Ultimate SAT Spanish Subject Test Study Guide

feature_spanishflag.jpg

Hakeminen erittäin valikoiviin kouluihin tarkoittaa usein SAT -aineiden testitulosten lähettämistä tavallisten SAT- tai ACT -pisteiden ohella. Jos espanja on sinulle kakku , SAT -espanjankielisen aihekokeen suorittaminen on loistava tapa täyttää osa aihekokeen vaatimuksesta.

Lue tämä opas saadaksesi lisätietoja siitä, mitä SAT -espanjankielisessä testissä on ja pitäisikö sinun suorittaa se . Käymme läpi muodon, testisisällön, hyvien käytäntöjen materiaalin ja vinkit, jotka auttavat sinua opiskellessasi ja ottaessasi testin.Päivitys: SAT -aiheen testit päättyvät

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti, että voimaan heti Yhdysvalloissa ei tarjota muita SAT -aihekokeita (ja että SAT -aihekokeita tarjotaan kansainvälisesti vain kesäkuuhun 2021 saakka). Vaikka kaikki, jotka ovat ilmoittautuneet touko- ja kesäkuun SAT -aihekokeisiin Yhdysvalloissa, saavat hyvityksen, monet opiskelijat ovat ymmärrettävästi hämmentyneitä siitä, miksi tämä ilmoitus tapahtui vuoden puolivälissä ja mitä tämä tarkoittaa korkeakouluhakemuksille.

Lue täältä lisätietoja siitä, mitä SAT -aihekokeen päättyminen merkitsee sinulle ja yliopistosovelluksillesi.

Sisällysluettelo

Mikä on testimuoto?

Milloin voit ottaa sen?

Pitäisikö sinun suorittaa SAT -aihekoe espanjaksi?

Oikean SAT -aihekokeen valinta: espanja vai espanja kuuntelun kanssa?

Mitä testi kattaa?

Osa A: Sanasto ja rakenne

Osa B: Kappaleen viimeistely

Osa C: Lukutaidon ymmärtäminen

SAT espanjaksi kuuntelukysymystyyleillä

Mistä löytää SAT -espanjan harjoitustestit

4 SAT espanjalaista opintovinkkiä

Testipäivän vinkkejä

Tiivistettynä

Mitä seuraavaksi?


Mikä on testimuoto?

On kaksi eri espanjalaista SAT -testiä voit valita. Säännöllinen SAT Espanjan aihekoe on kuin useimmat muut standardoidut testit - sinulta kysytään monivalintakysymyksiä testivihkon lukemasta.

Espanjan kielen kuuntelukokeen testi on hieman erilainen, koska testi alkaa pyytämällä sinua vastaamaan noin 30 monivalintakysymykseen tallenteiden kuuntelun perusteella (jota seuraa ~ 55 kysymystä, joihin vastaat lukemasi perusteella).

SAT espanja SAT espanja ja kuuntelu
Mistä se johtuu? 200-800 pistettä 200-800 pistettä
Kuinka pitkä se on? 60 minuuttia kysymysten lukemiseen Yhteensä 60 minuuttia (20 minuuttia kysymysten kuuntelemiseen, 40 minuuttia kysymysten lukemiseen)
Kuinka monta kysymystä on? 85 Noin 85 (noin 30 kuuntelukysymystä, 55 lukukysymystä)

Molemmissa testeissä sinun on vastattava noin 85 monivalintakysymykseen (jokaisella neljä vaihtoehtoista vastausvaihtoehtoa). Jokainen oikea vastaus on yhden pisteen arvoinen, jokainen ohitettu tai vastaamaton kysymys on 0 pisteen arvoinen ja jokainen väärä vastaus on negatiivisen 0,25 pisteen arvoinen (estääkseen sattumanvaraista arvailua).

Kun otat espanjan kielen kuunteluaineen testin, sinun on otettava mukaan hyväksytty CD-soitin käyttää kuuntelukysymyksiin.

Palaa kohtaan sisällysluettelo .

body_cdplayer.jpg Robert Leverington /Flickr

Milloin voit suorittaa SAT -aiheen testin espanjaksi?

Säännöllinen SAT Espanjan aihekoe tarjotaan sisään Elokuu, lokakuu, joulukuu, toukokuu, ja Kesäkuu . Espanjan kielen kuuntelukokeen testi tarjotaan sisään Marraskuuta 2020 , sitten se siirtyy tarjottavaksi sisään Toukokuu alkaa toukokuussa 2021.

Tässä on tilannekuva siitä, miltä SAT II: n espanjalaiset testipäivät näyttävät lukuvuodelle 2020-2021:

mikä on mikä
SAT espanja SAT espanja ja kuuntelu
29. elokuuta 2020
3. lokakuuta 2020
7. marraskuuta 2020
5. joulukuuta 2020
8. toukokuuta 2021
5. kesäkuuta 2021

Löydät ajantasaisimmat tiedot SAT-aineiden testauspäivistä täältä.

Palaa kohtaan sisällysluettelo .

Pitäisikö sinun suorittaa SAT espanjalainen aihekoe?

College Board suosittelee, että otat SAT -espanjankielisen aineen kokeen vain, jos olet opiskellut 3-4 vuotta lukion espanjaa (tai kaksi vuotta, jos olet edistynyt opiskelija).

Suoraan sanottuna SAT-kielikoetta koskevat testit ovat erittäin vaikeita tehdä hyvin muille kuin äidinkielenään puhuville, koska suoritustasi verrataan testin suorittaneiden äidinkielenään puhuvien suorituksiin.

Käyrä ei ole aivan niin huono espanjaksi kuin joillakin muilla kielitestillä, mutta yleensä on vain kolme tapausta, joissa sinun pitäisi harkita espanjalaisen SAT -aihekokeen ottamista.

Tapaus 1: Espanja on vahvin aiheesi

Jotkut erittäin valikoivat korkeakoulut vaativat tai suosittelevat opiskelijoita toimittamaan vähintään kaksi SAT -aiheen testitulosta hakemustensa kanssa.

Jos sovellusvaatimukset ovat syy siihen, miksi käytät SAT -aihekoetta, Espanjan pitäisi olla valintasi vain, jos se on yksi parhaista pisteistäsi .

Jotta voisimme tietää, menestytkö hyvin espanjalaisessa SAT -testissä, olemme koonneet tämän taulukon siitä, mitä tarvitaan hyvän pistemäärän saamiseksi espanjalaisesta SAT -testistä (ote artikkelistamme hyvästä aiheesta) Testin tulos ).

kuinka toimittaa pisteet oppilaitoksille
pisteet 70.+% pisteet 80.+% pisteet 90.+ %
Espanja 730-740 760 790
Espanja ja kuuntelu 740-750 760-770 780-790

Jos aiot saavuttaa korkeamman prosenttipisteen SAT -espanjankielisessä aihekokeessa kuin minkään muun aihekokeen kanssa, sinun on suoritettava se. Muussa tapauksessa on parempi lähettää korkeakouluille erinomaiset pisteet toisella alueella kuin lähettää heille keskinkertainen espanjalainen SAT II -pisteet.

Tapaus 2: Et käytä espanjaa, mutta haluat osoittaa sujuvuutta

Jos et käytä AP: ta tai IB espanjalaista B ja haluat näyttää, että sinulla on korkea espanjan kielen taito ja taito , silloin on järkevää suorittaa SAT espanjalainen aihekoe.

Opiskelijoita, jotka saattavat kuulua tähän luokkaan, ovat espanjankieliset tai opiskelijat, jotka ovat ottaneet paljon espanjaa lukionsa ulkopuolella ja haluavat osoittaa kykynsä.

Itse asiassa, jos sinulla on paljon kokemusta ja perehdytystä espanjan puhumiseen, kollegion hallitus suosittelee erityisesti espanjan kielen kuunteluaineen testin suorittamista kuuntelutaitosi esittelemiseksi.

Tapaus 3: Haluat sijoittaa oikealle espanjan tasolle

Korkeakoulut käyttävät usein standardoituja testituloksia sijoittaa sinut oikean tason vieraiden kielten luokkiin . Jos et aio ottaa espanjalaista AP- tai IB -testiä, SAT -aiheen testaaminen espanjaksi on hyvä korvike.

Useimmilla oppilaitoksilla on myös jonkinlainen ilmainen harjoittelutesti , joten jos et halua käyttää aikaa ja rahaa SAT -aihekoean, sinun ei tarvitse. Yksi bonus SAT-espanjankielisen aihekokeen suorittamisesta on kuitenkin se, että kaikki kysymykset ovat monivalintakysymyksiä-sinun ei tarvitse kirjoittaa mitään esseitä tai edes tehdä vapaasti vastaavia kysymyksiä.

Jos suoritat testin vain saadaksesi oikean espanjankielisen tason ja lähetät muita, todennäköisesti korkeampia, SAT II -pisteitä korkeakouluhakemustesi kanssa, odota, kunnes olet mahdollisimman pitkälle espanjankielisissä kursseissasi Ota espanjalainen SAT. Sinun on tarkistettava asia oppilaitoksilta, joihin haet, mutta pääsääntöisesti, jos käytät vain SAT II -espanjaa oikealle espanjankieliselle kurssille, sinun on pidettävä kiinni sen ottamisesta toukokuuhun tai kesäkuuhun asti vanhemmasta vuodesta.

Palaa kohtaan sisällysluettelo .

body_levelsoflanguage.png

Oikean SAT -aiheen testin valitseminen: espanja vai espanja kuuntelun kanssa?

Kävimme lyhyesti läpi näiden kahden testin välisen suuren eron, kun keskustelimme niiden muodoista, mutta se ei ehkä ole tarpeeksi tietoa, jotta voit päättää, minkä testin otat.

Ero kahden testin välillä on vain kuinka mukava olet ymmärtää espanjaa .

Sen tiedotussivu Tietoja espanjalaisesta kuunteluaineesta, College Board toteaa, että 'monet korkeakoulut osoittavat, että espanjalainen kuuntelutesti antaa heille täydellisemmän kuvan kyvyistänne ja voi olla hyödyllisempi sijoittelutarkoituksiin.'

Joten jos voit menestyä espanjaksi kuuntelun avulla, sinun on ehdottomasti otettava se säännöllisen espanjalaisen aihekokeen ohi (kuten matematiikan 2C aihekoe matematiikan 1C suhteen). Mutta jos et ole varma, että espanjankieliset kuuntelutaitosi ovat riittävän korkealla tasolla tai olet huolissasi siitä, että kuunteluosion ahdistus vaikuttaa negatiivisesti pisteeseesi, sinun on suoritettava säännöllinen SAT espanjalainen aihekoe.

40% espanjankielisistä kysymyksistä, joissa on kuunneltava aihekoe, liittyy puhutun espanjan kuuntelemiseen ja siihen liittyviin kysymyksiin vastaamiseen. Sinua pyydetään suorittamaan kolme tehtävää:

 • Kuvan selittäminen ('Kuvat'). Sinun on tunnistettava joko se, mitä valokuvassa esitetään, tai todennäköisin asia, jonka joku valokuvassa sanoisi.
 • Keskustelun jatkaminen ('' Vastaukset ''). Sinun on valittava vastaus, joka olisi paras seuraava rivi lyhyessä keskustelussa.
 • Kuuntelun ymmärtämisen osoittaminen ('Valinnat'). Sinun on vastattava kysymyksiin, jotka osoittavat ymmärtäneesi, mitä pidemmässä puhevalinnassa sanottiin.

Pidä mielessä, että Molemmat kokeet testaavat tietosi sanastosta ja rakenteesta, kappaleiden täydennyksistä ja luetun ymmärtämisestä. Se on vain, että vastaaminen kysymyksiin, jotka perustuvat kirjalliseen aineistoon, muodostavat 100% espanjalaisen SAT -aineen testistä, mutta vain noin 60% SAT -espanjan ja kuuntelevan aiheen testistä.

body_whereistheathroom Rejoinders -kysymyksissä, jos yksi tallenteessa oleva henkilö kysyy Missä on kylpyhuone ?, sinun on valittava vastaus, joka on järkevä kontekstissa.

Palaa kohtaan sisällysluettelo .

Mitä testi kattaa?

SAT -espanjankielinen testitesti on suunniteltu kattamaan taidot ja aiheet, joita opetetaan useimmissa lukion espanjan tunneissa. Erityisesti seuraavia kolmea aluetta korostetaan voimakkaasti:

 • Sanasto (lauseen yhteydessä ja koko testin ajan)
 • Puheen osia (substantiivit, verbit, adjektiivit, adverbit jne.)
 • Idiomaattisia ilmauksia

Itse testi on jaettu kolmeen osaan, joista jokaisessa on suunnilleen sama määrä kysymyksiä.

 • Osa A: Sanasto ja rakenne
 • Osa B: Kappaleen viimeistely
 • Osa C: Lukutaidon ymmärtäminen

Tämän oppaan seuraavissa kolmessa osassa käyn läpi mitä jokaisen testin kolmesta osasta löytyy. Kaikki esimerkkikysymykset tulevat SAT-aiheen opiskelijaopas 2016-2017 . (Jos olet kiinnostunut uusimmasta versiosta, voit lukea sen Opiskelijaopas 2020-2021 tässä.)

Palaa kohtaan sisällysluettelo .

Osa A: Sanasto ja rakenne

SAT: n esikoekokeen ensimmäinen osa on Sanasto ja rakenne -osa (33% testistä). Tämä osio koostuu tyhjistä kysymyksistä, joilla testataan tietosi sekä siitä, mikä sana tai lause on kieliopillisesti oikein että mikä on järkevää lauseessa.

Tässä on esimerkki sanaston ja rakennekysymyksestä, jonka saatat nähdä SAT II: n espanjalaisessa testissä:

Ohjeet: Tämä osa koostuu useista epätäydellisistä lausunnoista, joista jokaisella on neljä ehdotettua täydennystä. Valitse sopivin täydennys ja täytä vastaava ympyrä vastausarkilla.

Jos ------ Brasiliassa, puhuisimme portugalia emmekä espanjaa.

(A) elämme
(B) elämme
(C) me elämme
(D) viviéramos

Vastaus: D

Palaa kohtaan sisällysluettelo .

Osa B: Kappaleen viimeistely

Seuraava osa espanjalaisesta SAT -aihekokeen osiosta on Kappaleen täydennysosa (33%). Tämä osio on hyvin samankaltainen kuin sanasto ja rakenne -osa, mutta sen sijaan, että testaisit kielioppia ja käyttöä yksittäisillä lauseilla, sinulle annetaan pidempiä kappaleita ja pyydetään täydentämään ne sopivalla sanastolla tai lausevalinnalla.

Tässä on esimerkki kappaleesta ja kappaleen täydentävä kysymys siitä:

Ohjeet: Jokaisessa seuraavassa kappaleessa on numeroituja aihioita, jotka osoittavat, että sanat tai lauseet on jätetty pois. Jokaiselle numeroidulle tyhjälle annetaan neljä täydennystä. Lue ensin koko kappale. Valitse sitten jokaiselle numeroidulle tyhjälle viimeistely, joka on sopivin ottaen huomioon koko kappaleen konteksti, ja täytä vastaava ympyrä vastausarkilla.

Kaikkein helvetillisin rahantekokone on nimeltään Pedroso, elektroninen nalle(4)on kaatanut yli 100 miljoonan dollarin voiton sen valmistajille(5)vuosi. Pedroso (6) puhuu. Toki loputtomassa nauhassa ja tallentimessa ei ole mysteeriä(7)karhun sisällä. Mutta mitä(8)romaani on se(9)puhuminen suunsa liikkuu synkronisesti sanojen kanssa ja hänen silmänsä vilkkuvat. Lelu(10)Se myy hintoja, jotka vaihtelevat 60 dollarista 80 dollariin.

(4):

(A) vielä
(B) ei koskaan
(C) jo
(D) ei kumpikaan

Vastaus: C.

haitat mennä yliopistoon

Palaa kohtaan sisällysluettelo .

Osa C: Lukutaidon ymmärtäminen

SAT -espanjalaisen aihekokeen viimeinen kolmannes on osa C, lukemisen ymmärtäminen. Tämän osion kysymykset perustuvat lyhyisiin valintoihin seuraavista:

 • proosaa
 • historiallisia teoksia
 • sanoma- ja aikakauslehtien artikkeleita
 • mainoksia, esitteitä ja kirjeitä

Sinua testataan ymmärryksesi kohdasta tai kuvasta kysymyksillä, jotka esittävät sinulle kysymyksiä:

 • tärkeimmät ja tukevimmat ajatukset
 • teemoja
 • tyyli
 • sävy
 • valinnan tila- ja ajalliset asetukset (missä ja milloin katkelmassa kuvatut tapahtumat tapahtuvat?)

Alla voit kokeilla esimerkkiä mainoksen perusteella luetun ymmärtämisen kysymyksestä.

Ohjeet: Lue seuraavat tekstit huolellisesti ymmärtääksesi. Jokaisen tekstin jälkeen on useita kysymyksiä tai epätäydellisiä lausuntoja. Valitse tekstin mukaan paras vastaus tai täydennys ja täytä vastausarkilla oleva ympyrä.

body_selectionsquestion.png

Mikä ominaisuus erottuu eniten mainostetusta yrityksestä?

(A) Sinun hintasi
(B) Kohteliaisuutesi
(C) Sen nopeus
(D) Sen amplitudi

Vastaus: D

Palaa kohtaan sisällysluettelo .

body_world.png

SAT espanjaksi kuuntelukysymystyyleillä

Jos päätät suorittaa SAT-espanjan ja kuunneltavan aiheen testin, saat kolme lisäkysymystä, jotka kaikki perustuvat kuunteluun.

Sillä Kuvia kysymyksiin, sinulle näytetään tulostettu kuva testivihkoosi ja sinua pyydetään kuuntelemaan neljä virkettä. Tallennuksessa määritetään, onko lauseiden tarkoitus kuvata kuvassa näkyvää vai ollako esimerkki siitä, mitä joku kuvassa saattaa sanoa.

Kuvia, joita kuuntelet lauseita varten, ei ole kirjoitettu testikirjaasi, vaan vastausvaihtoehdot (A), (B), (C) tai (D). Jos haluat esimerkin Kuvat -kysymyksestä, kokeile ensimmäistä tai toista kysymystä tämä joukko virallisia käytännön kysymyksiä .

Seuraavan tyyppinen kuuntelukysymys on nimeltään ' Vastaukset . '' Kuulet joko useita lyhyitä keskusteluja tai osia keskusteluista, ja sinua pyydetään kuuntelemaan neljä vaihtoehtoa keskustelun jatkamiseksi.

Jälleen vain (A), (B), (C) tai (D) ovat testikirjassasi, eivät valintojen koko tekstiä. Jos haluat nähdä esimerkin vastauskysymyksestä, kokeile kysymystä 3, 4 tai 5 tuumaa tämä joukko virallisia käytännön kysymyksiä .

Viimeinen kuuntelukysymys, Valinnat , pyytää sinua osoittamaan, että olet kuunnellut ja ymmärtänyt pidemmän kuunteluvalikoiman (noin 10–25 sekuntia). Esimerkki tämän tyyppisistä kysymyksistä on kokeilla mitä tahansa neljästä viimeisestä kysymyksestä tämä joukko virallisia käytännön kysymyksiä .

Palaa kohtaan sisällysluettelo .

body_listeningtoselections.jpg

Mistä löytää SAT -espanjan harjoitustestit

Paras lähde realistisille SAT -espanjankielisille aihekokeen käytännön materiaaleille on testin tekijä College Board.

Jos haluat harjoitella täyspitkä virallinen espanjalainen SAT-harjoitustesti , sinun on ostettava Virallinen opas KAIKILLE SAT -aihekokeille, 2. painos , joka maksaa noin 11 dollaria ja sisältää audio -CD: n espanjalaiselle, jossa on kuuntelutestitesti. Molemmat espanjankieliset SAT -aihekokeet esittävät sinulle kysymyksiä lukemasi perusteella, joten voit käyttää harjoitustestin lukuosaa, jota et käytä ylimääräisiin harjoituskysymyksiin.

Jos otat… Ota… Saat lisäharjoittelukysymyksiä…
Espanjan aihekoe Espanjan aihekoe käytännön testi Espanjan kielen kuuntelukokeen käytännön testi
Espanjan kielen kuuntelukokeen testi Espanjan kielen kuuntelukokeen käytännön testi Espanjan aihekoe käytännön testi

Paras ilmainen resurssi viralliselle SAT -espanjalaiselle käytännölle on College Boardin verkkosivusto , jonka avulla voit vastata 33 harjoituskysymykseen verkossa ja tarkastella tuloksiasi (ja vastausten selitykset). Tässä on erittely siitä, kuinka monta kussakin kysymyksessä College Boardin verkkosivustolla on SAT -espanjalaisen aiheen testiä varten:

Osion tyyppi Kysymysten lukumäärä
Sanasto ja rakenne 5
Kappaleen viimeistely 15 (kahdessa eri kappaleessa)
Luetun ymmärtäminen 13 (kolmen eri kohdan/mainoksen kautta)

Jos käytät espanjaa kuuntelukokeen testillä, voit myös kokeilla yhdeksän virallista online -kuuntelukäytäntöä ilmaiseksi . Jos selaimesi tukee Adobe Flash Playeria, voit itse kuuntele kysymyksiä, sen sijaan, että vain lukisit kirjoitettua käsikirjoitusta, mikä on loistava käytäntö!

Tässä on erittely espanjan kielestä, jossa on kuuntelukysymyksiä College Board on julkaissut verkossa (spoilerihälytys: kysymyksiä on vain yhdeksän):

Osion tyyppi Kysymysten lukumäärä
Kuvia 2
Vastaukset 3
Valinnat 4

Muut harjoitusresurssit

Vapaa SAT -aineiden testien oppilasopas on hyödyllinen, jos haluat tulostaa kysymykset ja ottaa ne paperille realistisempaa harjoitusta varten, mutta se sisältää vain joitain (ei kaikkia) edellisessä osassa linkitettyjä ilmaisia ​​online -harjoituskysymyksiä.

Jos haluat lisää harjoitustestejä, voit täydentää opintojasi ei-virallisia harjoitusmateriaaleja . Näistä paras näyttää olevan Barronin SAT -aihekoe: espanja , joka sisältää kymmenen täyspitkää harjoittelutestiä sekä tietyistä aiheista tehtyjä tarkastelumateriaaleja.

Palata Sisällysluettelo

body_reviewbookstack.png

4 SAT espanjalaista opintovinkkiä

Nyt kun olet saanut täydellisen tiedon siitä, mitä testi kattaa, mitä kysymysmuotoja ja mitä käytännön materiaaleja on saatavilla, on aika siirtyä opiskelemaan. Olemme keksineet neljä perusvinkkiä, jotka auttavat sinua valmistautuessasi SAT -espanjankielisen aiheen testiin.

#1: Kuuntele ja katso espanjankielistä mediaa

Erinomainen tapa rentoutua espanjan kielen kanssa kuunnella espanjankielistä musiikkia ja katsella telenoveleita tai muuta espanjankielistä mediaa . Tämä on yksi kerta, kun television katselu on pätevä opetustekniikka!

Hyödynnä valitsemasi online-suoratoistopalvelu ja etsi espanjankielistä musiikkia ja elokuvia/TV: tä. Varmista, että poistat englanninkieliset tekstitykset käytöstä, jos katsot jotain espanjaa, tai se kumoaa tarkoituksen.

Jos etsit tiettyjä elokuvaehdotuksia, espanjan opettaja Carla Staffaroni ehdottaa katsomista Moottoripyöräpäiväkirjat , Sama kuu , Valentine ja Virallinen tarina .

#2: Muista epäsäännölliset verbit

Yksi asia, jota SAT -kielen aihekoe testaa mielellään, on epäsäännölliset verbit, erityisesti ne, joita käytetään yleisesti. Tutki niitä ja opi ne hyvin, jotta et ole epämiellyttävän yllättynyt koepäivänä. Tässä on luettelo 25 tavallisimmasta epäsäännöllisestä verbistä:

Espanjan verbi Englanninkielinen merkitys
olla olla
olla olla
olla olla
omistaa olla
tehdä tehdä, tehdä
voi voi, pystyä
kertoa sanoa, kertoa
ja mennä
katsella nähdä
antaa antaa
tietää tietää
haluta haluta, rakastaa
saada saapua, tavoittaa, tulla (tulla)
aseta laittaa, asettaa, asettaa
Katso tuntua
uskoa uskoa
jatkaa seurata, jatkaa
tavata löytää, kohdata
tule tulla
ajatella ajatella
lähteä lähteä, mennä ulos
palata palata, palata
tietää tietää (ihmiset tai paikat)
tuntea tuntea, katua
kertoa laskea, kertoa

Meillä on artikkeli nimenomaan aiheesta olla jokaiselle jännitykselle, hyvä lähtökohta. Jos haluat enemmän epäsäännöllisiä verbejä, etsi verkosta 'yleisiä epäsäännöllisiä espanjalaisia ​​verbejä'.

#3: Muista kysymysmuodot

Pelkkä espanjan osaaminen ei riitä tämän testin ässään, jos olet tietämättään siitä, miten sinut testataan tiedoillasi.

Tutustu eri kysymysmuotoihin etukäteen se tulee kokeeseen jotta et yllättyisi koepäivänä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tavallisen espanjalaisen SAT -testikokeen muodot ovat: Täytä tyhjät sanakysymykset , kappaleen loppuun saattamisen kysymykset ja luetun ymmärtämisen kysymyksiä .

testaa lääkäriksi

Näiden kolmen kysymysmuodon lisäksi espanjalaisessa kuuntelutestissä on myös Kuva-, vastaus- ja valintakysymykset .

#4: Tee realistisia käytännön testejä

Vaikka osaat täysin espanjaa, sinun on ainakin otettava se yksi realistinen harjoitustesti tutustumaan testin ulkoasuun.

Jotta saat mahdollisimman realistisen käytännön testikokemuksen, sinun on varmistettava, että otat testin yhdellä istumalla, pidät kiinni 60 minuutin aikarajasta ja älä kuuntele uudelleen äänitallenteita, saat vain mahdollisuus kuulla kerran todellisessa testissä.

Jos suoritat realistisen harjoitustestin ja ässät sen, onnittelut! Sinun ei tarvitse käyttää ylimääräistä aikaa opiskeluun. Jos otat sen ja et toimi niin hyvin kuin odotit, siitä on silti apua, koska väärässä kysymyksessä kerrotaan, mihin sinun on keskityttävä opiskelemaan .

Osa sen varmistamisesta, että harjoittelutestisi on realistinen, jos käytät espanjaa ja kuunteleva aihekoe hyväksytty CD -soitin , mieluiten sitä, jota käytät testipäivänä. Kyllä, on helpompaa vain ponnahtaa CD tietokoneesi levyasemaan, mutta se ei anna sinulle realistisinta testauskokemusta. Varmista, että sinulla on ja harjoittelet CD -soittimen kanssa, joka:

 • on kuulokkeet
 • on kämmenlaite (ei boomboxeja tai tietokoneita)
 • toimii paristolla (virtajohdot eivät ole sallittuja)
 • ei voi tallentaa tai kopioida

Palaa kohtaan sisällysluettelo .

body_nothandheld.jpg Et myöskään voi suorittaa realistista harjoitustestiä autosi CD -soittimella.

Testipäivän vinkkejä

Kaikki tavanomaiset testivinkit pätevät espanjalaiseen aihekokeeseen: nukku paljon, tuo välipala, tule ajoissa paikalle ja niin edelleen. Olemme kuitenkin koonneet alla myös neljä vinkkiä, jotka ovat erityisen hyödyllisiä espanjalaisen SAT II: n ottamisessa.

#1: Arvaa vain kahden vastauksen välillä

Kuten kaikki SAT -aihekokeen kysymykset, joissa on neljä vastausvaihtoehtoa , espanjaksi ja espanjaksi kuuntelutestien avulla ota kolmasosa pisteestä jokaisesta väärästä vastauksesta.

Ellet voi rajata valintasi kahteen oikeaan vastaukseen, on liian suuri riski arvata. Sinun on parempi ohittaa kysymys, joka johtaa suoraan seuraavaan testipäivän vihjeeseen.

#2: Ohita vaikeat kysymykset

Säästä aikaa ohittaa vaikeampia kysymyksiä ja palata niihin myöhemmin. Jokainen kysymys saa saman määrän pisteitä, eikä mikään sääntö sano, että sinun on läpäistävä testi järjestyksessä. On paljon parempi ohittaa ja palata vaikeaseen kysymykseen kuin polttaa viisi arvokasta testiminuuttiasi tuijottaen sitä alas.

Valitettavasti, jos haluat saada hyvän pistemäärän espanjalaisesta SAT -testistä, sinun on vastattava lähes kaikkiin kysymyksiin oikein. Mutta on parempi, että pisteesi vastaavat 81/85 kysymykseen oikein ja jättävät neljä tyhjää, kuin vastaat 85/85 ja saat neljä kysymystä väärin.

body_skip-1.png

Seuraavat kaksi vinkkiä ovat espanjalaisille, joilla on kuuntelukokeen testi vain .

#3: Älä unohda CD -soitinta!

Ei ole mitään pahempaa kuin päästä testauskeskukseen ja ymmärtää, että olet unohtanut olennaisen testinvälitystyökalun, olipa se onnekas numero kaksi lyijykynää tai graafinen laskin SAT Mathille.

Kaikki tämä tarkoittaa sitä, että jos käytät SAT -espanjaa ja kuuntelet aihekoetta, muista ottaa College Boardin hyväksymä CD-soitin mukaasi testiin. Haluat ehkä pakata sen (yhdessä kuulokkeiden ja ylimääräisten työakkujen kanssa) edellisenä iltana turvallisuuden vuoksi.

Ennen testipäivää sinun on myös tarkistettava, että CD -soitin toimii hyvin ja on asetettu paikalleen uudet paristot (paristoja ei tarvitse vaihtaa testin aikana). Varmista myös, että mukanasi olevat vara -akut ovat toimivia.

College Board jopa ehdottaa vara -CD -soittimen tuontia, jos se on mahdollista, vaikka se näyttää hieman ylhäältä. Sinun pitäisi kuitenkin tehdä mitä tahansa, mikä saa sinut tuntemaan olosi luottavaisimmaksi siitä, ettet kohtaa teknisiä vaikeuksia testin aikana.

#4: Pysy rauhallisena kuuntelun aikana

Koska se vaatii paitsi lukemista myös kuuntelemista, jotkut opiskelijat voivat olla erittäin huolissaan testin kuunteluosasta, varsinkin kun se on testin ensimmäiset 20 minuuttia.

Voit tehdä asioita etukäteen niin kuin haluat vähentää tätä ahdistusta , kuten varmista, että harjoittelet samalla CD-soittimella, jota käytät testissä, jotta voit tutustua siihen testiympäristössä. Täällä on myös hienoja vinkkejä testiajo-ahdistuksen vähentämiseen yleensä.

Lopulta kuitenkin, vaikka lopetat kuunteluosion ja tuntuu siltä, ​​että olet epäonnistunut siinä täysin, älä anna sen häiritä sinua liikaa . Sinun täytyy laittaa pelisi kasvot ja keskittyä lyömään seuraavat 55-kertaiset kirjalliset kysymykset puistosta! Siirrä epäilystäsi ja huolestumistasi 40 minuuttiin, kunnes laitat kynän testin lopussa.

Palaa kohtaan sisällysluettelo .

body_calmlikeabridge.jpg

Tiivistettynä

SAT espanjalainen aihekoe on 85 monivalintakysymystä 60 minuutin aikana.

Jos osaat sujuvasti espanjaa tai tiedät, että vahvimmat SAT -testituloksesi ovat espanjaksi, sinun on suoritettava SAT -espanjalainen aihekoe. Harkitse espanjan kielen kuunteluaineen testin suorittamista, jos ymmärrät hyvin espanjaa, koska se antaa korkeakouluille paremman käsityksen espanjalaisista kyvyistäsi.

Käytä College Boardin verkkosivustoa ilmaisiin harjoituskysymyksiin tai osta Virallinen opas KAIKILLE SAT -aihekokeille, 2. painos täydelliseen viralliseen harjoitustestiin. Kokeile Barronin SAT-espanjankielisen testin kirjaa saadaksesi lisää ei-virallisia käytännön testejä.

Voit myös valmistautua espanjalaiseen SAT -testikokeeseen l kuunnella espanjankielistä musiikkia , katsot espanjankielistä televisiota ja elokuvia ja muistaa tavalliset epäsäännölliset verbit .

Muista testipäivänä ohittaa vaikeat kysymykset ja palata niihin myöhemmin ja vain arvailla, voitko rajata sen kahteen vaihtoehtoon. Jos käytät espanjaa kuuntelun kanssa, älä unohda CD -soitinta ja yritä olla hikoilemassa kuunteluosaa sen päätyttyä.

Hyvää opiskelua!

body_happystudying.jpg

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Nebraskan yliopisto - Lincolnin pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Wake Forestin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Apple Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Apple Valley High Schoolista Apple Valley, CA.

Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

Kuinka kauan kestää parantaa ACT -pisteitäsi? Kuinka monta tuntia, viikkoa, kuukautta sinun täytyy opiskella? Ota selvää tästä.

Connecticut College ACT -pisteet ja GPA

Greensboro Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Victor Valleyn lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Victor Valley High Schoolista Victorville, Kalifornia.

Indiana University Bloomingtonin pääsyvaatimukset

USF SAT -pisteet ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Fiskin yliopiston pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Peru State College pääsyvaatimukset

ACT -alitulokset vs. SAT -alitulokset: Vertailu

Oletko hämmentynyt siitä, mitä testituloksesi tarkoittavat? Selitämme, kuinka ACT- ja SAT -alituloksia verrataan ja miten niitä käytetään oikean testin löytämiseen.

Täydellinen luettelo: Ohion korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Ohiossa? Meillä on täydellinen luettelo Ohion parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Milloin kollegion hyväksymiskirjeet saapuvat säännölliseen päätökseen? Varhainen päätös tai varhainen toiminta?

Milloin korkeakoulut lähettävät hyväksymiskirjeitä ja milloin ne saapuvat? Opi, kun korkeakoulupäätökset tulevat tämän täydellisen oppaan avulla.

NYC On ja pois lyöty polku: Manhattan

Tutki NYC: tä? Opi parhaita asioita Manhattanilla, etsitpä kuuluisia nähtävyyksiä tai piilotettuja helmiä.

Ferris State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Ball State SAT -pisteet ja GPA

Lees-McRae Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Rancho Cotaten lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Cotate High Schoolista Rohnert Parkissa, Kaliforniassa.

Cincinnatin kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mikä on DO vs. MD? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on MD: llä ja DO: lla? Mikä tutkinto on parempi lääkärille? Tutustu täydelliseen oppaaseemme DO vs MD.