Ultimate AP: n Yhdysvaltain historian opinto -opas

feature_apushistorystudyguide.jpg

Opiskelu AP US History -kurssilla on muistinharjoitus ja kriittinen ajattelu. Monivalintakysymyksissä pyydetään sinua lukemaan ja analysoimaan asiakirjoja historiallisen tietämyksesi perusteella, kun taas esseekysymykset vaativat samanlaisia ​​taitoja, mutta haasteena on syntetisoida ideasi johdonmukaiseksi argumentiksi, joka sisältää sekä ulkopuolista tietoa että sinulle annettua näyttöä.

Tässä kattavassa AP US History -oppaassa Annan sinulle kaikki resurssit ja strategiat, joita tarvitset valmistautuaksesi AP -tenttiin ja kaikkiin muihin testeihin, joita sinulle tulee tällä kurssilla !body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mikä on tämän AP: n USA: n historian opinto -oppaan tarkoitus?

Tämä opas auttaa sinua valmistautumaan AP US History -testiin ja muihin arviointeihin, joita kohtaat lukuvuoden aikana AP US History -kurssilla. Se sisältää ohjeet tehokkaan opintosuunnitelman luomiseen, muutamia hyödyllisiä opintovihjeitä, yleiskatsauksen AP -kurssin sisältöön ja luettelon resursseista käytännön kysymyksiin.

Tämä on yhden luukun palvelu kaikki tiedot, joita tarvitset AP USA: n historian opetussuunnitelman hallitsemiseksi.

Opintosuunnitelman luominen AP: n USA: n historialle: 5-vaiheinen opas

Sinun pitäisi aloittaa opiskelu ennemmin kuin myöhemmin AP US History -kokeeseen, koska siellä on s o paljon tietoa muistettavaksi. Ihannetapauksessa voit rakentaa tietoja ympäri vuoden ja tarkistaa ne säännöllisesti, jotta et unohda kurssin aiempia osia.

Suosittelen tekemään kokonaisvaltaisen tarkastelun jokaisen luokkatestin jälkeen, joka kattaa kaiken siihen asti oppimasi. Voit sitten aloita AP -testin viimeinen tarkastelu maaliskuussa tai huhtikuussa niin sinulla on kokonainen kuukausi tai kaksi aikaa hajauttaa opiskeluasi.

Alla on vaiheet, joita suosittelen noudattamaan valmistautumista AP US History -testiin. Koko prosessin pitäisi viedä sinut noin 11 tuntia ja 30 minuuttia .

Vaihe 1: Tee täyspitkä harjoitustesti

Aika: 3 tuntia 15 minuuttia

Ensimmäinen askel on suorittaa täydellinen, virallinen AP US History -harjoitustesti realistisissa olosuhteissa. Ajoita itsesi todellisen testin mukaisesti ja kirjoita molemmat esseet (DBQ ja Long Essay) kokonaan. Merkitse kaikki monivalintakysymykset, jotka jouduit arvaamaan-on tärkeää käydä nämä tiedot läpi myöhemmin, vaikka arvaisitkin oikein.

Kun olet valmis, suorita harjoitustestisi nähdäksesi kuinka hyvin pärjäisit todellisessa AP -kokeessa, jos ottaisit sen juuri nyt.

mikä on ympäristötiede

Riippuen siitä, kuinka paljon haluat parantaa AP US History -testituloksiasi, saatat joutua budjetoimaan enemmän tai vähemmän opiskeluaikaa. Jos pisteet ovat jo lähellä viittä (tai matalaa 5), ​​voit suorittaa nämä vaiheet kerran ja huomata, että olet tyytyväinen tuloksiin.

Jos kuitenkin saat vähintään kaksi AP -pistettä alempana kuin haluat, suuntaa tämä prosessi useita kertoja.

Vaihe 2: Luettele virheesi ja arvauksesi

Aika: 1 tunti

Kun olet tehnyt harjoituksesi AP US History -testissä, käy läpi virheesi ja onnekkaat arvauksesi. Yritä luokitella virheet sisältöalueen mukaan, jotta voit etsiä malleja ja määrittää, mitkä kurssin osat sinun on tutkittava eniten.

Kun olet selvittänyt, mitä sinun on tutkittava, siirry tarkastelemaan varsinaista sisältöä. Tee luettelo alenevassa järjestyksessä aiheista, jotka vastaavat eniten vastaamatta jääneitä monivalintakysymyksiä ja lyhyitä ja vapaita vastauksia koskevia kysymyksiä.

Vaihe 3: Tutki asiaan liittyviä sisältöalueita ja harjoittele monivalintakysymyksiä

Aika: 2 tuntia

Käytä edellisessä vaiheessa tekemääsi luetteloa ohjataksesi AP US History -sisällön tarkastelua. Aloita alueista, joilla tarvitset hieman virkistystä, ja edetä kohti suuria ongelmia, joita sinulla oli diagnostiikkatestissä .

Kun olet tyytyväinen siihen, että olet korjannut virheet johtaneet tiedon puutteet, sinun pitäisi Harjoittele APUSHin monivalintakysymyksiä varmistaaksesi, että todella tiedät asiat (löydät ne arvostelukirjoista tai joltakin tämän artikkelin myöhemmin luetelluilta sivustoilta).

Vaihe 4: Harjoittele esseiden suunnittelua ja kirjoittamista

Aika: 2 tuntia

Sinun on harjoiteltava esseiden kirjoittamista ennen suoritat AP US History -testin, joten tunnet olosi mukavaksi aikarajoitusten ja vaatimusten suhteen. Tämä pätee erityisesti silloin, kun on kyse asiakirjapohjaisesta kysymyksestä, jolla on ainutlaatuinen muoto.

Kun olet tutkinut esseesi ongelmat alkuperäisestä diagnostisesta testistä, harjoittele taitojasi lisäkysymyksiä ilmaiseen vastaukseen . Ajan säästämiseksi sinun ei välttämättä tarvitse kirjoittaa kokonaisia ​​esseitä, mutta sinun on ainakin tehtävä karkeat ääriviivat, jotka sisältävät kaikki onnistuneen esseen osat .

Toisin sanoen, jos olet kamppaillut paljon ajan kanssa ensimmäisessä AP-harjoitustestissäsi, suosittelen käymään läpi toisen ajastetun vapaavastausosan kokonaan, jotta voit harjoitella nopeampaa liikkumista.

mitä tty tarkoittaa puhelimessani

Vaihe 5: Tee toinen täydellinen harjoitustesti

Aika: 3 tuntia 15 minuuttia

Kun olet tutustunut APUSH -materiaaliin paremmin, ota toinen täysi AP -harjoitustesti arvioidaksesi edistymistäsi . Jos huomaat, että olet parantunut tyydyttävälle tasolle, voit pysähtyä tähän ja tehdä vain kevyttä tarkastelua tenttiin asti.

Jos et vieläkään ole tyytyväinen tuloksiin, toista tämä prosessi ja varmista, että absorboit materiaalin todella opiskellessasi.

body_alarmclock-2.jpg Käytä aina harjoitustestit AP -kokeen vaatimusten mukaisesti! Pitää tottua ajatteluun ja kirjoittamiseen nopeasti.

3 Olennaista AP Yhdysvaltain historian opintovihjeitä

Seuraavat AP US History -vinkit auttavat sinua hyödyntämään aikasi parhaalla mahdollisella tavalla yllä kuvatun prosessin läpi. APUSH -tentti arvioi historialliset tietosi eri tavalla kuin muut aiemmin suorittamasi testit. Varmista, että opintomenetelmät sopivat muotoon!

#1: Tee teemakohtaisia ​​yhteyksiä

AP US Historyn perimmäisenä tavoitteena on, että voit yhdistää yksittäiset tapahtumat kurssin pääteemoihin ja tehdä analyysisi perusteella johtopäätöksiä historiallisista suuntauksista.

Kun opiskelet, Älä vain katso tapahtumia erillään - Ja xamine miten ne liittyvät muihin ajan tapahtumiin ja miten ne saattoivat johtua erilaisista kulttuurisista ja poliittisista asenteista . Mitkä olivat yksittäisten tapahtumien tulokset, ja miten ja miksi ne vaikuttivat erilaisiin suurempiin suuntauksiin?

Pyydä itsesi kaivamaan syvemmälle. Tämä auttaa sinua molemmissa luokan arvioinneissa ja AP -testi.

#2: Lue ja toista

Kun luet AP US History -sisällön muistiinpanoja, saatat ajatella, että sinulla on muistiin sitoutunut tosiasia, mutta unohdat sen, kun se tulee testiin. Paras tapa torjua tätä on pidä tauko parin minuutin välein ja yritä muistaa juuri tarkistamasi tosiasiat ilman katsoen muistiinpanojasi ; tiedät heti, otatko tiedon vastaan ​​vai et.

Jos sinulla on vaikeuksia muistaa tietty seikka, yritä muodostaa erottuva yhteys johonkin muuhun, joka on helpompi muistaa.

Oletetaan esimerkiksi, että yritit muistaa, mitä kohteita Townshend Acts verotti. (Se oli lasia, lyijyä, maalia, paperia ja teetä.) Voit muistaa muistiinpanon GuLPP iT: n. Se on myös järkevää, koska kaikki verot kumottiin paitsi teetä varten, jonka voit syödä!

Tiedän, että tämä kuulostaa erittäin oudolta, mutta Huomaan usein, että mitä erikoisempi tapa muistaa jotain on, sitä todennäköisemmin se jää mieleen .

#3: Harjoittele esseekysymysten kirjoittamista

Vapaa vastaus -osa on AP US History -kokeen suurin haaste, koska sinun on suunniteltava ja kirjoitettava kaksi johdonmukaista esseetä (yksi DBQ ja yksi pitkä essee) alle kahdessa tunnissa. On välttämätöntä, että teet paljon harjoituksia ennen AP -testiä, jotta esseesi eivät ole epäjärjestyksessä tai puutteellisia. Voit tutustua College Boardin sivustoon, josta löydät linkit ohi AP US History -vastauskysymykset .

Varmista, että sinulla on aina vahva opinnäytetyö ja kaikki esseesi kohdat liittyvät suoraan siihen. Suunnittele esseesi ennen kuin aloitat kirjoittamisen, jotta pysyt oikealla tiellä.

Sinun pitäisi myös t ry sisällyttää asiaankuuluva ulkopuolinen tieto mutta vain jos se liittyy suoraan väitteeseesi ja itse kysymykseen. Älä vain paljasta kaikkea, mitä tiedät aiheesta!

body_fountainpen.jpg Kirjoita harjoitustekstisi lukukelvottomalla kursivilla mustekynällä. Sitä perustajat olisivat halunneet.

AP Yhdysvaltain historian kurssin sisältö: Teemat ja yksiköt

AP US History kattaa historian nykyisessä Yhdysvalloissa vuodesta 1491 nykypäivään. Kurssilla on kahdeksan pääteemaa jotka on yhdistetty yhdeksän yksikön tai ajanjakson kautta. Käyn läpi jokaisen näistä teemoista siihen liittyvät tärkeimmät historialliset aiheet.

Ennen sitä tässä on kuitenkin nopea yleiskatsaus Yhdysvaltain AP -historian yksiköistä ja siitä, kuinka monta prosenttia AP -tentistä kukin muodostaa:

muunna ° c ° f: ksi
AP Yhdysvaltain historian yksikkö/aika % tentistä
Yksikkö 1: 1491-1607 4-6%
Yksikkö 2: 1607-1754 6-8%
Yksikkö 3: 1754-1800 10-17%
Yksikkö 4: 1800-1848 10-17%
Yksikkö 5: 1844-1877 10-17%
Yksikkö 6: 1865-1898 10-17%
Viikko 7: 1890-1945 10-17%
Yksikkö 8: 1945-1980 10-17%
Yksikkö 9: 1980-nykypäivä 4-6%

Lähde: 2019-20 AP Yhdysvaltain historian kurssi ja tentin kuvaus

Teema 1: Amerikkalainen ja kansallinen identiteetti

Keskittyy siihen, miten ja miksi amerikkalaisen ja kansallisen identiteetin ja arvojen määritelmät ovat kehittyneet Pohjois -Amerikan monimuotoisen ja muuttuvan väestön keskuudessa, sekä aiheeseen liittyvistä aiheista, kuten kansalaisuus, perustuslaillisuus, ulkopolitiikka, assimilaatio ja amerikkalainen poikkeuksellisuus.

Teema 2: Työ, vaihto ja tekniikka

Keskittyy taloudellisten vaihtojärjestelmien kehittämisen taustalla oleviin tekijöihin, erityisesti teknologian, talousmarkkinoiden ja hallituksen rooliin.

Teema 3: Maantiede ja ympäristö

Keskittyy maantieteen ja sekä luonnon että ihmisen luoman ympäristön rooliin Yhdysvaltojen sosiaalisessa ja poliittisessa kehityksessä.

Teema 4: Maahanmuutto ja siirtokunta

Keskittyy siihen, miksi ja miten eri ihmiset, jotka muuttivat Yhdysvaltoihin ja Yhdysvaltoihin, sopeutuivat uuteen sosiaaliseen ja fyysiseen ympäristöön ja muuttivat sitä.

Teema 5: Politiikka ja valta

Keskittyy siihen, miten erilaiset sosiaaliset ja poliittiset ryhmät ovat vaikuttaneet Yhdysvaltojen yhteiskuntaan ja hallintoon, sekä siihen, miten poliittiset uskomukset ja instituutiot ovat muuttuneet ajan myötä.

Teema 6: Amerikka maailmassa

Keskitytään kansakuntien väliseen vuorovaikutukseen, joka vaikutti Pohjois -Amerikan historiaan siirtomaavallan aikana, ja Yhdysvaltojen vaikutukseen maailman asioihin.

Teema 7: Amerikkalainen ja alueellinen kulttuuri

Keskittyy siihen, miten ja miksi kansalliset, alueelliset ja ryhmäkulttuurit kehittyivät ja muuttuivat, sekä siihen, miten kulttuuri on muokannut hallituksen politiikkaa ja taloutta.

Teema 8: Sosiaaliset rakenteet

Keskittyy siihen, miten ja miksi sosiaalisen organisaation järjestelmät kehittyvät ja muuttuvat, sekä näiden järjestelmien vaikutuksiin laajempaan yhteiskuntaan.body_themepark.jpg Katsokaa kaikkia näitä teemoja! Se on kuin olisi huvipuistossa miinus paistetun ruoan ja epätoivon tuoksut! Lisäksi epäilen suuresti, että tämä vuoristorata voi läpäistä turvallisuustarkastuksen.

AP Yhdysvaltain historian sisältö: Huomautuksia ja ääriviivat

Tässä osiossa annan sinulle muistiinpanoja AP US History -kurssin sisällöstä, jotta voit tutkia tosiasioita ja yhdistää ne yllä oleviin teemoihin.

Sisältö on jaettu yhdeksään yksikköön ja historialliseen aikaan. Luettelen kunkin ajanjakson aikana tärkeät aiheet ja linkit muistiinpanoihin, joita voit käyttää. Jokaisella ajanjaksolla on myös linkki vähintään yhteen tärkeiden tapahtumien aikajanaan. Mielestäni on hyödyllistä, että nämä ovat käteviä, jotta saat paremman käsityksen kronologiasta (mikä on erittäin hyödyllistä ilmaisen vastauksen kysymyksissä).

Aikataulut ovat peräisin AP Study Notes , kun taas loput muistiinpanot ovat eri sivustolta nimeltään APnotes.net . Päätin hankkia muistiinpanot toiselta verkkosivustolta, koska se antaa lyhyemmän yleiskatsauksen sisällöstä, ja tärkeimmät päivämäärät ja tärkeimmät tapahtumat on lihavoitu. Kaiken kaikkiaan on hienoa nopeaa tarkastelua varten.

Suosittelen katsomaan Luku hahmottelee AP: n tutkimustietoja jos haluat nähdä pidemmän ja yksityiskohtaisemman kuvauksen Yhdysvaltojen historiallisista suuntauksista ja tapahtumista.

Jakso 1: 1491-1607

Jakso 2: 1607-1754

Jakso 3: 1754-1800

Jakso 4: 1800-1848

Jakso 5: 1844-1877

Kausi 6: 1865-1898

Jakso 7: 1890-1945

Jakso 8: 1945-1980

Kausi 9: 1980-tähän päivään

Pikaoppaat

Tässä on joitain pikaoppaita, joita voit käyttää AP: n historian valmisteluun.

APUSH Opettajan luomuksia

CourseHuomautuksia

body_amberwavesofgrain.jpg Tilava taivas, keltaiset vilja -aallot jne.

Muita AP Yhdysvaltain historian resursseja testata tietosi

Tässä on joitain tulostettuja ja online -resursseja, joita voit käyttää AP US History -kokeen tarkistamiseen ja pienempiin osiin opetussuunnitelmaa koko lukuvuoden ajan.

AP US History Review Books

Vaikka AP -esikirjat eivät ole ilmaisia, ne voivat olla erinomaisia ​​resursseja valmistelullesi. Tässä ovat muutamia kirjoja, joita suosittelemme ottamaan vastaan :

Lue koko artikkeli parhaista APUSH -arvostelukirjoista saadaksesi lisätietoja ja neuvoja!

Yhdysvaltojen konservatiivisimmat oppilaitokset

College Boardin viralliset materiaalit

Seuraavat AP US History -harjoituskysymykset tulevat suoraan College Boardilta, joten ne ovat tarkimmat esitykset siitä, mitä voit odottaa todellisessa testissä. Yritä säästää nämä resurssit myöhempää opiskelua varten joten voit saada tarkan lukeman vahvuuksistasi ja heikkouksistasi, kun olet lähellä tenttiä.

Ota huomioon, että vanhemmat materiaalit ovat ei linjassa nykyinen tentti , joten sinun on hieman muokattava valmisteluasi saadaksesi ne toimimaan.

Hanki lisää ohjeita virallisten harjoitusresurssien käyttämisestä APUSH -harjoitustestien kokoelmastamme.

Epäviralliset harjoitusmateriaalit

Vaikka College Boardin materiaalit ovat kultaisia ​​standardeja APUSH-valmistelussa, on myös joitain laadukkaita epävirallisia resursseja, joita voit hyödyntää. Tässä ovat parhaat.

Quizlet Flashcards ja tietokilpailut

Nämä opiskelijoiden luomat muistikorttisarjat kattavat AP USA: n historian kaikki osat. Voit opiskella erilaisia ​​sarjoja riippuen siitä, missä olet kurssilla tai mitkä alueet tarvitsevat eniten parannusta. Kun olet tutkinut termejä, voit pelata pelejä tarkastellaksesi niitä ja testataksesi tosiasiallista muistettasi!

Historyteacher.net Mini Practice Quizzes

Tämä sivusto tarjoaa miniharjoituksia jokaiseen APUSH -kurssin aiheeseen . On monivalintakysymyksiä ja lyhyitä vastauksia (saat 12 vastausvaihtoehdon avattavan valikon). Nämä eivät auta paljon testin analyyttisemmissä osissa, mutta jos haluat testata tietosi faktoista, ne palvelevat sinua hyvin.

Albert.io AP Yhdysvaltain historian harjoituskilpailut

Albert tarjoaa tietokilpailuja kaikista nykyisen APUSH -opetussuunnitelman aiheista. Kun käyt läpi niitä, sivusto antaa sinulle tilastot, jotka osoittavat, miten suoriuduit eri vaikeustasojen kysymyksissä . Tämän pitäisi auttaa sinua selvittämään, oletko todella oppinut materiaalin.

ap fysiikan c kaava -arkki

Harjoittele tietokilpailuja Amerikkalainen näyttely , 12. painos

Tämä hyödyllinen sivusto sisältää luku kerrallaan harjoituksia perustuu vanhaan painokseen Amerikkalainen näyttely APUSH -oppikirja. Kysymykset ovat monivalintaisia ​​ja totta/vääriä. Tästä resurssista on enemmän hyötyä tosiasioiden palauttamiseen kuin analyysikysymyksiin.

CourseNotes AP Yhdysvaltain historian käytännön tietokilpailut

CourseNotes tarjoaa yhteensä kuusi sivua monivalintakilpailuja kaikista aiheista, jotka sinun on tiedettävä AP US History -kokeessa. Kiva!

Varsity Tutors AP Yhdysvaltain historian harjoitteluvisat

Tunnettu testivalmistelutoimisto Varsity Tutorsilla on lyhyet monivalintaharjoitukset myös jokaisessa APUSH -aiheessa.

Vastaavat ja monivalintaiset lyhyet harjoitteluvisat

Tällä verkkosivustolla on joukko vastaavia ja monivalintakysymyksiä jokaiselle ajanjaksolle Yhdysvaltain historiassa.


body_questionmarks.png

Heillä on kysymyksiä; SINULLA on vastauksia!

Wrap-Up: Hyödynnä tämä AP Yhdysvaltain historian opinto-opas

AP US History kattaa kahdeksan pääteemaa yhdeksän ajanjakson aikana. On vaikea tutkia tätä paljon materiaalia, minkä vuoksi on hyvä olla pelisuunnitelma!

Yhteenvetona, suosittelen APUSH -valmistelutyön suorittamista seuraavasti:

#1: Tee täydellinen harjoitustesti
#2: Luettele virheesi
#3: Tutki olennaisia ​​sisältöalueita ja harjoittele monivalintakysymyksiä
#4: Harjoittele esseiden suunnittelua ja kirjoittamista
#5: Tee toinen täysi harjoitustesti

Voit toistaa nämä vaiheet tarpeen mukaan sen mukaan, kuinka paljon sinun on parannettava. Pidä mielessäsi myös muutamia tärkeitä vinkkejä tarkistuksen aikana:

  • Tee aihekohtaisia ​​yhteyksiä
  • Lue ja toista
  • Harjoittele esseiden kirjoittamista usein

Käytä AP US History -muistiinpanoja ja yllä olevia resursseja saadaksesi vauhtia. Varmista myös Aloita viimeinen tentti vähintään yksi tai kaksi kuukautta ennen koepäivää joten sinun ei tarvitse pakottaa sitä!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.