Lopullinen opas ennen lakia: 13 vinkkiä valmistautumiseen lakikouluun

feature_law.png

Haluatko olla lakimies? Yhdysvalloissa sinun on valmistuttava 4-vuotisesta korkeakoulusta ja mentävä sitten lakikouluun, jos haluat harjoittaa lakia.

Mikä on paras tapa valmistautua lakikouluun? Mitä sinun pitäisi tehdä opiskeluvuosillasi tehdäksesi itsestäsi kilpailukykyisin hakija? Tässä artikkelissa kerromme sinulle parhaista ennen lakia olevista pääaineista ja selitämme, mitä sinun on tehtävä päästäksesi unelmiesi lakikouluun.Mitä ennen lakia tarkoittaa?

Termi 'pre-law' viittaa mihin tahansa peruskoulun opiskelijan opintojaksoon valmistautuakseen lakikouluun . Muutamilla oppilaitoksilla on erityinen lakiin liittyvä pääaine niille opiskelijoille, jotka aikovat mennä lakikouluun, mutta voit opiskella mitä tahansa aihetta ja silti siirtyä lakikouluun , niin kauan kuin olet suorittanut yliopiston ja suorittanut kandidaatin tutkinnon.

Sinun ei tarvitse suorittaa erityisiä kursseja päästäksesi lakikouluun. Siksi pre-law on paljon erilainen kuin pre-med, koska lääketieteelliset koulut vaativat opiskelijoita suorittamaan useita edellytyksiä peruskoulutuksensa aikana päästäkseen lääketieteelliseen kouluun.

Lakikoululle pääsemisessä on kuitenkin muita vaatimuksia, kuten LSAT: n ottaminen, joista keskustelemme myöhemmin tässä artikkelissa.

body_studying-7.jpg

Pitäisikö sinun opiskella esilainsäädäntöä?

Yleensä ottaen, emme suosittele kenellekään oikeustieteen pääaineelle , vaikka olisit varma, että haluat olla asianajaja. Vaikka saatat ajatella, että sinun pitäisi ehdottomasti valita oikeudellinen pääaine, jos haluat mennä oikeustieteelliseen korkeakouluun, esioikeuden pääaineella on merkittäviä haittoja.

Ennen lakia ei pidetä haastavana päällikkönä

Lakikoulut, kuten korkeakoulut, haluavat hyväksyä opiskelijoita, jotka ovat pystyneet menestymään haastavissa kursseissa ja vaikeissa aiheissa, eikä esioikeutta pidetä vaikeana pääaineena.

Vaikka GPA on tärkeä osa oikeustieteellisiä oppilaitossovelluksiasi, konetekniikan 4.0 on vaikuttavampi lakikoululle kuin 4,0 pre-law. Oikeusoppilaitoksilla on taipumus ajatella, että ei ole niin haastavaa saada hyviä arvosanoja esioikeudesta kuin useimmissa muissa pääaineissa . Samanlaisia ​​pääaineita, kuten oikeustieteen opintoja ja rikosoikeutta, pidetään myös helpommina pääaineina.

Jos kuitenkin voit saada erinomaisia ​​arvosanoja ja korkeat LSAT-pisteet, voit silti osoittaa taitosi lakia edeltävänä pääaineena. Lisäksi voit osoittaa, että haastat itsesi enemmän lakia edeltävänä pääaineena kirjoittamalla opinnäytetyön tai hankkimalla lisää akateemista tutkimusta.

body_easy-2.jpg

Lakikoulut eivät halua sinun kulkevan helpointa tietä.

Useimmilla korkeakouluilla ei ole lakia edeltävää pääainetta

Vaikka olet sydämesi päätynyt pääaineenaan lakiasiain, hyvin harvat korkeakoulut tarjoavat sitä pääaineena. Lisäksi useimmat koulut, jotka tarjoavat sitä, eivät ole kovin korkealla kansallisten korkeakoulujen ja yliopistojen joukossa.

Tämä liittyy meidän ensimmäiseen kohtaan, että esilainsäädäntöä ei vain pidetä suurena pääaineena. Useimmat korkeakoulut korostavat perinteisiä akateemisia aiheita eivätkä tarjoa monia esiammattimaisia ​​pääaineita, kuten esilainsäädäntöä. He korostavat apurahaa työhön valmistautumisessa, joten useimmat päättävät olla tarjoamatta päälakia.

Toisin sanoen joillakin huippukouluilla on parempia lainopetusohjelmia kuin toisilla. Huippuohjelmien avulla voit parantaa kriittisen ajattelun taitojasi (mikä tekee vaikutuksen lakikouluihin). Katso luettelo 11 parhaasta esikoululaitoksesta täältä!

mitkä merkit sopivat parhaiten Jousimiehen kanssa

Lakikoulut haluavat osallistua hyvin pyöristettyihin luokkiin

Lakikoulut pyrkivät ottamaan vastaan ​​opiskelijoita eri taustoista ja pääaineista. Usko tai älä, matematiikan ja luonnontieteiden pääaineilla on yleensä erittäin korkea pääsyoikeus lakikouluun . Osittain tämä voi johtua siitä, että ne opiskelijat, jotka valitsisivat matematiikan tai luonnontieteiden pääaineen ja päättävät opiskella lakikoulua, ovat akateemisesti lahjakkaampia kuin tyypillinen lakikoulun hakija. Mutta se johtuu myös siitä, että tällaiset hakijat ovat paljon harvinaisempia. Esimerkiksi, koska ei ole monia STEM -pääaineita, jotka haluavat mennä lakikouluun, voi olla valtava etu hakea lakikoulua STEM -tutkinnolla.

Melkein minkä tahansa aiheen tuntemus voi olla avuksi lakimiehelle, koska asianajajia on niin paljon erilaisia . Jos olet erittäin perehtynyt ekologiaan, lakikoulut voivat pitää sinua potentiaalisesti erinomaisena ympäristölakimiehenä. Jos olet kemian asiantuntija, saatat tehdä poikkeuksellisen asianajajan lääkeyritykselle.

Toisaalta esiasteen pääaine ei auta sinua pysymään hakijana, ja lakikoulujen ei ole niin vaikeaa löytää hakijoita, jotka ovat erikoistuneet esiasiantuntijaan.

body_chemistry-2.png

Voit opiskella luonnontieteitä ja ryhtyä juristiksi.

Lakia edeltävien suurten yhtiöiden edut

Kuitenkin, jos sinusta tuntuu vahvasti, että haluat opiskella päälakia, nämä ohjelmat tarjoavat joitakin mahdollisia etuja.

Monet opiskelijat tulevat oikeustieteelliseen korkeakouluun valmistuttuaan, koska he ovat epävarmoja siitä, mitä haluavat tehdä, ja he vain yrittävät viivyttää liittymistä '' todelliseen maailmaan ''. Lakikoulut ottavat mieluummin vastaan ​​oppilaita, jotka ovat aidosti kiinnostuneita oikeusjärjestelmästä, koska näillä opiskelijoilla on todennäköisemmin myönteinen vaikutus oikeusalaan tulevaisuudessa. Pääaineenaan lainoppi, olet osoittaa, että olet ollut sitoutunut juristiksi jo vuosia.

Hyvän esiohjelman pitäisi myös antaa sinulle etu, kun astut lakikouluun. Esimerkiksi lakikoulut opettavat yleensä käyttämällä Sokrates -menetelmää, opetustyyliä, jossa professori esittää kysymyksiä ja sinä opit luokkahuoneessa käytävän keskustelun kautta. Jos totut tähän opetustyyliin perusopintojen aikana, saatat olla paremmin valmistautunut lakikouluun.

Lisäksi jos sinulla on enemmän tietoa oikeusjärjestelmästä ja oikeustapausten analysoinnista ennen lakikoulua, sinulla saattaa olla jalka pystyyn tovereillesi, kun lakikoulu alkaa.

Lopuksi monet lainopiskeluohjelmat väittävät, että taidot, joita oikeustieteen opiskelijat hioavat ja hankkivat luokissaan, auttavat heitä pärjäämään paremmin oikeustieteellisessä pätevyystestissä tai LSAT: ssa, lakikoulun pääsykokeessa. Korkeampi LSAT -pisteet epäilemättä lisää todennäköisyyttä, että pääset valitsemallesi lakikoululle.

Mitkä ovat parhaat lainopilliset suuret yritykset?

Jos esioikeus itsessään ei ole suuri pääaine, niin mikä on sinulle paras pääaine, jos haluat mennä lakikouluun? No, lyhyt vastaus on se pääaineellasi ei ole paljon vaikutusta siihen, pääsetkö oikeustieteelliseen oppilaitokseen vai et . Ansaitsemasi alakoulutustyypillä (BA, BS jne.) Ei myöskään ole väliä.

Annat itsellesi parhaan mahdollisuuden päästä valitsemallesi lakikoululle pääaineena, josta todella pidät. Jos pidät opiskelemastasi, saat parempia arvosanoja.

Jos yrität päättää pääaineesta, joka valmistaa sinua parhaiten lakikoulua varten, kannattaa ehkä valita pääaine, joka korostaa logiikkaa, analyyttisiä taitoja, luetun ymmärtämistä ja kirjoitustaitoja. Nämä ovat kaikki ominaisuuksia, jotka sinun täytyy tehdä hyvin LSAT: ssa ja lakikoulussa.

Suosittuja lakia edeltäviä pääaineita, jotka valmistavat erinomaisesti lakikoulua, ovat filosofia/klassikot, taloustiede, valtiotiede, historia, englanti ja tekniikka.

Mitkä ovat lakikoulun hakijoiden suosituimmat pääaineet?

Tietäen, mitä muut lakikoulun hakijat ovat pääaineena, voi myös auttaa sinua tekemään päätöksesi. Alla on kaavio, jossa on kymmenen suosituinta oikeustieteellisten oppilaitosten pääaineita sekä hakijoiden lukumäärä, kyseisen pääaineen keskimääräinen LSAT -pisteet ja vähintään yhteen lakikouluun hyväksyttyjen hakijoiden prosenttiosuus. Nämä tiedot ovat peräisin LSAC ja on oikeustieteellisten oppilaitosten hakijoilta 2018 ja 2019 .

Vaikka uudempia tietoja lakikoulujen hakijoiden korkeakouluista ei ole saatavilla, määrä lakikoulujen hakijoita on pysynyt melko vakaana COVID-19-pandemian aiheuttamista muutoksista huolimatta. Jos olet kiinnostunut LSAC: n uusimmista lakioikeuden hakijoista, Klikkaa tästä oppia lisää COVIDin vaikutuksista sekä suuntauksesta kohti rotujen ja sukupuolten monimuotoisuuden lisääntymistä hakijoiden keskuudessa.

LSAT-tietojen liittämiseksi asiayhteyteen LSAT pisteytetään asteikolla 120-180. Keskimääräinen pistemäärä on noin 150. 25 parhaan lakikoulun mediaanipiste on yli 160 ja kymmenen parhaan lakikoulun yli 170.

Suuri Lukumäärä Hakijat Keskiverto LSAT -pisteet % hakijoista hyväksytty
Valtiotiede 12 967 154,19 77,07%
MUU 4658 149,33 61,27%
Psykologia 3850 152,77 73,71%
Rikosoikeus 3 673 146,57 59,16%
Englanti 3 402 155,74 79,42%
Historia 3 192 156,78 81,45%
Taloustiede 3 235 159,70 82,69%
Filosofia 2,300 157,88 80,61%
Taiteet ja humanistiset tieteet 2223 154,99 75,21%
Sosiologia 1,992 151.1 68,07%

Kuten näette, valtiotiede on kuitenkin ylivoimaisesti suosituin pääaine lakikoulujen hakijoille; jos tarkastelet täydellisiä tietoja, huomaat, että valtio-oppialan pääaineet muodostavat vain noin viidenneksen kaikista lakikoulun hakijoista, mikä osoittaa, että lakikoulun hakijoiden pääaineiden lukumäärä on laaja.

Taloustieteen pääaineilla on korkein keskimääräinen LSAT -pisteet ja korkein hyväksymisaste lakikouluun. Kiinnostuneille oli 632 hakijaa, jotka olivat pääaineenaan lakia, ja heidän keskimääräinen LSAT-pisteet oli 148 ja hyväksymisprosentti 64%.

Mitkä ovat parhaat lainopilliset koulut?

On uskomattoman vaikeaa luokitella parhaat oppilaitokset niille, jotka haluavat mennä lakikouluun. Yleisesti, olet parhaiten valmistautunut lakikouluun menestymällä haastavissa peruskursseissa, jotka vahvistavat analyyttisiä taitojasi .

Lisäksi vaarassa kuulostaa rikkoutuneelta levyltä, jos huolesi on päästä lakikouluun, GPA- ja LSAT -pisteet ovat tärkeimmät tekijät . Kuitenkin, jos kahdella hakijalla on hyvin samankaltaiset valtakirjat, lakikoulu voi antaa nyökkäyksen arvokkaampaan korkeakouluun osallistuneelle opiskelijalle. Joten sinun pitäisi todennäköisesti olla tietoinen korkeakoulujen sijoituksista.

Suurimman osan oikeustieteen opiskelijan tulisi valita korkeakoulu samalla tavalla kuin tyypillinen opiskelija tekee. Harkitse esimerkiksi valikoivuutta, hintaa, sijaintia, kokoa ja kampuskulttuuria. Lisäksi, sinun pitäisi tutkia käytettävissä olevia resursseja opiskelijoille, jotka haluavat mennä oikeustieteelliseen korkeakouluun harkitsemissasi korkeakouluissa .

Vaikka koululla ei ole lainopillista tutkintoa, se voi tarjota lainopillista neuvontaa niille, jotka haluavat jatkaa oikeudellista koulutusta. Lisäksi saattaa olla lainopillisia klubeja, jotka tarjoavat tukea, ohjelmointia ja harjoittelumahdollisuuksia oikeustieteen opiskelijoille.

body_graduate-1.png

Voit päästä korkeimpaan lakikouluun minkä tahansa korkeakoulun valmistuttua.

kuinka selvittää horoskooppi

5 Vinkkejä valmistautumiseen lakikouluun yliopistossa

Kaikkien oikeusopiskelijoiden tulisi noudattaa tätä neuvoa.

#1: Hanki hyvät arvosanat

Hyvä college GPA on erittäin tärkeä asia lakikouluille. Vaikka monilla korkeakouluopiskelijoilla on muutama lukukausi, kun he löystyvät tai tyytyvät keskinkertaisuuteen, sinun on ylläpidettävä korkeaa GPA: ta koko opiskeluvuoden ajan.

#2: Tutki riittävästi LSAT: lle

Lakikoulun pääsykokeen maine on erittäin haastava. Jos tiedät, että haluat mennä lakikouluun, anna itsellesi riittävästi aikaa valmistautua tenttiin . Tutustu sisältöön ja muotoon. Tee tonnia realistisia harjoitusongelmia ja kysymyksiä todellisista LSAT: ista. Selvitä sisältösi heikkoudet ja tee sitten tarpeeksi opiskelu- ja harjoitusongelmia parantaaksesi heikkouksiasi.

Ota ainakin muutama LSAT -harjoitus, joka simuloi testausolosuhteita, parantaaksesi testisi kestävyyttä, työskentele ajanhallinnan parissa ja katso, kuinka lähellä olet tavoitemääräsi.

Voit käyttää valmistelukirjoja tai -luokkia avuksi valmistelussa. Ennen kuin ostat mitään kirjaa tai rekisteröidyt kurssille, tee kuitenkin tutkimuksesi varmistaaksesi, että käytät korkealaatuista kirjaa tai otat hyvän luokan, joka valmistautuu riittävästi tenttiin. Siellä on paljon alivalmiita kirjoja ja luokkia.

#3: Ota oppitunteja, jotka auttavat sinua lakikoulussa

Valmistautuminen lakikouluun korkeakoulussa ei tarkoita, että sinun pitäisi käydä vain oikeusjärjestystä käsitteleviä kursseja. Lakikoulut mieluummin ottavat haastavia kursseja, jotka auttavat sinua parantamaan analyyttisiä taitojasi ja luetun ymmärtämistä .

Jos olet tieteen pääaine, saatat haluta käydä englannin kursseja, jotta voit harjoitella lukemista, kirjoittamista ja kielen analysointia. Jos olet humanistinen pääaine, saatat haluta käydä taloustieteen luokkia logiikan ja ongelmanratkaisutaitojen parantamiseksi.

#4: Luo suhteita professoreihin

Lakikoulut vaativat myös suosituskirjeitä professoreiltasi . Suhteiden luominen professoreihisi auttaa sinua saamaan parempia suosituksia, kun haet lakikoulua. Lisäksi professorit voivat tarjota mentorointia ja auttaa sinua hioa akateemisia taitojasi.

#5: Osallistu koulun ulkopuoliseen toimintaan

Epäilemättä sinun pitäisi tehdä toimintaa koulun ulkopuolella. Voit osallistua harrastuksiin, töihin tai kiinnostuksen kohteisiisi liittyviin opiskelijajärjestöihin. Lakikoulut pitävät mielellään siitä, että olet osoittanut sitoutumista ja saavutuksia oppitunneilla.

Joitakin esimerkkejä hyvästä koulun ulkopuolisesta toiminnasta ovat yhdyskuntapalvelu, opiskelijahallitus ja opiskelijajulkaisujen parissa työskentely . Lakikoulusovelluksissasi sinun on ilmoitettava, milloin aloitit ylimääräiset opinnot ja kuinka monta tuntia viikossa käytät jokaiseen toimintaan. On parempi tehdä vähemmän toimintoja ja sitoutua niihin enemmän .

Lisäksi opetuksen ulkopuolinen toiminta voi helpottaa henkilökohtaista kehitystäsi ja antaa sinulle paremman käsityksen siitä, mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Jos tiedät, että haluat olla asianajaja, koulun ulkopuolinen toiminta voi auttaa sinua päättämään, millaista lakia haluat harjoittaa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA