Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: San Francisco, CA

Oletko opiskelija tai vanhempi Thurgood Marshall High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Marshall High -oppaan . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Marshall High osallistuu
  • SAT/ACT/AP tulokset Marshall High -opiskelijoiden ansiot
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Marshall Highissa
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Marshall Highissa

Aloitetaan!

Perustiedot

Thurgood Marshallin lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee San Franciscossa, Kaliforniassa, San Franciscon piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Marshall High luokitellaan kouluun suuressa kaupungissa. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Thurgood Marshallin lukio
45 Conkling St.
San Francisco, CA 94124-1931

Puhelinnumero : 4156955612

Thurgood Marshall High Schoolin kotisivu : https://thurgood-sfusd-ca.schoolloop.com/

Rehtori : Martha Torres
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]

korkeakoulu ilmaisilla hakumaksuilla

Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Ilmoittautumisten kokonaismäärä Thurgood Marshall High Schoolissa on 496 opiskelijaa , tehden siitä a hieman iso lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden yläpuolella koon mukaan.

Keskikokoisena lukiona Marshall High löytää tasapainon koon ja mukavuuden välillä. Opiskelijoita riittää tarjoamaan erilaisia ​​kokemuksia, kuten klubeja ja urheilua, jotta voit liittyä. Mutta se on tarpeeksi pieni, jotta voit todennäköisesti tutustua useimpiin luokkasi ihmisiin.


Opiskelijakoko kasvaa

Onko Thurgood Marshall High School kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen Marshall High -järjestelmään on vähentynyt tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Michiganin yliopisto Ann Arbor
Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 43 38 81
10tharvosana 65 40 105
yksitoistatharvosana 94 54 148
12tharvosana 89 73 162

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, vanhempi luokka on 81 opiskelijaa suurempi kuin fuksi. Tämä viittaa siihen, että Marshall High pienenee ja ottaa vähemmän opiskelijoita.

Tähän voi tapahtua muutamia syitä. San Franciscon väestö saattaa vähentyä, jolloin Marshall Highiin lähetetään vähemmän opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti muut koulut (kuten peruskirjat tai yksityiset koulut) saattavat näkyä ja vetää opiskelijoita pois.


Sukupuolijakauma

Onko Thurgood Marshall High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastomme mukaan Marshall Highilla on 59:41 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Tuolla on suuri miespuolinen enemmistö Marshall Highissa , ja paljon enemmän kuin odotit San Franciscon läänin yleisöltä. Tämän seurauksena tuntuu siltä, ​​että luokissasi on paljon enemmän tyttöjä kuin poikia.

Joskus tämä epätasapaino voi johtua satunnaisesta sattumasta, eikä se välttämättä ehdota mitään Marshall Highista. Muissa tapauksissa koulu voi mieluummin valita miehiä. Esimerkiksi tietoissamme havaitsemme, että jatko-oppilaitokset näyttävät valitettavasti olevan miesvaltaisia. Vielä muissa tapauksissa muut naapurikoulut voivat houkutella naisopiskelijoita vetämään heidät pois Marshall Highista.

Jos miespuolinen enemmistö koskee sinua, suosittelemme ottamaan yhteyttä Marshall High -hallintoon ja kysymään, onko heillä ajatuksia sukupuolten epätasapainon syistä. Heidän puhelinnumeronsa on 4156955612.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Thurgood Marshall High Schoolissa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastomme mukaan Marshall Highilla on hieman homogeeninen opiskelijakunta Suurin osa opiskelijoista määrittelee yhden etnisyyden, mutta ei edustaa yli 70% opiskelijakunnasta. Useimmat Kalifornian koulut sopivat tähän profiiliin, joten Marshall High ei ole epätavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat oppilaat ovat vallitsevaa etnistä alkuperää, mutta merkityksellistä monimuotoisuutta muista roduista tulee.

Suurin osa Marshall High -opiskelijoista on aasialaisia . Koko Kaliforniassa aasialaiset opiskelijat muodostavat 11,5% ilmoittautuneista, mutta on harvinaista, että koulu on aasialainen enemmistö. Näin Marshall High on tunnettu Kaliforniassa siitä, että sillä on niin vahva aasialainen läsnäolo.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,0% 0
aasialainen 52,8% 262
latinalaisamerikkalainen 26,6% 132
Musta 12,7% 63
Valkoinen 0,2% 1
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 4,0% kaksikymmentä
Kaksi tai useampi kilpailu 3,6% 18

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti San Franciscon. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät moninaisuudelta, etsi googlettamalla [koulun nimi] prepscholar 'löytääksesi oppaamme kyseiseen kouluun.


Marshall High -perheiden tulotaso

Mitkä ovat Thurgood Marshall High Schoolin opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. 4 hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

oppilaitokset, jotka eivät vaadi toimintaa

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulot ovat todennäköisesti.

Marshall Highissa, 13,3% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 70,3% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Marshall Highilla on suuri prosenttiosuus köyhyydestä tai sen lähellä olevista opiskelijoista . Lähes kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa tämän köyhyyden tason, ja National Center for Education Statistics -standardien mukaan Marshall High voidaan luokitella korkean köyhyyden koulu . San Franciscon perheiden tulotaso on siten todennäköisesti alhainen.

Määrä Prosenttia
Alennetut lounaat 66 13,3%
Ilmaiset lounaat 349 70,3%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 81 16,3%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti San Franciscon ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Valitettavasti koulut, joilla on alhaisempi tulotaso, rahoitetaan todennäköisesti huonommin. Tämän seurauksena niissä saattaa olla vähemmän kehittyneitä kursseja, kuten AP/IB -luokat, eikä sinulla välttämättä ole täyden valikoiman urheilua ja ylimääräisiä oppitunteja. Koska Marshall High on erityisen korkea köyhyysaste, sillä ei ehkä ole tarvittavia resursseja täyttä potentiaaliasi .

Sinulla ei varmasti ole valtaa kaupunkiin, kouluun tai muihin perheisiin, mutta voit rakentaa oman oppimisesi tuottavammaksi. Jos haluat avata itsellesi enemmän mahdollisuuksia, voit tutkia, onko mahdollista siirtyä läheiseen kouluun, jolla on korkeammat tulot.

Jos ei, älä ole huolissasi - on mahdollista, että Marshall Highilla on kaikki mitä tarvitset kunnianhimoasi varten. Ja voit ehdottomasti olla aktiivinen oppiessasi koulusi ulkopuolella, etsimällä yhteisöäsi tai Internetiä löytääksesi lisää resursseja.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on käydä Thurgood Marshall High Schoolissa? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapahtumista Marshall Highissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat vakavampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Marshall High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

SAT-aiheen testauspäivät 2016-2017

Suunnitteletko SAT -aihekokeen suorittamista lukuvuonna 2016-2017? Selvitä, mitkä ovat testipäivämäärän vaihtoehdot ja miten valitset itsellesi sopivan.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Länsi -Virginian yliopiston teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

University of St. Thomas ACT -tulokset ja GPA

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

4 vinkkiä tähtien UGA-esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma, mistä aloittaa UGA-esseekehotteet? Tutustu asiantuntijavinkkeihimme erottuvien UGA-esseiden kirjoittamiseen.

Kaikki saatavilla olevat IB -historian paperit: ilmainen ja virallinen

Etsitkö IB -historian aikaisempia papereita harjoitellaksesi? Tässä on kaikki saatavilla olevat SL- ja HL -paperit, joita voidaan käyttää.

Lewis & Clark College SAT -pisteet ja GPA

Paras AP Yhdysvaltain hallituksen arvostelu: 5-vaiheinen opas

Etkö ole varma mistä aloittaa AP -hallituksen tarkastelu? Tutustu täydelliseen oppaaseemme saadaksesi tietoa tentistä, valmistautumisesta ja tärkeimmistä opintovinkkeistä.

Paras hieno Gatsby-hahmojen analyysi

Työskenteletkö esseenä Nickistä, Daisystä tai muusta hahmosta? Katso oppaamme The Great Gatsby -hahmoanalyysiin saadaksesi hyödyllisiä vinkkejä.

5 erinomaista syytä olla pelkäämättä puutarhahämähäkkiä

Ovatko puutarhahämähäkit myrkyllisiä? Jos olet äskettäin saanut vilkaista mustaa ja keltaista puutarhahämähäkkiä, älä paniikkia! Nämä yleiset hämähäkit eivät ole vaarallisia ja voivat olla jopa hyödyllisiä.

Georgian eteläiset SAT -tulokset ja GPA

Kutztownin yliopisto Pennsylvaniassa SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä yliopistokaupungin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta University City High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Vassarin ACT -tulokset ja GPA

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Paras hahmojen analyysi: Myrtle Wilson - Suuri Gatsby

Kuka on Tomin rakastajatar? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Myrtle Wilsonista The Great Gatsbyssä, lainausten ja hahmojen analyysin avulla.

Oglethorpen yliopiston pääsyvaatimukset

Akronin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Brooklyn Collegen pääsyvaatimukset

Lopullinen opas ennen lakia: 13 vinkkiä valmistautumiseen lakikouluun

Harkitsetko lakikoulua? Selitämme, mikä on esioikeus, kuinka valita pääaine, parhaat oikeuskoulut ja vinkkejä asianajajaksi ryhtymiseen.

Onko AP-tilastot vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP-tilastot vaikea? Keskustelemme AP-tilastojen vaikeuksiin vaikuttavista tekijöistä, jotta voimme päättää, onko se hyvä luokka sinulle.

Johnsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

19 parasta apurahaa lukion eläkeläisille

Oletko vanhempi lukiossa ja haluatko saada stipendejä ennen valmistumistasi? Tässä ovat parhaat apurahat lukiolaisille.