Äärimmäinen opas Business Casualille naisille

feature_businesscasualfashion

Mitä 'business casual' pukeutumiskoodi edes merkitsee naisille? Miksi se on niin huonosti määritelty, mutta sitä valvotaan niin tiukasti tietyissä toimistoissa? Tämä artikkeli selvittää, miten pukeutua rentoihin naisiin, jotta voit helposti valita työpaikalle sopivat asut, jotka sopivat myös henkilökohtaiseen tyyliisi.

yhteinen sovellus vs koalitio -sovellus

Johdanto

Business casual on melko yksinkertainen pukeutumiskoodi miehille. Voit pukeutua khakiin tai muihin ei-farkkuhousuihin, napilliseen paitaan ja ehkä urheilutakkiin. Yhdistä se leivonnaisten tai vastaavan mekon kanssa, ja olet valmis.Business casual naisille on toinen tarina. Vaikka jotkut naiset pyrkivät myös nappeihin ja khakiin, monien (myös minä) napit ovat harvoin hyvin kiinni telineestä, ja khakit eivät näytä yhtä hyviltä kuin tummemmat housut tai hame.

Sopimaan naisten rento pukeutumiskoodi, tarvitset asun, joka ei ole tylsä ​​puku tai jotain erittäin muodikasta ja häiritsevää. Koska naisten muodissa on paljon enemmän leikkauksia, tyylejä ja värejä kuin miesten, keskimääräisen naisen on seulottava läpi pelottava määrä vaihtoehtoja ostoksia tehdessään. Lisäksi naisia ​​tutkitaan paljon tarkemmin muotivalintojensa vuoksi. Tämä on aiheuttanut sekaannusta siitä, mikä on naisten vapaa -ajan tapa ja miten se voidaan saavuttaa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä business casual tarkoittaa, annetaan konkreettisia asuehdotuksia ja luetellaan ostoksia eri hintaluokissa.

Kenelle tämä opas on tarkoitettu? Mihin se on suunniteltu?

Tämän oppaan tarkoituksena on auttaa naisia ​​kokoamaan BC -asuja uuteen työhön, jossa he eivät vielä tunne yritystä tai sen pukeutumiskohtaa sen lisäksi, että heidän odotetaan pukeutuvan rentoon asuun. Tavoitteena on tehdä ostosmatkoistasi tehokkaampia ja tuottavampia ja auttaa sinua valitsemaan muutamia epäonnistuneita asuja, jotka ovat kiistatta liikematkailijoita ja ammattimaisia.

Toimimme myös pääasiassa toimialoilla, jotka todennäköisesti vaativat tiukempia pukukoodeja - liiketoiminta, opetus, rahoitus, laki. Jos olet luovammalla alalla tai tekniikkaympäristössä, jossa et ole julkisesti edustettuna, business casual todennäköisesti kallistuu enemmän casualiin. Tämän artikkelin asut voivat olla tilanteellesi liian muodollisia.

Ajatuksena on, että nämä asut ovat toivottavasti riittävän muodollisia mihin tahansa työpaikkaan (ne eivät ole liian kaukana rento arkielämästä), ja kun olet asettunut sisään, voit kasvattaa vaatekaappia yrityksesi/työpaikkasi liiketoiminnan mukaan rento. On turvallisempaa näyttää hieman liian muodolliselta kuin liian arkiselta varsinkin ensimmäisen työviikon aikana.

Myös, muista, että kulttuurieroja on. Esimerkiksi Yhdysvaltojen ja Japanin odotukset ovat erilaiset. Naiset voivat päästä eroon leikkisämmistä ja lyhyemmistä mekoista ja hameista Japanissa, mutta yläosien on yleensä oltava paljon konservatiivisempia. Aivan Yhdysvalloissa San Franciscon toimistot ovat yleensä vähemmän muodollisia kuin NY: n toimistot. Tämän vuoksi olemme päättäneet nojata suhteellisen konservatiivisiin valintoihin , mutta näytämme erilaisia ​​tyylejä, jotta voit mukauttaa asusi tiettyyn sijaintiisi.

body_goldengate

Re: Pukukoodit ja seksismi

Toinen asia, joka on käsiteltävä ennen kuin pääsen oppaaseen, on se, että naisten pukeutumissäännöt ovat usein epäoikeudenmukaisia ​​ja jopa seksistisiä. Onneksi niitä on ollut paljon keskustelua ja aktivismia tästä aiheesta viime aikoina koulun pukeutumissääntöjen suhteen . Tästä ei kuitenkaan ole keskusteltu niin paljon työpaikalla, ja monet online -oppaat naisten liiketoimintaan ovat vaihtelevia parhaimmillaan nöyryyttävästä (älä pukeudu kuin lyö klubiin!) Seksuaalisuuteen pahimmassa tapauksessa (outo huolenaihe) pääntie, alusvaatteet ja sukkahousut).

En halua, että tämä on yksi niistä oppaista, joissa luetellaan ilmeinen hyvin halventavalla tavalla.

Samaan aikaan, valitsemamme asut erehtyvät asioiden konservatiivisemmalla puolella toivoen, että ne toimivat monilla työpaikoilla ensimmäisen viikon aikana, olitpa hyvin perinteisessä tai rennommassa toimistossa. Mielestäni on epäoikeudenmukaista, että naiset joutuvat monissa tapauksissa käyttämään paljon enemmän aikaa vaivaamaan vaatekaapin valintoja, ja toivon, että tämä opas poistaa osan tästä paineesta.

Kun olet oppinut tuntemaan työpaikkasi, voit alkaa käyttää vaatteita lähempänä omaa tyyliäsi jotka ovat edelleen ammattimaisia ​​ja kuuluvat liike -elämän rento kattoon.

Kuka olen

Saatat miettiä, kuka tämä henkilö on, ja mikä tekee hänestä rennon pukeutumiskoodin tai työpaikkojen asiantuntijan? Selvennetään tämä heti: En ole asiantuntija.

Olen vastavalmistunut korkeakoulusta, joka on työskennellyt tai harjoittanut harjoittelua kourallisella teollisuudella (kaupallinen kiinteistö, pankki, koulutus, suhdetoiminta) sekä yliopiston aikana että sen jälkeen, pääasiassa Massachusettsissa. Itse kuvataiteilijana, Nautin ja arvostan muotia, mutta langen enemmän jokapäiväisessä elämässäni asioiden grunge/liian omituiselle puolelle. Business casual -pukukoodit ovat minulle aina vaikeita, koska minusta tuntuu, että käytän rahaa vaatteisiin, jotka eivät ole hauskoja. (En voi käyttää ylimitoitetuista säästökauppojen t-paitoista valmistettuja crop toppeja? I QUIT.)

Olen kamppaillut koota asuja, jotka noudattivat kunkin työpaikan sääntöjä, olivat ammattimaisia ​​ja sopivat budjettiini. Tämä opas alkoi omana henkilökohtaisena pyrkimyksenäni selvittää, voisinko tutkia epäonnistuneita bisnes-rento asuja, jotka eivät kyllästyttäneet minua kyyneliin. Olin turhautunut hyödyllisten resurssien puutteeseen ja tajusin, että jos haluan tällaisen oppaan, minun on kirjoitettava se itse.

Toivottavasti tästä oppaasta on apua kaikille, jotka yrittävät koota bisnesvaatekaapin, mutta en aio, että mikään näistä olisi lopullinen, lopullinen neuvo.

Todisteita siitä, että olen hylännyt bisnesmuotin oudommasta hinnasta

Todisteita siitä, että olen hylännyt bisnesmuotin oudommasta hinnasta. (Sam Lindsay/Kaikki oikeudet pidätetään)

Kuka minä en ole

Nyt kun tiedät kuka olen, haluan antaa sinulle hieman vastuuvapauslausekkeen siitä, kuka en ole.

#1: Ammatillinen stylisti/muotibloggaaja -Minulla oli yliopistossa lyhytikäinen muotiblogi, mutta se sammui, kun olin kiireinen muiden asioiden kanssa. Haluan ajatella, että minulla on hyvä muotitaju, mutta en missään nimessä ole virallinen asiantuntija. Tämä opas on suunniteltu hyödyllisemmäksi kuin mikään muu!

#2: Joku, jolla on laaja kokemus yhdestä toimialasta -En ole joku, joka voisi puhua yksityiskohtaisesti esimerkiksi siitä, miten casual casual soveltuu esimerkiksi moniin asianajotoimistoihin, tai eroa aloittavan yrityksen tai Applen palveluksessa työskentelyn välillä.

#3: Vanhempasi/pomosi/opettajasi/neuvonantajasi - Pohjimmiltaan minulla ei tietenkään ole mitään valtaa sinuun! Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on otettava tämä neuvo neuvoksi, jonka saat ystävältäsi. Ota tavarat, joista on sinulle apua, jätä tai jätä huomiotta asiat, jotka ovat mielestäsi paskaa. Jokaisen tilanne tulee olemaan hieman erilainen.

Mikä on Business Casual?

Ennen kuin ryhdymme käsittelemään hyviä asioita, on tärkeää ymmärtää, mitä bisnes rento on ja miten se vaikuttaa pukeutumissääntöihin ja odotuksiin työssä. Business casual alkoi 1990 -luvulla rentoina perjantaisina, joka hyväksyttiin edellisinä vuosikymmeninä ilmaisena lisäyhtiönä, jota yritykset voisivat tarjota työntekijöilleen, jotta heidän toimistonsa näyttäisivät vähemmän sielua imeviltä.

Rentojen pukeutumiskoodien lisääntyminen toimistotyössä toimi Piilaakson yritysten ja heidän rennosti pukeutuneiden johtajiensa menestyksen, Dockers-brändin älykkään markkinoinnin ja pyrkimyksen myötä mukavampiin vaatteisiin. 1900 -luvun loppu.

Vapaa -ajan liiketoiminnan alusta lähtien se oli aina selkeästi määritelty miehille: vaihda puku ja solmio khakisilla tai farkkuilla, napilla ja napit. Ehkä lisätään villapaita. Olet valmis!

Mutta naisille (joille pukeutuminen työpaikoilla on aina ollut hankalaa!), Liike -elämän rento pukeutumiskoodi ei ollut koskaan selkeästi ilmaistu. Ei auta, että nykyään jokaisella työpaikalla on oma spin liiketoiminnan rento .

Business casual on ammattimaisen ja toimivan risteyksessä.

Yritykset siirtyivät syystä tai toisesta casual -liiketoimintaan. He haluavat kaikkien näyttävän ammattimaisilta ilman täydellistä puku-solmio-yhdistelmää joka päivä. Business casual ei tarkoita, että emme välitä siitä, miltä näytät. Se tarkoittaa, että haluamme sinun näyttävän ammattimaiselta, mutta saamme tietää, että kuivapesu on kallista ja pukujen käyttäminen koko ajan ärsyttää.

Joten miten voit koota asuja, jotka ulottuvat epävirallisen mutta ei-rento-linjan ympärille? Varsinkin kun jokainen toimisto on niin erilainen? Ja että odotukset naisten pukeutumisesta ovat jo niin monimutkaisia?

Luulen, että tämä takki sopii luultavasti liikematkailijoille ... vai onko se vain tavallinen rento? MIKSI KÄYTÄN TILANTEESI AIVOIHIN TILAA

Luulen, että tämä takki sopii luultavasti liikematkailijoille ... vai onko se vain tavallinen rento? Miksi minun täytyy käyttää tilaa aivoissani tähän ??

5 Business Casual -sääntöä, joiden mukaan elää

Ennen kuin tarjoamme joitain konkreettisia asuehdotuksia, tässä on viisi sääntöä, jotka on pidettävä mielessä, kun ajattelet rentoja asuja.

#1: Business Casual 101 - Ei tahroja, halkeamia tai ryppyjä

Nämä ovat enimmäkseen sanomattakin selvää, mutta vältä kaikkea, mikä näyttää vanhalta, likaiselta, ryppyiseltä tai tahraiselta. Älä käytä pelkkiä tai paljastavia vaatteita tai vaatteita, joissa on ilmeinen logo. Monet online -pukeutumisen online -oppaat pysähtyvät tähän, mikä on valitettavaa, koska mielestäni tämä sääntö on melko ilmeinen.

Yksi vinkki - jos sinulla on vaatekappale, kuten ylähousut lukion keskusteluajoiltasi tai himmeissä väreissä oleva aurinkoketju, jonka uskot voivan menestyä ammattilaisena, mutta et ole varma, näyttääkö se liian kuluneelta, kysy ystävälle tai perheenjäsenelle heidän rehellisestä mielipiteestään. Tuoreiden silmien hankkiminen voi auttaa sinua havaitsemaan tahroja, ryppyjä tai värimuutoksia, joita et itse huomannut.

#2: Työskentele ulkopuolelta

Varmista, että sinulla on ammattimainen takki/takki, jos sinulla on sellainen, laukku ja monipuolinen kenkäpari ennen kuin laitat perusasusi yhteen. Miksi tämä on tarpeen?

Kuvittele tämä skenaario. Uusi työsi alkaa maanantaina. Tarvitset rentoja bisneskappaleita, joten lähdet ostoksille sunnuntaina ja löydät siistin lyijykynähameen, puseron, jota et vihaa, ja tyylikkäät korvakorut. Ostat ne ja pukeudut maanantaiaamuna. Tunnet olosi mukavaksi ja näytät ammattimaiselta vaikuttaen liian jäykältä tai muodolliselta. Tehtävä suoritettu, eikö?

Kunnes katsot ulos. Se on pakkasta, joten vedä sukkahousut ja tartu haalistuneeseen parkaan, joka on selvinnyt neljä vuotta yliopistosta. Katsot ympärillesi kenkiä ja vetoat oikein lenkkareitasi, TOM: ita ja lähteviä kantapäitäsi. Jäljelle jää pari naarmuuntunutta mustaa balettiasuntoa. Mitä tahansa, kukaan ei katso jalkojasi, eikö? Ja lopuksi, otat luotettavan Fjallraven -reppusi ennen kuin lähdet ulos ovesta. Tiedät, että työskentelet kotelossa, joten kuvittelet, että voit säilyttää sen siellä heti, kun pääset toimistoon.

Työmatkan jälkeen astut uuteen toimistoosi innolla tapaamaan uusia työtovereitasi. Heidän ensimmäinen vaikutelma? Ylioppilaspoika rento takki ja kuluneet kengät, silti urheilureppu.

Totta, kun luovutat takin ja repun, he näkevät uuden ammattimaisen asusi, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että heidän ensimmäinen esittelynsä sinulle oli selvästi rennompi kuin olisit halunnut. (Ja tiedät mitä he sanovat toisista mahdollisuuksista ja ensivaikutelmasta.)

Entä jos käyttäisit puseron, hameen ja korvakorujen rahat uuteen asuntopariin, älykkääseen villatakkiin ja ammattimaiseen salkkuun tai kukkaroon? Vaikka alla olisi hieman rennompi villapaita ja housut, ensivaikutelma olisi paljon vaikuttavampi ja ammattimaisempi. Lisäksi voit käyttää näitä lisävarusteita useita työpäiviä ja saada paljon enemmän rahaa kuin yksi pusero-hame-yhdistelmä voisi koskaan tarjota.

Mikä on oppitunti täällä? Varmista, että takki, laukku ja kengät - ensimmäinen ja viimeinen asia, jonka työtoverisi näkevät sinun käyttävän joka päivä, sekä palat, jotka kierrätät joka päivä - ovat ammatillista ja urasuuntautunutta. Nämä kappaleet eivät ainoastaan ​​korosta kaikkia muita työasujasi, ne varmistavat, että ensimmäinen vaikutelma, jonka teet, on vahva.

mikä on yin ja yang

Seuraavassa on muutamia ehdotuksia ja ohjeita takkien, kenkien ja laukkujen tyypeistä, joita sinun tulee olla varovainen ostoksissasi:

Takit

Takkeihin sopivia tyylejä ovat kaivannot, muodolliset villaleikkaukset. Sinun tulisi myös ohjata itseäsi kohti neutraaleja värejä ja pidempiä pituuksia. Kiinteä neutraali takki voi toimia minkä tahansa asun kanssa, jonka laitat sen alle.

Flickr / Joseph Kranak

Flickr / Joseph Kranak

Kengät

Kannattaa käyttää vähän enemmän rahaa kenkiin. Valitse laadukkaita luonnonmateriaaleja, kuten nahkaa ja mokkaa, yksinkertaisia ​​tyylejä ja mukavuutta liikkeessä. Yleensä sinun tulee välttää avokärkisiä kenkiä, mutta jos asut lämpimämmässä ilmastossa, ne hyväksytään useammin. Balettiasunnot, pumput ja tyylikkäät saappaat ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja.

Flickr / Hope

Flickr / Toivoa

Laukut

On aika jättää Jansport eläkkeelle! Naisille tarkoitetussa bisnesrutiinissa valitse laukku, joka on rakenteellisempi (kuten kannettavan tietokoneen laukku, laukku tai nahkalaukku), eikä ämpäri- tai kangaskassi. Jälleen neutraali väri, kuten musta, tummansininen tai beige, on parempi kuin jotain todella silmiinpistävää, koska haluat pussin sulautuvan yhteen ja välittävän kypsyyden. Laukun tulee olla riittävän suuri kannettavan tietokoneen/tabletin ja kaiken muun työpaikalle tuomisen kannalta. Kytkin tai pieni kukkaro ei leikkaa sitä!

Flickr/ateodolinda

Flickr / ateodolinda

#3: 50% sääntö

Jokaisen käyttämäsi asun tulee olla puoliksi liike muodollinen. Muista, että liikemuoto on lähinnä puku (yhteensopivat housut/hame ja puvutakki), jossa on raikas paita tai pusero ja ammattikengät.

Helpoin tapa soveltaa tätä sääntöä on muodollisten alusvaatteiden (housut tai lyijykynä/suora hame) yhdistäminen rennompaan puseroon. (Puhumme housuista yksityiskohtaisesti asuosassa. En välttele kiistanalaisia ​​aiheita.) Toinen helppo sopeutus on bleiserin lisääminen mekon päälle.

Voit myös kokeilla muodollista, jäsenneltyä yläosaa (bleiseri ja/tai napit alas) khakilla tai ehkä farkulla (vaikka se riippuu tyylistä ja työpaikastasi, kuten keskustelemme myöhemmin).

50% -sääntö varmistaa, että asussa on vähintään yksi ilmeisesti muodollinen pala, mutta se antaa sinulle vapauden tehdä kokonaisuuden toisesta puoliskosta hieman rennompaa ja hauskempaa.

#4: Älä pukeudu kuin joku muu

Jos olet epämukava asusi suhteen, se näkyy. Valitse asustemalli, joka sopii parhaiten henkilökohtaiseen tyyliisi.

Minulla on tapana olla boheemimmassa ja omituisemmassa estetiikassa vapaa -ajan asussani, jonka yritän kääntää liikeasuihin, jotka sisältävät mielenkiintoisia kuvioita hyvällä maulla. Pidän hameiden ja mekkojen pukeutumisesta bisnesvarusteisiin, koska mielestäni housuvaihtoehdot ovat kaikenlaisia ​​tylsiä. Mutta jos olet henkilö, jolla on mukavin käyttää vain farkkuja ja t-paitaa jokaisena päivänä, sinun ei pitäisi tuntea pakkoa pukeutua mekkoon tai hameeseen. Vaikka vapaa -ajan asusi eivät koskaan tunnu yhtä mukavilta kuin rento asu tai lounge -asut, sinun pitäisi pitää tavastasi näyttää ja tuntea ne.

Mitä pidempään työskentelet jossakin, sitä paremmin ymmärrät, että työpaikalla on erityinen määritelmä vapaa -ajan liiketoiminnasta ja sisällytät enemmän henkilökohtaiseen tyyliisi. Tämä opas opastaa sinut ensimmäisten viikkojen aikana, kun vielä navigoit uudessa toimistossa!

Täysin samanlainen pukeutuminen on hyväksyttävää vain suloisille kaksosvauvoille

Pukeutuminen täsmälleen samanlaiseksi kuin joku muu on hyväksyttävää vain, jos olette molemmat ihastuttavia kaksoisvauvoja.

#5: Tunne värit

Jos ostat uusia vaatteita, varmista, että voit sekoittaa ne yhteen. Tämä antaa sinulle eniten hyötyä rahoillesi ja voi olla hengenpelastaja, jos puolet vaatteistasi on pyykissä. Esimerkiksi, jos ostat yhden housuparin, yhden hameen ja kolme puseroa, sinun pitäisi pystyä yhdistämään jokainen pusero jokaisen alaosan kanssa.

Pohjois -Carolinan yliopiston Wilmingtonin hyväksymisaste

Myös, rakenna vaatekaappisi muodollisille kappaleillesi , ei satunnaisia ​​palasiasi. Osta puseroita, jotka vastaavat pohjaa, ei päinvastoin, tai mekkoa, joka vastaa bleiseriasi.

Valitse lopuksi sinulle sopiva väripaletti. Helpoimmin käytettävissä olevat vaihtoehdot työhousuille, hameille ja bleisereille ovat neutraaleja sävyjä, kuten musta, tummansininen, oliivi, harmaa ja khaki. Näitä sävyjä on helpointa käyttää luomalla perusta muulle rento arkivaatekaapillesi.

Minun mielestäni, musta on monipuolisin (ja näyttää lähes aina tyylikkäältä), mutta jos pidät voimakkaasti muista sävyistä, voit valita yhden niistä pohjana.

Flickr/Maria kuoli

Flickr / Mary kuoli

Epäonnistuneet bisnesasut

Tämän osion tavoitteena on antaa sinulle kolme perusasua, muokattavissa. Voit valita suosikkisi ja etsiä sitten omistamasi vaatteet tai ostaa vaatteita rakentaaksesi täydellisen rento asun ensimmäisille työpäivillesi!

Muista myös, että tavoitteemme ei välttämättä ole sinun mielestäsi erittäin muodikas. Haluat käyttää vaatteita, joita pidetään yleisesti ammattimaisina ja koottuina, mutta jotka eivät erotu liikaa. Jos asu vääristyy hieman liian muodollisesti tai liian arkisesti, et kiinnitä tarpeetonta huomiota itseesi.

Asu 1: housut / pusero

Ihanteellisessa maailmassa tämä olisi uskomattoman helppo koota, koska se on kirjaimellisesti vain housut ja toppi. Mutta paholainen on yksityiskohdissa!

Housut

Housuille, ajatella löysät materiaalit, kuten villakreppi tai sitä muistuttava polyesteriseos. Voit valita joko nilkan tai täyspitkän. Etsiä nahat, suora jalka tai lievä soihtu. Vältä caprisia, culottesia, erittäin leveitä leimahduksia, matalan korkean tiukkaa nahkaa ja legginssejä.

Vältä farkkuja ensimmäisen viikon ajan, mutta jos näet työtovereidesi käyttävän niitä, voit tietysti ottaa ne käyttöön. Pidä kiinni tummemmista pesuista ja vältä haalistuneita, vaurioituneita ja ahdistuneita ulkonäköjä. Vältä myös farkkuja, joissa on kontrastiväriset ompeleet (kuten American Eagle ja Levis), koska ne näyttävät rennommilta.

Pusero

Entä pusero? Valittavana on kaksi tyyppiä:

#1: Painikkeiden alaslaskut: Nappien alamäet voivat olla loistava valinta, koska ne pidetään yleisesti liike -elämän yläosina. Niillä on kuitenkin haittapuoli siinä, että monille naisille voi olla vaikeaa löytää nappia alaspäin, jolla ei ole jonkinlaista sopivuusongelmaa. Varsinkin jos sinulla on suurempi rintakehä, napit, jotka sopivat täydellisesti kaikkiin alueisiin ilman räätälöintiä, ovat pohjimmiltaan yksisarvisia.

#2: Ei -painike alas: Painikkeettomien paitojen etuihin kuuluu enemmän valikoimaa, ei riitaa haukkuneista nappeista ja enemmän mukavuutta. Ongelma tässä asiassa on se on haastavaa löytää puseroita, joiden muotoilu ei ole liian rento, silkkaa tai kovaa. Monet ihmiset törmäävät valinnan paradoksiin, koska vaihtoehtoja on monia, ja voi olla epäselvää, mitkä ovat sopivia.

Seuraavassa on joitain ohjeita puseroista, jotka sinun pitäisi valita liikeasuun:

 • On hihat - Jotkut työpaikat sallivat kauniit hihattomat puserot, mutta turvallisuuden vuoksi sinun on pysyttävä hihoissa olevissa malleissa, kunnes saat vahvistuksen käytännöstä.
 • Suhteellisen konservatiivinen väri - Jalokivisävyt ja pastellit ovat hienoja, mutta ei mitään neonisia, ei erittäin kovia tulosteita.
 • Ei läpinäkyvä - Jos paita on läpikuultava, kerro sen alle helposti jotain, joka ei näytä huolimattomalta tai tilavalta.
 • Ei liikaa ylimääräisiä yksityiskohtia -Yleensä sinun tulee välttää pelkkiä paneeleja tai pitsileikkauksia. Yksi hauska yksityiskohta, kuten koristeelliset napit, pitäisi olla kunnossa, mutta koristeelliset napit sekä jättiläinen jousi ja pitsihelma näyttää hieman liian raikkaalta työpaikalle. Jos se tuntuu tylsältä, voit käyttää lisävarusteita piristämään asioita.

Neuleet: Kyllä vai ei?

Jos bleiseri ja housut tai hame on naisten yleisin muodollinen asu, jotkut sanovat, että housut ja pusero ovat vakiomuotoisia arkiasuja.

Kuitenkin, Neuleet ovat hankalia, koska ne eivät toimi kaikissa ilmasto -olosuhteissa, ja ne ovat vaarassa näyttää liian rennolta räätälöidystä puserosta . Lisäksi neuleet voivat näyttää kulumisensa melko nopeasti kutistuvan tai venyvän, löysän langan ja haalistuvan väriaineen ansiosta. Siksi Keskityn enemmän puseroihin ja bleisereihin villapaitojen sijaan, mutta jos pidät niiden käyttämisestä todella mielellään, voit sekoittaa neuletakit tai muut tyylikkäät villapaidat!

Kengät ja asusteet

Kuten edellä keskusteltiin, ulkopuoliset valintasi - takki, kengät ja laukku - ovat ratkaisevia osia. Näiden lisäksi voit myös harkita:

 • Hienovaraisia ​​koruja
 • Kello
 • Silkkihuivi
 • Kevyt manikyyri

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä vapaa -ajan asuista, jotka noudattavat housujen/puseroiden mallia:

Asu 2: Hame/pusero

Toinen vaihtoehto on samanlainen kuin ensimmäinen, mutta korvaa housut hameella!

Hame

Kun valitset hameen, sinun tulee (ainakin aluksi) pitää kiinni vaihtoehdoista, joissa ei ole liikaa kelloja ja pillejä ja jotka eivät ole liian lyhyitä. Pituus juuri polven yläpuolella tai jopa pidempi on ihanteellinen jos haluat erehtyä asioiden konservatiivisemmalla puolella.

Myös hameen muoto on otettava huomioon. Jos haluat näyttää ammattimaiselta, suorat tai lyijykynähameet ovat turvallisia vetoja. Useimmat A-linjan hameet toimivat myös niin kauan kuin ne eivät ole liian turvokkaita. Turpeilla hameilla voi olla prinsessamainen ulkonäkö, joka saattaa tuntua liian rennolta tai kehittymättömältä tietyissä toimistoympäristöissä.

Neutraalit värit ovat jälleen fiksuja valintoja, koska voit yhdistää hameen useiden eri puseroiden kanssa, vaikka hienovaraisesti kuvioidut hameet voivat olla myös loistavia vaihtoehtoja, kunhan ne ovat sopivan pituisia ja tyylisiä.

Pusero

Neuvoja puseroiden valinnassa, katso keskustelu edellisestä osasta!

Kengät ja asusteet

Jälleen voit sisällyttää tyylikkäitä lisävarusteita ulkoasuun, jos sinusta tuntuu, että se on liian yksinkertainen. Pieni kirkkaanvärinen ponnahdus neutraalia asua vastaan ​​näyttää aina hyvältä , ja se on tapa tehdä asioista mielenkiintoisempia heikentämättä ulkonäön ammattimaisuutta. Aluksi vain yhden lisävarusteen kiinnittäminen on fiksu idea.

Tässä on esimerkkejä sopivista hame-/puseroyhdistelmistä (joissain on myös hienoja puseroita lisäkerroksena):

voitto -oppilaitosten top 10

Asu 3: Mekko/bleiseri

Lopullinen valmiustilamme on aivan erilainen kuin muut, mutta tarjoaa hieman enemmän leikkisyyttä ja tilaa kokeilla!

Pukeutua

Kun valitset mekon rentoon ulkoasuun, sinun tulee etsiä tyylejä, joiden reunat ovat hieman polven yläpuolella tai alapuolella. Vaihto- ja A-linjaiset mekot ovat turvallisia vetoja, kunhan ne ovat sopivan pituisia eivätkä liian ohuita tai liian tiukkoja. Vältä aurinkotakkeja, cocktail -mekkoja, erittäin äänekkäitä tulosteita sisältäviä mekkoja ja leikkauksia. Pääntien tulee olla korkealle leikattuja eikä syvä V tai leveä kaula. On parasta olettaa, että hihattomat mekot ovat myös rajojen ulkopuolella, kunnes tiedät toisin. Voit silti käyttää sitä, mutta ole valmis jättämään bleiserin päälle sen päälle toimistossa.

Bleiseri

Ah, bleiseri - se vaatekappale, joka näyttää yleisesti huutavan bisnestä! Koska olemme naisten vapaa -ajan liiketoiminnan alalla, sinun ei tarvitse huolehtia hienostuneesta, vuoratusta, räätälöidystä bleiseristä (vaikka pystyt, jos haluat). Sen sijaan keskity vain haluamasi istuvuuden ja värin löytämiseen.

Jälleen kiinni neutraalista väristä. Se sopii monenlaisiin asuihin eikä häiritse liikaa työpaikkaa. Säästä kuuma vaaleanpunainen bleiseri, kun olet asettunut ja todistanut itsesi. Kokeile myös eri pituuksia. Bleiserit vaihtelevat vyötäröstä lonkkapituuteen ja tunikatyyliin. Voit päättää, että yksi tyyli sopii sinulle paremmin kuin toinen. Kuten muissakin tämän oppaan kappaleissa, taipu kohti konservatiivisempia leikkauksia (ts. Mitään super lyhyttä tai hihatonta)

Myös, älä pelkää tehdä kauppoja. Löysin yksinkertaisen mustan bleiserin Forever 21: stä luultavasti alle 20 dollarilla kerran, ja olen käyttänyt sitä asusteni luokitteluun vuosien ajan. Sinun ei tarvitse pilata näyttääksesi tyylikkäältä. Vaikka Forever 21 ei yleensä ole paras paikka etsiä kestävää ammattikäyttöä.

Kengät ja asusteet

Tämän tyyppisiin asuihin sopivat kengät riippuvat henkilökohtaisesta tyylistäsi, mutta nilkkurit, balettiasut ja pumput ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja. Kengät neutraaleissa väreissä ovat paras vaihtoehto, koska voit käyttää niitä monenlaisten asujen kanssa. Voit myös halutessasi käyttää lisävarusteita yksi tai kaksi hienovaraista korua joka toistaa muun asun väripaletin.

Tässä on muutamia esimerkkejä toimistolle sopivista asuista, jotka sisältävät mekkoja ja bleisereitä (tai neuletakkeja):

Business Casualin mukauttaminen kesään ja talveen

Sopivien rentojen asujen löytäminen vaikeutuu entisestään, jos asut alueella, jossa lämpötilat vaihtelevat voimakkaasti vuodenajan mukaan. Tässä on muutamia vinkkejä siitä, miten voit sovittaa liiketoimintasi rentoksi naisten tyyliin, jotta voit pysyä mukavana näiden ilmastonmuutosten aikana.

Kuinka pukeutua Business Casualiin kesällä

Kesä on erityisen vaikea työpukeutumisen aika, koska ulkolämpötilat tekevät perinteisistä toimistotarvikkeista, kuten pitkistä housuista, sukkahousuista ja pitkähihaisista paidoista epämukavia. Samaan aikaan monet meistä joutuvat kärsimään toimistojen pakkasista aggressiivisen ilmastoinnin ansiosta. Mitä voit tehdä selviytyäksesi lämpöiskuista?

#1: Etsi kevyitä, luonnollisia kankaita

On aika alkaa lukea vaatemerkkejä! Kun ostat kesätyövaatteita, käytä luonnonkankaita, kuten puuvillaa ja pellavaa, polyesteri- tai polyesteriseosten sijaan, koska ne ovat vähemmän hengittäviä. Vältä myös raskaampia luonnollisia kankaita, kuten villaa.

#2: Tarkista hihaton käytäntö

Varo hihattomuutta, ellei muut työtoverit tee sitä! Jos sinulla on ensimmäinen viikko uudessa toimistossa, älä oleta, että se on hyväksyttävää, mutta jos olet työskennellyt siellä jonkin aikaa ja tiedät, ettei se ole vastenmielistä, hihattomat mekot ja puserot ovat loistava tapa pysyä viileänä. Jos et mene hihaton, varmista, että noudatat edelleen kaikkia liiketoiminnan rento sääntöjä - ei pelkkiä kankaita, suhteellisen konservatiivisia värejä - ja vältä mitään olkaimetonta.

#3: Oja sukkahousut/sukkahousut

Voit ehdottomasti ohita sukkahousut ja sukkahousut kesällä (paitsi jos satut työskentelemään hyvin perinteisessä toimistossa) mutta pidä hameesi ja pukeutumisesi konservatiivisina. Juuri polven yläpuolella tai alempana on hyvä, mutta vältä kaikkea, joka kulkee minihameen tai pukeutumisalueelle työn vuoksi.

#4: Tutki sandaalivaihtoehtoja

Paksut nahkakengät tai suljetut kantapäät, jotka olivat mukavia kylmällä säällä, eivät välttämättä ole suosikkisi kesällä. Selvitä, mitä muut toimistosi naiset käyttävät (ovatko avoimet kengät kunnossa näkemäsi perusteella?). Kesäystävällisiä vaihtoehtoja ovat:

 • Kangaspussit (jopa tomit toimistosta riippuen)
 • Spiradilles
 • Sandaalit neutraaleissa väreissä

Varmista vältä liian rentoja kenkiä, mukaan lukien varvastossut ja lenkkarit.

#5: Tuo muutama kerros!

Kuten aiemmin mainitsimme, toimistosi AC voi saada sinut kylmäksi päivällä epämiellyttävän lämpimästä työmatkalta huolimatta. On älykästä, että sinulla on neuletakki tai bleiseri käsilläsi, jonka voit liukua päälle, jos asiat ovat liian kylmiä. Jos valitset neutraalin sävyn, kuten mustan, harmaan tai laivastonsinisen, joka sopii kaikkiin työasuihin, sinun on vain huolehdittava siitä, että sinulla on sellainen! Varmista vain vältä kerroksia, jotka näyttävät liian arkisilta kuten hupparit tai farkkutakit. Tai Snuggies.

body_summerdress

Kuinka pukeutua Business Casualiin talvella

Kääntöpuolella, voi olla vaikeaa käsitellä kylmempiä lämpötiloja talvella, puhumattakaan sateen ja/tai lumen läpi kulkemisesta töihin pääsemiseksi. Hyvä uutinen on, että perinteisemmät toimistovaatteet - housut, bleiserit, sukkahousut tai sukkahousut, villamateriaalit - pitävät sinut lämpimämpänä kuin arkivaatteet. Haasteena on asusteidesi täydentäminen lisäkerroksilla, jotka pitävät sinut lämpimänä, investoimalla kestäviin kenkiin ja etsimällä lämpimiä mutta ammattimaisia ​​takkeja.

Jos ajat ...

Koska sinun ei tarvitse selviytyä jäässä ja lumessa, saatat päästä eroon ohittamalla talvikengät ja parkan. Kuitenkin, jos on pakkasta, kukaan ei tuomitse sinua siitä, että käytät parkkia toimistoon tai saaput lumikengilläsi niin kauan kuin liukastut toimistolle sopivampiin jalkineisiin, kun olet sisällä.

Jos matkustat/kävelet ...

Ehdottomasti käytä kaikkia vaatteita ja kenkiä, joita tarvitset töihin turvallisesti ja lämpimästi - parka, lumisaappaat, huivi, lapaset jne. Voit säilyttää toimistokenkiä toimistossa ja vaihtaa ne sinne saapuessasi. Harkitse sukkahousujen tai pitkien alusvaatteiden käyttämistä työvaatteiden alla, mukaan lukien housut, jotta ne pysyvät lämpiminä. Voit jopa kaksinkertaistaa sukkahousut lisäeristyksen vuoksi!

body_winteroutfit

Mistä ostaa naisten vapaa -ajan asuja

Joten mistä menet löytääksesi kaiken tämän? Siellä on paljon vaihtoehtoja. Luokittelen joitain parhaita paikkoja etsiä naisten vapaa -ajan vaatteita hintaluokan mukaan, jotta voit tehdä älykkäitä päätöksiä siitä, mistä aloittaa ostoksesi.

Alin hintapiste

 • Kohde
 • Vanha laivasto
 • H&M
 • Nordstrom -teline
 • T. J. Maxx
 • Macy's
 • Kohlin
 • JCPenney
 • Pukeudu lapset

Keskihintainen kohta

 • Kuilu
 • Ilmaista
 • Rajoitettu
 • Ann Taylor
 • Modcloth
 • Banaanivaltio
 • Dillardin
 • Nordstrom
 • Talbotit
 • ASOS
 • Zara
 • Topshop
 • UNIQLO
 • j. jill

Korkea hintapiste

 • Antropologia
 • Calvin Klein
 • Nordstrom
 • Crew (pukukokoelma)
 • Ilo
 • lattia
 • Brooks Brothers
 • Club Monaco

Eteenpäin: Kuinka ottaa tyylivihjeitä toimistoltasi

Kun olet asettumassa uuteen toimistoosi, voit alkaa räätälöidä (heh) vaatekaappisi yrityskulttuurin mukaiseksi sen sijaan, että pysyisit yleisessä arkisessa ulkoasussa. Seuraavassa on muutamia vinkkejä siitä, miten voit käyttää havaintojasi toimistossa ilmoittaaksesi pienistä asupäivityksistä, jotka vaikuttavat myönteisesti työssäsi esittämääsi kuvaan.

#1: Tarkkaile, miten johto/huippusuoritukset pukeutuvat

Tiedätkö vanhan sanonnan pukeutua haluamaasi työhön, ei työhösi? Se on oikeastaan ​​hyvä neuvo. Et halua, että työasusi ovat riittävän muodollisia, jotta niitä tuskin pidetään sopivina. Haluat rakentaa itsellesi kokonaisvaltaisen ja ammattitaitoisen imagon.

Yksi vinkki tässä suhteessa on kiinnittää erityistä huomiota siihen, miten työnne johtajat ja/tai tehokkaat työntekijät esittävät itsensä. Jos pukeudut samalla tavalla, sinut nähdään todennäköisesti myös yhtenä tiimin keskittyneemmistä ja ohjaavimmista jäsenistä.

suosituskirje erinomaiselle opettajalle

#2: Älä kopioi asuja kokonaan-luo omat spin-offisi

Kääntöpuolella, sinun ei pitäisi kopioida jonkun toisen tyyliä, varsinkin jos se on aivan erilainen kuin mitä käytät yleensä! Se on hankalaa, ja se saattaa viitata siihen, että sinulta puuttuu oma luovuus tai mieltymys. Katso, miten muut pukeutuvat, ja mieti, kuinka voit luoda omia variaatioita asuistasi, jotka sopivat henkilökohtaiseen tyyliisi.

#3: Kiinnitä huomiota viikkomalleihin

Pukeutuvatko ihmiset perjantaina? Onko olemassa erityisiä tapahtumia, joissa ihmiset pukeutuvat muodollisemmin (tärkeät kokoukset jne.), Vai pitävätkö kaikki muodollisuutensa samalla tasolla koko viikon? Kiinnittämällä huomiota näihin vihjeisiin varmistat, että asusi eivät koskaan näytä liian muodollisilta tai liian arkisilta.

#4: Selvitä, onko päivittäinen siirrettävyys tärkeä

Jotkut toimistot vaativat sinua osallistumaan työillallisiin tai tapahtumiin, joissa odotetaan pukeutumista muodollisemmin, kun taas toiset keskittyvät yksinomaan pukeutumiseen 9–5-vuotiaille. Jos olet epävarma, eksy kohti muodollisempaa ulkoasua!

#5: Älä yritä uranuurta uusia toimistotrendejä (ellet työskentele luovalla alalla)

Vaikka on tapahtuma, kuten yritysjuhla tai illallinen tai varainkeräys, etkä ole varma, kuinka pukeutua siihen, sinun pitäisi nojaudu muodollisempiin ja bisnesmuotoisempiin ulkonäköihin kuin satunnaiseen tai liian pukeutuvaan. Ei ehkä ole paras aika purkaa uusi vaaleanpunainen tekoturkistakki ja sytyttää lenkkarit tai täyspitkä pallopuku.

Rakastan tätä kuitenkin (Flickr/kelly)

Rakastan kuitenkin tätä takkia. (Flickr/ kelly )

Business Casual naisille: tärkeimmät vinkit ja luotettavat tyylit

Liiketoiminnan rennot pukeutumiskoodit ovat erittäin yleisiä toimistoympäristöissä, mutta voi olla vaikeaa selvittää, mikä on sopivaa, kun sinulla on niin paljon erilaisia ​​tyylejä. Tässä on nopea yhteenveto tässä artikkelissa vahvistetuista ohjeista.

Ensinnäkin viisi sääntöä, joiden mukaan sinun on pukeuduttava rentoihin työpaikkoihin:

#1: Ei vaatteita, joissa on tahroja, repeytymiä tai ryppyjä
#2: Pukeudu ulkopuolelta (aloita katkottujen kappaleiden, kuten kenkien, takkien ja laukkujen) kanssa
#3: Noudata 50% -sääntöä - puolet asustasi tulee olla muodollisia
#4: Älä pukeudu liian kauas mukavuusalueeltasi
#5: Aloita neutraalilla värisävyllä (laivasto, khaki, oliivinvihreä, musta tai harmaa)

Kolme asuyhdistelmää, jotka tietyt tyylirajoitukset huomioon ottaen ovat aina sopivia, ovat:

#1: Housut, joissa on pusero
#2: Hame, jossa on pusero
#3: Mekko, jossa on bleiseri

Kun viihdyt uudessa toimistossa, voit mukauttaa säännöt vastaamaan yrityksesi erityisiä käytäntöjä. Ajan myötä voit muokata rentoa ulkoasua vastaamaan paremmin henkilökohtaista tyyliäsi rento puku.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

New Mexico State Universityn pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Simon Rodian jatkokoulu

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Simon Rodian jatkokoulusta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mansfieldin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

2.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.0: lla

Mikä on 2.0 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2.0 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

2016-17 Akateeminen opas | Valencian lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Valencian lukiosta paikassa Placentia, CA.

Santa Fe University of Art and Design Pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Desert Hot Springs High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Hot Springs High Schoolista kohteessa Desert Hot Springs, CA.

RMU: n pääsyvaatimukset

Lafayette Collegen pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Duluthin pääsyvaatimukset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

Mikä on klassinen oppimistesti? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CLT-tentistä, mukaan lukien milloin ja missä otat sen ja kuinka valmistautua.

Miten SAT -esseen pituus vaikuttaa pisteeseesi?

Kuinka pitkä SAT -esseesi pitäisi olla? Tässä on analyysimme SAT -esseen pituudesta ja siitä, miten se vaikuttaa esseesi pisteisiin.

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Curry Collegen pääsyvaatimukset

Lewisin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Randolph-Macon Collegen pääsyvaatimukset

Ohion yliopiston eteläinen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Mikä on CUNY? Mitä CUNY tarkoittaa?

Mitä CUNY tarkoittaa? Opi kaikki New Yorkin kaupunginyliopistosta ja jos se sopii sinulle.

Carroll University pääsyvaatimukset