Lopullinen opas Kalifornian yliopiston kouluihin

lukion parhaat seurat

Kalifornian yliopiston kouluja pidetään laajalti maan parhaimpina julkisina yliopistoina. Koska olen tarjonnut yliopistoneuvontaa satoille Kalifornian opiskelijoille ja ohjannut yliopistokäyntejä UC-kampuksille, tunnen nämä korkeakoulut hyvin ja tunnen ihmisiä, jotka ovat käyneet kaikissa yhdeksässä UC-koulussa, jotka tarjoavat perustutkintoa.

Tässä artikkelissa, Kuvaan UC-järjestelmää, kuvaan kaikki Kalifornian yliopiston korkeakoulut ja selitän, kuinka valita, mihin UC-kouluun osallistutaan .body_update

PÄIVITYS: UC-järjestelmän testauskäytännöt muuttuvat vuonna 2021

COVID-19: n takia koulujen UC-järjestelmä on päättänyt suorittaa testin valinnaisesti kaikille opiskelijoille, jotka hakevat 2021-valintaa COVID-19: n vuoksi . Tämän jälkeen UC-koulut poistavat ACT / SAT-hakemusvaatimukset vuoteen 2025 mennessä. Lisäksi SAT- ja ACT-pisteitä ei enää vaadita hakemaan ja / tai vastaanottamaan Regents of Chancellor -apurahoja.

Pidä mielessä, että Kalifornian yliopiston koulut hyväksyvät edelleen AP-, IB-, TOEFL-, IELTS- ja muut kansainväliset testitulokset. Jotkin UC-ohjelmat suosittelevat (mutta eivät vaadi!), Että otat SAT-aihetestit ja lähetät nämä tulokset osana hakemustasi. Varmista, että tarkistat omasta ohjelmastasi, suositellaanko SAT-aihekokeita sinulle.

Katso UKK-artikkelistamme lisätietoja UC: n testivaatimusten muutoksista, mukaan lukien tiedot ulkomaisille ja ulkomaisille opiskelijoille.

Tietoja UC-järjestelmästä

On yhdeksän UC-koulua, jotka tarjoavat sekä perustutkintoa että jatko-opintoja (UC San Francisco on vain jatko- ja ammattikoulu). Yhdeksän UC-korkeakoulua ovat UC Berkeley , UCLA , UC Santa Barbara , UC San Diego , UC Irvine , UC Davis , UC Santa Cruz , UC Riverside ja UC Merced .

UC-koulut ovat suuria julkisia tutkimusyliopistoja, ja niitä pidetään yleensä eräinä maan parhaista julkisista yliopistoista. UC-järjestelmässä on yli 238 000 opiskelijaa ja yli 190 000 tiedekuntaa ja henkilökuntaa.

Suurin osa UC-kouluista on suuria ja niissä on yli 20000 opiskelijaa . Vuonna 2005 avattu UC Merced on UC: n uusin kampus ja sen ilmoittautuneiden määrä on pienin. Sillä on noin 8000 perustutkintoa. UCLA: lla, jolla on suurin opiskelijarekisteröinti, on yli 40 000 opiskelijaa.

Yhdysvaltoja hallitsevat Kalifornian yliopiston Regents, University of California, 26-jäseninen hallitus, joka on perustettu Kalifornian perustuslain nojalla. Vaikka jokainen koulu on ainutlaatuinen ja omalla persoonallisuudellaan, Kalifornian yliopiston koulut tarjoavat monia samoja etuja ja mahdollisia haittoja . Osana UC-järjestelmää he ovat kaikki hyvin pidettyjä, valikoivia, tutkimukseen suuntautuneita korkeakouluja. He ovat yleensä vahvoja STEM: ssä, humanistisissa ja yhteiskuntatieteissä. Myös UC-opiskelijat ovat yleensä monimuotoisia ja hyväksyvät monimuotoisuuden, vaikka afrikkalaisamerikkalaiset ja Latinx-opiskelijat ovat aliedustettuina useimmissa UC-kampuksilla.

Monet Kalifornian yliopiston korkeakouluista tehdyistä valituksista ovat tyypillisiä valituksia suurista julkisista yliopistoista . Luokat voivat olla hyvin suuria, ja joillakin opiskelijoilla on vaikeuksia liikkua byrokratiassa. Opiskelijoilla voi olla vaikeuksia ilmoittautumisessa, pääsyssä tarvitsemiinsa luokkiin ja taloudellisen tuen hoitamiseen. Vaikka Kalifornian asukkaiden valtionopetus on huomattavasti pienempi kuin yksityisopistoissa, monet opiskelijat väittävät, että keskiluokan opiskelijoille ei ole tarjolla paljon taloudellista tukea, ja lukukustannukset nousevat edelleen.

body_money.png

Vertaamalla UC-kouluja numeroiden avulla

Olen luonut taulukon, jossa verrataan opiskelijoiden ilmoittautumisia, keskimääräisiä standardoituja testipisteitä ja hyväksymisasteita jokaiselle UC-kampukselle. Katsokaa taulukkoa saadaksesi käsityksen kunkin UC-laitoksen koko ja valikoivuus .

Koulu Perustutkinnon suorittaneiden määrä Keskimmäinen 50% SAT-pisteet Keskimmäinen 50% ACT-pisteet Hyväksyntäaste
UC Berkeley 31,348 1330-1520 28-34 17%
UCLA 31,568 1290-1510 27-34 12%
UC Santa Barbara 23,349 1230-1480 26-32 30%
UC San Diego 30,794 1250-1470 24-33 32%
UC Davis 30,982 1150-1420 25-31 39%
UC Irvine 30,382 1190-1400 27-33 27%
UC Santa Cruz 17,517 1200-1360 24-30 51%
UC Riverside 22,055 1130-1330 24-30 57%
UC Merced 8,151 990-1180 17-22 72%

UC-koulujen sijoitus

Vaikka sijoitukset ovat jonkin verran subjektiivisia, perustuvat maineeseen ja objektiivisiin tilastoihin, olen luokitellut UC-koulut neljään tasoon.

Ensimmäinen taso on UC Berkeley ja UCLA . He ovat valikoivimpia ja yleensä arvostetuimpia UC-kouluista. Tähän tasoon kuuluvat muut kuin UC-korkeakoulut sisältävät Notre Damen yliopisto , Georgetownin yliopisto , USC , ja Virginian yliopisto .

Toinen taso on UCSB, UCSD, UC Davis ja UC Irvine . Heidän US News ja Forbes sijoitukset, keskimääräiset GPA-arvot, keskimääräiset standardoidut testipisteet ja pääsyvaatimukset ovat kaikki hyvin samanlaisia. Olisi vaikeaa sijoittaa lopullisesti yksi muiden edelle. Tähän tasoon kuuluvat muut kuin UC-korkeakoulut sisältävät Bostonin yliopisto , Tulanen yliopisto , Illinoisin yliopisto, Urbana-Champaign ja Wisconsin-Madisonin yliopisto .

Kolmas taso on UC Santa Cruz ja UC Riverside . UC Santa Cruzilla on todennäköisesti parempi maine ja useat julkaisut sijoittuvat sitä korkeammalle, mutta nämä kaksi koulua ovat melko vertailukelpoisia testipisteiden ja hyväksymisasteiden suhteen. Tämän tason muut kuin UC-korkeakoulut olisivat Colorado-Boulderin yliopisto , San Diegon yliopisto , Floridan osavaltion yliopisto ja San Franciscon yliopisto .

Neljäs taso on UC Merced . UC Merced ei välttämättä yritä kilpailla suoraan muiden UC-kampusten kanssa. Se on uusin UC-kampus, ja siihen on merkittävästi vähemmän ilmoittautuneita kuin muilla. Sillä on myös korkein prosenttiosuus aliedustetuista vähemmistöistä ja matalan tulotason opiskelijoista kaikista UC-maista. Se on investoinut voimakkaasti Kalifornian San Joaquin Valley -laakson opiskelijoiden saatavuuden tarjoamiseen ja UC-koulutuksen tarjoamiseen useammalle Kalifornian asukkaalle.

Loin taulukon UC-koulujen sijoituksista. Lisäksi sisällytin heidän US News kansallisten yliopistojen sijoitukset ja niiden kokonaisuus Forbes rankingissa. Pohjimmiltaan laskin keskiarvon US News ja Forbes rankingissa omani määrittämiseksi.

Koulu US News Sijoitus Forbes Sijoitus
1. UC Berkeley 22 13
2. UCLA kaksikymmentä 38
3. UCSB 30 84
4. UCSD 35 (tasapeli) 79
5. UC Irvine 35 (tasapeli) 87
6. UC Davis 39 88
7. UC Santa Cruz 97 (tasapeli) 183
8. UC Riverside 88 199
9. UC Merced 97 (tasapeli) luokittelematon

UC Berkeley ( Berkeley Lab / flickr)

Kunkin UC-koulun profiilit

Monissa suhteissa UC-koulujen välillä on enemmän yhtäläisyyksiä kuin eroja. Ne kaikki ovat valikoivia, tutkimuslähtöisiä kouluja, joilla on sama hallitus. Heillä on monipuolinen opiskelijakunta, ne korostavat kestävyyttä ja ympäristöystävällisyyttä, ja ne tarjoavat monia kampuksen mahdollisuuksia opiskelijoiden osallistumiselle.

Kuitenkin, Mielestäni ensisijaiset erot koulujen välillä liittyvät niiden sijaintiin ja kampuskulttuureihin . Annan lyhyt kuvaus jokaisen koulun sijainnista ja joitain tietoja siitä, mikä tekee jokaisesta koulusta ainutlaatuisen muihin UC: hin verrattuna. Olen ollut jokaisessa UC-kampuksella lukuun ottamatta Mercediä, mutta olen ollut Mercedin alueella. Minulla on myös ystäviä ja entisiä opiskelijoita, jotka ovat käyneet jokaisessa UC: ssä.

Arviointini perustuvat kampuskäynteihini, koulun verkkosivustojen tietoihin, näissä kouluissa käyneiden ystävien ja entisten opiskelijoiden mielipiteisiin ja julkaistuihin opiskelija-arvosteluihin . Yritin sisällyttää sekä hyviä että huonoja puolia, jotka paljastivat oppilaiden mielen kokemuksensa koulussa ja edustivat monia lukemiani kommentteja.

