SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

PrepScholarilla olemme kirjoittaneet suurimman joukon korkealaatuisia SAT-oppaita, jotka kattavat melkein kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää SAT-pisteiden parantamiseksi. Ne ovat kaikki ilmaisia ​​ja verkossa, täällä blogissamme, ja uskomme, että he voittavat kaikki ostamasi kirjat.

Tämä opas, Ultimate SAT Prep Study Guide, yhdistää tärkeimmät SAT-oppaamme yhdelle sivulle. Jos hallitset kaikki tällä sivulla linkitetyt käsitteet, käytät niitä omassa harjoittelussasi ja opiskellessasi ja pysyt motivoituna työskentelemään kovasti, sinulla on upea laukaus SAT-pisteiden parantamisessa. Pohjimmiltaan sinulla on valtava etu opiskelijoihin verrattuna, jotka eivät tiedä näitä tietoja ja joilla ei ole motivaatiota käyttää sitä omassa opinnossaan.Ensin käsittelemme tämän oppaan käyttöä. Käymme sitten läpi, osittain, mikä on tärkeää tietää. Tässä on kuvaus seuraavasta:

Kuinka käyttää tätä SAT-opinto-opasta

Tämä opas sisältää tiedot, joiden uskomme olevan tärkeimpiä kaikille SAT-opiskelijoille tiedettäviksi. Se on järjestetty suunnilleen siinä järjestyksessä, jossa suosittelemme lukemaan artikkelit.

Tämä opas toimii myös lähtökohtana jatkokäsittelylle. Monet näistä linkeistä ohjaavat sinut sivuille, joilla on enemmän linkkejä, ja sinun kannattaa tutkia linkitetyt resurssit, joista pidät hyödyllisiä.

Täällä on paljon luettavaa, etkä todennäköisesti pysty tekemään kaikkea yhdessä istunnossa. Jos pidät tästä oppaasta hyödyllisenä, kirjoita tämä sivu kirjanmerkkeihin tai lähetä se itsellesi muistuttaaksesi itseäsi palaamaan siihen myöhemmin.

Huomaat lukiessasi edelleen, että käsittelemme paljon muutakin kuin vain testisisältöä, johon suurin osa opiskelijoista keskittyy liian paljon ajastaan. Pikemminkin käsittelemme testistrategiaa, ajattelutapaa, käyttäytymistä ja motivaatiota sekä suunnittelua yliopistoon pääsyn yhteydessä.

Jos haluat vakavasti parantaa SAT-pisteitäsi, tarvitset paljon tietoa. Kyse ei ole vain SAT-testisisällöstä —Sinun on myös hallittava testistrategia, jotta voit soveltaa perustietosi SAT: n tiettyyn muotoon. Sinulla on oltava oikea ajattelutapa, kun lähestyt testiä ja ymmärrät SAT: n luojan College Boardin näkökulmaa. Sinun on pysyttävä motivoituneena voidaksesi työntää läpi pimeät päivät, jolloin et halua tehdä SAT-valmistelua. Sinun on myös harkittava, mitkä ovat yliopistosi tavoitteet, löytää itsellesi sopiva SAT-pisteet ja suunniteltava SAT: n ottamisen logistiikka.

Kehotan sinua lukemaan edes oppiaineita aiheista, jotka tunnet jo tuntevasi. Pahimmassa tapauksessa vietät vain 10 minuuttia tärkeiden käsitteiden päivittämiseen. Parhaassa tapauksessa opit uuden SAT-valmistelun näkökulman, jolla voi olla suuri vaikutus opiskeluun.

Johdatus SAT: iin

Jos olet aloittelija SAT-valmistelussa, on tärkeää ymmärtää SAT: n muoto, mitä siinä testataan ja miten tentti toimii kokonaisuutena. Tämä osio antaa sinulle vahvan perustan, joka auttaa sinua ymmärtämään testiä syvällisemmin.

Mikä on SAT? Testin täydellinen selitys

Jos et todellakaan tiedä paljon SAT: sta, tämä on paikka aloittaa. Hanki nopea yleiskatsaus testin historiasta, miksi ihmiset ottavat sen, mitä se kattaa ja paljon muuta.

