6 parasta ACT -tiedevinkkiä, joita sinun on käytettävä

body_actsciencetips.png

Monet opiskelijat kamppailevat ACT -tieteen kanssa. Opiskelijat, jotka tulivat minulle tutoriksi ensimmäisen virallisen ACT -testin jälkeen, suoriutuivat tyypillisesti pahimmin tässä osiossa. Se on erittäin nopea ja toisin kuin mikään muu tieteellinen testi. Tämä osio koskee enemmän kuin mikään muu tahdistusta ja strategiaa. Pystyin parantamaan ACT Science -pisteitäni 5 pistettä muutamalla vinkillä. Joten mitä yksinkertaisia ​​vinkkejä ja temppuja voit käyttää ACT Science -tuloksesi parantamiseen juuri nyt?ACT Science Vihje 1: Tallenna ristiriitaiset näkökulmat viimeiseksi

Jokainen ACT Science -osion kysymys on saman pisteen arvoinen , joten haluat saada eniten pisteitä annetussa rajoitetussa ajassa (yhteensä 35 minuuttia tai 52,5 sekuntia per kysymys). Jotta saat eniten pisteitä, sinun tulee säästää aikaa vievin jakso viimeiseksi, mikä on ristiriitainen näkökulma.Jos et tiedä kolmea ACT -tieteenalan tyyppiä, lue tämä artikkeli ensin. Lyhyesti sanottuna testissä käytetään kolmea eri kohtaa, 7 kohtaa:

  • 3 Tietojen esityskäytävät
  • 3 Tutkimusten yhteenvedot
  • 1 Ristiriitaisten näkökulmien kulku

Ristiriitaisissa näkökulmissa ei ole kaavioita tai taulukoita. Sen sijaan lyhyissä kappaleissa esitetään kaksi tai useampia tiedemiehiä/opiskelijoita/teorioita. Kysymyksissä kysytään kustakin näkökulmasta sekä näkemysten eroista ja yhtäläisyyksistä. Sinun on luettava ja ymmärrettävä koko kohta, jotta voit vastata kysymyksiin. Siksi tämä kohta kestää pisimpään, joten säilytä se viimeiseksi, jotta se ei tuhoa vauhtiasi.

body_actsciencethened.jpeg

mikä on hyvä teko pisteytys

Ristiriitaisten näkökulmien pitäisi olla LOPPU

Sinun pitäisi pystyä nopeuttamaan muiden kahden käyntityypin läpi seuraavan vinkkimme avulla:

ap tilastot monivalintakysymyksiä

ACT Science Vihje #2: Käytä vain visualisointeja kysymyksiin vastaamiseen tietojen esittämisessä ja tutkimuksen yhteenvetokäytävissä

Jälleen kerran, koska jokainen kysymys on saman pisteen arvoinen ja sinulla on vain 52,5 sekuntia kysymystä kohden, haluat vastata mahdollisimman moneen kysymykseen mahdollisimman lyhyessä ajassa. Ristiriitaisten näkökulmien tallentaminen loppuun asti säästää aikaa, mutta tietojen esityksen ja tutkimuksen yhteenvedon lukeminen säästää vielä enemmän aikaa.

Useimpiin näiden kahden tyyppisten kohtien kysymyksiin voidaan vastata käyttämällä grafiikkaa ja lukematta jaksoa , joten säästät aikaa ja vastaat useampiin kysymyksiin oikein lukematta näitä kohtia! Vastavuoroinen, tiedän. Koska suurin osa kysymyksistä koskee visuaaleissa esitettyjä tietoja, sinun on vain tarkasteltava näitä visualisointeja löytääksesi oikean vastauksen. Lisätietoja tästä on toisessa artikkelissamme ajanhallinnasta ja osastrategiasta. Jälleen, ohita näiden kohtien lukeminen, siirry suoraan kysymyksiin ja vastaa niin moniin kuin pystyt pelkällä grafiikalla. Jos et voi saada lopullista vastausta, käytä ainakin visualisointeja poistamisprosessiin:

ACT Science Vihje #3: Käytä eliminaatioprosessia

Jälleen sinulla on hyvin vähän aikaa ACT Science -osioon (5 minuuttia jaksoa kohden tai 52,5 sekuntia kysymystä kohden). Sinun on löydettävä tapoja hyödyntää rajoitettu aika parhaalla mahdollisella tavalla. Niin, kun alat huomata, mikä ei voi olla oikea vastaus, ylitä se. Tämä poistamisprosessi auttaa sinua käyttämään aikasi parhaalla mahdollisella tavalla ja johtaa oikeaan vastaukseen.

Jos et käytä poistamisprosessia, voit valita vastauksen ennen kuin varmistat, että se on paras vastaus. Poistamisprosessin avulla tiedät, että lopullinen vastauksesi on ainoa, joka voi olla oikea.

body_actscienceprocess.png

ap kemia monivalintakysymys 2012

Jos se on väärin, ylitä se!

Et halua antaa minkään hidastaa sinua, mukaan lukien suuret tieteelliset termit:

ACT Science Vihje 4: Varmista, että luet oikean kuvan ja kiinnität huomiota tarroihin

Kokemukseni opettajien opettamisesta yleisin huolimaton virhe, jonka näen, on väärän luvun lukeminen ja tarrojen sekoittaminen. Jos katsot kuvaa 2, kun sinun pitäisi katsoa kuvaa 3, teet suuria virheitä. Ja voit lyödä vetoa, että ACT: llä on ansa vastauksia, jotka houkuttelevat sinut näihin virheisiin.

Vastaavasti kaavioissa on usein merkitty x- ja y-akselit, ja sinun on varmistettava, että katsot oikeaa akselia löytääksesi oikean data-arvon.

Tarkista oppaani kaavioiden lukemisesta varmistaaksesi, ettet tee näitä virheitä.

Maryland College Parkin yliopisto

ACT Science Vihje #5: Älä jää jumiin Big Science -ehdoista

ACT Science on todella harhaanjohtava nimitys; testiä tulisi kutsua lukemiseksi erittäin hämmentävillä suurilla sanoilla ja hankalalla visualisoinnilla. Syy ACT Science ei pakota sinua muistamaan AP -tason bio- tai täydentämään IB -fysiikan HL -ongelmia, koska kaikki eivät opi kaikkea tätä matematiikkaa lukiossa. Jotta ACT Science olisi oikeudenmukainen standardoitu testi kaikille lukiolaisille, testi kysyy luonnontieteen peruskäsitteistä hankalalla tai hämmentävällä tavalla. ACT Science ei odota sinun tuntevan suuria tieteellisiä termejä, joita se heittää sinulle.

ACT Science Vihje #6: Älä tutki tieteellisiä termejä

Jos sinun on tiedettävä tieteellinen termi vastataksesi kysymykseen, termi määritellään sinulle kohdassa . Useimpien suurten tieteellisten termien osalta, joita ei ole määritelty, sinun ei tarvitse ymmärtää niitä saadaksesi vastauksen. Ajattele sitä sopivana pelinä. Jos kysymyksessä kysytään AGTB: n keskimääräisestä muutoksesta etkä tiedä mitä se on, etsi yksinkertaisesti termi AGTB: n keskimääräinen muutos visuaalista (kuten kaaviosta) ja katso, löydätkö kysymykseen vastaamiseen tarvittavat tiedot .

ACT Science -ohjelmassa on vain 4 ulkopuolista tietoa koskevaa kysymystä, jotka edellyttävät, että tiedät käsitteet kohdan ulkopuolella. Tässä oppaassa kerromme yksityiskohtaisesti kaikki käsitteet, jotka sinun on tiedettävä.

Kertaus

Käytä näitä 6 vinkkiä ja huomaat välittömän parannuksen:

  1. Tallenna ristiriitaiset näkökulmat viimeiseksi.
  2. Yritä käyttää vain visuaaleja vastataksesi tietojen esitys- ja tutkimusyhteenvetokäytäntöjen kysymyksiin.
  3. Käytä poistoprosessia.
  4. Varmista, että luet oikean kuvan ja kiinnität huomiota tarroihin.
  5. Älä jää kiinni suuriin tieteellisiin termeihin.
  6. Älä itse opiskele tiedettä parantaaksesi pisteitäsi.

Muista nämä vinkit ennen testiä, niin vältät huolimattomat virheet ja säästät aikaa!

Pelkästään nämä strategiat eivät välttämättä auta sinua saamaan pisteitäsi maksimiin. Muista tutustua muihin artikkeleihimme saadaksesi parhaan mahdollisen pisteet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA