Siirrä opiskelijavaatimukset: Mitä yliopistot etsivät?

ominaisuus_yliopisto

Siirtymäopiskelijalla on etuja, mutta siirtyminen voi olla jopa vaikeampi kuin hakeminen fuksi suoraan lukiosta. Opiskelijoiden vaatimusten siirtäminen voi olla hankalaa selvittää, koska monet korkeakoulujen hakemusoppaat on kirjoitettu fuksi huomioon ottaen.

Vaikeudesta huolimatta vaihto-opiskelija on sen arvoista. Halusitpa sitten siirtyä, koska olet valmis siirtymään yliopistosta nelivuotiseen yliopistoon tai koska koulusi ei sovi oikein, tämä opas auttaa sinua oppimaan, mitä korkeakoulut etsivät vaihto-opiskelijoilta ja kuinka tehdä sovelluksestasi houkuttelevampi korkeakouluille.body_gap-1 Opiskelijoiden kohtaamien ainutlaatuisten esteiden tunteminen antaa sinulle paremmat mahdollisuudet välttää niitä.

Mitä korkeakoulu odottaa siirto-opiskelijoilta?

Siirtymiseen korkeakoulusta toiseen on monia syitä. Riippumatta siitä, mistä syystä siirrät, on tärkeää ymmärtää, että siirto-opiskelijaksi oleminen ei ole välttämättä helppoa, vaikka se on hyödyllistä ja hyödyllistä monille ihmisille.

Siirtolaisopiskelijoiden vastaanottoprosentti on yleensä matalampi kuin fuksi . Tämä ei tarkoita sitä, että sinun ei pitäisi olla vaihto-opiskelija tai että se on huono valinta - se tarkoittaa sinun on suunniteltava eteenpäin ja seurattava läpi , aivan kuten tekisit, jos olisit lukiolainen, joka hakisi nelivuotista koulua.

Voit siirtää kouluja kaikenlaisista syistä, mutta Varmista, että sinulla on hyvä syy haettaessa . Kirjoitat esseitä ja mahdollisesti haastatteluja ja vierailuja ja olet valmis vastaamaan kysymykseen, miksi siirrät, sinusta tulee vahvempi ehdokas.

Jos siirrät ihmisiä, joilla ei ole muuta mahdollisuutta kuin siirtää, kuten sellaiset, jotka ovat päättymässä yhteisön korkeakoulujen siirto-ohjelmien loppuun tai armeijassa, on monia syitä, jotka haluat ehkä siirtää. Mutta kun haet kouluihin, sinun tulisi olla tietoinen siitä, että on joitain syitä koulujen mielestä 'hyviksi' - kuten syihin, jotka tekevät sinusta houkuttelevan opiskelijan - ja joistakin syistä he pitävät 'huonoina'.

Mitkä ovat hyvät syyt siirtää?

Hyvät syyt siirtää ovat melko samat kuin hyvät syyt hakea korkeakouluun lukiosta:

 • Pidät koulun tarjoamasta akateemisesta ohjelmasta
 • Voit nähdä osallistuvan auttamaan perimmäisiä uratavoitteitasi
 • Pidät heidän tehtävästään korkeakouluna
 • Nykyinen koulusi ei tarjoa haluamaasi ohjelmaa
 • Nykyinen koulusi ei ole hyvä 'sopiva'

Mitkä ovat huonot syyt siirtää?

Vaikka yksi syistä, jonka haluat siirtää, on jotain, jonka korkeakoulu saattaa nähdä huonona, se ei tarkoita, että siirtäminen ei ole oikea vaihtoehto sinulle. Muista, että korkeakoulut etsivät vahvempaa perustelua - ajattele enemmän pitkän aikavälin akateemisessa kasvussa ja potentiaalissa kuin välittömissä ongelmissa. Syitä korkeakoulujen saattamiseen paheksua ovat:

 • Et tule toimeen kämppäkaverisi kanssa
 • Sinä kamppailet pysyäksesi luokassa
 • Olet koti-ikävä

Jos jokin näistä on syy ajatella siirtämistä, se on ok. Mutta sen sijaan, että kehittäisit essesi siitä, kuinka huonoa kämppiksesi on, katso jos löydät toisen tavan tarkastella tätä ongelmaa. Onko kyse todella kämppiksestäsi vai johtuuko se siitä, että koulukulttuurisi ei sovi hyvin?

Jos se on jälkimmäinen, kuinka uusi korkeakoulu korjaa ongelman? Oletko tehnyt enemmän tutkimuksia varmistaaksesi, että sama ongelma ei toistu? Nämä ovat sellaisia ​​kysymyksiä, joihin sinun pitäisi pystyä vastaamaan, jotta kouluisi voidaan vakuuttaa, että ne sopivat sinulle parhaiten ja joita et halua siirtää myöhemmin uudelleen.

Kuinka siirtää luottotappioita menettämättä

Useimmat siirto-ongelmat ilmenevät yritettäessä siirtää hyvityksiä. Jonkin verran 40 prosenttia opiskelijoista saa ei hyvityksiä kun siirretään kouluja, se vastaa satoja menetettyjä tunteja ja dollareita, eikä niille ole mitään näytettävää.

Siksi on tärkeää, että siirrät osan suunnitelmastasi alusta alkaen, jos aloitat yhteisöopistossa - sinun on oltava varma, että aika ja rahat ovat hyvin käytettyjä .

Liian vähän krediittejä ei ole ainoa ongelma. Opiskelijat voivat myös päätyä liian monta opintopistettä , mikä voi olla este, varsinkin jos haet taloudellista tukea tai yrität päästä uuteen koulutusohjelmaan. Tämä tarkoittaa jälleen kerran, että suunnittelu on elintärkeää. Mitä nopeammin voit olla varma, että haluat siirtää, sitä parempi - suunnitelma auttaa estämään ajan ja rahan tuhlaamisen.

Ota yhteyttä neuvonantajaan ja ala tutkia seuraavan koulusi siirto-osastoa mahdollisimman pian varmistaaksesi, että olet siirtymässä onnistuneesti. Jos voit, ota yhteyttä koulusi siirtotoimistoon ja katso, tarjoavatko he neuvontaa tai suunnittelua.

vartalo_käsiraudat-1 Älä tunne olevasi ketjutettu korkeakouluusi, jos se ei sovi kunnolla!

Opiskelijoiden perusedellytykset

Tullaksesi menestyväksi siirto-opiskelijaksi, sinun on tehtävä menestyvä college opiskelija. Kriteerit, joita korkeakoulut etsivät siirto-opiskelijoilta, ovat paljolti samat kuin vain valmistuvien lukiolaisten kohdalla.

Hyvät arvosanat ovat yksi tärkeimmistä asioista vastaanottotoimistot etsivät siirtohakemuksia . Jos kamppailu koulussa on yksi syy, jonka haluat siirtää, ole valmis selittämään, mitä toimia otat heidän parantamiseksi yliopiston esseessä. Essiesi pääpainopisteen ei pitäisi olla se, että yrität pysyä mukana, vaan pikemminkin se, että käsittelet taistelun syytä, kuten ohjelma, joka ei sovi hyvin. Vielä parempi, osoita, että työskentelet parantamiseksi jatkamalla kovaa työtä ja parantamalla arvosanojasi siirtoprosessin aikana.

Testitulokset eivät ole yhtä tärkeitä korkeakouluopetuksena. Vaikka koulut voivat pyytää heitä, jos siirrät kursseja yhden tai kahden lukukauden jälkeen, mitä pidemmälle olet yliopistokoulutuksessasi, vähemmän testituloksia on merkitystä . Jos kouluastasi on kulunut yli viisi vuotta ja kun olet suorittanut standardoidun kokeen, voit harkita SAT- tai ACT-kokeiden suorittamista uudelleen, jotta siirtokoulullasi olisi hyvä idea siitä, missä olet akateemisesti, mutta jos se ei ole ollut kauan ja yliopistokirjoituksesi ovat vakaat, sen ei pitäisi olla välttämätöntä.

Jos olet kansainvälinen opiskelija, sinulla voi olla joitain lisähuomioita. Minä On tärkeää työskennellä nimitetyn kouluvirkamiehen kanssa ja olla varma, että kaikki paperisi, mukaan lukien työ- ja opiskeluviisumit , on ajan tasalla ja tarkka. Kansainvälisenä opiskelijana sinulla on kaikki samat esteet kuin kotimaisilla opiskelijoilla, muutamalla ylimääräisellä esteellä kuten kielimuurit, paperien asianmukainen siirtäminen ja viisumit. Suunnittele mahdollisimman aikaisin, jotta vältät hikkautumisen prosessissa.

body_study-5 Oikean siirtokoulun löytäminen on oma kotitehtävänsä muoto.

Kuinka löytää oikea siirtokoulu

Ei ole väliä mikä syy siirtääsi on, haluat tietää varmasti, että seuraava koulusi sopii hyvin. Siirto on pitkä prosessi, joka voi johtaa tuhlaukseen, ellei sitä tehdä oikein , ja mitä enemmän yrität tehdä sitä, sitä todennäköisemmin törmäät vaikeuksiin.

Tutki laajasti, jotta siirtotarpeesi voidaan minimoida. Varmista, että uusi koulusi:

 • Onko etsimäsi koulutusohjelma
 • Tarjoaa sinua kiinnostavia opetussuunnitelmia
 • Sillä on kampuskulttuuri, johon voit nähdä osallistuvasi
 • On tehtävälauseke, joka on yhdenmukainen arvojesi kanssa

Ne ovat vain jonkin verran asioista, jotka sinun tulisi tietää ennen siirtämistä. Kuvittele, että saat vain yhden laukauksen, ja mikä tahansa koulu, johon päädyt, on viimeinen. Oletko tyytyväinen valintasi kanssa? Mitä myönnytyksiä olet valmis tekemään?

Ikään kuin olisit hakenut suoraan lukiosta, tee luettelo kouluista, jotka vetoavat sinuun ja supista se hallittavaan määrään. Varmista, että nämä ovat kaikki koulut, joissa voit nähdä itsesi, kunnes olet suorittanut tutkinto-ohjelman.

Yhteinen tietojoukko ja College Board voi antaa sinulle arvokasta tietoa koulun tilastoista, mukaan lukien siirtonopeudet. Siirtonopeudet tulisi sisällyttää hakemiesi korkeakoulujen luetteloon, sillä siirtonopeudet voivat siirtää koulun turvallisuudesta saavutettavaksi riippuen siitä, kuinka monta vaihto-opiskelijaa he hyväksyvät vuodessa. Monet korkean profiilin koulut hyväksyvät vain muutaman muutosopiskelijan vuodessa , joten sovelluksesi on todella erotuttava.

Kun haet, varmista, että noudatat nimenomaan siirto-opiskelijoille tarkoitettuja ohjeita. Määräajat voivat olla erilaiset fuksi valinnoille, joten pidä silmällä, milloin asiat johtuvat nimenomaan siirto-opiskelijoille. Koordinoi neuvonantajan kanssa, jos voit, jotta voit olla varma, että olet kaikessa tarvitsemassasi.

body_lego-1 Et halua, että uusi koulusi näkee sinut vain yhtenä vaihdettavana Legona.

Mitä yliopistot etsivät vaihto-opiskelijasta?

Yksi siirtosovelluksen tärkeimmistä tekijöistä on, miksi siirrät. Tämä pätee myös opiskelijoihin, jotka siirtyvät yhteisöopistoista - 'koska haluan suorittaa tutkinnon', on vain puoli vastausta, koska koulut haluavat myös tietää, miksi olet päättänyt siirtyä erityisesti uuteen kouluusi.

Vaikka koulusi ei vaadi miksi tämä koulu? essee osana siirtoprosessia, on hyvä saada vastaus mieleesi. Se auttaa ilmoittamaan vastauksesi mihin tahansa tarvitsemaansa esseekehotukseen, mikä voi vahvistaa kirjoittamistasi.

Koska siirtojen hyväksymisaste on matalampi, on vielä tärkeämpää, että essesi on kiillotettu, mielenkiintoinen ja informatiivinen. Noudata myös tyypillisiä parhaita käytäntöjä yliopiston esseen kirjoittamisessa ole varma, että essesi seuraa kasvuasi opiskelijana ja miksi siirtyminen tähän erityiseen kouluun on oikea liike sinulle.

Sen lisäksi, miksi siirrät, korkeakoulut haluavat myös nähdä hyvät arvosanat. Samalla tavalla kuin AP ja kunniakurssit lukiossa osoittavat, että olet valmis korkeakouluun, menestys yliopistokursseilla osoittaa, että olet vahva opiskelija . Koska korkeakoulu on sijoitus sisään sinä samoin kuin varten sinä, hyvät arvosanat ovat luotettava mittari menestyksestäsi siirtokoulussasi.

Mitä kauempana olet lukiosta, sitä vähemmän lukion arvosanasi ovat tärkeitä. Siirtokoulusi haluaa nähdä yliopistokurssit, jos sinulla on niitä vaikka lukion arvosanasi ovatkin vahvemmat, ne eivät todennäköisesti ole ratkaiseva tekijä hakemuksessasi, jos olet jo antanut vuoden tai enemmän nykyisessä koulussa.

Etäisyys lukiosta tarkoittaa myös sitä standardoiduilla testipisteilläsi on merkitystä vähemmän. Jos olet yliopiston ensimmäisellä tai toisella lukukaudella, on viisasta sisällyttää ne, koska sinulla ei ole vielä ollut paljon aikaa perustaa korkeakoulutason akateemista ennätystä. Jos olet täysi vuosi tai enemmän yliopistossa, sinun ei todennäköisesti tarvitse sisällyttää niitä harvinaisia ​​poikkeuksia lukuun ottamatta.

Jos viimeisen standardoidun kokeen suorittamisesta on kulunut viisi vuotta ja arvosanasi eivät ole aivan uuden koulusi vaatimusten mukaisia, se saattaa olla viisasta suorittaa se uudelleen. Voit laskea prosenttipisteesi koulun keskiarvoon arvioidaksesi paremmin, onko testin uudelleen suorittaminen sinulle hyvä valinta vai ei.

Lisäkriteereistä ja alhaisemmasta valintamäärästä huolimatta nelivuotiset koulut etsivät usein hyvin samanlaisia ​​piirteitä fuksiopiskelijoista ja siirto-opiskelijoista. He haluavat nähdä osoitetun pyrkimyksen menestyä hyvin ja sitoutumisen ohjelmaan , samoin kuin suunnitelma siitä, kuinka uusi koulusi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Vahva siirtohakemus näyttää paljon kuin vahva fuksi-sovellus, mutta suosituskirjeillä ja arvosanoilla yliopistosta lukion sijaan.

kehon_tietokone-2 Sinun täytyy työskennellä siirtosovelluksen kanssa yhtä kovasti kuin tekisit, jos olisit siirtynyt uutena lukion valmistuneena.

Mitä tietoja sinun tulisi sisällyttää siirtohakemukseen?

Jälleen hyvä siirtosovellus näyttää hyvin samanlaiselta kuin hyvä fuksi-sovellus. Sinun on kuitenkin skaalattava kaikkea - alhaisemmilla siirto-opiskelijoiden hyväksymisasteilla on vielä tärkeämpää, että hakemuksesi on kiillotettu ja vahva.

Testitulosten, arvosanojen ja suosituskirjeiden osalta varmista, että saat ne viimeisimmistä lähteistä. Korkeakoulussa lukion biologianopettajan arvio sinusta ei ole yhtä merkityksellinen kuin yliopiston professorin arvio.

Jos olet vasta aloittamassa yliopistossa, sinulla saattaa olla vaikeuksia saada suosituskirjeitä opettajiltasi, koska he eivät ehkä ole viettäneet niin paljon aikaa kanssasi. Pyydä kirjeitä ohjaajilta, jotka tuntevat sinut parhaiten , vaikka tiedät varmasti uuden koulusi käytännöt opettajien avustajille. Jotkut koulut vievät vain professoreiden kirjeitä, joten katso ne etukäteen.

Älä käytä lukiokirjeitäsi uudelleen. Yliopiston professorin positiivisella kirjeellä on paljon enemmän painoarvoa , joten etsi niitä tapaamalla professoreidesi työaikana ja osallistumalla luokkaan.

body_unikko Nämä vinkit auttavat sinua tekemään hakemuksestasi kauniin ja ainutlaatuisen kuin tämä kukka.

Tärkeimmät vinkit sovelluksen erottamiseen

Tieto siitä, mitä yliopistot etsivät vaihto-opiskelijasta, on vain puolet taistelusta - sinun on myös tiedettävä, miten tämä tieto voidaan muuttaa toiminnaksi.

# 1: Tiedä miksi siirrät

Tietenkin sinun pitäisi tietää, miksi siirryt toiseen kouluun. Mutta sinun tulee myös osoittaa tämä tieto hakemuksessasi ja haastatteluissasi - koulut haluavat ymmärtää päätöksesi syyn, ja se vaikuttaa melkein varmasti hakemusesseesi.

Kuten edellä keskusteltiin, Sinulla pitäisi olla vahva syy, miksi siirto on välttämätöntä. Ehkä olet vaihtanut ohjelmaa tai haluat liittyä uuteen yhteisöön, koska nykyinen ei täytä vaatimuksiasi. Älä kolhi nykyistä koulua tukemaan hakemustasi - keskity sen sijaan uuden koulusi tarjoamiin positiivisiin puoliin.

Oletetaan esimerkiksi, että koulusi yhteisö ei todellakaan ole sinun kohtauksesi. Ehkä toivoit kukoistavasta taideyhteisöstä, mutta koulussasi ei oikeastaan ​​ole sitä.

Sen sijaan, että sanoisit, että odotit yhtä ja sait toisen (ehdotat uudelle koulullesi, että et ole tehnyt tarpeeksi tutkimusta, tai syytät nykyistä koulustasi itsesi vääristämisestä), kehitä se löytöaikana.

Esimerkiksi: Kun olen kehittynyt opiskelijana, olen kiinnostunut osallistumaan taiteelliseen yhteisöön, josta [Uusi koulu] on kuuluisa. Kun katson kuvia kampuksen runoluennoista tai selaan nykyisiä gallerianäyttelyitä, haluan nähdä itseni myös siellä! ' on paljon voimakkaampi tapa ilmaista irtautumista koulukoulustasi kuin '' Kuvat saivat minut uskomaan, että [Nykyinen koulu] järjestää kampuksella paljon taiteellisia tapahtumia, mutta näin ei ole tapahtunut. Haluan osallistua runolukemiin ja nähdä opiskelijoiden tuottamia taideteoksia, ei pelkästään jalkapallopelejä. '

# 2: Keskity asteisiin

Arvosanat ovat suurin tekijä siirtosovelluksissa. Arvosanojesi on oltava vahvoja, varsinkin siirto-opiskelijoiden rajoitettujen hyväksymisasteiden kanssa. Jos kamppailet nykyisessä koulussa, tunnista syy ja yritä korjata se ennen hakemusta.

Vaikka olisit jo päättänyt siirtää, se ei tarkoita, että sinun pitäisi löysäytyä nykyisessä koulussa. Siirtohakemukset vaativat usein vuoden puolivälissä raportteja, joissa nykyisiä professoreitasi pyydetään arvioimaan suorituksesi ja ennustamaan palkkalukusi kauden lopussa. Haluat, että raportti on hyvä, joten jatka menestystä nykyisillä luokillasi.

# 3: Käsittele hakemustasi kuin fuksi

Huolimatta siitä, että sinulla on joitain yliopistokursseja vyösi alla, sinulla ei ole välttämättä etua, koska siirtonopeudet ovat tyypillisesti matalampia kuin fuksi pääsyvaatimukset.

Koska sinulle ei taata paikkaa, käytä aikaa ja vaivaa sovelluksesi viimeistelyyn parhaimmillaan. Hakemus on tilaisuutesi tehdä hyvä vaikutelma, joten älä nojaa yliopistokokemukseesi tehdäksesi työtä puolestasi. Kuinka mainostaisit itseäsi, jos sinulla ei olisi sitä?

Yliopistokokemus, jopa osakkuusyrityksen tutkinto, on kuin kuorrutus pikemminkin kuin koko kakku. Älä toimita koulullesi kuorrutusastiaa - toimita heille kauniisti paistettu kakku, jossa on ylimääräisiä koristeita, jotka ovat peräisin yliopistokokemuksesta.

kehon_kalenteri-9 Mitä aikaisemmin aloitat suunnittelun, sitä parempi.

Milloin sinun pitäisi suunnitella siirtämistä?

Ihannetapauksessa olet suunnitellut siirtämistä alusta alkaen ja työskennellyt neuvonantajan ja siirtokoulun kanssa prosessin sujuvuuden parantamiseksi. Mutta näin ei aina ole - joskus et ennakoi ohjelmakytkintä, tai ehkä muutat sotilaalliseen värväykseen.

Paras aika aloittaa siirtosi suunnittelu on kun aloitat koulun. Toinen paras aika aloittaa siirtosi suunnittelu on nyt, joten aloita heti!

Kun olet varma, että haluat siirtää, sovi tapaaminen neuvonantajan kanssa ja käy läpi nykyiset opintosuorituksesi, mitkä opintosuoritukset siirtyvät ja mitä lisäominaisuuksia sinun tarvitsee siirtyäksesi uuteen kouluun. Luo akateeminen suunnitelma ja noudata sitä.

Jos haluat siirtyä nopeammin kuin suunnitelma sallii, selvitä paras tapa edetä neuvonantajan kanssa. Älä yritä tehdä kaikkea yksin - Vaadittujen luottojen navigointi siirrettäviin luottoihin verrattuna voi olla äärimmäisen vaikeaa, ja asianajajan saaminen helpottaa kaikkea.

Jos haluat tehdä joitain yksittäisiä tutkimuksia, voit käyttää niitä College siirto , työkalu, joka auttaa opiskelijoita vertaamaan korkeakoulujen siirto-ohjelmia ja selvittämään, siirtyykö hyvityksiä, saadaksesi hyvän käsityksen siitä, kuinka hyvin olet valmis siirtämään.

Milloin siirtää yhteisön korkeakoulusta

Yliopistoilla ja yhteisöopistoilla on usein kumppanuuksia, joita kutsutaan artikulaatioiksi, helpottaakseen siirtoa. Nämä ovat valtava siunaus siirtämisessä, koska se tarkoittaa, että menestymisreitti on jo olemassa. Hyödynnä sitä, jos voit!

Jos nykyisellä ja haluamallasi koulussa ei ole nivelsopimusta, se on ok. Se tarkoittaa vain, että sinun on oltava hieman ahkerampi suunnittelussa ja tutkimuksessa - jälleen kerran, neuvonantajan apu on korvaamatonta.

Yleensä nelivuotiseen yliopistoon siirtyvät yhteisön korkeakouluopiskelijat haluavat tehdä sen, kun he ovat täyttäneet osakkuusyrityksen tutkinnon vaatimukset, mikä tarkoittaa, että tulet nelivuotiseen kouluusi nuorempana.

Kumppanin tutkinto lukitsee opintosi tehokkaasti. Jos haluat ottaa jonkin aikaa vapaata ennen siirtämistä, voit tehdä sen huolimatta siitä, että hyvityksesi heikkenevät. Jos vaihdat ennen kuin olet saanut kumppanin tutkinnon, luottosi voivat menettää arvonsa , merkitys joudut osallistumaan useampaan luokkaan onnistuneen siirron suorittamiseksi, mikä maksaa enemmän rahaa ja aikaa.

Vuodessa ei ole typerää aikaa siirtää. Pysy akateemisen suunnitelman ja vaadittujen opintopisteiden yläosassa ja suunnittele siirtämistä, kun olet valmis.

Milloin siirtyä yhdestä nelivuotisesta koulusta toiseen

Neljän vuoden korkeakoulusta toiseen siirtymiseen on paljon syitä, mutta varmista, että jos se on suunnitelmasi, et siirry kevyistä syistä. Huonetoverin ongelmat ja koti-ikävä eivät lue erityisen paljon vastaanottotoimistoille, joten yritä etsiä muita ratkaisuja ennen kuin päätät siirtää.

Tärkeintä on harkita sitä monet hyvityksistäsi eivät välttämättä siirry . Tämä saattaa palauttaa sinulle aikaa ja rahaa, koska saatat päätyä suorittamaan uudelleen samanlaisia ​​kursseja kuin jo suorittamasi. Tapaa neuvonantaja ymmärtääksesi, kuinka valita parhaiten kurssit, jotka auttavat sinua siirtämään onnistuneesti.

miten tj eckleberg vaikuttaa herra wilsoniin

Ei ole parasta aikaa vuodesta siirtää, vaikka jos sinulla ei ole tarpeeksi krediittejä, saatat itse asiassa siirtyä fuksi ensimmäisen kerran opiskelevien opiskelijoiden rinnalla. Jälleen tapaaminen neuvonantajan kanssa on paras panoksesi varmistaaksesi, että sovellat oikein.

Milloin siirtää, jos olet armeijassa

Jos olet armeijassa, päätös koulujen siirtämisestä ei välttämättä ole yksin sinun tehtäväsi. Liikkuminen on yleistä ja sitä vaaditaan usein, mikä tarkoittaa, että armeijalla on käytössään toimenpiteitä varmistaakseen, että koulutukseen ei vaikuta vakavasti, jos noudatat sääntöjä.

GI Bill varmistaa, että sinulla on erityiskorvauksia käydä useissa kouluissa samanaikaisesti edellyttäen, että kaikki kurssisi ovat osa samaa ohjelmaa. Nämä kurssit ja opintosuoritukset voidaan siirtää koulusta toiseen helposti, joten siirto ei ole yhtä vaikeaa kuin jotkut muut.

Rajoitukset tarkoittavat kuitenkin, että sinun on oltava varma, että kaikki kurssit ovat osa ohjelmaa, tai saatat joutua vaikeuksiin. Tapaa neuvonantaja säännöllisesti varmistaaksesi, että olet oikealla tiellä.

Koska sinulla ei todennäköisesti ole paljon sananvaltaa, kun joudut muuttamaan kouluja, GI Bill varmistaa, että sinun ei tarvitse olla huolissasi vaihdettaessa. Pysy vain tavoitteessasi akateemisen suunnitelmasi kanssa!

Milloin siirtää, jos olet kansainvälinen opiskelija

Kansainväliset opiskelijat voivat siirtyä kotimaansa lukiosta nelivuotiseen kouluun Yhdysvalloissa tai neljästä koulusta toiseen. Kansainvälisille opiskelijoille asetettavien lisävaatimusten vuoksi on kuitenkin vielä tärkeämpää, että tiedät määräajat, paperityötä koskevat vaatimukset ja tilisiirrot.

Viisumi voi itse asiassa rajoittaa korkeakouluja, joihin voit osallistua, joten ole varma, että tiedät, mihin kouluihin voit siirtyä. Kouluilla voi olla myös lisävaatimuksia tai erityisiä määräaikoja kansainvälisille opiskelijoille, joten tarkista aina, että olet yhteydessä nimettyyn kouluvirkamieheen ja kaikkiin neuvonantajiin. Sinun tulisi aina etsiä kansainvälisiä opiskelijakohtaisia ​​tietoja, jos sellaisia ​​on olemassa, jotta estät itsesi menettämästä määräaikaa, koska se ei hae kansainvälisiä opiskelijoita.

Kuten koulun siirtämisessä muuntyyppisille opiskelijoille, ei ole kovaa ja nopeaa 'parasta' aikaa tehdä se. Kaikki muut tiedot pätevät - jos sinulla on osakkuusyrityksen tutkinto, voit ehkä vaihtaa juniorina ja lukita opintosi. Jos sinulla ei ole osakkuusyrityksen tutkintoa, sinut arvioidaan kurssikohtaisesti. Pidä kaikki tämä mielessä, kun suunnittelet siirtojasi varmistaaksesi, että seuraavaan kouluusi esittämäsi kuva on mahdollisimman imarteleva.

Mitä seuraavaksi?

Ei ole väliä missä olet akateemisella urallasi, saatat olla oikeutettu taloudelliseen apuun. Opi hakemaan taloudellista tukea varmistaaksesi parhaan palkinnon!

Jos arvosanojen ylläpitäminen on ollut toistaiseksi ongelma yliopistourallasi, älä paniikkia. Niitä on paljon suuria kouluja, joilla on alhaiset GPA-vaatimukset.

Paras tapa päästä unelmakouluusi on kohdella hakemustasi kuten valikoivimmille korkeakouluille. Tässä Harvardiin pääsyn oppaassa opastetaan, miltä loistava sovellus näyttää ja kuinka kerätä omaa sovellustasi.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta resurssia NCLEX -kysymyksille ja käytännön testeille

Otetaanko NCLEX? Tutustu kokoelmaan parhaista NCLEX -käytännön kysymyksistä ja testeistä, joiden kanssa voit opiskella.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

ECU: n pääsyvaatimukset

9 esimerkkiä erinomaisista suosituskirjeistä työhösi

Kirjoitatko työpaikkasuosituskirjeen, mutta et ole varma, mistä aloittaa? Tutustu hyödyllisten näytteiden kokoelmaamme, jotta pääset alkuun.

Kalifornian parhaat koulut | Central Union High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Central Union High Schoolista El Centrossa, Kaliforniassa.

Mount Holyoke Collegen pääsyvaatimukset

Historialliset SAT -testipäivät 2014, 2013 ja enemmän

SAT: n historialliset testipäivät ovat tärkeitä monien tarkkojen tietueiden kannalta. Kollegion hallitus ei kuitenkaan tässä vaiheessa ylläpidä helppoa tietokantaa SAT-päivämääristä vuosille 2014, 2013, 2012, 2011 ja soforth. Me PrepScholarissa olemme tehneet kovaa työtä vanhojen levyjen kaivaamiseksi. Katso alempaa!

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se?

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se? Selvitä, mitä odottaa tästä Texas -testistä.

Coloradon yliopiston lohkareiden pääsyvaatimukset

15 parasta musiikkikoulua Yhdysvalloissa

Oletko kiinnostunut Yhdysvaltojen parhaista musiikkikouluista? Tutustu yksityiskohtaisiin musiikkikoulujen sijoituksiin löytääksesi sinulle sopivan koulun.

1120 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

SUNY Institute of Technology pääsyvaatimukset

ACT: ään rekisteröityminen: temppuja ja vinkkejä

Opi rekisteröitymään ACT: hen ja vältä yleisiä virheitä, jotka voivat maksaa rahaa ja aikaa.

Mikä on liittovaltion työohjelma? Määritelmä ja opas

Harkitsetko liittymistä korkeakoulun työopinto-ohjelmaan? Mikä on työtutkimuksen määritelmä, kuinka paljon voit ansaita, ja pitäisikö sinun työskennellä tuossa työssä? Selvitä täältä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

Arkansasin yliopisto, Pine Bluff Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Villanovan ACT -tulokset ja GPA

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

3 avainvinkkiä Salsa -luokan pukeutumiseen

Mietitkö, mitä pukeutua salsa -tanssitunneille? Katso mukavat ja tyylikkäät ideamme siitä, mitä pukeutua salsa -luokkaan.

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

Piemonten yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Estancia-lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Estancia High Schoolista Costa Mesassa, Kaliforniassa.

NCAA SAT -pisteet: Mitä sinun tulee olla kelvollinen

Mitä SAT -pisteitä ja GPA: ta tarvitset, jotta voit saada NCAA Clearinghousen? Ota selvää tästä ja opi, kuinka voit helposti täyttää vaatimukset.

Mount St.Mary Collegen pääsyvaatimukset