Täydellinen opas uudelle SAT: lle

4 SAT-osiota: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

SAT: lle tehtiin valtava muutos vuonna 2016, joten on tärkeää tietää testin ja sen muodon perusteet. Millaisia ​​osioita siinä on? Miltä kysymykset näyttävät? Aloita säätiön rakentaminen täältä.

Mitä SAT-lukuosassa todella testataan? SAT-lukutaidot

Mitä SAT-matematiikkaosassa testataan? Aiheet ja käytäntö

Mitä SAT Writing -osassa on testattu? Kielioppi ja kysymykset

jordan baker ja nick carraway

Seuraavaksi saat selville, mitä SAT: n kussakin kolmessa pääosassa on testattu: lukeminen, matematiikka, kirjoittaminen ja kieli. Jokainen näistä oppaista kattaa osan muodon, kysymystyypit ja taidot, jotka sinun on tehtävä hyvin.

Kuinka SAT pisteytetään? Pisteytystaulukot

SAT-pisteet: 3 vaihetta pisteesi ymmärtämiseen

Tiedät, että SAT-pisteet ovat todennäköisesti tärkeä osa korkeakoulujen pääsyä. Mutta miten testi luokitellaan lopullisen pistemäärän saamiseksi 1600: sta? Mitä tapahtuu, kun ohitat tai ohitat kysymyksiä? Kuinka kukin osa pisteytetään 800: sta? Opi täältä näistä kahdesta oppaasta.

Mikä on keskimääräinen SAT-pisteet?

SAT-prosentti- ja pisteytyslistat

On hyödyllistä saada käsitys siitä, mitä SAT-pisteitä pidetään hyvinä valtakunnallisessa mittakaavassa. Nämä oppaat kertovat sinulle keskimääräisen SAT-pistemäärän kokonaismäärästä ja jokaisesta osavaltiosta sekä kansallisen prosenttipisteen pisteistäsi.

Onko ACT helpompaa kuin SAT?

ACT vs SAT: 11 tärkeintä eroa, joiden avulla voit valita oikean testin

Jos yrität päättää keskittyä SAT: iin tai ACT: ään, on tärkeää ymmärtää tarkalleen, mitkä erot ovat ja miten päättää, mikä testi suoritetaan. Tässä on selkeä erittely kustakin testistä strategioilla, joiden avulla voit selvittää sinulle sopivan testin.

luettelo korkeakoulujen keskimääräisistä satopisteistä

Oikea ajattelutapa SAT Prep: lle

Mitä monet opiskelijat eivät arvosta, on se menestyminen SAT: ssa on yhtä paljon hyvää suunnittelua ja mielentilaasi koska on kyse todella testattujen asioiden ymmärtämisestä. Tämä osa sisältää käsitteitä, jotka kaikkien opiskelijoiden on ymmärrettävä, ennen kuin he viettävät aikaa edes yhden testikysymyksen tekemiseen.

Miksi SAT on tärkeä korkeakoulutavoitteidesi kannalta?

Tiedät, että sinun on suoritettava SAT päästäksesi yliopistoon. Mutta miksi korkeakoulut todella välittävät SAT: sta? Eivätkö he voineet vain käyttää arvosanojasi ja sovellustasi arvioidakseen sinua?

SAT: lla on kriittinen tehtävä yliopistosovelluksissa vertaamalla sinua tasavertaisesti muun maan kanssa. Lue lisää siitä, miten SAT saavuttaa tämän.

Mikä on hyvä SAT-pisteet? Huono SAT-pisteet? Erinomainen SAT-pisteet?

Tämä on kysymys melkein jokaisen opiskelijan mielessä. Olet todennäköisesti kuullut muilta opiskelijoilta, vanhemmiltasi tai opettajiltasi, mikä on hyvä SAT-pisteet tai ei.Jos he ovat antaneet sinulle tietyn numeron ilman mitään perusteluja tai logiikkaa sen takana, he ovat kuollut väärässä.

Totuus on, että vain yksi SAT-tavoitepiste on hyvä sinä ja henkilökohtaiset korkeakoulutavoitteesi. Ystäväsi mielestäsi sinun ei pitäisi saada sitä, eikä vanhempasi käske sinua tavoittelemaan sitä. Selvitä, minkä SAT-tavoitepisteytesi tulisi olla tässä oppaassa.

Kuinka valmistautua SAT: lle: 10-vaiheinen opas

Aloittaminen SAT-valmistelustasi voi tuntua aluksi pelottavalta, joten anna meidän antaa sinulle käsi. Tämän oppaan avulla opit jokainen kriittinen askel tarvitaan valmistautumiseen SAT: iin, ilmoittautumiseen tiettyyn testipäivään suurimpien heikkouksien kartoittamiseen ja välttämättömien strategioiden oppimiseen.

Kuinka rakentaa SAT-opintosuunnitelma: 4 malliaikataulua

Yksi ensimmäisistä vaiheista, jotka otat ennen SAT-valmistelun aloittamista, on laatia aikataulu, joka toimii sinulle hyvin ja antaa sinulle suuren todennäköisyyden saavuttaa pisteet maalissasi. Tässä hyödyllisessä artikkelissa kerrotaan, miten voit luoda oman SAT-opintosuunnitelman askel askeleelta.

Kuinka voittaa viivyttely SAT-valmistelussa

Yleinen ongelma melko jokaisen elämässä on viivästyminen. Lykkäämme epämiellyttäviä tehtäviä myöhemmäksi, koska olemme melko varmoja, että pääsemme niihin - ja YouTube-videoiden katselu tuntuu niin paljon parempi juuri nyt.

Tämä on valtava ongelma monille opiskelijoille ja heidän SAT-valmistelijoille. Opiskelu ei ole läheskään yhtä hauskaa kuin tekstiviestien lähettäminen tai pikakatselu, ja testi näyttää olevan niin kaukana. Usein on todella vaikeaa istua viisi tuntia viikossa ja sitoutua ongelmien selvittämiseen ja SAT-taitojesi parantamiseen.

Joten kirjoitimme käytännön oppaan viivyttämisen voittamisesta. Opit, miksi ihmiset viivyttelevät ja miten tämä ongelma koskee myös SAT-valmistelua. Vielä tärkeämpää on, että jaamme erityisiä strategioita, joiden avulla voit lopettaa viivästymisen testivalmistelussa.

Kuinka saada täydellinen 1600 SAT-pisteet, 2400 asiantuntijan täysi maalintekijä

Jos tavoitteena on korkea SAT-pisteet, tämä on luettava opas. Vaikka tavoittaisitkin yli 1200 pistettä, suosittelen lukemaan tämän oppaan.

Olen saanut täydelliset tulokset kahdesta SAT-versiosta: vuonna 2004, jolloin se oli (alun perin) 1600: sta, ja myöhemmin, kun se oli yli 2400 (nyt testi on palannut 1600-asteikolle). Täydellisiä pisteitäni ei tapahtunut maagisesti - he tekivät paljon kovaa työtä.

Tässä täydellisessä pisteet-oppaassa olen laittanut kaikki tärkeät käsitteet, jotka uskon sinua on pakko ymmärtää saadaksesi erittäin korkean SAT-pistemäärän.Tämä opas ei sisällä todellista testisisältöä; Kyse on enemmän henkisestä pelistä, jossa ymmärretään, miksi pisteet ovat alhaiset, missä heikkoutesi ovat, ja strategisoitaisiin kohdennettuja hyökkäyksiä heikkouksiisi pisteiden parantamiseksi.

SAT-sisältö ja strategiat

Lukemalla yllä olevat oppaat, sinulla on vahva henkinen kehys ymmärtämään, mikä SAT on ja miten voit menestyä testissä.

Seuraavaksi tulee osa, jossa vietät suurimman osan ajastasi - hallitset SAT: lla testatut käsitteet ja taidot. Käymme läpi osiot tärkeimmät oppaat, jotka sinun on luettava.

Yleinen SAT-testistrategia

Paras tapa tarkistaa virheesi SAT: lle

Monet ajautuneet opiskelijat valmistautuvat SAT: lle tekemällä paljon harjoittelukysymyksiä ilman mitään näkemystä. He harjoittavat harjoituskokeita mielettömästi tarkastelematta virheitään tai ymmärtämättä, kuinka parantaa. Miksi? Se tuntuu hyvältä ja tuntuu edistykseltä.

Tämä on kriittinen virhe - se on kuin lyödä päätäsi seinää vasten. Jos et harjoittele ongelmia ja tarkastele niitä oikealla näkökulmalla, tuhlataan aikaa ajastasi. Tässä oppaassa opetamme sinua käyttämään kaikkia SAT: ssa tekemiäsi virheitä tunnistamaan heikkoutesi ja parantamaan valmistautumistasi.

23 SAT-vinkkiä, joita sinun on käytettävä

Tämä kattava opas sisältää tärkeimmät vinkit, jotka on tiedettävä sekä koko SAT: lle että jokaiselle yksittäiselle osalle. Lue tämä, niin opit miten lähestyä testiä systemaattisesti ja tehokkaasti.

Täydelliset viralliset SAT-harjoitustestit, ilmaiset linkit

Parhaat SAT-online-käytännön testit ja kysymykset

Massiivinen kokoelma ilmaisia ​​SAT-harjoitustestejä

Ylivoimaisesti parhaat resurssit, joita voit käyttää valmistelussa, ovat erittäin realistisia (mieluiten virallisia) SAT-käytännön testejä ja kysymyksiä. Suorita virallinen harjoituskoe käyttämällä määritettyjä SAT-aikarajoituksia hiljaisessa huoneessa. tämä antaa sinulle melko tarkan indikaattorin perustaso tai missä pisteytät tällä hetkellä, jota voit käyttää myöhemmin valmistelussa nähdäksesi kuinka kehittyt.

Paras SAT-valmistelukirja 2020

Oletko itsenäinen opiskelija, joka aikoo opiskella SAT: ssa yksin kirjojen avulla? Olemme tarkastelleet parhaita kirjoja, jotka ovat tällä hetkellä saatavilla SAT-prep-tiedostoja varten tässä oppaassa. Puhumme yleisopiskelun ja kunkin osion parhaista kirjoista sekä kirjoista, joita sinun tulisi välttää. Vaikka sinua opetettaisiin tai ottaisit valmistelevaa luokkaa, tämä artikkeli on silti hyödyllinen lukea, koska se kertoo sinulle, onko sinulla mitään, jolla voit täydentää opiskelua.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Jos haluat mieluummin opiskella verkossa, tämä luettelo on sinulle. Se sisältää kaikki parhaat SAT-sivustot strategiaoppaista opintovihjeisiin korkealaatuisiin käytännön kysymyksiin SAT: n kaikille osioille. Verkkosivustot ovat loistava tapa tehdä nopeasti opintoja ja ovat kätevä vaihtoehto esikirjan kantamiselle.

5 parasta SAT-sovellusta ja miten niitä voidaan käyttää tehokkaasti

Jotkut ihmiset haluavat opiskella puhelimellaan tien päällä. Nyt voit tehdä tämän myös SAT-valmistelusi yhteydessä (vaikka tämä ei pitäisi olla päätilasi opiskelu !). Oppaassamme käydään läpi parhaiden SAT-sovellusten edut ja haitat ja annetaan vinkkejä sovellusten käyttämiseen omassa valmistelussa.

SAT Reading Prep -oppaat

# 1 Kriittinen ja perustavanlaatuinen strategia SAT-lukemisesta

miten sinusta tulee eläinlääkäri

Jos sinulla on vain yksi opas, jonka olet lukenut SAT-lukemista varten, tee siitä tämä.

Löydätkö koskaan itsesi SAT-lukemisen aikana kahden tai kolmen vastausvaihtoehdon välillä, jotka kaikki vaikuttavat uskottavilta? Heitätkö kätesi ja vain arvaat yhden heistä?

Lähes kaikki opiskelijat kärsivät tästä ongelmasta. Tämä johtuu siitä, että he eivät ymmärrä ensimmäistä kriittistä sääntöä SAT-lukemisesta: jokaisella kysymyksellä on vain yksi yksiselitteisesti oikea vastaus, ja jokainen muu vastaus on yksiselitteisesti väärä erityisistä syistä.

Tässä oppaassa opit tämän käsitteen yksityiskohtaisesti ja saat strategiat virheellisten vastausten tunnistamiseksi SAT-lukukysymyksissä.

Ultimate Study Guide for SAT Reading: Strategiat, vinkit ja käytäntö

Tämä opas sisältää kaiken mitä sinun tarvitsee tietää SAT-lukemisesta yhdessä paikassa. Katamme kaikki yksittäiset kysymystyypit mukautetuilla strategioilla, miten kukin niistä voidaan hyökätä. Jokainen luomamme upea SAT Reading -valmisopas löytyy tältä sivulta!

Paras tapa lukea SAT-lukemisen kohta

Kuinka hyökätä pariliitoksiin SAT-lukemisessa

SAT-lukeminen antaa sinulle kohdat ja joukon kysymyksiä kustakin kohdasta. Se, kuinka luet kohtia ja lähestyt heidän kysymyksiä (ja missä järjestyksessä), vaikuttaa dramaattisesti siihen, kuinka hyvin pystyt vastaamaan kysymyksiin.

Monet opiskelijat käyttävät tehottomia strategioita hyökätä näihin kohtiin, mikä maksaa heille arvokasta aikaa ja pisteitä. Täältä opit suositellun lähestymistavan SAT-lukukappaleisiin.

Paras tapa opiskella SAT-sanoja

262 SAT-sanaa, jotka sinun on tiedettävä

Sanasto ei ole enää valtava osa SAT: ta, mutta sinun on opittava sitä, jos tavoitat täydellistä tai lähes täydellistä lukupistettä. Strategiani opettaa sinulle, miten SAT-sanasanat opetellaan ulkoa, jotta voit käyttää valmisteluasi tehokkaasti.

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Sinulla on hieman yli tunti aikaa vastata 52 lukukysymykseen SAT: ssa, mikä tarkoittaa, että sinulla on vain noin 75 sekuntia kysymystä kohden. Saadaksesi hyvät pisteet, sinun on pystyttävä liikkumaan nopeasti—Ja tarkasti. Opi tekemään tämä oppaan avulla.

Kuinka parantaa SAT-lukupisteitäsi: 8 strategiaa

Pisteytätkö alle 600 SAT-lukemisessa? Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on sitten pyrkiä rikkomaan 600. Strategiat, joita sinun on käytettävä, ovat melko erilaisia ​​kuin ne, joita käyttäisit, jos tavoittelisit 800: ta. Esimerkiksi, suosittelemme viettää vähemmän aikaa kovempiin kysymyksiin auttaa maksimoimaan pisteet lyhyessä ajassa.

Kuinka saada 800 SAT-lukemiseen: Täydellisen maalintekijän 11 ​​strategiaa

Tavoitatko korkeat pisteet SAT-lukemisessa (yli 600)? Tämä opas kattaa kaiken, mitä sinun on ymmärrettävä saadaksesi itsellesi upean kuvan täydellisillä pisteillä. Opetamme sinulle tunnistamaan suurimmat heikkoutesi, antamaan strategiat niiden korjaamiseksi ja selittämään ajattelutapaa, jota tarvitset harjoitellessasi SAT-lukemista.

SAT-kirjoitusvalmisteluoppaat

Mikä on SAT-kirjoittaminen ja kieli? 5 vinkkiä Exceliin

SAT Writing testaa kielioppisäännöt hyvin omituisella tavalla; se ei ole lainkaan kuin kielikoulutestit, jotka olet suorittanut koko koulunkäynnin ajan. Tässä keskustelemme SAT Writing -osan ainutlaatuisesta tyylistä ja strategioista, joita tarvitset menestyäksesi siinä.

SAT-kielioppisääntöjen täydellinen opas

SAT Writingin ydin on sen kieliopin säännöt. Aihe / verbi -sopimus, pronominien käyttö ja kirjoitustyyli testataan kaikki tässä monivalintakohteessa. Lue laaja opas oppiaksesi kaikki kieliopisäännöt, jotka sinun on tiedettävä SAT-kirjoittamista varten.

Täydellinen valmisteluopas SAT-kirjoittamiseen: kielioppi, strategiat ja käytäntö

Tämä opas sisältää kaiken muun mitä tarvitset SAT-kirjoittamiseen, mukaan lukien yksityiskohtaiset oppaat jokaisesta testatusta kielioppisäännöstä. Opetamme sinulle asiantuntijastrategioita hyökkäämään erilaisiin kysymystyyppeihin ja annamme sinulle vinkkejä vastausten poistamiseen. Tarjoamme myös parhaat neuvomme SAT-kirjoituskysymysten tehokkaaseen harjoittamiseen.

Kuinka parantaa SAT-kirjoituspisteitäsi: 9 avainstrategiaa

Pisteytätkö SAT-kirjoittamisen alueella 300-600? Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on saavuttaa 600. On olemassa muutama erityinen strategia, joiden avulla voit nostaa pisteet nopeasti: oppia ja harjoitella tärkeimpiä kielioppisääntöjä, ohittaa vaikeimmat kysymykset ja selvittää, miten valita oikea vastaus .

Kuinka saada 800 SAT-kirjoittamiseen: 9 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Tavoitatko korkeat pisteet SAT-kirjoituksessa (yli 600)? Tämä opas kattaa keskeiset strategiat, joita sinun on käytettävä tavoitellessasi täydellisyyttä. Käsittelemme kuinka oppia jokainen kielioppisääntö hallitsemaan, kuinka kouluttaa heikkouksiasi kohdennetusti ja mitä tarvitaan 800 päivän saamiseksi testipäivänä.

SAT Math Prep -oppaat

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

3 SAT Passport to Advanced Math -strategiaa

Ongelmanratkaisu ja tietojen analysointi: SAT-matematiikan keskeiset käsitteet

SAT Math on jaettu kolmeen pääasialliseen sisältötyyppiin: Algebran sydän, Passport to Advanced Math sekä ongelmanratkaisu ja data-analyysi. Nämä oppaat antavat sinulle yleiskuvan odotettavissa olevista ongelmista, mutta tarjoavat myös asiantuntijavinkkejä matemaattisten kysymysten hyökkäämiseen tehokkaasti.

28 kriittistä SAT-matemaattista kaavaa, jotka sinun on tiedettävä

Se auttaa vastaamaan SAT Math -kysymyksiin sekä nopeasti että oikein tiedä testissä tarvitsemasi kaavat. Muistamalla nämä 28 kriittistä kaavaa ja tietäen kuinka niitä voidaan soveltaa uusiin kysymyksiin, se ei vain anna sinulle mahdollisuuksia, vaan myös parantaa matematiikkapisteitäsi.

Ultimate SAT Math Prep Guide: Vinkkejä, kaavoja ja käytäntöjä

Olemme kirjoittaneet paljon sisältöä SAT Mathista, ja se on kaikki saatavilla tässä oppaassa. Katamme kaikki testatut matemaattiset käsitteet kokonaislukuista ja rationaaliluvuista edistyneeseen algebraan ja kiinteään geometriaan. Lue tämä opas saadaksesi selville jokaisen kriittisen idean, joka sinun on tiedettävä hyvään SAT Math -pisteytykseen.

ap calculus bc käytännön tentti monivalinta

Mikä on SAT-laskimen jakso? 5 vinkkiä tekemään hyvää

SAT Math on jaettu kahteen osaan: Laskin-osioon, johon voit käyttää laskinta ja a Ei laskinta -osa, johon EI saa käyttää laskinta. Tässä kerromme sinulle, kuinka tämä jälkimmäinen osa testaa matemaattisia taitojasi, ja tarjoamme vinkkejä siihen.

Täydellinen opas SAT-matemaattisiin sanaongelmiin

Monien opiskelijoiden mielestä tekstiongelmat ovat SAT-matematiikan vaikeimpia ongelmia, ja koska ne muodostavat noin 25% matemaattisista kysymyksistä, sinun on tiedettävä, miten niihin vastata. Tässä oppaassa kerrotaan, miten lähestyä ja yksinkertaistaa tekstiongelmia, jotta ne eivät ole pelottavampia ja niihin voidaan vastata helposti.

Asiantuntijaopas SAT-ruudukkoihin: 5 avainvinkkiä

Suurin osa SAT Math -osiosta koostuu monivalintakysymyksistä, mutta sinulla on myös kourallinen opiskelijoiden tuottamia vastauksia, jotka tunnetaan nimellä 'grid-ins'. Näihin kysymyksiin sinun on täytettävä oma vastauksesi. Katso, miltä nämä kysymykset näyttävät, ja saat vinkkejä niiden lähestymiseen täältä.

7 yleisintä SAT-matemaattista virhettä ja miten niitä voidaan välttää

Älä anna pienten virheiden estää sinua saamasta haluamaasi SAT Math -tulosta testipäivänä. Tässä oppaassa käymme läpi yleisimmät virheet, joita testin tekijät tekevät Math-osiossa, kuten kaavojen unohtaminen ja väärän arvon ratkaiseminen, ja opetamme välttämään niiden tekemistä.

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-matematiikassa

SAT Mathin avulla saat tietoa 75 sekuntia kysymystä kohden Ei laskinta -osiossa ja 87 sekuntia kysymystä kohden Laskin-osiossa. Tämä ei oikeastaan ​​ole niin paljon aikaa, kun otat huomioon kaikki laskelmat, jotka sinun on tehtävä ratkaisemaan vain yksi kysymys. Täällä olevissa vinkeissämme käydään läpi miten lopettaa ajan loppuminen tässä hankalassa osassa.

Kuinka parantaa matalien SAT-matemaattisten pisteiden määrää: 9 strategiaa

Pisteytätkö SAT Mathin alueella 300-600? Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka ajatella matematiikkaosaa oikein ja miten soveltaa testistrategioita, jotta saat parhaan mahdollisuuden kehittyä. Keskustelemme erityisesti siitä, miten vältetään takertumasta kysymyksille, jotka ovat liian vaikeita tasollesi, ja kuinka käyttää opiskeluaikasi tehokkaasti.

Kuinka saada 800 SAT-matematiikkaan, täydellinen maalintekijä

Tavoitatko korkeat pisteet SAT-matematiikassa (yli 600)? Opit tärkeimmät strategiat, joita sinun on käytettävä hallitaksesi jokaisen testatun matematiikkakonseptin ja analysoidaksesi virheesi. Käsittelemme myös kuinka poistaa huolimattomat virheet - yleinen ongelma ihmisille, jotka pyrkivät noihin viimeisiin pisteisiin - ja kuinka laittaa itsesi oikeaan ajattelutapaan saadaksesi täydelliset pisteet.

kehon_kirjoittamisen_esitys-1.jpg

SAT-esseen valmisteluoppaat

Pitäisikö minun ottaa SAT-essee? Kuinka päättää

SAT-essee on valinnainen, herättää tärkeän kysymyksen: pitäisikö sinun ottaa se vai pitäisikö se ohittaa? Tässä oppaassa esitellään tärkeimmät tekijät, jotka on otettava huomioon päätettäessä, onko essee menestyksen kannalta välttämätöntä.

SAT-essee kehottaa: täydellinen luettelo

SAT-esseen odotettavissa olevien kehotteiden tunteminen voi auttaa sinua tuntemaan olosi valmiiksi saamaan korkeat pisteet. Tässä oppaassa Olemme koonneet luettelon 14 virallisesta SAT-esseestä, joita kollegion hallitus on julkaissut. Se on kattavin joukko SAT-esseekehotteita, jotka ovat saatavilla verkossa, ja niiden lukeminen antaa sinulle paremman käsityksen siitä, minkä tyyppisiä kehotuksia voit odottaa näkevän ja mitä tiehöylät etsivät.

Kuinka kirjoittaa SAT-essee, askel askeleelta

Tämän asiantuntijaoppaan avulla opit esseen rakenteen, jonka SAT odottaa, ja saat tarkkoja vinkkejä siitä, kuinka lukea kohta, järjestää vastauksesi ja käyttää aikaa viisaasti. Seuraa kaikkia täällä olevia neuvoja ja sinulle taataan vahva essee-pisteet.

Ultimate SAT Essay -tutkimusopas: Vinkkejä ja katsaus

Katso tämä linkki täydelliseen kokoelmaamme parhaista ja tärkeimmistä SAT Essay -oppaistamme. Annamme sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää saadaksesi korkeat pisteet esseestä, mukaan lukien luettelo korkeakouluista, jotka vaativat SAT-esseen, todelliset esseekehotteet ja esimerkkikirjeitä erilaisille kehotteille.

SAT-esseevinkkejä: 15 tapaa parantaa pisteitäsi

Ei pisteitä niin korkealla kuin haluaisit SAT-esseessä? Katsokaa sitten tätä opasta. Annamme sinulle parhaat vinkit, jotka sinun on tiedettävä, from kehittää selkeän opinnäytetyön useamman kuin yhden sivun kirjoittamiseen,saada vähintään 6 | 6 | 6 testipäivänä.

Kuinka saada täydellinen 8 | 8 | 8 SAT-essee

Tavoitteena SAT-esseen täydellisyys? Tässä artikkelissa paljastamme parhaat vinkkimme 8: n pisteyttämiseksi kaikissa kolmessa essee-otsikossa. Selitämme erityisesti, miten 6 essee eroaa 8 esseestä, ja annamme sinulle tärkeän luettelon tekemisistä ja kielletyistä asioista, jotka on ajateltava kirjoittaessasi vastaustasi.

SAT-logistiikka ja suunnittelu

Suurin osa SAT: n menestymisestä on korkeamman tason suunnittelustrategia. Milloin sinun tulisi ottaa SAT? Kuinka monta kertaa sinun pitäisi ottaa se? Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella? Nämä ovat kaikki tärkeitä huomioitavia näkökohtia, kun jäsennät SAT-valmisteluaikaa ja valmistelet yliopistosovelluksia.

Milloin sinun pitäisi ottaa SAT? Parhaat testipäivät

SAT-testiaikataulun suunnittelu on todella tärkeää, jotta pärjät hyvin. Jos otat SAT: ta useammin kuin kerran (suosittelemme), tarvitset runsaasti aikaa valmistautua testipäivien välillä ja toivottavasti parantaa pisteitäsi.

Tässä oppaassa opit vankka SAT-testipäivästrategia joka toimii hyvin useimmille opiskelijoille. Räjäytämme myös yleisen myytin SAT-testipäivistä ja käyristä.

SAT-testipäivät: Täysi opas valinnalle (2020-2021)

Tässä on luettelo kaikista SAT-testipäivistä, jotka ovat käytettävissä tänä lukuvuonna, mukaan lukien ilmoittautumisajat ja milloin voit odottaa saavanne pisteitä. Käytä tätä katsoaksesi eteenpäin ja aloittaaksesi aikataulun suunnittelun.

Kuinka kauan minun pitäisi opiskella SAT: ta varten? 6-vaiheinen opas

richmondin yliopisto keskim

Tämä on keskeinen kysymys useimpien opiskelijoiden mielissä, ja vastaus on, että se riippuu todella henkilökohtaisista tavoitteistasi, missä olet tällä hetkellä valmistautumisessa, ja mahdollisuudestasi kehittyä. Tässä oppaassa kerrotaan, mitä sinun on ymmärrettävä saavuttaaksesi SAT-pisteet tavoitteenasi ajoissa.

Mitkä korkeakoulut korostavat SAT: ta?

SAT Superscoring on käytäntö yhdistää parhaat jaksopisteet eri testipäivinä Superscore-pisteen luomiseksi. (Kollegion hallituksen tekninen termi tälle on 'SAT Score Choice'.) Monet koulut sallivat sen nyt, mikä vaikuttaa valtavasti testistrategiaasi. Lyhyesti, mitä useammin otat SAT: n, sitä suuremmat mahdollisuudet kasvattaa pisteitäsi ovat. Tämä yksityiskohtainen opas antaa sinulle luettelon kaikista korkeakouluista, jotka tällä hetkellä Superscore SAT.

Lopulliset sanat lopulliseen SAT-opinto-oppaaseen

Onnittelut loppuun pääsemisestä! Tähän mennessä sinun olisi pitänyt napsauttaa ainakin muutamia kymmenistä tässä luetelluista oppaista. Lue ne, katso, pidätkö antamastamme neuvoista, ja käytä niitä sitten käynnistyspisteinä vielä useampaan oppaaseen.

Et ehkä saa läpi kaikkia näitä tietoja yhdessä istunnossa, joten lisää tämä sivu kirjanmerkkeihin tai lähetä se itsellesi muistutukseksi palata myöhemmin.

Siellä on paljon opittavaa - se on ensimmäinen askel. Vaikea osa, joka tulee sen jälkeen, on tosiasiallisesti oppimasi tiedon soveltaminen ja toteuttaminen. Se ei ole helppoa, mutta se on ehdottomasti kannattavaa tulevaisuutesi kannalta. Sotilas päällä!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA