla Penn Foster High School . Kun olet suorittanut tämän ohjelman, saat lukion tutkintotodistuksen !

Mitkä ovat tämän lukion suoritusohjelman kelpoisuusvaatimukset? Aluksi, sinun on täytynyt suorittaa kahdeksas luokka . Tämä osoittaa, että olet valmis osallistumaan lukion tason kurssitöihin. Ainoa muu tärkeä vaatimus tälle ohjelmalle on se sinun on oltava kahdeksantoista vuotta vanha tai vanhempi.

vartalo-valmistunut-valmistuminen

mitä tulee biljoonan jälkeen

Jos haluat ansaita kandidaatin tutkinnon Live Better U: n kautta, tässä on täytettävä vaatimukset, jotta voit olla oikeutettu.

Korkeakoulututkinnon kelpoisuus

Live Better U tarjoaa myös useita vaihtoehtoja assosiaation tai kandidaatin tutkinnon suorittamiseen verkossa . Erityisiä koulutusohjelmia tarjotaan useiden kumppanikoulujen ja yliopistojen kautta ( täyden luettelon kumppanikouluista löydät täältä ).

Esimerkiksi Live Better U -osallistujat voivat suorittaa tutkinnon kauppatieteiden kandidaatiksi Purdue University Globalin kautta tai tietotekniikan apulaistutkinnon Southern New Hampshire Universityn kautta. Löydät täydellisen luettelon ohjelmista Live Better U -sivustolta !

Jokainen kumppaniyliopisto määrittää omat kelpoisuuskriteerit, joten sinun on luettava ohjelman vaatimukset varmistaaksesi, että olet pätevä. Mutta yksi vaatimus koskee kaikkia Live Better U -opistokoulutusohjelmia: sinulla on oltava korkeakoulututkinto tai vastaava.

Ammattipätevyys ja ammattitaitoinen ura -tutkintotodistusohjelma

Myös Walmart Live Better U tarjoaa ammattimaisia ​​sertifiointiohjelmia, jotka on mukautettu vaadittuihin taitoihin . Kautta Penn Fosterin urakoulu ja Bellevuen yliopisto , Live Better U tarjoaa sertifikaatteja ja uratutkintoja esimerkiksi apteekitekniikan, teollisuuden kunnossapidon, ihmisten ja yritysjohtajuuden, asuin -sähköasentajan, optikon, rakentamisen, tilojen ylläpidon ja putkityön aloilla.

Liittymällä Live Better U -ammattilaisten sertifiointiohjelmaan sinulla on mahdollisuus osallistua kursseihin saadaksesi asiantuntemusta uudesta taidosta tai ammatista. Ollaksesi oikeutettuja kaikkiin Live Better U -ammattipätevyyskirjoihin ja uramahdollisuuksiin, sinulla on oltava korkeakoulututkinto tai vastaava.

Lukion ja oppilaitoksen valmistelukelpoisuus

Lopuksi, Live Better U tarjoaa ilmaisia ​​yliopiston valmisteluohjelmia yhteistyökumppaneilleen. Live Better U tarjoaa kaksi yliopiston valmisteluohjelmaa: College Start for High School Students ja College Start College Prep.

College Start for High School -opiskelijoille ei ole mitään edellytyksiä . Se on online -yliopiston valmisteluohjelma, joka on suunniteltu erityisesti Walmart -kumppaneille, jotka ovat vielä lukiossa! Tämä ohjelma keskittyy korkeakoulujen menestysstrategioiden oppimiseen ja kahteen yleiskoulutuskurssiin jopa seitsemän opintopisteen ansaitsemiseksi.

Voidaksesi osallistua College Start College Prep -ohjelmaan, sinulla on oltava korkeakoulututkinto tai vastaava . Tämä yliopiston valmisteluohjelma on suunniteltu opiskelijoille, joilla on vähän tai ei lainkaan korkeakoulutusta, varsinkin jos he ovat valmistuneet lukiosta jonkin aikaa sitten. Joten jos olet valmistunut lukiosta, viettänyt muutaman vuoden työvoimassa ja haluat nyt valmistautua palaamaan yliopistoon ... tämä on ohjelma sinulle! Tämä ohjelma keskittyy tietosi virkistämiseen, ydinosaamisen kehittämiseen ja luottamuksen rakentamiseen menestyäksesi yliopistossa.

Kuinka kirjaudut Live Better U -palveluun?

Live Better U -ohjelmaan rekisteröityminen on melko yksinkertaista! Rekisteröitymisprosessi on verkossa , ja linkit kunkin Live Better U -ohjelman rekisteröitymiseen yhdistetään yhdelle verkkosivustolle. Voit tutustua ohjelmatarjontaan ja löytää linkit, joilla voit rekisteröityä yksittäisiin ohjelmiin Walmartin Live Better U -sivustolla .

Kun valitset ohjelman rekisteröityäksesi verkossa, sinut ohjataan kirjautumaan sisään Walmart -kumppanitunnuksesi avulla , maasi tai alueesi ja sijaintisi. Tämä tarkoittaa, että sinun on jo oltava Walmartin työntekijä, jotta voit rekisteröityä Live Better U -ohjelmaan.

Live Better U -ohjelmaan rekisteröitymisen lisäksi sinun on lähetettävä online -hakemus haluamaasi koulutusohjelmaan. Tämä koskee erityisesti Live Better U -opistotutkintoa ja ammatillisia sertifiointiohjelmia. Jotta voit suorittaa nämä erilliset sovellukset, sinua pyydetään antamaan työnantajasi nimi-siis Walmart-ja noudattamaan sitten annettuja vaiheittaisia ​​ohjeita.

Jos esimerkiksi haluat suorittaa kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon Floridan yliopiston kautta, sinun on ensin rekisteröidyttävä Live Better U -ohjelmaan ja täytettävä sitten erillinen hakemus tähän koulutusohjelmaan.

Pääasiallinen otos Live Better U -palveluun rekisteröitymisessä on, että sinun on oltava Walmartin työntekijä ja sinulla on työntekijän tunnus ennen kuin olet oikeutettu rekisteröitymään . Kun olet tehnyt, sinun on myös haettava omaan ohjelmaan.

body-five-star-review-cc0

tärkeitä kohtia suuressa gatsbyssä

Mitä todelliset käyttäjät sanovat: elä parempia U -arvosteluja

Monilla Walmart -yhteistyökumppaneilla on jo ollut mahdollisuus suorittaa koulutusohjelma Live Better U: n kautta. Lukemalla todellisten käyttäjien Live Better U -arvosteluja saat käsityksen tämän ainutlaatuisen koulutuspalvelun käytännön eduista ja haitoista.

Yleisesti, Livemart U -ohjelmaa käyttäneet Walmart -työtoverit väittävät, että se sopii erinomaisesti ihmisille, jotka työskentelevät ja joilla on kiireinen elämä . Yhteistyökumppanit ylistävät sellaisten ohjelmien kohtuuhintaisuutta, joilla on myös yhteiset henkilöstökustannukset.

Esimerkiksi, Daniel Clemons, Walmartin osakas Highlandissa, Illinoisissa , rekisteröitynyt suorittamaan kandidaatin tutkinnon Live Better U. -sovelluksen kautta. Koska Clemons kertoo koulunkäynnistä 14 vuotta perheen ja kokopäivätyön parissa, hän kertoo kokemuksistaan ​​Live Better U: n kanssa:

Ilmoittauduin heti kun pystyin. Kaikilla sisaruksillani on tutkinto, ja olen aina suunnitellut sellaisen saavan, mutta hinta ja kasvava perhe pidätti minua. Sain inspiraation vaimostani. Hän oli uusi äiti kokopäivätyössä, ja opiskeluun sopeutuminen oli vaikeaa. Mutta Live Better U tarjosi minulle paljon joustavamman aikataulun. Live Better U on loistava ohjelma. Nautin siitä todella. Vaimoni rakastaa sitä, että voin vihdoin palata kouluun ilman, että joudun leikkaamaan tuntiani tai tekemään mitään todellisia uhrauksia koulutukseni jatkamiseksi.

Clemons havaitsi, että Live Better U mahdollisti hänen tasapainottaa perhe-elämän, kokopäivätyön ja korkeakoulutyön tekemättä suuria uhrauksia.

Työntekijöille, jotka haluavat rakentaa uran Walmartin kautta, arvioijat sanovat, että Live Better U tarjoaa erinomaista ammatillista kehitystä ja taitokoulutusta . Samaan aikaan monet yhteistyökumppanit ovat havainneet, että Live Better U Walmart -koulutusohjelman suorittaminen on varustanut heidät taidoilla ja kokemuksella, joita he tarvitsevat saadakseen töitä muualta.

Esimerkiksi, Ashli ​​Palmer, Walmartin osakas Hermistonissa, Oregonissa , oli yksi ensimmäisistä yhteistyökumppaneista, jotka saivat kandidaatin tutkinnon Walmart Live Better U. -palvelun kautta. kuljetus ja logistiikan hallinta. Palmer sanoo seuraavaa kokemuksestaan ​​kandidaatin tutkinnon saamisesta Live Better U: n kautta:

Suosittelen tätä ohjelmaa kaikille, koska se on suunniteltu ihmisille, jotka työskentelevät ja joilla on elämä. He tekivät sen niin helpoksi työskenteleville ammattilaisille niin suurella hinnalla [. . . ] Minulla on nyt ystäviä eri puolilta maata, joiden kanssa olen työskennellyt projekteissa. Aina kun investoimme itseemme ja laajennamme ajattelua, se tekee meistä parempia.

Muut yhteistyökumppanit pitivät Live Better U: ta haastavana. Angela Deen, Goodyearin työntekijä Arizonassa , korostaa, että kandidaatin tutkinnon suorittaminen Live Better U: n kautta on vaikeaa, mutta sen arvoista pitkällä aikavälillä. Deen sanoo:

Live Better U -ohjelma on iso juttu. Kesti hetken tajuta, ettei saalista ollut. [. . .] Oli joitain karkeita kohtia, mutta se on korkeakoulututkinto. Sen ei pitäisi olla helppoa. Heillä oli vaikeita luokkia ja erittäin haastavia kokemuksia. Vietin paljon vapaapäiviäni tekemällä läksyjä, yrittäen vain suorittaa kurssin läpi ja tehdä sen parhaani mukaan. Se on ollut hyvä kokemus. Se on laajentanut näköpiiriäni ja antanut minulle paljon luottamusta. Pelkkä tutkinnon saaminen on antanut minulle luottamusta jatkaa muita asioita.

Yleinen otos näistä Live Better U -arvioista on se ne tarjoavat mahdollisuuksia yhteistyökumppaneille, jotka ovat halukkaita työskentelemään ohjelman läpi. Joillekin yhteistyökumppaneille Live Better U antoi heille luottamusta jatkaa tavoitteidensa saavuttamista ja ottaa vastaan ​​uusia haasteita työelämässään.

body-online-luokkahuone-video

Pitäisikö sinun käyttää Live Better U: ta?

Nyt kun olet saanut kurssin Live Better U -opetusohjelman tarjonnasta, saatat ihmetellä, sopisiko Live Better U sinulle hyvin. Tässä on muutamia asioita, jotka sinun tulee pitää mielessä, ennen kuin päätät ilmoittautua Live Better U.

Suunnittele työsi vastaavasti

Olemme sanoneet sen miljoona kertaa, mutta on toistettava: vain Walmartin työntekijät voivat osallistua Live Better U.: hen. Tämä tarkoittaa sinun on pysyttävä Walmartin palveluksessa, jos haluat suorittaa aloittamasi koulutusohjelman.

Kandidaatin tutkinnon suorittaminen kestää yleensä muutaman vuoden. Sinun on pysyttävä avustajana tuona aikana suorittaaksesi koulutusohjelmasi. Lisäksi ei ole selvää, siirretäänkö Live Better U -ohjelman yhteydessä ansaitsemasi opintopisteet toiselle oppilaitokselle, jos päätät lähteä Walmartista ja suorittaa tutkinnon muualla. Joten jos toivot löytäväsi uuden työn pian, Live Better U -tutkinnon aloittaminen ei todennäköisesti ole hyvä idea.

uusi sat vs vanha sat pisteytys

Ohjelma vaatii sitoutumista

Live Better U on suunniteltu aikuisille, jotka ovat valmiita sitoutumaan korkea -asteen koulutukseen. Opetusohjelman suorittaminen Live Better U: n kautta vaatii tehokkaita ajanhallintataitoja ja joustavuutta. Jongleeraaminen osa- tai kokopäivätyössä, henkilökohtainen vastuu, ja Koulutus ei välttämättä ole kävelytie!

Kuten edellä olevista arvosteluista näitte, Live Better U -koulutusohjelmat on suunniteltu koviksi, aivan kuten henkilökohtainen korkeakoulukurssi. Jos sinusta tuntuu, että olet valmis suorittamaan korkeakoulututkinnon - mukaan lukien kaikki siihen liittyvät opinnot! -, Live Better U voi olla hyvä vaihtoehto sinulle.

Kaikki ei ole ilmaista

On myös tärkeää tunnustaa, Vaikka jotkut tarjoukset ovat ilmaisia, Live Better U -opiskelututkinto ja ammatilliset sertifiointiohjelmat eivät ole . Walmart -kumppaneille, joilla ei ole taloudellisia mahdollisuuksia osallistua koulutuksensa maksamiseen, Live Better U ei välttämättä ole vielä saatavilla. Vaikka Walmart kannustaa yhteistyökumppaneita osallistumaan Live Better U -tapahtumaan, on tärkeää varmistaa, että olet valmis vastaamaan sertifiointi- ja tutkinto -ohjelmien taloudellisista sitoumuksista.

body-next-nuolet-jalat

Mitä seuraavaksi?

Oletko kiinnostunut muista tavoista, joilla voit maksaa yliopistosta? Muista lukea täydellinen oppaamme tutkinnon rahoittamiseen, jotta saat paljon hyödyllistä tietoa .

Vaikka Live Better U ei ole apurahaohjelma, on paljon nykyinen apurahoja, joita voit hakea - ja voittaa! - tehdäksesi yliopistosta edullisemman . Asiantuntijamme opettavat sinulle apurahojen löytämisen jotka täyttävät kelpoisuusvaatimuksesi.

Ja älä missaa suuria luetteloita apurahamahdollisuuksista! Päivitämme näitä säännöllisesti varmistaaksemme, että sinulla on ajantasaista tietoa saatavilla olevista palkinnoista. Aloita selaamalla tätä luetteloa kaikista ratsastusapurahoista , selaa sitten blogimme lisää postauksia varten!

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Voitteko suorittaa SAT: n lukion jälkeen? Asiantuntijaopas

Voitteko suorittaa SAT: n lukion valmistuttua? Joo! Opastamme sinut läpi, miten prosessi on erilainen ja kuinka säätää valmistelusuunnitelmaasi.

GPA -kaavio: muuntaminen 4.0 -asteikkoon

Tarvitsetko GPA -kaavion, jotta voit muuttaa arvosanasi prosenttiosuudesta 4,0 -asteikkoon? Tässä on yksinkertainen opas, joka sisältää painotetut GPA -asteikot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

1420 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Benediktiinikoulun pääsyvaatimukset

Kuinka maksaa yliopistosta ilman vanhempien apua

Yritätkö itse selvittää, kuinka maksaa yliopistosta? Olemme eritelleet kaikki askeleet, jotka sinun on suoritettava korkeakoulun maksamiseksi ilman vanhempia.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Rush Universityn pääsyvaatimukset

Francis Marionin yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Albanyn lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Albanyn lukiosta Albanyssa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 9

Kysymyksiä Suuren Gatsbyn lopusta? Lue täydellinen luku 9 yhteenveto ja juoni-analyysi.

Milloin on elokuun lauantai? Pitäisikö se ottaa?

Keskustellaan siitä, otetaanko elokuun SAT? Tarjoamme tarkan elokuun ACT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Mitä sinun on tiedettävä Hart-Ransom Academic Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hart-Ransom Academic Charter Schoolista Modesto, CA.

Nova Southeastern Universityn pääsyvaatimukset

Pohjois -Illinoisin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Independence High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Independence High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

East Stroudsburg University of Pennsylvania SAT-tulokset ja GPA

College at Brockport Pääsyvaatimukset

SUNY-sovellusvinkit: Kuinka hakea, määräajat ja paljon muuta

Onko sinulla kysyttävää SUNY-sovelluksestasi? Katso täydellinen oppaamme siitä, milloin ja miten haet SUNY-kouluihin, sekä vinkkejä siitä, miten erottua hakijoiden keskuudessa.

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Ontarion lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Ontarion lukiosta Ontariossa, Kaliforniassa.

SAT: n korkeakoulukoodit ja kouluraportit

Tarvitsetko SAT-yliopistokoodeja lähettääksesi SAT-pisteet? Näin haet koulukoodit saadaksesi korkeakouluhakemuksesi täydelliseksi.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Gonzagan yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Best Crucible Act 1 Yhteenveto

Oletko utelias The Cruciblen alusta? Lue koko Act 1 -yhteenvetomme oppiaksesi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää näytelmän avauskohdasta.