Kalifornian yliopisto pudottaa SAT/ACT -tulokset: mitä se tarkoittaa sinulle

ominaisuus-ucla-yliopisto-Kalifornian-los-angeles

Joo, luit sen oikein: toukokuussa 2020 Kalifornian yliopiston hallintoneuvosto äänesti yksimielisesti lopettaa ACT: n ja SAT: n vaatiminen osana pääsyhakemuksia. Toisin sanoen, jos haet UC -kouluun, sinun ei tarvitse lähettää ACT- tai SAT -pisteitäsi.

miamin yliopiston pisteet

Ennen kuin innostuit, on joitain varoituksia, jotka sinun pitäisi tietää. Siksi rikkomme muutokset - ja vastaa usein kysyttyihin kysymyksiin! - alla.
body-uc-berkeley

UC Berkeley on osa UC -järjestelmää, mikä tarkoittaa, että Berkeley jättää SAT/ACT: n myös pääsyvaatimukseksi.

Miksi Kalifornian yliopisto tekee tämän muutoksen?

Hallituksen mukaan he ovat päättäneet siirtyä pois ACT: stä ja SAT: sta, jotta opiskelijoille voidaan tehdä oikeudenmukaisempi pääsyprosessi. Regentsin hallitus uskoo, että siirtyminen pois nykyisestä standardoidusta testausmallista ei ainoastaan ​​mahdollista oikeudenmukaisempaa arviointia opiskelijoiden sovelluksista, varsinkin kun SAT ja ACT heitä on arvosteltu siitä, että ne ovat vanhentuneita menetelmiä arvioida opiskelijoiden valmistautumista yliopistoon .

Vaikka tämä muutos voi tuntua siltä, ​​kuin se olisi tapahtunut, se on totta, että t Kalifornian yliopiston järjestelmä on pyrkinyt siirtymään pois SAT- tai ACT -vaatimuksista muutaman vuoden ajan nyt. Yliopiston lehdistötiedotteen mukaan UC alkoi tutkia, miten tämä muutos vaikuttaisi opiskelijoihin vuonna 2018. Tässä on heidän virallinen lausuntonsa:

'' Tämän päivän päätös huipentuu UC: n kahden vuoden tutkimukseen perustuvaan ponnistukseen arvioida standardoitujen testien arvoa ja käyttöä pääsyssä. Tämä prosessi alkoi heinäkuussa 2018, kun presidentti Napolitano pyysi akateemista senaattia arvioimaan, palvelevatko yliopistoa ja sen opiskelijoita parhaiten nykyiset standardoidut testauskäytännöt. Akateeminen senaatti kutsui koolle Standardoitu testaustyöryhmä (STTF) tammikuussa 2019 ja heidän havaintonsa on viimeistelty ja esiteltiin presidentille huhtikuussa 2020. ''

Joten vaikka UC ilmoitti hiljattain päätöksestään lopettaa SAT: n ja ACT: n vaatiminen, se on itse asiassa ollut työn alla jonkin aikaa.

runko-kalenteri-1

Milloin UC lakkaa vaatimasta ACT: tä ja SAT: a?

Ennen kuin soitat College Boardille tai ACT: lle peruuttaaksesi testisi, sinun tulee tietää se UC poistaa asteittain hakijoiden standardoidut testitulokset vuodesta 2025 vuoteen.

2020, 2021 ja 2022: UC tulee testistä valinnainen kaikille opiskelijoille

Kaikille opiskelijoille, jotka hakevat Kalifornian yliopiston järjestelmää syksyllä 2020, syksyllä 2021 ja syksyllä 2022, SAT- ja ACT -pisteet lähetetään valinnainen . Valinnainen testi tarkoittaa, että opiskelijat voivat valita, lähettävätkö he testituloksensa vai eivät. Jos lähetät pisteesi, ohjaajat tarkastelevat niitä ja ottavat pisteet huomioon heidän valintapäätöksissään. Jos et lähetä testituloksia, sinua ei rangaista; pääsypäätöksesi perustuu vain hakemuksesi muihin osiin.

Lisäksi, SAT- ja ACT -pisteitä ei enää vaadita haettaessa liittokanslerin tai edustajien apurahoja. Voit halutessasi sisällyttää pisteesi hakemukseesi, mutta se on vapaaehtoista.

Ja lopuksi, UC -koulut eivät enää vaadi SAT Essay- ja ACT Writing -osia. Näitä pisteitä ei käytetä osana hakuprosessia syksystä 2020 alkaen. Joten vaikka otat esseen, nämä tulokset eivät ole osa valintapäätöstäsi.

2022 ja 2023: UC: stä tulee koe sokea Kalifornian opiskelijoille

Syksyllä 2022 ja syksyllä 2023 UC siirtyy Kalifornian opiskelijoiden koesokeeksi. (Sen odotetaan pysyvän valinnaisena valtiollisille ja kansainvälisille opiskelijoille.) Valinnainen testi tarkoittaa sitä, että UC-koulut ottavat edelleen huomioon SAT- ja ACT-pisteet, jos päätät lähettää ne, koe sokea tarkoittaa, että UC -koulut eivät ota Kalifornian oppilaiden SAT- tai ACT -pisteitä osana hakuprosessia . Vaikka lähetät pisteesi, niitä ei tarkisteta.

Koulut voivat kuitenkin edelleen pyytää oppilaita toimittamaan ACT- tai SAT -pisteet muiden kriteerien määrittämiseksi, kuten sille, millä kursseilla opiskelijoiden tulee ilmoittautua tai onko opiskelija oikeutettu apurahoihin.

2025: UC Institutes New Standardized Exam

Syksyn 2025 sovelluksista alkaen kaikki ACT- ja SAT -käyttö poistetaan Kalifornian opiskelijoilta. UC on kuitenkin ilmoittanut vaativansa, että kaikki mahdolliset Kalifornian opiskelijat suorittavat UC-spesifisen standardoidun testin, joka on kehitteillä. Olemme lisänneet lisätietoja uudesta UC -testistä myöhemmin tässä osiossa. Vielä ei tiedetä, millaisia ​​testauskäytäntöjä valtioiden ulkopuolisille ja kansainvälisille opiskelijoille tulee olemaan.

mistä saan kassasekin

SAT: n ja ACT: n poistaminen käytöstä yhdellä silmäyksellä

Se on paljon imeytymistä, joten tässä on kätevä kaavio, joka opastaa sinua läpi kaikki muutokset, jotka tapahtuvat SAT- ja ACT -järjestelmien poistamisen ympärillä UC -kouluissa. Vasemmassa sarakkeessa luetellaan sovellusvuosi, joka helpottaa sinua.

Luokkaan astuminen SAT/ACT -eliminointivaihe Mitä se tarkoittaa SAT- ja ACT -pisteiden käyttö
2021 Testi Valinnainen
 • Kaikki opiskelijat voivat lähettää SAT/ACT -pisteet, mutta sitä ei vaadita
 • Opiskelijoita ei rangaista ei lähettämällä SAT/ACT -tulokset
 • SAT/ACT Writing -testejä ei enää tarvita
 • SAT/ACT -pisteitä ei enää oteta huomioon edustajien tai liittokanslerin apurahoissa
 • Muut apurahat (ei liittokansleri tai edustajat)
 • Kurssin sijoitus
 • Valtakunnallinen pääsytakuu **
2022 Testi Valinnainen
 • Kaikki opiskelijat voivat lähettää SAT/ACT -pisteet, mutta sitä ei vaadita
 • Opiskelijoita ei rangaista ei lähettämällä SAT/ACT -tulokset
 • SAT/ACT Writing -testejä ei enää tarvita
 • Apurahat
 • Kurssin sijoitus
 • Valtakunnallinen pääsytakuu **
2023 Testaa sokea
 • Kalifornian opiskelijat voivat lähettää SAT/ACT -pisteitä, mutta niitä ei oteta huomioon hakuprosessissa
 • Koulujen odotetaan pysyvän valinnaisina valtiollisille ja kansainvälisille opiskelijoille
 • Apurahat
 • Kurssin sijoitus
 • Valtakunnallinen pääsytakuu **
2024 Testaa sokea
 • Kalifornian opiskelijat voivat lähettää SAT/ACT -pisteitä, mutta niitä ei oteta huomioon hakuprosessissa
 • Koulujen odotetaan pysyvän valinnaisina valtiollisille ja kansainvälisille opiskelijoille
 • Apurahat
 • Kurssin sijoitus
 • Valtakunnallinen pääsytakuu **
2025 SAT/ACT eliminoitu, uusi UC -tentti mahdollinen
 • UC poistaa kokonaan SAT/ACT -vaatimukset Kalifornian opiskelijoille
 • Jos uusi UC -pääsykoe on saatavilla, Kalifornian opiskelijoiden on suoritettava se ja lähetettävä tulokset
 • Vielä ei tiedetä, ottavatko valtion ulkopuoliset ja kansainväliset opiskelijat uuden UC-kokeen, toimittavat ACT/SAT-pisteet tai heillä ei ole testausvaatimusta
 • TBD

* Tämä kaavio on mukautettu UC: n julkaisemasta kaaviosta osana alkuperäistä lehdistötiedotettaan

** Kalifornian osavaltion kattava pääsytakuu on ohjelma, joka takaa UC -koulussa opiskelijoille, jotka ovat 9%: ssa korkeakoulututkinnon suorittaneista. Lisätietoja on tällä verkkosivustolla.

Uusi UC -tentti korvaa SAT: n ja ACT: n

Kalifornian yliopisto aikoo korvata SAT: n ja ACT: n omalla standardoidulla pääsykokeellaan vuoteen 2024 tai 2025 mennessä.

Vaikka tämän kokeen yksityiskohdat ovat tällä hetkellä ohuet, mitä me tehdä Tiedän, että UC haluaa luoda pääsykokeen, joka 'vastaa paremmin sisältöä, jonka yliopisto odottaa opiskelijoiden hallitsevan yliopistovalmiutta'.

Toisin sanoen, UC luo testin, joka potentiaalisten opiskelijoiden on suoritettava, joka on parempi ja oikeudenmukaisempi arvio siitä, ovatko he valmistautuneet yliopistoon ! Tällä hetkellä UC on ilmoittanut tarjoavansa tämän testin Kalifornian julkisille, yksityisille ja kotiopiskelijoille.

Juuri tällä hetkellä on epäselvää, ottavatko kaikki Kalifornian opiskelijat testin osana pakollista valtionlaajuista testausta vai veloitetaanko maksu UC-spesifisestä tentistä. Emme myöskään tiedä, milloin uusi UC -tentti vaaditaan opiskelijoille. Hyvä uutinen on, että SAT: ää ja ACT: tä ei käytetä valintakriteereiksi vuoteen 2024 mennessä.

Kuten aiemmin mainitsimme, uudesta UC -testistä ei ole vielä paljon tietoa saatavilla. (Se on vielä kehitteillä!) Päivitämme tämän artikkelin lisätiedolla, kun se tulee saataville, joten muista lisätä tämä artikkeli kirjanmerkkeihin ja palata myöhemmin.

body-map-united-States-us-usa

Pitääkö ulkomailla olevien tai kansainvälisten opiskelijoiden lähettää ACT- tai SAT-pisteet?

Se on hyvä kysymys. Syksyllä 2020 ja 2021 hakeville opiskelijoille UC -järjestelmä on valinnainen testi kaikille opiskelijoille, mukaan lukien valtiolliset ja kansainväliset opiskelijat. Mitä sen jälkeen tapahtuu, ei ole vielä päätetty. Todennäköisesti koulut pysyvät valinnaisina näille oppilaille vuosina 2022 ja 2023, sitten tehdään päätös 2024 hakijasta ja jatketaanko he, suorittavatko he uuden UC -testin, toimittavatko ne ACT- tai SAT -pisteet vai eivätkö heillä ole standardoituja testausvaatimuksia ollenkaan.

body-sekava-kysymysmerkki-1

Ennen kuin päätät ohittaa ACT: n tai SAT: n kokonaan, sinun on päätettävä, onko se TODELLA oikea valinta sinulle. Tutustu alla olevaan luetteloon harkitsemistamme asioista.

mitkä ovat vesimiehen ominaisuudet

Pitäisikö sinun ottaa ACT tai SAT, jos haet UC: tä?

Opiskelijat, jotka hakeutuvat Kalifornian yliopiston kouluun nykyisestä vuoteen 2025, saattavat miettiä, pitäisikö heidän silti ottaa ACT tai SAT.

Olemme koonneet luettelon kysymyksiä, joiden avulla voit päättää, kannattaako silti suorittaa SAT- tai ACT -tentti.

Oletko hakemassa syksyllä 2021 tai syksyllä 2022?

Vuosina 2021 ja 2022 UC -koulut siirtyvät olemiseen testi valinnainen. Vaikka hakijoiden ei tarvitse toimittaa ACT- tai SAT -pisteitä vuonna 2021 tai 2022, heidät otetaan silti huomioon, jos sinä tehdä toimittaa ne.

Mitä se sitten tarkalleen tarkoittaa? Jos sovelluksestasi puuttuu piikki tai jos olet huolissasi, että hakemuksesi ei erotu joukosta, tähtitestitulosten lähettäminen voi auttaa sinua pääsemään unelmakouluusi.

Varmista vain, että SAT- tai ACT -testituloksesi ovat itse asiassa loistava . Sub-par-testitulosten lähettämisellä voi olla päinvastainen vaikutus hakemukseesi!

Haetko apurahoja?

Vaikka UC -järjestelmä poistaa asteittain ACT- ja SAT -testitulokset valintakriteereiksi, koulut voivat edelleen käyttää standardoituja testituloksia määrittääkseen, oletko oikeutettu tiettyihin apurahoihin tai palkintoihin. (Huomaa, että testitulokset ovat nyt valinnaisia ​​sekä kansleri- että Regents -apurahoille.)

Muista tarkistaa oman koulusi apurahasivustolta, onko sinun lähetettävä ACT- tai SAT -pisteet voidaksesi saada kaikki koulusi ja/tai osastosi tarjoukset.

kehotutkimus-roiskeeton

keskimääräinen sat pisteet ucla

Jotkut UC -koulujen ohjelmat saattavat edelleen vaatia SAT- tai ACT -järjestelmää ainakin seuraavien vuosien ajan. Muista tarkistaa osastoltasi ja/tai ohjelmastasi ennen kuin jätät vakiotestin tekemättä.

Edellyttääkö ohjelmasi SAT/ACT -kurssin sijoittelua?

Jotkut laitokset, ohjelmat tai koulut voivat edelleen käyttää SAT- ja ACT -pisteitä määrittääkseen, mitä kursseja opiskelijat ottavat ensimmäisenä. Näin koulut voivat varmistaa, että ilmoittaudut luokkiin, jotka auttavat sinua menestymään pitkällä aikavälillä!

Jos haluat selvittää, edellyttääkö ohjelmasi sijoittamista SAT- tai ACT -pisteisiin, muista tarkistaa osaston verkkosivusto. Jos olet edelleen epävarma siitä, tarvitsetko pisteitä kurssin harjoittelusta, ota yhteyttä valintakonsulttiisi.

Haetko Kalifornian osavaltion kelpoisuusvaatimuksia?

Jos aiot hyödyntää Kalifornian osavaltion kelpoisuusvaatimuksia, niin sitten On tärkeää, että otat ACT- tai SAT -testin, koska testitulokset ovat edelleen osa ohjelman arviointikriteerejä.

Kalifornian osavaltion kelpoisuuspääsytakuu toteaa, että opiskelijat, jotka valmistuvat 9%: iin kaikista Kalifornian opiskelijoista ja eivät ole UC -kampuksille, joihin he hakeutuvat, päästetään toiseen UC -kouluun, jos siellä on tilaa. Jos esimerkiksi haet UC Berkeleylle etkä pääse sisään, kelpoisuustodistus takaa, että ansaitset paikan toisella kampuksella, jos siellä on tilaa.

Voit oppia lisää sen erityispiirteistä Kalifornian osavaltion kelpoisuuspääsytakuu tässä.

Haetko muita kuin UC-kouluja?

Jos aiot hakea kouluja UC -järjestelmän ulkopuolelle tai kouluja muissa osavaltioissa, sinun kannattaa ehdottomasti ottaa ACT tai SAT. Vaikka UC on asteittain poistamassa pisteitä, useimmat muut koulut - erityisesti kilpailukykyiset! - Käytä edelleen standardoituja testituloksia osana hakuprosessia.

Poistavatko muut Kalifornian julkiset koulut ACT: n tai SAT: n? Entä Kalifornian yksityiset koulut?

Tällä hetkellä, mikään muu Kalifornian yliopisto ei ole ilmoittanut siirtyvänsä pois ACT- tai SAT -vaatimuksista. Vaikka jotkut asiantuntijat uskovat, että he voivat seurata esimerkkiä tulevaisuudessa, toistaiseksi mikään muu yliopisto tai yliopistojärjestelmä ei ole ilmoittanut suunnitelmistaan ​​tehdä niin.

body-next-nuolet-jalat

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA