Michiganin yliopiston sijoitus: pääsymaksu, sijainti ja paljon muuta

feature_umich_seal_logo

Epäilemättä yksi Yhdysvaltojen arvostetuimmista julkisista yliopistoista, Michiganin yliopisto on loistava valinta yliopistolle, varsinkin jos olet kotoisin Michiganista. Mutta mitä sinun pitäisi tietää UMichista ennen kuin haet tänne?

Tässä artikkelissa käymme läpi tärkeimmät tosiasiat, jotka on tiedettävä UMichista, mistä se sijaitsee ja kuinka valikoiva se on opiskelijaelämään ja taloudelliseen tukipolitiikkaan.Michiganin yliopiston yleiskatsaus

Michiganin yliopisto, jota pidetään yhtenä Yhdysvaltojen parhaista julkisista tutkimusyliopistoista, on suuri laitos, jossa on korkealaatuisia tutkijoita, suoritettua tiedekuntaa ja lukuisia tutkimusmahdollisuuksia opiskelijoille.

Kokonaisuutena U of M pyrkii auttamaan opiskelijoita tulemaan kansalaisiksi ja johtajiksi, jotka haastavat maailman ja sen, mitä tiedämme siitä. Laitos tunnetaan innovatiivisesta tutkimuksesta, monimuotoisuudesta, sairaaloista ja urheiluohjelmasta.

Joten missä Michiganin yliopisto sijaitsee? Tähän on pari vastausta.

Valtionlaajuisena julkisena yliopistojärjestelmänä UMich sijaitsee Ann Arborin, Flintin ja Dearbornin kaupungeissa ; Puhumme kuitenkin nimenomaan Michiganin yliopistosta, Ann Arborista-se on järjestelmän lippulaivakampus (ja ylivoimaisesti suosituin ja arvostetuin).

Ann Arbor on noin 120 000 asukkaan pieni kaupunki, joka sijaitsee noin 45 minuutin päässä Detroitista. Ann Arbor, Michigan, kampus on jaettu Central Campus ja North Campus. Kun edellinen sijaitsee Ann Arborin keskustassa, jälkimmäinen sijaitsee 2 kilometriä koilliseen (älä huoli, jos sinulla on kursseja molemmilla kampuksilla-ilmaiset bussit yhdistävät nämä kaksi!). Kaiken kaikkiaan Michiganin yliopiston kampus Ann Arborissa aloittaa 3 207 hehtaaria tilaa .

Ann Arbor on rento yliopistokaupunki, jossa on paljon ravintoloita, riippumattomia kirjakauppoja ja museoita, jotka kaikki ovat helpon kävelymatkan päässä yliopistosta.

keskiasteen argumentoivia esseen aiheita

body_umich_location_map

Michiganin yliopistoon kuuluu yhteensä 19 koulua ja korkeakoulua:
 • A. Alfred Taubman College of Architecture and Urban Planning
 • Penny W. Stamps School of Art & Design
 • Stephen M. Rossin kauppakorkeakoulu
 • Hammaslääketieteen koulu
 • Kasvatuskoulu
 • Tekniikan korkeakoulu
 • Ympäristö- ja kestävän kehityksen koulu
 • Tietokoulu
 • Kinesiologian koulu
 • Laki koulu
 • Kirjallisuuden, tieteen ja taiteen korkeakoulu
 • Lääketieteellinen koulu
 • Musiikin, teatterin ja tanssin koulu
 • Sairaanhoitajakoulu
 • Farmasian korkeakoulu
 • Kansanterveyskoulu
 • Gerald R. Fordin julkisen politiikan koulu
 • Rackhamin tutkijakoulu
 • Sosiaalityön koulu

UMich on suuri tutkimusyliopisto, johon osallistuu yli 30 000 opiskelijaa ja 16 000 jatko -opiskelijaa. Täällä opettavat myös noin 6200 tiedekunnan jäsentä.

Elite -julkinen laitos, U of M on oikeudenmukainen vaikea päästä mukaan: nykyinen Michiganin yliopiston hyväksymisaste on vain 23% , mikä osoittaa, että vain noin joka viides hakija pääsee sisään. Arvokkuutensa vuoksi Michiganin yliopiston sijoitus on yleensä 25 parhaan joukossa useimmissa kansallisissa korkeakoulujen ranking -listoissa.

Tässä on yhteenveto siitä, mitä olemme keskustelleet Michiganin U: sta tähän mennessä:

Sijainti Ann Arbor, MI
Kampuskoko 3 207 hehtaaria
# kouluja 19
Ilmoittautuminen Kaikki yhteensä: 46 716
Yliopisto: 30 318
Tiedekunnan jäsenten lukumäärä ~ 6200
U M hyväksymisaste 2. 3%
Sijoitus Top 25

Opiskelijanäkymät UMichissa

Yleisnäkymät ovat erittäin hyvät Michiganin yliopiston opiskelijoille.

Mitä tulee valmistumisasteeseen, 92% UMichin opiskelijoista ansaitsee kandidaatin tutkintonsa kuuden vuoden kuluessa . Tämä on suuri prosenttiosuus, mikä osoittaa, että useimmat opiskelijat, jotka aloittavat ohjelman täällä, päättävät sen kohtuullisessa ajassa. Siitä huolimatta noin 8%: lla alakoululaisista kestää yli kuusi vuotta saadakseen tutkintonsa tai lähteä suorittamatta ohjelmiaan.

Mitä nyt tapahtuu valmistumisen jälkeen? Onneksi lisää hyviä asioita!

korkeakoulut, jotka vaativat kaikki pisteet

Mukaan Maksuskaala , Michiganin yliopistovalmistuneet saavat mediaanin varhaisen uran palkan 63 500 dollaria ja uran puolivälin palkan 112 200 dollaria. Nämä palkat ovat melko korkeat verrattuna muiden yliopistojen valmistuneisiin.

body_michigan_stadium-1Michiganin stadion Ann Arborissa( Ken Lund /Flickr)

Opiskelijaelämä Michiganin yliopistossa, Ann Arbor

Koska Michiganin yliopisto on niin suuri laitos, se ei koskaan näytä loppuvan opiskelijoiden tekemistä asioista, minkä vuoksi opiskelijat ovat yleensä erittäin tyytyväisiä tähän aikaan.

Selvä 97% fukseista jatkaa U: ssa M: ssä toisen vuoden opintonsaosoittaa, että opiskelijat ovat yleisesti ottaen erittäin tyytyväisiä akateemiseen ja sosiaaliseen elämäänsä.

Osa tästä johtuu todennäköisesti siitä, että useimmat fuksit asuvat kampuksella: Michiganin yliopisto , vaikka opiskelijoiden ei tarvitse asua kampuksella, noin 97% fuksi tekee. Ensimmäisen vuoden jälkeen useimmat opiskelijat haluavat asua kampuksen ulkopuolella.

Yliopistokoulutuksen kannaltaon 275 Michiganin yliopiston pääaineet mistä valita. Kun haet UMichiin, sinun on ensin valittava yksi 14 koulusta/korkeakoulusta, jotka antavat perustutkintoja, ennen kuin määrität pääaineen (jos tiedossa). Kuten voitte kuvitella, nämä pääaineet kattavat valtavan valikoiman aloja taiteesta ja matematiikasta kulttuuritutkimuksiin ja kansanterveyteen. Suosittuja pääaineita ovat tekniikka, yhteiskuntatieteet, tietojenkäsittelytiede, biologia ja psykologia.

Suuri tutkimuksen edistäjä, U of M Ann Arbor tarjoaa myös Yliopistotutkimusmahdollisuusohjelma auttaa opiskelijoita löytämään kumppanuuksia tutkijoiden kanssa.

mitkä ovat sateenkaaren värit

Yliopiston valtavasta koosta huolimatta opiskelija-opettaja-suhde on vankka 15: 1 , eli jokaista professoria kohden on 15 opiskelijaa.

Mutta miten opiskelijaelämä sujuu UMichin akateemikoiden ulkopuolella? Opiskelijat voivatvalita joukosta yli 1600 klubia ja järjestöä kampuksella. Halusitpa liittyä harrastuskerhoon, urheilujoukkueeseen tai musiikkiyhtyeeseen, jokaiselle löytyy jotakin. Myös kreikkalainen elämä on erittäin aktiivista, noin 6000 opiskelijaa yhdistyksissä ja veljeskunnissa.

Lisäksi urheilu, varsinkin jalkapallo, ovat uskomattoman suosittuja. Joka vuosi Michiganin ahmat kilpailevat NCAA-divisioona I tasolla Big Ten -konferenssissa. Ann Arborissa on Michiganin stadion (lempinimeltään 'The Big House')-maan suurin jalkapallostadion. M: n suurin kilpailija on Ohio State.

U M -opetuksesta ja taloudellisesta avusta

Koska Michiganin yliopisto on julkinen yliopisto, sinun on maksettava lukukausimaksut ja maksut riippuen siitä, oletko osavaltion vai valtion ulkopuolinen opiskelija. Nykyinen M -lukukausi ja maksut ovat 15 558 dollaria osavaltion opiskelijoille ja 51 200 dollaria valtion ulkopuolisille opiskelijoille.(Huomaa, että nämä kustannukset ovat vain fuksille ja toisen vuoden opiskelijoille; junioreiden ja seniorien kustannukset ovat noin 2 000 dollaria enemmän vuodessa.)

Se on valtava ero opetuksen osavaltion ja valtion ulkopuolella opiskelijoille-noin 36 000 dollaria! Mutta miten nämä hinnat verrataan neljän vuoden julkisten yliopistojen keskiarvoihin?

Mukaan kollegion hallitukselle , keskimääräinen lukukausimaksu ja julkisen korkeakoulun maksut ovat 9410 dollaria osavaltion opiskelijoille ja 23 890 dollaria valtion ulkopuolisille opiskelijoille. Kuten näette, U of M maksaa paljon enemmän, etenkin valtion ulkopuolella oleville opiskelijoille. Itse asiassa UMich on yksi maan kalleimmista yliopistoista valtion ulkopuolisille opiskelijoille.

Mutta osavaltion opiskelijoille kustannukset voivat olla erittäin alhaisia ​​Michiganin yliopiston erikoistarjouksen seurauksena Go Go Blue -takuu jonka tavoitteena on pitää opetus kohtuuhintaisena Michiganin asukkaille. Tämän käytännön mukaanjokainen, jonka perhe ansaitsee 65 000 dollaria tai vähemmän vuodessa, on oikeutettu ilmaiseen opetukseen neljän vuoden ajan. Vaikka perheesi ansaitsee yli 65 000 dollaria, tämä käytäntö voi silti leikata kustannuksia dramaattisesti.

Tässä on yleiskatsaus siitä, kuinka paljon ja minkälaista apua voit odottaa saavan Michiganin yliopistolta perheesi tulojen perusteella (jos asut Michiganissa):

Perheen tuloluokka Keskimääräinen apuraha ja apuraha
65 000- 95 000 dollaria 16140 dollaria (94% opetuksesta)
95 000–125 000 dollaria $ 10,310 (60% opetuksesta)
125 000- 150 000 dollaria $ 6,501 (38% lukukausimaksusta)
150 000- 180 000 dollaria 4625 dollaria (27% opetuksesta)

Lähde: Michiganin yliopiston virallinen sivusto

body_umich_campus_diagMichiganin yliopiston kampus( AndrewHorne /Wikimedia Commons)

Michiganin yliopiston historia ja alumnit

Michiganin yliopisto on perustettu vuonna 1817 Detroitissa yksi Yhdysvaltojen vanhimmista julkisista yliopistoista . Mutta se ei pysynyt Detroitissa pitkään: vain 20 vuotta myöhemmin laitos siirrettiin Ann Arboriin (nykyinen Michiganin yliopiston sijainti), pieni 2000 -paikkainen maatilakaupunki (nyt se on paljon suurempi!).

M: n ensimmäisen vuoden aikana Ann Arborissa oli vain seitsemän opiskelijaa ja kaksi professoria. Näiden alkuvuosien aikana suuri osa kampuksella oli viljelysmaata. Aita oli jopa pystytetty erottamaan yliopiston lehmät kaupungin lehmistä!

Ajan myötä opiskelijoiden ja opettajien määrä alkoi kuitenkin kasvaa. Vuoteen 1866 mennessä UMichista oli tullut maan suurin yliopisto , jossa on yhteensä 1205 opiskelijaa. Neljä vuotta myöhemmin naiset saivat virallisesti ilmoittautua Michiganin yliopistoon.

ln: n ja e: n ominaisuudet

Monet tunnetut henkilöt ovat osallistuneet UMichiin. Tässä on joitain Michiganin yliopiston merkittäviä alumneja, jotka saatat tunnistaa:

 • Gerald Ford, Yhdysvaltain entinen presidentti
 • Arthur Miller, näytelmäkirjailija
 • Jim Buckmaster, Craigslistin toimitusjohtaja
 • Edgar N.Gott, Boeingin perustaja
 • Larry Page, Googlen perustaja
 • Lucy Liu, näyttelijä
 • James Earl Jones, näyttelijä
 • Ann Coulter, konservatiivinen poliittinen kommentaattori
 • Tom Brady, ammattimainen jalkapalloilija
 • Richelle Mead, kirjoittaja
 • Madonna, laulaja ja viihdyttäjä (ei suorittanut tutkintoa)

Resurssit Michiganin yliopiston hakijoille

Jos aiot hakea Michiganin yliopistoon, on tärkeää, että tiedättarkalleenmitä tehdä lisätäksesi mahdollisuuksiasi tulla hyväksytyksi tähän arvostettuun Public Ivyyn.

Tarkista ensin meidän Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset -sivu kohteeseenopi mitä GPA- ja SAT/ACT -pisteet tarvitsetpäästäkseen tasolle muiden hakijoiden kanssa. Suosittelen myös katsomaanoppaamme20 julkista yliopistoa saadakseen käsityksen siitä, miten UMich vertaa muihin vastaavasti arvostettuihin instituutioihin.

Kun aloitat hakemuksesi, tutustu sitten vinkkeihimme kuinka kirjoittaa tähtien Michiganin yliopiston täydentäviä esseitä . Nämä esseet ovaterittäintärkeä hakemuksellesi, joten anna itsellesi runsaasti aikaa työskennellä niiden kanssa ja oikolukua!

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.