Suosituimmat 7 SAT-kirjoitusvinkkiä pisteesi parantamiseksi

feature_top_SAT_writing_tips.jpg

Opettanut SAT-kirjoittamisen sadoille opiskelijoille ymmärrän, että tämä SAT-osa voi olla sekava ja monimutkainen . Sinun on muistettava kaikki kielioppisäännöt, jotka pystyit välttämään oppimisen koko koulunkäynnin ajan. Sinun on tunnistettava hienovaraiset kieliopilliset virheet, jotka usein tekevät lahjakkaat kirjailijat.

Opetuskokemukseni kautta Olen tunnistanut joitain yleisiä sääntöjä SAT Writing -osioon, jotka ovat auttaneet kaikentyyppisiä opiskelijoita parantamaan pisteitään.

Tässä artikkelissa annan sinulle minun 7 suosituinta vinkkiä menestykseen SAT-kirjoituksessa . Nämä on pidettävä mielessä, joiden pitäisi yksinkertaistaa materiaalia ja helpottaa oikean vastauksen valitsemista hieman:  1. Keskity kielioppisääntöjen käyttämiseen kysymyksiin vastaamiseen
  2. Käytä eliminointiprosessia vastausten sulkemiseen
  3. Kun olet antanut kaksi kieliopillisesti oikeaa vastausta, valitse ytimekäs
  4. Katso johdonmukaisuusongelmia
  5. Tiedä, että 'oleminen' on melkein aina väärä
  6. Lue ensin kohta Kappaleiden parantaminen -kysymyksiä
  7. Älä pelkää valita 'Ei virhettä', mutta älä valitse sitä joka kerta

# 1: Laajenna kielioppisääntöjäsi vastaamalla kysymyksiin

Älä luota siihen, mikä kuulostaa oikealta vastaamaan SAT-kirjoituskysymyksiin, paitsi sanakysymyksiin.

kuinka selvittää gpa lukio

Monet SAT Writing -lauseista ovat pitkiä tai käyttävät harvinaisia ​​lauseita. Lauseet saattavat kuulostaa oudolta korvallasi, mutta se ei välttämättä tarkoita, että ne ovat väärässä. Vastaavasti jotkut lauseet sisältävät kielioppivirheitä, jotka ovat niin yleisiä, että nämä lauseet kuulostavat todennäköisesti sinulle hyviltä.

Katso tämä todellinen SAT-kirjoittamisen esimerkki:

body_rely_on_grammar

Jos luotat siihen, mikä kuulostaa oikealta vastaamaan tähän kysymykseen, saatat hyvin menettää virheen. Kuitenkin, jos tiedät kielioppisäännöt ja sovellat niitä täällä, tämän kysymyksen ei pitäisi aiheuttaa liikaa haastetta.

Tässä lauseessa monet opiskelijat olettavat, että minä vastausvaihtoehdossa C on oikea, koska 'Sandhya ja minä' kuulostaa oikealta; yhdistetty esine vaikeuttaa virheen havaitsemista 'mikä kuulostaa oikealta' -menetelmällä.

Kuitenkin ne opiskelijat, jotka ovat oppineet SAT-kielioppisäännöt ja käyttävät kieliopin tuntemustaan, näkevät alleviivatun pronominin ja tarkistavat virheet pronominissa tai sopimuksessa. He tietävät sen 'Minä' voidaan käyttää vain aiheena ja 'minua' voidaan käyttää vain esineenä . Koska 'minä' saa toiminnon, sen pitäisi olla objektimuodossa. Vastaus on C . Tässä lauseessa 'minä' olisi muutettava sanaksi 'minä'.

Keskity aina tiettyjen kieliopivirheiden löytämiseen. Joitakin yleisimpiä kielioppikysymyksiä SAT-kirjoituksessa ovat sanallisuus, fragmentit / run-onit, rinnakkaisuus, pronominisopimus ja verbisopimus.

# 2: Poista väärät vastausvaihtoehdot

Sinun on poistettava jokaisesta SAT-kysymyksestä väärät vastausvaihtoehdot, jotta voit valita oikean vastauksen.

Lauseen parantamista koskevissa kysymyksissä yritä tunnistaa virhe (t) ennen kuin tarkastelet vastausvaihtoehtoja. Poista kaikki valinnat, joiden tiedät korjaavan kielioppivirheen alkuperäisessä lauseessa tai luo lisävirhe . Tässä on esimerkki tämän asian havainnollistamiseksi:

body_eliminate

Tässä meillä on tyypillinen riippuva muokkauskysymys. Lause alkaa lauseella 'rotan kirppujen leviäminen'. Sen, mitä rotan kirput levittivät, tulisi tulla suoraan pilkun jälkeen. Kun olet tarkastellut loppuosaa lauseesta, sinun pitäisi pystyä selvittämään, että rotan kirput levittivät bubon-ruttoa. Siksi mikä tahansa vastausvaihtoehto, joka ei ala 'bubonic rutolla', on väärä.

Voit heti päästä eroon vastausvaihtoehdoista A, B ja C. Olet nyt antanut itsellesi paljon paremmat mahdollisuudet saada tämä kysymys oikein. Sinun on vain tarkasteltava kahta vastausvaihtoehtoa. Koska vastausvaihtoehto E on ytimekkäämpi ja selkeämpi kuin D, oikea vastaus on E .

Poista virhekysymykset poistamalla kaikki valitsemasi valinnat. Käy jokainen alleviivattu osa läpi erikseen, kunnes pystyt löytämään virheen tai selvittämään, ettei virhettä ole.

body_eliminated

Hyvästi väärät vastaukset

# 3: Kaikkein ytimekäs kieliopillisesti oikean vastauksen valinta on oikea

Tämä vinkki koskee lähinnä lauseiden parantamista. Jos useampi kuin yksi vastausvaihtoehto on kieliopillisesti oikea, ytimekkäämpi on oikea . Lyhin vastaus ei aina ole oikea, mutta jos pystyt kaventamaan kysymyksen kahteen kieliopillisesti oikeaan valintaan, tyypillisesti ytimekkäämpi vastaus on oikea. Palataan edelliseen esimerkkikysymykseen tämän osoittamiseksi:

body_eliminate

on sydämesi vasemmalla puolella

Koska tunnistimme riippuvan modifikaattorin, pystyimme heti rajaamaan valintamme D: lle ja E: lle. Sekä D että E ovat kieliopillisesti oikeita, mutta vastausvaihtoehto E ilmaisee samat tiedot tiiviimmin. Siksi, vastausvaihtoehto E on oikea vastaus .

Saat tarkemman selityksen tästä säännöstä tutustumalla artikkeliin sanallisuudesta.

# 4: Johdonmukaisuus on avain

Monet SAT-kirjoittamisen kielioppisäännöt liittyvät johdonmukaisuuteen. Verbi-ajan, aiheen ja henkilön tulisi yleensä pysyä johdonmukaisina lauseessa. Myös muut kielioppisäännöt, kuten rinnakkaisuus ja epäloogiset vertailut, liittyvät asioiden pitämiseen johdonmukaisina.

Katsokaa tätä SAT-kirjoituskysymystä:

runko-johdonmukaisuus-3

Alleviivatussa osassa verbi 'on ollut' on nykyhetkellä. Ensimmäisessä lauseessa verbi 'oli' on kuitenkin yksinkertaisessa menneisyydessä. Siirtymisestä menneisyydestä nykyiseen täydelliseen aikamuotoon ei ole merkitystä lauseessa. Verbien aikojen tulisi olla johdonmukaisia. Lauseen korjaamiseksi 'on ollut' tulisi muuttaa yksinkertaiseksi menneisyydeksi 'oli'.

mikä on hyvä gpa yliopistossa

Poistettuamme väärät valinnat jäämme C: n ja D: n kanssa rinnakkainen rakennelma Sääntöjen mukaan alkukielen alkukielen tulee olla rinnakkainen puolison kanssa puolisoiden kanssa. Vastaus on D .

body_consistency_pic

Ja SAT kirjoittaminen menestys

# 5: Sana 'oleminen' tarkoittaa usein virhettä

Vaikka 'olemista' voidaan käyttää oikein, se on usein osoitus kielioppivirheestä. Sana 'oleminen' voi ilmaista sana-, sanonta- ja fragmenttivirheitä. Aina kun näet sanan 'oleminen' lauseen parannuksessa tai tunnistat virhekysymyksen, löydät todennäköisesti kielioppivirheen. Katso tätä todellista SAT-esimerkkiä:

vartalo

Jos törmäsit tähän kysymykseen SAT: ssä, sanan 'oleminen' pitäisi heti nostaa punainen lippu. Tarkista, merkitseekö se kielioppivirhettä. Tässä lauseessa 'plus oleminen' on hankala ja tarpeettoman sanallinen. Lause olisi selkeämpi ja ytimekkäämpi, jos korvattaisit sanan plus oleminen sanoilla ja.

Sinun tulisi silti tarkistaa muut vastausvaihtoehdot nopeasti varmistaaksesi, että et menettänyt ilmeistä virhettä. Tässä lauseessa kaikki muut vastausvaihtoehdot ovat oikeita.

# 6: Selaa kappaleenparannusosio ennen kysymyksiin vastaamista

Kappaleenparannus-alaosassa sinun pitäisi toimia nopeasti lue kappaleen parannuskohta ennen kuin vastaat kysymyksiin . Huomaa lukemisen aikana kaikki ilmeiset virheet ja tunnista pääidea.

Löydät perusteellisemman vastauksen kappaleiden parantamiseen liittyvistä kysymyksistä lukemalla tämän artikkelin kappaleiden parantamisesta.

# 7: 'Ei virhettä' on harvinaisempaa, mutta oikeat 'Ei virhettä' -vastaukset tulevat olemaan

Parantuvien lauseiden kohdalla ja tunnistamalla virhekysymykset lause on oikea noin 10-20% ajasta. Älä pelkää Ei virhettä -vastausta , mutta jos yli 30% vastauksistasi on 'Ei virhettä', olet varmasti tehnyt virheitä ja sinun on tarkasteltava lauseita tarkemmin.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.