Ultimate SAT Math Prep Guide: Vinkkejä, kaavoja ja harjoittelua

feature_math-3

On täysin mahdollista harjoittaa SAT Math -osaa. Mitä paremmin ymmärrät, miten se toimii, sitä paremmin pärjäät testipäivänä. Täällä annamme sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää SAT -matematiikan hallitsemiseksi.

Tämä on paras, kattavin opas SAT -matematiikan valmisteluun. Olemme etsineet kaikki resurssit, jotka löysimme, ja koonneet ne avuksesi. Jos olet sitoutunut tekemään parhaasi SAT: llä ja olet valmis käyttämään aikaa ja energiaa matematiikkapisteidesi parantamiseen, tämä on opas sinulle. (Ja mikä parasta, se on täysin ilmainen !)Tämä opas toimii hakemistona kaikille kirjoittamillemme SAT Math -artikkeleille ja -oppaille. Aloitamme käymällä SAT Math -osion korkealla tasolla ja antamalla sinulle pääsyn ilmaisiin harjoitustesteihin ja ongelmiin. Sen jälkeen perehdymme suurempiin SAT -vinkkeihin, joita tarvitset kokeeseen, ennen kuin pääset vihdoin yksittäisiin matematiikan aiheisiin, jotka sinun pitäisi tietää.

Sillä sanoen, on hyvä käydä läpi kaikki linkittämämme oppaat suunnilleen järjestyksessä , ainakin ensimmäistä kertaa. Voit sitten palata mihin tahansa oppaaseen, jota tarvitset virkistäytyäksesi.

Joten sukeltaa sisään!

body_Yes_no

Yleiskatsaus korkean tason SAT-matematiikkaosastosta

Nyt kun olet (oletettavasti) päättänyt opiskella SAT Math -osiossa, puhutaan isosta kuvasta . Nämä oppaat luovat perustan SAT -opinnoillesi ja antavat sinulle käsityksen siitä, miten matematiikkaosa toimii kokonaisuutena sekä kuinka hallita se korkealla tasolla.

Mitä SAT -matematiikkaosastolla testataan? Aiheet ja harjoitus

Uusi SAT -matematiikka: Mikä muuttuu?

Ensimmäinen askel SAT -matematiikan osion hallitsemiseksi on oppia tarkalleen mitä sinua testataan . Loppujen lopuksi et halua tuhlata aikaasi sellaisen aiheen tutkimiseen, joka ei koskaan näy testissä! Joten katso mitä tämä osio kattaa ja keskitä opinnot sinne.

Mikä on SAT No Calculator -osio? 5 vinkkiä hyvin toimimiseen

SAT -matematiikassa on kaksi alajaksoa : a No Calculator -osa (jossa voit ei Käytä laskinta) ja Laskin -osaa (jota varten saattaa käytä laskinta). Tässä oppaassa esitellään No Calculator -osion muoto, erilaiset taidot, joita se testaa, miltä kysymykset näyttävät ja vinkkejä hyvin toimimiseen.

Algebran sydän: SAT -matematiikan tärkeimmät strategiat

3 keskeistä strategiaa SAT -passille edistyneelle matematiikalle

Ongelmanratkaisu ja tietojen analysointi: Keskeiset SAT -matematiikan käsitteet

SAT Math -osa koostuu kolme suurta aihealuetta : Algebran sydän, passi edistyneeseen matematiikkaan ja ongelmanratkaisu ja tietojen analysointi. Nämä oppaat kattavat yksityiskohtaisesti osion eri sisältöalueet sekä saamasi matemaattiset kysymykset ja niiden lähestymistavat.

Asiantuntijaopas SAT-verkkoon: 5 avainvinkkiä

Kaikki matematiikkaosion kysymykset eivät ole monivalintaisia ​​- sinulla on myös 13 oppilaan vastauskysymystä (yleisesti tunnettu ruudukkoina) . Sinun on täytettävä omat vastauksesi näihin. Selvitä, miltä nämä kysymykset näyttävät ja milloin niitä voi odottaa testipäivänä.

Kuinka parantaa matalia SAT -matematiikkapisteitä: 9 strategiaa

Tämä opas vie sinut läpi SAT Math -osan luokitusrakenteen ja näyttää, kuinka voit käyttää sitä hyödyksi. Jos olet jo tehnyt harjoitustestin ja saat tällä hetkellä alle 600 pistettä matematiikassa, on aika tehdä se Opi kuinka voit parantaa pisteitäsi saadaksesi sinut haluamaasi paikkaan .

Kuinka saada 800 SAT -matematiikasta täydellisen maalintekijän toimesta

Niille teistä, jotka menestyvät jo matematiikkaosassa ja pyrkivät täydellisyyteen, tämä on opas sinulle. Täällä asuva täydellinen maalintekijämme auttaa sinua viemään pisteesi huippuun.

Ilmaiset SAT -testit ja SAT -matematiikan käytännön ongelmat

SAT: n hallitseminen on yhdistelmä, jossa aseistetaan testin tuntemus ja vie aikaa harjoitella todellisten harjoitustestien ja -ongelmien kanssa. Tässä osiossa olemme linkittäneet parhaat ilmaiset SAT -matematiikkamateriaalit, joita löydät verkossa ja joita voit käyttää opinnoissasi.

Suorita viralliset SAT -harjoitustestit, ilmaiset linkit

Jos et ole vielä tehnyt kokopitkäharjoitustestiä, varaa aikaa istua ja ota yksi näistä ilmaisista, todellisista SAT -testeistä . Tämä antaa sinulle lähtökohdan työskennellä ja näyttää, kuinka matematiikkatuloksesi sopii suurempaan kuvaan SAT -kokonaispisteestäsi.

Parhaat SAT -matematiikan käytännön testit ja kysymykset

Tämä artikkeli menee ohi parhaat (viralliset) SAT -matematiikan testit ja käytännön kysymykset voit saada ilmaiseksi verkossa. Annamme myös muutamia vinkkejä näiden resurssien tehokkaaseen käyttöön.

Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

Täyden SAT: n lisäksi verkossa on monia SAT -matematiikkaongelmia . Olemme linkittäneet ne kaikki tänne ja tarjoamme vinkkejä, jotka sinun on tiedettävä hallitaksesi ne.

13 vaikeinta SAT -matemaattista kysymystä koskaan

Kaikista todellisista käytettävissä olevista SAT -matematiikkaongelmista olemme koonneet 13 vaikeinta kysymystä (sekä Ei laskin- että Laskin -osioille) ja vastausten selitykset. Katso, oletko valmis kokeilemaan SAT Math -osiossa tarjottavia vaikeimpia ongelmia.

Kuinka saat kaiken irti SAT -matematiikan käytännön kysymyksistä

Sinulla on jo pääsy SAT Math -harjoitusongelmiin, joten se on hyvä idea oppia käyttämään niitä parhaiten pisteiden tehokkaaseen nostamiseen . Tässä oppaassa näytämme, miten se tehdään.

body_tools-2

SAT -matematiikan vinkit ja työkalut

Tähän mennessä olet oppinut miltä SAT-matematiikkaosa näyttää, tutustunut korkean tason strategioihin matematiikkapisteidesi ansaitsemiseksi ja parantamiseksi, ja löytänyt parhaat lähteet SAT-matematiikan käytännön ongelmille. Nyt, Katsotaanpa erityisiä taitoja ja työkaluja, joita tarvitset menestyäksesi SAT Math -osiossa .

28 Kriittistä SAT -matematiikkakaavaa, jotka sinun on tiedettävä

Yksi SAT Mathin hallitsemisen tärkeimmistä vaatimuksista on ottaa vankka ymmärrys keskeisistä kaavoista ja osaaminen soveltaa niitä . Näytämme sinulle, mitkä matemaattiset kaavat sinun on muistettava, mitkä kaavat sinulle annetaan testissä ja mitkä kaavat voit päästä eroon ei tietäen.

16 parasta SAT -matematiikkavinkkiä ja temppua

Etkö ole varma mistä aloittaa SAT Math -valmistelusi? Esittelemme 16 olennaista hakkeria SAT -matematiikan saamiseksi hetkessä.

Kuinka arvata strategisesti SAT -matematiikassa

SAT Math -osiossa ei ole rangaistuksia vääristä vastauksista, mutta tämä ei tarkoita sitä, että sinulla ei pitäisi olla luotettavaa strategiaa arvata kysymyksiä, joihin et tiedä vastauksia. Tämä opas menee ohi miten nostaa mahdollisuuksiasi arvata oikein .

7 yleisintä SAT -matematiikkavirhettä ja kuinka välttää niitä

Kaikki tekevät virheitä, mutta on tapoja, joilla voit välttää tekemästä niitä SAT Mathissa. Tässä oppaassa esittelemme yleisimpiä virheitä, joita opiskelijat tekevät, ja käymme läpi, miten korjata lähestymistapasi, jotta voit välttää huolimattomat virheet.

SAT -laskimet: vinkkejä asiantuntijoilta

Hyvä (ja hyväksytty) laskin SAT Math -osiossa on välttämätön. Opi mitkä laskimet ovat sallittuja testissä ja saat sisäpiiritietoa siitä, mitkä laskimet SAT -asiantuntijat haluavat.

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT -matematiikassa

Loppuuko matematiikka -osiosta aika? Et ole yksin! Käymme läpi vaiheet, joita tarvitset tämän yleisen ongelman ratkaisemiseksi, parhaan pistemäärän saavuttamiseksi ja lyödä kelloa .

body_puzzle-2

SAT -matematiikan oppaat

Nyt kun sinulla on vankka käsitys tärkeimmistä korkean tason SAT-matematiikkastrategioista, on aika katsokaa jokaista SAT -matematiikan aihetta . Olemme kirjoittaneet useita informaatio- ja strategiaoppaita jokaiselle SAT Math -aiheelle ja tarjoamme käytännön ongelmia ja yksityiskohtaisia ​​vastauksia.

Strategiat monen tyyppisille SAT -matematiikkaongelmille

Monet SAT -matematiikkaongelmat voidaan ratkaista useilla tavoilla ja On olemassa kaksi eri strategiaa, joita voidaan soveltaa moniin matemaattisiin tehtäviin testissä . Näiden strategioiden ymmärtäminen antaa sinun vastata kysymyksiin matemaattisista aiheista, joita olet varovainen - jopa aiheisiin, joita et ymmärrä ollenkaan!

Plugging in Answers: Kriittinen SAT -matematiikkastrategia

Matemaattisen tehtävän ratkaisemisen sijaan voit käyttää testin rakennetta itseään vastaan ​​kytkemällä vastausvaihtoehdot yksi kerrallaan ja katsomalla, kumpi antaa oikean vastauksen . Opi tekemään tämä täällä!

Plugging in Numbers: Kriittinen SAT -matematiikkastrategia

Monimutkaisissa algebran ongelmissa mikään ei voita todellisten numeroiden kanssa työskentelyä muuttujien sijasta . Tässä oppaassa näytämme sinulle tarkalleen, miten tämä tehdään SAT Math -osiossa.

Yksittäiset SAT -matematiikkaoppaat

Katsotaanpa nyt kutakin SAT -matematiikan aihetta aiheittain.

Numerot

 • Kokonaislukuja (perus)

 • Kokonaisluvut (edistynyt)

 • Murtoluvut, suhteet ja mittasuhteet

 • Tilastot (keskiarvo, mediaani ja tila)

 • Todennäköisyys

 • Sekvenssit

Algebra

 • Yhden muuttujan yhtälöt

 • Yhtälöjärjestelmät

 • Toiminnot

 • Sanan ongelmat

Koordinaattigeometria

 • Pisteet

 • Linjat ja rinteet

 • Pohdintoja, käännöksiä ja kierroksia

Taso ja kiinteä geometria

Trigonometria

 • SOHCAHTOA ja radiaanit

Takeaways: Opiskelee tehokkaasti SAT -matematiikkaa varten

Täällä on paljon tietoa, joten vie aikaa sen kanssa ja tasapainottele opintojasi useiden kuukausien aikana, jos mahdollista. SAT Math -osa on monimutkainen, ja siellä on paljon opittavaa ja ymmärrettävää, jos haluat tehdä sen todella hyvin.

Mutta ota se aina sydämeesi On voit menestyä SAT -matematiikassa. Se vaatii omistautumista ja kurinalaisuutta, mutta matematiikkaosion hallitseminen on täysin mahdollista. Näiden oppaiden käsittelyyn kuluva aika on hyvä ensimmäinen askel!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä tarvitset Charlestonin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

14 parasta tietotekniikkakoulua

Mitkä ovat huipputietotekniikan koulut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien parhaat tietotekniikan verkkokoulut.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Leojen yhteensopivuus: Kenen kanssa leot ovat parhaiten yhteensopivia?

Mitkä ovat leo-yhteensopivia merkkejä? Katso täydellinen opas leojen yhteensopivuudesta oppiaksesi, mitkä ovat yhteensopivia leijonan horoskoopin kanssa.

Omaisuuden tuotto: mitä se on ja miten sitä käytetään

Mikä on omaisuuden tuotto? Erotamme ROA -kaavan auttaaksemme sinua ymmärtämään, miten sitä käytetään tehokkaasti.

UNCG ACT -pisteet ja GPA

Onnistunut Harvard-sovellus (täydellinen yhteinen sovellus + täydennysosa)

Tässä on TÄYDELLINEN sovellus, joka sai minut jokaiseen kouluun, johon haen, mukaan lukien Harvard, Stanford ja Princeton. Katso yhteinen sovellukseni, henkilökohtaiset esseeni ja suosituskirjeet ja opi strategioita omalle korkeakoulusovelluksellesi.

Enneagrammin tyyppi 8: Itsevarma suoja

Oletko Enneagram-tyyppi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagrammi on rakkaudessa ja parisuhteessa.

York College pääsyvaatimukset

Langstonin yliopiston pääsyvaatimukset

Lyndon State Collegen pääsyvaatimukset

Oklahoman tiede- ja taideyliopiston pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Albanyn yliopisto SAT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Henry M.Gunnin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Henry M. Gunnin lukiosta Palo Altossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Alamitos High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Alamitos High Schoolista paikassa Garden Grove, CA.

Moravian College pääsyvaatimukset

Centenary College of Louisiana Pääsyvaatimukset

Varhainen toiminta vs. varhainen päätös: Mikä on ero?

Päätetäänkö varhaisen toiminnan ja varhaisen päätöksen välillä? Ota selvää eroista, jotta et tee väärää päätöstä yliopistosovelluksissa.

Täydellinen luettelo yhteisöpalvelun apurahoista

Oletko tehnyt yhdyskuntapalvelua ja mietit, mitä apurahoja olet oikeutettu saamaan? Katso täältä täydellinen luettelo yhteisöpalveluista.

Täydellinen opas: CSU -pääsyvaatimukset

McNeesen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Florida Southern Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka aloittaa maksaminen opiskelijoille hyvistä arvosanoista tehokkaasti

Harkitsetko lasten maksamista hyvistä arvosanoista? Opi opiskelijoiden käteiskannustimien eduista ja haitoista ja niiden onnistuneesta toteuttamisesta.

UT Arlingtonin SAT -tulokset ja GPA