Lopullinen opas skorpionien yhteensopivuuteen: Jokainen merkki, mitoitettu

piirre_skorpioni

Oletko skorpioni tai seurusteletko skorpionin kanssa? Minkälaisia ​​Skorpionit ovat? Mitkä merkit ovat eniten ja vähiten yhteensopivia Skorpionien kanssa? Onko merkkisi yhteensopiva heidän kanssaan?

veden tiheys kg/cm3

Tässä artikkelissa vastaan ​​kaikkiin noihin kysymyksiin ja annan suhde-neuvoja Skorpioneille ja heidän kumppaneilleen. Jos olet Skorpioni tai löydät itsesi romanttisesti kiinnostuneeksi yhdestä, sinun on tarkistettava tämä Skorpionin yhteensopivuuden opas.Skorpionin persoonallisuus

Skorpioneilla on useita positiivisia ominaisuuksia. He ovat uskollisia, intohimoisia, kunnianhimoisia ja kekseliäitä .

Negatiivisella puolella he ovat mustasukkaisia, itsepäisiä, manipuloivia ja pakkomielteisiä . Ei ihanteelliset piirteet onnistuneille suhteille.

Skorpionit tunnetaan erittäin itsenäisistä ja he haluavat aina hallita . He eivät halua viedä takapenkkiä kenellekään. Esimerkiksi Hillary Clinton on Skorpioni. Niin on Whoopi Goldberg.

Älä koskaan vää Skorpionia . He voivat pitää kaunaa, eivätkä unohda. Jos he tuntevat olevansa väärässä, he voivat myös kostaa. Skorpionit voivat olla kostonhimoisia. Voi ei. Toisaalta, jos teet jotain sellaista Skorpionille, eleesi muistetaan ja arvostetaan.

He ovat tavoitteellisia ja ohjattavia; he ovat hellittämättömiä haaveillessaan . Osittain heitä motivoi epäonnistumisen pelko.

Skorpionien lukeminen voi olla vaikeaa. Vaikka he ovat intohimoisia ihmisiä, he eivät usein näytä tunteitaan .

Pidä tämä kaikki mielessä, kun sukellamme seuraavaksi Skorpionin yhteensopivuuteen.

body_hill

Skorpionipoliitikko

Millainen ihminen on hyvä ottelu skorpionille?

Skorpioni tarvitsee joku, joka on aito ja rehellinen . Skorpionit eivät luota tai anna anteeksi helposti, ja he arvostavat jotakin, joka on vilpitön.

Skorpionin kumppanin on oltava kärsivällinen, koska Skorpionit voivat olla hyvin arvaamattomia . He muuttavat usein suunnitelmiaan keskellä toimintaa, ja he voivat olla henkisesti arvaamattomia. Ne voivat nopeasti haihtua onnellisten ja vihaisten välillä. Lisäksi he eivät rakastu helposti, joten Skorpionin kumppanin on ymmärrettävä, että Skorpionit vievät aikaa vahvojen emotionaalisten kiintymysten muodostumiseen.

Lisäksi Skorpionit arvostavat älykkyyttä merkittävissä muissa. Sinun täytyy olla fiksu ripustaa Skorpionin kanssa .

Lopuksi, Skorpionin on oltava jonkun kanssa, joka on uskomattoman kunnioittava. Vaikka Skorpionit haluavat kiusata, he eivät halua kiusata. Koska he eivät siedä lievää tunnetta, heidän on oltava jonkun kanssa, joka kohtelee heitä suurimmalla kunnioituksella . Tämä on tärkeää Skorpionin yhteensopivuuden kannalta.

Millainen ihminen on kauhea ottelu skorpionille?

Skorpionien pahimmat ihmiset hallitsevat . Skorpionit ovat erittäin itsenäisiä eivätkä halua luopua hallinnasta. Yritys hallita Skorpionia ei toimi, eikä sitä arvosteta.

Myös, jos olet kiistanalainen, et tartu hyvin Skorpioniin . Skorpionien mielipiteet ovat erittäin vahvat, eivätkä he halua, että kumppanit haastavat mielipiteensä.

Jos sinulla on ongelmia yksiavioisuudessa, vältä Skorpioneja. Rakastuneet skorpionit ovat kateellisia ja omistavia. Jos olet liian flirttaileva tai suostut kiusaukseen, voit kestää Skorpionin vihan. Et halua kestää Skorpioniviivaa . Kaikki nämä ominaisuudet tekevät sinusta yhteensopimattoman Skorpionien kanssa.

Skorpionien yhteensopivuuskaavio

Tutkimalla astrologisia merkkejä olen laatinut täydellisen taulukon, jossa pisteytetään Skorpionin ja kunkin astrologisen merkin yhteensopivuus kolmessa kategoriassa: romanssi, sukupuoli ja viestintä.

Jokainen luokka pisteytettiin asteikolla 1-3 sydäntä. Yksi sydän = heikko yhteensopivuus, kaksi sydäntä = keskimääräinen yhteensopivuus ja kolme sydäntä = korkea yhteensopivuus.

Romantiikkaa Sukupuoli Viestintä
Skorpioni ja Oinas ♥♥ ♥♥♥ ♥♥
Skorpioni ja Härkä ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥
Skorpioni ja kaksoset ♥♥
Skorpioni ja syöpä ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥
Skorpioni ja leo ♥♥♥ ♥♥♥
Skorpioni ja Neitsyt ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥
Skorpioni ja vaaka ♥♥ ♥♥
Skorpioni ja Skorpioni ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥
Skorpioni ja Jousimies ♥♥
Skorpioni ja Kauris ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥
Skorpioni ja Vesimies ♥♥ ♥♥
Skorpioni ja Kalat ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥

Yhteensopivin Skorpionin kanssa

yhteensopivin merkkejä Skorpionilla ovat Syöpä , kalastaa ja Neitsyt . He ovat joustavia ja hyväksyvät Skorpionin vahvan persoonallisuuden ja heidän on oltava pomo.

Skorpioni ja syöpä

Skorpioneilla ja syöpillä on paljon yhteistä, ja niiden erot täydentävät toisiaan.

Heillä on yhteinen emotionaalinen voimakkuus, joka auttaa muodostamaan siteensä. Myös, he molemmat pitävät yksityisyydestä, ovat uskollisia ja intuitiivisia . Koska molemmat ovat intuitiivisia, sukupuoli on hyvä. Molemmat voivat kertoa, mitä toinen haluaa. Todellakin!

Syöpä hoitaa ja se auttaa vähentämään Skorpionin epävarmuutta. Syöpää hallitsee tunne, ja se on hyvä Skorpionille, jolla on voimakkaita tunteita, mutta joka on alustava ilmaisemaan niitä.

Lisäksi, Syöpä on joustavampaa, mikä toimii hyvin, koska Skorpionit eivät halua tehdä kompromisseja .

Skorpioni ja Kalat

Skorpioni ja Kalat ovat myös yleensä erinomaisia ​​otteluita. Kalojen uskollinen, lempeä luonne on hyvä Skorpionille, koska Skorpioni epäröi luottaa.

Myös, Skorpioni haluaa olla johtaja ja Kalat ovat tyytyväisiä seuraamiseen . Skorpioni haluaa ottaa ohjat ja Kalat ovat paljon sopeutuvampia kumppanin tarpeisiin ja toiveisiin. Skorpioni on vahva ja suojaava, ja Kalat ovat halukkaita olemaan haavoittuvia.

Lisäksi Kalat ovat hyvin romanttisia ja täydentävät Skorpionin intohimoista luonnetta. Sukupuoli toimii hyvin, koska molemmat ovat hyvin tunnepitoisia, joten rakkauden tekeminen on täynnä intohimoa.

Lopuksi, he molemmat ovat alttiita dramaattisille mielialan vaihteluille ; he vuorottelevat ylä- ja alamäen välillä, jotta he voivat ymmärtää kumppaneidensa emotionaalisen luonteen. Tietysti heidän suhteidensa voimakkaat ylä- ja alamäet voivat johtaa draamaan.

Skorpioni ja Neitsyt

Neitsyt on paljon sävyisempi ja vaatimaton, mikä sopii hyvin Skorpionin voimaan ja aggressiivisuuteen . Neitsyt ovat kiinnostuneita Skorpionin itsevarmuudesta, ja Skorpioni pitää siitä, että Neitsyt ei haasta häntä.

Koska Neitsyt antaa Skorpionin hallita, Neitsyt pystyy tuomaan esiin Skorpionin lempeämmän puolen. Hallintoa ei tarvitse taistella. Makuuhuoneessa myös Skorpioni ottaa hallinnan, ja molemmat osapuolet ovat siinä hyvin.

Ne pystyvät täydentämään toisiaan ja heillä on vähemmän epävakaat suhteet kuin Skorpioneille tyypillisesti Neitsyt rauhoittavan vaikutuksen vuoksi. Neitsyt on analyyttisempi ja Skorpioni emotionaalisempi .

Neitsyt ja Skorpioni ovat myös yhtäläisyyksiä, jotka mahdollistavat heidän menestymisen suhteissa. He molemmat arvostavat yksinäisyyttä ja kaipaavat vähän yksin aikaa. Heillä on hyvät rahat, eikä ylikulutuksesta tule koskaan ongelmaa.

vähimmäispistemäärä yliopistolle

body_hyvä pari

Vähintään yhteensopiva Skorpionin kanssa

Merkit vähintään Skorpioni-yhteensopivuus rakastuneet ovat Kaksoset , Vesimies ja Jousimies .

Skorpioni ja kaksoset

Kaksosilla ei ole hallussaan eivätkä ne voi liittyä Skorpionin emotionaaliseen syvyyteen.

Lisäksi kaksoset ovat sosiaalisia perhosia, kun taas Skorpionit voivat olla epäsosiaalisia. Tämä voi olla konfliktien lähde, koska Kaksoset haluavat olla jatkuvasti ihmisten lähellä ja Skorpionit tarvitsevat yksinään aikaa.

Konfliktien edessä leikkisä Kaksoset voivat turvautua kiusaukseen, mikä voi ärsyttää Skorpionia.

Viime kädessä näiden kahden välinen ristiriita on lähinnä Skorpioni pitää Kaksoset pinnallisena, ja Kaksoset ajattelevat Skorpionin olevan todellinen laskija .

Skorpioni ja Vesimies

Skorpioni pitää Vesimiehen lopulta emotionaalisesti matalana ja etäisenä. Koko heidän suhteensa ajan Vesimiehen henkisen analyysin ja Skorpionin emotionaalisten tarpeiden välillä on taistelu .

Vesimies voi olla melko tylsä ​​ja ankarissa väitteissä, eikä Skorpioni ole halukas antamaan anteeksi tai unohtamaan mitä Vesimies sanoo.

Ainakin sukupuoli on yleensä hyvä. Molemmat osoittavat halukkuutta kokeilla uusia asioita, ja meikkiseksi voi aiheuttaa riippuvuutta.

Skorpioni ja Jousimies

Skorpionilla ja Jousimiehellä on vastakkaisia ​​ominaisuuksia, jotka todennäköisesti johtavat konflikteihin .

Skorpioni on salaperäinen ja yksityinen, kun Jousimies on avoin ja tylsä. Skorpioni epäröi paljastaa itsensä, ja Jousimies kertoo elämäntarinansa muille.

Skorpionit ovat yleensä melko syviä, kun Jousimiehet haluavat pitää asiat kevyinä. Skorpionia häiritsee, että Jousimies ei ota asioita riittävän vakavasti.

näyte suosituskirjeestä yliopistoon pääsyä varten

Jousimies nauttii runsaasta keskustelusta, eikä Skorpioni halua, että häntä haastetaan. Jousimies voi lisäksi olla tylsä ​​ja tuntematon argumenteissa. Skorpionit eivät arvosta tätä tuntemattomuutta, ja se tuo todennäköisesti heidän vihansa esiin.

Lopuksi, Skorpioni haluaa säästää ja on viisasta rahalla; Jousimies voi olla impulsiivinen ja huolimaton.

body_piggy pankki

Skorpionit säästävät

Muut pariliitokset

Tässä on lyhyt kuvaus Skorpionin yhteensopivuudesta muiden merkkien kanssa.

Skorpioni ja Oinas

Skorpioni houkuttelee Oinas-intohimoa, mutta Skorpionille voi olla vaikeaa saada Oinas sitoutumaan. Sukupuoli on kuitenkin paikalla, koska molemmat merkit ovat erittäin intohimoisia.

Skorpioni on paljon käytännöllisempi, ja Oinas on oikeampi. Avain terveelliseen suhteeseen näiden kahden välillä on, että Oinas sitoutuu ja että Skorpionista ei tule liian kateellista .

Skorpioni ja Härkä

Härkä on yksi harvoista merkeistä, joka ymmärtää Skorpionin mustasukkaisuuden ja pitää sen mairittelevana. Myös Skorpioni ja Härkä ovat molemmat erittäin uskollisia, säästäviä ja kunnianhimoisia.

Härkä on paljon rento, kun taas Skorpionit tunnetaan tunnepitoisuudestaan. Suurimmat ongelmat näiden kahden välillä ovat he ovat itsepäisiä ja kärsivät pahasta . Heidän on hallittava näitä piirteitä suhteissaan.

Skorpioni ja leo

Leoilla ja Skorpioneilla on molemmilla vahva persoonallisuus, ja molemmat haluavat olla hallinnassa. He ovat erittäin uskollisia, vaikka Skorpioni todennäköisesti epäilee Leon uskollisuutta, koska Leolla on luonnostaan ​​flirttaileva luonne, joka aiheuttaa Skorpionin kateuden.

paras ottelu skorpionille

Positiivisella puolella sukupuoli on intohimoinen ja räjähtävä. Heillä on kiistaton kemia.

Pitkällä aikavälillä, Leon ylpeyden ja Skorpionin halun hallita välillä on potentiaalinen taistelu .

body_scorpio meme

Skorpioni-meemi

Skorpioni ja vaaka

Monessa suhteessa, Skorpionit ja vaaka ovat vastakohtia . Skorpioni on emotionaalinen ja Vaaka analyyttinen. Skorpioni pitää pienen sosiaalisen ympyrän ja suosii syviä yhteyksiä; päinvastoin, Vaaka haluaa käydä kevyttä keskustelua monien ihmisten kanssa. Skorpionit ovat voimakkaampia ja vaaka pitää sen rennona. Jotta heidän välinen suhde toimisi, heidän on tehtävä kompromisseja .

Skorpioni ja Skorpioni

Nämä suhteet voivat olla hyviä, koska molemmat Skorpionit tuntevat löytäneensä jonkun, joka ymmärtää heidät . He arvostavat kumppaniensa uskollista ja emotionaalista luonnetta.

Toisaalta, nämä suhteet voivat taistella, koska kumppanit ovat liian samanlaisia . Jännitystä voi olla puutetta, koska siellä ei ole mysteeriä. Skorpionit eivät myöskään halua kumppaneidensa olevan negatiivisia piirteitä, jotka ovat yleisiä Skorpioneilla.

Skorpioni ja Kauris

Molemmat ovat ahkeria, kunnianhimoisia ja uskollisia. Kauris on hieman vähemmän emotionaalinen kuin Skorpioni haluaisi, mutta Skorpioni voi tuoda esiin Kaurisin tunnepitoisemman ja romanttisemman puolen. Skorpioni ihailee, että Kauris on maanläheinen ja luotettava, ja Kauris arvostaa Skorpionin intohimoa .

Kaiken kaikkiaan tämä on erittäin hyvä ottelu; Skorpionit ja kauris täydentävät toisiaan hyvin.

Mitä skorpionien yhteensopivuus todella tarkoittaa? Kuinka sinun pitäisi käyttää tätä tietoa?

Merkkien yhteensopivuus ei täysin sanele, suhde onnistuu. Jos merkkisi ovat erittäin yhteensopivia, sinulla ei ole välttämättä kaunista, pitkäaikaista suhdetta. Jos merkkisi eivät ole ollenkaan yhteensopivia, se ei tarkoita, että suhde tuhoutuu automaattisesti.

Käytä tämän oppaan tietoja yrittääksesi ymmärtää kumppaniasi ja tunnistaa mahdollisten konfliktien syntymisen . Jos sinulla ja kumppanillasi on halu hallita, ehkä voit joskus luopua vallasta tai pyrkiä vilpittömästi olemaan tasa-arvoinen suhde. Anna kumppanisi tehdä viikonloppusuunnitelmia. Vastusta halua yrittää korjata hänen käyttäytymistään.

Selvitä, mitä voit tehdä harmonian ylläpitämiseksi . Jos olet tekemisissä leon kanssa, hänen ystävällinen käytöksensä ei tarkoita sitä, että hän on epälojaali tai haluaa sotkea. Sen sijaan, että kyseenalaistat toistuvasti hänen uskollisuuttaan, tee parhaansa uskoaksesi, että hän haluaa olla vain kanssasi.

Kumppanisi merkistä riippumatta, jotta suhde onnistuu, tarvitset luottamusta, kunnioitusta, avointa viestintää ja kompromisseja .

Skorpionien haasteena on, että olet itsepäinen, epäröi luottaa ja haluat hallita. Kun löydät jonkun, joka kannattaa, sinun on ehkä pehmennettävä näitä ominaisuuksia hiukan hyvien suhteiden ylläpitämiseksi. Mutta sinun pitäisi olla myös jonkun kanssa, joka rakastaa ja hyväksyy henkilön, jonka olet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.