Osana arviointejani käytin lainauksia nykyisiltä ja entisiltä opiskelijoilta jokaisesta yliopistosta Kapealla , verkkosivusto, joka tarjoaa arvosteluja, sijoituksia ja tilastoja kaupunginosista ja kouluista.

UC Berkeley

Kalifornian yliopisto, Berkeley sijaitsee Berkeleyssä, 15 mailia San Franciscon lahden toisella puolella. Berkeley on vilkas, ainutlaatuinen yliopistokaupunki. Se tunnetaan hellästi nimellä Bezerkeley kaupungin eklektisten opiskelijoiden ja radikaalin poliittisen aktivismin historian takia.

Olen aina nauttinut matkoistani Berkeleyyn, koska näyttää tapahtuvan niin paljon sekä kampuksella että sen ulkopuolella . UC Berkeleyssä voit yhden illan aikana osallistua kulttuuritapahtumaan, liittyä poliittiseen ralliin, mennä frat-juhliin ja täydentää yötä hyvillä, halvoilla aterioilla Blondie'sissa tai Top Dogissa.

UC Berkeley on vanhin UC: stä ja tunnetaan akateemisesti lahjakkaista opiskelijoistaan ​​ja tunnetusta tiedekunnastaan. Berkeley sijoittui julkisen kansallisen yliopiston ykköseksi US News 19 vuoden ajan (häviäminen UCLA: lle vuodesta 2019 alkaen). Lisäksi vuonna 2012 Berkeley aloitti apurahaston ilman asiakirjaa oleville opiskelijoille.

Yleensä opiskelijat rave kampuksella ja koulun sijainti lähellä Bay Area. Se antaa heille paljon mahdollisuuksia sosiaalisiin mahdollisuuksiin sekä työharjoitteluun ja verkostoitumiseen. Opiskelijat ylistävät myös käyttämiensä luokkien laatua (vaikka he olisivatkin haastavia) ja luokkatovereidensa älykkyys ja motivaatio. Sekä tiedekunnan jäsenet että muut opiskelijat saavat korkeat arvosanat siitä, että luokat ovat haastavia ja ajatuksia herättäviä.

Monien opiskelijoiden mainitsema merkittävä haittapuoli on rikollisuuden esiintyminen alueella. Ryöstöt ja häirinnät ovat valitettavasti melko yleisiä tapahtumia. Opiskelijat mainitsevat myös monimuotoisuuden puute vaikka koulu pyrkii parantamaan ongelmaa niin, että värilliset oppilaat tuntevat aina, että heillä on joku, johon he voivat olla yhteydessä. Suurena julkisena yliopistona Berkeleyllä ei myöskään ole kykyä tarkistaa säännöllisesti kaikkien opiskelijoiden välilehtien pitämistä, ja yleinen pidättäytyminen oli, että Berkeleyn opiskelijoiden on osattava tehdä asioita yksin. Kuten eräs entinen opiskelija sanoi: 'Minusta tuntui kuin opiskelijat olisivat omat. Kukaan ei oikeastaan ​​pitänyt kättäsi millään. Sinun piti tehdä kaikki yksin. '

UCLA

UCLA sijaitsee Westwoodissa, erittäin mukavalla alueella West Los Angelesissa, ja se on ainoa UC suurkaupungissa. Westwoodissa on kuitenkin useita ravintoloita, baareja ja kampuksen ulkopuolisia huoneistoja opiskelijoille, jotka antavat sille yliopistokaupungin tuntuman kaupungissa. Vuodesta 2019 lähtien US News on luokitellut sen maan parhaaksi julkiseksi korkeakouluksi.

UCLA: ssa 96% ensikursseista asuu kampuksella, mikä edistää vilkasta kampuskulttuuria . UCLA on erittäin innokas koulu. Vaikka monet UC: t ovat erinomaisia ​​eri urheilulajeissa, UC Berkeleyllä ja UCLA: lla on suurimmat fanikannat ja ne ovat ainoat UBS: t, joilla on FBS-jalkapallo-ohjelmia. Olen ollut monissa koripallo- ja jalkapallopeleissä UCLA: ssa. Opiskelijakunta ja alumni rakastavat Bruinsia, ja UCLA: lla on enemmän NCAA-mestaruuskilpailuja kuin missään muussa yliopistossa maassa. Lisäksi koulu tarjoaa yli 3900 kurssia 109 akateemisessa osastossa!

Akateemikot saavat korkeat arvosanat UCLA: ssa. Useimmat opiskelijat ovat erittäin tyytyväisiä professoreihinsa ja ottamiensa luokkien laatuun ja kokevat, että heillä on paljon mahdollisuuksia tutkimukseen ja harjoitteluun. Luokan ulkopuolella, opiskelijat kokevat myös, että UCLA tarjoaa lukuisia aktiviteetteja opiskelijoille ja sen sijainti Los Angelesissa tarkoittaa, että lähellä on monia muita mahdollisuuksia. Kuten yksi UCLA-opiskelija sanoo: 'Los Angelesissa on kaikki mitä tarvitset urasi etenemiseen vapaaehtoisten, opiskelijajärjestöjen ja harjoittelupaikkojen kanssa useimmilla aloilla.'

Opiskelijat ylistävät myös luokkatovereidensa ystävällisyys ja kuinka helppoa on saada ystäviä UCLA: ssa. He kokevat, että koulussa on kukoistava sosiaalinen kohtaus ja käytettävissä on monia klubeja, jotka auttavat sinua saamaan samanlaisia ​​kiinnostuksen kohteita omaavia ystäviä. Bonuksena on, että kampuksen ruoka on UCLA: ssa erittäin korkealla; jotkut opiskelijat ajattelevat jopa, että se on maan paras college-ruoka!

Vaikka UCLA: n suuri koko antaa sen tarjota paljon mahdollisuuksia opiskelijoille, jotkut kokevat, että niin suuressa koulussa käymisellä on haittoja, koska siellä on paljon ihmisiä kilpailemaan, ja voi olla vaikea löytää tarvitsemasi resurssit. Voi olla vaikeaa päästä tiettyihin suosittuihin luokkiin tai saada neuvonantajia suuren opiskelijaväestön vuoksi. Jotkut opiskelijat kokevat myös, että elinkustannukset ovat korkeat UCLA: lle, erityisesti kampuksen asunnoissa.

UCLA ( Prayitno / flickr)

UCSB

UCSB sijaitsee Isla Vistassa, rantakaupungissa noin puolitoista tuntia Los Angelesista pohjoiseen. Koulu on kirjaimellisesti muutaman askeleen päässä Tyynellämereltä, ja vaikka se on akateemisesti tiukka laitos, rento rantatunnelma leviää UCSB-kulttuurissa .

UCSB: llä on myös maine puolueen kouluna, vaikka kaikki opiskelijat eivät osallistu juhlatilaisuuteen .

Kuitenkin, UCSB: llä on edelleen erinomainen akateeminen maine . Esimerkiksi Koegelin autismikeskus Gevirtz Graduate School of Educationissa on luokiteltu yhdeksi Yhdysvaltojen parhaista autismin tutkimuskeskuksista.

Yleensä opiskelijat rakastavat UCSB: n kampusta ja sijaintia Santa Barbarassa. Koululla on upea sijainti, eikä ole harvinaista löytää opiskelijoita, jotka opiskelevat rannalla. Sosiaalinen näyttämö on hyvin aktiivinen ja hyvin, ja siellä on säännöllisiä juhlia sekä paljon klubeja ja opiskelijaryhmiä, jotta opiskelijoilla olisi monipuolinen ja aktiivinen sosiaalinen elämä.

Yksi koulun yleinen haittapuoli on kuitenkin se, että monet luokat ovat melko suuria, etenkin intro-luokat. Yksi opiskelija sanoo: 'Kemian pääaineena luokkaani liittyvien luokkien keskimääräinen luokkakoko on helposti 100-luvulla. On joitain professoreita, jotka pystyvät opettamaan meille monimutkaisia ​​aiheita; yleinen yksimielisyys on kuitenkin itseopiskelu. '

Ja vaikka kampus itsessään on kaunis, jotkut opiskelijat pitävät asuntoloita pieninä ja päivättyinä. Lisäksi monet asuntoloista ovat kolminkertaisia, mikä voi tehdä asumistilanteista ahtaita ja lisätä mahdollisuutta olla toimeen jonkun kämppiksesi kanssa.

Ryosuke Yagi / Flickr

UCSD

UCSD sijaitsee La Jollassa, varakkaassa yhteisössä San Diegon pohjoisosassa. La Jolla on erittäin mukava alue, ja sen keskimääräinen päivittäinen lämpötila on 70,5 astetta.

UCSD on myös hyvin lähellä Tyynellemerta. Se on koti Scrippsin meritutkimusinstituutti , yksi ensimmäisistä meren, maan ja ilmakehän tieteen tutkimukseen ja koulutukseen keskittyvistä keskuksista. Koulu on jaettu kuuteen asuntokorkeakouluun, jotka antavat sille pienemmän korkeakoulun tunnelman suuressa yliopistossa.

UCSD tunnetaan vähemmän energisestä ja osallistuneesta kampuskulttuurista verrattuna muihin UC: hin, kuten UCSB, UCLA tai Berkeley . Minulla on kuitenkin ystäviä, jotka olivat osa kreikkalaista elämää ja osallistuivat aktiivisesti koulun ulkopuoliseen toimintaan UCSD: ssä, ja he nauttivat syvästi UCSD-kokemuksestaan.

minkä kuukauden ap -testit otetaan

Opiskelijoilla oli paljon positiivista sanottavaa UCSD: n tutkijoista, ja he ylistivät erityisesti STEM-luokkia ja koulussa tehtävää tutkimusta. Päiväkirja Luonto sijoittui UCSD: n ensimmäiseksi USA: ssa maan- ja ympäristötutkimuksessa. Se on myös kaikkien aktiivisten keksintöjen joukossa aktiivisten keksintöjen ja Yhdysvaltain patenttien kokonaismäärä.

Jotkut opiskelijat valittavat, että UCSD: llä ei ole paljon juhlatilaisuutta, mutta toiset ylistävät vaihtoehtoisia tapoja, joilla opiskelijat voivat seurustella, esimerkiksi klubien, kampustapahtumien ja yksittäisten yliopistotapahtumien kautta. Yleinen yksimielisyys on, että niin kauan kuin et odota, että sosiaalinen elämäsi tulee kokonaan puolueiden kautta, on monia tapoja tavata ihmisiä UCSD: ssä.

Toinen haittapuoli, jonka jotkut opiskelijat mainitsevat, on suuri ja rönsyilevä kampus. Eräs opiskelija toteaa: '' Suurin haittapuoli on, että kampuksella on valtava, palata takaisin luokkiin on vaikeaa. Tämä tarkoittaa, että sinun on usein tehtävä paljon kävelyä, ja se voi saada koulun tuntemaan itsensä vähemmän yhteisöksi, koska kaikki on niin hajautettu. '

UCSD ( Dirk SD -koulu / Flickr)

UC Davis

UC Davis sijaitsee Davisissa, maaseudun kaupungissa Pohjois-Kaliforniassa. Davis on 11 mailin päässä Sacramentosta ja 70 mailin päässä San Franciscosta .

Davisin kaupunki tunnetaan ystävällisestä yhteisöstään ja pikkukaupungista UC Davisin pieni ja rauhallinen kampus luonnon ympäröimänä on vetovoima monille opiskelijoille. Koska kampus on jonkin verran eristäytynyt, kampuksella toimiva kulttuuri UC Davisissa on melko aktiivista. Ei tiedetä olevan yhtä villi kuin UCSB tai Berkeley, mutta opiskelijat näyttävät olevan enemmän mukana ja sosiaalisia kampuksella kuin UCSD: n, UC Irvinen tai UC Riversiden opiskelijat. Koulu tunnetaan myös korkealaatuisesta tutkimuksesta, erityisesti biologisista tieteistä, johon opiskelijat voivat osallistua. US News sijoittaa UC Davisin eläinlääkärikoulun maan ykköslääkärikouluna.

Kääntöpuolella opiskelijoilla, jotka eivät ole tottuneet maaseudun elämään tai eivät, heillä on usein vaikeuksia UC Davisin pikkukaupungin ympäristössä. Jotkut opiskelijat toteavat, että lehmien haju voi olla ylivoimainen. UC Davis on myös ensisijaisesti pyöräkampus, joka voi olla vaikeaa, jos olet tottunut ajamaan ja pitämään autosi lähellä. Monet opiskelijat pitävät polkupyörää ehdottoman välttämättömänä kampuksella kiertämiseen.

UC Davis ( Ivan Kozik / Flickr)

UC Irvine

UC Irvine sijaitsee Irvine, varakas kaupunki Orange County, Kalifornia. Irvine luokitellaan jatkuvasti yksi turvallisimmista kaupungeista Yhdysvalloissa ja sillä on joitain parhaita julkisia kouluja K-12: lle.

Mukaan US News erityisten perustutkinto-ohjelmien joukossa Henry Samuelin teknillinen korkeakoulu sijoittui 50 parhaan insinöörikoulun joukossa jonka korkein tutkinto on tohtorin tutkinto. Lisäksi vuonna Yhdysvaltain uutiset viimeisimmät jatko-ohjelmien ja erikoisuuksien rankingit, UCI: n kirjallisuuskriitika ja -teoria, kriminologia ja orgaaninen kemia, kukin sijoittui maan kymmenen parhaan joukkoon.

UC Irvinen opiskelijat mainitsevat usein miten koulukoulua tukevaa, erityisesti professoreita jotka tekevät kaikkensa auttaakseen opiskelijoita menestymään. Yksi nykyinen opiskelija sanoo, että 'Opiskelijat, tiedekunnat ja henkilökunta ovat erittäin tyytyväisiä ja innokkaita löytämään kuka ja mistä he haluavat olla.' Monet opiskelijat kokevat myös, että UC Irvine antaa heille paljon mahdollisuuksia saada käytännön kokemusta luokan ulkopuolella, kuten tutkimus- ja harjoittelumahdollisuuksien avulla.

Jotkut opiskelijat kamppailevat kuitenkin siitä, kuinka hiljainen UC Irvinen sosiaalinen kohtaus on. Irvinen kaupunki ei ole tunnettu mielenkiintoisimmasta paikasta, ja UC Irvinen kampus on myös hiljaisella puolella. Tuntemani ihmiset, joilla oli hauskinta UCI: ssä, olivat lähteviä ja mukana kampuksella.

UC Irvine ( UCI UC Irvine / Flickr)

UC Santa Cruz

UC Santa Cruz sijaitsee Santa Cruzissa, rannikkokaupungissa noin 32 mailia San Josesta etelään ja 75 mailia San Franciscosta etelään. Santa Cruz tunnetaan rannikostaan, mäntymetsistä ja sosiaalisesti liberaalista. Alueen suurin matkailukohde on todennäköisesti Santa Cruz Beach Boardwalk .

UC Santa Cruzin kampus sijaitsee metsässä, ja opiskelijoilla on maine siitä, että he ovat hippi-puolella . PETA2, People for the Ethical Treatment of Animals, nuorten aikuisten osasto, luokittelee UC Santa Cruzin yhdeksi vegaaniystävällisimmistä korkeakouluista vuonna 2018. Noin 25% ruokasaleissa tarjoiltavista tuotteista on orgaanista, ja suurin osa siitä tulee paikalliset palveluntarjoajat, kuten UCSC: n Agroecology & Sustainable Food Systems -keskuksen ylläpitämä maatila ja puutarha.

Koska se on pienempi kuin useimmat muut UC: t, näyttää siltä, ​​että sillä on enemmän yhteisöllisyyttä, ja se tarjoaa sosiaalisen, progressiivisen ympäristön. UC Santa Cruzin tutkijat saavat paljon positiivista palautetta, erityisesti tukevat professorit ja pienet luokkakoot. Eräs opiskelija sanoo: 'Kokemukseni mukaan suurin osa luokista on hyvin pieniä ja hyvin yksilöllisesti suuntautuneita verrattuna muihin yliopistoihin, eikä koskaan ole vaikea löytää apua, jos tarvitset sitä.'

Opiskelijat rakastavat myös UC Santa Cruzin kampusta ja heistä tuntuu, että luonnon ympäröimä tekee luokkaan menemisestä ja opiskelusta nautinnollisempaa. Kampusta ympäröi metsä, ja ranta ja rantakatu ovat lähellä.

Kuitenkin opiskelijat, jotka etsivät stereotyyppistä kampusta, joka on täynnä juhlia, voivat pettyä UC Santa Cruzissa, jolla on enimmäkseen pienempi, hiljaisempi sosiaalinen kohtaus. Jotkut opiskelijat mainitsivat myös vaikeus päästä tiettyihin luokkiin toisena haittana koululle ja mahdollisista seurauksista pienten luokkien pitämisestä. Huoneiden ja lautojen suhteen monet opiskelijat ajattelevat, että koulua parannettaisiin, jos ruokasali parantaisi ruoan laatua ja jos koulu tarjoaisi enemmän kampuksen asuntoja opiskelijoille. Toisinaan opiskelijat ovat protestoineet, koska heidän mielestään kampuksen ulkopuolella olevat asunnot ovat niin rajallisia.

UC Santa Cruz ( Benjamin Pender / Flickr)

UC Riverside

UC Riverside sijaitsee Riversidessa, noin 60 mailia Los Angelesista itään. Riverside on Etelä-Kalifornian sisämaan imperiumiksi kutsuttu suurin kaupunki. Kampuksen ympäristö ei ole mukavin, ja opiskelijat ovat kommentoineet rikosta eikä tunne turvallista kävelyä yksin yöllä.

Alun perin UC Riverside oli pieni taiteiden korkeakoulu, kun se avattiin vuonna 1954, mutta siitä tuli yleinen yliopisto vuonna 1959. Vuosien varrella opiskelijakunta on kasvanut nopeasti ja koulu- ja opiskelijajoukot kasvavat edelleen . UC Riverside School of Medicine ilmoittautui ensimmäisen luokansa vuonna 2013.

Yksi UC Riversiden yleisimmin mainituista vahvuuksista on sen kannustava ympäristö. Opiskelijat kokevat, että kaikki professoreista henkilöstöön ja muihin opiskelijoihin ovat valmiita auttamaan ja haluavat opiskelijoiden menestyvän hyvin. Yksi opiskelija sanoo: 'Opiskelijoille tarjotaan niin paljon apua. He ovat saaneet kaiken täällä akateemisesta, henkilökohtaiseen ja taloudelliseen apuun. ' UC Riverside tunnetaan myös erittäin monipuolisena kouluna, joka toivottaa kaikki opiskelijat tervetulleiksi. '' Afrikkalaisamerikkalaisesta näkökulmasta UC Riverside tuntuu minulle todella kodilta poissa kotoa, kun pystyn tapaamaan ja olemaan yhteydessä minuun näyttäviin ihmisiin. ''

Opiskelijoiden mielipide kampuksen sosiaalisesta elämästä on sekava. Jotkut mainitsevat, että sinulla voi olla hyvin aktiivinen sosiaalinen elämä, jos liityt Kreikan elämään tai moniin klubeihin, mutta toiset kokevat sen koulun suuri määrä työmatkalaisia ​​vaikeuttaa monien tekemistä viikonloppuisin. Noin 70 prosenttia opiskelijoista on työmatkalaisia, ja ensikurssien ei tarvitse asua kampuksella. Jotkut opiskelijat mainitsevat myös suuret luokkakoot, joissakin niistä voi olla 300-500 opiskelijaa, haittana, joka voi vaikeuttaa professoreiden henkilökohtaisen huomion saamista.

UC Riverside ( Ken / Flickr)

UC Merced

UC Merced sijaitsee Mercedissä, pieni kaupunki Pohjois-Kalifornian San Joaquin -laaksossa . Merced on alle kaksi tuntia itään sijaitsevalle Yosemiten kansallispuistolle ja länteen Monterey Baylle, ja se tuntuu maaseudulta. UC Merced perustettiin vuonna 2005 ja sillä on huomattavasti alhaisempi opiskelijoiden lukumäärä kuin muut UC: t.

Verkkosivustonsa mukaan UC Merced on ainoa amerikkalainen yliopisto jokainen kampuksen rakennus on ympäristösertifioitu . Se lupaa kolminkertainen nolla sitoutumista , suunnitelma kuluttaa nolla nettoenergiaa, tuottaa nolla kaatopaikkajätettä ja nolla nettopäästöjä kampuksella.

Monien opiskelijoiden mielestä UC Merced on pieni ja kasvava koulu. Pieni koko edistää yhteisöllisyyden tunnetta opiskelijoiden keskuudessa ja Koska koulu on niin uusi, monet heistä kokevat saavansa tärkeän roolin muokkaamassa sitä, mistä koulu tulee tuleville opiskelijoille. Toisin kuin monissa muissa UC-kouluissa, monet opiskelijat ovat myös tyytyväisiä saamansa taloudellisen tuen määrään ja siihen, kuinka helppoa on olla yhteydessä taloudellisen avun osastoon.

Vaikka opiskelijat rakastavat UC Mercedin tiukkaa ilmapiiriä, monet mainitsivat kampuksen tuntuvan tylsältä ja eristykseltä kun he etsivät tekemistä. Kuten eräs opiskelija sanoo, 'UC Merced on hieno yliopisto, mutta se on keskellä mitään, mikä tekee viikonloppuista tapahtumattomat.' Tämä voi olla erityisen vaikeaa fuksille, koska heillä ei ole lupaa olla autoja kampuksella. Lisäksi melko pienenä ja uutena kouluna UC Mercedillä ei ole päämiehien ja luokkien monimuotoisuutta, jota monet muut UC-koulut tarjoavat. Tämän odotetaan kuitenkin muuttuvan koulun kasvaessa.

UC Merced ( tanyaboza / Flickr)

Kuinka päätät, mihin UC-kouluihin haetaan?

Yksi etu hakemisesta Kalifornian yliopiston korkeakouluihin on se Voit hakea kaikkia yhdeksää UC-koulua yhdellä hakemuksella . En kuitenkaan suosittele hakemista kouluun, johon et halua osallistua. Lisäksi, ellet oikeuta maksuvapautukseen, sinun on maksettava 70 dollaria jokaisesta kampuksesta, johon haet . Vaikka saisitkin vapautuksen maksusta, UC luopuu vain neljän UC-kampuksen hakemismaksusta. Maksuvapaudet perustuvat perheesi tuloihin; voit hakea maksuvapautusta online-sovelluksessa, ja sinulle ilmoitetaan välittömästi, jos olet oikeutettu.

Ennen kuin valitset UC-korkeakoulut, joihin haet, tutustu luetteloon kaikista korkeakouluista, joihin haet. Varmista, että sinulla on tarpeeksi turvallisuuskouluja . Jos ei, harkitse hakemusta ainakin yhteen vähemmän valikoivasta UC: stä, jos valtakirjasi tekisivät sinut erittäin vahvaksi ehdokkaaksi pääsylle. Yleensä sinulla on oltava vähintään 80% mahdollisuus päästä mukaan harkitsemaan korkeakoulua turvallisuuskouluna.

Auta määrittämään kunkin UC: n sisäänpääsykertoimet googeldamalla koulun nimi ja 'PrepScholar -valintavaatimukset'. Jokaisen koulun profiilista löydät pääsylaskurin, joka auttaa karkeasti määrittämään mahdollisuutesi saada pääsy kyseiseen korkeakouluun.

kuinka monta nollaa biljoonassa

Aloita poistamalla UC: t, joita et halua osallistua. Tutki kutakin kampusta. Jos mahdollista, käy kampuskierroksilla. Missä kouluissa ei ole harkitsemiasi pääaineita? Missä kouluissa on sijainti tai kampuskulttuuri, joka ei houkuttele sinua?

Jos haet UC: tä, suosittelen hakemista kahdesta kuuteen kampukseen riippuen siitä, kuinka monta muuta koulua haet ja erityistarpeistasi.

Lisäksi, jos olet parhaat 9% Kalifornian lukion valmistuneista, eikä heitä oteta mihinkään UC-kampuksiin, joihin haet, sinulle tarjotaan paikka toisella kampuksella, jos tilaa on. Sinun ei kuitenkaan pitäisi olettaa, että tilaa on käytettävissä; siksi sinun tulee hakea turvallisuuskouluista.

Kuinka päätät, mihin UC-kouluun tulee osallistua?

Jos sinulla on mahdollisuus valita mihin UC-kouluun osallistut, onnittelut! Olet suorittanut tarpeeksi hyvin lukiossa, jotta sinulla olisi mahdollisuus osallistua upeaan yliopistoon riippumatta siitä, kumpi valitset.

Rehellisesti, sinun pitäisi valita, mihin UC osallistua samalla tavalla kuin valitsisit minkä tahansa yliopiston. Määritä tekijät, jotka ovat sinulle tärkeimpiä yliopistossa. Tutki sitten laajasti harkitsemiasi korkeakouluja .

On monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon sen määrittämiseksi, sopiiko korkeakoulu sinulle, mukaan lukien sijainti, valikoivuus, tukipalvelut ja tarjotut pääaineet. Katso koulun verkkosivustoa ja käytä oppaita, korkeakoulujen hakijoita, hakusivustoja ja muita sijoitusluetteloita auttaaksesi sinua yliopiston valintaprosessissa. Jos mahdollista, ota yhteyttä opettajiin, ohjaajiin, vanhempiin, nykyisiin opiskelijoihin ja alumneihin.

Useimmat opiskelijat, jotka päättävät UC: n välillä, näyttävät perustavansa yliopistopäätöksensä ensisijaisesti valikoivuuteen, sijaintiin ja kampuskulttuuriin. Selektiivisyys näyttää olevan suurin prioriteetti useimmille opiskelijoille, jotka päättävät UC-kouluista . On harvinaista löytää opiskelija, joka päättää mennä UC Riversideen UCLA: n yli. Useimmat opiskelijat haluavat mennä valikoivimpaan kouluun, joka heidät hyväksyy, varsinkin jos molemmat korkeakoulut ovat samalla yleisellä alueella.

Seuraavaksi suurin prioriteetti useimmille opiskelijoille on sijainti . Vaikka Berkeley voidaan sijoittaa hieman korkeammalle ja saattaa olla hieman valikoivampi, monet opiskelijat päättävät osallistua UCLA: han Berkeleyn yli. Jotkut opiskelijat pitävät parempana Etelä-Kaliforniaa kuin Pohjois-Kaliforniaa, tai heidän mielestään Berkeleyn ympäristö on liian ylivoimainen ja mieluummin Westwoodin hillittyjä rajoja. Lisäksi jotkut opiskelijat haluavat olla lähellä kotia ja toiset mieluummin olla hieman kauempana.

Jos haluat olla maaseutuympäristössä, UC Davis ja UC Merced ovat hyviä vaihtoehtoja. Jos haluat olla rannalla, voit mieluummin käyttää UCSB: tä, UC Santa Cruzia tai UCSD: tä. Jos haluat olla Pohjois-Kaliforniassa, kannattaa harkita UC Berkeleyä, UC Davisia, UC Santa Cruzia tai UC Mercediä.

Lisäksi, kampuskulttuuri on tärkeä tekijä monille opiskelijoille. Kampuskulttuurilla tarkoitan ensisijaisesti kampuksen energiaa ja toimintaa. Löydät juhlia ja lukuisia kampuksen aktiviteetteja ja organisaatioita kaikista UC: stä, mutta jotkut tunnetaan tarjoavan entistä innostuneempaa kampusympäristöä ja juhlavampaa kulttuuria.

Jotkut opiskelijat haluavat omaksua vilkkaamman yliopistokokemuksen, kun taas toiset haluavat olla hiljaisemmassa ympäristössä keskittyäkseen opintoihinsa. UCSB, melko tai ei, on todennäköisesti ansainnut maineen olevan paras puoluekoulu. UCLA: lla ja UC Berkeleyllä on vilkasta kampuskulttuuria, suuria aikoja urheilua ja aktiivista kreikkalaista elämää. UC Irvine- ja UC Riverside -opiskelijoilla on enemmän työmatkalaisia ​​opiskelijoita, eivätkä kampusympäristöt ole aivan yhtä vilkkaita.

Vaikka kaikki UC: t ovat hyvin pidettyjä akateemisia kouluja, niillä on erilaisia ​​pääaineita ja ohjelmia . Koska UC Davis on maaseutualueella, sillä on enemmän maatalouteen liittyviä päätoimialoja. Voit esimerkiksi hankkia kandidaatin tutkinnon elintarviketieteestä tai kansainvälisestä maataloudesta UC Davisissa. Sillä välin et voi päällekkäin millään maatalouteen liittyvällä alalla UC Berkeleyssä.

Jos olet kiinnostunut tietystä pääaineesta tai ohjelmasta tai haluat verrata eri UC: n tarjoamia pääaineita, suosittelen käyttämään korkeakouluetsintä kuten Iso tulevaisuus nopeasti ja helposti vertailla eri korkeakouluja ja saada täydellinen luettelo tarjolla olevista pääaineista.

Lopuksi, talous voi olla tärkeä tekijä joillekin opiskelijoille, kun he päättävät, mihin UC osallistua. Läsnäolokustannukset ovat periaatteessa samat jokaiselle UC: lle, mutta jokaisesta koulusta saamasi taloudellinen tuki voi vaihdella . Jotkut opiskelijat säästävät myös rahaa asumalla kotona, joten he valitsevat kampuksen, joka on lähinnä taloudellisista syistä.

Erityisesti siksi, että suurin osa ylemmän luokan opiskelijoista asuu UC: n kampuksella, koulualueen elinkustannukset ovat tekijöitä opiskelijoille, jotka ovat huolissaan taloudesta . On paljon halvempaa asua Davisissa, Mercedissä tai Riversidessa kuin Los Angelesissa, Irvine tai Berkeley.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA