Ultimate AP Psychology Review Guide: 5-vaiheinen valmistelusuunnitelma

feature_appsychologyreview.jpg

Valmistautuminen AP -psykologian tenttiin ei saisi menettää järkeäsi (ikään kuin). Osa materiaalista on haastavaa, mutta kaiken kaikkiaan se ei ole niin pelottavaa verrattuna muihin AP -testeihin. Niin kauan kuin pysyt keskittyneenä valmistelusi aikana ja tunnet testin muodon, sinulla on hyvät mahdollisuudet saavuttaa se!

Tässä artikkelissa käymme läpi AP -psykologian kokeen rakenteen ja sisällön ja selitämme, kuinka voit hyödyntää AP -psykologian tarkasteluaikaa parhaalla mahdollisella tavalla ja saada erinomaiset pisteet.

body_updateVuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mikä on AP -psykologian kokeen muoto?

AP -psykologian tentti on yksi lyhyemmistä AP -testeistä, kello klo yhteensä vain kaksi tuntia . Sinulla on 70 minuuttia aikaa vastata 100 monivalintakysymykseen ja 50 minuuttia vastata kahteen vapaaseen kysymykseen. Kaiken kaikkiaan sanoisin, että AP Psych on yksi helpommista AP -testeistä sen lyhyemmän pituuden ja sisällön monimutkaisuuden perusteella.

Tässä on yleiskatsaus AP Psych -kokeen muotoon, joka muuttunut hieman testivuonna 2019-20 :

AP -psykologia kysymystyyppi Aika # kysymyksiä % pisteistä
Osa 1 Monivalinta 70 min 100 66,7%
Osasto-2 Vapaa vastaus 50 min 2 33,3%
KAIKKI YHTEENSÄ - 2 tuntia 102 100%

Koska sinulla on vain 70 minuuttia 100 monivalintakysymykseen, sinun on varmistettava, että seuraat aikaa. On tärkeää, että siirryt suhteellisen nopeasti, koska sinulla on alle minuutti jokaiselle kysymykselle!

mitä leo tarkoittaa

Yritä olla käyttämättä yli 30 sekuntia yhteen monivalintakysymykseen; Voit aina palata tähän kysymykseen myöhemmin. Monivalinnasta ei ole arvausrangaistusta (kuten kaikki AP -kokeet nyt), joten väärät vastaukset eivät vahingoita pisteitäsi. Lyhyesti sanottuna, laita aina jotain alas!

Vapaiden vastausten kysymyksien ei pitäisi tuottaa sinulle paljon vaivaa ajan suhteen. Niitä on vain kaksi (paljon vähemmän kuin useimmat muut AP -testit), ja ne ovat yleensä hyvin yksinkertaisia. Monissa tapauksissa he vain pyytävät sinua selittämään, kuinka AP -psykologiassa oppimasi termit liittyvät tiettyyn tilanteeseen.

Tarvitset myös jonkin verran tieteellisen menetelmän tuntemusta tietyissä vapaasti vastaavissa kysymyksissä, joissa kysytään psykologisen tutkimuksen menetelmistä. Seuraavassa osassa tarkastelemme todellisia esimerkkejä AP-psykologian monivalintakysymyksistä ja vapaista vastauksista.

body_penalty.jpg Ei rangaistuksia vääristä vastauksista! Lopuksi kollegion johtokunta voi lomauttaa kaikki nämä tuomarit ja vapauttaa tilaa talousarviosta.

Mitä AP -psykologian tentissä on?

2020 AP -psykologian kurssi ja tentin kuvaus antaa erittelyn AP Psych -kurssin eri yksiköistä ja kuinka monta prosenttia kysymyksistä he muodostavat testissä. Tässä ovat tentissä näkyvät aiheet:

AP -psykologian yksikkö % monivalintakysymyksistä
Yksikkö 1: Psykologian tieteelliset perusteet 10-14%
Yksikkö 2: Biologiset käyttäytymisperusteet 8-10%
Yksikkö 3: Tunne ja havainto 6-8%
Osa 4: Oppiminen 7-9%
Yksikkö 5: Kognitiivinen psykologia 13-17%
Yksikkö 6: Kehityspsykologia 7-9%
Osa 7: Motivaatio, tunne ja persoonallisuus 11-15%
Yksikkö 8: Kliininen psykologia 12-16%
Yksikkö 9: Sosiaalipsykologia 8-10%

Tämä kaavio voisi kertoa, kuinka paljon AP -psykologian tarkasteluajastasi käytät jokaisen suuren aiheen tutkimiseen, mutta on luultavasti tärkeämpää kiinnittää huomiota siihen, missä taistelet eniten yksilötasolla .

Jos esimerkiksi tiedät kaiken, mitä kognitiivisesta psykologiasta on tiedettävä, mutta et muista niin paljon aistimisesta ja havainnosta, kannattaa käyttää enemmän aikaa jälkimmäisen aiheen tarkasteluun , vaikka se liittyy vähemmän kysymyksiin.

Seuraavaksi tarkastelemme virallisia AP -psykologisia kysymyksiä.

Esimerkki monivalintakysymyksestä

Tässä on esimerkki monivalintakysymyksestä, jonka saatat nähdä testissä 2014-15 Kurssin kuvaus :

body_appsychmultiplechoice.png

Tämä kysymys on tavallaan sekava, ja saattaa tuntua siltä, ​​että sinun tarvitsee tietää paljon selvittääksesi sen, mutta voit itse asiassa keksiä oikean vastauksen ilman paljon psykologista tietämystä ollenkaan (vaikka se on vähemmän hämmentävää joidenkin taustatietojen kanssa).

Täällä meille kerrotaan, että vauva -apinat suosivat pehmeää kangasta korvaavaa äitiä lanka -korvaavan ruoan kanssa, mikä osoittaa, että liinan mukavuus oli heille tärkeämpää kuin ruokaa, kun he pelkäsivät. Vastaus on siis B.

Useimmat monivalintakysymykset AP-psykologiassa sisältävät joko yksinkertaisen logiikan, kuten tämä, tai kurssin sisällön perusmuistamisen.

Esimerkki vapaasta vastauksesta

Tässä on esimerkki ilmaisen vastauksen kysymyksestä 2019-20 Kurssin ja tentin kuvaus :

body_ap_psychology_free_response_sample_question

Täällä on helppo nähdä, miten pisteet tästä toisesta ilmaisvastauskysymyksestä ansaitaan. Seitsemän luettelomerkkiä/viivaa vastaavat 7 mahdollista pistettä, jotka voit ansaita . Tämä kysymys riippuu AP Psych -opetusohjelman tiettyjen termien ja käsitteiden kattavasta tuntemuksesta. Näet kuinka voit ansaita täydet pisteet tästä kysymyksestä viralliset pisteytysohjeet .

kuinka kirjoittaa suosituskirje opiskelijalle

4 Alustavat AP -psykologian opintovinkit

Seuraavassa on muutamia vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä ennen kuin aloitat AP -psykologian tenttikatselmuksen. Ne auttavat sinua pysymään raiteilla ja hyödyntämään valmistautumisaikasi parhaalla mahdollisella tavalla.

#1: Suunnittele aikasi

Kuinka kauan sinulla on aikaa ennen AP -psykotestiä? Tämä on otettava huomioon suunnitellessasi opintosuunnitelmaasi. Mieti, kuinka paljon aikaa sinulla on varaa käyttää AP -psykologian opiskeluun, kun otat huomioon muiden koulutehtävien määrän.

Esimerkiksi jos luulet saavasi noin 10 tuntia opiskeluun Suunnitelmasi voi näyttää tältä:

  • Tee ja pistä harjoitustesti (2,5 tuntia)
  • Käy läpi virheesi (1 tunti)
  • Tarkista heikot sisältöalueet ja päivitä testistrategiat (2 tuntia)
  • Tee ja pistä toinen harjoitustesti (2,5 tuntia)
  • Lopullinen tarkastelu (2 tuntia)

Jos sinulla on enemmän aikaa ennen tenttiä, saatat pystyä perehtymään syvemmin virheisiisi toisessa harjoitustestissä ja jopa ottamaan kolmannen tai neljännen kokeen.

Kaiken kaikkiaan aikasi tulisi jakaa suhteellisen tasaisesti käytännön kokeiden suorittamisen ja materiaalin tarkistamisen välillä. Suunnitelmasi voi muuttua riippuen alkuperäisistä pisteistäsi ja siitä, kuinka paljon haluat parantaa.

Sanoisin, että sinun ei tarvitse viettää yli 20 tuntia yhteensä opiskelemaan AP -psykologiaa. Materiaalimäärä ei ole ylivoimainen, eikä se ole erityisen vaikea testi, joten tämän pitäisi kestää paljon aikaa. (Seuraavassa osassa kerron tarkemmin, miten käytäntöjä käytetään tehokkaasti.)

#2: Valitse tarkastusmateriaalit viisaasti

Tarvitset luotettavia arviointimateriaaleja, jotta saat parhaan hyödyn opintoistunnostasi.

Suosittelen ostamaan arvostelukirjan ( 5 Vaiheet kohtaan 5 ja Cracking AP Psykologia tentti joista pidän eniten). Arvostelukirjat kattavat vain tiedot, jotka sinun on tiedettävä testiä varten, joten niiden opiskelu on vähemmän rasittavaa kuin oppikirjasi tai muistiinpanot luokasta.

Se sanoi, älä jätä huomiotta AP -psykologiatunnillesi kertyneitä resursseja . Muistiinpanosi voivat sisältää ainutlaatuisia tapoja muistaa käsitteitä ja termejä, joista voi olla hyötyä vaihtoehtona arvostelukirjan tiedoille. Oppikirjasi voi olla myös hyödyllinen, koska siinä voi olla kaavioita, jotka ovat parempia kuin katsauskirjat.

Kaiken kaikkiaan mielestäni se on kiva saada AP -arvostelukirja varmuuskopiona jotta voit keskittyä opiskeluun etkä viettää aikaa aiheisiin, jotka ovat vähemmän tärkeitä tentille.

body_wise.jpg Tämä viisas pöllö sanoo: 'Hoo hooo hoooooo', joka tarkoittaa 'Valitse arvostelumateriaalisi viisaasti kuten minä!' Joko se tai 'He tulevat. Tänä yönä.'

#3: Keskity ehtojen muistamiseen

AP -psykologian tentti keskittyy psykologisiin termeihin ja teorioihin. Jotkut näistä voivat olla hämmentäviä ja vaikeita erottaa toisistaan ​​(tai eivät miltä ne kuulostavat intuitiivisesti). Tuloksena, on todella tärkeää saada vankka ote kaikki kohdassa opitut termit kurssi , sekä monivalintakysymyksiin että vapaasti vastaaviin kysymyksiin.

Vapaakysymyksissä pyydetään usein selittämään hämärän psykologian termin suhde hypoteettiseen skenaarioon, ja on mahdotonta ansaita pisteitä, jos et ole täysin varma ymmärryksestäsi.

luonnolliset lokisäännöt e

Flash -kortit ovat hyödyllisiä tällaisessa muistissa. Jos sinulla on aikaa, voit tehdä kortteja kaikille luokan tärkeille termeille tai jopa vain muutamille termeille, jotka aina herättävät sinut. Nämä voivat olla fyysisiä muistikortteja tai (jos se on liian vanhanaikaisia) digitaalisia muistikortteja, kuten niitä, jotka löytyvät Quizlet (silloin sinun ei tarvitse edes tehdä omaa, koska käyttäjien luomia tutkimussarjoja on jo saatavilla!).

Henkilökohtaisesti huomaan, että termien määritelmien kirjoittaminen auttaa poraamaan niiden merkityksiä aivoihisi tehokkaammin, joten teen mieluummin omia kortteja, mutta voit tehdä mitä tahansa parhaiten aikataulusi ja oppimistyylisi mukaan.

body_mailing.jpg Jotta opiskelu olisi hauskaa ja jotta et koskaan unohda termejä, voit lähettää psykologisia häiriöitä kuvaavia muistikortteja ihmisille, joilla tuntuu olevan niitä asiantuntija -diagnoosisi perusteella. He varmasti kiittävät sinua myöhemmin. (Vastuuvapauslauseke: jos teet tämän, olet todennäköisesti sosiopaatti.)

#4: Käy testausstrategioiden läpi

Ennen kuin otat harjoitustestin, sinun on oltava tietoinen testauksen sudenkuopista, jotka voivat vaikuttaa pisteeseesi. Älä uhraa pisteitä harjoitustesteissä (tai todellisessa testissä!) Johtuen tekijöistä, jotka eivät liity materiaalin tuntemukseen. Tässä on joitain strategioita erityyppisille testikysymyksille.

Monivalinta kysymykset

Kuten aiemmin mainitsin, AP Psych-tentti ei anna sinulle paljon aikaa jokaiselle monivalintakysymykselle. Jos sinulla on taipumus juuttua vaikeisiin kysymyksiin, sinun on pidettävä tämä mielessä testin aikana.

Yritä välttää kuluttamasta yli 30 sekuntia jokaiseen kysymykseen (enintään 40), äläkä huolehdi liikaa muutaman väliin jättämisestä. Sinun pitäisi kuitenkin lopulta palata heidän luokseen ja laittaa jotain alas, koska vääristä vastauksista ei ole rangaistusta. On täysin OK arvata satunnaisesti kysymys, johon et tiedä vastausta, jos aika loppuu.

Huomaa myös, että AP-psykologiatestissä on mahdollista saada 5, vaikka olisit väärässä noin 20–30 monivalintakysymystä.

Lopuksi, älä anna itsesi miettiä monivalintakysymyksiä . Kysymykset voivat kuulostaa ja näyttää monimutkaisilta, mutta useimmiten ne eivät ole liian vaikeita, jos tiedät materiaalin. U määrittele kysymyksen tärkeimmät kohdat jotta et häiritsisi sinua tai ala arvata itseäsi. Jos jokin vastauksista näyttää siltä, ​​että siinä ei ole järkeä, poista se.

Vapaakysymykset

Muista ilmaisen vastauksen kysymyksissä, että tämä ei ole englanninkielinen testi! Sinun ei tarvitse kirjoittaa johdantoa ja päätelmiä - vain etsi vastaus kysymykseen. Tästä huolimatta sinun pitäisi silti kirjoittaa kokonaisina lauseina, joilla on oikea kielioppi. Tee luokkalaisille mahdollisimman helppoa löytää vastauksesi ja antaa sinulle pisteitä. Alleviivaa kysymyksessä verbit, kuten 'kuvata' tai 'määritä', jotta voit keskittyä käsillä olevaan tehtävään.

Muutamia vapaasti vastaavia kysymyksiä, voi olla helpompaa työskennellä taaksepäin asettamalla itsesi jonkin hypoteettisen skenaarion ihmisten asemaan . Esimerkiksi yllä olevan esimerkkikysymyksen avulla voit sanoa itsellesi: 'Jos olisin mukana tutkimuksessa, joka vaati minua lyömään nyrkkeilysäkkiä sen jälkeen, kun minulle oli kerrottu, että esseeni oli kamala, miten voisin reagoida? Miksi?'

merkkejä suurempi tai pienempi

5-vaiheinen AP-psykologian tarkastelusuunnitelma toiminnassa

Tässä on perusohjeet vaiheista, jotka sinun tulee tehdä, kun olet valmistellut materiaalisi ja tehnyt karkean AP -psykologian opintosuunnitelman.

Vaihe 1: Tee ja pisteile harjoitustesti

Ensimmäinen askel on suorita harjoituskoe nähdäksesi kuinka korkealla olet tällä hetkellä . Ehdottomasti parhaat testit ovat College Boardin luomia, koska ne ovat eniten samanlaisia ​​kuin mitä näet testipäivänä.

Saatavilla on kolme virallista AP -psykologian käytännön testiä ilmaiseksi PDF -muodossa:

On fiksu ajatus asettaa etusijalle viimeaikaiset kokeet vanhempiin nähden. Huomaa myös, että AP -psykologinen testi tehtiin joitakin muutoksia vuonna 2020 , joten sinun on ehkä muokattava näitä harjoituksia hieman.

Tässä on muunnostaulukko osoittaa (suunnilleen), miten harjoitustestien raaka -yhdistelmäpisteet kääntyvät AP -pisteytysasteikkoon :

Raaka yhdistelmäpisteet AP -pisteet
113-150 5
93-112 4
77-92 3
65-76 2
0-64 1

Jos haluat laskea raa'an yhdistelmäpistemäärän, lisää yhteen monivalintakysymysten määrä, joihin vastasit oikein . Ota sitten yhteyttä pisteytys rubriikki vapaan vastauksen kysymyksiin, jotta voit laskea pisteiden määrän, jotka ansaitset kustakin kysymyksestä (jokaisesta seitsemästä).

mikä on 3,2 gpa

Muunna maksuttomista kysymyksistä saamiesi pisteiden määrä arvoksi 50. Jos esimerkiksi saat kahdeksan pistettä 14: stä kahdesta vapaasta vastauksesta, muuttaisit sen noin 29: ksi 50: stä.

Lisää lopuksi monivalinta- ja vapaan vastauksen osien raakapisteet. Jos ansaitset 75 pistettä (eli sait 75 kysymystä oikein) monivalintaosiosta ja 29 pistettä vapaa vastaus -osiosta, yhdistelmäpisteesi on 104, jolloin virallinen AP-pisteesi on noin 4. Katso tästä artikkelista lisätietoja AP -pisteesi laskemisesta.

Kun olet tehnyt harjoitustestin, voit aseta tulevaisuuden maalitavoite . Tämä on melko yksinkertaista AP-testeissä, koska pistealue on vain 1-5. Ei ole mitään syytä olla tavoittelematta viittä testiä, etenkin AP -psykologian kokeen tapauksessa. Koska se on yksi vaikeimmista AP -testeistä, 5 pitäisi olla saavutettavissa, jos vain panostat jonkin verran opiskeluun .

Jos kuitenkin teet erittäin vähän pisteitä tällä hetkellä, voit harkita 3-4: n tavoittelemista ja tavoitteesi lisäämistä, jos saavutat sen ennen testiä. Vaikka olisit jo 5 -alueella, sinun kannattaa silti harkita hieman opiskelua, jos sinulla on aikaa. On tärkeää tuntea olonsa mahdollisimman mukavaksi testipäivänä!

body_oldfriends.jpg Haluat AP -psykologian testin olevan kuin vanha ystävä, jota yhä teeskentelet pitäväsi säälistä.

Vaihe 2: Analysoi virheesi

Katsokaa kysymyksiä, jotka teit väärin tai jouduit arvaamaan harjoitustestissäsi, ja yritä selvittää, miksi kamppailit. Oletko unohtanut termin tai käsitteen? Etkö ollut varma, mitä kysymyksessä kysyttiin? Teitkö huolimattoman virheen? Joko aika loppui? Mikä näistä ongelmista oli yleisin? Huomasitko tietyntyyppisen kysymyksen, jolla oli taipumus erehtyä?

Kirjaa havaintosi virheidesi luonteesta, jotta voit korjata ne opiskellessasi. Tämä opas auttaa sinua tarkistamaan virheesi (tiedän, että se koskee erityisesti SAT/ACT -käytäntöä, mutta samat periaatteet koskevat AP -testejä).

Vaihe 3: Tarkista heikot sisältöalueet

Jos teit paljon sisältöön liittyviä virheitä tai kyseenalaistat väärinkäsityksiä, yritä selvittää, mitkä alueet aiheuttivat sinulle eniten ongelmia. Sitten voit tutustu muistiinpanoihisi tai arvostelukirjaasi, jotta voit käsitellä unohtuneita termejä tai käsitteitä . AP -psykologia sisältää melko paljon muistamista, joten siellä on varmasti ainakin muutamia alueita, joiden merkityksestä et ollut varma tai et voinut muistaa tiettyä yksityiskohtaa.

Keskity heikkoihin alueisiisi ja kiinnitä erityistä huomiota heikkoihin alueisiin, jotka ovat myös suuria osia tentistä. Jos esimerkiksi kognitiivista psykologiaa koskevat kysymykset tuottavat sinulle ongelmia, mutta kamppailet myös kehityspsykologian kanssa, yritä tutkia aiempaa enemmän, koska se muodostaa suuremman osan testistä. Tietovaje tällä alalla maksaa sinulle lopulta enemmän pisteitä.

body_theweakestlink.png Varmista, että korjaat psykologian tietämysketjun heikot lenkit ennen tenttiä.

Vaihe 4: Tarkista testausstrategiat

Jos virheesi putosivat voimakkaasti aikaongelmien ja huolimattomien virheiden puolelle, sinun pitäisi Mieti tarkemmin, miten voit muuttaa lähestymistapaa testiin . Muista välttää jumittumista vaikeisiin kysymyksiin, jos aika loppuu. Harkitse hidastamista ja lue kysymyksiä tarkemmin, jos kärsit huolimattomista virheistä.

Vaihe 5: Huuhtele ja toista!

Kun olet tarkistanut strategioita ja harjoitellut sisältötietojasi, sinun pitäisi suorita toinen harjoitustesti arvioidaksesi edistymistäsi . Sitten voit käydä tarkastusprosessin uudelleen läpi ja ryhtyä toimiin parantaaksesi edelleen. Voit tehdä tämän niin monta kertaa kuin tarvitset, jotta voit tuntea olosi mukavaksi AP -psykologian testissä ja saavuttaa pisteet.

Johtopäätös: Paras AP -psykologian katsaus

Kun arvioit AP -psykologian tenttiä, on tärkeää kiinnittää huomiota testin muotoon, jotta tiedät mitä odottaa testipäivänä. Sinun pitäisi myös kiinnitä erityistä huomiota aihealueisiin, jotka ovat sinulle vaikeimpia . Sekä vahva sisältötieto että älykkäät testausstrategiat ovat tärkeitä, jos haluat ansaita korkeat pisteet.

Käytännön testit ovat arvokkaimpia työkaluja arsenaalissasi, jotta voit tarkistaa edistymisesi materiaalin tarkastelun aikana. Jatka strategioiden tarkistamista ja poista kaikki aukot sisältötiedostossasi, kunnes saat pisteet, jotka tekevät sinut onnelliseksi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Kuinka monta kertaa voit tehdä ACT?

Kuinka monta kertaa sinun pitäisi tehdä ACT? Lue täältä oppiaksesi yleisiä keskeisiä virheitä ACT: n uudelleenkäsittelyssä ja kuinka monta kertaa uudelleen.

Valdostan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Evansvillen yliopiston pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

Mikä on SAT? Testin täydellinen selitys

Mikä on SAT-testi? Miksi sinun on otettava se ja miten opiskelet sitä varten? Täältä löydät tärkeät yksityiskohdat SAT: sta.

SAT-essee kehottaa: täydellinen luettelo

Olemme koonneet jokainen SAT-essekehote uudelle SAT: lle tähän kattavaan luetteloon ja tarjoamme vinkkejä niiden käyttämiseen valmistelussa.

Ringling College of Art and Designin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

RIT -pääsyvaatimukset

3 asiantuntijavinkkiä Bostonin yliopiston täydennysesseille

Kamppailetko BU-esseesi kanssa? Tutustu tärkeimpiin vinkkeihimme tähtien Bostonin yliopiston täydentävien esseiden kirjoittamiseen.

Paras Gatsbyn aikajana

Great Gatsbyn aikajana voi olla hämmentävä, joten olemme järjestäneet romaanin tapahtumat (ja ennen) selkeään, kronologiseen järjestykseen.

Mitä IB-kursseja voin suorittaa verkossa? Voinko saada IB-tutkinnon verkossa?

Harkitsetko IB-kurssien suorittamista verkossa tai online-IB-tutkinnon saamista? Opi mitä IB-luokkia voit käydä verkossa ja mitä et.

Mikä on rukoilijasirkka? 9 hauskoja faktoja

Mitä rukoilijasirkat syövät? Purevatko he? Mikä on heidän elinympäristönsä? Opi kaikki tämä ja paljon muuta ilman luetteloa rukoilijoista.

Rochesterin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

3.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.3

Mikä on 3.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 3,3 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Mikä on luokan sijoitus? Mikä on hyvä sijoitus?

Mikä on lukioluokituksesi? Mikä on hyvä sijoitus, ja miten se on tärkeä opiskelijoiden pääsylle? Opi täältä.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Thousand Oaks High School | 2016-17 Rankings | (Thousand Oaks,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja muuta tietoa Thousand Oaks High Schoolista paikassa Thousand Oaks, CA.

Trinity University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Oak Ridgen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Ridge High Schoolista kohteessa El Dorado Hills, CA.

SAT -pistevirhe? Käytä käsipisteiden tarkistusta virheen korjaamiseen

Jos olet varma, että oppilaitoksen hallitus on tehnyt virheen testissäsi, käsipisteiden tarkistus voi korjata pisteesi. Mutta on myös haittoja - lue oppaamme oppiaksesi mitä.

Livingstone Collegen pääsyvaatimukset

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Camdenin pääsyvaatimukset