Nämä ovat Amerikan monipuolisimmat korkeakoulut

Monipuoliseen yliopistoon meneminen tarjoaa monia etuja. Erilaisissa oppilaitoksissa altistut monille ihmisille ja sinulla on mahdollisuus oppia ihmisiltä, ​​jotka ovat erilaisia ​​kuin sinä. Jos tiedät, että haluat mennä monipuoliseen yliopistoon, miten löydät erilaisia ​​korkeakouluja? Mitkä ovat Yhdysvaltojen monipuolisimmat oppilaitokset?

Tässä artikkelissa annan sinulle luettelo monipuolisimmista oppilaitoksista . Lisäksi selitän, mikä tekee korkeakoulusta monipuolisen, monipuoliseen korkeakouluun menemisen edut ja miten määritetään, onko tietty korkeakoulu monipuolinen.

Mikä tekee yliopistosta monipuolisen?

Kirjaimellisesti monimuotoisuus tarkoittaa suuren vaihtelun osoittamista. Yleensä, kun ihmiset viittaavat monimuotoisuuteen korkeakoulussa, he viittaavat opiskelijakunnan rotuun ja etniseen monimuotoisuuteen. Monipuolisessa yliopistossa on merkittävä prosenttiosuus opiskelijoista useista rotu- ja etnisistä ryhmistä.

Rotujen monimuotoisuus ei kuitenkaan ole ainoa muuttuja, joka määrittää, onko yliopisto monipuolinen vai ei. Tässä ovat muut korkeakoulun monimuotoisuuteen vaikuttavat tekijät :

 • Maantieteellinen monimuotoisuus -Monipuolisissa korkeakouluissa on suurempi prosenttiosuus valtion ulkopuolisista ja kansainvälisistä opiskelijoista.
 • Miehen ja naisen monimuotoisuus - Koulut, joissa sukupuolten välinen tasapaino on parempi, ovat monipuolisempia.
 • Tiedekunnan monimuotoisuus - Monipuolisten korkeakoulujen tiedekunnissa on enemmän rodullista ja etnistä monimuotoisuutta, ja niiden tiedekunnissa on enemmän sukupuolten välistä tasapainoa.
 • Taloudellinen monimuotoisuus - Monipuolisessa yliopistossa on merkittävä prosenttiosuus opiskelijoista kaikilta tulotasoilta.

On olemassa joitakin muita tekijöitä, jotka vaikuttavat monimuotoisuuteen, mutta saatavilla on vähemmän tilastoja, joilla voidaan lopullisesti määrittää näiden alueiden monimuotoisuus. Korkeakoulun poliittinen monimuotoisuus viittaa eri poliittisten näkemysten opiskelijoiden prosenttiosuuteen. Poliittisesti monipuolisessa yliopistossa on merkittävä määrä konservatiivisia, liberaaleja, sosialistisia ja libertaarisia opiskelijoita.

Uskonnollisesti monipuolisessa yliopistossa on suuri prosenttiosuus eri uskonnollisista taustoista tulevia opiskelijoita; sillä voisi olla merkittävä edustus katolisia, protestantteja, mormoneja, juutalaisia, muslimeja ja hindulaisia ​​opiskelijoita.

on 18 hyvä teko

Lopuksi LGBT -opiskelijoiden prosenttiosuus edistää korkeakoulun monimuotoisuutta. Monipuolisessa yliopistossa on näkyvä LGBT -yhteisö ja opiskelijat, jotka ilmaisevat avoimesti erilaisia ​​seksuaalisia suuntautumisia ja sukupuoli -identiteettejä.

Mitkä ovat monipuolisen yliopiston edut?

Monipuoliseen yliopistoon osallistumisesta on lukuisia etuja. Yliopistossa opit ikätovereiltasi ja opiskelutovereiltasi. Jos kohtaat enemmän ihmisiä eri taustoista, saat todennäköisesti paremman käsityksen erityyppisistä ihmisistä ja heidän näkemyksistään . Taloutemme globalisoitumisen myötä eri kulttuurien tuntemus voi hyödyttää sinua työelämässäsi.

Lisäksi, jos olet aliedustetun ryhmän jäsen, mene monipuolinen korkeakoulu voi saada sinut tuntemaan olosi mukavaksi, varsinkin jos korkeakoulussa on huomattava määrä opiskelijoita, jotka jakavat taustasi tai uskomuksesi . Samoin, jos tulet monipuolisesta lukiosta tai naapurustosta, saatat tuntea olosi kotoisaksi monipuolisessa yliopistossa.

Lisäksi korkeakoulut, joilla on erilaisia ​​tiedekuntia, voivat tarjota tasapainoisemman koulutuksen. Kurssitarjonta ja opetus korkeakoulussa voivat heijastaa tiedekunnan taustoja ja näkemyksiä, erityisesti humanistisissa ja yhteiskuntatieteissä. Lisäksi, korkeakoulut, joilla on erilaisia ​​tiedekuntia, osoittavat sitoutumistaan ​​monimuotoisuuteen ja omaksuvat todennäköisesti myös monimuotoisuuden opiskelijakunnissaan .

Luettelo monipuolisimmista korkeakouluista

Olen antanut sinulle luettelon maan 50 erilaisimmasta korkeakoulusta. Toivottavasti löydät ainakin muutaman sinua kiinnostavan, jos haluat osallistua monipuoliseen yliopistoon.

Niche

Niche on verkkosivusto, joka tarjoaa arvosteluja, sijoituksia ja tilastoja lähiöistä ja kouluista. Se tarjoaa monia erilaisia ​​korkeakoulujen ranking -luetteloita parhaista korkeakouluista huippubilekouluihin ja monipuolisimpiin korkeakouluihin.

kuinka tehdä ruskea maali

Monimuotoisimpien korkeakoulujen Niche -rankingit perustuvat selkeisiin kriteereihin, jotka antavat melko tarkan mittauksen korkeakoulun monimuotoisuudesta. Näin Niche mittaa monimuotoisuutta:

 • 20% sijoituksista perustuu kansainvälisten opiskelijoiden prosenttiosuuteen
 • 20% perustuu eniten edustetun etnisyyden prosenttiosuuteen (pienempi prosenttiosuus = monipuolisempi)
 • 20% perustuu opiskelijoiden kyselyvastauksiin korkeakoulujensa monimuotoisuuden laadusta
 • 15% perustuu valtion ulkopuolisten opiskelijoiden prosenttiosuuteen
 • 10% perustuu tiedekunnan eniten edustetun etnisyyden prosenttiosuuteen
 • 5% perustuu miesten ja naisten väliseen suhteeseen
 • 5% perustuu eniten edustettuihin tuloluokkiin kuuluvien opiskelijoiden prosenttiosuuteen (alempi prosenttiosuus = monipuolisempi)
 • 5% perustuu miesten ja naisten opiskelijoiden suhteeseen

Lista

Monet valikoivat yksityiset oppilaitokset ovat 50 monipuolisimman oppilaitoksen joukossa, mukaan lukien Pomona, Amherst, MIT, Stanford, Swarthmore, Yale ja Harvard. Mielenkiintoista on, koko top 25 koostuu yksityisistä oppilaitoksista.

Mahdollisesti syy tähän on se, että yksityiset oppilaitokset korostavat enemmän monimuotoisuutta rekrytointi- ja hakuprosesseissaan. Lisäksi monissa julkisissa korkeakouluissa on paljon suurempi osavaltion opiskelijoiden prosenttiosuus, koska osavaltion opiskelijoiden lukukustannukset ovat alhaisemmat ja kohdennetut pyrkimykset saada enemmän osavaltion asukkaita.

Jotkut julkisista yliopistoista 50 parhaan joukossa ovat Kalifornian osavaltion yliopisto-East Bay , Rutgersin yliopisto-Newark , Havaijin yliopisto, Hilo ja San Franciscon osavaltion yliopisto . Nämä monipuoliset julkiset oppilaitokset sijaitsevat eri alueilla.

horoskooppi 14.5

San Franciscon osavaltion yliopisto

Koulu Sijainti Hyväksymisaste
1. Pomona College Claremont, Kalifornia 14%
2. Amherst College Amherst Town, MA 14%
3. Massachusetts Institute of Technology Cambridge, MA 8%
4. Soka University of America Mountain View, CA, Yhdysvallat 43%
5. Havaijin Tyynenmeren yliopisto Honolulun kaupunki, HI 64%
6. Stanfordin yliopisto Stanford, Kalifornia 6%
7. Brownin yliopisto Providence, RI 9%
8. California College of the Arts San Francisco, Kalifornia 82%
9. Yalen yliopisto New Haven, CT 7%
10. Swarthmore College Swarthmore, PA 14%
11. Grinnell College Grinnell, Yhdysvallat 35%
12. Barryn yliopisto Miami, FL 47%
13. Columbian yliopisto New York City, NY 7%
14. Chaminade University of Honolulu Honolulun kaupunki, HI 84%
15. Miamin yliopisto Coral Gables, Florida 40%
16. Wellesley College Wellesley, MA 29%
17. Rhode Island School of Design Providence, RI 27%
18. New Yorkin yliopisto New York City, NY 32%
19. San Franciscon yliopisto San Francisco, Kalifornia 69%
20. Kalifornian taideinstituutti Santa Clarita, Kalifornia 31%
21. Riisin yliopisto Houston, TX 17%
22. Emory University Atlanta, GA 26%
23. Nyack College Nyack, NY 97%
24. Chicagon yliopisto Chicago, IL 9%
25. Pyhien nimien yliopisto Oakland, Kalifornia 57%
26. California State University-East Bay Hayward, Kalifornia 68%
27. Rutgersin yliopisto-Newark Newark, NJ 54%
28. Havaijin yliopisto, Hilo Hilo, Hei 75%
29. Uusi koulu New York City, NY 67%
30. Bridgeportin yliopisto Bridgeport, CT 64%
31. Carnegie Mellonin yliopisto Pittsburgh, PA 25%
32. Washingtonin adventistinen yliopisto Tacoma Park, MD Neljä viisi%
33. Agnes Scott College Decatur, GA 67%
34. Havaijin yliopisto Manoassa Honolulun kaupunki, HI 80%
35. Harvardin yliopisto Cambridge, MA 6%
36. Wesleyanin yliopisto Middletown, CT kaksikymmentä%
37. Princetonin yliopisto Princeton, NJ 7%
38. Houstonin yliopisto Houston, TX 58%
39. Pennsylvanian yliopisto Philadelphia, PA 12%
40. Manhattanville College Harrison, NY 77%
41. Santa Fe University of Art and Design Santa Fe, New York 100%
42. San Franciscon osavaltion yliopisto San Francisco, Kalifornia 60%
43. Pace -yliopisto New York City, NY 81%
44. Texas Wesleyanin yliopisto Fort Worth, Texas 46%
45. Nova Southeastern University Fort Lauderdale, Florida, Yhdysvallat 57%
46. ​​Earlham College Richmond, IN 64%
47. Etelä -Kalifornian yliopisto Los Angeles, Kalifornia kaksikymmentä%
48. St. John's University-New York Queens, NY 53%
49. Berklee College of Music Boston, MA 19%
50. Clarkin yliopisto Worcester, MA 70%

Massachusettsin Teknologian Instituutti

Opiskelijoiden arvostelut

Nichetarjoaa myös opiskelijoiden arvosteluja korkeakouluista. Tässä on joitain kommentteja, jotka ovat kirjoittaneet joidenkin Yhdysvaltojen monipuolisimpien korkeakoulujen opiskelijat. Laitoin kommentteja yliopiston monimuotoisuuteen.

Pomona College

Se muuttuu vuosi vuodelta yhä monipuolisemmaksi värillisten opiskelijoiden, kansainvälisten opiskelijoiden ja pienituloisten opiskelijoiden suhteen! Ja yhteisöt eivät ole täysin erillään, kuten yleensä muissa kouluissa- jokainen henkilö on arvostettu osa tätä yhteisöä.

Rakasta opiskelijakunta! Se on monipuolinen, osallistava ja vain kaikenlaisten identiteettien ja persoonallisuuksien sulatusuuni, jotka kaikki luovat kampusalueelle ihanan monimutkaisen yhteisön. Näet paljon erilaisia- ei tyypillistä kulttuuria täällä. Ihmiset saattavat ajatella, että Pomona on Kalifornian sijaintinsa vuoksi rennompi kuin vertaisoppilaitokset, mutta en usko. Se on hieman nöyrämpi/valtavirtaisempi kuin preppy New England -koulut, mutta opiskelijat ottavat tutkijansa ja tulevaisuutensa hyvin, hyvin vakavasti.

Amherst College

Minusta tuntuu, että kampuksen eri rotujen ja etnisten ryhmien välillä on kuilu. He näyttävät kietoutuvan yhteen eivätkä uskalla poistua kotimaassaan perustetuista ystäväryhmistä.

gpa on 3.0 hyvä

Olen kotoisin pitkälti homogeenisesta lukiosta, joten Amherstiin tulo oli ensimmäinen tilaisuuteni tavata niin paljon ihmisiä eri etnisyyksistä ja taustoista. Se EI ole vain valkoista ja esivalmistettua. No, se on melko valmista. Mutta ei varmasti pääosin valkoinen.

Stanfordin yliopisto

Yksi monipuolisimmista kouluista kaikilta osin kansainvälisiä opiskelijoita lukuun ottamatta. Mutta koulu ei ole vain etnisesti monimuotoinen, vaan myös taloudellisesti erittäin sosiaalis -taloudellisesti monipuolinen.

Kampus on erittäin monipuolinen kaikilta osin. Tätä tukee koulun suuri määrä kansainvälisiä opiskelijoita. Kuitenkin kreikkalaisten järjestöjen ulkopuolella eri ryhmillä on taipumus pysyä yhdessä omissa sosiaalisissa piireissään ja hyvin harvat haarautuvat.

Miamin yliopisto

Kouluni on hämmästyttävä elämäsi monipuolistamisessa. Täällä voit tavata ihmisiä eri rotuja, uskontoja, taustoja; nimesi sen, meillä on se.

En kadu ollenkaan, että tulin Miamiin- rakastan sitä täällä! Olin hieman epäröivä tulla kouluun niin varakkaiden ihmisten kanssa, vaikka en ole ollenkaan. Mutta se ei todellakaan ole ollut ongelma! Opiskelijakunta on niin monipuolinen, että löydän aina ihmisiä, joiden kanssa puhua.

Miamin yliopisto

Kuinka sinun pitäisi käyttää luetteloa monipuolisimmista korkeakouluista?

Jos haluat mennä hyvin monipuoliseen yliopistoon, sinun pitäisi tutki sinua kiinnostavista korkeakouluista niche -luettelosta ja selvitä, ovatko ne koulut, joihin sinun tulee hakea tai osallistua .

istui aihekoe matematiikan taso 1

On paljon tekijöitä harkitaksesi, sopiiko korkeakoulu sinulle, mukaan lukien sijainti, valikoivuus, tukipalvelut ja tarjottavat suuret yritykset.Katso koulun verkkosivustoa ja käytä oppaat , yliopiston etsijät , etsi verkkosivustoja , ja muut sijoituslistoja auttamaan sinua yliopiston valintaprosessissa. Jos mahdollista, neuvottele opettajien, ohjaajien, vanhempien, nykyisten opiskelijoiden ja alumnien kanssa.

Mitä sinun pitäisi tehdä, jos haluat mennä monipuoliseen yliopistoon, mutta harkitsemasi koulu ei ole luettelossa?

Se, että koulu ei päässyt listalle, ei välttämättä tarkoita, etteikö se olisi monipuolinen . Monet suuret julkiset valtionyliopistot eivät arvostaneet monimuotoisuutta, mutta suurissa julkisissa valtion kouluissa on usein suuri määrä opiskelijoita eri taustoista, varsinkin jos koulu sijaitsee eri osavaltiossa.

Katso koulun verkkosivustolta, onko olemassa oppilasryhmiä, jotka edustavat monenlaisia ​​etuja tai erityisesti sinua .

Voit myös tutustua muihin lähteisiin, jotka arvioivat tai arvostavat korkeakoulun monimuotoisuutta .Jos etsit tiettyä korkeakoulua Niche , löydät sen monimuotoisuusarvion sekä kirjoituksen ja opiskelijoiden arvostelut monimuotoisuudesta kampuksella.Jos etsit korkeakoulua College -näkymä , löydät tilastot opiskelijakunnan rodullisesta monimuotoisuudesta, miesten ja naisten tiedekuntien kokonaismäärästä sekä sen opiskelijoiden edustamista valtioista ja maista.

Mitä seuraavaksi?

Jos haluat tarkistaa lisää ranking-listoja, jotka osoittavat koulun sitoutumisen monimuotoisuuteen, voit lukea LGBTQ-ystävällisimmistä kouluista. Lisäksi, jos aiot mennä eliittikouluun erittäin saavutettujen opiskelijoiden kanssa, tutki valikoivimpia oppilaitoksia.

Lopuksi, kun navigoit korkeakoulun hakemus- ja valintaprosessissa, suosittelen lämpimästi lukemaan tämän viestin siitä, miten yliopistotutkimusta tehdään.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.