Päivitetty luettelo: korkeakoulut, joilla on korkeimmat SAT -pisteet

feature_SATlogo-1.png

Jos olet jo ottanut SAT: n, tiedät, että se on todennäköisesti tärkeä osa korkeakoulusovelluksiasi. Ehkä olet asettanut itsellesi tavoitepisteen kiinnostuneiden korkeakoulujen perusteella. Vaikka et ole vielä käynyt SAT -kurssia tai harkitset vielä sen ottamista, haluat todennäköisesti tietää enemmän mitä kilpailukykyisimmät korkeakoulut ja yliopistot odottavat hakijoiden standardoitujen testitulosten osalta.

Olen koonnut luettelon korkeakouluista, joilla on korkeimmat keskimääräiset SAT -pisteet hyväksytyille opiskelijoille. Voit verrata omia SAT -tuloksiasi (tai maalipisteitäsi) korkeimpien korkeakoulujen ja yliopistojen tuloksiin. Puhun myös siitä, mitä nämä sijoitukset todella tarkoittavat, jotta voit tulkita nämä tiedot tehokkaasti. Ovatko nämä koulut esimerkiksi parhaita kouluja, joihin voit osallistua? Ovatko he kilpailukykyisimpiä? Mitä teet, jos SAT -pisteet ovat alle listattujen keskiarvojen?mitkä ovat neljä lauseen tyyppiä?

Lue luettelo parhaista kouluista SAT -pisteiden mukaan ja vastaukset yllä oleviin kysymyksiin!

Korkeakoulut, joilla on korkeimmat SAT -pisteet: Rankings

Mennään heti hyviin asioihin: lista! Alla olevat korkeakoulut on järjestetty hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräisen (keskimääräisen) SAT -pistemäärän mukaan. Olemme sisällyttäneet myös kunkin SAT-osion keskiarvot: Evidence-Based Reading and Writing (EBRW) ja Math.

Sijoitus Koulu EBRW Matematiikka Komposiitti
1 Kalifornian teknillinen instituutti (Caltech) 750 795 1545
2 Massachusetts Institute of Technology (MIT) 745 790 1535
3 Harvey Mudd College 740 790 1530
4 Harvardin yliopisto 750 770 1520
4 Chicagon yliopisto 745 770 1520
4 Washingtonin yliopisto St.Louisissa 740 780 1520
7 Johns Hopkinsin yliopisto 735 780 1515
7 Yalen yliopisto 745 770 1515
9 Columbian yliopisto 735 770 1510
9 Carnegie Mellonin yliopisto 730 780 1510
9 Duken yliopisto 740 770 1510
12 Riisin yliopisto 730 775 1505
12 Vanderbiltin yliopisto 730 775 1505
12 Princetonin yliopisto 740 770 1505
12 Stanfordin yliopisto 735 770 1505
16 Franklin W. Olin College of Engineering 731 770 1501
17 Pennsylvanian yliopisto 730 770 1500
17 Dartmouth College 740 760 1500
19 Luoteis -yliopisto 730 765 1495
kaksikymmentä Brownin yliopisto 730 755 1485
kaksikymmentäyksi Webb -instituutti 720 760 1480
kaksikymmentäyksi Amherst College 725 755 1480
kaksikymmentäyksi Cornellin yliopisto 720 760 1480
24 Williams College 729 750 1479
25 Notre Damen yliopisto 725 750 1475
26 Swarthmore College 720 750 1470
27 Koillis -yliopisto 715 750 1465
27 Pomona College 720 745 1465
27 Tuftsin yliopisto 715 750 1465
28 Grinnell College 710 750 1460
29 Georgetownin yliopisto 715 735 1450

Jos haluat yksityiskohtaisempia tietoja jonkin edellä mainitun koulun pääsytilastoista (ja siitä, mihin satut), Napsauta linkkiä, niin pääset kyseisen koulun pääsisivulle. Tällä sivulla voit tarkastella keskimääräisiä SAT -pisteitä sekä arvioida mahdollisuuksiasi päästä sisään syöttämällä testituloksesi ja GPA.

Jos haluat SAT -pisteytystietoja muista kouluista, joita ei ole lueteltu yllä, etsi Googlesta hakusanalla '[Koulun nimi] PrepScholar -ilmoittautumiset'.

body_rosettastone.jpeg

Yllä oleva luettelo ei merkitse paljon ilman Rosetta Stone of SAT -tuloksia.

Miten tulkitset nämä SAT -sijoitukset?

Toivottavasti sinulla on nyt käsitys korkeimmista odotuksista, joita koulut voivat asettaa opiskelijoiden SAT -pisteille. Nämä tiedot eivät kuitenkaan ole kovin hyödyllisiä, jos et tiedä, miten opiskelijat suoriutuvat tentistä.

SAT saa tällä hetkellä 1600 pistettä: 800 pistettä mahdollista matematiikkaosasta ja 800 pistettä mahdollista EBRW -osasta. Tällä hetkellä, keskimääräinen yhdistetty SAT -pisteet on 1051 .

Yleensä opiskelijan katsotaan saavan erinomaiset SAT -pisteet, jos hän on 25 parhaan testinottajan joukossa. Jos haluat kuulua tähän luokkaan, tarvitset yhdistetty pistemäärä on noin 1160 tai enemmän . Toisaalta opiskelijalla katsotaan olevan alhainen SAT -pisteet, jos hän on 25%: ssa testinottajista, ja yhdistelmäpisteet ovat noin 880 tai pienemmät. Lue oppaastamme lisätietoja siitä, miten ajatella 'hyviä' tai 'huonoja' SAT -pisteitä.

Ovatko nämä todella huippukoulut?

Edellä mainittujen koulujen keskimääräiset SAT -pisteet ovat paljon korkeammat kuin yleinen keskiarvo - itse asiassa jotkut niistä ovat melko lähellä täydellisyyttä. Mutta jos koululla on huimaavan korkeat keskimääräiset SAT -pisteet, tarkoittaako tämä sitä, että se on välttämättä huippukoulu?

ap fysiikan c kaava -arkki

Tietyssä mielessä kyllä. Koulut, jotka houkuttelevat vahvimpia hakijoita, tekevät niin, koska heillä on erinomainen maine ja ne tarjoavat vahvat perustutkinto -ohjelmat . Kun kouluilla on vahvempi oppilaskunta - esimerkiksi korkeakoulututkinnon suorittaneilla, joilla on erittäin korkeat SAT -pisteet -, ne pyrkivät rakentamaan positiivisen maineen ja parantamaan kilpailukykyään. Se on positiivinen palautesilmukka: vahvat opiskelijat, joilla on vahvat SAT -pisteet, houkuttelevat edelleen vahvoja opiskelijoita, joilla on vahvat SAT -pisteet.

Monet yllä olevan luettelon kouluista on sijoitettu tunnetuille parhaiden korkeakoulujen ja yliopistojen luetteloille se joka US News & World Report julkaisee joka vuosi . Nämä sijoitusjärjestelmät eivät ole täydellisiä, mutta ne ottavat huomioon monia mitattavia tekijöitä (vain standardoitujen testitulosten lisäksi) Yhdysvaltojen koulujen arvioinnissa.

Huomaat esimerkiksi, että kaikki Ivy League -koulut ovat tällä listalla. Näillä kouluilla on niin korkeat keskimääräiset SAT-pisteet, koska ne ovat riittävän hyvämaineisia houkutellakseen opiskelijoita poikkeuksellisilla pisteillä.

Pieni sivuhuomautus: olet ehkä huomannut tuloskehityksen, joka sai sinut pysähtymään. Useilla luetelluilla kouluilla on yleensä korkeammat matematiikan keskiarvot kuin EBRW: n keskiarvot. Melko monet näistä kouluista ovat raskaita STEM -aloilla (tiede, tekniikka, tekniikka, matematiikka); tällaisia ​​kouluja voi punnita testituloksia enemmän hakuprosessissa kuin keskimääräinen taideinstituutti , mikä voisi osittain johtua korkeista testikeskiarvoista.

Näin ollen on tärkeää huomata se paras koulu, johon voit osallistua, on se koulu, joka sopii parhaiten sinä . Ehkä olet kiinnostunut kouluista, joissa on vahvat romantiikan kielen laitokset, joustavat perusopetussuunnitelmat tai anteliaita taloudellisia tukiohjelmia. Todellisuudessa kaikki edellä luetellut koulut eivät täytä jokaisen opiskelijan kriteerejä.

Tärkeintä menestyäksesi yliopistossa ja sen ulkopuolella on se, että sinä löytää laitos, joka pystyy tukemaan ja edistämään etujasi, intohimojasi ja tulevaa urapolkuasi. Et mainitsisi suunnitteluohjelmastaan ​​tunnettua koulua parhaaksi valintasi esimerkiksi, jos haluat pääaineenaan vertailevaa kirjallisuutta!

Ovatko nämä koulut todella kilpailukykyisimpiä?

