Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

feature_stack_of_books.jpg

PrepScholarilla olemme kirjoittaneet parhaat saatavilla olevat ACT-online-oppaat, jotka kattavat kaiken mitä sinun tarvitsee tietää ACT-pisteiden parantamiseksi. Ne ovat kaikki saatavilla täällä blogissamme, ja uskomme, että he voittavat minkä tahansa kirjan, jonka voit ostaa. Lisäksi he ovat täysin ilmainen!

Tämä opas - Ultimate ACT Prep Guide - kerää kaikki tärkeimmät ACT-oppaat ja artikkelit yhteen paikkaan. Opastamme sinut läpi kaiken, mitä sinun on tiedettävä ACT: n ässä ja parannamme korkeakoulujen pääsymahdollisuuksiasi.Aloitamme käymällä lyhyesti läpimiten tätä opasta käytetään. Sitten käymme osittain läpi tärkeimmät tiedot, jotka sinun on tiedettävä saadaksesi korkean ACT-pistemäärän. Tässä on kuvaus siitä, mitä tämä ilmainen ACT-opinto-opas sisältää:

 • Kuinka käyttää tätä ACT-opinto-opasta
 • Johdanto ACT: iin
 • Kuinka lähestyä ACT-valmistelua tehokkaasti
 • ACT-sisältö ja strategiat
  • ACT-testistrategia
  • ACT englannin valmisteluoppaat
  • ACT Math Prep -oppaat
  • ACT lukee valmisteluoppaita
  • ACT Science Prep -oppaat
  • ACT Essee -valmisteluoppaat
 • ACT-logistiikka ja suunnittelu
  • Testipäivät
  • Opintosuunnitelmat
  • Valmistelumateriaalit

Ominaisuuden kuva: Alberto G. / Flickr

Kuinka käyttää tätä ACT-opinto-opasta

Tämä ACT-opas kerää tärkeimmät ACT-artikkelimme kaikista aiheista, yleisestä tiedosta tärkeimpiin testinottovihjeisiin ja erityiseen osasisältöön. Epäilemättä kaikki nämä aiheet ovat kriittisiä, jotta saat kaiken irti valmistautumisestasi ja pysyt luottavaisina testipäivänä.

Olemme järjestäneet seuraavat oppaat suunnilleen siinä järjestyksessä, jota suosittelemme lukemaan, aloitetaan ACT: n yleiskatsauksesta ja siirrytään korkean tason strategioihin. Sieltä sukellamme sisällön tarkasteluun ja vinkkeihin jokaiselle osalle, ennen kuin päätämme ehdotuksiin ACT-valmistelun suunnittelusta ja testipäivän valitsemisesta.

mikä on 4,5 gpa

Riippuen siitä, kuinka paljon ACT-valmistelua olet suorittanut, voit ohittaa ja lukea vain sinulle tärkeät kohdat. Suosittelemme kuitenkin, että käymme läpi kaikki oppaamme enemmän tai vähemmän, jotta et unohda tärkeitä tietoja, jotka sinun on tiedettävä. Muistin päivittäminen voi olla hyödyllistä myös lukemalla jo tuntemiasi aiheita koskevia oppaita.

Jos sinua painostaa aikaa, voit lukea osan tästä oppaasta ja palata siihen myöhemmin. Täällä on paljon tietoa, joten älä tunne, että sinun pitäisi sulattaa kaikki yhdessä istunnossa! Itse asiassa, suosittelemme tämän sivun kirjanmerkkeihin lisäämistä myöhemmin palaamiseksi.

Katsotaanpa nyt parhaita ACT-oppaitamme!

body_start_classroom.jpg

Johdanto ACT: iin

Kaikkien ACT-aloittelijoiden tulisi aloittaa perusasioista. Tässä osassa opit, miten testi on rakennettu, millaisia ​​kysymyksiä ja sisältöä se testaa ja mitä sen pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Miksi ACT on tärkeä korkeakoulutavoitteidesi kannalta?

Sinun on todennäköisesti suoritettava ACT tai SAT päästäksesi yliopistoon, mutta kuinka tärkeä ACT-pisteesi on kouluille? Ja miten voit käyttää tätä tietoa parantaaksesi mahdollisuuksiasi päästä unelmiesi yliopistoon? Tämä laaja opas selittää miksi korkeakoulut tarkastelevat ACT-tuloksia ja kuinka he käyttävät ACT-pisteitä verrattaakseen opiskelijoita koko maassa.

Mikä on ACT? Testin täydellinen selitys

Tässä artikkelissa esitellään kaikki ACT: n perusteet: miten se alkoi, mitä se testaa ja miksi sinun on otettava se käyttöön. Se tarjoaa myös muutamia vinkkejä siitä, miten aloittaa ACT-opintosuunnitelman laatiminen.

Mitä on testattu ACT-englanninkielisessä osiossa?

Mitä ACT Math -osastossa todellisuudessa testataan? Käsitteet, aiheet ja taidot

Mitä on todella testattu ACT-lukuosassa? Tarvittavat taidot

Mitä ACT Science -osastossa todellisuudessa testataan? Taidot ja aiheet

Sinun on perehdyttävä neljään ACT-osioon. Yksittäiset osio-oppaamme selittävät, mitä voit odottaa jokaisesta osiosta sisällön ja kysymystyyppien suhteen.

Kuinka ACT pisteytetään?

Mitä tarkoittaa 36? A 15? A 24? Ymmärtäminen siitä, miten ACT pisteytetään, on elintärkeää luoda sinulle tehokkain valmistelusuunnitelma. Tässä kattavassa oppaassa kerrotaan, kuinka ACT-pisteet lasketaan ja miten näitä tietoja käytetään eduksi.

Keskimääräiset ACT-pisteet korkeakouluissa

Keskimääräiset ACT-tulokset valtioittain (viimeisimmät)

ACT-prosentti- ja pisteytyslistat

Ennen ACT: n tekemistä on tärkeää tietää, mikä on keskimääräinen ACT-pisteet ja mitkä prosenttipisteet ovat. Oppaamme antavat sinulle ACT: n keskiarvon, selittävät, kuinka tämä keskiarvo voi vaihdella korkeakoulujen ja osavaltioiden mukaan, ja kerrotaan, kuinka prosenttipisteitä käytetään vertaamaan suorituskykyäsi muiden testaajien kanssa.

Mikä on hyvä ACT-pisteet? Huono ACT-pisteet? Erinomainen ACT-pisteet?

Kaikki haluavat saada hyvät ACT-pisteet testipäivänä. Mutta mikä on tärkeämpää kuin tietyn prosenttipisteen saaminen, on saaminen oikea pisteet sinä. Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka selvittää mikä on hyvä ACT-piste sinulle ja kuinka asettaa tavoitepisteet sen perusteella, mihin haket.

Onko ACT helpompaa kuin SAT?

Pitäisikö sinun ottaa ACT tai SAT?

Etkö vieläkään ole varma, ottaako ACT vai SAT? Nämä oppaat opettavat sinulle kahden testin väliset erot ja auttavat sinua päättämään, mikä niistä on sinulle lopulta oikea.

body_student_pile_of_books.jpg

Kuinka lähestyä ACT-valmistelua tehokkaasti

Nyt kun perusasiat ovat laskeneet, siirrymme valmistautumisen aloittamiseen. Mikä on paras tapa lähestyä ACT: tä? Ja miten voit varmistaa, että opiskelet sitä varten tehokkaasti? Nämä resurssit auttavat sinua pääsemään oikeaan ajattelutapaan ACT-valmistelua varten.

Valmistautuminen ACT: iin: Ultimate 10-Step Guide

Et voi suorittaa ACT: tä valmistelematta sitä ensin. (No, teknisesti voit, mutta en todellakaan suosittele sitä!) Tämä opas antaa sinulle yksityiskohtainen 10-vaiheinen suunnitelma auttaa sinua saamaan kaiken irti ACT-valmistelustasi.

ACT-neuvonta: Top 5 vinkkiä testiin valmistautumiseen

Etsitkö tarkempaa luetteloa ACT-valmistusvinkeistä? Sitten tämä opas on sinulle! Tässä viestissä esitämme viisi parasta vinkkiä auttaa sinua valmistautumaan tehokkaasti ACT: ään. Näihin kuuluu ACT-opintosuunnitelman suunnittelu ja ajan viisainen käyttö.

Kuinka voittaa viivyttely ACT-valmistelussa

Lähes kaikki ovat viivyttäneet jotain - ja monet ACT-valmistelussa! Koulu- ja kotitehtävien avulla voi olla vaikeaa löytää aikaa ja energiaa opiskelemaan ACT: lle. Siksi olemme kirjoittaneet kätevän oppaan, joka auttaa sinua aloittamaan testivalmistelut. Vinkkimme opettavat sinua pitämään itsesi vastuussa teoistasi ja osoittamaan sinulle, kuinka löytää halu oppia.

Kuinka saada täydellinen ACT-pisteet, 36 täysi maalintekijä

Jos yrität saada täydellisen ACT-pistemäärän, sinun on ehdottomasti luettava tämä opas. Vaikka et tavoittelikaan täydellistä pistemäärää, tämä on erinomainen resurssi, joka voi auttaa sinua ymmärtämään, millaisia ​​strategioita käytetään korkean ACT-pistemäärän saamiseksi.

Kirjoittanut täysi maalintekijä (joka sai myös täydellisen SAT-pisteet - kahdesti!), Oppaamme selittää kaikki tärkeimmät temput ja menetelmät, joita sinun on käytettävä saadaksesi 36 testipäivänä. Sen sijaan, että keskitytty sisältöön, kerromme sinulle tärkeimmät strategiat, kuten kuinka löytää ja kohdistaa heikkoutesi, sinun on tiedettävä pyrittäessäsi täydellisyyteen.

body_light_bulb_chalkboard.jpg

ACT-sisältö ja strategiat

Yllä olevat oppaamme opettavat sinulle, mikä ACT on, ja antavat sinulle perustan ACT-valmistelusi. Nyt pääsemme resurssimme lihaan: kaikki sisältö ja strategiat, jotka sinun on tiedettävä, jotta voit toimia hyvin ACT: ssä. Aloitamme yleensä ja suppeamme sitten osiokohtaisilla oppailla, joiden avulla voit kohdistaa tiettyjä taitoja ja käsitteitä.

ACT-testistrategia

Paras tapa tarkistaa ACT-virheesi

Monet opiskelijat suorittavat harjoituskokeita ja harjoittavat harjoituskysymyksiä pysähtymättä tosiasiallisesti ymmärtämään, mitä erehdyksensä tarkoittavat tai miten he voivat käyttää virheitään hyödyksi. Tässä oppaassaopetamme sinua tarkistamaan virheesi, jotta voit tietää heikkoutesi ja lopettaa samojen virheiden tekemisen uudestaan ​​ja uudestaan.

Pitäisikö sinun arvata ACT? 5 arvailustrategiaa

Pitäisikö arvata, jos et tiedä vastausta ACT: n kysymykseen tai loppuuko aika? Ehdottomasti! Bekause virheellisistä vastauksista ei ole seuraamuksia, annat itsellesi parhaan kuvan lyödä ACT-maalipisteesi vastaamalla jokaiseen kysymykseen. Mutta kuinka voit arvata fiksusti? Tässä oppaassa on viisi keskeistä strategiaakäyttää valmistelussa ja testipäivänä.

15 ACT-vinkkiä pisteiden parantamiseksi

Onko sinulla vaikeuksia päästä maalipisteeseesi? Nämä 15 vinkkiä ja strategiaa parantavat ACT-osioiden pisteitä ja antavat sinulle varmuuden, jota tarvitset testipäivää varten.

Korkeille maalintekijöille

Onko sinulla jo korkea ACT-pisteet? Kuinka parantaa vielä enemmän

Jos saavutat jatkuvasti korkeita tuloksia ACT-harjoituksissa, mutta haluat silti parantaa pisteitäsi, tämä opas on tarkoitettu sinulle. Tässä opetamme sinulle, kuinka keskität valmistelut, hallitset aikaa ja voitat ahdistuksesi saadaksesi korkean (ja ehkä täydellisen!) ACT-pisteet.

Pienille maalintekijöille

Alhaiset ACT-pisteet: Mitä sinun pitäisi tehdä?

Oletko älykäs, mutta pisteytät vähän ACT: stä? Mitä tehdä

Etkö ole vaikuttunut ACT-pisteistäsi harjoitustesteissä? Käytä sitten näitä oppaita oppiaksesi, minkälaisia ​​virheitä (sekä sisällöllisiä että henkisiä) teet ja mitä muutoksia voit tehdä valmistellessasi, jotta voit lopulta lisätä pisteitäsi.

body_correcting_paper.jpg

ACT englannin valmisteluoppaat

ACT English Prep: parhaat menetelmät ja strategiat

Jos et ole varma mistä aloittaa ACT-englannin opinnoissa, lue tämä opas. Käsittelemme parhaita tapoja valmistautua ACT-englantiin sekä kuinka käsitellä ja korjata ajanhallintaongelmia.

Ultimate Study Guide for ACT English: Vinkkejä, sääntöjä, käytäntöjä ja strategioita

Etsitkö perusteellista ACT-englanninkielistä opasta? Tämä opas on oikeastaan varasto kaikista parhaista ja hyödyllisimmistä ACT-englanninkielisistä artikkeleistamme. Yksittäisistä kielioppioppaista asiantuntijastrategioihin, annamme sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää ACT-englannin ässään - yhdessä kätevässä resurssissa.

Täydellinen opas ACT-kielioppisääntöihin

ACT Englanti on kyse kieliopista. Tästä artikkelista näet kaikki ACT: llä testatut tärkeimmät kielioppiaiheet, epäselvistä viittauksista suullisiin lauseisiin tärkeimpien retoristen taitojen, kuten redundanssin, muodollisuuden ja ytimekkyyden, lisäksi.

Paras tapa lähestyä ACT-englanninkielisiä kappaleita

Jos haluat menestyä ACT-englannissa, sinulla on oltava hyvä passage-lukemisstrategia. Tämä strategia ei välttämättä ole sama kuin käytät ACT-lukemisessa ja tiedeosissa (vaikka se voi olla!).

Erityisesti englanniksi suosittelemme graf-by-graf-menetelmä (lyhenne kohdasta kappale). Tässä oppaassa kerrotaan, mikä tämä strategia on ja kuinka voit käyttää sitä testipäivänä saadaksesi korkean ACT-englanninkielisen pistemäärän.

Kuinka parantaa ACT English -pisteitäsi: 9 vinkkiä täydeltä maalintekijältä

Jos pisteytät tällä hetkellä ACT-kielellä 14–24, tämä opas sopii sinulle. Tässä tarjoamme sinulle asiantuntijavinkkejä siitä, miten lähestyä ja opiskella englanninkielistä osaa, jotta voit lopulta nostaa pisteet 26 +.

Kuinka saada 36 ACT English: 9 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Tämä opas sisältää asiantuntijoiden neuvoja, kaikki täydelliseltä maalintekijältä, ja opettaa sinulle kuinka saada 36 ACT-englanniksi. Tärkeimpiä kohtia tässä ovat, kuinka monta kysymystä sinun on saatava oikea saadaksesi 36 englannin kielelle, kuinka opiskella kielioppia tehokkaasti ja miten tunnistaa virheiden mallit.

body_calculator_close_up.jpg

ACT Math Prep -oppaat

31 kriittistä ACT-matemaattista kaavaa, jotka sinun on tiedettävä

Matemaattiset kaavat ovat tärkeitä ACT-matematiikan menestymiselle. Ja siitä lähtien et saa mitään testipäivänä, sinun on muistettava tärkeimmät valmistellessasi. Tämä opas kattaa 31 suurinta matemaattista kaavaa, joka todennäköisesti tulee esiin ACT: ssä.

Ultimate ACT Math Prep Guide: Strategiat, aiheet ja vinkit

Tämä opas kerää kaikki parhaat ACT Math -artikkelimme yhdessä paikassa sinulle. Strategioista sisältöön ja asiantuntijavinkkeihin käsittelemme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää saadaksesi matemaattiset pisteet.

Liittäminen vastauksiin: Kriittinen ACT-matematiikkastrategia

Numeroiden liittäminen: kriittinen ACT-matematiikkastrategia

Kaikista matemaattisista strategioista, joita voit käyttää ACT: ssä, nämä kaksi ovat ylivoimaisesti tärkeimpiä. Jos et tiedä miten ratkaista matemaattista ongelmaa tai tarvitset nopeaa ja helppoa tapaa, kokeile liittää vastaus tai numero ja ratkaista sitten.

ACT-matematiikan lopettaminen

ACT-matematiikan salaisuus: hallita aikakatkaisua

Sinulla on vain noin minuutti / kysymys ACT Mathista, joten ajanhallinta on ratkaisevan tärkeää. Nämä oppaat tarjoavat tärkeitä vinkkejä ajankäyttöön viisaasti Matematiikka-osiossa, jotta et koskaan viettäisi liikaa tai liian vähän aikaa kysymykseen.

Kuinka parantaa matalien ACT-matemaattisten pisteiden määrää: 9 vinkkiä täydeltä maalintekijältä

Jos sinulla on vaikeuksia pisteytyksessä yli 24 ACT-matematiikassa, lue tämä opas. Opit, mitä matematiikan 26+ saaminen vaatii ja kuinka valmistautua tehokkaasti jaksoon.

Kuinka saada 36 ACT-matematiikkaan: 8 strategiaa täydelliseltä maalintekijältä

Haluatko täydellisen ACT-matemaattisen pistemäärän? Sitten haluat ehdottomasti tarkistaa tämän oppaan. Tässä, asukas ACT-maalintekijämme tarjoaa useita huijauskestäviä vinkkejä matematiikan opiskelu ja valmistelujen hyödyntäminen parhaalla mahdollisella tavalla

body_man_reading_book.jpg Tarkastettu perusteellisesti / Flickr

ACT lukee valmisteluoppaita

ACT-lukemisen # 1 kriittinen ja perustavanlaatuinen strategia

Jos sinulla on aikaa lukea vain yksi ACT-lukuopas, lue ehdottomasti tämä. Täällä annamme sinulle Paras kriittinen strategia, joka sinun on tiedettävä, jotta saat kysymyksiä ACT-lukemisesta. Kun olet oppinut tämän strategian, lukupisteesi nousee varmasti.

Lopullinen valmisteluopas ACT-lukemiseen: strategiat, vinkit ja käytäntö

Tämä perimmäinen opas on pohjimmiltaan jättimäinen varasto kaikista parhaista ACT-lukemisresursseistamme. Ota selvää siitä, mitä Lukeminen-osio testaa, miten se pisteytetään ja mitkä ovat parhaat testi-valmistelu ja testipäivä -strategiat.

Paras tapa lähestyä ACT-lukukäytäntöä

Mietitkö kuinka lukea ACT-lukukappaleita - vai pitäisikö sinun edes lukea niitä lainkaan? Tässä oppaassa kerrotaan kolmesta parhaasta tavasta lähestyä lukukohtia ja annetaan vinkkejä siihen liittyviin kysymyksiin vastaamiseen.

ACT-lukukysymyksiin vastaaminen: 5-vaiheinen opas

lewis ja Clarkin yliopiston hyväksymisaste

Tarvitsetko apua ACT-lukemista koskevien kysymysten saamisessa? Tässä resurssissa selitämme miten eritellä lukukysymykset ja poistaa virheelliset vastausvaihtoehdot. Käymme läpi myös yleisiä tapoja, joilla ACT Reading tykkää huijata testaajia.

Kuinka lopettaa ajan loppuminen ACT-lukemisessa

Ajanhallinta voi olla vaikeaa ACT-lukemisessa, mikä antaa sinulle vain tietoja 53 sekuntia per kysymys. Siksi on niin tärkeää oppia hallitsemaan aikaa viisaasti. Oppaassamme kerrotaan, kuinka voit seurata aikaa ja harjoitella tehokkaasti, jotta saat enemmän kysymyksiä juuri ennen kuin aika loppuu.

Kuinka parantaa ACT-lukupisteitäsi: 8 asiantuntijavinkkiä

Jos saavutat arvosanan 24 tai vähemmän ACT Reading -ohjelmassa, tämä kokeneen maalintekijän kirjoittama opas voi auttaa sinua nostamaan pisteet vähintään 26: een testipäivänä. Yhteenveto siitä, mitä se tarvitsee saadakseen 26 lukemisesta,selitä, kuinka ACT Reading haluaa huijata testaajia, jaantaa sinulle kahdeksan strategiaa, joiden avulla saat korkeamman pistemäärän.

Kuinka saada 36 ACT-lukemiseen: 11 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Tavoitteena täydellisyyttä? Tutustu sitten oppaaseen saada 36 ACT-lukemiseen, jonka on kirjoittanut varsinainen maalintekijä. Tämän resurssin avulla opetamme sinua kuinka tunnistaa ja kohdistaa heikkoutesi samoin kuin kuinka löytää sinulle parhaiten käytettävä teksti.

body_science_beakers.jpg

ACT Science Prep -oppaat

ACT-tieteen suuri salaisuus: se on luettavampaa kuin tiede

Jos tiede ei ole sinun vahvuutesi, älä pelkää! Totuus on, että nimestään huolimatta ACT Tiede on paljon enemmän lukemista kuin varsinaista tiedettä. Tässä oppaassa kerrotaan, millaisia ​​lukutaitoja sinulla on oltava ACT Science -sovelluksessa, ja opetetaan parantamaan niitä.

Ultimate Study Guide for ACT Science: Vinkkejä, käytäntöjä ja strategioita

Sillä vankka resurssi kaikista parhaista ACT Science -artikkeleistamme, tutustu lopulliseen ACT Science -tutkimusoppaaseen. Annamme sinulle linkkejä useisiin artikkeleihin ja oppaisiin, joissa keskitytään ACT Science -muotoon, mitä se testaa ja miten voit valmistautua siihen tehokkaasti.

Viisi parasta strategiaa ACT-tieteen lukemiseen

Koska tiede-osio koskee enemmän ymmärrystäsi kuin tiedetietojasi, on tärkeää kehittää vankka läpikulunlukemisstrategia testipäivää varten. Tämä opas sisältää yhteenvedon viidestä mahdollisesta strategiasta, joita voit käyttää, ja näyttää, kuinka löytää itsellesi sopivin.

Ainoa todellinen tiede, joka sinun on tiedettävä ACT-tiede

Tiedät nyt, että ACT Science ei todellakaan sisällä niin paljon tiedettä. Joten mikä tiede sinun on todella tiedettävä sitä varten? Tässä oppaassa luetellaan biologian, kemian, fysiikan ja matematiikan keskeiset tieteelliset käsitteet, jotka sinun on tiedettävä saadaksesi korkeat pisteet ACT-tiede.

Ajanhallintavinkit ja osastostrategia ACT-tiede

Kuten lukeminen, sinulla on noin 53 sekuntia per kysymys ja noin viisi minuuttia käyntiä kohti julkaisussa ACT Science. Mutta miten voit hallita aikasi niin, että vastaat useimpiin tai kaikkiin kysymyksiin oikein? Opetamme sinulle, missä järjestyksessä luet kohdat, enimmäisajan, jonka sinun pitäisi käyttää kysymykseen, ja kuinka pitää energiatasosi yllä testipäivänä.

ACT-tutkimustulosten parantaminen: 6 vinkkiä täydeltä maalintekijältä

Suorititko harjoituskokeita, mutta et saanut haluamaasi ACT Science -pistettä? Älä huoli, koska on paljon tapoja nostaa sitä! Jos pisteytät Science-osiossa välillä 14–24, tämä opas antaa sinulle luottamusta ja käytännön työkaluja, joita tarvitset vähintään 26: n saavuttamiseksi.

Kuinka saada 36 ACT Science -tutkimukseen: 13 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Tavoitteena korkeampi kuin 26? Sitten tutustu oppaaseen saada täydellinen ACT Science -pisteet, jonka on kirjoittanut kokonaan ACT-asiantuntija ja täydellinen maalintekijä. Tässä oppaassa tarjoamme sinulle 13 keskeistä strategiaa täydellisyyden saavuttamiseksi esimerkkien lisäksi kouluista, jotka odottavat täydellisiä luonnontieteitä.

body_writing_notebook.jpg

ACT Essee -valmisteluoppaat

Pitäisikö sinun ryhtyä toimeen kirjoittamalla vai kirjoittamatta?

ACT-kirjoittaminen on valinnainen, mikä tarkoittaa, että jotkut opiskelijat ottavat ACT: n kirjoittamisen kanssa ja toiset eivät. Mutta mitä pitäisi sinä tehdä? Lue tämä opas saadaksesi neuvoja ACT-esseen ottamisesta. Käymme läpi tärkeimmät tekijät, jotka on otettava huomioon, kuten ACT: n hinta kirjoittamisen kanssa ja voiko korkea kirjoittamispiste mahdollisesti parantaa sovellustasi.

ACT-esseen kirjoittaminen: Vaiheittainen esimerkki

Olet päättänyt ottaa ACT: n kirjoittamisen kanssa - mutta miten itse kirjoitat ACT-esseen? Tämä vaiheittainen opas vie sinut läpi vahvan ACT-esseen laatimisen koko prosessin suunnittelusta ja aivoriihistä kappaleiden järjestämiseen ja työsi tarkistamiseen.

Ultimate ACT Writing Study Guide: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Jos haluat, että kaikki ACT-kirjoitusresurssit ovat yhdessä paikassa, tämä on opas sinulle. Tässä, olemme koonneet kaikki parhaat ACT-esseeartikkeleidemme ja oppaamme auttaa valmistautumaan Kirjoittaminen-osioon ja saada haluamasi pisteet testipäivänä.

Kuinka hyökätä ACT-esseiden kehotuksiin ja nostaa pisteitäsi

ACT-esseekehotteet voivat olla hämmentäviä, jos et ole tottunut niihin. Selitämme, mitä ACT haluaa sinun kirjoittavan esseihisi, ja käymme läpi erilaisia ​​tapoja, joilla esseekehotteet usein muotoillaan.

tulostettava graafinen paperi akselilla

ACT-kirjoitusvinkit: 15 strategiaa essee-pisteiden nostamiseksi

Korkeiden pisteiden saaminen ACT-kirjoittamisesta voi olla haastavaa, mutta niin kauan kuin tiedät mitä tiehöylät etsivät, sinun ei pitäisi olla mitään ongelmaa nostaa pisteitäsi. Lue tämä opas oppiaksesi kaikki parhaat vinkkimme ja strategiamme vankan esseepistemäärän saamiseksi.

Kuinka saada täydellinen 12 ACT-kirjoittamisen essee

Haluatko täydellisen essee-pisteet? Tässä kattavassa oppaassa selitetään, mitä ACT-esseen 12 tarkoittaa, kerrotaan, miten 12 eroaa 10: stä (vaikka molemmat ovat korkeita pisteitä!), Ja tarjoaa luettelon tehtävistä ja kielloista tason 12 esseelle.

body_exam_calendar.jpg

ACT-logistiikka ja suunnittelu

Et menesty hyvin ACT: ssä, jos et suunnittele etukäteen. Siksi on tärkeää kysyä itseltäsi joitain logistisia peruskysymyksiä: milloin teet ACT: n? Kuinka monta kertaa sinun pitäisi ottaa se? Kuinka monta viikkoa tai kuukautta sinun pitäisi viettää opiskelussa?

Alla olevat resurssimme auttavat sinua suunnittelemaan ACT-valmisteluasi. Lisäksi annamme sinulle linkkejä korkealaatuisiin oppimateriaaleihin, jotka voit sisällyttää valmistelusuunnitelmaasi.

Testipäivät

Milloin sinun pitäisi ryhtyä toimiin? Parhaat testipäivät

Milloin minun pitäisi ryhtyä toimiin ensimmäistä kertaa?

Testipäivän valitseminen on yksi suurimmista päätöksistä, jotka teet ACT: n suhteen. Sinun tulisi antaa itsellesi tarpeeksi aikaa valmistautua testiin ja (toivottavasti) nostaa pisteitäsi. Nämä oppaat selittävät, milloin paras aika suorittaa ACT on riippumatta siitä, onko kyseessä ensimmäinen vai kolmas yritys.

ACT-testipäivien täydellinen opas valintaan (2016, 2017, 2018)

Tulevien vuosien ACT-testipäivät: 2017, 2018 ja sen jälkeen

Täydellisen luettelon ACT-testipäivistä saat näistä oppaista, jotka tarjoavat vahvistettuja (ja ennakoituja, jos tietoja ei ole vielä julkaistu) päivämäärät ja määräajat tuleville ACT-testipäiville. Käytä näitä resursseja auttaaksesi sinua päättämään, mikä päivä sopii parhaiten aikatauluusi.

Opintosuunnitelmat

Kuinka kauan sinun tulisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

Kuinka kauan sinun on opiskeltava ACT: n saamiseksi, riippuu muutamasta päätekijästä: lähtötasosi, tavoitepisteytesi ja kuinka paljon aikaa sinulla on ennen testipäivää. Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka voit selvittää ihanteellisen opintosuunnitelman sinulle näiden kriteerien avulla.

Yhden kuukauden ACT-opintosuunnitelma: Kuinka kasvattaa pisteitäsi nopeasti

Kuinka täyttää ACT: 10 päivän 4-pisteen valmistelusuunnitelma

Avain menestykseen ACT: ssä on olla viivyttelemättä. Mutta jos olet jo tehnyt virheen, kun lykkäät valmistelua, paras asia, jonka voit tehdä nyt, on selvittää, kuinka käyttää loput ajastasi tehokkaasti. Nämä kaksi opasta opettavat sinulle, kuinka opiskella ACT: n opiskelua varten aikarajoitteistasi huolimatta, ja tarjoavat vinkkejä käytettävään opintomateriaaliin.

Valmistelumateriaalit

Täydelliset viralliset ACT-harjoituskokeet, ilmaiset linkit

Opas ACT-harjoitustestien käyttämiseen: 20 tunnin valmistelu

Viralliset täyspitkät ACT-harjoitustestit ovat ylivoimaisesti parhaat resurssit, joita voit käyttää ACT-valmisteluun. Nämä linkit antavat sinulle kaikki käytettävissä olevat harjoitustestit PDF-tiedostoina ja selittävät kuinka niitä käytetään valmistelussa.

Parhaat ACT-valmistelukirjat 2017

10 parasta ACT-kirjaa, joita suositellaan ACT Prep

Valmistelukirjat tarjoavat kattavan yleiskatsauksen ACT: stä sisällön tarkastelusta ja käytännön kysymyksistä vastauksiin selityksiin ja testinottovihjeisiin. Mutta mitkä ovat ostamisen arvoisia? Nämä oppaat antavat sinulle suosituimmat valintamme sekä virallisille että epävirallisille ACT-prep-kirjoille.

Parhaat ACT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Vaikka uskomme, että PrepScholar tarjoaa parhaat ACT-tiedot verkossa, se on hyvä idea täydennä opintojasi muilla korkealaatuisilla ACT prep -verkkosivustoilla. Tässä oppaassa annamme sinulle luettelon parhaista verkkosivustoista, joita voit käyttää ACT-käytäntöihin, sisällön tarkasteluun ja strategia-apuun.

4 parasta ACT-sovellusta (ja miten niitä käytetään valmistelussa)

Sovellusten ei pitäisi olla ainoa materiaali, jota käytät ACT-valmisteluun, mutta ne voivat olla erinomaiset lisäresurssit ja liikkeellä olevat päivittäjät. Tässä oppaassa esitellään neljä suosituinta ACT-sovellusta ja kerrotaan, miten niitä käytetään, jotta voit hyötyä niiden parhaista ominaisuuksista.

Loppusanat

Tähän mennessä olet toivottavasti lukenut tai ainakin lukenut useita tämän ilmaisen ACT-opinto-oppaan lähteitä. Sepä hienoa! Käytä linkkejä, joihin linkitämme täällä, jotta pääset muihin resursseihin ja linkkeihin, joiden uskot olevan hyödyllisiä sinulle. Toivomme, että jatkat tämän resurssin käyttämistä etsimään vastauksia kysymyksiisi ja valmistautumaan ACT: ään.

Muistutuksena, yritä olla hukkumassa kaikki täällä olevat tiedot (ja myös siellä!). ACT on tärkeä testi, varmasti, mutta se on myös täysin hallittavissa. Ota siis aikaa, lue, mistä haluat oppia, ja harjoittele taitojasi käyttämällä korkealaatuisia materiaaleja. Onnea!

body_four_leaf_clover.jpg Pieni ylimääräinen onni sinulle ACT!( JD Hancock / Flickr)

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Salve Reginan yliopiston pääsyvaatimukset

AP Chem Formula Sheet: Mitä siinä on ja miten sitä käytetään

Mitä AP Chem -kaavasivulla on? Opi saamaan kaiken irti AP Chemistry -taulukosta tenttipäivänä.

Mitä lukiolaisten tulisi tehdä kesän aikana?

Keskustelua kesäohjelman ja harjoittelun välillä? Tämä opas auttaa lukion oppilaita valitsemaan parhaan tavan viettää kesänsä.

Lounais -yliopiston pääsyvaatimukset

Penn State Altoona SAT -tulokset ja GPA

Augustinusin yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman yliopisto Birminghamissa ACT-tulokset ja GPA

Jokainen saatavilla oleva IB Biology -paperi: ilmainen ja virallinen

Haluatko harjoittaa IB Biology -lehtien aiempia papereita? Olemme koonneet kaikki aikaisemmat paperit, jotka löysimme kätevään luetteloon. Harjoittele näiden testien avulla saadaksesi realistisimmat valmistelut.

Alaskan yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

Duquesne-yliopiston pääsyvaatimukset

Illinoisin yliopisto Urbana-Champaignin SAT-pisteissä ja GPA: ssa

Maryville College pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Mikä on EOP? Opas koulutusmahdollisuusohjelmiin

Oletko kiinnostunut koulutusmahdollisuusohjelmista? Tässä oppaassa kerrotaan, mikä on EOP, mitä etuja se tarjoaa ja miten voit liittyä.

Montevallon yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | East Bakersfieldin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta East Bakersfield High Schoolista Bakersfieldissä, Kaliforniassa.

Kuinka monta kysymystä voit jättää väliin saadaksesi täydellisen SAT-pistemäärän?

Tavoitteena täydellinen SAT-pisteet? Tässä on kuinka monta kysymystä voit jättää väliin ja silti saada täydellinen 2400. Varoitus: sitä ei ole kovin paljon.

8+ ilmaista vanhaa virallista SAT -käytännön testiä

Haluatko lisää virallisia SAT -käytännön testejä? Tässä on aiempien vuosien ilmaisia ​​SAT -käytännön testejä, jotka voi ladata PDF -tiedostoina.

1020 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

UNCP: n SAT-tulokset ja GPA

Keski -Arkansasin yliopiston pääsyvaatimukset

Alhambran vanhempi lukio | 2016-17 rankingit | (Martinez,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alhambran vanhemmasta lukiosta Martinezissa, Kaliforniassa.

Kuinka päästä UCLA: hon: 5 avainvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä UCLA: han? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää UCLA -sisäänpääsystä ja sisäänpääsystä.

Mikä on keskimääräinen College GPA? Majurin mukaan?

Mikä on keskimääräinen college GPA kansallisesti? Entä pääaineena? Opi korkeimmat ja alhaisimmat GPA: t yliopistossa ja miksi sillä on merkitystä tulevaisuutesi kannalta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.