Ultimate Prep Guide to ACT Reading: Strategies, Tips, and Practice

ominaisuus_kaikki-1

Tämä on paras opas ACT -lukemiseen siellä.

Ei vitsiä, ei liioittelua eikä epäilystäkään. Olemme lukeneet monia ACT -valmistelukirjoja, tutkineet ACT, Inc: n resursseja ja ottaneet huomioon kunkin parhaat puolet yhdistääksemme tämän upean oppaan patchwork -peiton. Jokainen kysymyksetyyppi on käsitelty yksityiskohtaisesti, eikä niitä ole järjestetty kysymysten esittämistavan, vaan olennaisten taustalla olevien taitojen perusteella, joita kysymyksiä testataan. Käsittelemme parhaita ACT -lukuvinkkejä ja -strategioita sekä kuinka saat kaiken irti ACT -lukukäytännöstäsi ja valmistelustasi.Etsitkö kattavaa opasta ACT -lukemiseen ja kuinka voit parantaa ACT -lukupisteitäsi? Haluatko hallita tärkeät käsitteet, tarttua harjoittelukysymyksiin ACTualilta (en luultavasti koskaan lakkaa tekemästä tätä) ACT Reading -testit ja varmistaa, että otat kaiken irti unohdetuista kysymyksistä? Tämä on ACT -opasopas, joka auttaa sinua parantamaan ACT -lukupisteesi dramaattisesti keskittymällä kaikkiin näihin alueisiin (ja enemmän!).

Olen jakanut tämän oppaan kolmeen osaan tietotason perusteella. Aloitamme ymmärtämällä ACT Reading -osion korkealla tasolla, siirrymme ACT -lukutestiin ja sen eri kysymyksetyyppeihin (jaettuna testattavilla taidoilla) ja lopuksi opintosuunnitelmilla ja kuinka maksimoida opintosi aika pisteiden parantamiseen.

Suosittelen lukemaan kaikki alla olevat artikkelit aloittaaksesi, ja käytä sitten tätä opasta viitesivuna palataksesi testiin valmistautumisen edetessä.

ominaisuuskuvaluotto: Suuri ongelma käyttäjältä jakerome , käytetty alla CC BY 2.0 /Rajattu alkuperäisestä.

Korkean tason opas ACT -lukemiseen

Lue alla luetellut artikkelit aloittaaksesi tulosi ACT -lukemisen maailmaan. Opi siitä, miten sinun tulisi lähestyä ACT -lukemista ja korkean tason strategioista, jotka sinun pitäisi aina olla (vertauskuvallisesti) ulottuvillasi.

ACT -lukeminen: Kriittinen, perussääntö #1

Toivoisitko, että olisi vain yksi yksinkertainen sääntö, jota voisit noudattaa ja parantaa rajusti ACT -lukupisteitäsi? Se on onnekas päiväsi (tai yösi, riippuen siitä, milloin luet tätä)! Jos luet vain yhden artikkelin ACT -lukemisesta, sen pitäisi olla tämä.

Mitä oikeastaan ​​testataan ACT -lukuosassa?

Sinun on varmistettava, että ymmärrät ACT Reading -osion järjestelyn ja ACT Reading -osion muodon. Lisäksi saat hyvän yleiskatsauksen erilaisiin kysymyksiin, joita ACT -lukemisessa kysytään.

miten löydän näytöstäni

4 tyyppistä ACT -lukukäytävää

Kussakin ACT -lukutestissä esiintyy samat neljän tyyppiset kohdat. Opi mitä nämä tyypit ovat ja kuinka voit keskittyä heikoimpiin käyntityyppeihisi logiikan ja matematiikan (ylimääräinen lisäkäytäntö) avulla!

Kuinka vastata ACT -lukukysymyksiin

ACT Reading -osa on haastava monille opiskelijoille, koska kysymyksiin on vastattava tarkasti niin lyhyessä ajassa. Jokaisen kysymyksen juureen pääseminen nopeasti on vaikeaa, mutta se on ehdottomasti taito, jonka voit oppia harjoittelemalla. Tämä opas kattaa viisi vaihetta, jotka sinun on vastattava jokaiseen ACT Reading -kysymykseen.

Paras tapa lähestyä ACT -lukemisen kulkua

ACT -lukukohtiin ei ole yhtä kaikille sopivaa lähestymistapaa, mutta jotkut strategiat ovat parempia kuin toiset. Lue tästä artikkelista kuvauksia eri tavoista lukea ACT -kohtia, joita voit sitten kokeilla.

miljoona on kuinka monta nollaa

Excel ACT -lukemisesta: Tiede-/matematiikka -ihmisille

Monet ihmiset eivät ymmärrä, että korkean ACT -lukupistemäärän saaminen on yhtä riippuvainen loogisista päättelykyvyistäsi kuin lukutaidoistasi. Jos olet enemmän luonnontieteellinen henkilö tai matematiikan henkilö, tämä artikkeli auttaa sinua selvittämään, miten voit käyttää jo olemassa olevia taitojasi ACT Reading -kohtien lukemiseen

ACT -lukeminen vs. SAT -lukeminen: kumpi on helpompaa?

Vaikka ACT Reading -testi ja SAT Critical Reading -osio testaavat samanlaisia ​​taitoja, on joitakin tärkeitä eroja, jotka on pidettävä mielessä, kun harkitaan, mikä testi esittelee kykysi parhaiten. Onnistuitko paremmin ACT -lukemisessa kuin SAT -lukemisessa? Ota selvää tutkimalla testien välisiä eroja.

ACT -lukupisteiden parantaminen: 8 asiantuntijan vinkkiä

Jos teet pisteitä 14–24 ACT -lukemassa ja haluat nostaa pisteitäsi, tämä opas on sinua varten. Siinä kuvataan kahdeksan syvällistä ja käytännöllistä vinkkiä, joiden avulla voit parantaa pisteesi nostamista 26 ja sitä korkeammalle alueelle.

Kuinka saada 36 ACT -lukemista: 11 strategiaa täydelliseltä maalintekijältä

PrepScholarissa asuva täydellinen maalintekijä (ja perustaja) Allen Cheng kertoo kaikki [kokemuksistaan ​​ACT: n hallitsemisessa] tässä artikkelissa. Katso vinkkejä ACT -lukupisteiden kasvattamiseen, motivaation säilyttämiseen ja tehokkaaseen opiskeluun.

body_motivation Keep It Up Sign Card Motivation 2012 Girls on the Run Grand Rapids Montessori 22. helmikuuta 2012 8 käyttäjältä Steven Depolo , käytetty alla CC BY 2.0 /Rajattu alkuperäisestä.

ACT Lukemisen motivaation salaisuus: et voi tuottaa pettymystä pienelle lapselle hakemistokortilla.

ACT lukutaidot

Nämä oppaat erittelevät jokaisen kysymystyypin ACT -lukutestissä. Tutustu kunkin kysymystyypin testaamiin taitoihin, strategioihin näiden taitojen kehittämiseksi ja hiomiseksi, kysymysten läpikäynneistä ja käytännön kysymyksistä.

ACT -lukukysymystyyppien ymmärtäminen

Pieniä kuvakysymyksiä

ACT -lukemisen tärkein taito on se, että pystyt skannaamaan kohdan ja löytämään yksityiskohdat, joista kysytään tietyssä kysymyksessä. Jos et löydä asiaankuuluvia tietoja, kuinka voit loppujen lopuksi selvittää niiden merkityksen tai tehtävän?

Isoja kysymyksiä

Sinun on kyettävä lukemaan suuri määrä tekstiä ja tislaamaan se pääkohdaksi, jotta voit vastata kokonaiskuvaan ja tärkeimpiin kysymyksiin ACT -lukemisesta. Se on myös taito, jota tarvitset korkeakoulussa (ja sen jälkeen), joten on vielä tärkeämpää varmistaa, että tiedät parhaat strategiat näihin kysymyksiin vastaamiseen.

Sanasto asiayhteyteen liittyvissä kysymyksissä

Se, että ACT Readingissa ei ole tyhjiä tai lauseen täydentäviä kysymyksiä, ei tarkoita, että ACT ei testaa sinua sanaston suhteen. Sinun on opittava ymmärtämään sanojen asiayhteys.

Päätöskysymykset

Päätöskysymykset voivat olla vaikeimmin kietoutuvia pään ympärille, koska näyttää siltä, ​​että ACT pyytää sinua vastaamaan kysymyksiin, jotka perustuvat tietoihin, joita ei ole kohdassa. Älä mene lankaan! Sinun on harjoiteltava merkityksen päättämistä asiayhteydestä.

Toiminta- ja kehityskysymykset

Jotkut ACT Reading -kysymykset ylittävät pelkän kysymyksen merkityksestä ja sen sijaan kysyvät, kuinka tietyt sanat, lauseet tai rivit toimivat kohdan kokonaisrakenteessa. Sinun on kyettävä selvittämään paitsi se, mitä kirjoittaja sanoo, vaan myös se, mitä hän tekee välittääkseen tämän merkityksen sekä tiettyjen kappaleiden roolin koko osassa.

Erikoisoppaat

Miksi ACT -lukupariskäytävät ovat niin vaikeita?

Useita kohtia koskevat kysymykset ovat ilmestyneet ACT Reading -osiossa vasta kesäkuusta 2014 lähtien. Mitä väliä sillä on sinulle ja miten tämän pitäisi muuttaa tapaasi harjoitella ACT Reading -osiossa? Lue tämä artikkeli saadaksesi lisätietoja ACT: n pariliitoskohdista ja siitä, mikä tekee useista kohdista kysyttäviä kysymyksiä niin vaikeiksi.

coloradon kaivoskoulun pääsyvaatimukset

Kuinka hyökätä pariliitoksiin ACT -lukutestissä: 4 keskeistä strategiaa

Nyt kun tiedät, mitä parillisia kohtia ovat ... mitä aiot tehdä asialle? Tässä artikkelissa käsitellään tarkemmin pariliitoksia ja strategioita, joiden avulla voit auttaa näissä hankalissa monikanavakysymyksissä.

Vocab, jota tarvitset ACT -lukemiseen

Sanaston vastaamisen opiskelu kontekstikysymyksissä on tietysti tärkein osa näihin kysymyksiin vastaamista, mutta entä jos sinulla ei vain ole suurta (englanninkielistä) sanastoa? Vastaus ei ole lukea sanakirjaa sivu kerrallaan; sen sijaan keskitä opiskelu näihin usein esiintyviin ACT-sanastoihin.

body_supdictionary Super sanakirja käyttäjältä Joel Kramer , käytetty alla CC BY 2.0 /Rajattu alkuperäisestä. Ajattele tätä artikkelia omana supersanakirjana.

ACT -lukustrategiat ja -vinkit

Olemme käyneet läpi yleiskatsauksen ACT -lukemisesta ja joitain syvempiä taitoja, jotka sinun on hallittava tämän testin voittamiseksi. Mitä on jäljellä? Vedä kaikki yhteen alla olevien oppaiden avulla. Hio taitojasi luomalla rakenne ACT -lukukäytäntösi ja keskittymällä opiskeluusi, jotta voit tehdä parhaasi koepäivänä.

Paras tapa harjoitella ACT -lukemista

Ellet ole Hermione Granger ja omistat aikakääntäjää, sinulla on rajoitetusti aikaa käyttää ACT Reading -harjoitukseen. Varmista, että käytät aikasi viisaasti noudattamalla tämän artikkelin strategioita.

Parhaat ACT -lukukäytännön testit ja kysymykset

On turhaa käyttää tunteja ACT -valmisteluun, jos et käytä korkealaatuisia materiaaleja. Selvitä, mitkä ovat parhaat resurssit realistisille ACT -lukukäytännön kokeille ja kysymyksille lukemalla tämä artikkeli.

Lopeta ajan loppuminen ACT -lukemisen aikana

Vaikka oletkin hyvä luetun ymmärtämisessä, ACT Reading voi silti järkyttää sinua lyhyen ajan (35 minuuttia!) Takia, jolloin pääset lukemaan viisi kohtaa ja vastaamaan 40 kysymykseen. Sinun on suunniteltava etukäteen, jotta et jää jälkeen testistä.

4 Suosituinta ACT -lukustrategiaa

Olemme koonneet neljä strategiaa, joilla on suurin vaikutus tapaan lähestyä ACT Reading -osaa. Selvitä, mitkä strategiat toimivat sinulle parhaiten, ja käytä niitä aikaisin ja usein.

testien päivämäärät 2016-17

Kaikkien aikojen vaikeimmat ACT -lukukysymykset

ACT Readingin vuosien aikana on tullut todella pelottavia kysymyksiä. Luonnollisesti olemme koonneet ne tähän artikkeliin kokeiltavaksi (hyvää Halloweenia!). Haasta itsesi!

Top 10 ACT -lukuvinkkiä: käytä näitä ja paranna pisteitäsi

Tarvitsetko nopean korjauksen ACT -lukupisteesi nostamiseen? Tai jopa useita nopeita korjauksia? Olemme seuloneet asiantuntija -ACT -lukutaitomme ja keksineet nämä kymmenen vinkkiä parantaaksesi ACT -lukupisteitäsi.

body_boost tehostaa? käyttäjältä lisää nimi tänne. 99999 , käytetty alla CC BY 2.0 /Rajattu alkuperäisestä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset