Neitsyt yhteensopivuus: mitkä merkit ovat yhteensopivimpia?

ominaisuus-neitsyt-tähdistö

Jos tarvitset apua, etsi Neitsyt : nämä eläinradan älykkäät, ahkera jäsenet rakastavat auttaa muita.

Suhteissa muiden huolehtiminen on kuitenkin vain yksi Neitsyt houkuttelevista piirteistä. Jos mietit, kenen lempeän sydämen Neitsyt on yhteensopiva, olkaamme sinun oppaasi. Tässä artikkelissa annamme sinulle virgo-yhteensopivuuden alhaisen tason tekemällä seuraavat toimet:  • Neitsytähtimerkin ydinpiirteiden kuvaaminen
  • Selittämällä ne luonteenpiirteet, jotka tekevät Neitselle hyvän ja huonon vastaavuuden
  • Neitsyt yhteensopivien merkkien luokittelu vähiten yhteensopivimpiin
  • Tarjotaan kolme avainkertaa rakastuneelle Neitselle

Katsotaanpa!

ruumis-neitsyt-symboli

Neitsyiden tuntemus on ensimmäinen askel ymmärtämään, miksi tietyt merkit ovat Neitsyt yhteensopivia ... ja toiset eivät.

Neitsyt ydinpiirteet

Neitsyt (syntynyt 23. elokuuta - 22. syyskuuta) on maamerkki, jota hallitsee elohopea-planeetta, tehdä tästä tähtimerkistä erittäin kommunikoiva ja älyllinen . Neitsyt omistautuvat usein tietylle työlle, projektille tai harrastukselle säälimättä asettamalla itselleen korkeimmat standardit ja säännöt. Neitsyet ovat yleensä myös huolellisia. He tunnetaan varmistaen, että kaikki on oikeassa paikassa!

Tämä älyllinen tarkkuus ja katse yksityiskohtiin tekee Neitsyestä erinomaisen projektipäällikön ja ongelmanratkaisijan . Nämä huolelliset ajattelijat löytyvät yhtä helposti kokoushuoneesta tai voittoa tavoittelemattoman järjestön kulissien takaa, varmistaen, että suuret suunnitelmat toteutetaan ongelmitta. Neitsyt pyrkii toimimaan myös perheen itsensä nimittämänä toimitusjohtajana, joka pystyy tallentamaan koko perheen aikataulun tilavan muistinsa hyllylle.

Vaikka Neitsyt haluaa johtaa, he tunnetaan myös vaatimattomuudesta ja varautumisesta . Neitsyt haluavat viljellä ilmapiiriä, joka tuntuu turvalliselta, tahalliselta ja rauhalliselta. Huolellinen Neitsyt tunnetaan kärsivällisenä vanhempana ja kumppanina, joka on innokas jakamaan tutkittavaa läheisten kanssa ja pitää perhettä loputtomana mahdollisuutena oppia maailmasta muiden silmin.

kuinka ilmoittautua ap -kokeisiin

Kun Neitsyt jää pois kilteristä, tästä tähtimerkistä voi tulla liian perfektionistinen ja tuomitseva. Hallitsemattomuuden tunne saattaa lähettää Neitsyt ylikierrokseen, kun he yrittävät pakottaa elämänsä takaisin 'järjestykseen' tutkimalla, ajattelemalla ja suunnittelemalla kaikkea viimeiseen yksityiskohtiin asti. Neitsyen neuroottisia juovia voidaan lieventää joustavammilla rakkailla, jotka voivat auttaa tätä tähtimerkkiä ottamaan hengityksen, katsomaan suurempaa kuvaa ja ymmärtämään, että heidän ei tarvitse kantaa maailman painoa harteillaan.

Neitsyt ovat monimutkainen merkki, mikä tarkoittaa, että niistä on paljon opittavaa. Varmista, että tutustut perusteelliseen oppaasemme Neitsyille kaikki tarvitsemasi tiedot.

body_person_red_question_mark

Mikä tekee Neitselle hyvän ottelun?

Neitsyt-yhteensopivilla merkeillä on taipumus osoittaa tiettyjä luonteenpiirteitä, jotka Neitsyt pitävät houkuttelevina. Neitsyt yhteensopivuuden ymmärtämiseksi sinun on tiedettävä, mitkä piirteet Neitsyt arvostavat ystäviään ja kumppaneitaan.

Autamme sinua saamaan käsityksen siitä, mikä tekee Neitsyestä hyvän ottelun tutkimalla viittä alla olevaa Neitsyt-yhteensopivaa ominaisuutta.

Ominaisuus 1: Uteliaisuus

Yksi Neitsyen määrittelevistä piirteistä on heidän tiedonjano. Neitsyt on elinikäinen oppija, sukellat etusijalla kanin reikiin etsimään uusia ideoita tai taitoja. Maailma on Neitsyen tutkimuskohde, ja Neitsyt nauttii ihmisten, luonnon ja kaiken sen välisen tarkkailemisesta. (He haluavat myös tehdä henkisiä luetteloita näistä jutuista, joten haluat ehdottomasti Neitsyt tietokilpailutiimisi!)

Neitsyt rakastaa vain ystävää tai kumppania, joka toimii myös tutkijana ja he houkuttelevat ihmisiä, jotka jakavat tyytymättömän uteliaisuutensa. Utelias kumppani tuo Neitsyen elämään mielenkiintoisempaa sisältöä, joka on täydellinen ihmiselle, joka mielellään kerää uusia ideoita ja havaintoja.

Ominaisuus 2: Kirkkaus

Neitsyillä on taipumus olla hieman jännittyneitä, ja heidän siisteytystarpeensa ansiosta he voivat ajaa hamsteripyörällä puhdistaen, järjestäessään ja kiinnittääkseen. R-sana (rentoudu!) Ei sovi heidän sanastoonsa. Siksi rento kumppani voi auttaa Neitsyttä löystymään.

Neitsyt uskoo omaan ahkeruuteensa, joten itsensä lepääminen voi saada Neitsyt tuntemaan itsensä täysin käsistä. Ystävä tai kumppani, joka pystyy elämään nykyhetkessä, nauramaan elämässä ja ripustamaan hamsteripyörän voi auttaa Neitsyttä näkemään, että vapaapäivän ottaminen on turvallista!

Ominaisuus 3: Hoito

Eläinradan suurimpana auttajana Neitsyt haluaa ympäröimään itsensä muiden arkaluonteisten, huolehtivien ihmisten kanssa. Neitsyiden parhaat ystävät ja kumppanit ovat ihmiset jotka rakastavat pitää huolta myös muista.

Neitsyt ovat kiinnittäjiä ja talonmiehiä, ja heillä on taipumus houkutella ihmisiä, jotka tarvitsevat hoitoa. Kun Neitsyt tapaa hoitajan luonnossa, voi tuntua löytäneensä harvinaisen sukulaisen hengen. A Neitsyt tykkää olla kumppanissa sellaisen kanssa, joka ymmärtää heidän murehtimisen ja tuskaamisen muiden suhteen ja hyppää auttamaan hoitotyössä. Neitsyille hoitava henki on erityisen tärkeä pitkäaikaisessa kumppanissa, jonka kanssa he haluavat saada perheen. Neitsyen perhekeskeinen persoonallisuus yhdistyy hyvin toisen kanssa, joka omistautuu huolehtimaan rakastamistaan.

mikä on horoskooppimerkki toukokuussa

Ominaisuus 4: Tasapainotus

Neitsyt inhoaa elää kaikessa, joka muistuttaa kaaoksen tilaa. Mitä vähemmän hallintaa Neitsyt tuntee, sitä enemmän tämä tähtimerkki ajattelee taivaan putoavan. (Neitsyt ovat perfektionisteja, muista? Se tarkoittaa, että he eivät käsittele mullistuksia hyvin!) Neitsyillä on taipumus murentua, kun he alkavat kiertää, mikä voi vaikuttaa heidän mielenterveyteen.

Anna tasainen päällinen rakastaja, joka voi kertoa neuroottiselle Neitsyelle, että taivas on itse asiassa ehjä ja heidän paniikkinsa saattaa olla ennenaikaista. Neitsyt tarvitsee jonkun tarjoamaan näkökulmaa, kun asiat eivät mene omalla tavallaan , ja kumppani, jolla on enemmän metsää kuin puita, voi lieventää Neitsyen pelkoja lintuperspektiivistä.

Ominaisuus 5: Myötätunto

Neitsyt ovat hyvin herkkiä , mikä tarkoittaa, että ne eivät avaudu muille paljon. Vaikka heillä on miellyttävä osoittaa rakkautta ja huolenpitoa muille, heillä on taipumus olla puolustavampia omien tunteidensa suhteen. Tällainen rakastava sydän on helposti mustelmissa, ja Neitsyillä on taipumus rakentaa seinät tunteidensa ympärille suojellakseen itseään.

Vaikka Neitsyt voi haluta ilmaista tunteitaan, he eivät usein tiedä miten, joten kumppani, joka tuntee sujuvasti emotionaalista viestintää, voi vetää Neitsyt saamatta heitä tuntemaan loukkaantuneen. A kumppani, joka on kärsivällinen ja myötätuntoinen, voi auttaa Neitsyitä pääsemään osuuteensa, jonka he piilottavat vahvan ulkopinnan taakse .

kehon järkyttynyt-ew-brutto-ei

Vaikka Neitsyt ovat kärsivällisiä ja huolehtivia, se ei tarkoita, että he voivat olla ystäviä kenenkään kanssa. Tässä on joitain ominaisuuksia, jotka ovat suuria virrankatkaisuja Neitsyille.

Mikä tekee huonosta ottelusta Neitsyelle?

Jos haluamme vastata kysymykseen 'Kenen kanssa neitsyt ovat yhteensopivia', meidän on myös tutkittava neitsyt väärällä tavalla hierovat luonteenpiirteet. Alla ovat viisi ominaisuutta, jotka tekevät huonon ottelun Neitsyelle.

Ominaisuus 1: Kiitottomuus

Ystävä tai kumppani, joka ei osaa osoittaa kiitollisuutta, ei kestä kauan suhteen Neitsyen kanssa. Useimmat yhteensopivat merkit näille eläinradan avustajille tunnistavat sen Neitsyt täytyy tuntea arvostetuksi ollakseen onnellinen.

Suhteissa a Neitsyt voivat kasvaa kaunaa, jos näyttää siltä, ​​että heidän kumppaninsa ei ole kiitollinen siitä, kuinka kovaa he työskentelevät huolehtiakseen asioista. Huolimattomuus, Neitsyen järjestelmän jättäminen huomioimatta koti-tila puhtaana ja järjestäytyneenä tai valmiin projektin laadun huomiotta jättäminen voi vahingoittaa myös Neitsyen tunteita. Kaiken kaikkiaan kumppanilla, jolla ei ole taitoa huomata ja arvostaa Neitsyen erityisiä kykyjä, on vaikea elää sopusoinnussa tämän tähtimerkin kanssa.

Ominaisuus 2: Itsehillinnän puute

Neitsyt ovat ylpeitä maltillisuudestaan, vaatimattomuudestaan ​​ja hallitsemisestaan. Ne tähtimerkit, jotka ovat lempeitä, maksimalistisia ja vapauttamattomia ärsyttää Neitsyitä.

Esimerkiksi kumppani, joka on pakollinen ostoksentekijä, syö koko M & Ms -laukun yhdessä istunnossa tai ei koskaan sano ei raivokkaiden katselujen maratonille, ajaa maltillisia, varattuja Neitsytpähkinöitä. Neitsyelle nämä käyttäytymismuodot näyttävät itsensä rajoittamisen puutteelta. A Neitsyt menestyvät turvallisuudessa, joten kaoottisen käyttäytymisen mallit ovat iso punainen lippu.

Ominaisuus 3: Epärehellisyys

Jokainen vihje epärehellisestä toiminnasta on välitön sammuminen Neitsyille, jotka ovat eläinradan tutkijoita. A Neitsyt tykkää siitä, että jokainen yksityiskohta on kunnossa, ja fyysinen jalkatyö tosiasiat-osastossa asettaa Neitsyt erittäin valppaana.

Neitsyyden vastenmielisyys epärehellisesti koskee myös tunteita ja tosiasioita: a kumppani, joka näyttää piilottavan todellisia tunteitaan, tekee Neitsyistä epäilyttäviä . Loppujen lopuksi Neitsyt haluaa huolehtia ihmisistä, joita he rakastavat! Ystäväkumppani, joka on halukas asettamaan kaikki kortit pöydälle - sekoita sitten kukin yksi kerrallaan - saa Neitsyt tuntemaan olonsa turvalliseksi suhteessa.

Ominaisuus 4: Flair for Dramatic

Neitsyt ovat vaatimattomia ja nöyriä, ja parrasvaloa etsivät ihmiset hierovat Neitsyitä väärin. Neitsyt ei halua olla huomion keskipisteessä , hyväksi tai huonoksi, joten kumppani, joka on aina sprintti valokeilaan, tekee Neitsystä epämukavan.

Neitsyt ovat koti-ruumiita. Heidän henkilökohtainen tilansa tuntuu rauhalliselta ja turvalliselta, ja heillä on taipumus ryhtyä vain tarkoituksellisiin, tahallisiin sosiaalisiin harrastuksiin (kuten runojen lukeminen, gallerian avaaminen tai varainkeruu). Tähtimerkit, jotka haluavat viettää aikaa ulkona kaupungissa, saada uusia tuttavuuksia ja juhlia aamunkoittoon asti kuluttaa Neitsyt.

Jos noilla tähtimerkkeillä on taipumus tuoda myös vesilaitos ja ilotulitusväline, kun ihmissuhdekonflikti ilmaantuu, odottaa näkevänne Neitsyt varjossa. Kumppani, joka ei pysty ylläpitämään rauhaa ja kommunikoimaan rationaalisesti riidan aikana, menettää Neitsen kunnioituksen ja todennäköisesti koko erimielisyys.

Ominaisuus 5: Avuttomuus

Neitsyt on luonnollinen auttaja, mutta tämän tähtimerkin taipumuksella hypätä jokaiseen tilaisuuteen palvella muita on pimeä puoli. Kumppanit, jotka nauttivat potkuista ja jalkojen nostamisesta, saattavat luottaa liian voimakkaasti Neitsyt avuliaaseen luonteeseen poimiakseen oman löysänsä. Tämä voi jättää Neitsyt tunne tyhjentyneeksi ja pahimmassa tapauksessa väärin käytetyksi.

Vähemmän tietyt tyypit saattavat tarkastella Neitsyen perfektionismia ja sanoa: 'Miksi minun pitäisi tehdä [lisää tehtävä tähän], kun teet sen niin paljon parempi.' Tämä jättää Neitsyelle kaksinkertaisen työn. Vaikka tämä dynaaminen aiheuttaa kohtuutonta taakkaa ahkera Neitsyt, se myös mahdollistaa tämän huonon käyttäytymisen heidän leipomisen rakastaja. Toisin sanoen, kumppanit, jotka pystyvät vastustamaan halua antaa Neitsyt tehdä kaikki työt, luovat terveellisemmän dynamiikan tällä tähtimerkillä. Ja kumppanit, jotka eivät pelkää suorasanaisesti käskeä Neitsyt 'istumaan ja antamaan jonkun muun tehdä sen kerran!' saada lisäpisteitä.

kehon astrologia-kaavio

Kenen kanssa neitsyt ovat yhteensopivia? Jokainen tähtimerkki sijoittui

Neitsyt yhteensopivuus muiden tähtimerkkien kanssa vaihtelee suuresti. Auttaaksemme sinua saamaan maata Virgo-yhteensopivilla kylteillä, erittelemme, kuinka kukin tähtimerkki sopii yhteen Neitsyen kanssa yhteensopivuuden, romanssin, ystävyyden ja viestinnän suhteen alla.

Kirjaudu pariksi Yleinen yhteensopivuus Rakkaus Ystävyys Viestintä
Neitsyt Keskitaso Keskitaso Korkea Keskitaso
Vaaka Matala Matala Matala Keskitaso
Skorpioni Korkea Korkea Korkea Korkea
Jousimies Keskitaso Keskitaso Keskitaso Keskitaso
Kauris Korkea Korkea Korkea Keskitaso
Vesimies Keskitaso Keskitaso Keskitaso Keskitaso
kalastaa Keskitaso Keskitaso Korkea Keskitaso
Oinas Korkea Korkea Keskitaso Keskitaso
Härkä Korkea Korkea Korkea Korkea
Kaksoset Keskitaso Keskitaso Keskitaso Matala
Syöpä Korkea Korkea Keskitaso Korkea
Leo Keskitaso Keskitaso Keskitaso Matala

Seuraavaksi annamme sinulle vähäisen, keskitason ja korkean Neitsyt-yhteensopivan merkin.

ruumis-sydän-kädet-rakkaus-pari

Skorpionit, Kauris, Taureans ja Syövät tekevät Neitsyille hyviä ystäviä ja kumppaneita!

Hyvä neitsytyhteensopivuus: Skorpioni, Kauris, Härkä, Syöpä

Luettelo tähtimerkkeistä, jotka voivat tehdä hyvän ottelun, ei ole lyhyt Neitsyt. Koska he ovat huolehtivia, heillä on taipumus olla hyviä kumppaneita kaikille. Mutta on olemassa muutamia merkkejä, joiden kanssa ne ovat parhaiten yhteensopivia Skorpioni , Kauris , Härkä ja Syöpä .

Neitsyt ja Skorpioni

Skorpioni on Neitsyt yhteensopivin merkki. Skorpioni sopii hyvin Neitsyelle, koska heillä on samanlainen elämäntapa. Molemmat merkit ovat erittäin havainnollisia ja älykkäitä, ja molemmat arvostavat hyvin suunniteltua elämää. Nämä kaksi merkkiä haluavat laittaa päänsä yhteen strategoidakseen tavoitteitaan, sitten he laativat suunnitelman ja toteuttavat sen!

Chicagon yliopiston täydentäviä esseitä

Koska Neitsyt ja Skorpionit ovat molemmat melko korkealla, heidän on löydettävä tapoja rentoutua ... ja he haluavat rentoutua yhdessä. Koska vesi (Skorpioni) ja maa (Neitsyt) merkkejä, se näyttää kuin rauhallinen vaellus tai jooga istunto metsässä. Neitsyt-Skorpioni-pari saa viime kädessä hyviä ystäviä, jotka jakavat kiinnostuksensa ja tottumuksensa - perustan vahvalle ja terveelle suhteelle.

Neitsyt ja Kauris

Kauris ja Neitsyt tekevät yhden harmonisimmista eläinradan pareittain. Yhtä suuria osia käytännönläheisiä ja intohimoisia, Cap ja Neitsyt työskentelevät rinnakkain huolehtiakseen rakkaistaan ​​ja luodakseen vieraanvaraisen kodin. Yhdessä he nauttivat luonnollisesta yhteydestä, jonka avulla molemmat merkit voivat rentoutua ja olla itseään.

Vaikka Kauris pyrkii olemaan hieman miellyttävämpi kuin Neitsyt, Neitsyen taitava kommunikaatiotaito voi auttaa Capsia puhumaan tunteidensa kautta. Samanaikaisesti Kauris voi kohdata Neitsen ahdistukset lepoon. Nämä kaksi napsauttavat ja heidän kykynsä olla itseään toistensa ympärillä luo suhteen, joka kestää koko elämän.

Neitsyt ja Härkä

Härkä ja Neitsyt ovat kaksi sellaista maanmerkkiä, joilla on samanlainen maku ja taipumus. Härkä ja Neitsyt pitävät molemmista asioista, jotka näyttävät ja tuntuvat 'oikeilta', mikä tekee hyvästä tiimistä hienostuneen, perinteisen kodin luomisen. Nämä kaksi ovat hieman vanhanaikaisia, ja he tuntevat olonsa turvalliseksi tietäessään, että he ovat vankalla pohjalla arvojen suhteen.

Neitsyen varovaisuusherkkyys voi pitää Härän himon ylellisestä kurissa, ja Härkä auttaa aina Neitsyt keventymään hieman ilman että heiluttavat venettä liikaa. Nämä kaksi merkkiä ovat erityisen yhteensopivia perheen kasvattamisen suhteen. Heidän huolehtiva luonteensa - yhdistettynä vakauteen ja vakavuuteen - saavat lapset tuntemaan olonsa turvalliseksi. Lopussa, Härkä ja Neitsyt tekevät vankan parin, joka voi nojata toisiinsa pitkällä matkalla.

Neitsyt ja syöpä

Viimeinen on syöpä ja Neitsyt, jotka jakavat niin monia ominaisuuksia, että on vaikea sekoittaa tätä pariliitosta. Esimerkiksi, Syöpä on myös luonteeltaan ravitsevaa, ja Neitsyet houkuttelevat muita lahjoittajia. Sekä Neitsyt että syöpä arvostavat yksinkertaisuutta ja turvallisuutta, ja he löytävät molemmat ominaisuudet toisistaan. Lopuksi, syövät ovat myös suuria suunnittelijoita, joten ne eivät yllättä Neitsyitä millään viime hetken spontaanisuudella, jota he eivät arvostaisi.

Syövän huolellinen suunnittelu tulevaisuutta varten on halu elää elämää hitaasti, nauttien kauniista hetkistä. Tämä pyrkimys rauhaan tulee voimakkaasti resonoimaan Neitsyen kanssa. Neitsyet nauttivat maailman tarkkailusta syövän puolelta, ja molemmat merkit nauttivat siitä, että heidät maadoitetaan toisiinsa.

kehon mittakaava-kysymysmerkki

Neitsyt voivat tulla hyvin toimeen näiden merkkien kanssa, kunhan he kommunikoivat, tekevät kompromisseja ja kuuntelevat ystäviään ja kumppaneitaan.

suuri gatsby amerikkalainen unelma

Keskinkertainen Neitsyt-yhteensopivuus: Neitsyt, Jousimies, Kalat, Oinas, Kaksoset

Kolmella tähtimerkillä on keskimääräinen yhteensopivuus Neitsyt kanssa: Neitsyt , Oinas , Jousimies , Kaksoset ja kalastaa . Jokaisessa näistä pareittain jotkut piirteet ovat erittäin yhteensopivia, ja toiset ovat resepti sydänsurulle.

Neitsyt ja Oinas

Huolimatta niiden dramaattisesti erilaisesta luonteesta, Neitsyt ja Oinas voivat tehdä intohimoisen parin, kun molemmat ovat valmiita työskentelemään sen parissa. Nämä kaksi kokevat voimakkaan vetovoiman, sillä Oinas on tulinen, aistillinen luonteensa sulattamassa Neitsyt jäisen ulkopinnan ja Neitsyen vaatimaton yksinkertaisuus antaa Oinasille juuret, joita he eivät tienneet tarvitsevansa. Heidän vastakkaiset ominaisuutensa ovat kiehtovia - nämä kaksi eivät kyllästy nopeasti.

Mutta intohimoiset tulipalot voidaan helposti torjua, jos Oinasin usein kaoottinen elämäntapa polkee Neitsyen kuratoimat suunnitelmat ja puhtaat lattiat. Tämä on onnistunut pariliitos, jos Neitsyt ja Oinas voivat oppia sopeutumaan toistensa viestintätyyliin ... ja vetoavat heidän intohimoisiin syleilyihinsä kaivattuun aikaan.

Neitsyt ja Neitsyt

Perfektionistisen Neitsyen kanssa yhteydenpito perfektionistiin saattaa tuntua tavalta kävellä vähiten vastustusta. Mutta vaikka Neitsyt juhlii Neitsytkumppaninsa siisteyttä, älyä ja vastuullista luonnetta, Neitsyt-Neitsyt-pari voi luoda enemmän neurooseja kuin suhde voi pitää. Elämä ei ole aina järjestettyä ja vakaa, ja myrskyn tullessa molemmat kumppanit voivat levitä ahdistukseen ja paniikkiin.

Mutta keskinäinen Neitsyt-pariliitos korostaa myös merkin hyviä piirteitä . Esimerkiksi Neitsyt-Neitsyt-pari tapa kärsivät ikävystymisestä. Nämä maadoitetut maamerkit jakavat keskinäisen uteliaisuuden, joka voi ajaa ne maailmaan tarinaa ja kokemusta etsimään. Kun päivän etsinnät on tehty, näillä kahdella suullisella prosessorilla on tarpeeksi sisältöä jututtamiseen, ettei nippaamiseen ole aikaa.

Neitsyt ja Jousimies

Kun Neitsyt yhdistyy Jousimieheen, henkiset pyörät alkavat kääntyä. Jousimiehen filosofointi on älyllistä Neitsyen loputonta iloa ; näillä kahdella ei koskaan loppu ideoita mietiskelemään. Taiteesta uusimpiin K-Pop-epäjumaliin Neitsyt ja Jousimiehet täyttävät jokaisen hiljaisen hetken mukavalla, älykkäellä jututtelulla.

Mutta Neitsyillä ja Sagseilla on erilaiset makut ja tavat. Vaikka molemmat ovat erittäin älyllisiä, a Neitsyt on tiukempi, kun taas Jousimies on enemmän vapaahenki. Lähtevä Jousimies voi tuntea itsensä laiminlyötyksi, kun Neitsellä on erityisen suljettava loitsu. Toisaalta Neitsyt voi tuntea, että Sagin vaatimus syvimpien tunteiden levittämisestä on yksityisyyden loukkaamista.

Jos Neitsyt voi oppia näkemään suuremman kuvan ja Sag voi kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, tämä pariliitos voi olla iloinen.

Neitsyt ja Kalat

Kalat ja Neitsyt yhdistävät asemansa eläinradan parantajina . Kalojen kärsivällinen empatia voi auttaa stoisia Neitsyitä avautumaan ja jakamaan sisäistä maailmaa, mikä rakentaa vahvan luottamuksen perustan. Tässä kumppanuudessa molemmat ihmiset voivat olla varmoja siitä, että heistä huolehditaan syvällä ja mielekkäällä tasolla.

Mutta sekä Neitsyt että Kalat ovat erittäin tietoisia muiden käsityksistä, mikä voi johtaa näihin kumppaneihin piilottamaan ajatuksia, tunteita tai kokemuksia, joita he häpeävät, kun he eivät tunne turvallisuutta suhteessa. Jos nämä kaksi voivat pyrkiä kommunikoimaan vapaasti ja vastustamaan halua olla tuomitsevia, he voivat muodostaa rauhallisen, erittäin hengellisen pariskunnan.

Neitsyt ja Kaksoset

Neitsyt ja kaksoset ovat molemmat elohopean hallitsemia antaa heille samanlaiset viestintätyylit ja yhteisen kiinnostuksen oppia uusia asioita. Heidän loputon uteliaisuutensa ajaa heitä uusiin seikkailuihin, ja he keskustelevat mielellään kiinnostuksen kohteistaan ​​tuntikausia.

Mutta Kaksosien tiedonhakutaipumus ilmenee hieman kaoottisemmin kuin Neitsyt. Geminisillä on taipumus kerätä bittiä ja bobbleja - mukaan lukien puolivalmiit projektit - mikä on käytös, joka voi saada Neitsyt sisäisen kiusan. Molemmat haluavat hallita, mutta mitä he haluavat hallita ei aina ole sama asia. Esimerkiksi Neitsyen tarpeella olla järjestys kotona ei ole järkeä Kaksosille, joka haluaa hallita suhteitaan muihin.

Jos nämä kaksi pystyvät voittamaan molemminpuolisen tarpeen täydelliseen ylivaltaan ja erilaisiin kaaoksiin, he voivat rakentaa suhteen, joka on täynnä uteliaisuutta ja hauskuutta.

ruumis-vuohet-takapuolet-taistelevat-väittävät

Neitsyt eivät ole luonnostaan ​​yhteensopivia näiden merkkien kanssa, joten suhteessa ihmiseen voi tuntua siltä, ​​että olet jatkuvasti päihittämässä.

Matala Neitsyt-yhteensopivuus: Vaaka, Vesimies, Leijona

On kolme tähtimerkkiä, jotka eivät vain tee hienoa ottelua Neitsyelle. Nämä merkit ovat Vaaka , Vesimies ja Leo .

Neitsyt ja Vaaka

Vaaka ja Neitsyt molemmat odottavat parasta - mutta miten ne etenevät, voi aiheuttaa ongelmia. Neitsyt odottavat parasta itse, uskoen, että elämän hyvät asiat kerätään kylvetyistä siemenistä. Kääntöpuolella vaaka on optimistinen vikaan odottaen elämän yksinkertaisesti menevän tiensä.

Kun asiat eivät suju vaakojen ennakoimalla tavalla, he voivat omaksua 'köyhän, säälittävän minun' asenteen ja asettaa Neitsyt 'korjaa' luonteen ratkaista ongelmansa. Tämä on resepti katastrofiin: Neitsyistä voi nopeasti tulla katkeraksi vaaka kyvyttömyydestä hallita omaa elämäänsä, ja vaaka voi hyödyntää Neitsyiden huolehtivaa luonnetta.

Neitsyt ja Vesimies

Vesinen Vesimies laskee ja virtaa, kun taas Neitsyt pysyy tiukasti juurtuneena pieneen maalaappuunsa. Nämä perustavanlaatuiset erot tekevät näiden tähtimerkkien terveen suhteen hyvin vaikeaksi . Introspektiivinen Neitsyt ei vie helposti ekstravertoituneen Vesimiehen erittäin sosiaalista elämäntapaa, ja Vesimies pilkkaa Neitsyen taipumusta ottaa elämä liian vakavasti.

Vaikka epätodennäköinen pari tekee Heillä on yhteistä kantaa heidän yhteisessä intohimossaan kasvattaa kaatuneita, heidän persoonallisuutensa vuoksi heidän on vaikea työskennellä yhdessä yhteisen asian hyväksi. Neitsyiden ja vesimiehien väliset suhteet kamppailevat, elleivät he pysty keskittämään keskinäistä huolta muista.

Neitsyt ja Leo

Leon rohkea ja dramaattinen tyyli on taipumus olla vähän paljon hillitylle Neitselle. Vaikka Neitsyt todennäköisesti haluaisi sen, jos Leo voisi sävyttää sen lovella, Leo ei halua nuuskia heidän loistettaan kenellekään tai millekään. Lisäksi Neitsyen taipumus herättää kritiikkiä ja hoitaa muiden asioita mikrohallinnolla voi saada ihmiset miellyttävän leon tuntemaan itsensä pakotetuksi muokkaamaan itsensä sopivaksi Neitsyen näkemyksestä täydellisyydestä.

Tämä epäterveellinen dynamiikka voi aiheuttaa molempien osapuolten kaunaa, joka helposti syttyy konflikteiksi, jotka jättävät palaneen maan. Päivän päätteeksi, nämä kaksi eivät näytä pääsevän samalle sivulle, joten on parasta, jos he pitävät kiinnostuksen kohteet erillään.

runko-kolme sormea

tulostavatko he vielä 2 dollarin seteleitä

3 suurta takeaway-suhdetta Neitsyisiin

Nyt kun olemme vastanneet kysymykseen 'Kenen kanssa neitsyt ovat yhteensopivia' loitonetaan ja katsotaan Neitsyt-yhteensopivuuden kokonaiskuvaa.

# 1: Olet enemmän kuin merkki

Muista, että Neitsyt oleminen ei määritä sinua. Voit esitellä monia erilaisia ​​luonteenpiirteitä, jotka ovat yhteensopivia erilaisten persoonallisuustyyppien kanssa, ei vain niitä ominaisuuksia, joista Neitsyet tunnetaan. Olet kokemusten summa! Horoskooppimerkkisi on vain yksi tapa ymmärtää itseäsi hieman paremmin - se ei ole loppu, ole koko elämäsi.

# 2: Arvioi ihmisiä heidän persoonallisuutensa perusteella

Aivan kuten horoskooppimerkkisi ei määritä sinua, eivät myöskään muut ihmiset elämässäsi. Vastusta halua välittää suhde jonkun kanssa, koska he ovat 'yhteensopimaton' merkki. Käytä sen sijaan tähtimerkkiä keinona ymmärtää persoonallisuutensa hieman paremmin. Se, että joku on leo, ei tarkoita, että voit olla hienoja yhdessä!

# 3: Älä ajattele sitä

Neitsyillä on taipumus olla melko aivostuneita, mikä tarkoittaa, että heillä on houkutus luetella jokaisen elämänsä edut ja haitat. Älä unohda, että myös sydämesi on mukana suhdeprosessissa! Vastusta halua muurata itsesi muilta. Vaikka sydämesi on herkkä, se on myös voimakas: avaa se muille ihmisille, ja sinut palkitaan.

keho seuraavaksi

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.