Tapa, jolla voit mitata koulun kilpailukykyä, on sen tarkastelu hyväksymisaste. Mitä suurempi opiskelija -hakijoiden suhde uuden fuksi -luokan paikkoihin, sitä alhaisempi koulun hyväksymisaste on. Koulut määritellään kilpailukykyisiksi, jos monet opiskelijat kilpailevat rajoitetusta määrästä paikkoja.

Hyväksymisasteiden osalta monet edellä mainituista kouluista ovat maan kilpailukykyisimpiä. Yli puolet heistä on hyväksymisprosentteja alle 10%. On olemassa joitakin yhtä kilpailukykyisiä kapeita instituutioita ei ole listalla, esim Cooper Union , Yhdysvaltain merivoimien akatemia, Läntinen piste ja Juilliard - Kaikilla on erittäin alhainen hyväksymisaste.

Yhteensä, parhaat koulut SAT -pisteiden mukaan tehdä ovat yleensä kilpailukykyisiä, mutta ne eivät ole ainoita laitoksia, joilla on erittäin alhainen hyväksymisaste.

body_laggingcamel.jpg

Se, että olet jäljessä ryhmästä, ei tarkoita, että sinulla ei ole mahdollisuutta saada kiinni.

Entä jos SAT -pisteesi ovat listattujen keskiarvojen alapuolella? Onko sinulla vielä mahdollisuus päästä sisään?

Mitä teet, jos yrität päästä erittäin kilpailukykyiseen kouluun, mutta pisteesi eivät mittaa?

Voidakseen olla kilpailukykyinen hakija sinun on korvattava tämä havaittu heikkous muualla sovelluksessasi . Voit tehdä tämän esimerkiksi ansaitsemalla poikkeuksellisen korkean GPA: n tai sitoutumalla vaikuttavasti yhteisöpalveluun. Pääsyvirkamiehet ottavat opiskelijoiden hakemukset huomioon kokonaisvaltaisesti - mikä tarkoittaa, että he eivät keskity vain standardoituihin testituloksiin.

Missä määrin sinun on 'korvattava' matalat testitulokset muiden hakemuksesi osien kanssa, riippuu siitä, kuinka paljon olet alle koulun keskiarvon. Eliittikoulussa on epätodennäköistä, että saat erittäin alhaiset SAT -pisteet, vaikka loput sovelluksestasi ovat vahvoja.

Joten mistä tiedät, putoavatko pisteesi vaarallisen kynnyksen alle? Koska yllä olevat pisteet ovat keskiarvoja, tiedät, että noin puolet kaikista hyväksytyistä opiskelijoista on SAT -pisteet alhaisemmat kuin luetellut.

3/4 tuumaa viivaimessa

Voit myös saada tietoja kunkin koulun 'keskimmäisestä 50: stä', eli pisteistä 25. ja 75. prosenttipisteillä hyväksytyille opiskelijoille. Tämä kertoo, kuinka paljon pisteitä on keskimäärin 50% hyväksytyistä opiskelijoista. Olet yleensä turvallisempi hakija, jos putoat keskelle 50% kuin jos olet alimmalla 25%: lla opiskelijoista .

Toinen huomioon otettava tekijä on se jokainen koulu punnitsee hakijoiden SAT -pisteet hieman eri tavalla hakuprosessissa . Koulut tykkäävät Washingtonin yliopisto St.Louisissa ovat esimerkiksi tunnettuja siitä, että he suosivat voimakkaasti opiskelijoita erinomaisilla pisteillä. Jotkut muut koulut voivat antaa anteeksi keskimääräistä alhaisemmat testitulokset, jos toinen osa hakemuksestasi tekee vaikutuksen valintalautakuntaan (katso yllä olevat esimerkit). On jopa kouluja, jotka eivät vaadi testituloksia ollenkaan!

Jos haluat laskea mahdollisuutesi päästä tiettyyn kouluun, käytä pääsylippujamme. Löydät nämä Googlaamalla '[Koulun nimi] PrepScholar -ilmoittautumiset'. Näiltä sivuilta saat lisätietoja kiinnostavasta koulusta.

Lopuksi, jos käy ilmi, että SAT -pisteet eivät vain ole tasoltaan, harkitse ACT: n käyttöä . Kaikki Yhdysvaltojen neljän vuoden korkeakoulut ja yliopistot hyväksyvät ACT-pisteet, ja jotkut opiskelijat kokevat vahvasti, että he toimivat paremmin ACT: ssä kuin SAT: ssa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA