Ultimate AP -kemian opinto -opas

feature_apchemstudyguide.png

AP -kemian tenttiin opiskelu on haastava yritys. Sinulla on niin monia erilaisia ​​aiheita ja ongelmatyyppejä, joita sinun odotetaan hallitsevan, joista osa et ehkä ole täysin ymmärtänyt luokallasi.

Tämä AP -kemian opinto -opas on kirjoitettu auttamaan sinua navigoimaan tehokkaasti kohti AP -tenttiä. Annan sinulle kaikki tiedot ja resurssit, joita tarvitset opintosuunnitelman luomiseen, sisällön tarkistamiseen ja taitojesi harjoittamiseen.mitä värejä yhdistetään ruskeaksi

body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mikä on tämän AP -kemian opinto -oppaan tarkoitus?

Tämä opas auttaa sinua valmistautumaan AP -kemian tenttiin ja kaikkiin muihin luokassa tapaamiisi arviointeihin. Ensimmäisessä osassa esitetään tutkimussuunnitelma, jonka avulla voit tarkastella materiaalia tehokkaasti ennen testiä. Voit myös käyttää tätä suunnitelmaa yleisenä neuvona parhaan tavan käyttää käytännön testejä opiskelun yhteydessä vuoden aikana.

Seuraavassa osassa luetellaan tutkimusvinkkejä, jotka koskevat erityisesti AP -kemiaa. On hienoa, että sinulla on joitakin strategioita käsillä ennen kuin aloitat valmistelun, jotta saat kaiken irti materiaalista!

Tämän jälkeen osa käsittelee kurssin sisältöä jaettuna AP Chemistryn pääyksiköihin. Linkitän muistiinpanoihin, joissa on tietoja jokaisesta sisältöalueesta ja annan sinulle lisävideoita, jotka voivat auttaa selityksissä.

Lopuksi, Tarjoan online -resursseja, joiden avulla voit testata tietosi AP -kemiasta, Sisältää monivalintakysymyksiä aihealueittain ja näytevapaita kysymyksiä.

body_start-6.jpg Okei, tehdään tämä.

AP -kemian opintosuunnitelmat

AP -kemia sisältää monia erilaisia ​​komponentteja: tietojen tulkinta, matematiikkaongelmat, käsitteiden muistaminen, looginen päättely. Mistä aloitat? Kuvaan ensin perusopintojen vaihe vaiheelta ja annan sitten likimääräisen aikataulun.

Vaihe 1: Tee ja pisteile ensimmäinen diagnostiikkatesti

Harjoitustestit ovat saatavilla verkossa, AP -opettajasi kautta tai arvostelukirjoissa. Tee diagnostiikkatesti samojen aikarajoitusten mukaisesti kuin todellinen koe (1 tunti 30 minuuttia monivalintakokeissa ja 1 tunti 45 minuuttia ilmaiseen vastaukseen). Sinun pitäisi pyrkiä suorittamaan ensimmäinen täyspitkä harjoitustesti toisen lukukauden alussa.

Sivuhuomautus: Vaikka ne voivat olla hyödyllisiä, sinun pitäisi aina ole varovainen tarkastuskirjojen käytännön kokeista. Aina kun mahdollista, yritä käyttää College Boardin virallisia testejä pisteidesi arvioimiseen sen sijaan, että valmistajat olisivat kirjoittaneet testit. Epäviralliset testit ovat usein huomattavasti helpompia tai vaikeampia kuin todellinen AP -testi.

Vaihe 2: Arvioi tulokset

Kun olet valmis, käy läpi vastauksesi ja tee testi. Seuraa, minkä tyyppisiin kysymyksiin vastasit väärin (tai vastasit oikein onnekkaan arvauksen vuoksi). Tämän avulla voit kerätä arkiston käsitteistä, joita sinun on käsiteltävä ennen todellisen testin suorittamista.

Vaihe 3: Tutki heikkoja sisältöalueita ja harjoittele ongelmia

Katso muistiinpanosi, tarkastelukirjasi tai myöhemmin tämän oppaan sisältämät tiedot päivittääksesi tietämystäsi ideoista, joiden kanssa sinulla oli ongelmia käytännön testissä. Jos kamppailet tietyntyyppisen ongelman kanssa, etsi samanlainen ongelma oppikirjassasi, arvostelukirjassasi tai verkossa ja käy läpi sen ratkaisuvaiheet.

Lue ensin ratkaisun selitys. Yritä sitten tehdä se itse katsomatta selitystä ja katso, löydätkö oikean vastauksen. Jos kohtaat muutamia tällaisia ​​ongelmia tai kysymyksiä aloilla, jotka tarvitsevat työtä, alat rakentaa mukavuutta materiaalilla.

Vaihe 4: Tee ja pisteile toinen harjoitustesti

Kun sinusta tuntuu, että olet ratkaissut tärkeimmät ongelmat, jotka huomasit ensimmäisessä diagnostisessa testissä, voit ota toinen harjoitustesti mittaamaan parannustasi.

Katsaus koko prosessiin:

  • Ota ja pistä harjoitustesti (3,5-4 tuntia)
  • Analysoi ja luokittele virheesi (1-2 tuntia)
  • Tee harjoitustehtäviä ja opi sisältöä, joka vastaa heikkoutesi alueita testissä (2-3 tuntia)
  • Ota ja pistä toinen harjoitustesti (3,5-4 tuntia)

Toisen harjoitustestin jälkeen tarkista edistymisesi. Jos olet tyytyväinen, voit pysähtyä tähän yhdeksän tai 13 tunnin opiskelun aikana, mutta sanoisin, että tämä on testin vähimmäisopiskeluaika. Olettaen, että haluat edelleen parantaa tai kokeilla kokemuotoa paremmin, voit toista sykli niin monta kertaa kuin on tarpeen tavoitteidesi saavuttamiseksi.

body_redo.png Voi poika, opintosuunnitelma, jonka ei tarvitse koskaan päättyä!

unc chapel hill istui tulokset

AP -kemian opintostrategiat

Ennen kuin siirrymme muistiinpanoihin sisällöstä, Seuraavassa on muutamia opintovinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä tarkastelun aikana. Kemian kaltaisissa aiheissa on valtava ero materiaalin tarkastelun ja sen oppimisen välillä.

#1: Aloita perusasioista

AP -kemia on aihe, joka rakentaa itseään alusta alkaen. Jos et ymmärrä eri elementtien ominaisuuksien perusteluja, sinulla on vaikeuksia vastata epäselvimpiin ongelmiin.

Tästä syystä opiskelu kannattaa aloittaa aiheista, jotka käsiteltiin aikaisintaan vuoden aikana. Jos sinulla on varhain opittu käsite, joka tuottaa sinulle edelleen ongelmia, sinun on tarkasteltava sitä heti uudelleen vahvistaaksesi ymmärryksesi. Jos et perusta perustietoa ennen monimutkaisten ongelmien ratkaisemista, tuhlaat aikaasi ja hämmentyt (tai ulkoa opit ratkaisemaan tietyn ongelman laajentamatta ymmärrystäsi käsitteestä).

#2: Tee se itse

Kun opiskelevat aihetta, joka vaatii vaiheittaista ongelmanratkaisua, opiskelijat lukevat usein vastausten selityksiä ja yliarvioivat ymmärryksensä. Kaikki tuntuu niin selvältä, kun luet siitä, mutta tunnet olosi erilaiseksi AP -testin aikana, kun sinulla on vain ongelma edessäsi.

Siksi se on kriittistä Tee ongelmat itse uudelleen vastausten selitysten katsomisen jälkeen. Tekemällä oppiminen on ainoa tapa edetä kemian parissa. Jos löydät ratkaisun itse ja ymmärrät aidosti, miten päädyit sinne, pärjäät hyvin vastaavissa ongelmissa, kun ne tulevat esiin tulevaisuudessa.

#3: Tarkista logiikka ja yksiköt

Kun lopetat kemian ongelman, saatat houkutella hyväksymään laskamasi vastauksen heti ja siirtymään seuraavaan kysymykseen. Ennen kuin teet tarkista, että vastauksesi vastaa sitä, mitä tiedät ongelmasta ja sen laajuudesta. Kemiassa voi ilmetä monia ongelmia yksiköissä ja merkittävissä luvuissa, joten tarkista vielä kerran, että vastauksesi on oikeassa muodossa ja järkevä.

#4: Investoi arvostelukirjaan

Jos sinulla on keinot, Suosittelen lämpimästi arvostelukirjan ostamista itsenäisen opiskelun täydentämiseksi. Arvostelukirjat voivat tarjota sinulle ytimekkäämpiä selityksiä käsitteistä ja parempia ideoita aikasi järjestämiseen. Heillä on myös käytännön testejä ja kysymyksiä, joita voit tarkastella tarkastellessasi opetussuunnitelman eri osia. Tarkempia ideoita löydät artikkelistamme parhaista AP -kemian tarkastelukirjoista.

body_piggybank-5.jpg On aika avata säästöpossu (jos vain niin, että se ei avaa sinua ensin uskomattoman häiritsevän ilmeen perusteella).

AP -kemian sisältö

Ensinnäkin minulla on sinulle erittäin makea interaktiivinen jaksollinen taulukko! Jaksotaulukko on paras ystäväsi AP -kemiassa, ja sinulla on pääsy siihen testissä. Sinun pitäisi tietää kaikki erityyppisistä elementeistä ja mitä taulukon numerot tarkoittavat! Tämä toinen sivusto on myös hyödyllinen elementtien lajittelussa niiden ainutlaatuisten ominaisuuksien mukaan .

Tässä on linkkejä joihinkin muistiinpanoihin pääaiheista, jotka kuuluvat kurssin yhdeksään yksikköön. Yksiköt edustavat yhdeksää AP-kemian perusaihetta äskettäin järjestetyssä opetussuunnitelmassa. Näiden resurssien pitäisi auttaa sinua tarkastelemaan keskeisiä käsitteitä, jos huomaat, että muistiinpanostasi puuttuu osioita luokalta. Huomaa, että koska AP -kemian opetussuunnitelmat päivitettiin äskettäin vuonna 2019, monia online -muistiinpanoja ei ole päivitetty, Siksi joillakin aiheilla ei ole vastaavia muistiinpanoja, ja jotkut muistiinpanot kattavat useita aiheita.

Yksikkö 1: Atomirakenne ja ominaisuudet

Yksikkö 2: Molekyyli- ja ioniyhdisteiden rakenne ja ominaisuudet

Yksikkö 3: Molekyylien väliset voimat ja ominaisuudet

Yksikkö 4: Kemialliset reaktiot

Yksikkö 5: Kinetiikka

Osa 6: Termodynamiikka

Yksikkö 7: Tasapaino

Yksikkö 8: Hapot ja emäkset

Yksikkö 9: Termodynamiikan sovellukset

body_excitedkids.jpg Näin jazzed olet opintojen aikana.

Harjoitusresurssit verkossa

Tämä on luettelo ilmaisista online -resursseista, joissa on käytännön testejä ja ongelmia, jotka voivat auttaa opiskeluasi. Jos tarvitset lisää harjoittelua, sinun kannattaa myös harkita arviointikirjan ostamista tai pyytää AP -opettajaltasi lisää virallisia harjoitustestejä.

College Board

Kollegion hallituksella on vapaa vastaus kysymyksiin (sekä pisteytysohjeet) aiemmista testeistä (1999-2013) sen AP Chemistry -sivustolla. Voit myös löytää maksuttomia vastauksia 2014–2020 ja 2021 College Boardin verkkosivuston AP Student -osiossa. Kaikki nämä ovat loistavia harjoitteluun!

ScienceGeek

Pidän tästä sivustosta koska kaikki ei ole monivalinta. Sinun on ratkaistava ongelmat täysin itse, mikä on mahtava käytäntö AP -testissä. Kurssin kaikkiin osa -alueisiin liittyy paljon erilaisia ​​toimintoja, ja voit tarkistaa vastauksesi, kun löydät ne. Tämä on hyödyllinen resurssi käytännön ongelmiin, joiden avulla voit kehittää vahvan perustavanlaatuisen käsityksen käsitteistä.

Albert iO

Albertilla on käytännön kysymyksiä, jotka on järjestetty käsitteen mukaan. Jokaisessa kysymyksessä on merkintä Helppo, Keskitaso tai Kova, joten tiedät, oletko oppinut materiaalin. (Joidenkin materiaalien käyttämisestä on maksettava.) Sivusto tallentaa myös edistymisesi ja vastaustesi tarkkuuden kullakin aihealueella, jotta on helpompi tunnistaa, missä taidot tarvitsevat vielä työtä. Kaikki kysymykset ovat monivalintakysymyksiä, joten muista myös harjoitella avoimia kysymyksiä muualla .Sinun on myös luotava tili ja maksettava tili, jotta pääset käsiksi useimpiin materiaaleihin.

Varsity -opettajat

Tällä sivustolla on joukko käytännön testejä s kaikista AP -kemiaan liittyvistä aiheista. Jokaisessa testissä on vaikeusluokitus ja luettelo kysymysten täyttämiseen tarvittavasta keskimääräisestä ajasta. Nämä testit ovat monivalinta , mutta on monia, jotka pyytävät sinua ratkaisemaan stökiometriaongelmat tai tasapainoyhtälöt. Aivan kuten Albert iO, kun olet perehtynyt materiaaliin, voit yrittää tehdä ongelmat katsomatta vastausvaihtoehtoja.

Adrian Dinglen kemian sivut

Tämä on resurssi, joka tarjoaa lyhyet monivalintakilpailut kaikista AP -kemian aiheista. Tietokilpailut ovat vain viisi kysymystä pitkiä, joten ne sopivat nopeasti tarkastamaan jo melko hyvin tuntemiasi käsitteitä.

Johtopäätös

AP -kemia on kovaa. Se kattaa niin paljon tietoa, ja suurin osa siitä on monimutkaista ja haastavaa ymmärtää. Tee diagnostinen testi ennen opiskelun aloittamista, jotta voit suunnitella tarpeitasi vastaavan suunnitelman, olipa kyseessä sitten 10 tunnin tai 40 tunnin opiskelu.

Suosittelen, että käytät tämän oppaan opetusstrategioita ja täydentäviä resursseja, jotta ymmärrät paremmin materiaalia. Jos olet valmis työskentelemään lujasti hallitaksesi jokaisen AP -kemian aiheen, testi on paljon vähemmän stressaava kokemus!

lähettää pisteitä oppilaitoksille

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.